Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 7 nėštumo mėnuo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pojo
as irgi miegoti nebegaliu, zinoma vakare negaliu isitaisyti patogiai kad nespausciau pilvuko. o ryta anksti atsibundu nes kojas laabi skauda ir nugara doh.gif
Boruzele***
QUOTE(jova @ 2009 05 13, 15:25)
as irgi miegoti nebegaliu, zinoma vakare negaliu isitaisyti patogiai kad nespausciau pilvuko. o ryta anksti atsibundu nes kojas laabi skauda ir nugara  doh.gif
*

O kiek jum nestuke.gif laiko? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 05 13, 20:58)
O kiek jum  nestuke.gif  laiko? 4u.gif
*

ups blush2.gif jau pamaciau rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bozinda
miegam lyg gerai, tik sisioti po 3 kart. keliuosi doh.gif , o siaip patogiausia ant kairio sono miegoti, tarp koju kaldra sukisu, bet pastebejau, kad daznai ir ant desnio sono atsigulu. Ryte prabudus dazniausiai jauciu blauzdu skausma doh.gif , keista, kad po nakties skauda unsure.gif
Leliukas dazniausiai duodasi , kai mama atsigula ilsetis arba miegot, bet ir kai mamyte daug vaiksto, tai lelius labai vartosi ir spardosi, kartais net labai skauda rolleyes.gif
lyllo
Sveiki. Jau 28 sav... nestuke.gif o savijauta nekokia. Sutinusios kojos ir rankos, galva sukasi.
Maziukas tai spardosi daznai ir stipriai wub.gif wub.gif wub.gif
awileee
na kaip ir nieko labai nepasikeite tik va su tuo naktiniu WC doh.gif doh.gif doh.gif po 3-4 kartus per nakti kosmaras issibudini ir viskas.
ir su judesiukais nezinau idomu kaip kitos busimos mamytes juos daznai jaucia as jauciu bet tikra nepasakyciau kad daznai ar labai stipriai tai ir nzn ar cia naturalau ar cia kas blogai g.gif g.gif g.gif nezinau ne ka galvot
viokleta
Sveikos, mamytes.
Mums jau 30sav. suejo.
Pilvukas nedidelis (kai bunu su tamsesniais drabuziais daug kas ir nepastebi,kad laukiuosi...), bamba neissikisusi, juostos ir gi nera rolleyes.gif
Kas liecia tuoleta - tai buna ivairiai.Siaip net nebepamenu,kada nakti keliausi i tuoleta. Chmmmm..... keista net schmoll.gif O diena visko pasitaiko smile.gif
Vargina aplinkiniu klausimai, kodel mano pilvas toks mazas? Bet pasikliauju savo gydytoja, kuri sako, kad viskas ten gerai - tfu tfu tfu. O ir leliukas juda - viena diena maziau, kita diena daugiau mirksiukas.gif
pupytes
Sveiki, mums jau 30 savaitė. Reikia dažnai keltis naktį, tai šiek tiek išbudina. Dar pradėjo tinti kojos. Šiaip savijauta nebloga (palyginus kai buvo pykinimai).
Bossi
4u.gif

Nu manes tuoletas nekankina labai. Jei nakti miegiociau neprabusdama, tai i ji neiciau manau. Taciau man su miegu blogai, labai blogai del slogos nesciuju. Pas mane ji itin stipri jau nuo 3,5 menesiko. Kuo toliau tuos stipreja. Pagydyti neimanoma, reikia sulaukt gimdymo. Daznai sakuda dubens kaulus, buna, kad su kiekvienu zingsniu galima cypti is skausmo. Priaugau jau 5 kg. Daznai nuguliu kazkuri sona, priklausoma ant kurio miegu, ypac klubus.
Sakalauskiene
Sveikutes,,,na nezinau ar mes jau 7 men mums eina 26 sav..
Pilvukas jau issokes nemazai,,,man jis atrodo didziulis biggrin.gif ,,jau antra diena kaip pamaudzia pilvo apacia,bet paskaitinejau kad ir kitoms taip buna,,,tia nusiraminau doh.gif
Batus uzsisegt sunku,,,i toleta lakstau daznai...O leliukas tai duoda i visus sonus biggrin.gif

