Va ieškojau ką čia gero galima pasigaminti pačiai prie alaus, nes parduotuvėse visur tas pats. Tai gal kas turite taip pat gerų minčių Čia keli, kuriuos pati darau Na manau visiems jau žinomas, bet  receptas keptos duonos, tik gal jau kiek pabodęs  : Iškeptą griežinėliais duoną apibarstome tarkuotu sūriu uždedame ant viršaus majonezo ir dedame keliom minutėm į mikrobangę. Kitas Sūrio sausainukai prie alaus: Tešlai:200g lydyto sūrio (gali būti pastovėjęs); 200g miltų; 1 kiaušinis; pipirų pagal skonį; 200g sviesto ar margarino; Aptepimui:1 kiaušinio trynys; 2 šaukštai pieno ar grietinėlės; kmynų, sezamų, aguonų. Visus tešlos komponentus sudėt ant lentos ir sukapot, greit suminkyt ir 15min. susuktą į plėvelę dėt į kamerą. Skardą ištept riebalais, iš tešlos kočioti lakštą apie 0,5cm. išspausti įvairius sausainukus ir dėt į skardą. Aptepimui kiaušinį išplakt su grietinėle ar pienu ir aptepti sauainius ir apibarstyti kmynais ir pan.Kepti 150 laipsnių orkaitėje (čia elektrinėje) apie 10-15min. Na kol tamsokai apgels, kartais ir ilgiau. Gaunasi trapūs ir skanūs sausainukai, o be to pigiai ir tikrai daug.
Forgete
2005 08 15, 18:49
Sveikutes, gal kas galit patarti kaip pagaminti pupas prie alaus? Uosviene priaugino, dabar turiu ju visa kruva su ankstimis, o kaip pagaminti ir nezinau Aciu
Letavio
2005 08 15, 19:24
moku tik tas mazytes pupeles prisiverdi pupeliu, prisikepi svogunu su mazyciais lasinuku gabaliukais, o tada dedi i puoda (as i toki stiklini troskintuva dedu) sluoksniais pupeles, kitas sluoksnis svogunai su lasinukais ir daug pipiru, ir taip kol viska sudesi (pipiru tikrai daug dedu), tada viska uzpili vandeniu su buljonu (kubeliais) ir troskini apie 20 min. skanaus!
Forgete
2005 08 15, 19:35
QUOTE(Letavio @ 2005 08 15, 20:24) moku tik tas mazytes pupeles prisiverdi pupeliu, prisikepi svogunu su mazyciais lasinuku gabaliukais, o tada dedi i puoda (as i toki stiklini troskintuva dedu) sluoksniais pupeles, kitas sluoksnis svogunai su lasinukais ir daug pipiru, ir taip kol viska sudesi (pipiru tikrai daug dedu), tada viska uzpili vandeniu su buljonu (kubeliais) ir troskini apie 20 min. skanaus! Cia toks troskinys gaunasi, reikes pabandyti, bet kazkur valgiai tokios kietos pupos pagamintos su daug prieskoniu. Tiesiog su pirstais imi ir valgai
1 st. virtu pupeliu, 1 rieke juodos duonos, 1 skiltele cesnako , 50 g. fermentinio surio, 1 saukstas majonezo, aliejaus supjaustyt duona kubeliais ir pakept, tada inde sumaisyti pupeles,kubeliais supjaustyta suri,duona,susmulkinta cesnaka ir majoneza.sudet i keptuve kol suris issilydys. ant keptos duonos riekes uzpilti pomidoru padazo ir uzdeti rieke virto kiausinio arba kiausini deti ant kepto batono,aptepto majonezu virta kiausini, fermentini suri susmuklinam, sumaisom su majonezu ir tepam ant duonos, batono, ar keptos duonos ant keptos duonos uztepti pomidoru padazo ir uzdeti gabaleli saltai rukytos skumbres sumaisyt sutarkuotas morkas,susmulkinta cesnaka ir majoneza ir tepti ant keptos duonos
