Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėnulio keitimosi iškrova - 5
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Loli_judo
Tai iškrova sekant mėnulio kalendorių.
user posted image
Puikus būdas svoriui reguliuoti. Šios iškrovos reikia laikytis 12val prieš pasikeičiant mėnuliui ir 12val po pasikeitimo.
Na pvz. sekantis pasikeitimas: liepos 18 dieną 10:59h priespilnis keičiasi į pilnatį, taigi nuo liepos 17 dienos 22:59 iki liepos 18 dienos 22:59h reikia jos laikytis.

Na o salygos paprastos - tiesiog nieko nevalgyti ir vartoti kuo daugiau skysčių. Į skysčių sąrašą įeina ir natūralios sultys, bei liesas kefyras, tačiau juodos kavos tą dieną reikėtų vengti.

Mėnulio kalendorius http://www.menuliokalendorius.info/
Jaunatis
Būtina: 2-3 dienas iki jaunaties mažinti suvalgomo maisto kiekį. Tinka pasninkauti.
Jaunaties dieną išgerkite ne mažiau kaip 2 litrus skysčių.
Pageidautina, kelios dienos iki jaunaties ir po jos, valgyti daugiau ekologiškai švarių vaisių ir gerti natūralių sulčių.

Jaunas, augantis Mėnulis
Valgykite mažiau nei įprasta ir būtinai kokybišką maistą. Po 18 val. nebevalgyti. Daug gerkite vandens, sulčių, įvairių arbatų, bet tik iki 19 val. Po 19 val. gerkite tik, jei labai kamuos troškulys.
Labai praverstų kasdieninis masažas, naudojant tonizuojančius aliejus

Pilnatis
2-3 dienos iki pilnaties, mažinkite suvalgomo maisto kiekį ir valgykite tik iki 18 val. Pilnaties dieną - pasninkas, išgerkite ne mažiau kaip 2 litrus vandens. Kelios dienos iki ir po pilnaties vartokite daugiau vaisių, gerkite natūralių sulčių.

Dylantis Mėnulis
Dylančio Mėnulio metu valgykite kaip esate įpratę, bet tik kokybišką maistą ir tik iki 17 val.
Labai padėtų kasdieninis masažas su aliejais, skatinantis šlakų šalinimą iš organizmo.
aggree
QUOTE(linete6 @ 2009 03 04, 14:33)
Sveikos LOli judo,aggree jus cia gyvenat .Ko neuzsukat pas mus pasisveciuoti.Kazkaip jau labai senai matytos  4u.gif  4u.gif .Ziuriu loli judo jau visai prie issvajoto tikslo artejat  bigsmile.gif .Beja ir as siandien iskrovauju su grikiais  mirksiukas.gif visai nieko bigsmile.gif .Na sekmes ir iki.
*

kokioje temukeje sedit?
Loli_judo
Aga, Linette, tu kažkur pati sėdi tikriausiai mirksiukas.gif
Kur tu pradingus?
Fely
Oi, koks menulis grazus, aciu Loli judo 4u.gif

tai va, truputi neaiskiai as ten parasiau, ka noreciau suzinoti blush2.gif

Tarkim as dabar savaite laikyciausi kokiu Japonu ar Kopustu dietos. Dieta baigiasi ir po kiek kcal man valgyti toliau normalu maista, kad po tos kopustu dietos svoris negriztu? Kaip tu ,loli judo darei? Pvz. po delcios dietos pirmaja diena - 1300 kcal, o antraja jau po 1500 ir t.t.? Ir numestas per delcios dieta svoriukas nebeuzlipa atgal? 4u.gif Na, gal dabar aiskiau paklausiau blush2.gif

O startuoju su 68 kg. Svajone- 60 kg. Bet jei pavyktu numesti ir islaikyti pastovius 63kg, visai patenkinta buciau rolleyes.gif ugis 174. Apimciu nesimatavau, reiks kada centimetra susiieskoti smile.gif Problemines vietos- klubai, slaunys ir pilviokas, ten visi nereikalingi kg nuseda doh.gif
Fely
Kaip sekasi kitoms siandien issikrovineti? 4u.gif

Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu bigsmile.gif
pyp
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 15:40)
Kaip sekasi kitoms siandien issikrovineti?  4u.gif

Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu  bigsmile.gif
*

Ech, sunkokoka.. nuo 9 iki 14 pralaksciau su reikalais, jauciu jegos senka, prie zemes miegot traukia.. unsure.gif
Ciuosiu nusipirkti naturaliu prieskoniu, ir namo - pasnaust.. Gal atsigausiu g.gif blush2.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Loli_judo
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 13:54)
Tarkim as dabar savaite laikyciausi kokiu Japonu ar Kopustu dietos. Dieta baigiasi ir po kiek kcal man valgyti toliau normalu maista, kad po tos kopustu dietos svoris negriztu? Kaip tu ,loli judo darei? Pvz. po delcios dietos pirmaja diena -  1300 kcal, o antraja jau po 1500 ir t.t.? Ir numestas per delcios dieta svoriukas nebeuzlipa atgal?  4u.gif  Na, gal dabar aiskiau paklausiau  blush2.gif