Tiesa priaugau nuo pradzios apie 7 kg...Nestumo metu ne karto nepykino,,,taigi nebuvau numetus ne kg...
O apetitu negaliu pasigirt ,,kazkaip jauciu kad net sumazejo g.gif
vlauruska
Man 30 sav.priaugau jau 20kg.,bet istikruju nemazai ir valgau,nieko negaliu su savimi padaryti verysad.gif nzn.kaip reiks poto atsikratyti visu situ kilogrameliu biggrin.gif beto labai kankina nemiga,nzn.gal del to ,kad karsta namuose.....kartais prabundu is skausmo,nes labai traukia meslungis,nors geriu ir vitaminus ir magni atskirai geriu....na dabar turesiu daug laiko poilsiui,nes nuo vakar isejau i dekretines 4u.gif biggrin.gif
Sakalauskiene
QUOTE(vlauruska @ 2009 07 28, 23:20)
Man 30 sav.priaugau jau 20kg.,bet istikruju nemazai ir valgau,nieko negaliu su savimi padaryti verysad.gif nzn.kaip reiks poto atsikratyti visu situ kilogrameliu biggrin.gif  beto labai kankina nemiga,nzn.gal del to ,kad karsta namuose.....kartais prabundu is skausmo,nes labai traukia meslungis,nors geriu ir vitaminus ir magni atskirai geriu....na dabar turesiu daug laiko poilsiui,nes nuo vakar isejau i dekretines 4u.gif  biggrin.gif
*

Mane meslungis kokia savaite kankino,apie kokia 5val ryto,pastoviai,bet dabar praejo,,,nors dar toli pabaiga visko gali but biggrin.gif ..
Gero polsio ir smagaus laukimo 4u.gif
vlauruska
Na tikriausiai cia taip buna,nes ir mane kazkaip meslungis maziau kankina biggrin.gif jum ir linku gero poilsio 4u.gif ,nes manau kai atsiras musu atzaleles,turesim labai mazai poilsio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
izaura16
Na as labai daznai i tulika begioti pradejau, nakti po pora kartu keliuosi blush2.gif
O siaip jauciu, kad truputi nerangi darausi, nors ne taip ir daug (8 kg) priaugau.
vlauruska
QUOTE(izaura16 @ 2009 07 31, 13:22)
Na as labai daznai i tulika begioti pradejau, nakti po pora kartu keliuosi  blush2.gif
O siaip jauciu, kad truputi nerangi darausi, nors ne taip ir daug (8 kg) priaugau.
*

na manau mes visos daznai i tulika begiojam biggrin.gif ,bet labiausiai nakti vargina tas begiojimas,nes as kazkaip isibudinu,o poto sunku uzmigti blush2.gif na tikrai,kad nedaug 8kg.,o as va daugiau nei 20kg.priaugau ir dar cia nepabaiga nestuke.gif ,nes dar 2 menesiukai iki didziosios laimes mirksiukas.gif ,bet va labai baugina mane tas gimdymas,tikriausiai jei zinociau kaip viskas bus tai nebijociau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
chiukcia
O as tai mizne nemirtinga,-per nakti man normalu i tulika 2-3 kartus keltis doh.gif Nervina tai nerealiai, juolab kad lova musu tokia bekarkase, kuri grynai ant zemes padeta, tai dar ir atsikelti sudetinga,-vyrui tai pramoga i mane beziurint, sako atrodau kaip sumo imtininke, taip besikeldama nuo grindu lotuliukas.gif
Sakalauskiene
Oi mergaites 2-3 kartai i tulika,norma v as tai isvis mizne,jau pries gimdyma pora kartu visada keliausi,o dabar tai kas valanda beveik,,,,be to jau kiek vanden isgeriu,,, doh.gif
O su gimdymu pamatysit viskas visoms bus ok thumbup.gif
Ruutta
Sveikos 4u.gif ,
aš irgi žengiu į septintą mėnesiuką smile.gif Jaučiuosi gerai, spurda mažylė mano (gydytojas sakė, kad bus mergaitė bigsmile.gif ), ir pilvuką jau nemažą turiu ax.gif Na bent man taip atrodo, kiti sako, kad dar pilnai galėčiau pasislėpt, jei norėčiau biggrin.gif Didžiausias nepatogumas tai turbūt prastas miegas naktimis doh.gif Vartausi nuo šono ant šono doh.gif Ir aišku tualetan lakstau doh.gif O šiaip labai neturiu kuo skųstis kol kas, nugaros neskauda, kartais pamaudena patį pilvą, jo apačią, patempia, kažkokių pojūčių keistų ten visad yra biggrin.gif Pradedu septintą mėnesį priaugus cielą vieną kilogramą, abu su vyru intensyviai jį auginom visus šešis mėnesius lotuliukas.gif
Norėjau paklaust, kaip pas Jus kraujospūdis? g.gif Mano visad buvo prie žemųjų, bet dabar žiūriu kai kuriom dienom visai sugeba nukrist, net jaučiu tokį lengvą svaiguliuką unsure.gif Tuomet išgeriu silpną puspuoduką kavos ir pakeliu. Aš kavos visai negeriu, tai man kažkaip žaibiškai suveikia, bet va ar gerai vaikeliui? g.gif
Sakalauskiene
mano kraujospudis irgi normalus biggrin.gif

