QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 02, 22:24) Tik tris kg,,nieko sau  O tai bent pilvas pas tave matosi???Matavo kiek centimetru?? žinoma matos, kur gi nesimatys kai tiek laiko nėštumas  Man jis iš viso atrodo milžiniškas  Pagal matavimus tai nėštumo pase parašyta, jog pilvo aukštis trisdešimt, tai kaip suprantu gerai, nes lyg turi atitikti savaites  Nei vienas gydytojas nesakė, kad kažkas su pilvu būtų negerai  Pas mane pilvas labai anksti iššoko ir laikėsi toks burbuliukas kietas, o septintam mėnesyje labai didėt pradėjo, dabar auga atrodo ne dienom, o valandom
vlauruska
2009 09 03, 17:48
oho kaip fainiai ,kai tiek mazai sworio priaugama  ,nes as tai kaip pingwinas jauciuosi,nes tikrai nemazai sworio priaugau,pasakyciau ,kad laukiuosi dwynuku  na dziugina,kad jau greitai pamatysim sawo atzaleles  tik tai siauba kelia pats gimdymas
Sakalauskiene
2009 09 03, 20:06
As ir kuo toliau tuo labiau pradedu bijot  Bet jau laukiu nesulaukiu,,Pastarosiom dienom kaip rugstys mane grauzia siaubas Papildyta:Tiesa norejau dar prideti,man nestumo metu labai padaugejo tokiu smulkiu karpuciu  ,,nerealiai nervina,po krutine,po pazastim,ant kaklo ,tokiu smulkuciu
Hmm, dėl karpučių tai kaip keista  Žiūriu per tuos nėštumus ko tik neatsitinka O dėl gimdymo tai mane jau irgi košmarai kankina  Dar va šiandien buvom su vyru pamokėlėj apie gimdymą, tai iš viso dabar mintys neapleidžia apie tuos visus sarėmius, skausmus, kurių metu iki sąmonės aptemimo būna, kaklelio atsivėrimus, ilgus kraujavimus po to ir t.t. ir pan.  Manau geriau jau savęs neaudrint, ateis laikas tai manau viską tada ir ištversiu  Vis tiek turbūt neatsiminsiu, kaip ten kvėpuot ir ką ten daryt, viską turėtų akušerė sakyt
Sakalauskiene
2009 09 03, 21:06
Na va tu nors pamokeles lankai,o mes nieko,,,niekaip neiseina  Tai man belieka Keglerio partimus namie daryt ,kvepuot ir vaiksciot laiptais
o aš galvojau, kad laiptais laipiot kaip tik nelabai gerai  Tai truputį pasimankštinu nėščiųjų mankštoj vandeny pora kartų per savaitę  Ten aišku juokingai lengvi tie visi pratimukai pilvūzėms, bet vis vandeny pamirkstu, atsipalaiduoju, burbuluose po to blauzdas, pečius pasimasažuoju, nuima sunkumus
Miracle_mira
2009 09 04, 12:53
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 04, 12:04) o aš galvojau, kad laiptais laipiot kaip tik nelabai gerai  Tai truputį pasimankštinu nėščiųjų mankštoj vandeny pora kartų per savaitę  Ten aišku juokingai lengvi tie visi pratimukai pilvūzėms, bet vis vandeny pamirkstu, atsipalaiduoju, burbuluose po to blauzdas, pečius pasimasažuoju, nuima sunkumus  Baisu... as niekaip neistaikau laiko nei pamokelems, nei mankstai...  taip noretusi atsipalaiduoti...  Siaip kai mano mama mane gimde, na tai buvo pries... daug metu...  tai kaip tik joms liepdavo laiptais vaikscioti... na, as kol kas gyvenu 4 aukste - lifto nera - tai man nori nenori tenka laipioti...