Va labai skanu virtas kiaušinis sumaišytas su skumbre k.r , majonezu ir tepti ant keptos duonos
liniokas
2005 08 18, 17:51
QUOTE(Nerimama @ 2005 08 16, 09:58) Va labai skanu virtas kiaušinis sumaišytas su skumbre k.r , majonezu ir tepti ant keptos duonos  Jo  aš šitą irgi darau. Dar skanu svogūną žalią supjaustai griežinėliais, nu kad tokie ratai gautųsi. Pasiruoši tešlą: miltai, kiaušinias, vanduo, prieskoniai (fantazijos ir skonio reikalas). Tešla turi būti kuo tirštesnė. Merki tuos svogūnus į tešlą, ir verdi aliejuje.  Nusižiūrėjau iš Čili repertuaro
QUOTE(liniokas @ 2005 08 18, 19:51) Jo  aš šitą irgi darau. Dar skanu svogūną žalią supjaustai griežinėliais, nu kad tokie ratai gautųsi. Pasiruoši tešlą: miltai, kiaušinias, vanduo, prieskoniai (fantazijos ir skonio reikalas). Tešla turi būti kuo tirštesnė. Merki tuos svogūnus į tešlą, ir verdi aliejuje.  Nusižiūrėjau iš Čili repertuaro  Ačiū, bandysim, tik va reikės gerai paieškoti svogūnų namie, nes kai aš jų nevalgau tai ir šeimynai viską be jų gaminu
Jei tos pupos didelės, tai jas pamirkius (kad greiciau isvirtų), dėti į sūdytą vandenį ir išvirti. Prie alaus jėga - senas, geras kaimiškas užkandis
as darau tokis sumustinukus, imi pjaustytu smulkiai svogunu tike pat kiek varskes, juos kartu sumaisai dedi kiausa ar du priklausimai nuo misinio kiekio privarau prieskoniu, ta mase tepu ant batono ar duonos sumustiniams, zodziu baltos, ir i orkaite kol apskrunda visrus... seip labai skanu.. pati is pradziu stebejausi kaip cia tiek svogunu, bet kai jie iskepa nebuna astru...
Klausykit moteros, buvau veseilėj vienam restorane ir ten prie alaus buvo patiektos tokios labai skanios įdarytos slyvos. Gal kas žinot kaip tiksliai jas daryt. Aš ten jas nagrinėjau nagrinėjau ir kaip supratau, tos džiovintos slyvos buvo išmirkytos, o į vidų pridėta lygtais tarkuotas sūris su česnaku ir majonezu. Nu gal žinot kaip ten tiksliai daryti.
Aš tai darau taip:
Sutarkuoju fermentini sūrį (su smulkesne nei "burokinė" tarka), česnaką. Dedu majonezo. Majonezo dedu nelabai daug, kad būtų tokia kaip ir lipni, bet neperskysta masė. Tada imu džiovintas slyvas, kiekvieną šiek tiek įpjaunu, i viduriuką dedu paruoštos masės ir persmeigiu mediniu pagaliuku. Įdaras gaunasi viduje. Arba galima imti ir kiekviena slyvą suspausti ir ant viršaus dėti paruoštos masės, tik man su pagaliukais patogiau valgyt atrodo.
QUOTE(Asta @ 2005 08 19, 23:00) Aš tai darau taip:
Sutarkuoju fermentini sūrį (su smulkesne nei "burokinė" tarka), česnaką. Dedu majonezo. Majonezo dedu nelabai daug, kad būtų tokia kaip ir lipni, bet neperskysta masė. Tada imu džiovintas slyvas, kiekvieną šiek tiek įpjaunu, i viduriuką dedu paruoštos masės ir persmeigiu mediniu pagaliuku. Įdaras gaunasi viduje. Arba galima imti ir kiekviena slyvą suspausti ir ant viršaus dėti paruoštos masės, tik man su pagaliukais patogiau valgyt atrodo.