O as ir nemegeja kavos tik tos 3in1 kartais megstu pagurksnot ..Tai klausiau dektares sake galima po puodeli silpnos kavos ar juodos arbatos per diena(nes juodoj ar zalioj daug kofeino taip pat).

ruutta tik 1kg priaugus blink.gif ,as visus 7 biggrin.gif Sakau vien ant "papu" koki penki lotuliukas.gif
vlauruska

na pas mane ir zemas spaudimas,bet tai sako geriau zemas,nei aukstas,taip,kad manau nereikia del to pergyventi 4u.gif 4u.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 02, 21:07)
mano kraujospudis irgi normalus biggrin.gif

O as ir nemegeja kavos tik tos 3in1 kartais megstu pagurksnot ..Tai klausiau dektares sake galima po puodeli silpnos kavos ar juodos arbatos per diena(nes juodoj ar zalioj daug kofeino taip pat).

ruutta tik 1kg priaugus blink.gif ,as visus 7 biggrin.gif Sakau vien ant "papu" koki penki lotuliukas.gif
*

QUOTE(vlauruska @ 2009 08 02, 21:34)
na pas mane ir zemas spaudimas,bet tai sako geriau zemas,nei aukstas,taip,kad manau nereikia del to pergyventi 4u.gif  4u.gif
*

Na nusiraminau, kad nieko blogo dėl to spaudimo 4u.gif Ir kavos lašiukas silpnos nekenkia bigsmile.gif Nes man labai padeda ax.gif Arbatų juodų ir žalių aš šiaip irgi privengiu, vienas puodelis silpnos žalios arba juodos rytais ir viskas, o likusią dieną tai tik vandens norisi, gal todėl kad vasara, karšto skysčio kažkaip poreikio net nėra g.gif
O pas mane krūtinė praktiškai nepadidėjo, pačioj pradžioj tarsi patino ir viskas, liemenėles į vos didesnes pasikeičiau ir daugiau nedidėja kol kas g.gif Per niekur niekas nedidėja, tai vaikštau kaip puskamuolį užsikišus prie pilvo doh.gif
Sakalauskiene
na mergaites o as antra diena sirguliuoju,labai pergyvenu...
Jauciu pepute namie doh.gif
Vakar temperatura buvo 37.6,,,bet isgeriau paracetamolio,isprakaitavau,siandien lyg ir nieko,,,paziuresiu kaip bus vakare,,,jauciu ryt dar i darba neisiu,nenoriu su nusilpusiu imunitetu ten sliauziot doh.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 04, 17:28)
na mergaites o as antra diena sirguliuoju,labai pergyvenu...
Jauciu pepute namie  doh.gif
Vakar temperatura buvo 37.6,,,bet isgeriau paracetamolio,isprakaitavau,siandien lyg ir nieko,,,paziuresiu kaip bus vakare,,,jauciu ryt dar i darba neisiu,nenoriu su nusilpusiu imunitetu ten sliauziot doh.gif
*

Linkiu pasveikti 4u.gif geriaujau paimkit nedarbingumą ir ramiai išsisirkit unsure.gif O galime nėščioms paracetamolį gerti? g.gif Galvojau,kad jokių vaistų negalima gerti unsure.gif
musų nėštumai labai panašūs, aš tik savaičiuke atsilieku 4u.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 04, 19:05)
Linkiu pasveikti  4u.gif geriaujau paimkit nedarbingumą ir ramiai išsisirkit  unsure.gif O galime nėščioms paracetamolį gerti?  g.gif Galvojau,kad jokių vaistų negalima gerti  unsure.gif
musų nėštumai labai panašūs, aš tik savaičiuke atsilieku  4u.gif
*

Aha tariausi su keliom panom ,sake paracetamolis nestukem nekenkia,,,
Ir mano dakrate sake jei uzeina sona ar pilvo apacia skaudet isgert paracetamolio mirksiukas.gif
Smagu abi kompsim i aukstesne pakopa biggrin.gif thumbup.gif
vlauruska
na nenoreciau pritarti,kad galima paracetamoli gerti,man ir kazkada buvo temperatura,tai sake,kol nera 38 tikrai negalima gerti(na bent man taip patare seimos daktaras ir ginekologe)..... g.gif sake reikia gerti daug skysciu(arbateliu visokiu ir t.t.....)......,o kad nuo skausmo tai paracetamoli gert tai isvis kazkokia nesamone,juk magni (desporal) geriau suciulpt,negu paracetamoli gert smile.gif taip,kad patarciau negerti jokiu paracetamoliu,juk manau chemija mum tikrai kenkia,gal ne tiek kiek mum,bet musu vaikuciam nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif linkiu greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
chiukcia
QUOTE(vlauruska @ 2009 08 05, 00:11)
na nenoreciau pritarti,kad galima paracetamoli gerti,man ir kazkada buvo temperatura,tai sake,kol nera 38 tikrai negalima gerti(na bent man taip patare seimos daktaras ir ginekologe)..... g.gif  sake reikia gerti daug skysciu(arbateliu visokiu ir t.t.....)......,o kad nuo skausmo tai paracetamoli gert tai isvis kazkokia nesamone,juk magni (desporal) geriau suciulpt,negu paracetamoli gert smile.gif  taip,kad patarciau negerti jokiu paracetamoliu,juk manau chemija mum tikrai kenkia,gal ne tiek kiek mum,bet musu vaikuciam nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif linkiu greiciau pasveikti 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

