Loli_judo
2009 03 04, 13:42
Tai iškrova sekant mėnulio kalendorių.  Puikus būdas svoriui reguliuoti. Šios iškrovos reikia laikytis 12val prieš pasikeičiant mėnuliui ir 12val po pasikeitimo. Na pvz. sekantis pasikeitimas: liepos 18 dieną 10:59h priespilnis keičiasi į pilnatį, taigi nuo liepos 17 dienos 22:59 iki liepos 18 dienos 22:59h reikia jos laikytis. Na o salygos paprastos - tiesiog nieko nevalgyti ir vartoti kuo daugiau skysčių. Į skysčių sąrašą įeina ir natūralios sultys, bei liesas kefyras, tačiau juodos kavos tą dieną reikėtų vengti. Mėnulio kalendorius http://www.menuliokalendorius.info/JaunatisBūtina: 2-3 dienas iki jaunaties mažinti suvalgomo maisto kiekį. Tinka pasninkauti. Jaunaties dieną išgerkite ne mažiau kaip 2 litrus skysčių. Pageidautina, kelios dienos iki jaunaties ir po jos, valgyti daugiau ekologiškai švarių vaisių ir gerti natūralių sulčių. Jaunas, augantis MėnulisValgykite mažiau nei įprasta ir būtinai kokybišką maistą. Po 18 val. nebevalgyti. Daug gerkite vandens, sulčių, įvairių arbatų, bet tik iki 19 val. Po 19 val. gerkite tik, jei labai kamuos troškulys. Labai praverstų kasdieninis masažas, naudojant tonizuojančius aliejus Pilnatis2-3 dienos iki pilnaties, mažinkite suvalgomo maisto kiekį ir valgykite tik iki 18 val. Pilnaties dieną - pasninkas, išgerkite ne mažiau kaip 2 litrus vandens. Kelios dienos iki ir po pilnaties vartokite daugiau vaisių, gerkite natūralių sulčių. Dylantis MėnulisDylančio Mėnulio metu valgykite kaip esate įpratę, bet tik kokybišką maistą ir tik iki 17 val. Labai padėtų kasdieninis masažas su aliejais, skatinantis šlakų šalinimą iš organizmo.
QUOTE(linete6 @ 2009 03 04, 14:33) Sveikos LOli judo,aggree jus cia gyvenat .Ko neuzsukat pas mus pasisveciuoti.Kazkaip jau labai senai matytos  .Ziuriu loli judo jau visai prie issvajoto tikslo artejat  .Beja ir as siandien iskrovauju su grikiais  visai nieko  .Na sekmes ir iki. kokioje temukeje sedit?
Loli_judo
2009 03 04, 13:53
Aga, Linette, tu kažkur pati sėdi tikriausiai Kur tu pradingus?
Oi, koks menulis grazus, aciu Loli judo tai va, truputi neaiskiai as ten parasiau, ka noreciau suzinoti Tarkim as dabar savaite laikyciausi kokiu Japonu ar Kopustu dietos. Dieta baigiasi ir po kiek kcal man valgyti toliau normalu maista, kad po tos kopustu dietos svoris negriztu? Kaip tu ,loli judo darei? Pvz. po delcios dietos pirmaja diena - 1300 kcal, o antraja jau po 1500 ir t.t.? Ir numestas per delcios dieta svoriukas nebeuzlipa atgal?  Na, gal dabar aiskiau paklausiau O startuoju su 68 kg. Svajone- 60 kg. Bet jei pavyktu numesti ir islaikyti pastovius 63kg, visai patenkinta buciau  ugis 174. Apimciu nesimatavau, reiks kada centimetra susiieskoti  Problemines vietos- klubai, slaunys ir pilviokas, ten visi nereikalingi kg nuseda
Kaip sekasi kitoms siandien issikrovineti? Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 15:40) Kaip sekasi kitoms siandien issikrovineti? Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu  Ech, sunkokoka.. nuo 9 iki 14 pralaksciau su reikalais, jauciu jegos senka, prie zemes miegot traukia.. Ciuosiu nusipirkti naturaliu prieskoniu, ir namo - pasnaust.. Gal atsigausiu Sekmes visoms
Loli_judo
2009 03 04, 14:55
