Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėnulio keitimosi iškrova - 5
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Fely
QUOTE(Stusia @ 2009 03 09, 21:00)
O kaip tu darysi??
*

As siandien su litru pieno ir buteliuku "Fiji" (ten pieno ir sulciu gerimas)
Piena uzvirinu ir uzplikau arbatzoles juo, labai padeda atsilaikyti, suteikia sotumo ir jegu thumbup.gif Be sito pieno+arbatos gerimo tai nezinau, kaip atsilaikyciau.. rolleyes.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 09:57)
As siandien su litru pieno ir buteliuku "Fiji" (ten pieno ir sulciu gerimas)
Piena  uzvirinu ir uzplikau arbatzoles juo, labai padeda atsilaikyti, suteikia sotumo ir jegu  thumbup.gif  Be sito pieno+arbatos gerimo tai nezinau, kaip atsilaikyciau..  rolleyes.gif
*

hmmm g.gif idomiai taip skamba, bet kiek suprantu tu negeri to pieno kai jis dar karstas? tu ji taip uzsiplykai ir poto visa diena jau gurksnoji, taip? O ar ka nors uzkramtai? Nes pieno su arbata, tai man butu mazai ax.gif
Loli_judo
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 12:26)
Loli judo, ka tu nusprendei?  ax.gif
*

O aš šiandien nepaiškrovavau doh.gif
Ryte nevalgius ir negėrus (ir net nesysiojus) doh.gif bėgau pas gydytoją pabaigt visokius tyrimus - atsakymai visi super, sveika kaip prieš 20 metų thumbup.gif
Tai po to iškart iki akademijos nulėkiau, tai dėstytojų kolektyve vyrai moteris už vakar dieną pasveikino, ant tuščio skrandžio šampo įkaliau, tai dvi valandas girta šlitinėjau, gerai, kad šiandien paskaitų neturėjau, būtų studentai užgraužę lotuliukas.gif

QUOTE(renoska @ 2009 03 09, 14:13)
Tai pagal kurį čią laiką laikytis iškrovos? blush2.gif AČIŪ
*

Žiūrėk į paskutinį, tas kuris pačiam gale mirksiukas.gif

O aš dabar trečiadienį paiškrovausiu, o labiausiai tai laukiu pirmadienio, pradėsiu 4 dienų delčios dietą ax.gif Jau seniai laikiausi, reiktų pabandyt vėl g.gif
aggree
Nusprendziau siandien daryti iskrova. Gal kiek ankstoka pagal menuli, bet man patogiau visa diena issikrauti, taigi man vaisine iskrova. Bijau neistverti blush2.gif
Loli_judo
QUOTE(aggree @ 2009 03 10, 10:48)
Nusprendziau siandien daryti iskrova. Gal kiek ankstoka pagal menuli, bet man patogiau visa diena issikrauti, taigi man vaisine iskrova. Bijau neistverti  blush2.gif
*

Kad jau nusprendei, tai kentėk mirksiukas.gif
Laikykis 4u.gif
Fely
QUOTE(aggree @ 2009 03 10, 12:48)
Nusprendziau siandien daryti iskrova. Gal kiek ankstoka pagal menuli, bet man patogiau visa diena issikrauti, taigi man vaisine iskrova. Bijau neistverti  blush2.gif
*

Aggree, kaip sekesi siandien iskrova? Ar istverei? 4u.gif

Kiek kokiu vaisiukiu siandien valgei? bigsmile.gif Parasyk rytoj, kiek svorio nukrito po vaisines iskrovos? 4u.gif

Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo). Seip, po tokio skurdaus meniu tikejausi daugiau rolleyes.gif Gal krito mazokai, nes iskrova dariau iskart po kovo 8-osios baliuko, ir organizmas nesusiprato g.gif

Siandien buvo daug lakstymo su reikalais, stengiuosi nepersivalgyti ir po 6 vakaro nevalgyti. Tik dabar dar isgersiu stikline kefyro smile.gif Tikiuosi ryt neprilips viskas atgal unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Stusia @ 2009 03 09, 22:09)
hmmm  g.gif idomiai taip skamba, bet kiek suprantu tu negeri to pieno kai jis dar karstas? tu ji taip uzsiplykai ir poto visa diena jau gurksnoji, taip? O ar ka nors uzkramtai? Nes pieno su arbata, tai man butu mazai ax.gif
*

Stusia,
as ta arbatike uzplikyta pienu ir geriu, kuomet ji karsta, man visai skanu smile.gif Kas karta uzvirinu dideli puodeli pieno ir juo uzplikau 1-0.5 arbat. saukstelio arbatzoliu mirksiukas.gif Isgeriu ir soti kazkur 3-4 valandas thumbup.gif Kai jau vel uzsimanau - dar issiverdu. Cia SM yra tokia tema prie dietu "Arbata su pienu", sudomino mane, tai ir isbandziau si receptuka alkiui malsinti smile.gif
O per iskrova nieko apart tos arbatpienes nekramciau, tik sugeriau buteliuka Fiji pieno sulciu gerimuko dar. Todel tikejausi, kad nukris kokie -1.5 kg, kaip kad anksiau, bet klydau g.gif
Papildyta:

QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 09, 23:44)
O aš šiandien nepaiškrovavau doh.gif
Tai po to iškart iki akademijos nulėkiau, tai dėstytojų kolektyve vyrai moteris už vakar dieną pasveikino, ant tuščio skrandžio šampo įkaliau, tai dvi valandas girta šlitinėjau, gerai, kad šiandien paskaitų neturėjau, būtų studentai užgraužę lotuliukas.gif

O aš dabar trečiadienį paiškrovausiu, o labiausiai tai laukiu pirmadienio, pradėsiu 4 dienų delčios dietą ax.gif Jau seniai laikiausi, reiktų pabandyt vėl g.gif
*

Gerai jus ten vyriokai pasveikino hihihi.gif thumbup.gif
Sakyk, o ta delcios dieta tikrai tokia stebuklinga? 4d. - 4 kg? g.gif Kiek per 4 dienas tau svorio nukrenta nuo jos?
Ir kaip maitinsies pirmasias dienas po delcios dietos, kad svoris negriztu: po 1300-1400 kcal, taip? 4u.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 11:38)
1.Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo).....
2. as ta arbatike uzplikyta pienu ir geriu, .........

1.Oj tai visai dar neblogi rezultatai 4u.gif Kaip ir pati sakei, juk ka tik po dideliu baliu buvai mirksiukas.gif , tai sakyciau netgi labia geri rezultatai thumbup.gif
2. Na zinok tu mane dabar sudominai su sita arbatike su pienu - ir pasibandysiu kita karta thumbup.gif

O pas mane su vakarykste iskrova gavosi tokie rezultatai - -800 gr, kaip ir, Fely, tikejausi geriau, bet irgi buvau po dvieju tokiu didesniu vakarieniu, tai irgi negaliu istikro labai skustis ax.gif

Na o kas issikrauna siandien, tai sekmes visoms 4u.gif
Fely
Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip? g.gif As galvojau, kad neturi reiksmes kada issikrovineti, rezultatas tas pats bus rolleyes.gif
Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku biggrin.gif ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja smile.gif

O ta arbatpiene tai butinai isbandyk , gal patiks mirksiukas.gif Nors seip tai tikrai galima prisivirti to pieno visa litra, ideti ten iskart 3 a.s. arbatzoliu, palaukti kol atsals, nuimti ta pieno plutele nuo virsaus, susipilti i butelaiti ir gurksnoti visa diena, kai nera galimybes pieno kaskart viralioti rolleyes.gif Reiks kada sitaip ismeginti, gera cia ideja davei mirksiukas.gif Nors seip tai siltas gerimas man kazkaip skaniau gal rolleyes.gif
Loli_judo
QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 21:38)
Sakyk, o ta delcios dieta tikrai tokia stebuklinga? 4d. - 4 kg?  g.gif  Kiek per 4 dienas tau svorio nukrenta nuo jos?
Ir kaip maitinsies pirmasias dienas po delcios dietos, kad svoris negriztu: po 1300-1400 kcal, taip?  4u.gif
*

Na man taip stebuklingai suveikė tik per pirmą kartą, tada nukrito tie 4 kg per 4 dienas thumbup.gif O po mėnesio dar kartą pabandžius tik 2,8 kg nukrito, bet kadangi prisižiūrėjau su maistu, tai iš tų mano delčios dietų tikriausiai gal tik koks kilogramas buvo sugrįžęs (kurio jau dabar nebėra) lotuliukas.gif
Jau ilgokai nesilaikiau delčios, o va nuo pirmadienio pabandysiu, gal organizmas neprisimins ir pradės krist svoris? Nes man iki tikslo mano svajonių tik 2 kg belikę, tai būtų kaip tik.. Po to reiktų tik prisilaikyt drinks_cheers.gif
O šiaip aš prisilaikau kasdien, bet ne 1300, o 1600-1800 kcal, ir kol nors po 200 gr per savaitę svoris krenta aš tos normos nemažinsiu, nes po to kai atsipalaiduosiu ir sulesiu po 2200 kcal jis dar sugalvos augti doh.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 12:00)
1.Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif 
2.Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif
3.O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ......

1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena...
2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves mirksiukas.gif
3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas 4u.gif
Stusia
1.Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif 
2.Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif
3.O ta arbatpiene tai butinai isbandyk .....