na magnis juk ne vaistas, o mikroelementas. O jei jau taip mastant, tai kam ji gerti,-galima jo gauti ir su maistu, pvz jo yra riesutuose, razinose, vynuogese, gruduose, kopustuose, morkose, grikiuose, sojų pupelėse, ryziuose. Daugiausia magnio turi migdolai. Bet as ne apie tai. Norejau tik ikelti SAUGIU NESCIAJAI vaistu sarasiuka:

SAUGŪS vaistai (nepraeinantys pro placentą) ( bet tai nereiškia, kad juos galima gerti kiek nori! TIK LABAI PRIREIKUS!!!!):

Penicilinai (antibiotikų grupė)
Cefalosporinai (antibiotikų grupė)
Paracetamolis
Narkotiniai analgetikai(morfinas, tramadolis ir t.t - manau jų tikrai neprireiks)
Metildopa (antiparkinsoninis vaistas)
Polivitaminai
Maža ir vidutinė dozė gliukokortikoidų (nuo astmos pusrškalai)

Sakalauskiene
Na va paracetamolis iena thumbup.gif
O as tikrai nnenorejau ,kad mano persalimas trukstu savaite,,,o va isgeriau viena su arabtele diena ,lovoj pragulejau,kita pries miega isprakaitavau ir sveika,,,siandien jau darbe buvau thumbup.gif Labai dziaugiuosi mirksiukas.gif

O siaip jokiu vaistu nenaudoju net kaip nesilaukiau.
Bet kadangi tai dariau pasitarus su savo daktare kuri man priziuri tai esu rami biggrin.gif
Miracle_mira
Kai tik pradejau luktis mano gine iskart pasake, kad jei kooks persalimas ar kas paracetamolis vienintelis draugas smile.gif
man dabar eina 27 savaite, persalimai nekamuoja, bet labai tempia pilvo raumenis, kartais net paeiti sunku, tenka sustoti palaukti ir tada vel eiti, dirzas padeda, bet kartais, matyt vaikas kazkaip pasikreipia, velniskai skauda ji uzsidejus... o dar buta remontuojames tai apie pagulinejimus daugiau pasvajoju nei paguliu... blush2.gif
Ar jums irgi taip jauciasi pilvo tempimai?
vlauruska
na tikriausiai pas tave jautri labai gimda nestuke.gif man dabar va 31 sav.bet taip nera,bet uztat labai skauda nugara g.gif
Ruutta
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 08 06, 12:24)
Kai tik pradejau luktis mano gine iskart pasake, kad jei kooks persalimas ar kas paracetamolis vienintelis draugas smile.gif
man dabar eina 27 savaite, persalimai nekamuoja, bet labai tempia pilvo raumenis, kartais net paeiti sunku, tenka sustoti palaukti ir tada vel eiti, dirzas padeda, bet kartais, matyt vaikas kazkaip pasikreipia, velniskai skauda ji uzsidejus... o dar buta remontuojames tai apie pagulinejimus daugiau pasvajoju nei paguliu...  blush2.gif
Ar jums irgi taip jauciasi pilvo tempimai?
*

Pas mane irgi 27 savaitė eina ir taip patjaučiu nuolat pilvo apačioj kažkokius mauenimus, tempimus. Gydytoja liepė nešioti diržą, vaikštau su juo nuolat, nors ir nėra labai patogu, ypač kai karšta dabar, jie tokie platūs, sintetiniai doh.gif Bet ką darysi, tenka... ax.gif O tų skausmelių tai nesuprasi, kartais lyg raiščius temptų, kartais gimdos sukietėjimai, katais šiaip kaip prieš mėnesines pamaudena g.gif Žodžiu nuolt ten kažkas jaučiasi biggrin.gif Šiaip pas mane cistukė yra šalia gomdos kaklelio, tai gal ir jinai karts nuo karto tokį lyg duriantį skausmą sukelia g.gif na ką padarysi, viską ištversim 4u.gif
Sakalauskiene
Man lyg tais nieko,tik kartais darbe jauciu,kad pilvas toks issiputes,toks kietas,ir itemptas,bet gal sakau del to kad lelius kaip nors isitaiso g.gif
Dirzo nenesioju..Karatsi uzsimaukslinu per didelias kelnaites(aisku ne stringus biggrin.gif )iki bambos,bet tik darbe,ir tai ne kasdien,namie leidziu pilvukui but laisvai biggrin.gif ..Tegul vartosi i marias biggrin.gif
Siandine kazkaip idomiai pradejo maust dubens kaula g.gif ,lyg butu perpute ar nugulejus,,,na toks idomus jausmas g.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 06, 20:16)
Man lyg tais nieko,tik kartais darbe jauciu,kad pilvas toks issiputes,toks kietas,ir itemptas,bet gal sakau del to kad lelius kaip nors isitaiso g.gif
*

