Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: keistas elgesys
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Arktos
Mano dukrai 12.5 metų. Paskutiniu metu vis dažniau pastebiu,kad ji skaitydama ką nors įdomaus,juokingo arba žiūrėdama filmą, kuris anksčiau priversdavo ją juoktis balsu,dabar ima lakstyti po kambarį šen ir ten. Kai paklausiu,kodėl taip daro,atsakymas būna : "Nežinau,man linksma,tai ir šokinėju,bėginėju". Skaitydama knygą ar žiūrėdama tv,dukra taisosi rūbus,plaukus(tiesiog negali būti rami)-kartais man tai atrodo kaip išsiblaškymas,bet kartais aš sunerimstu-o gal tai liga?
Psichologe
Tikrai ne liga. Turbut Jusu dukra emocinga, ir taip reiškia savo emocijas.
Dorinda
Laba diena, nezinau ar as cia i tinkama tema rasau ar ne, bet mane mano vaiko elgesys irgi neramina, jam 2.5 metai, jis pradejo kalbetis su nematomu daigtu ar zmogum pati net nesuprantu verysad.gif , bet vis pastebiu, kad jis arba snekasi arba aukleja savaip kaip niu niu rodo, kad negalima kazkam nematomui, negaliu paklaust, nes jis nekalba gerai negali minciu savo pasakyti, net nezinau ar cia sunerimti?
LUNARIA
QUOTE(chanell @ 2006 08 14, 04:05)
Laba diena, nezinau ar as cia i tinkama tema rasau ar ne, bet mane mano vaiko elgesys irgi neramina, jam 2.5 metai, jis pradejo kalbetis su nematomu daigtu ar zmogum pati net nesuprantu  verysad.gif , bet vis pastebiu, kad jis arba snekasi arba aukleja savaip kaip niu niu rodo, kad negalima kazkam nematomui, negaliu paklaust, nes jis nekalba gerai negali minciu savo pasakyti, net nezinau ar cia sunerimti?
*

musu vaikiukas irgi turi nematoma drauga,kazka isivaizduoja,sneka,kazkokius svecius priimineja visa laika ax.gif bet dazniausiai jis tai daro zaisdamas.Prisimenu ir as taip darydavau,turejau nematoma drauga,kuriam dainuodavau,skaitydavau,snekejau garsiai kai nieko nebuvo namie bigsmile.gif tikrai esu psichiskai sveika,tik manau gal man kazkiek truko gyvo bendravimo,nes buvau kompleksuota blush2.gif I vaiko isivaizduojama drauga,arba kazkoki daikta reaguojam visai gerai,nes manau visiems vaikuciams taip pasitaiko,jie zaidzia,turi placia fantazija,pvz. zaidziant su masina jis isivaizduoja (na as taip manau) kad masina tikrai vaziuoja,i ja reikia pilt benzina,i autobusa ilipa zmones,ir jis tai komentuoja-daro judesius panasus i duru atidaryma,zmoniu isodinima,sako "prasom sesk,uzsek dirza ir t.t."... na as manau,kad cia visiskai nera nieko blogo,kad vaikas zaisdamas kazka isivaizduoja g.gif idomu butu isgirsti psichologes komentara.
Dorinda
as ir esu girdejus apie tuos isivaizduojamus draugus ir, kd tai nieko blogo, butu tikrai idomu isgirst psichloges komentara, mano sunus yra labai isdykes, neklauzada tai mes ji daznai baudziam o jis jokio demesio nekreipia apsisukes ta pati daro, tai as pastebejau dabar jei jam kazka sakai draudi, kad negerai padarei ir panasiai tai jis i save nekreipia demesio jis is kart pradeda aukleti ta nematoma daigta,kad tas nematomas draugas negerai daro o ne jis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.