O startuoju su 68 kg. Svajone- 60 kg. Bet jei pavyktu numesti ir islaikyti pastovius 63kg, visai patenkinta buciau  rolleyes.gif ugis 174. Apimciu nesimatavau, reiks kada centimetra susiieskoti smile.gif Problemines vietos- klubai, slaunys ir pilviokas, ten visi nereikalingi kg nuseda  doh.gif
*

Tai kad tavo svoris beveik superinis, na 66 kg būtų pats tas ax.gif
Pagal tavo duomenis tavo BMA (bazinė medžiagų apykaita) vykdyti reikalinga 23,3 x 66 kg (66 todėl, kad KMI su tokiu svoriu yra 22) - tai kad per dieną tau reikalingos 1537 kcal, o kadangi tau norisi mažesnio svorio, tai gali susimažinti tas kalorijas iki 1450-1400 kcal ir lieknėk sau į sveikatą (nors nė velnio tau nereikia tikriausiai lieknėt) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pyp @ 2009 03 04, 14:49)
Ciuosiu nusipirkti naturaliu prieskoniu, ir namo - pasnaust.. Gal atsigausiu  g.gif  blush2.gif
Sekmes visoms  4u.gif
*

Kokius prieskonius perki?
Laikykis, nepasiduok mirksiukas.gif
pyp
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 15:55)
Kokius prieskonius perki?
Laikykis, nepasiduok mirksiukas.gif
*

Aciu, stengiuosi 4u.gif

Visokiu dalykeliu toj parduotuveleje yra . thumbup.gif Dar ir arbatu, kavu, actu visokiu.. Eko smile.gif Beveik viskas sveriama. Cia Lvovo-Seimyniskiu sankryzoje.
Vakar nebespejau apsisukti, iki 18.30 dirba darbo dienomis.
Fely
Noreciau uzpakali pasiplonint blush2.gif ir leskutes rolleyes.gif
Ka tik pasimatavau idomumo delei: zupakalis 94.5cm, o slaunys - po 54.5cm. Kad taip nuo tu vietu po -4.5cm nukrapscius, galeciau tuomet vasara trumpa sijona ar sortus detis wub.gif

Dabar koki menesi iskrovu pasilaikysiu po 2 per savaite, gal uzteks man ir ju, ot butu gerai rolleyes.gif Jei nepades - mokysiuos kalorijas skaiciuoti ir jungsiuos i skaiciuotoju buri 4u.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 15:40)
Kaip sekasi kitoms siandien issikrovineti?  4u.gif

Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu  bigsmile.gif
*

sunkiai... darbe kolegos kazimierines svesti ruosiasi, tai jau uzmaciau musu kazimierui torciuka ir sampo nupirko, faktas kad ten dalyvauju ir as, taigi stengsiuosi valgyti vaisius su sampanu biggrin.gif
Fely
QUOTE(aggree @ 2009 03 04, 17:44)
sunkiai... darbe kolegos kazimierines svesti ruosiasi, tai jau uzmaciau musu kazimierui torciuka ir sampo nupirko, faktas kad ten dalyvauju ir as, taigi stengsiuosi valgyti vaisius su sampanu  biggrin.gif
*

Bus iskrova su variacijomis thumbup.gif Butinai ryt parasyk, kiek gramu/kilogramu nukrito 4u.gif Torciukui - ne!

As dar vis persikine Smilgele geriu, mniam essen.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 16:49)
Bus iskrova su variacijomis  thumbup.gif  Butinai ryt parasyk, kiek gramu/kilogramu nukrito  4u.gif Torciukui - ne!

As dar vis persikine Smilgele geriu, mniam essen.gif
*

skanaus!!! Na laikysiuos is paskutiniuju smile.gif
okkey
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 12:00)

Stusia, Pyp, Okkey, sveikutes!  4u.gif  Kaip sekasi laikytis? Alkis dar kamuoti nepradejo?
*

laikausi laikausi thumbup.gif thumbup.gif mano sprendima su kuo daryti iskrova - nugalejo kopustu sriuba ax.gif kaskaip pagalvojau kad toks metu laikas, kad norisi visgi skranduka palepinti karstu maistu, tai ir siurbu as ta sriubke bigsmile.gif bigsmile.gif tikiuos atlaikyti rolleyes.gif

QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 12:25)
nu jo, tai bent rytas ankstyvas pas tave lotuliukas.gif  Aš tokiu laiku dar tik valanda kaip miegot buvau nuėjus doh.gif  Ar tu ne Lietuvoj gyveni?
*

