Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 7 nėštumo mėnuo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Deivute
Noreciau,kad mamytes pasidalytu pokyciai,kurioms jau nestumas yra 6menesiukai.Kas pasikeite pas jus isoriskai,ar pas jus atsirado vadinama(negro juosta)?Pas mane ji dar neryski,bet jau pradeda matytis.Ir bamba labai issikysusi ax.gif
Labai ydomu,o kaip pas kitas mamytes??? nestuke.gif
Keit
tai kad niekas per daug nepasikeite, pilvukas po truputi auga, bamba jau senokai pradejo sokt lauk, o negro juosta po truputi truputi ryskeja.
Isila
neturiu nei iššokusios bambos, nei negro juostos kol kas thumbup.gif tikiuosi, kad ir neatsiras. Šiaip niekas nepasikeitė, auga pilvukas, didėja wub.gif
Ritulyte
QUOTE(Isila @ 2005 08 12, 18:46)
neturiu nei iššokusios bambos, nei negro juostos kol kas  thumbup.gif  tikiuosi, kad ir neatsiras. Šiaip niekas nepasikeitė, auga pilvukas, didėja  wub.gif
*

Pavydžiu Tau. Bamba mano buvo siaubinga, kaip špyga kyšojo, o kas dėl pilvuko - panašiai tokiu metu mečiau "trusikėlius". Nieko nebepalaikė ir nieko nebepadėjo. Ačiū bendradarbei, paskolino savo anglišką bandažą, su juo ir atvaikščiojau savo vargelį, nes pilvas LABAI didelis buvo...
O juosta - niekur čia nesidėsi. Vis viena jau beveik visos pažymėtos esam.
Shindila
Labai idomu kas ta negro juosta? ax.gif blush2.gif
Dalita
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 13, 15:54)
Labai idomu kas ta negro juosta? ax.gif  blush2.gif
*

pas nestuke.gif nuo bambos iki apacios tamsi linija mirksiukas.gif kuri isnyksta po gimdimo praejus ~ 6 men mirksiukas.gif
besiba
QUOTE(Deivute @ 2005 08 12, 14:52)
Noreciau,kad mamytes pasidalytu pokyciai,kurioms jau nestumas yra 6menesiukai.Kas pasikeite pas jus isoriskai,ar pas jus atsirado vadinama(negro juosta)?Pas mane ji dar neryski,bet jau pradeda matytis.Ir bamba labai issikysusi ax.gif
Labai ydomu,o kaip pas kitas mamytes???  nestuke.gif
*

kad mna tai niekas nepasikeite per daug... ir dar ne visi thumbup.gif mato, kad nestuke.gif ... labai nuo apsirengimo priklauso... matos, tik aptemptais rubais... jokiu negro juostu, jokiu atsikisusiu bambikiu dar kol kas thumbup.gif thumbup.gif nei pilvas trukdo, nei kokie tai nenormalus valgymo igeidziai... nu kol kas normalus zmogus thumbup.gif blush2.gif wub.gif tongue.gif
nichte
mums jau ~27 savaitėlės. pokyčiai - pilvukas vis auga, bet dar nėra super didelis. nors man pačiai atrodo, kad jis milžiniškas ax.gif
tačiau aplinkiniai jau pastebi. aišku, nuo apsirengimo labai daug kas priklauso. šiaip matosi jau visaip, bet laisviau apsirengus gal dar kas pagalvoja, kad esu stipriau užkandus smile.gif o su aptemptais rūbais, tai jau niekam abejonių nekyla. štai neseniai lėktuvu skridau - i priekį skrendant nieko dėl nestuke.gif neklausė, o atgal - jau klusterėjo kelintas mėnuo (buvau visu gražumu pilvuka išryškinus smile.gif )

negro juostos dar nesimato - reikės atidžiau prieš veidrodį pasižiūrėti, nes tik šiandien apie ją sužinojau... blush2.gif bamba jau nori į viršų iššokti smile.gif