Hmm, pagal požymius tai labai panašu į gimdos sukietėjimus g.gif Man jie būdavo gan dažni, kol magnio negėriau, dabar kokius pora tris kartus per dieną bebūna smile.gif Man gydytoja sakė, kad tie sukietėjimai dažni negerai unsure.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 06, 22:34)
Hmm, pagal požymius tai labai panašu į gimdos sukietėjimus  g.gif Man jie būdavo gan dažni, kol magnio negėriau, dabar kokius pora tris kartus per dieną bebūna  smile.gif Man gydytoja sakė, kad tie sukietėjimai dažni negerai  unsure.gif
*

Manes negasdink g.gif ,treciadieni einu pas savo daktare tai paklausiu,bet man rodods,nieko tokio,juk siaip ar taip musu pilvukai kieti biggrin.gif mirksiukas.gif ,,,o man ilgiau palakscius darbe taip buna,,arba kaip prisivalgau biggrin.gif va dabar prikimsau sausainiu su pienu ,,,, lotuliukas.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 10, 21:54)
Manes negasdink g.gif ,treciadieni einu pas savo daktare tai paklausiu,bet man rodods,nieko tokio,juk siaip ar taip musu pilvukai kieti biggrin.gif  mirksiukas.gif ,,,o man ilgiau palakscius darbe taip buna,,arba kaip prisivalgau biggrin.gif va dabar prikimsau sausainiu su pienu ,,,, lotuliukas.gif
*

Ne ne, negasdinu 4u.gif Tiesiog būtinai pasakyk gydytojai, turbūt išrašys magnio pagert ir šiaip lieps labai nebėgiot biggrin.gif Man dar diržą palaikomąjį liepė nešiot ax.gif
O manęs kažkaip prie tų kepinių visokių nelabai traukia, gal kelis kartus tik buvau bandelių nusipirkus, bet labiau jų norėjau, kai parduotuvėj ėjau pro šaį, negu po to valgyt blush2.gif Dabar man ant bangos saulėgrąžas gliaudyt doh.gif Siaubas kažkoks, nei aš jas valgydavau, nei ką, nu dabar norisi nors tu ką doh.gif .Spjaudaus kaip koks mužikas biggrin.gif Praeitą savaitę "šlapiankės" dešros nuolat norėjosi blink.gif
Sakalauskiene
Nestumo pradzioje mane ant rugpienio trauke,,dabar vis bulves kepu biggrin.gif
Jo reiks pasakyt daktarytei,kad pilvukas kartasi toks didelis ir kietas pasidaro g.gif
O kaip su tavo leliaus judesiukai,,nes maniskis pvz,kaip dirbu(dirbu triuksmingoj aplinkoj),tai kazko labai ramus buna,,svelniai pakumsciuoja ir tiek,,kaip laisvos buna tai jau duoda i sonkaulius kaip reikiant.
Siandien net guledama jauciau jog lyg sirdute jo kazkur ten...na prie tos mano vietos tuksi,,,sakau MB paklausyk gal isgirsi,nes kazkur skaiciau ,kad jau 3 trimestre galima prie pilvuko pridejus galva isgirst sirdute,,,,
Tai jis sako girdi biggrin.gif Bet dar tik tuos stipresnius tuk tuk,,, biggrin.gif (na kaip sirdute plaka tuk tuk,pirmas buna stipresnis antars silpnesnis,,,, biggrin.gif ,,,jau itariu gerai as cia paaiskinau). Tai tuos pirmuosius girdi blush2.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 11, 00:11)
Nestumo pradzioje mane ant rugpienio trauke,,dabar vis bulves kepu biggrin.gif
Jo reiks pasakyt daktarytei,kad pilvukas kartasi toks didelis ir kietas pasidaro g.gif
O kaip su tavo leliaus judesiukai,,nes maniskis pvz,kaip dirbu(dirbu triuksmingoj aplinkoj),tai kazko labai ramus buna,,svelniai pakumsciuoja ir tiek,,kaip laisvos buna tai jau duoda i sonkaulius kaip reikiant.
Siandien net guledama jauciau jog lyg sirdute jo kazkur ten...na prie tos mano vietos tuksi,,,sakau MB paklausyk gal isgirsi,nes kazkur skaiciau ,kad jau 3 trimestre galima prie pilvuko pridejus galva isgirst sirdute,,,,
Tai jis sako girdi biggrin.gif Bet  dar tik tuos stipresnius tuk tuk,,, biggrin.gif (na kaip sirdute plaka tuk tuk,pirmas buna stipresnis antars silpnesnis,,,, biggrin.gif ,,,jau itariu gerai as cia paaiskinau). Tai tuos pirmuosius girdi blush2.gif
*