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 13:54) Tarkim as dabar savaite laikyciausi kokiu Japonu ar Kopustu dietos. Dieta baigiasi ir po kiek kcal man valgyti toliau normalu maista, kad po tos kopustu dietos svoris negriztu? Kaip tu ,loli judo darei? Pvz. po delcios dietos pirmaja diena - 1300 kcal, o antraja jau po 1500 ir t.t.? Ir numestas per delcios dieta svoriukas nebeuzlipa atgal?  Na, gal dabar aiskiau paklausiau O startuoju su 68 kg. Svajone- 60 kg. Bet jei pavyktu numesti ir islaikyti pastovius 63kg, visai patenkinta buciau  ugis 174. Apimciu nesimatavau, reiks kada centimetra susiieskoti  Problemines vietos- klubai, slaunys ir pilviokas, ten visi nereikalingi kg nuseda  Tai kad tavo svoris beveik superinis, na 66 kg būtų pats tas Pagal tavo duomenis tavo BMA (bazinė medžiagų apykaita) vykdyti reikalinga 23,3 x 66 kg (66 todėl, kad KMI su tokiu svoriu yra 22) - tai kad per dieną tau reikalingos 1537 kcal, o kadangi tau norisi mažesnio svorio, tai gali susimažinti tas kalorijas iki 1450-1400 kcal ir lieknėk sau į sveikatą (nors nė velnio tau nereikia tikriausiai lieknėt) Papildyta:QUOTE(pyp @ 2009 03 04, 14:49) Ciuosiu nusipirkti naturaliu prieskoniu, ir namo - pasnaust.. Gal atsigausiu Sekmes visoms  Kokius prieskonius perki? Laikykis, nepasiduok
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 15:55) Kokius prieskonius perki? Laikykis, nepasiduok  Aciu, stengiuosi Visokiu dalykeliu toj parduotuveleje yra .  Dar ir arbatu, kavu, actu visokiu.. Eko  Beveik viskas sveriama. Cia Lvovo-Seimyniskiu sankryzoje. Vakar nebespejau apsisukti, iki 18.30 dirba darbo dienomis.
Noreciau uzpakali pasiplonint  ir leskutes Ka tik pasimatavau idomumo delei: zupakalis 94.5cm, o slaunys - po 54.5cm. Kad taip nuo tu vietu po -4.5cm nukrapscius, galeciau tuomet vasara trumpa sijona ar sortus detis Dabar koki menesi iskrovu pasilaikysiu po 2 per savaite, gal uzteks man ir ju, ot butu gerai  Jei nepades - mokysiuos kalorijas skaiciuoti ir jungsiuos i skaiciuotoju buri
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 15:40) Kaip sekasi kitoms siandien issikrovineti? Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu  sunkiai... darbe kolegos kazimierines svesti ruosiasi, tai jau uzmaciau musu kazimierui torciuka ir sampo nupirko, faktas kad ten dalyvauju ir as, taigi stengsiuosi valgyti vaisius su sampanu
QUOTE(aggree @ 2009 03 04, 17:44) sunkiai... darbe kolegos kazimierines svesti ruosiasi, tai jau uzmaciau musu kazimierui torciuka ir sampo nupirko, faktas kad ten dalyvauju ir as, taigi stengsiuosi valgyti vaisius su sampanu  Bus iskrova su variacijomis  Butinai ryt parasyk, kiek gramu/kilogramu nukrito  Torciukui - ne! As dar vis persikine Smilgele geriu, mniam
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 16:49) Bus iskrova su variacijomis  Butinai ryt parasyk, kiek gramu/kilogramu nukrito  Torciukui - ne! As dar vis persikine Smilgele geriu, mniam  skanaus!!! Na laikysiuos is paskutiniuju
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 12:00) Stusia, Pyp, Okkey, sveikutes!  Kaip sekasi laikytis? Alkis dar kamuoti nepradejo? laikausi laikausi  mano sprendima su kuo daryti iskrova - nugalejo kopustu sriuba  kaskaip pagalvojau kad toks metu laikas, kad norisi visgi skranduka palepinti karstu maistu, tai ir siurbu as ta sriubke  tikiuos atlaikyti QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 12:25) nu jo, tai bent rytas ankstyvas pas tave  Aš tokiu laiku dar tik valanda kaip miegot buvau nuėjus  Ar tu ne Lietuvoj gyveni? Lietuvoj lietovoj  ale as su "vistom" gult einu, tai panasu kad miego man uztenka  daznai namie 9-10 vakaro jau luztu  tai normalu kad taip anksti ir prabundu