Aš irgi šiandien taip dariau. Jo, skonis pasakiškas. Tik man nelabai gražios gavosi. Bedarydama prisiminiau, kad restorane buvo jos arba perpjautos pusiau, arba kaip tu rašei, suspaustos ir tada uždėta masė, nes buvo tokie dailūs krepšeliai. Nu bet dzin tas vaizdas, bile skanu
Nilė Vanilė
2005 08 22, 14:25
Sūrio sausainukai prie alaus: Tešlai:200g lydyto sūrio (gali būti pastovėjęs); 200g miltų; 1 kiaušinis; pipirų pagal skonį; 200g sviesto ar margarino; Aptepimui:1 kiaušinio trynys; 2 šaukštai pieno ar grietinėlės; kmynų, sezamų, aguonų. Visus tešlos komponentus sudėt ant lentos ir sukapot, greit suminkyt ir 15min. susuktą į plėvelę dėt į kamerą. Skardą ištept riebalais, iš tešlos kočioti lakštą apie 0,5cm. išspausti įvairius sausainukus ir dėt į skardą. Aptepimui kiaušinį išplakt su grietinėle ar pienu ir aptepti sauainius ir apibarstyti kmynais ir pan.Kepti 150 laipsnių orkaitėje (čia elektrinėje) apie 10-15min. Na kol tamsokai apgels, kartais ir ilgiau. Gaunasi trapūs ir skanūs sausainukai, o be to pigiai ir tikrai daug. [/quote] Ačiū, tikrai labai skanūs gavosi. Vyras taip gyrė, sakė kad po kepto sūrio su prieskoniai šie sausainukai skaniausias užkandis prie alaus
[/quote] Ačiū, tikrai labai skanūs gavosi. Vyras taip gyrė, sakė kad po kepto sūrio su prieskoniai šie sausainukai skaniausias užkandis prie alaus  [/quote] Malonu, kad patiko
sviliukas
2005 08 26, 15:54
Aš prie alaus darau taip: 1. pasikepinu šiaudeliai (man taip patinka) duoną, ja tik padruskinu 2. Paimu pokelį varškės, pusę pokelio(galima mažiau, čia kam kaip ne riebu) sviesto ir viską gerai ištrinu iki vientisos masės, idedu smulkinto česnako, krapų smulkintų ir viską vėl išmaišau, dadedu Vegetos, pipiriukų.. Ir valgau, kabinu su duonyte tos varskytes, ir alum uzsigeriu
QUOTE(sviliukas @ 2005 08 26, 16:54) Aš prie alaus darau taip: 1. pasikepinu šiaudeliai (man taip patinka) duoną, ja tik padruskinu 2. Paimu pokelį varškės, pusę pokelio(galima mažiau, čia kam kaip ne riebu) sviesto ir viską gerai ištrinu iki vientisos masės, idedu smulkinto česnako, krapų smulkintų ir viską vėl išmaišau, dadedu Vegetos, pipiriukų.. Ir valgau, kabinu su duonyte tos varskytes, ir alum uzsigeriu  Nu labai jau tu čia skaniai aprašei  . mano viena draugė panašiai daro sumuštinius: varškė, česnakas, krapai, gal dar druskos deda, tiksliai nežinau, viską sumaišo su majonezu ir tepa ant pakepintos duonos riekučių.
o as daru tokius sumustinukus. pakepinu duona, rieke perpjaunu i 3-4 dalis. tada ant virsaus dedu salto rukymo skumbres ir truputi pomidoru padazo. visiems labai patinka, dar galima svoguno griezineli det, bet man tai
Dina_free
2005 10 10, 20:30
Krabų lazdelės tešloje
Pirmiausia paruoši tešlą kaip blynams, tik vietoj cukraus įdedi prieskonių ir druskos (prieskoniai pagal interpretaciją, labiau tinka aštresni). Toje tešloje apvolioji krabų lazdeles ir kepi įkaitintame aliejuje. Super skonis ir labai tinka prie alaus.
žydroji svajonė
2005 10 11, 19:39
parasysiu ir as savo receptuka.. papjaustau olandisko surio plonai, dedu ant lekstes, kad vienas gabaliukas su kitu nesiliestu pabarstau paprikos milteliais ir i mikrobange kisu, kepa tol kol issilydo ir sukieteja liux prie alaus
o kas mokat zirniu daryt su lasinukais ir svogunais.na kai cilli kaime pavalgyt galima.man tie zirniai labai isbrinksta.
QUOTE(Pacific @ 2005 10 13, 21:52) o kaip zirniu padaryt su lasinukais.na tokius kai cilli kaime pavalgyt galima.man jie isbrinksta kazkodel  Aš tai žirnius garuose verdu, tai neištęžta jie, o paskui sumaišau su pakepintais lašinukais
QUOTE(Nerimama @ 2005 10 13, 23:37) Aš tai žirnius garuose verdu, tai neištęžta jie, o paskui sumaišau su pakepintais lašinukais  Papasok, kaip reikia virti žirnius garuose.