1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena...
2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves mirksiukas.gif
Stusia
Stusia
Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif  As galvojau, kad neturi reiksmes kada issikrovineti, rezultatas tas pats bus  rolleyes.gif
Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif

O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ,  gal patiks  mirksiukas.gif  Nors seip tai tikrai galima prisivirti to pieno visa litra, ideti ten iskart 3 a.s. arbatzoliu, palaukti kol atsals, nuimti ta pieno plutele nuo virsaus, susipilti i butelaiti ir gurksnoti visa diena, kai nera galimybes pieno kaskart viralioti  rolleyes.gif  Reiks kada sitaip ismeginti, gera cia ideja davei  mirksiukas.gif  Nors seip tai siltas gerimas man kazkaip skaniau gal  rolleyes.gif
*

Stusia
Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?  g.gif  As galvojau, kad neturi reiksmes kada issikrovineti, rezultatas tas pats bus  rolleyes.gif
Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku  biggrin.gif  ) neskubesiu taip ir darysiu kokia trecia diena iskrova po baliuko, kaip ir dietologai rekomenduoja  smile.gif

O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ,  gal patiks  mirksiukas.gif  Nors seip tai tikrai galima prisivirti to pieno visa litra, ideti ten iskart 3 a.s. arbatzoliu, palaukti kol atsals, nuimti ta pieno plutele nuo virsaus, susipilti i butelaiti ir gurksnoti visa diena, kai nera galimybes pieno kaskart viralioti  rolleyes.gif  Reiks kada sitaip ismeginti, gera cia ideja davei  mirksiukas.gif  Nors seip tai siltas gerimas man kazkaip skaniau gal  rolleyes.gif
*

aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 22:38)
Aggree, kaip sekesi siandien iskrova? Ar istverei?  4u.gif

Kiek kokiu vaisiukiu siandien valgei?  bigsmile.gif  Parasyk rytoj, kiek svorio nukrito po vaisines iskrovos?  4u.gif

Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo). Seip, po tokio skurdaus meniu tikejausi daugiau  rolleyes.gif Gal krito mazokai, nes iskrova dariau iskart po kovo 8-osios baliuko, ir organizmas nesusiprato  g.gif 
*

thumbup.gif -0,8kg per diena suvalgiau 4 kivius, 2 bananus, dvi riekes meliono ir du puodelius arbatos su pienu. siandien bandau nepersivalgyti, kad nesugriztu biggrin.gif

sveikinu ir tave su tokiu pasiekimu, geriau mazas minusas, nei apskritas nulis. (man taip per pms arba mm buna - iskrovos visai neveikia)
Loli_judo
Labas rytas 4u.gif
Ar kas išsikraudinėja šiandien?

Stusia, papuolei ant SM serverio bezabrazijos doh.gif
Žiūriu, visas puslapis beveik prirašytas lotuliukas.gif
Lusasita
as vakar issikrovinejau baltymine.
Suvalgiau 300 Gr liesos varskes ir isgeriau 2 stiklines pasuku. thumbup.gif thumbup.gif
evemaska
4u.gif Issikrovineju pagaliau biggrin.gif Nuo vakar vakaro, isgeriau is ryto kavos su pienu,1l arbatos zalios ir puse litro kefiro.Na ir dabar galvoju,gal jau iki galo dar puse litro kefiro isgert g.gif
Stusia
Merginos atleiskit doh.gif - SM isprotejo vakar pas mane bash.gif , niekaip nesugebejau savo atsakymo paskelbti, vis luzo ir luzo puslapis, o poto kai jau dejo tai visus ir paskelbe ..... Sorry uz eterio tersima 4u.gif
Loli_judo
QUOTE(Stusia @ 2009 03 11, 17:41)
Merginos atleiskit  doh.gif  - SM isprotejo
*

Tai tu čia nekalta 4u.gif
SM gi išprotėjo, ir daro tai dažnai, bet va niekad neatsiprašinėja g.gif

Aš šiandien jau tikriausiai baigiu iškrovaut: suvalgiau varškės 360 gr per dieną ir kol kas kefyro dar negėriau - tik kavas ir arbatas visą dieną.. Gal dar eidama gult įkalsiu kefyro, jei skrandis pareikalaus dozės lotuliukas.gif
aggree
na kaip sekesi issikrovineti?
Fely
Sveikutes! Ir man idomu, kaip kitoms sekesi per menuli? 4u.gif

Aggree, ar isliko tau po vakar numestieji -0.8? bigsmile.gif

Man kazkodel nieko neisliko, o dar daugiau priaugo cray.gif Ir po pirmos dienos po iskrovos, nors prilaikiau save gerokai, ir po antrosios dienos dar daugiau prilipo, nors ir nevalgiau vakare visiskai. Dabar puskilogramiu sunkesne, nei kad pries pradedant issikrovineti - 68,5, arteju link 70 doh.gif Pms'as dar toli, tai nesuprantu, kas cia darosi umn.gif

Siandien supykau, nusipirkau pusantro litro 1% Piemenelio kefyro ir issikrovinesiu tik juo + arbatos ,na gal dar kava, jei labai sunku darysis. Darbo siandien daug, bet gal kaip nors.. Ir po iskrovos rytoj imsiu is Loli judo pavyzdi ir paskaiciuosiu kalorijas iki 1300-1400 (max 1500), o veliau ne kasnio po 18 val., gal tuomet po iskrovos svoris atgal negris su kaupu unsure.gif
Loli_judo
Labas rytas, merginos 4u.gif
Pavyko viskas liuksiškai, dingo visas kilogramas, o ir iki mano tikslo liko man tik puskilogramiuką nupurtyt thumbup.gif
Liniuotės dar netaisau, ryt pažiūrėsiu, kaip bus su svoriu, šiandien bandysiu į 1300-1400 sulyst, kol kas apetito didelio nėra thumbup.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 10:36)
Sveikutes! Ir man idomu, kaip kitoms sekesi per menuli?  4u.gif