Lietuvoj lietovoj lotuliukas.gif ale as su "vistom" gult einu, tai panasu kad miego man uztenka cool.gif daznai namie 9-10 vakaro jau luztu doh.gif tai normalu kad taip anksti ir prabundu cool.gif
Fely
Kaip ,merginos jums sekasi? unsure.gif Ar visos ,kas laikotes siandien, dar nepasidavet? 4u.gif

Nu, zinokit, as tai begsiu sleptis po lapais pernyksciais.. blush2.gif Neistveriau, nutrukau kaip koks suva nuo lenciugo, priedau vakarienes ir dar alus ant virsaus fool.gif Neatsilaikiau susidariusioms aplinkybems blush2.gif O praeita iskrova taip lengvai ejosi..
Geda man baisiausia, kad siandien neissilaikiau angel_sadangel.gif: Kazkokia seip visa diena sunki buvo tai ir paslydau. Bet pirmadieni arba veliausiai antradieni - vel iskrovausiu saziningai pioneer.gif Visa menesi jokiu svenciu nenusimato, tai bus ramu.

O jus taip nedarykit, taip kaip as pridirbau 4u.gif
pyp
Ech..
As siandie /pasuoju/.. uzsukau i kiniecius nesusilaikiusi verysad.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 02:00)
1.Stusia, Pyp, Okkey, sveikutes!  4u.gif  Kaip sekasi laikytis? Alkis dar kamuoti nepradejo?
2.Ar butinai per menuli norite iskrovauti? smile.gif

Laba mergiotes, viskas kol kas einasi gerai, su 3 bananais, kava ir jogurto indeliu diena praleisiu - jau 2 bananus suniamniojau, ir viskas vis dar gerai ax.gif
2. Nu nezinau kaip kitom mergiotem, bet man tikrai daug lengviau kai menulis keiciasi laikytis iskrovos, esu dariusi ir ne pagal grafika, tai visaip ten gaudavosi blush2.gif , bet va per pasikeitimus, visada geri rezultatai pas mane tongue.gif
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 04:40)
*

Laikykis 4u.gif

Na o mergiotem kurioms nepavyko siandien atsilaikyti pries pagundas - visada yra kita diena mirksiukas.gif Kita karteli busit stipresnes 4u.gif 4u.gif
Loli_judo
Jau guliu lovoj, suvalgiau šokoladuką doh.gif
bet kadangi neišgėriau to kefyro kiek reikėjo (tik dvi stiklines kefyro ir vieną Smilgelės jogurto), tai mažai tų kalorijų buvo, o vaisių nenorėjau jokių... o šokolado norėjau blush2.gif
Pažiūrėsiu ryt ką rodys svarstyklės, bet bus gerai, jau iš vakaro rodo 200 gramų mažiau, o per naktį dar koks puskilogramis dings lotuliukas.gif
Labanakt 4u.gif
Stusia, nepasiduok jokioms pagundoms, laikykis drinks_cheers.gif
Stusia
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 13:33)
1.Jau guliu lovoj, suvalgiau šokoladuką doh.gif
2.Stusia, nepasiduok jokioms pagundoms, laikykis drinks_cheers.gif
*

1.vienas sokoladukas tikrai nesugadins visos iskrovos mirksiukas.gif Bus tikrai padorus pliusas pas tave 4u.gif
2.Laikausi laikausi, kol kas viskas normaliai - bet gi visos zinom, vakaras bus pats sunkiausias laikas, bet jau kaip nors cool.gif
okkey
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 19:12)
Neistveriau, nutrukau kaip koks suva nuo lenciugo, priedau vakarienes ir dar alus ant virsaus fool.gif Neatsilaikiau susidariusioms aplinkybems  blush2.gif 
*

ateinu ir as prisiduoti ax.gif iskrova "beveik" pavyko cool.gif jei neskaityti duonos riekes prie tos sriubos ir paskui dar 100 gr treju devyneriu cool.gif cool.gif ale cia kaip vaistas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir neplanuotai zmogenu uzleke, tai teko palaizyti, ale nevalgiau nieko nevalgiau rolleyes.gif

reziume..nuo blyn to snapsiuko visa nakti troskino, tai geriau ..geriau..svarstykliu rezultatas - 200 gr rolleyes.gif ale is kitos puses maziau nukrito maziau pareis lotuliukas.gif

kita iskrova tai jau tikrai pagal plana atlaikysiu ax.gif
Nude
Sveikutes, as irgi vakar issikrovinejau, tik kaip jus manot ne per daug gavau kalorija, jei suvalgiau didiji greipfrukta (o planavau tik puse suvalgyti) ir isgeriau smilgeles 250 ml. Klausiu, nes kazkaip is ryto toks jausmas buvo, kad vakar buciau labai jau daug valgius... biggrin.gif
aggree
Sveikos!!!
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 20:12)
Kaip ,merginos jums sekasi?  unsure.gif  Ar visos ,kas laikotes siandien, dar nepasidavet?  4u.gif
*

Nenusimink svarbiausia smile.gif

As issilaikiau beveik tvarkingai, vakare tik cipsus tris suvalgiau, akis bade biggrin.gif siandien rezultatas -0,7kg thumbup.gif tiesa, tikejausi daugiau... bet nakti troskino - isgeriau net dvi stiklines vandens, tai gal cia jis ir susikaupe.