QUOTE(Aurute2 @ 2005 10 14, 08:18) Papasok, kaip reikia virti žirnius garuose. Na paprasčiausiai tai sudedi žirnius į sietelį, sietelį uždedi ant puodo kraštų, kad vandens nesiektų ir uždengi, o dar paprasčiau tai sudedi į puodą žirnius, įpili truputį vandens ir ant labai mažos ugnies neatidengiat verdi. Šiaip tai aš verdu siete  Nežinau ar čia aiškiai parašiau
Labai ačiū Nerimama  . Mano vyrukai  mėgsta žirnius, tai paįvairinsiu meniu  .
QUOTE(zuikelis- @ 2005 10 11, 20:39) parasysiu ir as savo receptuka.. papjaustau olandisko surio plonai, dedu ant lekstes, kad vienas gabaliukas su kitu nesiliestu pabarstau paprikos milteliais ir i mikrobange kisu, kepa tol kol issilydo ir sukieteja liux prie alaus Mikrobangėj kai išsilydo, prilimpa prie lėkštės ir paskui tenka gramdyt O gal mano mikrobangė prasta, o gal per ilgai kepu?
žydroji svajonė
2005 10 14, 18:08
QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 14:27) Mikrobangėj kai išsilydo, prilimpa prie lėkštės ir paskui tenka gramdyt O gal mano mikrobangė prasta, o gal per ilgai kepu?  as statau apie 1 min ant max...tai cia ko gero butu apie 750 ar 800 o kai prilimpa tai labai graziai nuo lekstes su peiliu atplesiu...
žydroji svajonė
2005 10 14, 18:13
Siaip galima barstyti suri tarkim ir saslyku prieskoniais...cia pagal skoni kas kokius prieskonius renkasi!
QUOTE(Dina_free @ 2005 10 10, 21:30) Krabų lazdelės tešloje Pirmiausia paruoši tešlą kaip blynams, tik vietoj cukraus įdedi prieskonių ir druskos (prieskoniai pagal interpretaciją, labiau tinka aštresni). Toje tešloje apvolioji krabų lazdeles ir kepi įkaitintame aliejuje. Super skonis ir labai tinka prie alaus. o jei miltus praskiestume alumi,pagardintume vegeta keptos krabu lazdeles igautu labai pikantiska skoni  tesla is alaus,alum uzsigeri  2:bet kaip skanu
arba dar vienas visiskai paprastas receptukas-vafliu lakstus supjaustyt norimo dydzio juostelem,jas patept majonezu,pabarstyt kmynais ir trumpai palaikyt orkaiteje(tik ne per ilgai nes darbas bus bereikalingas) ir skanaus
QUOTE(Palergonija @ 2005 11 09, 21:18) o jei miltus praskiestume alumi,pagardintume vegeta keptos krabu lazdeles igautu labai pikantiska skoni  tesla is alaus,alum uzsigeri  2:bet kaip skanu  O man neišeina gražiai iškepti krabų lazdelės, gal tešlą per skystą pasidarau, bet jau atrodo net tirštesnė nei blynams, bet vis tiek gaunasi kaip blynas, o vidury krabų lazedelė sau
[quote=Nerytė,2005 11 09, 22:12] O man neišeina gražiai iškepti krabų lazdelės, gal tešlą per skystą pasidarau, bet jau atrodo net tirštesnė nei blynams, bet vis tiek gaunasi kaip blynas, o vidury krabų lazedelė sau  [/quote na siaip tai toks vaizdelis ir man gaunas,gali pabandyt padatyt labai tirsta tesla,krabu lazdele joje pavoliot ir tada mest i dideli kieki ikaitusio aliejaus,pvz gruzdintuve
QUOTE(Nerytė @ 2005 11 09, 22:12) O man neišeina gražiai iškepti krabų lazdelės, gal tešlą per skystą pasidarau, bet jau atrodo net tirštesnė nei blynams, bet vis tiek gaunasi kaip blynas, o vidury krabų lazedelė sau  Pabandyk pries tai krabu lazdele pavoliot i miltus,o tik po to i tesla  ,as taip kepu zuvi,jei ji labai sviezi tai nori bireti,todel biltai padeda sulipint. Man dar skanu sampinjonai alaus tesloje.  Grybus isverdu rtuputi sudytam vandeny,po to gerai nuvarvinti.Voliojam i tesla ir dedam i keptuve su didesniu kiekiu ikaitinto aliejaus. TESLA: miltai+sviesus alus+kiausinis(nebutinai)+druskyte.