o mažius vis sportuoja ir sportuoja smile.gif
nichte
dar norėjau paklausti, o kiek KG esat priaugę šiuo laikotarpiu?
besiba
QUOTE(nichte @ 2005 08 16, 12:58)
dar norėjau paklausti, o kiek KG esat priaugę šiuo laikotarpiu?
*

pas mane parasiukyje paziurek -cia visom dabar jau apie 7 menesi 4u.gif
nichte
QUOTE(bonda @ 2005 08 16, 14:22)
pas mane parasiukyje paziurek -cia visom dabar jau apie 7 menesi 4u.gif
*

tik dabar pastebėjau... bet kaip naujokei, gal atleistina 4u.gif

pasitikslinimui - jus visos lapkriti leliaus laukiaute, kaip supratau? ax.gif
besiba
QUOTE(nichte @ 2005 08 16, 13:44)
tik dabar pastebėjau... bet kaip naujokei, gal atleistina  4u.gif
pasitikslinimui - jus visos lapkriti leliaus laukiaute, kaip supratau?  ax.gif
*

taip ax.gif gal tu irgi? tada junkis prie musu ax.gif
nichte
QUOTE(bonda @ 2005 08 16, 14:48)
taip ax.gif  gal tu irgi? tada junkis prie musu ax.gif
*

aha, pranašauja man džiaugsmingą įvykį pačioj lapkričioj pradžioj smile.gif
besiba
QUOTE(nichte @ 2005 08 16, 13:59)
aha, pranašauja man džiaugsmingą įvykį pačioj lapkričioj pradžioj  smile.gif
*

tai prisijunk prie lapkritinukiu pasnekesiu ax.gif 4u.gif laukiam blush2.gif mirksiukas.gif
Manaska
Pilvukas puciasi kaip balionelis nestuke.gif wub.gif ir dienos lekia zaibisku greiciu.....ir baisoka ,ir smagu...kad grei mirksiukas.gif t laikysiu lele rankose assa.gif
Klepesova
Nors čia mažai besilankančių atsakysiu ir aš. tongue.gif taip vadinamos "negro juostos" neturiu, nors mudviejų spirgučiui 31 savaitė. Bamba taip pat dar neiššokusi biggrin.gif . jaučiuosi gana gerai (nežiūrint smulkių nepatogumų). O, kad laukiuosi jokie rūbai nepaslėps, nes jau ir eisena pradeda keistis wub.gif
VAIDILUTE~
MAN SEPTINTAJI MEN STAIGIAI VISKAS PASIKEITE:ISLINDO PILVELIS, ATSIRADO TOJI RUDA JUOSTA,PASIDARE SUNKU JUDET IR T.T. ZODZIU PASIJUTAU TIKRA NESTUKE nestuke.gif
Pumpurėlis
Jokios negro juostos, bamba neatsikišusi, užtai pilvelis jau atsikišęs, nebepaslėpsi, nebent po striuke smile.gif Kol kas neturiu strijų ar kažkokių papildomų vargų, kaip tarkim mėšlungis, rėmuo ar radikulitas (laukiu su nerimu, ar tik nepasirodys šie nepatogumai netrukus). Priaugau apie 7 kg, kas šiaip gal ir nėra labai daug, bet mano kompleksija nedidelė buvo, tai galvoju, kad ne taip ir mažai.
Bet kokiu atveju, manau, kiekvienai labai jau skirtingai viskas smile.gif
Astarta
septintas menuo jau kaip ir praejo, bet per ji daugiausiai pakeitimu ir buvo. isryskejo negro juosta, daugiausiai svorio priaugau, pilvas tiesiog kaip ant mieliu pradejo augt. praejau visur uzkliuti su pilvu, kol pripratau, kad figura kiek pasikeite ax.gif pasikeite eisena. dazniau atsiranda dusulys. dabar tai tikrai jauciuosi NESCIA doh.gif
grife
Taip šiuo laikotarpiu pilvas jau ohoho koks išsišokęs daba per "liemenį" 105 cm, vis bandau kažką vikriai daryti, bet neišeina:) Jau ir sunku apsiverst gulint nuo šono ant šono, tiesiog jaučiu kaip pučiuosi smile.gif
sesuoToma
QUOTE(Dalita @ 2005 08 13, 19:03)
pas  nestuke.gif nuo bambos iki apacios tamsi linija mirksiukas.gif kuri isnyksta po gimdimo praejus ~ 6 men mirksiukas.gif
*