Aggree, ar isliko tau po vakar numestieji -0.8?  bigsmile.gif
*

Aha bigsmile.gif kol kas -0,8kg turiu, vakar skaiciavau kalorijas iki 1000 (bet gavosi 1200) siandien bandau dar issilaikyti iki 1300, tiesa, jau gabaliuka sokolado sukirtau blush2.gif

Pirma karta bandai su kefyru? Man sunku, kai nieko nekramtau ax.gif

Parasyk kaip sekas!

QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 12, 10:59)
Pavyko viskas liuksiškai, dingo visas kilogramas, o ir iki mano tikslo liko man tik puskilogramiuką nupurtyt thumbup.gif
Liniuotės dar netaisau, ryt pažiūrėsiu, kaip bus su svoriu, šiandien bandysiu į 1300-1400 sulyst, kol kas apetito didelio nėra thumbup.gif
*

Labukas, nu tu kokia saunuole!!! wub.gif nuostabiai uzkreciantis pavyzdys bigsmile.gif laikykis ir toliau.
Fely
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 12, 11:59)
*

Loli judo, sveikinu su pabegusiu kilogramu thumbup.gif Parasyk butinai rytoj, ar nuo 1300-1400 kcal kiek nors grizo gramiuku atgal, ar ne. Zinoma linkiu, kad visai nieko negriztu 4u.gif

Aggree, skaiciau ,kad su kefyru - pati efektyviausia iskrova, nes jis reguliuoja zarnyno veikla, valo ir seip gerai smile.gif Meginu pirma karta su juo. Kolkas einasi gerai, ryte arbatos puoduka susiverciau, dabar pirmaja stikline kefyro tvarkau smile.gif Na jei ir si karta numestas svoris gris, tai supyksiu ant iskrovu visai g.gif
evemaska
As pvz visalaik su kefiru issikraunu,viena mergina meniu buvo atsiuntusi,tai iskrova buvo su 1,5 l kefiro ir 5 obuoliais.Tai po vakarikstes iskrovos -1 kg is ryto buvo.
Fely
Evemaska, smagu kad ir tau kilogramas nuriedejo thumbup.gif Ar visuomet tau po kefyro iskrovos buna -1kg? bigsmile.gif Kaip siandien, po vakarykstes iskrovos maitinaisi, kad svoris iskart negriztu? 4u.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 11, 23:36)
Siandien supykau, nusipirkau pusantro litro 1% Piemenelio kefyro ir issikrovinesiu tik juo + arbatos .....

O tai tu darai dvi iskrovas per ta pacia savaite? Ar nera labai sunku?
QUOTE(evemaska @ 2009 03 12, 06:32)
Tai po vakarikstes iskrovos -1 kg is ryto buvo.
*

Saunuole!!! 4u.gif
Fely
QUOTE(Stusia @ 2009 03 12, 21:56)
O tai tu darai dvi iskrovas per ta pacia savaite? Ar nera labai sunku?
*

Na taip, noriu pameginti 2 iskrovas per savaite rolleyes.gif Jeigu nieko gero neiseis, tai isvis iskrovu nebedarysiu, nebent po kokios sventes praejus kelioms dienoms ax.gif Sunku nera labai, tik kad tas svoris kristu rolleyes.gif
Skaiciau ,kad imanoma neblogai numesti su 2 iskrovom per savaite ir nevalgymu po 18, tai dabar pati eksperimentuoju smile.gif
Lusasita
sakiciau, kad jei daro dvi iskrovas i savaite, tei viena turi but baltymine, o kita angliavandenine ax.gif as kolkas tik baltyminines esu isbandziusi.
Loli_judo
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 12:46)
Loli judo, sveikinu su pabegusiu kilogramu  thumbup.gif  Parasyk butinai rytoj, ar nuo 1300-1400 kcal kiek nors grizo gramiuku atgal, ar ne. Zinoma linkiu, kad visai nieko negriztu  4u.gif
*

Va mano šios dienos valgiaraštis, tai po jo pažiūrėsiu, ką rytoj rodys g.gif

Pusryčiai:
Bulvės virtos - 206 gr - 177 kcal
Vištienos šaltiena - 148 gr - 182 kcal
Kava - 2 kcal
361 kcal

Priešpiečiai:
Javainis -24 gr - 93 kcal
Obuolys - 242 gr - 100 kcal
193 kcal

Pietūs:
Vištiena kepta be odos - 100 gr - 220 kcal
Agurkas - 100 gr - 14kcal
234 kcal

Pavakariai:
Varškės sūrelis su razinom - 100 gr - 191 kcal
Snikeris - 289 kcal
480 kcal