Kaip ,merginos jums sekasi?  Ar visos ,kas laikotes siandien, dar nepasidavet? Nu, zinokit, as tai begsiu sleptis po lapais pernyksciais..  Neistveriau, nutrukau kaip koks suva nuo lenciugo, priedau vakarienes ir dar alus ant virsaus  Neatsilaikiau susidariusioms aplinkybems  O praeita iskrova taip lengvai ejosi.. Geda man baisiausia, kad siandien neissilaikiau  : Kazkokia seip visa diena sunki buvo tai ir paslydau. Bet pirmadieni arba veliausiai antradieni - vel iskrovausiu saziningai  Visa menesi jokiu svenciu nenusimato, tai bus ramu. O jus taip nedarykit, taip kaip as pridirbau
Ech.. As siandie / pasuoju/.. uzsukau i kiniecius nesusilaikiusi
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 02:00) 1.Stusia, Pyp, Okkey, sveikutes!  Kaip sekasi laikytis? Alkis dar kamuoti nepradejo? 2.Ar butinai per menuli norite iskrovauti? Laba mergiotes, viskas kol kas einasi gerai, su 3 bananais, kava ir jogurto indeliu diena praleisiu - jau 2 bananus suniamniojau, ir viskas vis dar gerai 2. Nu nezinau kaip kitom mergiotem, bet man tikrai daug lengviau kai menulis keiciasi laikytis iskrovos, esu dariusi ir ne pagal grafika, tai visaip ten gaudavosi  , bet va per pasikeitimus, visada geri rezultatai pas mane QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 04:40) Man po truputi jau sunkiau darosi, jegos senka. Eisiu Smilgele pasigardziuodama sugersiu  Laikykis Na o mergiotem kurioms nepavyko siandien atsilaikyti pries pagundas - visada yra kita diena  Kita karteli busit stipresnes
Loli_judo
2009 03 04, 23:33
Jau guliu lovoj, suvalgiau šokoladuką bet kadangi neišgėriau to kefyro kiek reikėjo (tik dvi stiklines kefyro ir vieną Smilgelės jogurto), tai mažai tų kalorijų buvo, o vaisių nenorėjau jokių... o šokolado norėjau Pažiūrėsiu ryt ką rodys svarstyklės, bet bus gerai, jau iš vakaro rodo 200 gramų mažiau, o per naktį dar koks puskilogramis dings Labanakt Stusia, nepasiduok jokioms pagundoms, laikykis
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 13:33) 1.Jau guliu lovoj, suvalgiau šokoladuką 2.Stusia, nepasiduok jokioms pagundoms, laikykis  1.vienas sokoladukas tikrai nesugadins visos iskrovos  Bus tikrai padorus pliusas pas tave 2.Laikausi laikausi, kol kas viskas normaliai - bet gi visos zinom, vakaras bus pats sunkiausias laikas, bet jau kaip nors
QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 19:12) Neistveriau, nutrukau kaip koks suva nuo lenciugo, priedau vakarienes ir dar alus ant virsaus  Neatsilaikiau susidariusioms aplinkybems ateinu ir as prisiduoti  iskrova "beveik" pavyko  jei neskaityti duonos riekes prie tos sriubos ir paskui dar 100 gr treju devyneriu  ale cia kaip vaistas buvo  nu ir neplanuotai zmogenu uzleke, tai teko palaizyti, ale nevalgiau nieko nevalgiau reziume..nuo blyn to snapsiuko visa nakti troskino, tai geriau ..geriau..svarstykliu rezultatas - 200 gr  ale is kitos puses maziau nukrito maziau pareis kita iskrova tai jau tikrai pagal plana atlaikysiu
Sveikutes, as irgi vakar issikrovinejau, tik kaip jus manot ne per daug gavau kalorija, jei suvalgiau didiji greipfrukta (o planavau tik puse suvalgyti) ir isgeriau smilgeles 250 ml. Klausiu, nes kazkaip is ryto toks jausmas buvo, kad vakar buciau labai jau daug valgius...