O pas mane tai buvo juosta nuo bambos i abi puses -aukstyn ir zemyn. rolleyes.gif Dabar kol kas dar nesimato, bet manes visai negasdina tai, kad ji kazkuriuo nestumo metu atsiras.
MartiKarti
man si menesi daug kas pasikeite... jau nieko nebegaliu apgaut, visi puikiai mato, kad esu nestuke.gif as aisku to net neslepiu mirksiukas.gif juk smagu 4u.gif priaugau 8 kg, jauciu skausmus nugaroje, bet tik vakarais kai po dienos bunu pavargusi wink.gif negro juosta dar neatsirado, tik bamba labai patamsejo ir isvirto doh.gif
rita0212
bigsmile.gif Man keista skaityti jūsų pasisakymus, kai man šiuo metu 6-as mėnesis, jau priaugau 15 kg, nors tikrai valgau nedaug, negro juosta pas mane atsirado gal nuo 3-čio mėnesio ir kuo toliau, tuo labiau ryškėja. Nors priaugau daug svorio, bet kolkas nugaros skausmais nesiskundžiu, bet va atsirado problema: negaliu miegoti ant šono, nes tada labai neramus kūdikėlis pasidaro (labai smūgiuoja), atrodo, kad jį ten spaudžiu gulėdama ant šono. O pilvas kokio dydžio... Dar liko 3 mėn ir tiesa sakant neįsivaizduoju, kaip atrodysiu.
Anzela0626
Sveikutės.Aš priaugau 11kg,ta tamsi linija ant pilvelio matosi ir taip juokingai pilvelis plaukeliais apaugo :PNaktimis miegu blogai ir būna natik dieną nugarytės skausmai kankina,bet ir ryte atsibudus jaučiu maudimą,na nebedaug beliko smile.gif Linkiu visoms nestuke.gif kantrybės ir sveikų kūdykėlių wub.gif
baltė
Man taip pat nuo 7 mėn. daugiau pokyčių - sunkiau susilenkti, pilvukas sparčiau pučiasi, bambytė lauk virsta... Nors kol kas nieko neskauda ir nera nei strijų, nei "linea negra", bet jau jaučiasi skirtumas, nei buvo iki tol... smile.gif
(P.S. apie svorį yra atskira tema, tad šioje nematau reikalo kartotis).
TutėFrutė
Sveikutes 4u.gif

Ko gero didziausius pasikeitimus savo kune ir pajutau per 6 - 7 menesiuka. Aisku, visu pirma, paplateje klubai, padidejes gerokai svoris, ir pilvuko augimas. Negro juosta ("linea negra") pas mane isryskejo jau 18 savaite jej neklystu, nors pilvuko tuo metu dar nesimate labai... Ziurejau filmuota medziaga, kur 20 savaiteliu mano vyrukui, tai praktiskai nezinantis zmogus net nebutu pasakes, kad as laukiuos ax.gif O dabar... Pilvuko apimtis 108 cm, jokie rubeliai, ir net striuke nebeuzdengia pilvuko, o tai gerai laugh.gif vaikstau kaip meskinas, issimiegot sunku, kankina sioks tos dusulys (ypac gulint)... Bet, kaip kazkuri mamyte sake, jau nebedaug beliko!!! 4u.gif