Vakarienė:
Vištienos drebučiai - 114 gr - 140 kcal

Viso: 1408 kcal
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 11:27)
Na taip, noriu pameginti 2 iskrovas per savaite  rolleyes.gif  Jeigu nieko gero neiseis, tai isvis iskrovu nebedarysiu, nebent po kokios sventes praejus kelioms dienoms  ax.gif  Sunku nera labai, tik kad tas svoris kristu  rolleyes.gif
Skaiciau ,kad imanoma neblogai numesti su 2 iskrovom per savaite ir nevalgymu po 18, tai dabar pati eksperimentuoju smile.gif
*

Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes 4u.gif Juk tu nori numesti svori ir ji islaikyti o ne zaisti pirmyn atgal mirksiukas.gif
Fely
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 12, 23:36)
sakiciau, kad jei daro dvi iskrovas i savaite, tei viena turi but baltymine, o kita angliavandenine  ax.gif  as kolkas tik baltyminines esu isbandziusi.
*

Lusasita, o 2 iskrovas per savaite esi bandziusi? 4u.gif
Papildyta:
Loli judo, na koki reikaliukai siandien pas tave? bigsmile.gif O kodel tavo kava - 2 kalorijos? smile.gif Saldiklio keletas tabletyciu turbut?
aggree
Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800) verysad.gif labai tikiuosi, kad tai del PMS susikaupe skysciai, nors sutinus nesijauciu...

Siandien toliau skaiciuoju kalorijas ir bandau pasidaryti kopustu sriubos savaitgali rolleyes.gif
solo
QUOTE(Stusia @ 2009 03 13, 01:02)
Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes  4u.gif Juk tu nori numesti svori ir ji islaikyti o ne zaisti pirmyn atgal  mirksiukas.gif
*

Pagal visus sveikos mitybos principus,daugiau nei 1 iškrova per savaitę nerekomenduojama... aišku, jei tų principų kas nors laikosi...
Fely
QUOTE(Stusia @ 2009 03 13, 03:02)
Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes  4u.gif Juk tu nori numesti svori ir ji islaikyti o ne zaisti pirmyn atgal  mirksiukas.gif
*

Tavo tiesa, Stusia drinks_cheers.gif Bet jei kitomis dienomis kcal neskaiciuoji ar kokios dietos nesilaikai, tai grizta ir tas kilogramas su 1k/sav iskrova numestas g.gif Kaip tu kitomis dienomis maitiniesi tarp iskrovu? Gal irgi ko nors prisilaikai? 4u.gif

Na, raportuoju, kaip man sekesi.. Issilaikiau saziningai ir be grieku su tuo 1.5l kefyro ir 2 puodeliais arbatos, net kavos jokios negeriau smile.gif Taciau siryt rezultatas vistiek nenudziugino : -700gr (cia gerai), taciau tik -1 cm nuo liemens ir daugiau niekur niekas nepasikeite schmoll.gif Del to 1 cm tai ka as zinau, nevertejo man kankintis unsure.gif ,vistiek jo nesimato.

Isvados tokios: neverta per savaite daryti 2 iskrovu tikrai schmoll.gif ,nes visu pirma, svorio nukrenta dvigubai, o apimciu - trigubai maziau, nei kad darant iskrova 1k. i savaite doh.gif O antra, organizmas kvailioti pradeda ir is karto susigrazina po iskrovos viska atgal su kaupu, nors ir maziau valgai, o vakare- isvis ne kasnio.

Su 2 iskrovomis/sav. prasidejau nuo Kovo 1d. Is viso 4 iskrovas apturejau, o rezultatas - apvalus 0, netapau ne trupucio lieknesne, tik atrodo, ant krutines striju truputi padaugejo verysad.gif Tokia tai mano patirtis smile.gif

Siandien dar meginsiu nevirsyti 1400 kcal, ziuresiu ar tas 1 centimetras atgal prilips ar ne lotuliukas.gif Jeigu negris tie gramai, tai gal koki pirmad. ar antrad. issikrausiu smile.gif Jei gris- reiks organizma pailsinti nuo iskrovu ir prasytis i Loli judo temele prie kcal skaiciuotoju blush2.gif
Aggree, tu irgi kcal skaiciuoji, tai gal jus su Loli judo is tos pacios temeles su kalorijom? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 11:43)
Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800)  verysad.gif labai tikiuosi, kad tai del PMS susikaupe skysciai, nors sutinus nesijauciu...
*

Aggree console.gif O kiek dienu pries mmm tau pms prasideda?
Man mmm dar tik po 2 savaiciu, tai turbut man dar anksti pms'a kaltinti, del nekrentancio svorio, ania? rolleyes.gif smile.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 10:46)
Siandien dar meginsiu nevirsyti 1400 kcal, ziuresiu ar tas 1 centimetras atgal prilips ar ne  lotuliukas.gif  Jeigu negris tie gramai, tai gal koki pirmad. ar antrad. issikrausiu smile.gif Jei gris- reiks organizma pailsinti nuo iskrovu ir prasytis i Loli judo temele prie kcal skaiciuotoju  blush2.gif
Aggree, tu irgi kcal skaiciuoji, tai gal jus su Loli judo is tos pacios temeles su kalorijom?  4u.gif
*

Fely, o nebandei valgyti visada vienoda kiek maisto? Kaip maitiniesi kitomis dienomis, kai nebuna iskrovu?