QUOTE(Stusia @ 2009 03 04, 23:34)
Laba mergiotes, viskas kol kas einasi gerai, su 3 bananais, kava ir jogurto indeliu diena praleisiu - jau 2 bananus suniamniojau, ir viskas vis dar gerai ax.gif
*

thumbup.gif saunuole, kita iskrova gal irgi bandysiu jogurtas+bananai smile.gif si karta valgiau tik vaisius ir tuos nelemtus kelis cipsus... doh.gif

QUOTE(okkey @ 2009 03 05, 07:56)
ateinu ir as prisiduoti  ax.gif iskrova "beveik" pavyko  cool.gif jei neskaityti duonos riekes prie tos sriubos ir paskui dar 100 gr treju devyneriu  cool.gif  cool.gif ale cia kaip vaistas buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ir neplanuotai zmogenu uzleke, tai teko palaizyti, ale nevalgiau nieko nevalgiau  rolleyes.gif
*

lotuliukas.gif

QUOTE(Nude @ 2009 03 05, 09:18)
Sveikutes, as irgi vakar issikrovinejau, tik kaip jus manot ne per daug gavau kalorija, jei suvalgiau didiji greipfrukta (o planavau tik puse suvalgyti) ir isgeriau smilgeles 250 ml. Klausiu, nes kazkaip is ryto toks jausmas buvo, kad vakar buciau labai jau daug valgius...  biggrin.gif
*

g.gif man atrodo kad labai nedaug cia tu kaloriju gavosi. gal siaip vandens daug gerei, ir apsisotinai, arba skrandis susitrauke mirksiukas.gif
Fely
Labukas visoms! bigsmile.gif

Sauniai jus cia laiketes, visoms po baliona 4u.gif
Pasirodo, vakar as didziausia nusidejele buvau ir valgiau po to visa vakara, baisu, jauciausi isbadejusi, kaip kokia savaite nevalgius doh.gif

Na, bet ar nuo vakar alaus, ar nuo ko, siryt -0.5kg ir po puse centimetro nuo leckuciu nukrito thumbup.gif Tai visai gera iskrova gavos lotuliukas.gif
Tik ka siandien daryt,kad atgal neparlektu, nezinau g.gif Kaloriju skaiciuot dar nesimokinau.. Meginsiu vakarienes po 18 nevalgyti, nebent kefyro stikline isgerti rolleyes.gif

Kada dabar laikysites kita karta,merginos? Tik sekanti treciadieni?
Jei butu norinciu pradeti anksciau, po kovo 8-sios savaitgalio, tai labai lauksiu pirmadieni ar antradiei su asociu kefyro hihihi.gif drinks_cheers.gif
Loli_judo
QUOTE(Stusia @ 2009 03 04, 23:58)
1.vienas sokoladukas tikrai nesugadins visos iskrovos  mirksiukas.gif Bus tikrai padorus pliusas pas tave  4u.gif 2.Laikausi
*

nu jau net išsigandau lotuliukas.gif bet pliuso nebuvo, buvo minusas lotuliukas.gif 600 gr thumbup.gif
Kaip tau baigėsi?

QUOTE(Nude @ 2009 03 05, 08:18)
Sveikutes, as irgi vakar issikrovinejau, tik kaip jus manot ne per daug gavau kalorija, jei suvalgiau didiji greipfrukta (o planavau tik puse suvalgyti) ir isgeriau smilgeles 250 ml. Klausiu, nes kazkaip is ryto toks jausmas buvo, kad vakar buciau labai jau daug valgius...  biggrin.gif
*

na manau, kad mažokai g.gif gaunasi apie 450 kcal maksimum čia pas tave doh.gif
Nude
Nuraminot mane biggrin.gif
pyp
Sveikos 4u.gif
Stai ka radau:

Mėnulio fazės KOVO mėnesį:

JAUNATIS 02 25 - 03 03
PRIEŠPILNIS 03 04 - 03 10
PLNATIS 03 11 - 03 17
DELČIA 03 18 - 03 25
JAUNATIS 03 26 - 04 01
KOVO mėnesį patartina:

kovo 6 dieną nuo 11:38 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 7 dienos 13:09 val.
kovo 9 dieną nuo 16:16 val. - badauti "sausai" - iki kovo 10 dienos 17:45 val.
kovo 18 dieną nuo 02:55 val. iki kovo 19 dienos 03:41 val. - "Dramblio diena". Galima daug ir skaniai valgyti. Tai pasikrovimo diena, maistas "neina į kūną".
kovo 19 dieną nuo 03:41 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 20 dienos 04:14 val.
kovo 22 dieną nuo 04:54 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 23 dienos 05:07 val.
KOVO 4 D. - KOVO 10 D. PRIEŠPILNIS

Priešpilnio savaitę organizmas linkęs viską kaupti išskyrus toksinus. Šiuo periodu patartina valgyti mažiau kaloringus produktus, nes, kaip jau minėjome, organizmas įsisavina viską, ką jam šiuo metu duodi. Labai nepalankus metas lieknėti: jei laikotės dietos, pasidžiaukite bent tuo, kad svoris nepadidėjo. Dabar labai sveika badauti arba bent jau pasninkauti. Rekomenduotinas neriebus, gausus vitaminų maistas, pavyzdžiui, salotos, daržovės. Rekomenduojamos iškrovos dienos. Vartokite daugiau vaisių ir jų sulčių. Daug gerkite, tik gėrimai turi būti be cukraus ir druskos. Šioje fazėje organizmas išvalomas veiksmingiausiai. Paklūsdami energijos srautams, šlakai patys tarsi "veržiasi lauk". Ypač gerai varyti tulžį ir valyti kepenis, gerti arbatas, skatinančias šlapimo išsiskyrimą, skaldančias akmenis.

Šiuo periodu organizmo ląstelės intensyviai kaupia viską, kuo jas aprūpina kraujas. Todėl itin veiksmingas vartojamų vitaminų, vaistų poveikis. Tinka taisyti dantis. Bet paūmėja senos ligos, kimba peršalimo ligos, tampa pažeidžiama rega ir virškinimo sistema.

Tinkamas metas kirpti plaukus, mat šiuo metu nukirpti plaukai greitai atauga, būna sveikesni, jų galiukai neskilinėja.

Per priešpilnį mes tampame aktyvesni ir tarsi atsiveriame pasauliui. Atsiranda pirmosios Mėnulio ciklo kliūtys ir problemos, bet žmogus maksimaliai pasirengęs jas išspręsti. Dabar net mažiausios pastangos kažką pakeisti ar pasiekti yra veiksmingos. Periodas tinka spręsti konfliktus, išskaidyti įtampą, veikti tose srityse, kurios iki šiol atrodė itin sudėtingos ir neįveikiamos. Per priešpilnį teisingi poelgiai garantuoja geras pasekmes.
Stusia
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 05, 05:01)
nu jau net išsigandau lotuliukas.gif  bet pliuso nebuvo, buvo minusas  lotuliukas.gif 600 gr thumbup.gif
Kaip tau baigėsi?

oj Loli, nusipezejau doh.gif blush2.gif Minusa turejau omeny, o ne pliusa ax.gif Su kuo beje ir sveikinu 4u.gif
Ir kitom mergiotem, atsilaikiusioms pagundom, po 4u.gif
As irgi labai gerai vakar viska pabaigiau, jokiu nugrybavimu i sona, taigi siandien svarstykles nudziugino -1.3kg bigsmile.gif
Patiko man ta banano ir jogurto kombinacija, tik va galvoju kita karta kava keisti, pomidoru sultimis g.gif Paziuresim kaip ten tada gausis.
Loli_judo
QUOTE(Stusia @ 2009 03 05, 17:52)
galvoju kita karta kava keisti, pomidoru sultimis g.gif Paziuresim kaip ten tada gausis.
*

skaniai visai man čia skamba thumbup.gif
linete6
QUOTE(aggree @ 2009 03 04, 14:48)
kokioje temukeje sedit?
*

As pas Burunduke temukej bigsmile.gif .Maciau siandien buvai uzlekus pasisveciut mirksiukas.gif .Dazniau uzeikit mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 14:53)
Aga, Linette, tu kažkur pati sėdi tikriausiai mirksiukas.gif 
Kur tu pradingus?
*

As ten pat.Dingau is delcios tai pasodino pas burunde bigsmile.gif .Nu tai dabar ir sedziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Papildyta:
Oi temuke vadinasi navalgom po 18 val mirksiukas.gif
Loli_judo
Einu pažiūrėt, ką ten jūs nevalgot lotuliukas.gif
aggree
QUOTE(linete6 @ 2009 03 06, 14:30)
As pas Burunduke temukej bigsmile.gif .Maciau siandien buvai uzlekus pasisveciut mirksiukas.gif .Dazniau uzeikit mirksiukas.gif .
Papildyta:

As ten pat.Dingau is delcios tai  pasodino pas burunde  bigsmile.gif .Nu tai dabar ir sedziu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Papildyta:
Oi temuke vadinasi navalgom po 18 val mirksiukas.gif
*

gaila man ta temuke netinka sad.gif nes is darbuko griztu apie 18.30, tai tik apie 19 val vakarieniauju arba dar veliau... nebent jei priimtumet i nevalganciu po 18 (19) bureli... blush2.gif
linete6
QUOTE(aggree @ 2009 03 06, 14:39)
gaila man ta temuke netinka sad.gif nes is darbuko griztu apie 18.30, tai tik apie 19 val vakarieniauju arba dar veliau... nebent jei priimtumet i nevalganciu po 18 (19) bureli...  blush2.gif
*

Oi aggree nu tu duodi tai aisku kad tinka ir tau bigsmile.gif .Tai aisku kad priimsim mirksiukas.gif .Nevalgyk po 19 val kaip iseina taip mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 06, 14:34)
Einu pažiūrėt, ką ten jūs nevalgot lotuliukas.gif
*

As tai viska valgau,tik mazesniom porcijom negu anksciau.Na ir aisku po 18 val nieko nevalgau mirksiukas.gif .Ale jau pripratau turbut bigsmile.gif .
Loli_judo
QUOTE(linete6 @ 2009 03 06, 13:48)
Na ir aisku po 18 val nieko nevalgau mirksiukas.gif .Ale jau pripratau turbut  bigsmile.gif .
*

jo, veiksmingas dalykas vakarais nevalgyt, bet kad aš toks naktinis gyventojas doh.gif mano pusryčiai 12 val arba dar vėliau, o pietūs apie 16 val, o va vakarienė tai kartais ir 22 būna, tik tada namo parsivelku doh.gif
Nežinau, sunkiai čia man...
Loli_judo
user posted image

Fely
Ir as noreciau prisideti prie sveikinimu 4u.gif

Bukime visad grazios kaip pavasario geles!! Su Kovo 8-aja, Merginos! drinks_cheers.gif
Papildyta:

Na ,o po siandienines sventes, gal kas nors rytoj jungsis iskrovelei? 4u.gif ax.gif
Loli_judo
QUOTE(Fely @ 2009 03 08, 12:05)
Na ,o po siandienines sventes, gal kas nors rytoj jungsis iskrovelei?  4u.gif  ax.gif
*

Aš šiandien daug švesti nesiruošiu, bet iškrovą galėčiau ir padaryt, pirmadieniais labai sveika lotuliukas.gif
Bet ryt ryte nuspręsiu, kaip nuotaika bus, būna tokių dienų, kai jau ryte man būna aišku, kad neišsilaikysiu tą dieną.. o būna atvirkščiai...
Jei ką, tai kefyro turiu šaldytuve mirksiukas.gif
Fely
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 08, 14:18)
Aš šiandien daug švesti nesiruošiu, bet iškrovą galėčiau ir padaryt, pirmadieniais labai sveika lotuliukas.gif
Bet ryt ryte nuspręsiu, kaip nuotaika bus, būna tokių dienų, kai jau ryte man būna aišku, kad neišsilaikysiu tą dieną.. o būna atvirkščiai...
Jei ką, tai kefyro turiu šaldytuve mirksiukas.gif
*

Dziugu drinks_cheers.gif

Reik ir man siandien pienu ir Smilgele apsirupinti smile.gif Meginsiu pakartoti praeita nepavykusia iskrova rolleyes.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 08, 02:05)
Na ,o po siandienines sventes, gal kas nors rytoj jungsis iskrovelei?  4u.gif  ax.gif
*

As irgi zadu issikrauti rytoj, kiek atsimenu tai ir priklauso pagal menulio pasikeitima - atrodo kad bus obuoliuku diena g.gif nes tik viena banana turiu doh.gif
Loli_judo
QUOTE(Stusia @ 2009 03 08, 20:17)
As irgi zadu issikrauti rytoj, kiek atsimenu tai ir priklauso pagal menulio pasikeitima - atrodo kad bus obuoliuku diena  g.gif nes tik viena banana turiu  doh.gif
*

na pagal mėnulį, tai tik nuo antradienio vakaro reiktų pradėt ir trečiadienį išsikraudinėt..
Va aš dėl to ir negaliu apsispręst, bet jei ryt jausios soti ryte (nes šiandien apsiėdau saldumynų) doh.gif - tai ryt pasilaikysiu, o jei jausiuos alkana - lauksiu trečiadienio mirksiukas.gif
Stusia
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 08, 10:32)
na pagal mėnulį, tai tik nuo antradienio vakaro reiktų pradėt ir trečiadienį išsikraudinėt..