Sekmes drinks_cheers.gif
ingutera
Labiausiai tai matosi stipriai ugtelėjęs pilvukas, bet taip, kaip šovė į priekį...Tad su rūbais problemytė, bet nesinori išlaidauti dėl tų kelių mėnesiukų...sunkoka batus autis, bet dar nėra labai sunku susilenkti, energijos turiu sočiai, leliukas labai aktyvus pasidarė, jau net kartais kai spiria galiu kojytę užčiuopti thumbup.gif Svorio mažai priaugau, tai bent dėl to džiaugiuosi thumbup.gif
rozinee
Jio, batus nelabai lengva apsiauti biggrin.gif Bet pilvukas dar mazas pas mane, kartais laisviau apsirengus dar galima 'maskuot' nestuma smile.gif Tik klubai praplatejo labai... Vakarais labai sunku issedet buna, atrodo, kazkas sonkaulius spaudzia ir atsigulus ne visada praeina doh.gif
Ir miegot nebeismiegu visa nakti, jau jei prabundu paryciais, tai be sansu uzmigt biggrin.gif
ingutera
Jo, su miegu tai jau problema darosi, nes vakare užmiegu žiūrėdama net įdomiausią filmą, bet galiu prabusti už poros valandų ir ilgai neužmigti. O ryte į darbą keltis yra tikras valios išbandymas... schmoll.gif
AGNIUXX
as taip pat vargstu su dideliu pilvu ir labai neramiu leliuku.turiu ir negro juosta jau koks geras menuo.sunku lovoj apsiversti, daznai vaikstau i tuoleta, sunku vaikscioti.paskutiniu metu man kai vaikstau skauda pilvo apacia, lyg kaip ir slapimo pusle, nu nesuprantu, bet tikrai tas skausmas ne kaip menesiniu maudimas.mano leliuko galva apacioje tai gal jis man spaudzia kokius kaulus?gal kam taip yra ar buvo
Meda01
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 03 27, 15:29)
as taip pat vargstu su dideliu pilvu ir labai neramiu leliuku.turiu ir negro juosta jau koks geras menuo.sunku lovoj apsiversti, daznai vaikstau i tuoleta, sunku vaikscioti.paskutiniu metu man kai vaikstau skauda pilvo apacia, lyg kaip ir slapimo pusle, nu nesuprantu, bet tikrai tas skausmas ne kaip menesiniu maudimas.mano leliuko galva apacioje tai gal jis man spaudzia kokius kaulus?gal kam taip yra ar buvo
*

O vat man ir lygiai tas pats.....
ir pilvo skausmas toooks įdomus, kad net nesuprantu ką ištikrųjų skauda, bet gydytoja sakė, kad viskas čia normalu, nes leliukas gi viduje gyvena ir visi tie pojūčiai turi būti 4u.gif
AGNIUXX
as taip pat su dideliu arbuzu vaikstau, priaugau 15kg, skauda nugara, kojas meslungis traukia, kaip speju ir parusiamieji saremiai prasideda, o ir lelius jau taip zemai isistates, kad prognuozoja anksciau pagimdyti.darausi pikta kad sunku vaikscioti, niekur nespeju, greit pavargstu.ziauriai laukiu pabaigos!
raimundux
As jau 9 kg priaugus, pilvelis gan didelis, o bamba jau seniai issokus. Greit pavargstu, kojas meslungis traukia,o slaunys ir uzpakalis ismarginta strijomis.. Miegu ne itin gerai, puskuoju kaip koks meskiukas biggrin.gif
Edeva
As priaugau +15 o dabar 30sav.linijos nera?bet jauciuosi jau labai sunkiai o dar daug liko nestuke.gif
ernoja
Septintas mėnuo kaip ir prasidėjo. Strijų nėra, priaugau 8 kilus, tai lyg ir nedaug, bet kai žinau, kad kitus dar greičiau augs, tai mąstau, kiek iš viso bus. g.gif Pilvas auga kuo toliau tuo labiau, rūbų trūkumas doh.gif doh.gif Greičiau pavargstu, atsikelti sunkiau.O šiaip jaučiuosi kaip septintą mėnesį nėščia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bog
man irgi prasidejo nestuke.gif septintas men. ir kaip tik isriskejo negro juosta
priaugau 8 kg
meslungis traukia karts nuo karto nuo 5 men. bet kai geriu magni nebe taip,
pradejo spausti vidaus organus, todel pradejau jausti kad kartais truksta oro, greiciau pavargstu, pradejau vaikscioti kaip senute is leto ax.gif
keista bet manau palygejo ir pagrazejo veido oda blink.gif
siandien pajutau tikra spyri su kumstuku, kaip tik laikiau ranka ir toks guziukas issoko, pries tai daugiau banguodavo pilvuzas ir gimda susokdavo i kamuoliuka
pilvas nuo 6 men pradejo sparciai dideti ir vis dideja nestuke.gif
laukiu kada atsils orai nes jau striukes sagos vos uzsisega lotuliukas.gif
Rasosmama
Sveiki,