As visada kalorijas skaiciuoju mirksiukas.gif o su Lolo judo pirma karta susitikom man rodos delcios dietos temukeje.

Tiesa, dar bandau atsisakyti miltiniu patiekalu (kol kas per savaite suvalgiau tik kokius 50 g dziuvesiu) ir bulviu (na ju senokai jau nevalgau).
Papildyta:
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 10:53)
Aggree  console.gif O kiek dienu pries mmm tau pms prasideda?
Man mmm dar tik po 2 savaiciu, tai turbut man dar anksti pms'a kaltinti, del nekrentancio svorio, ania?  rolleyes.gif  smile.gif
*

Ivairiai, buna kar nervuota ir istinus jauciuosiu 2 savaites iki mm, dazniausiai savaite iki mm. Ypac paskutines dienos buna tokios devil.gif aggressive.gif cray.gif bash.gif
Fely
Na, kad ta vienoda kieki visad suvalgyti, reikia ji apskaiciuoti, kitaip nesuprasi kiek suvalgei doh.gif Uztad ir galvoju jau greitu laiku jungtis prie kcal skaiciuotoju, nes pati nezinau nei kur nei kiek tu kcal, ne visur ant pakeliu yra parasyta ,o su gamintais patiekalais is viso miskas hihihi.gif, tai kieno nors pagalbos dideles su tom kalorijom prireiktu blush2.gif Kazkada labai seniai, dar kai paaugle buvau, meginau skaiciuoti, bet per kelias savaites tik +/-1 kg ten atgal svyravo ir viskas,tai meciau greitai. Gal ne taip ka dariau ten g.gif
Dabar po iskrovu pirmaja diena pusryciu visai nesinoredavo, pradedavau valgyti apie pietus ir stengiausi valgyti nedaug iki 18 vakaro. O visomis kitomis dienomis po 18 nevalgiau, nebent tik kokia stikline kefyro. Tai tokios pastangos po iskrovos - nulines pasirode doh.gif
Fely
Kazkaip siandien po vakar iskrovos labai esti traukia ir nesidirba normaliai doh.gif , tai juoda kava geriu, kurios seip nemegstu, gal pades smile.gif Savo saskaitoj kolkas turiu 500 kaloriju, gal gi kaip nors isipaisysiu siandien i tas 1400, bet sunku vaje vaje.. Sunkiau nei kad iskrovos laikytis turbut hihihi.gif
aggree
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 14:35)
Kazkaip siandien po vakar iskrovos labai esti traukia ir nesidirba normaliai  doh.gif  , tai juoda kava geriu, kurios seip nemegstu, gal pades smile.gif  Savo saskaitoj kolkas turiu 500 kaloriju, gal gi kaip nors isipaisysiu siandien i tas 1400, bet sunku vaje vaje.. Sunkiau nei kad iskrovos laikytis turbut hihihi.gif
*

Fely, paskaiciau kaip tu cia visko laikeisi, nu net keista, kad taip svoris nekrenta... Gal kokia mini mankstele reikia prideti?

As jei susikaupus sedziu ant iskrovos, viskas buna labai gerai, o va jei kalorijas skaiciuoju ar kitos dietos laikausi, dazniausiai ir sugiresiju ax.gif ypac sokoladu ax.gif
Fely
Na ka, itilpau as siandien i lygiai 1400 kcal thumbup.gif Ziuresiu kokie bus rytiniai svarstykliu parodymai rolleyes.gif
evemaska
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 19:54)
Evemaska, smagu kad ir tau kilogramas nuriedejo  thumbup.gif  Ar visuomet tau po kefyro iskrovos buna -1kg?  bigsmile.gif  Kaip siandien, po vakarykstes iskrovos maitinaisi, kad svoris iskart negriztu?  4u.gif
*

Siaip beveik visad 1 kg nurideja,kita diena 0,5 grizta,bet svarbiausiai manau neprisirity po iskrovos.As taip pries gera pusmeti,10 kg numecia ax.gif
QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 10:43)
Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800)  verysad.gif labai tikiuosi, kad tai del PMS susikaupe skysciai, nors sutinus nesijauciu...