Oooo blink.gif tai as tada susipainiojau su dienom, issikrausiu kaip priklauso pagal menulio kalendoriu - jeigu jis keiciasi is antradienio i treciadieni, tai tada ir issikrausiu tongue.gif Aciu Loli, kad viska sutikrinai 4u.gif
Papildyta:
nu va pasitikrinau kada tiksliai keiciasi menulis, tai man gausis visas antradienis pagal ta kalendoriu, na ir gerai - labai nemegstu kai reikia dienas dalinti cool.gif
Loli_judo
QUOTE(Stusia @ 2009 03 09, 05:44)
nu va pasitikrinau kada tiksliai keiciasi menulis, tai man gausis visas antradienis pagal ta kalendoriu, na ir gerai - labai nemegstu kai reikia dienas dalinti cool.gif
*

o jus vakar dar laikrodžius persukinėjot, ar čia ne visose valstijose? g.gif
Fely
Sveikos! bigsmile.gif

Gaila sia savaite as neisipaisau i menulio iskrova, galiu daryti iskrovas tik siandien ir ketvirtadieni, tai taip ir darysiu ax.gif Reikia lieknet skubiai, nes jau baisu smile.gif Pavasaris prasidejo, o as vis su tuo paciu per ziema priaugintu svoriu ir apimtimis.
Nuo praeitos savaites 2 iskrovu ,deja, viskas grizo, nes buvo keli baliukai. Dabar iki Velyku turetu buti ramu, tai tikiuosi lieknejimas vyks produktyviai bigsmile.gif

Geriu dabar arbata, uzplikyta pienu, na ,tikrai sotumo suteikia thumbup.gif Smilgeles neradau, tai nusipirkau Fiji jogurtini gerimuka 0% rieb.

Na, tai siandien as cia viena, atrodo issikraunu rolleyes.gif
Loli judo, ka tu nusprendei? ax.gif
renoska
Sveikos, susipainiojau mėnulio kalendoriuje ax.gif
http://www.menuliokalendorius.info/fazes.html

diena sav.d.
11 trečiadienis
laikas 20:46
mėnulio para 15/16
laikas 19:16
fazė pilnatis
laikas 04:37

Tai pagal kurį čią laiką laikytis iškrovos? blush2.gif AČIŪ
aggree
QUOTE(renoska @ 2009 03 09, 15:13)
Sveikos, susipainiojau mėnulio kalendoriuje ax.gif
http://www.menuliokalendorius.info/fazes.html

diena    sav.d.     
11  trečiadienis   
laikas      20:46         
mėnulio para  15/16           
laikas      19:16         
fazė    pilnatis 
laikas 04:37 

Tai pagal kurį čią laiką laikytis iškrovos? blush2.gif AČIŪ
*

pilnatis prasideda 11 diena, treciadieni 04.37 ryto, reiskia reikia laikytis 12 val pries ir 12 val po, t.y. pradzia antradieni 16.37, pabaiga treciadieni 16.37.

Teisingai?
Fely
QUOTE(aggree @ 2009 03 09, 17:18)
pilnatis prasideda 11 diena, treciadieni 04.37 ryto, reiskia reikia laikytis 12 val pries ir 12 val po, t.y. pradzia antradieni 16.37, pabaiga treciadieni 16.37.

Teisingai?
*

Labuks Aggree! 4u.gif

O tu kada planuoji daryti iskrovele? bigsmile.gif

Ziuriu, ir tu jau nemazai kilogramu numetusi thumbup.gif Kokiais budais, jei ne paslaptis? 4u.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 16:35)
Labuks Aggree!  4u.gif

O tu kada planuoji daryti iskrovele?  bigsmile.gif

Ziuriu, ir tu jau nemazai kilogramu numetusi  thumbup.gif  Kokiais budais, jei ne paslaptis?  4u.gif
*

Dar neapsisprendziau, ryt arba poryt, treciadieni nedarbo diena, tai nezinau kaip namuose reiktu istvert nevalgius... 4u.gif

Oi as ivairiai cia kraciausi tu kilogramu... Kalorijas skaiciavau ir delcios dietos laikiausi du kartus saziningai. biggrin.gif

Dabar vel kalorijas skaiciuoju. Atsisakiau bulviu ir duonos (tiesa, kartais suvalgau koki pyragiuka ax.gif ) dar raudonos mesos ir siaip beveik visko kepto. Vietoj mesos valgau zuvi arba jei nera tada vistiena, nes pietus beveik visada valgau kavineje (va gal del to kavininio maisto svoris ir stovi g.gif )
Fely
Aggree, o visada po 1500 kcal skaiciuoji? (Ar koki kita dabar kcal kieki pasirinkai?) Gal meginai pakaitalioti: pora dienu 1300, kitas pora 1600, po to 1400 ir .t.t, gal tuomet svoris nestovetu? Turbut organizmas priprato prie 1500 ir nebereaguoja g.gif
Gal cia nekaltas kaviniu maistas, nes gi nesvarbu ,galima juk ka nori valgyti, svarbu tik sutilpti i ta kcal skaiciu ir kg kris lygiai taip pat. Ar ne? As tai taip suprantu ta kcal skaiciavimo principa g.gif