Sveikos!!! QUOTE(Fely @ 2009 03 04, 20:12) Kaip ,merginos jums sekasi?  Ar visos ,kas laikotes siandien, dar nepasidavet? Nenusimink svarbiausia  As issilaikiau beveik tvarkingai, vakare tik cipsus tris suvalgiau, akis bade  siandien rezultatas -0,7kg  tiesa, tikejausi daugiau... bet nakti troskino - isgeriau net dvi stiklines vandens, tai gal cia jis ir susikaupe. QUOTE(Stusia @ 2009 03 04, 23:34) Laba mergiotes, viskas kol kas einasi gerai, su 3 bananais, kava ir jogurto indeliu diena praleisiu - jau 2 bananus suniamniojau, ir viskas vis dar gerai  saunuole, kita iskrova gal irgi bandysiu jogurtas+bananai  si karta valgiau tik vaisius ir tuos nelemtus kelis cipsus... QUOTE(okkey @ 2009 03 05, 07:56) ateinu ir as prisiduoti  iskrova "beveik" pavyko  jei neskaityti duonos riekes prie tos sriubos ir paskui dar 100 gr treju devyneriu ale cia kaip vaistas buvo  nu ir neplanuotai zmogenu uzleke, tai teko palaizyti, ale nevalgiau nieko nevalgiau QUOTE(Nude @ 2009 03 05, 09:18) Sveikutes, as irgi vakar issikrovinejau, tik kaip jus manot ne per daug gavau kalorija, jei suvalgiau didiji greipfrukta (o planavau tik puse suvalgyti) ir isgeriau smilgeles 250 ml. Klausiu, nes kazkaip is ryto toks jausmas buvo, kad vakar buciau labai jau daug valgius...   man atrodo kad labai nedaug cia tu kaloriju gavosi. gal siaip vandens daug gerei, ir apsisotinai, arba skrandis susitrauke
Labukas visoms! Sauniai jus cia laiketes, visoms po baliona Pasirodo, vakar as didziausia nusidejele buvau ir valgiau po to visa vakara, baisu, jauciausi isbadejusi, kaip kokia savaite nevalgius Na, bet ar nuo vakar alaus, ar nuo ko, siryt -0.5kg ir po puse centimetro nuo leckuciu nukrito  Tai visai gera iskrova gavos Tik ka siandien daryt,kad atgal neparlektu, nezinau  Kaloriju skaiciuot dar nesimokinau.. Meginsiu vakarienes po 18 nevalgyti, nebent kefyro stikline isgerti Kada dabar laikysites kita karta,merginos? Tik sekanti treciadieni? Jei butu norinciu pradeti anksciau, po kovo 8-sios savaitgalio, tai labai lauksiu pirmadieni ar antradiei su asociu kefyro
Loli_judo
2009 03 05, 15:01
QUOTE(Stusia @ 2009 03 04, 23:58) 1.vienas sokoladukas tikrai nesugadins visos iskrovos Bus tikrai padorus pliusas pas tave 2.Laikausi nu jau net išsigandau  bet pliuso nebuvo, buvo minusas  600 gr Kaip tau baigėsi? QUOTE(Nude @ 2009 03 05, 08:18) Sveikutes, as irgi vakar issikrovinejau, tik kaip jus manot ne per daug gavau kalorija, jei suvalgiau didiji greipfrukta (o planavau tik puse suvalgyti) ir isgeriau smilgeles 250 ml. Klausiu, nes kazkaip is ryto toks jausmas buvo, kad vakar buciau labai jau daug valgius...  na manau, kad mažokai  gaunasi apie 450 kcal maksimum čia pas tave
Nuraminot mane
Sveikos Stai ka radau: Mėnulio fazės KOVO mėnesį:
JAUNATIS 02 25 - 03 03 PRIEŠPILNIS 03 04 - 03 10 PLNATIS 03 11 - 03 17 DELČIA 03 18 - 03 25 JAUNATIS 03 26 - 04 01 KOVO mėnesį patartina:
kovo 6 dieną nuo 11:38 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 7 dienos 13:09 val. kovo 9 dieną nuo 16:16 val. - badauti "sausai" - iki kovo 10 dienos 17:45 val. kovo 18 dieną nuo 02:55 val. iki kovo 19 dienos 03:41 val. - "Dramblio diena". Galima daug ir skaniai valgyti. Tai pasikrovimo diena, maistas "neina į kūną". kovo 19 dieną nuo 03:41 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 20 dienos 04:14 val. kovo 22 dieną nuo 04:54 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 23 dienos 05:07 val. KOVO 4 D. - KOVO 10 D. PRIEŠPILNIS