Siandien toliau skaiciuoju kalorijas ir bandau pasidaryti kopustu sriubos savaitgali  rolleyes.gif
*

g.gif Vat man sia savaite tas pats,mmm artinasi,o pries pat sunkiausiai numest,bet pasistengsiu nevirsyt savo 1300 ckal normos.Paziuresim kas bus kita savaite.Beje kada bus kita iskrova? blush2.gif
Loli_judo
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 09:25)
Loli judo, na koki reikaliukai siandien pas tave?  bigsmile.gif  O kodel tavo kava - 2 kalorijos? smile.gif Saldiklio keletas tabletyciu turbut?
*

Pas mane tai tikrai reikaliukai super thumbup.gif
Išėjau iš namų 7 val ryto, į varžybas lėkiau (beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione) drinks_cheers.gif
Tai pasisvėrus rodė, kad 200 gr sugrįžo iš mano numesto kilogramo, bet garantuoju, kad jų nebūtų rodę, jei sverčiausi kaip kasdien, apie 11 val (nes miegu ilgai) blush2.gif
O šiandien visą dieną nelesus laksčiau varžybose, nervavausi už savo panas ir rėkavau, tai jaučiu, kokius 4000 kcal sudeginau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O va dabar jums rašau iš Gan Bei restorano ir valgau suši thumbup.gif

QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 09:53)
Taciau siryt rezultatas vistiek nenudziugino : -700gr (cia gerai), taciau tik -1 cm nuo liemens ir daugiau niekur niekas nepasikeite  schmoll.gif  Del to 1 cm tai ka as zinau, nevertejo man kankintis  unsure.gif ,vistiek jo nesimato.
*

nu tai kiek tu tų centimetrų tikiesi per dieną g.gif
Man 12 cm nuo liemens nulipo per 160 dienų, tai paskaičiuok kiek milimilimetrų gaunasi per dieną doh.gif

QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 09:58)
As visada kalorijas skaiciuoju  mirksiukas.gif o su Lolo judo pirma karta susitikom man rodos delcios dietos temukeje.

Tiesa, dar bandau atsisakyti miltiniu patiekalu (kol kas per savaite suvalgiau tik kokius 50 g dziuvesiu) ir bulviu (na ju senokai jau nevalgau).
*

Aga, Delčios dietoje pirmą kart susitikom mirksiukas.gif

O aš nieko neatsisakau, o bulves tai išvis labai mėgstu, be to jos nekoloringos labai 4u.gif Ir valgau aš jas pilnu tempu, nors jos ir pagal kraujo grupę griežčiausiai draudžiamos doh.gif
Netikiu aš visais tais to galima, to ne.. Aš laikausi principo, kad reikia išalkt ir tada pats organizmas paprašo, ko jam reikia, va tada aš ir valgau tai, ko tuo metu užsinoriu mirksiukas.gif

QUOTE(evemaska @ 2009 03 13, 19:30)
Beje kada bus kita iskrova? blush2.gif
*

Trečiadienį thumbup.gif
Stusia
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 23:53)
1.Tavo tiesa, Stusia  drinks_cheers.gif Bet jei kitomis dienomis kcal neskaiciuoji ar kokios dietos nesilaikai .......
2.Na, raportuoju, kaip man sekesi.......

1. As skaiciuoju ir prisiziuriu ka valgau - kaloriju norma man yra 1400, o atsisakyti bandau tik duonos, nieko kito ax.gif Net ir ta duonike as valgau, bet stengiuosi kuo maziau jos vartoti mirksiukas.gif Tiesa kita diena, as zinok nieko labai specialaus nedarau, is ryto tik stengiuosi neapsiryti nes jau bunu gerokai paalkusi ir viskas.
2.Seip tai neblogi pas tave tie rezultatai, bet gi nepavyks taip ilgai tau griestai save riboti. Apsiribok viena iskrovele per savaite, paskaiciuok kiek kaloriju suvalgai ir kris tau tie gramuliai 4u.gif
Ir patikek manim - matosi matosi, bendram paveiksle visi pamesti gramuliai matosi mirksiukas.gif
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 10:57)
1.Išėjau iš namų 7 val ryto, į varžybas lėkiau (beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione) drinks_cheers.gif
2.O va dabar jums rašau iš Gan Bei restorano ir valgau suši thumbup.gif
3.Netikiu aš visais tais to galima, to ne.. Aš laikausi principo, kad reikia išalkt ir tada pats organizmas paprašo, ko jam reikia, va tada aš ir valgau tai, ko tuo metu užsinoriu mirksiukas.gif
4.Trečiadienį thumbup.gif
*

1. thumbup.gif thumbup.gif first.gif Sveikinimai cempionei ir jos mamai
2. Sushi - niam niam wub.gif Labai geras maistas
3. drinks_cheers.gif Man iskarto viskas pasirisa jeigu man reikia kazko atsisakyti, pati save sabotazuoju, apie uzdrausta maista tada tik ir galiu galvoti. Galgau viska, tik skaiciuoju kiek tu kasniu i burna papuola tongue.gif
3. Jungiuosi ir as 4u.gif
Lusasita
nea, dvieju iskrovu per savaite niekada nesilaikiau. man tos iskrovos gal kas men, gal kas du men buvo. O ir neplanuoju niekada, nes zinau, kad visa laika galvosiu pavyks ar nepavyks, nervuosiuosi. O kai savaime gaunasi, tai thumbup.gif
Fely
QUOTE(evemaska @ 2009 03 13, 21:30)
Siaip beveik visad 1 kg nurideja,kita diena 0,5 grizta,bet svarbiausiai manau neprisirityt po iskrovos.As taip pries gera  pusmeti,10 kg numecia  ax.gif

g.gif  Vat man sia savaite tas pats,mmm artinasi,o pries pat sunkiausiai numest,bet pasistengsiu nevirsyt savo 1300 ckal normos.Paziuresim kas bus kita savaite.
*