o mums dabar apie 25 savaites. Pilvas jau labai didelis. Labai stipriai ten trypčiojame, skriaudžiam mamą. Sunku ir nepatogu miegoti (pilvas trugdo). Jau batus vyras padeda užsirišti. Vis didėja noras pamatyti kas ten pilve gyvena...

Ewan
Labas

mums mazdaug 28sav. Jau pastebiu, kad kasdien dideja pilvukas, nors vis dar ilendu i iprastus rubelius smile.gif Del to tai dziaugiuos. O ir svorio tik 1kg tepriaugus (cia jei skaiciuojant nuo tada kai pastojau, nes per pirmus men numeciau 5kg, tai ir juos ataugau). Taigi dar nesunku nei vaiksciot, nei miegot. Kartais net nesijauciu nestuke.gif
O leliukas tai aktyviai duoda i sonus, jauciu kad dar skersinej padeti tebeguli. Akusere sako, kad mano pilvo siena plona, nes viska labai aiskiai jauciu.
Baffie
Man jokios rudos juostos nėra, pilvukas trukdo naktimis apsiverst nuo vieno šono ant kito, krypuoti pradėjau kaip antytė, visiškai pasidariau nejudri, jau nebekalbu apie tai kad batų nebeužsirišu pati doh.gif
naktele
QUOTE(Ewan @ 2007 05 16, 14:36)
Labas

mums mazdaug 28sav. Jau pastebiu, kad kasdien dideja pilvukas, nors vis dar ilendu i iprastus rubelius  smile.gif Del to tai dziaugiuos. O ir svorio tik 1kg tepriaugus (cia jei skaiciuojant nuo tada kai pastojau, nes per pirmus men numeciau 5kg, tai ir juos ataugau). Taigi dar nesunku nei vaiksciot, nei miegot. Kartais net nesijauciu  nestuke.gif
O leliukas tai aktyviai duoda i sonus, jauciu kad dar skersinej padeti tebeguli. Akusere sako, kad mano pilvo siena plona, nes viska labai aiskiai jauciu.
*