Priešpilnio savaitę organizmas linkęs viską kaupti išskyrus toksinus. Šiuo periodu patartina valgyti mažiau kaloringus produktus, nes, kaip jau minėjome, organizmas įsisavina viską, ką jam šiuo metu duodi. Labai nepalankus metas lieknėti: jei laikotės dietos, pasidžiaukite bent tuo, kad svoris nepadidėjo. Dabar labai sveika badauti arba bent jau pasninkauti. Rekomenduotinas neriebus, gausus vitaminų maistas, pavyzdžiui, salotos, daržovės. Rekomenduojamos iškrovos dienos. Vartokite daugiau vaisių ir jų sulčių. Daug gerkite, tik gėrimai turi būti be cukraus ir druskos. Šioje fazėje organizmas išvalomas veiksmingiausiai. Paklūsdami energijos srautams, šlakai patys tarsi "veržiasi lauk". Ypač gerai varyti tulžį ir valyti kepenis, gerti arbatas, skatinančias šlapimo išsiskyrimą, skaldančias akmenis.
Šiuo periodu organizmo ląstelės intensyviai kaupia viską, kuo jas aprūpina kraujas. Todėl itin veiksmingas vartojamų vitaminų, vaistų poveikis. Tinka taisyti dantis. Bet paūmėja senos ligos, kimba peršalimo ligos, tampa pažeidžiama rega ir virškinimo sistema.
Tinkamas metas kirpti plaukus, mat šiuo metu nukirpti plaukai greitai atauga, būna sveikesni, jų galiukai neskilinėja.
Per priešpilnį mes tampame aktyvesni ir tarsi atsiveriame pasauliui. Atsiranda pirmosios Mėnulio ciklo kliūtys ir problemos, bet žmogus maksimaliai pasirengęs jas išspręsti. Dabar net mažiausios pastangos kažką pakeisti ar pasiekti yra veiksmingos. Periodas tinka spręsti konfliktus, išskaidyti įtampą, veikti tose srityse, kurios iki šiol atrodė itin sudėtingos ir neįveikiamos. Per priešpilnį teisingi poelgiai garantuoja geras pasekmes.
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 05, 05:01) nu jau net išsigandau  bet pliuso nebuvo, buvo minusas  600 gr Kaip tau baigėsi? oj Loli, nusipezejau  Minusa turejau omeny, o ne pliusa  Su kuo beje ir sveikinu Ir kitom mergiotem, atsilaikiusioms pagundom, po As irgi labai gerai vakar viska pabaigiau, jokiu nugrybavimu i sona, taigi siandien svarstykles nudziugino -1.3kg Patiko man ta banano ir jogurto kombinacija, tik va galvoju kita karta kava keisti, pomidoru sultimis  Paziuresim kaip ten tada gausis.
Loli_judo
2009 03 05, 22:39
QUOTE(Stusia @ 2009 03 05, 17:52) galvoju kita karta kava keisti, pomidoru sultimis  Paziuresim kaip ten tada gausis. skaniai visai man čia skamba
linete6
2009 03 06, 13:30
QUOTE(aggree @ 2009 03 04, 14:48) As pas Burunduke temukej  .Maciau siandien buvai uzlekus pasisveciut  .Dazniau uzeikit  . Papildyta:QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 04, 14:53) Aga, Linette, tu kažkur pati sėdi tikriausiai Kur tu pradingus? As ten pat.Dingau is delcios tai pasodino pas burunde  .Nu tai dabar ir sedziu  . Papildyta:Oi temuke vadinasi navalgom po 18 val
Loli_judo
2009 03 06, 13:34
Einu pažiūrėt, ką ten jūs nevalgot
QUOTE(linete6 @ 2009 03 06, 14:30) As pas Burunduke temukej  .Maciau siandien buvai uzlekus pasisveciut  .Dazniau uzeikit  . Papildyta:As ten pat.Dingau is delcios tai pasodino pas burunde  .Nu tai dabar ir sedziu  . Papildyta:Oi temuke vadinasi navalgom po 18 val  gaila man ta temuke netinka  nes is darbuko griztu apie 18.30, tai tik apie 19 val vakarieniauju arba dar veliau... nebent jei priimtumet i nevalganciu po 18 (19) bureli...