Nu ne, aš kur širdutė plaka tai niekad negirdėjau ax.gif Šiaip ten visokius kliunksėjimus, bet konkrečiai, kad širdutę išskirt tai nesigautų ax.gif
Sakalauskiene
Na buvau pas daktaryte,,,pasakia apie ta pilvuka,kad kartasi pasidaro kietas ir didelis,sake nieko tokio,jei nejauciu jokio skausmo tai neverta jaudintis,,,,
Paklausem sirdutes,tik pridejo ta aparata ne ieskot nereikejo,is kart tuksejo lotuliukas.gif thumbup.gif ,,,
Bet ziuriu vis sunkiau judet darosi,atsikelt is lovos jau pirma ant sono apsiverciu,,,einu tik i dusa ne i vonia,nes ir sunku atsikelt jei atsigulu doh.gif
Pamatavo pilvuka jau 30 cm bigsmile.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 14, 00:25)
Na  buvau pas daktaryte,,,pasakia apie ta pilvuka,kad kartasi pasidaro kietas ir didelis,sake nieko tokio,jei nejauciu jokio skausmo tai neverta jaudintis,,,,
Paklausem sirdutes,tik pridejo ta aparata ne ieskot nereikejo,is kart tuksejo lotuliukas.gif  thumbup.gif ,,,
Bet ziuriu vis sunkiau judet darosi,atsikelt is lovos jau pirma ant sono apsiverciu,,,einu tik i dusa ne i vonia,nes ir sunku atsikelt jei atsigulu doh.gif
Pamatavo pilvuka jau 30 cm bigsmile.gif
*

4u.gif Labai džiaugiuosi, kad su tais susitraukinėjimais nuramino 4u.gif Aš eisiu antradienį apžiūrai ir imunoglobuliną turėtų leisti, ns pas mane neigiama kraujo grupė unsure.gif Irgi jau labai laukiu, kad pamatuotų, pasvertų, pasakytų, kad viskas gerai ax.gif
O pas Tave pilvukas tai tiesiog kaip iš knygos, ten rašo, kad praktiškai centimetrai ir atitinka savaičių skaičių 4u.gif
Man irgi darosi sunkiau judėt, vartausi kaip kepamas paršelis naktimis, iš mašinos kol išsikabaroju doh.gif Kas bus paskutinius du mėnesius blink.gif negana to truputį lyg ir depresija mane pradeda pulti ar kas kitas, nes jaučiuosi tokia nerangi, tokia begemotas, į save veidrodyje žiūrėti negaliu tiesiog, tokia pasikeitusi, išsiformavusi verysad.gif Net patikėti sunku, kaip nelengva darosi priimti psichologiškai taip save beikeičiančią doh.gif Bet veju tokias mintis šalin ir su malonumu glostau judantį pilvuką, kol vėl persirengt netenka doh.gif Net nežinau, gal jau čia laikas pas kokį psichiatrą? g.gif Kaži ar ir kitoms būna sunkumų priimant savo naują kūną? blush2.gif
chiukcia
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 14, 23:24)
4u.gif Labai džiaugiuosi, kad su tais susitraukinėjimais nuramino  4u.gif Aš eisiu antradienį apžiūrai ir imunoglobuliną turėtų leisti, ns pas mane neigiama kraujo grupė  unsure.gif Irgi jau labai laukiu, kad pamatuotų, pasvertų, pasakytų, kad viskas gerai  ax.gif
O pas Tave pilvukas tai tiesiog kaip iš knygos, ten rašo, kad praktiškai centimetrai ir atitinka savaičių skaičių  4u.gif
Man irgi darosi sunkiau judėt, vartausi kaip kepamas paršelis naktimis, iš mašinos kol išsikabaroju  doh.gif Kas bus paskutinius du mėnesius  blink.gif negana to truputį lyg ir depresija mane pradeda pulti ar kas kitas, nes jaučiuosi tokia nerangi, tokia begemotas, į save veidrodyje žiūrėti negaliu tiesiog, tokia pasikeitusi, išsiformavusi  verysad.gif Net patikėti sunku, kaip nelengva darosi priimti psichologiškai taip save beikeičiančią  doh.gif Bet veju tokias mintis šalin ir su malonumu glostau judantį pilvuką, kol vėl persirengt netenka  doh.gif Net nežinau, gal jau čia laikas pas kokį psichiatrą?  g.gif Kaži ar ir kitoms būna sunkumų priimant savo naują kūną?  blush2.gif
*

