QUOTE(Nneli @ 2010 02 20, 13:31)
o dabar pirmadieni priklauso
aš tai tikrai laikysiuos, nes per savaitgalį per daug privalgiau
Hi! Ir kas laikosi? As laikausi
aš laikausi, dieną pradėjau arbata su citrina
Niekas daugiau neissikrauna?
kol kas man sekasi puikiai
panasu, kad jau ir nebepaslysiu
na man šiandien irgi viskas
išgėriau paskutinį kefyriuką ir uždariau virtuvės duris reiks gal ir man anksčiau eit miegot, kad neapsigalvočiau
na mergikes, as kad ir neissikraudinejau ale pradziuginkit savais minusiukais
pasigirsiu -1,4kg
Papildyta: susitiksim po savaitės nepersivalgykite
-1,3Kg
Jo jo butinai, siandie poiskrovine dieta
Sveikos,
Kas sekmadienį žada iškrovėlės laikytis? Aš jau pribrendau...
Menulis keiciasi sekmadieni?...
Taip jau gavosi, kad aš šiandien laikausi...
as laikysiuos tikriausiai pirmadieni.. t.y. nuo ryt vakaro arba popietes, nes siandien einu i gimtadieni, manau ryt sveikata bus tokia, kad as noresiu valgyt nesamones...
sėkmės besilaikančioms
aš tai rytoj laikysiuos QUOTE(aggree @ 2010 02 27, 15:33) as laikysiuos tikriausiai pirmadieni.. t.y. nuo ryt vakaro arba popietes, nes siandien einu i gimtadieni, manau ryt sveikata bus tokia, kad as noresiu valgyt nesamones... Sėkmės tau pirmadienį QUOTE(Nneli @ 2010 02 27, 17:30) *sėkmės besilaikančioms **aš tai rytoj laikysiuos *Ačiū! **Sėkmės tau rytoj
kol kas man sekasi gerai, nes ilgai miegojau
gaila, kad daugiau niekas nesilaiko
o man sekasi visai gerai
štai ir vakaras
reiks anksti eit miegoti, kad nesugalvočiau negerų dalykų ryte pranešiu rezultatus
taigi
mano praradimas per iškrovos dieną -1,6kg susitiksim kitą sekmadienį QUOTE(aggree @ 2010 03 01, 09:25) niu saunuole, kad ir veliau siandien as laikausi tik va ryte neturejau galimybes pasisverti, tai nezinosiu kiek nukris. kol kas net minties apie maista nera kaip sekėsi laikytis matau, kad niekas nesilaikė aš ir nesilaikiau, nes važiavom į svečius, tai net ir torto teko ragaut
kada dabar menulis keisis?
QUOTE(aggree @ 2010 03 19, 17:13) kada dabar menulis keisis? Antradienį QUOTE(Nneli @ 2010 03 22, 11:10) man irgi reikia, jei išeis, tai tikrai laikysiuosi Aš šiandien nieko iškrovai nenusipirkau, bet pasidariau praeitą naktį varškės iš kefyro, dar šiek tiek kefyro liko, tad gal maišysiu varškę su kefyru ir iškroviausiu tokiu būdu
neturėjau galimybės laikytis, nes buvau komandiruotėj- seminare kur viskas įskaičiuota
tai negalėjau praleisti progos
Laba diena, pries tris metus bendradarbe pasakojo apie sia dieta, tai ji laikesi, ir sake numetusi apie kila ar du
Kažin kodėl tema visai numirusi
kuku..keliu tema i virsu, gal kas prisijungs
Gal kas man penktadienį į kompaniją?
Gal kas iškrovaujat, paskaičiau, kad šiandien reik pradėti, tai galvoju, kaip čia neužsimiršus
ruduo pats geriausias laikas dietoms
tai gal reiks pradėt |