linete6
2009 03 06, 13:48
QUOTE(aggree @ 2009 03 06, 14:39) gaila man ta temuke netinka  nes is darbuko griztu apie 18.30, tai tik apie 19 val vakarieniauju arba dar veliau... nebent jei priimtumet i nevalganciu po 18 (19) bureli...  Oi aggree nu tu duodi tai aisku kad tinka ir tau  .Tai aisku kad priimsim  .Nevalgyk po 19 val kaip iseina taip  . Papildyta:QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 06, 14:34) Einu pažiūrėt, ką ten jūs nevalgot  As tai viska valgau,tik mazesniom porcijom negu anksciau.Na ir aisku po 18 val nieko nevalgau  .Ale jau pripratau turbut  .
Loli_judo
2009 03 07, 00:23
QUOTE(linete6 @ 2009 03 06, 13:48) Na ir aisku po 18 val nieko nevalgau  .Ale jau pripratau turbut  . jo, veiksmingas dalykas vakarais nevalgyt, bet kad aš toks naktinis gyventojas  mano pusryčiai 12 val arba dar vėliau, o pietūs apie 16 val, o va vakarienė tai kartais ir 22 būna, tik tada namo parsivelku Nežinau, sunkiai čia man...
Loli_judo
2009 03 08, 02:30
Ir as noreciau prisideti prie sveikinimu Bukime visad grazios kaip pavasario geles!! Su Kovo 8-aja, Merginos! Papildyta:Na ,o po siandienines sventes, gal kas nors rytoj jungsis iskrovelei?
Loli_judo
2009 03 08, 12:18
QUOTE(Fely @ 2009 03 08, 12:05) Na ,o po siandienines sventes, gal kas nors rytoj jungsis iskrovelei?  Aš šiandien daug švesti nesiruošiu, bet iškrovą galėčiau ir padaryt, pirmadieniais labai sveika Bet ryt ryte nuspręsiu, kaip nuotaika bus, būna tokių dienų, kai jau ryte man būna aišku, kad neišsilaikysiu tą dieną.. o būna atvirkščiai... Jei ką, tai kefyro turiu šaldytuve
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 08, 14:18) Aš šiandien daug švesti nesiruošiu, bet iškrovą galėčiau ir padaryt, pirmadieniais labai sveika Bet ryt ryte nuspręsiu, kaip nuotaika bus, būna tokių dienų, kai jau ryte man būna aišku, kad neišsilaikysiu tą dieną.. o būna atvirkščiai... Jei ką, tai kefyro turiu šaldytuve  Dziugu Reik ir man siandien pienu ir Smilgele apsirupinti  Meginsiu pakartoti praeita nepavykusia iskrova
QUOTE(Fely @ 2009 03 08, 02:05) Na ,o po siandienines sventes, gal kas nors rytoj jungsis iskrovelei?  As irgi zadu issikrauti rytoj, kiek atsimenu tai ir priklauso pagal menulio pasikeitima - atrodo kad bus obuoliuku diena  nes tik viena banana turiu
Loli_judo
2009 03 08, 20:32
QUOTE(Stusia @ 2009 03 08, 20:17) As irgi zadu issikrauti rytoj, kiek atsimenu tai ir priklauso pagal menulio pasikeitima - atrodo kad bus obuoliuku diena  nes tik viena banana turiu  na pagal mėnulį, tai tik nuo antradienio vakaro reiktų pradėt ir trečiadienį išsikraudinėt.. Va aš dėl to ir negaliu apsispręst, bet jei ryt jausios soti ryte (nes šiandien apsiėdau saldumynų)  - tai ryt pasilaikysiu, o jei jausiuos alkana - lauksiu trečiadienio
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 08, 10:32) na pagal mėnulį, tai tik nuo antradienio vakaro reiktų pradėt ir trečiadienį išsikraudinėt..