Oj geras, o as maniau, kad viena tokia durne esu psichuodama del savo besikeiciancio kuno lotuliukas.gif Juokas juokais, bet man taip pat buvo sunku stebeti save nuolat besikeiciancia... Ir kazkaip nepatogu kam pasisakyti, nes mano pvz drauges atsimenu pastojusios lb dziaugesi ir rodydavo savo besipuciancius pilvukus. O man kazkaip ne... O tada pradedi mastyti, -vaje, kokia as egoiste, -negalvoju, kad ten mano zmogutis auga, o del savo kuno, figuros pergyvenu.. Bet kazkaip gal jau apsipratau su nuolatiniu dramblio atvaizdu veidrodyje ir laukiu gimdymo. Juk vistiek didesne dali atpsichavau,-kas cia beliko ax.gif

o jei trumpai, tai gal cia tiesiog nuo zmogaus priklauso... Juk visi mes skirtingai reaguojame i tuos pacius dalykus, ar pokycius gyvenime. Va ir su nestumu tas pats. O pas psichiatra gal tu neik, -babkes pampersams pataupyk, - brangus velniai lotuliukas.gif Juk matai, ne tu viena tokia drinks_cheers.gif
Miracle_mira
Musu cia daug tokiu begemotukiu lotuliukas.gif as viena ju... pvz. koju nagus nusikirpti jau nebe issukis, o misija neimanoma biggrin.gif kaip ir visa kita, ka padaryti reikia pasilenkus doh.gif
O jau judesiai tai stipreja dienomis, kartais net suskauda kaip ispiria, matyt pataiko i koki organa, bet smagu jausti, kad juda, mane tai nuramina - zinau, kad mano mazyliui viskas gerai, nes papsichuodavau nestumo metu gan daznai (buvo del ko)
Ruutta
Na nusiraminau, kad ne viena aš čia tokia sunkiai besiadaptuojanti nestuke.gif Reikia susiimti, juk sunkiausi mėnesiai ateity ax.gif
Sakalauskiene
Mergaites nepanikuokit ir negalvokit kad esame begemotukes,man ir sunku jau ir nusiepiliuoju tik pazastis o su kitais dalykais kojom ir bikiniu oi kaip sunku,mucinuosi mucinuosi doh.gif kol apsisienauju biggrin.gif
Nakti vartausi nuo vieno sono ant kito..nerabdu vietos...
Koju nagucius jau reik tvarkyt ,,o kaip pasiekt doh.gif
Bet as kazkaip neimu i galva,,,dziaugiuosi kad esu su tokiu pilvuku,kda ten gyvena musu leliukas spurdikliukas thumbup.gif
Siandien lauksiu vyro is darbo kada parleks ir sakem darysim "fotosesija" su pilvuku mirksiukas.gif Bus prisiminimui,arba leliuj i albuma biggrin.gif ...
Ruutta
Na turbūt sunkiausia ir yra su tais nepatogumais susitaikyti ax.gif Aš turbūt greitai pradėsiu vonios bijoti bijau.gif Nes ten kuo toliau tuo sunkiau darosi su pilvu doh.gif Užima jau dabar trigubai daugiau laiko ten išsikuist, kas bus vėliau karsta.gif Negana to jau kelinta diena mane pradėjo oro trūkumas kamuoti, tpač vakarais, traukiu orą visais plaučiais help.gif ir kai pagalvoju pas mane pilvas tikrai nėra jau iš tų pačių didžiausių, kitos moterys daug didesnius turi, o vis tiek savijauta lyg būtų mano visame pasaulyje didžiausias biggrin.gif blush2.gif
vlauruska
na aciu dievui ,kad as ir ne viena thumbup.gif ,nes jauciuosi kaip pingvinas,nes jau tikrai labai daug kilogramu priaugau,tikriausiai uz visas daugiausiai,nes kazkur apie 26 kg. nestuke.gif tikriausiai kitos dabar pasijutote lyg manekenes,pries mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Sakalauskiene
na nemazai g.gif tu kilogramu...
As priaugus kol kas 8kg,,Labai dziaugiuosi,kad is veido nepasikeiciau, biggrin.gif nes kitos kiek macius is veido labai sustambeja.
chiukcia
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 17, 10:05)
Mergaites nepanikuokit ir negalvokit kad esame begemotukes,man ir sunku jau ir nusiepiliuoju tik pazastis o su kitais dalykais kojom ir bikiniu oi kaip sunku,mucinuosi mucinuosi doh.gif kol apsisienauju biggrin.gif
Nakti vartausi nuo vieno sono ant kito..nerabdu vietos...
Koju nagucius jau reik tvarkyt ,,o kaip pasiekt doh.gif
Bet as kazkaip neimu i galva,,,dziaugiuosi kad esu su tokiu pilvuku,kda ten gyvena musu leliukas spurdikliukas thumbup.gif
Siandien lauksiu vyro is darbo kada parleks ir sakem darysim "fotosesija" su pilvuku mirksiukas.gif Bus prisiminimui,arba leliuj i albuma biggrin.gif ...
*