Oho kiek mažai priaugai. Aš irgi turiu gimdyti rugpjūtį, o dabar turiu jau 12 kg. viršaus. Valgiau visada daug.
laizanika
Mes 31 sav. Tai kaip ir pabaiga septino menesiuko. Pries kelias savaites pritrukus vietos nustojom spardytis, tai dabar vartomes ir kaisiojam kojytes ir rankytes guzais ant plvuko biggrin.gif Skriaudziam mama, nes buna kad ir skaudziai jai ka padarom biggrin.gif Nors nesam storiuliukai, papildomu kg tik 8 ir pagrinde viskas paciame pilvuke su jo gyventoju 4u.gif Naktimis sunku rasti gera poza, bet turiu tokia gera savybe, syky jau uzmigau tai iki pacio ryto, pabusciau nebent su tanku uzvaziuotu. Nu bet kuo toliau tuo uzmigti sunkiau sekasi. Batukus tetukas jau senai uzsirisineja 4u.gif
Tik va kazko su apetitu nedraugaujam. Nu nesinori valgyti, per prievarta ka ikisu ta, norsvitaminus geriam. Nezinau kodel taip unsure.gif
SkyLy
4u.gif labas 4u.gif as ir gi vis labiau jauciuosi nescia ir meslungis kartas nuo karo kojas patraukia ir per karscius kojytes patinsta ir pilvukas dideja...bet kazkaip vis dar laaabai toli susitikimas su mazuliu atrodo,jau toks jausmas kad busiu nescia visada biggrin.gif tiesa sakant,nenoreciau schmoll.gif pradedu laukti kada gi pagaliau mano kunas vel prades priklausyti tik man,o as savo visa meile jau galesiu realiai skirti savo maziukui ax.gif
pincius
man tai kazkaip strenas pradejo mausti,matyt pilvas labai issoko,tai sunku darosi...akivaizdziai vikrumas sumazejo, ir norint is lovos atsikleti turiu ant sono pirmiau pasiversti lotuliukas.gif
Papildyta:
nu dar tiesa sunku batus uzsiristi ir isvis ka nors lenkiant kojas daryt,pvz. kelnaites ar kojines uzsimauti doh.gif
Šypsenėlė24
Mane tai kankina kojų mėšlungis, na būna dar kad oro trūkti kartais pradeda, o šiaip tai savijauta visai nieko ax.gif
O lelka tai dabar nebe tai, kad spardosi, o ten kaip kirmėliukas koks kanisiojasi visur wub.gif Geras jausmas lotuliukas.gif
Jurgiukste
oi cia kiek rugpjutinukiu ax.gif idomiai svori skaiciuoja kazkas ten, as pries nestuma sveriau 54 kazkur, 2 numeciau, dabar jau 63 blush2.gif tai ir sakau 11 kg priaugau jau, iskaiciuoju ir tuos kuriuos numeciau, juk priaugau blush2.gif pilvas atsigulus rodo 92, krutine 2 dydziais padidejo iki C kol kas ir ant klubu keli comai, siaip jau sunku naktimis miegoti, nepatogu, su 3 pagalvem miegu, kol isitaisau, karsta, sunku kvepuoti, leliukas pastebejau nakti labai aktyvus, diena tinginiauja, nebent koki skanumyna valgau, tuoj dziaugiasi, spardosi wub.gif siaip jau laukiu to finalo, bet dar toli doh.gif savijauta kol kas sakyciau normali, tyrimai geri, ko daugiau reikia, kruvos komplimentu kokia grazi busima mamyte blush2.gif wub.gif sako berniukai grozio is mamytes neatima ax.gif
Jurate
[quote=nichte,2005 08 16, 14:58]
dar norėjau paklausti, o kiek KG esat priaugę šiuo laikotarpiu
dabar man 29sav.esu priaugus 5kg.600g.
foje
Man irgi 29-a sav.Priaugau apie 8 kg.
nu nu
[quote=Gvineta,2007 05 24, 19:28]
[quote=nichte,2005 08 16, 14:58]
dar norėjau paklausti, o kiek KG esat priaugę šiuo laikotarpiu
dabar man 29sav.esu priaugus 5kg.600g.
*

[/quote]
27 sav: 6 kg. kadangi visada plona buvau, tai LAABAI jauchiasi :-)
Šypsenėlė24
Man 30 sav, ir turiu +7 ax.gif
*Živutė*
bigsmile.gif rugpjutinukai cia persikrauste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.