Man kilos klausimas kokio maždaug dydžio naujagimio pėdutę, nes noriu numegzti kojinytes ir nežinau kada sustoti
QUOTE(BePrasmė @ 2005 08 12, 16:28) Man kilos klausimas kokio maždaug dydžio naujagimio pėdutę, nes noriu numegzti kojinytes ir nežinau kada sustoti Labutis. Aš užsidėjau 40 akių, o pėdutę mezgiau maždaug 8-10 cm, tiesiog kad gražios proporcijos išeitų pagal tokį akių skaičių- ir tiko Sėkmės
Labutis
Labai Tau ačių
Siaip naujagimio pedute (0-3men) panasiai 8-9cm ilgio. Taip kad manau pataikei
mano kai gime, buvo apie 7cm, o dabar pamatavau - 10.5cm. bet maniskis didelis. uosviene buvo numezgus kokius 2cm ant isaugimo, bet pries menesi dar buvau apmovus, buvo tik tik
Labai jums ačiū. Jau numergiau visus pasiūlymus, kad tiktų nors vieni batukai...
QUOTE(Aira25 @ 2005 08 16, 12:20) mano kai gime, buvo apie 7cm, o dabar pamatavau - 10.5cm. bet maniskis didelis. uosviene buvo numezgus kokius 2cm ant isaugimo, bet pries menesi dar buvau apmovus, buvo tik tik oho tikras galiūnas
Nežinau, kiek ten mezginio akimis, bet centimetrais tai naujagimio mano buvo 7 cm. Tookia mažulytė atrodė.. O dabar, beveik 3 metų, tai 15cm.
QUOTE(BePrasmė @ 2005 08 12, 16:28) Man kilos klausimas kokio maždaug dydžio naujagimio pėdutę, nes noriu numegzti kojinytes ir nežinau kada sustoti O is kokiu siulu mezgate? 100proc vilnos? Svelnesnes, siurkstesnes? Cia nuolatinis maziaus rubelis (ant plikos kojytes?) ar tik kai pedutem salta?
o aš nemoku megzti...
kai buvo 22 sav vaikucio pedute buco 3,5 cm
As tai nusipirkau is mociuciu,nes pati megzti nemoku
kad 10cm. tai cia gan daug gal jau paaugusio bet tik ne naujagimio
|