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 09 04, 14:53) Baisu... as niekaip neistaikau laiko nei pamokelems, nei mankstai...  taip noretusi atsipalaiduoti...  Siaip kai mano mama mane gimde, na tai buvo pries... daug metu...  tai kaip tik joms liepdavo laiptais vaikscioti... na, as kol kas gyvenu 4 aukste - lifto nera - tai man nori nenori tenka laipioti... Aš labai anksti atosotgų išėjau, nes turėjau daug neišnaudotų, beveik nuo penkto mėnesio atostogauju su trumpais gryžimais į darbą  Tai tiesiog ieškau, ką čia nuveikus  Iš pradžių tai namus po kampą tvarkiau, išmečiau pusę namų, net negalvojau, kad tiek šlamšto prisikaupę, tai atlaisvinau lentynų, į kurias jau pridėjau mažylei drabužėlių  balkoną ištuštinaum, kad būtų kur vaikutį migdyt. Vyras aplink smilikinį sukiojo ir sakė, kad nenormali esusu tuo pilvu duodamasi, tai pagrasinau, kad jei neneš viso šlamšto prie konteinerio tai ir jį išmesiu su visu tuo gėriu savo rankom  dar teko išdėstyt, kad dabar man "lizdo sukimo" efektas pasireiškia, tai jam ir žodžių pritrūko  O dabar jau laikas nustot man lakstyt ir sau malonia veikla užsiimt norisi
Miracle_mira
2009 09 05, 18:15
"lizdo sukimo" efektas ir man suveike puikiai, nes kai tik pradejau buti namuose, iskart prasidejo tvarkymai ir nurodinejimai kur ka laikyti, ka ismesti  Man taip pat jau nebesinori niekur lekti noriu tik ramybes, bet mes turime isirengti buta dar, tad is dabartiniu namuciu lekiam i remontus, nesinori vyro vieno uzkrauti darbais, tai ir as vis pasivaidenu, ka nors padedu jam, arba vel "suku lizdeli" tenai, tada jau mane siuncia namo Beje kada mums i 8 menesiuka, manau jau nuo kitos savaites, ar as klystu? Papildyta:Beje noriu pasigirti: siandien echoskopu ziurejome savo vaikeli, pagaliau issiaiskinome, kad tai berniukas  jis tik dabar nustojo sleptis, bet juokemes, nes parode uzpakaliuka, bet rankytemis uzsidenge veiduka, slapukas musu Taip pat pradziugino, kad musu vyrukas jau visai nemazas ir sveria 1.983kg  iki lapkricio, manau, bus didelis vyrukas visai, aisku, mamos siauriems klubams nuo to lengviau ji pagimdyti nebus Gal jus irgi neseniai ziurejot kaip jusu mazieji pilveliuose gyvena?
Sakalauskiene
2009 09 05, 19:35
Miracle mira melyniausi sveikinimai suzinojus leliaus lyti O as ir puse skuduru ismeciau,kad vietos butu,jau perkuosi daiktus i ligonine bet jau mano spurdikliukas koks judrus ,sakes  Kartasi pagalvoju ar jis kada miega Gerai kita sav i 8 eisim rasyt,nors man rodos 8 men prasideda nuo 32sav,,,bet as su jumis
Na aš truputį nuo judviejų atsilieku, bet turbūt vis tiek iš paskos į aštuntą mėnesį šoksiu Pas mane tai mergytė auga, na bent taip jau tris kartus ir ne vienas gydytojas sakė  Kaži, ar neužaugs kas nors ten tarp kojų iki gimdymo  Praeitą savaitę buvom ligoninėj, nes man buvo neramu, jog judesiukų nejaučiu, bet paaiškėjo, kad viskas gerai, duodas ten pilve kaip priklauso, čepsi, pirštą čiulpia
*Boluzyte*
2009 09 06, 10:34
Kaip smagu paskaityti jusu dziaugsmus  manasis leliukas ir labai spurda, mums jau 34 svaite tai as jau judesius juntu beveik visa diena, na tiksliau mane labai visur ramsto, vietos jam mazoka, pakutenu kai toks guziukas iskyla tai atsitraukia ramiai, kita karta tai net jau skaudziai remia  bet smagu kai tavyje mazas stebuklelis auga. Mes eisim antradieni jau paziureti kaip leliukas gyvena  nors kai paskutini karta ziurejo tai sake, kad mergyte, nors ir pati kazkaip jauciu, kad mergyte ir vyras labai dukros nori
vieracka
2009 09 06, 18:05
QUOTE(Vijone @ 2008 01 30, 14:21) man dabar dar nereikia spec. iklotu, bet su pirmu tai as paprastas serveteles isidedavau, nes nuo tu visu alldays'u ir pan. tik visokios grybelines ligos puola  Nesciom ir taip jau visokios vaginozes, grybeliai puola, tai su iklotais tik dar bjauriau gali gautis... zinok, as ir pati tiksliai nezinau, tik esu ne karta skaiciusi, o ir stomotologe patvirtino, kad dabar pagal paskutinius kokius tai duomenis negalima III trimestre tvarkyti nebent tai yra butina. jeigu reikia, reiskia galima, geriau jau tvarkytis, negu su skylemis vaikscioti dantyse, tai dar blogiau yra, nes per skylutes gali patekti mikrobai
*Boluzyte*
2009 09 06, 19:17
as tvarkiausi dantis ir pries tai pasakiau savo daktarei, kad eisiu tvarkyti, tai sake gerai ir jai tik reikia tai tik eit ir tvarkyti, o ne laukti.