QUOTE(Palergonija @ 2005 11 09, 22:22) arba dar vienas visiskai paprastas receptukas-vafliu lakstus supjaustyt norimo dydzio juostelem,jas patept majonezu,pabarstyt kmynais ir trumpai palaikyt orkaiteje(tik ne per ilgai nes darbas bus bereikalingas) ir skanaus  O tai kiek tas trumpai
O man nuo tų slyvų paleido vidurius  Sorry, bet svečiams nedrįsau jų duoti, o šiaip mano skrandis virškina viską, na, beveik viską
QUOTE(Asta @ 2005 08 19, 22:00) Aš tai darau taip: Sutarkuoju fermentini sūrį (su smulkesne nei "burokinė" tarka), česnaką. Dedu majonezo. Majonezo dedu nelabai daug, kad būtų tokia kaip ir lipni, bet neperskysta masė. Tada imu džiovintas slyvas, kiekvieną šiek tiek įpjaunu, i viduriuką dedu paruoštos masės ir persmeigiu mediniu pagaliuku. Įdaras gaunasi viduje. Arba galima imti ir kiekviena slyvą suspausti ir ant viršaus dėti paruoštos masės, tik man su pagaliukais patogiau valgyt atrodo. Ar slyvų nereikia niekur pamirkyti, kad minkštesnės būtų?
QUOTE(Proza @ 2005 11 21, 11:59) Ar slyvų nereikia niekur pamirkyti, kad minkštesnės būtų? Ne, nereikia. Nors..gal ir galima, niekad nebandžiau pamirkyti. Bet jos tada bijau, ar nesigausis patižę... Na vienu žodžių - aš nemirkau.
wwwtania
2005 11 21, 19:51
QUOTE(Pacific @ 2005 10 13, 20:51) o kas mokat zirniu daryt su lasinukais ir svogunais.na kai cilli kaime pavalgyt galima.man tie zirniai labai isbrinksta.  o aš piene verdu tada gaunasi vienas prie vieno gražus ir neišbrinksta  ta prasme i šalta pieną dedu žirnius palaukiu kokia val. ir paskui verdu. kol bus minkšti.
QUOTE(angel 21 @ 2005 11 21, 21:51) o aš piene verdu tada gaunasi vienas prie vieno gražus ir neišbrinksta  ta prasme i šalta pieną dedu žirnius palaukiu kokia val. ir paskui verdu. kol bus minkšti.  O kaip paskui su virškinimu, jei žirnius su spirgučiais darau
Pirkau Maxsimoje armėniškų ar gruziniškų žirnių (neprisimenu tiksliai) jie ne tokie apvalūs kaip mūsiškiai, truputį kampuoti su smailiu galiku. Verdan visai nesubyra ir laba skanūs, kaip riešutėliai.
QUOTE(Proza @ 2005 11 21, 12:59) Ar slyvų nereikia niekur pamirkyti, kad minkštesnės būtų?
Aš tai pamerkiu į vandenį. Jos išmirksta ir pasidaro minkštos
radastele
2005 11 24, 19:31
QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 15:27) Mikrobangėj kai išsilydo, prilimpa prie lėkštės ir paskui tenka gramdyt O gal mano mikrobangė prasta, o gal per ilgai kepu?  Man irgi prilipo prie lekstes. Niekaip negalejau atgramdyti. Bet ant kepimo popieriaus kuo pukiausiai gaunas. Pabandykit ir jus!!!!
QUOTE(radastele @ 2005 11 24, 19:31) Man irgi prilipo prie lekstes. Niekaip negalejau atgramdyti. Bet ant kepimo popieriaus kuo pukiausiai gaunas. Pabandykit ir jus!!!!  Man neprilimpa. Reikia imti riebų sūrį ir kepti trumpai. Aš tai žiūriu ir kai matau, kad sūris išsilydė - išjungiu.
Nefertary
2005 11 30, 00:21
Bet koki fermentini suri aptepu "Vyru uzkandele" butinai astria. Mes megstame tai labai.
Vyšnaitė
2005 12 01, 16:40
QUOTE(Nerytė @ 2005 11 09, 22:12) O man neišeina gražiai iškepti krabų lazdelės, gal tešlą per skystą pasidarau, bet jau atrodo net tirštesnė nei blynams, bet vis tiek gaunasi kaip blynas, o vidury krabų lazedelė sau  Tešla turi būti tiršta, panašiai kaip grietinė. Aš dažnai tokias lazdeles kepu tiesiog keptuvėj ir labai gerai gaunasi.  Ir dar - prie drėgnų lazdelių tešla blogiau kimba. Jas reikia nusausinti.