Oooo  tai as tada susipainiojau su dienom, issikrausiu kaip priklauso pagal menulio kalendoriu - jeigu jis keiciasi is antradienio i treciadieni, tai tada ir issikrausiu  Aciu Loli, kad viska sutikrinai Papildyta:nu va pasitikrinau kada tiksliai keiciasi menulis, tai man gausis visas antradienis pagal ta kalendoriu, na ir gerai - labai nemegstu kai reikia dienas dalinti
Loli_judo
2009 03 09, 09:33
QUOTE(Stusia @ 2009 03 09, 05:44) nu va pasitikrinau kada tiksliai keiciasi menulis, tai man gausis visas antradienis pagal ta kalendoriu, na ir gerai - labai nemegstu kai reikia dienas dalinti  o jus vakar dar laikrodžius persukinėjot, ar čia ne visose valstijose?
Sveikos! Gaila sia savaite as neisipaisau i menulio iskrova, galiu daryti iskrovas tik siandien ir ketvirtadieni, tai taip ir darysiu  Reikia lieknet skubiai, nes jau baisu  Pavasaris prasidejo, o as vis su tuo paciu per ziema priaugintu svoriu ir apimtimis. Nuo praeitos savaites 2 iskrovu ,deja, viskas grizo, nes buvo keli baliukai. Dabar iki Velyku turetu buti ramu, tai tikiuosi lieknejimas vyks produktyviai Geriu dabar arbata, uzplikyta pienu, na ,tikrai sotumo suteikia  Smilgeles neradau, tai nusipirkau Fiji jogurtini gerimuka 0% rieb. Na, tai siandien as cia viena, atrodo issikraunu Loli judo, ka tu nusprendei?
renoska
2009 03 09, 14:13
Sveikos, susipainiojau mėnulio kalendoriuje http://www.menuliokalendorius.info/fazes.html diena sav.d. 11 trečiadienis laikas 20:46 mėnulio para 15/16 laikas 19:16 fazė pilnatis laikas 04:37 Tai pagal kurį čią laiką laikytis iškrovos?  AČIŪ
QUOTE(renoska @ 2009 03 09, 15:13) Sveikos, susipainiojau mėnulio kalendoriuje http://www.menuliokalendorius.info/fazes.html diena sav.d. 11 trečiadienis laikas 20:46 mėnulio para 15/16 laikas 19:16 fazė pilnatis laikas 04:37 Tai pagal kurį čią laiką laikytis iškrovos?  AČIŪ pilnatis prasideda 11 diena, treciadieni 04.37 ryto, reiskia reikia laikytis 12 val pries ir 12 val po, t.y. pradzia antradieni 16.37, pabaiga treciadieni 16.37. Teisingai?
QUOTE(aggree @ 2009 03 09, 17:18) pilnatis prasideda 11 diena, treciadieni 04.37 ryto, reiskia reikia laikytis 12 val pries ir 12 val po, t.y. pradzia antradieni 16.37, pabaiga treciadieni 16.37. Teisingai? Labuks Aggree! O tu kada planuoji daryti iskrovele? Ziuriu, ir tu jau nemazai kilogramu numetusi  Kokiais budais, jei ne paslaptis?
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 16:35) Labuks Aggree! O tu kada planuoji daryti iskrovele? Ziuriu, ir tu jau nemazai kilogramu numetusi  Kokiais budais, jei ne paslaptis?  Dar neapsisprendziau, ryt arba poryt, treciadieni nedarbo diena, tai nezinau kaip namuose reiktu istvert nevalgius... Oi as ivairiai cia kraciausi tu kilogramu... Kalorijas skaiciavau ir delcios dietos laikiausi du kartus saziningai. Dabar vel kalorijas skaiciuoju. Atsisakiau bulviu ir duonos (tiesa, kartais suvalgau koki pyragiuka  ) dar raudonos mesos ir siaip beveik visko kepto. Vietoj mesos valgau zuvi arba jei nera tada vistiena, nes pietus beveik visada valgau kavineje (va gal del to kavininio maisto svoris ir stovi  )
Aggree, o visada po 1500 kcal skaiciuoji? (Ar koki kita dabar kcal kieki pasirinkai?) Gal meginai pakaitalioti: pora dienu 1300, kitas pora 1600, po to 1400 ir .t.t, gal tuomet svoris nestovetu? Turbut organizmas priprato prie 1500 ir nebereaguoja Gal cia nekaltas kaviniu maistas, nes gi nesvarbu ,galima juk ka nori valgyti, svarbu tik sutilpti i ta kcal skaiciu ir kg kris lygiai taip pat. Ar ne? As tai taip suprantu ta kcal skaiciavimo principa O kai iskrova padarai ir po jos toliau po 1500 skaiciuoji, neatsistato vel i vieta tas kilogramas ,kuri per iskrova numeti ?  Nedidele dalis tai vistiek po iskrovos gris, bet gal po puse kilogramo visgi islieka minuse?