Sakalauskiene
2009 09 08, 20:03
Mergaites pasakykit kaip aps jus su priespieniu???? Nes pas mane tai pasirodo tai vel nieko...
Sandručiuk69
2009 09 08, 20:20
Man 6men dar tik, bet dar priespienio nera
Miracle_mira
2009 09 08, 20:50
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 08, 22:03) Mergaites pasakykit kaip aps jus su priespieniu???? Nes pas mane tai pasirodo tai vel nieko... Na, zinok, pas mane jis dar apskritai nesirodo, bet nesijaudinu, gydytoja sake, kad gali tik po gimdymo pasirodyti, cia nuo organizmo priklauso, tad nesijaudink, nieko blogo
Pas mane priešpienio kol kas irgi nėra, nei karto nepastebėjau, kad sunktųsi o kaip pas Jus su krūtinėm, ar labai padidėjo?  Nes pas mane visai neauga, kažkiek patino nėštumo pradžioj ir daugiau ne
Sakalauskiene
2009 09 08, 22:38
Pas mane ir pradzioj nestumo padidejo zymiai,bet dabar ant vietos stovi  ,,bet speneliai pastoviai "stati" ir tas plotas aplink spenelius didesnis( tamsaus ploto daugiau).
*Boluzyte*
2009 09 09, 07:46
Del to priespienio manau kiekvienai skirtingai, nes man jis kazkur gal jau 5 men pradzioj pasirode  kai tik nusiimu liemenele atsilaisvina ten viskas ir apsirengusi bunu pizama tai taip ir juntu, kad jau slampa po truputi man pizama  buna dienu, kad jo net nebega, buna kad bega ir nemazai, is pat pradziu buvo baltas toks labiau, o dabar jau matosi,kad geltonas. Man mama sake jai taip begdavo ir as turesiu ta problemele kad pienas begs is krutines, bet ka jau padarysi, as del to nepergyvenu tik kad to pienelio butu ir lelytei uztektu jo gan ilgai
Sigutia
2009 09 09, 10:27
man du kartus ziurejo, tai ir sake, kad mergyte  o su priespieniu, tai pas amne jis po truputi nuo labai anksti pradejo pasirodyti, buna, kad kartais nepasirodo, o kartais ant naktiniu pelmas didziausias lieka..mano sesuo turi berniuka metu ir beveik 5men, tai jis dar iki siol jos piena gera, jau pats pieno fabrikeli susiranda ir nezino mkaip atpratint
mamakarolina
2009 09 09, 17:36
per pirmąjį nėštumą pas mane jokio priešpienio nebuvo, niekas nebėgdavo  ir dabar, jau 31 savaitė, bet priešpienio nė kvapo  čia matyt visoms labai skirtingai
Sakalauskiene
2009 09 10, 10:25
Mums siandien lygiai 33 sav,,,jau eisim i 34,like 7 sav iki stebuklo  Tai gal i 8 jau sokam??
Aš galvojau, kad nuo 32 savaitės prasideda  Tai manau, kad šokam
loretka
2009 09 10, 19:13
Sveikos merginos gal galetumet skubiai patarti kaip bent siek tiek numalsinti danties skausma? jau nebezinau kur lysti, skausmas nerealus...