QUOTE(Neeri @ 2005 11 19, 00:28) O tai kiek tas trumpai  tai priklauso nuo orkaites,pvz.as laikau apie pora min.  reiktu tiesiog pasebeti,kada vos vos pagelsta vaflis-trauk lauk,nes nespesi mirktelt ir jis jau bus parudes,nebeskanus  ,zodziu atsitraukt nuo orkaites nelabai pavyks
Indifference
2006 01 20, 11:33
Na va, vakar netycia dar viena uzkanda prie alaus "isradau" kadangi, kaip zinia, vakar buvo ziauriai salta  , tai is namu i parduotuve kojos nekeliau  , o krepsini ziurint prie alaus kazko norejosi  , tai ekspromtu gime tokia uzkanda: 4 lietiniai blynai is labai skystos teslos (1 kiausas, slakelis pieno, druska, "Karaliski" miltai, vos vos alyvuogiu aleijaus), blynai isejo labai plonyciai. Sumaisiau Hamker Remoulade (pats mylimiausias ir skaniausias majonezas ever) majoneza su Daumantu tradiciniu ponidoru padazu ir tokiu padaziuku istepiau blynus. Labai plonais grezineliais papjausciau toki rukyta kumpi, na ten gal net nugarine kokia, tokie kur buna grynas tamsiai raudonas rukytas raumuo (nezinau, koks ten tiksliai tas kumpis, bet tiktu bet koks is tokios "operos"  ), tuos grezinelius susmulkinau labai mazais kvadraciukais, taip pat smulkiai supjausciau 1.5 marinuoto agurkelio, plonais pusziedziais maza svoguna, viska sumaisiau, pridejau baziliko, krapu, cesnaku milteliu ir tuo gautu misiniu uzbarsciau blynus. Juos tampriai susukau i "desreles" ir supjausciau 1.5 pristo storumo "riekelemis". Palikau kiek pastoveti uzdengtus. Valgem saltus prie alaus, mano diedas pirstus laize  ir sake, visada tokiu pei alaus padaryk  . Nieko "blatno", bet skanu ir padaroma is to, ka randi saldytuve, gailma improvizuoti, skanaus!
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2006 01 20, 11:33) Na va, vakar netycia dar viena uzkanda prie alaus "isradau" kadangi, kaip zinia, vakar buvo ziauriai salta  , tai is namu i parduotuve kojos nekeliau  , o krepsini ziurint prie alaus kazko norejosi  , tai ekspromtu gime tokia uzkanda: 4 lietiniai blynai is labai skystos teslos (1 kiausas, slakelis pieno, druska, "Karaliski" miltai, vos vos alyvuogiu aleijaus), blynai isejo labai plonyciai. Sumaisiau Hamker Remoulade (pats mylimiausias ir skaniausias majonezas ever) majoneza su Daumantu tradiciniu ponidoru padazu ir tokiu padaziuku istepiau blynus. Labai plonais grezineliais papjausciau toki rukyta kumpi, na ten gal net nugarine kokia, tokie kur buna grynas tamsiai raudonas rukytas raumuo (nezinau, koks ten tiksliai tas kumpis, bet tiktu bet koks is tokios "operos"  ), tuos grezinelius susmulkinau labai mazais kvadraciukais, taip pat smulkiai supjausciau 1.5 marinuoto agurkelio, plonais pusziedziais maza svoguna, viska sumaisiau, pridejau baziliko, krapu, cesnaku milteliu ir tuo gautu misiniu uzbarsciau blynus. Juos tampriai susukau i "desreles" ir supjausciau 1.5 pristo storumo "riekelemis". Palikau kiek pastoveti uzdengtus. Valgem saltus prie alaus, mano diedas pirstus laize  ir sake, visada tokiu pei alaus padaryk  . Nieko "blatno", bet skanu ir padaroma is to, ka randi saldytuve, gailma improvizuoti, skanaus!  Labai jau įdomus receptukas  . Būtinai pasidarysim prie alaus.
QUOTE(Aurute2 @ 2006 01 21, 08:54) Labai jau įdomus receptukas  . Būtinai pasidarysim prie alaus.  Taip, tikrai įdomus. Panašiai su lavašu daro, o čia lietuviškesnis
Kaip gaminti apvalias surio spurgas, kur boulingo klubuose prie alaus duoda?
|
|