Oho ,saunuole kokia, 10 kg su iskrovom numesti blink.gif thumbup.gif

Bet tai tu, kaip supratau, viso lieknejimo metu stengiesi 1300 nevirsyti, ne tik kelias dienas po iskrovos, tiesa? smile.gif Tai gal tie kg labiau del kcal skaiciavimo riedejo, nes be jo iskrovu rezultatas neissilaikytu? g.gif
Fely
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 22:57)
Pas mane tai tikrai reikaliukai super thumbup.gif
beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione drinks_cheers.gif
*

Fantastika! thumbup.gif first.gif didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 22:57)
nu tai kiek tu tų centimetrų tikiesi per dieną g.gif
Man 12 cm nuo liemens nulipo per 160 dienų, tai paskaičiuok kiek milimilimetrų gaunasi per dieną doh.gif
*

Daugiau as noriu tu centimetru blush2.gif Nes anksciau nuo iskrovu (tarkim litro pieno, kuriuo plikiau juoda arbata ar obuoline iskrova ir t.t.) nukrisdavo po -3.5cm kaip minimum, daznai po minus -4, net po -6 cm thumbup.gif Bet tuomet dariau iskrovas retokai, tik po kokiu nors gimtadieniu ar didziuju svenciu, uztad tikriausiai ir buvo toks efektas g.gif
Fely

Tai va, o as visai nusivyliau savo iskrovomis angel_sadangel.gif

1. iskrova (-1cm)
2. 1400 kcal po iskrovos
3. Siryt - tris kart storesne!! (+3cm!! ant pilvo ir liemens kartu sudejus) fool.gif ,
nors gramuliu grizo +200 (is numestu -700). Bet ka tie gramai, jei centimetras visa tiesa rodo sad.gif

Dabar esu dar stambesne, nei kovo 1 d. ,kuomet pradejau su iskrovomis draugauti, ech..

Niekas nebandykit daryti iskrovu 2 k. per savaite schmoll.gif Organizmas sposus tada krecia devil.gif

Dabar pailsinsiu organizma nuo iskrovu visai. Na, nebent tik po velykiniu kiausiniu koki karteli issikrausiu. Siandien ir ryt isvis apie jokius lieknejimus negalvosiu, o nuo pirmadienio - po 1600 kcal meginsiu skaiciuot be jokiu iskrovu g.gif Lyg ir delcia prasides, tai turetu buti geras startas, manau smile.gif Loli judo, lauk sveciu savo temukej 4u.gif
evemaska
QUOTE(Fely @ 2009 03 14, 00:00)
Oho ,saunuole kokia, 10 kg su iskrovom numesti  blink.gif  thumbup.gif 

Bet tai tu, kaip supratau, viso lieknejimo metu stengiesi 1300 nevirsyti, ne tik kelias dienas po iskrovos, tiesa?  smile.gif  Tai gal tie kg labiau del kcal skaiciavimo riedejo, nes be jo iskrovu rezultatas neissilaikytu?  g.gif
*

10 kg mecia kokiu puse metu,skaiciavau kolorijas,plius iskrovos.Buna krenta svoris o poto sustoja,tai organizmui reikia tam tikro soko kad pradetu vel ridentis zemyn kg. biggrin.gif
Budavo kad ir leisdavau sau viena kart i savaite pavalgyt ir cipsu,ir keptos duonos,ir ledu,na atsipalaidot nuo dietos bigsmile.gif O kai pasekiau tiksla,atsipalaidavau visai,valgiau daugiu nei 2000 ckal i diena doh.gif Tai is situ 10 kg 2 grizo,tai dabar vel bandau numest juos biggrin.gif
Tiesa as vakar suvalgiau silkes,siandien is ryto atsikeliau mega_shok.gif ,maza to kad -1 kg,laukiau kad griz 0,5,tai dar ir grizo,ir priaugo 1 kg unsure.gif I darba ejau be nuotaikos.Zodziu nieko nevalgiau,atejau namo,pasisveriau -1kg.Nu as nieko nesupratau,gal skysciau susilaike manije mastau.gif ,nes rankos tai buvo patinusios..
Loli_judo sveikinu su pergale! 4u.gif
Fely
Evemaska, aciu ,kad pasidalinai lieknejimo istorija 4u.gif Reikes imti pavyzdi, nes ziuriu, su kcal skaiciavimu tikrai realu numesti nereikalingus kilogramus thumbup.gif

Tik man viena nelabai aisku: po to visa gyvenima reiks maititintis su tokiu kiekiu kaloriju, su kuriomis svori metei, norint kad jis negriztu, taip? g.gif Negalima ju po trupuciuka didint, nes svoris po biski tada prades grizineti? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.