vlauruska
2009 09 10, 22:18
labukas  na as ir turejau problema su danties skausmu,tai skalauawau druska,lasinius dedawau.....cia pamoke mane liaudisku metodu,bet nieks nepadejo tai teko kreiptis i stomotologa,bet pries tai reikejo pristatyti is ginekologo pazyma,kad nestumas sklandus,nes dauguma nesciuju bijo kaip kokiu raupsuotu  ,istikruju tai bijo prisiimti atsakomybes  tai traukia man protini danti,nes gydyti butu uzeme daug laiko,o ir sake,kad buciau neiskentejusi be nuskausminamuju p.s.na pabandyk ir tu nueiti pas stomotologa,nes nesciom kai kuriom buna problemu su dantukais,kai sugenda staiga,o is isores nieko nesimato,o nuotraukos juk negali daryti,nes radijacija Laikykis ir stiprybes
Astuliux1
2009 09 23, 17:15
QUOTE(loretka @ 2009 09 10, 20:13) Sveikos merginos gal galetumet skubiai patarti kaip bent siek tiek numalsinti danties skausma? jau nebezinau kur lysti, skausmas nerealus...  Reikia lashiniu uzsideti arba svoguno  o galima ir abu kartu
loretka
2009 09 23, 21:17
aciu uz patarimus  , bet tada niekas man jau nebepadejo...  prasikankinus visa savaitgali siaip ne taip sulaukiau pirmadienio, nukeliavau pas dantista ir man buvo pranesta kad dygsta protinis ir puliuoja..  tai padare man tokia mini operacija ir dabar jau spejau pamirsti apie tas kosmariskas dienas ir naktis kai skaudejo danti
Astuliux1
2009 09 25, 15:13
QUOTE(loretka @ 2009 09 23, 22:17) aciu uz patarimus  , bet tada niekas man jau nebepadejo...  prasikankinus visa savaitgali siaip ne taip sulaukiau pirmadienio, nukeliavau pas dantista ir man buvo pranesta kad dygsta protinis ir puliuoja..  tai padare man tokia mini operacija ir dabar jau spejau pamirsti apie tas kosmariskas dienas ir naktis kai skaudejo danti  smagu, kad viskas gerai dabar  sveikite!
Indrushacka
2009 10 01, 19:14
Sveikos visos, mum jau 30 savaiciu, puskuojam toliau  svorio prieaugis - 8 kg, pagrinde ant pilvuko  rudos juostos nera, bet jos vietoje juosta is plaukeliu  kojos netinsta, bet gal del to kad nera karsta?  spardomes, dauzomes ir visaip kitaip sportuojam
zhulikele
2009 10 07, 13:24
na jau ipusejom 7men.,29sav...  jauciames labai puikiai,jokiu bedu neturim nei su koju tinimu nei traukiojimu... o mazylis jau aktyvumo tai ojojoj  pati per sy laika priaugau 14kg  o mazylio numatomas svoris kol kas 1304g. gine sake,kad labai jau putlutis daros  riskios linijos nera,bamba irgi neissokus,o ir pilvukas nera labai didelis... kai kaimyne sake : ne pilvas,o pilvukas
Ir mes šią savaitę į 7-tą mėnesiuką įlipom. Jau turim papildomus 8 kg, jokių strijų, tinimų, sunkumų kolkas nėra. Aktyviai keliauju pėščiomis kiekvieną dieną  Tik vienas kolkas nepatogumas - lipti laiptais. Užtenka porą laiptelių ir visiškai uždūstu, nors einant tiesiai taip niekada nebūna Tiek
Sveikos, na o mes septinta menesi pasitinkam gulimu i ligonine del pilvuko kietejimu. Jau antras kartas per nestuma, todel beveik pripratom  . linea negra labai neryski, sunkumus sukelia tik miegojimas naktimis, nes labai jau skausminga apsiversti. Leliukas judrus, jedesiukai vis stiprejo. Priaugom jau 10 kg (gyditoja prognozuoja, kad jei ir toliau taip tai dar 15 priaugsiu). Su kiekviena diena vis tolimesnis tas nestumo galas atrodo
smille_for_you
2009 10 08, 14:22
Sveikutes  na mums jau irgi 28 sav.... Priaugom daug 14kg, bet nesimato ant kuno, visi sako tik biskeli papilnejus, bet pati jauciu kuriose vietose yra tu kg... Gine barekai nuo svarstykliu nulipau  , kojos netinsta, paliginus kas vasara daresi kai karsciai buvo  O del laiptu sutinku, sunkiau lipt pasidare... ligoninei nebuvom  Ir juostos nera tik vos plaukotumas padidejo, bambute ligtais greit issprogs, bet dar kaip dobute atrodo  O taip lig ir gerai be striju gyvenam  aisku pilvukas jau kaip ir atskirai gyvena, ten kaip sokiu aikstele