O kai iskrova padarai ir po jos toliau po 1500 skaiciuoji, neatsistato vel i vieta tas kilogramas ,kuri per iskrova numeti ? g.gif Nedidele dalis tai vistiek po iskrovos gris, bet gal po puse kilogramo visgi islieka minuse? g.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 17:48)
Aggree, o visada po 1500 kcal skaiciuoji? (Ar koki kita dabar kcal kieki pasirinkai?)  Gal meginai pakaitalioti: pora dienu 1300, kitas pora 1600, po to 1400 ir .t.t, gal tuomet svoris nestovetu? Turbut organizmas priprato prie 1500 ir nebereaguoja  g.gif
Gal cia nekaltas kaviniu maistas, nes gi nesvarbu ,galima juk ka nori valgyti, svarbu tik sutilpti i ta kcal skaiciu ir kg kris lygiai taip pat. Ar ne?  As tai taip suprantu ta kcal skaiciavimo principa  g.gif
O kai iskrova padarai ir po jos toliau po 1500 skaiciuoji, neatsistato vel i vieta tas kilogramas ,kuri per iskrova numeti ?  g.gif  Nedidele dalis tai vistiek po iskrovos gris, bet gal po puse kilogramo visgi islieka minuse?  g.gif
*

kavininio masto kalorijas sunku suskaiciuoti. Greiciausiai ir pripratau prie tu 1500, nors buna visko, gi ir baliukai ir sventes ir silpnumo akimirkos. Va per kaledas turejau nemenkas atostogas (beveik du menesius trukusias) tai nieko nesilaikiau ir sugrizo beveik 3 kg verysad.gif dabar bandau nusikratyti.
po iskrovu man grizta viskas bet ne sekancia diena, o per savaite, o jei nebutu tu savaitgaliu tai gal ir negriztu...
Stusia
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 08, 23:33)
o jus vakar dar laikrodžius persukinėjot, ar čia ne visose valstijose? g.gif
*

Visi statai persukinejo laikrodzius si savaitgali smile.gif

Tiesa as siandien vis tik darau isskrova - pas mane rytoj nusimato balius darbe - isleidziam i pensija viena tokia faina bendradarbe, tai nesigaus nieko neskanauti doh.gif. Taigi siandien su vaisiais draugausiu ax.gif
Fely
QUOTE(aggree @ 2009 03 09, 18:56)
po iskrovu man grizta viskas bet ne sekancia diena, o per savaite, o jei nebutu tu savaitgaliu tai gal ir negriztu...
*

Man lygiai tas pats.. Jei savaitgali nors 1 diena maisto neziuriu,privalgau vakare, tai grizta ka net per 2 iskrovas numetu doh.gif Taip tik galima palaikyti esama svori. Butina atsisakyti, kiek tai imanoma, tu nuodeminguju savaitgaliu lieknejimo laikotarpiui, nes kitaip svorio nenumesim schmoll.gif Reikia vadovautis ta mintimi, kad kai jau pasieksim savo issvajotaji svori, tai tuomet galima bus sau leisti nors ir kas savaitgali nuodemiauti, nes zinosim, kaip ta svoriuka iskrovomis i vieta atstatyti ir islaikyti pastovu thumbup.gif

Stusia, o kiek ir kokiu vaisiu siandien valgai? 4u.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 08:07)
1.Butina atsisakyti, kiek tai imanoma, tu nuodeminguju savaitgaliu lieknejimo laikotarpiui, nes kitaip svorio nenumesim  schmoll.gif 
2.Reikia vadovautis ta mintimi, kad kai jau pasieksim savo issvajotaji svori, tai tuomet galima bus sau leisti nors ir kas savaitgali nuodemiauti, nes zinosim, kaip ta svoriuka iskrovomis i vieta atstatyti ir islaikyti pastovu  thumbup.gif
3.Stusia, o kiek ir kokiu vaisiu siandien valgai?  4u.gif
*

1. Va ir as galvojau apie sita reikala - neataugau viso minuso nuo praietos iskrovos, bet 500 gramu tai grizo doh.gif O grizo jie del to, kad turejau 2 nerealiai kaloringas vakarienes si savaitgali.....
2. drinks_cheers.gif
3. Vienas obuolys ir 6 mandarinai yra siandien mano racionas - aisku daug daug vandens ir kadangi pamirsau pomidoru sultis atsinesti i darba, vel su kavute draugauju blush2.gif doh.gif

O kaip tu darysi??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.