Nu pedikiura dar pasidarau, -kazkaip istaikau kampa susilenkti tongue.gif O va su bikiniu tai galvojau galvojau ka cia daryti ir pagaliau pasistaciau kede pries veidrodi (turiu toki nemenka ant sienos) atsisedau arti ir vaizdelis kaip ant delno thumbup.gif Va teip ir pasisienavau showoff.gif
Beje, del pilvelio fotosesijos,-laaaabai noriu, bet jei atvirai, tai kazkaip man nepatogu esant nesciai apsinuoginti... 4u.gif Papasakok kaip ten viskas vyko, -kaip jauteisi, kur fotkinaisi, ar reikejo savo rubu, ar ten tau pasiule...na kiek imanoma detaliau, jei nesunku mirksiukas.gif
Sakalauskiene
QUOTE(chiukcia @ 2009 08 17, 19:14)
Nu pedikiura dar pasidarau, -kazkaip istaikau kampa susilenkti  tongue.gif O va su bikiniu tai galvojau galvojau ka cia daryti ir pagaliau pasistaciau kede pries veidrodi (turiu toki nemenka ant sienos) atsisedau arti ir vaizdelis kaip ant delno  thumbup.gif Va teip ir pasisienavau showoff.gif
Beje, del pilvelio fotosesijos,-laaaabai noriu, bet jei atvirai, tai kazkaip man nepatogu esant nesciai apsinuoginti...  4u.gif Papasakok kaip ten viskas vyko, -kaip jauteisi, kur fotkinaisi, ar reikejo savo rubu, ar ten tau pasiule...na kiek imanoma detaliau, jei nesunku  mirksiukas.gif
*

Na prajuokinai su tuo veidrodziu lotuliukas.gif

Na mes namie fotosesija darem thumbup.gif ,pasisemem minciu internete,nes pries fotografa ir man butu nemelonu,,,o pries vyra kaip pries vyra biggrin.gif Turint geru ideju galima nuostabiu fotkiu paisdaryt ir nieko nekainuoja,tik kantrybes,nes vyrui reikia pasakot kuoriuo kampu kaip nori ir pan doh.gif

dovilenzija
na va mergytes moterytes,visos augam,kas daugiau kas maziau...as laukiuosi po ilgos pertraukos(6,5metu) ir man keistokoka,mat su pirmagimiu gulimas rezimas buvo tai augau...kaip kokiam inkubatoriui blink.gif vis tik guleeeejau ir sirpinau save,tai reziume per visa nestuma29kg 4u.gif dabar kai pilvelyje sirpinu antragimi,tai augu lyg ir pagal knygute,kaip gydytojas sako,mat siai dienai izengiam i 7 men. o uzaugau 6-8kg nestuke.gif pilvis atsikises kaip reikiant,akiu nebado bet uzkliunu vis kur daznai.man stebint save kasdien,jauciu kaip pilviukas didyn ir didyn,kazin kaip ilgai dar taip sparciai smile.gif g.gif nes jei tuos likusius tris menesiukus taip... tai man bus doh.gif - sunku kur neuzkliuvus judet smile.gif
p.s. visoms didelioms ir mazoms linkejimai ir gero vaisiaus sirpinimo mirksiukas.gif
vlauruska
ar jau pradejote kraiteli vaikucio pirkti? nestuke.gif rolleyes.gif as tai uzsikabinau taip,kad baisu,jau tu rubeliu uztektu visai futbolo komandai aprengti,o man atrodo vis maza ir maza..... doh.gif biggrin.gif
Voverushka
Sveikos mergaites,
As kaip tik grauziuosi kad nepradejau kraitelio pirkti-turiu tik kelis rubelius,paketa pampersu ir marliniu vystykliuku....
Visgi laiko dar labai daug wink.gif
dovilenzija
QUOTE(vlauruska @ 2009 08 18, 14:03)
ar jau pradejote kraiteli vaikucio pirkti?  nestuke.gif  rolleyes.gif  as tai uzsikabinau taip,kad baisu,jau tu rubeliu uztektu visai futbolo komandai aprengti,o man atrodo vis maza ir maza..... doh.gif  biggrin.gif
*

kad manau daugumai mumyciu ta pati bedele,as ir jau kruvas susiruosusi,tai pirmagimio palikimas tai neutraliu is parduotuvyklos smile.gif mat vis dar nznau ko laukiu tai sudetingiau cia...o jei zinociau turbut vekla uzsukciau lotuliukas.gif nersimo ir pirkimo...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.