SauLionGe
2009 10 08, 21:05
man jau atsirado negro juosta,kol kas dar nelabai ryški  as kaip i save pasiziuriu ar veidrodi ar is virsaus tai labai sau juokinga atrodau  o dar prasidejo silpnumo akimirkos,tuksta oro ir galva svaigsta jeigu kokioj patalpoj ilgiau pabunu, kad ir parduotuvej
Wild Pearl
2009 10 11, 09:18
sveikutes,mum jau 26savaiteles.bet pilvelis tai kaip kokiame 8nestumo menesiuke...pilvukas didelis ir labai daug nepatogumu jau kelia,vis sunku batus apauti ir del aprangos didelis klaustukas nes pradeda salti o mano rubeliai visi vasariniai like nuo praeito gimdymo...jauciuosi labai nerangi ir labai didele!  oi ziuresime kaip bus toliau...beje bambute man jau atsikisusi nuo 4menesiuko,ir jauciu net po gimdymo jos nebeuzslepsiu
Orinta1
2009 10 12, 10:08
Labutis visoms  mums suejo 28sav.ilipom ir mes taip sakant i septinta meneseli. priaugau 7kg. pilvukas jau gerai matosi, bet kad butu labai didelis tikrai nepasakyciau. jokios juostos nera, bamba issitempus,bet dar neisokus. vaikstau lengvai nieks netinsta, nieks neskauda.  tik pergyvenu vis del judesiuku, visa nestuma lelyte tingi buvo, bet paskutinem dienom isvis tyli, ar vos pajuda  kaip sako reikia 10 suskaiciuot, bet ten net puses nera. gal dar anksti? gydytojai sakiau, viskas lygtais gerai, toniukai idealus, tai nieko nesuprantu
smille_for_you
2009 10 12, 21:27
QUOTE(Orinta1 @ 2009 10 12, 11:08) Labutis visoms  mums suejo 28sav.ilipom ir mes taip sakant i septinta meneseli. priaugau 7kg. pilvukas jau gerai matosi, bet kad butu labai didelis tikrai nepasakyciau. jokios juostos nera, bamba issitempus,bet dar neisokus. vaikstau lengvai nieks netinsta, nieks neskauda.  tik pergyvenu vis del judesiuku, visa nestuma lelyte tingi buvo, bet paskutinem dienom isvis tyli, ar vos pajuda  kaip sako reikia 10 suskaiciuot, bet ten net puses nera. gal dar anksti? gydytojai sakiau, viskas lygtais gerai, toniukai idealus, tai nieko nesuprantu  Nesijaudink, tikriausiai tinginiuka - leliuka turesi
Wild Pearl
2009 10 13, 06:30
Labas Orinta1  mano leliukas irgi labai svelniai spardosi,buna tenka atsigulti kad suskaiciuociau judesiukus...matyt mano toks organizmas nes ir su abiem mergytem judesiukai nebudavo labai stiprus...svarbiausia kai leliukas judresnis pasistenk pasiskaiciuoti judesiukus ir jei susiskaiciuoji iki 10 kad ir per pusvalandi vadinasi viskas ok  nepergyvenk,nes manosios gimusios parode ka reiskia gimti  ramybes pirmus metukus nebuvo
Orinta1
2009 10 13, 08:04
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 13, 07:30) Labas Orinta1  mano leliukas irgi labai svelniai spardosi,buna tenka atsigulti kad suskaiciuociau judesiukus...matyt mano toks organizmas nes ir su abiem mergytem judesiukai nebudavo labai stiprus...svarbiausia kai leliukas judresnis pasistenk pasiskaiciuoti judesiukus ir jei susiskaiciuoji iki 10 kad ir per pusvalandi vadinasi viskas ok  nepergyvenk,nes manosios gimusios parode ka reiskia gimti  ramybes pirmus metukus nebuvo  na tikiuosi, kad cia tik vaikiuko tingumas, vat vakar isvis vaikiuko visa diena nejutau, siandien ryte gulejau ir glosciau ir barbenau, tyla. gal vos vos pakutena, kaip 18sav buvo ir tiek  na lauksiu, nes pries kokia savaite tai davesi pora dienu, tikrai dabar guledama nesuskaiciuociau per pusvalandi nei penkiu, nei triju judeseliu, ka kalbet apie stipresnius:mmm