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 17:48) Aggree, o visada po 1500 kcal skaiciuoji? (Ar koki kita dabar kcal kieki pasirinkai?) Gal meginai pakaitalioti: pora dienu 1300, kitas pora 1600, po to 1400 ir .t.t, gal tuomet svoris nestovetu? Turbut organizmas priprato prie 1500 ir nebereaguoja Gal cia nekaltas kaviniu maistas, nes gi nesvarbu ,galima juk ka nori valgyti, svarbu tik sutilpti i ta kcal skaiciu ir kg kris lygiai taip pat. Ar ne? As tai taip suprantu ta kcal skaiciavimo principa O kai iskrova padarai ir po jos toliau po 1500 skaiciuoji, neatsistato vel i vieta tas kilogramas ,kuri per iskrova numeti ?  Nedidele dalis tai vistiek po iskrovos gris, bet gal po puse kilogramo visgi islieka minuse?  kavininio masto kalorijas sunku suskaiciuoti. Greiciausiai ir pripratau prie tu 1500, nors buna visko, gi ir baliukai ir sventes ir silpnumo akimirkos. Va per kaledas turejau nemenkas atostogas (beveik du menesius trukusias) tai nieko nesilaikiau ir sugrizo beveik 3 kg  dabar bandau nusikratyti. po iskrovu man grizta viskas bet ne sekancia diena, o per savaite, o jei nebutu tu savaitgaliu tai gal ir negriztu...
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 08, 23:33) o jus vakar dar laikrodžius persukinėjot, ar čia ne visose valstijose?  Visi statai persukinejo laikrodzius si savaitgali  Tiesa as siandien vis tik darau isskrova - pas mane rytoj nusimato balius darbe - isleidziam i pensija viena tokia faina bendradarbe, tai nesigaus nieko neskanauti  . Taigi siandien su vaisiais draugausiu
QUOTE(aggree @ 2009 03 09, 18:56) po iskrovu man grizta viskas bet ne sekancia diena, o per savaite, o jei nebutu tu savaitgaliu tai gal ir negriztu... Man lygiai tas pats.. Jei savaitgali nors 1 diena maisto neziuriu,privalgau vakare, tai grizta ka net per 2 iskrovas numetu  Taip tik galima palaikyti esama svori. Butina atsisakyti, kiek tai imanoma, tu nuodeminguju savaitgaliu lieknejimo laikotarpiui, nes kitaip svorio nenumesim  Reikia vadovautis ta mintimi, kad kai jau pasieksim savo issvajotaji svori, tai tuomet galima bus sau leisti nors ir kas savaitgali nuodemiauti, nes zinosim, kaip ta svoriuka iskrovomis i vieta atstatyti ir islaikyti pastovu Stusia, o kiek ir kokiu vaisiu siandien valgai?
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 08:07) 1.Butina atsisakyti, kiek tai imanoma, tu nuodeminguju savaitgaliu lieknejimo laikotarpiui, nes kitaip svorio nenumesim 2.Reikia vadovautis ta mintimi, kad kai jau pasieksim savo issvajotaji svori, tai tuomet galima bus sau leisti nors ir kas savaitgali nuodemiauti, nes zinosim, kaip ta svoriuka iskrovomis i vieta atstatyti ir islaikyti pastovu 3.Stusia, o kiek ir kokiu vaisiu siandien valgai?  1. Va ir as galvojau apie sita reikala - neataugau viso minuso nuo praietos iskrovos, bet 500 gramu tai grizo  O grizo jie del to, kad turejau 2 nerealiai kaloringas vakarienes si savaitgali..... 2. 3. Vienas obuolys ir 6 mandarinai yra siandien mano racionas - aisku daug daug vandens ir kadangi pamirsau pomidoru sultis atsinesti i darba, vel su kavute draugauju O kaip tu darysi??
|
|