QUOTE(Orinta1 @ 2009 10 13, 10:04) na tikiuosi, kad cia tik vaikiuko tingumas, vat vakar isvis vaikiuko visa diena nejutau, siandien ryte gulejau ir glosciau ir barbenau, tyla. gal vos vos pakutena, kaip 18sav buvo ir tiek  na lauksiu, nes pries kokia savaite tai davesi pora dienu, tikrai dabar guledama nesuskaiciuociau per pusvalandi nei penkiu, nei triju judeseliu, ka kalbet apie stipresnius:mmm O as siulyciau nelaukti ir bent jau savo daktarei paskambinti pasisakyti kokia situacija. Jei nuo vakar nejauti judesiuku ir siandien ju nera, nemanau, kad tokiam laike tai normalu
Wild Pearl
2009 10 13, 19:09
na matai as stengiuosi suskaiciuoti vakarais tai jei tikrai tiek nesuskaiciuoji gal tada rimtai reiketu susimastyti ir geriau pasitikrinti?nes man jei viena diena ramiau tai kita diena visada sulaukiu atsako...manau geriau pasitikrinti ir nusiraminti nei pergyventi  parasyk kaip seksis jei eisi ok?tikiuosi bus viskas ok...to tau ir linkiu
Orinta1
2009 10 15, 08:33
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 13, 20:09) na matai as stengiuosi suskaiciuoti vakarais tai jei tikrai tiek nesuskaiciuoji gal tada rimtai reiketu susimastyti ir geriau pasitikrinti?nes man jei viena diena ramiau tai kita diena visada sulaukiu atsako...manau geriau pasitikrinti ir nusiraminti nei pergyventi  parasyk kaip seksis jei eisi ok?tikiuosi bus viskas ok...to tau ir linkiu  vakar vel buvo ramu, vakare kalbinau tai gal viduj giliai kazkur pajutau pora stuktelejimu. siandien paskambinau gydytojai, sake neturetu taip but. tai rytoj vaziuoju pasitikrint. tikiuosi nieko baisaus.parasysiu kaip sekesi. dekui uz palaikyma, nes nuotaikos jau tris dienas visai ner
Wild Pearl
2009 10 15, 09:59
tikrai sekmiukas tau,jau geriau pasitikrinti nei paskui pergyventi ir gailetis...tikiuosi tavo baime bus nepagrysta
Ech, dėl tų judesiukų ir man labai neramu  Porą dienų poilvas visas banguoja, paskui porą vos juda ir t.t. Dabar poros dienų ramybė, tai regis nuolatos stresuoju O silpni judesiukai skaičiuojasi prie judesių, ar reikia tik stipriuosius fiksuoti? Papildyta:QUOTE(Orinta1 @ 2009 10 15, 09:33) vakar vel buvo ramu, vakare kalbinau tai gal viduj giliai kazkur pajutau pora stuktelejimu. siandien paskambinau gydytojai, sake neturetu taip but. tai rytoj vaziuoju pasitikrint. tikiuosi nieko baisaus.parasysiu kaip sekesi. dekui uz palaikyma, nes nuotaikos jau tris dienas visai ner  Aš ir tikiuosi jums viskas gerai ir lauksiu po vizito su naujienomis
Skaiciuojasi visi judesiukai: stiprus spyriai, silpni judesiukai, sukinejimaisi ar isiremimai. Bet man paciai ramu buna jei tarp silpnu judesiuku bent vienas stiprus pasitaiko, tada as jau rami bunu
Wild Pearl
2009 10 16, 15:06
QUOTE(ingins @ 2009 10 16, 12:19) Skaiciuojasi visi judesiukai: stiprus spyriai, silpni judesiukai, sukinejimaisi ar isiremimai. Bet man paciai ramu buna jei tarp silpnu judesiuku bent vienas stiprus pasitaiko, tada as jau rami bunu  pritariu ingins as taip pat darau
Orinta1
2009 10 19, 10:17
Sveikos, na va pagaliau galiu parasyti  buvau pektadieni pas gydytoja, kaklelis uzsidares, vaikelis sveikas, atitinka savaites, rodos viskas gerai, tik gydytoja ispute akis, kad vaikelis labai keistai isitaises, kodel nejudejo, sake matyt jam taip reikejo, gal i viksrele buvo isipainiojes, bet tipo jau viskas gerai. liepe daugiau gulinet, paciai vartytis, kad vaikiukas padeti keistu. isejus is gydytojos kad prades mano brangenybe mane spardyt, tai mazai nepasirode  ir taip visa savaitgali be perstojimo, visus sonus jau skauda  vakar puse nakties nemiegojau del to, va ir dabar musasi, nieko nesuprantu. bet bent jau dabar esu rami ir laiminga. idomu kiek tai truks  tikiuosi viskas bus ok
SuperMama
2009 10 19, 10:17
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|