QUOTE(Stusia @ 2009 03 09, 21:00)
As siandien su litru pieno ir buteliuku "Fiji" (ten pieno ir sulciu gerimas)
Piena uzvirinu ir uzplikau arbatzoles juo, labai padeda atsilaikyti, suteikia sotumo ir jegu
QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 09:57) As siandien su litru pieno ir buteliuku "Fiji" (ten pieno ir sulciu gerimas) Piena uzvirinu ir uzplikau arbatzoles juo, labai padeda atsilaikyti, suteikia sotumo ir jegu hmmm QUOTE(Fely @ 2009 03 09, 12:26) O aš šiandien nepaiškrovavau Ryte nevalgius ir negėrus (ir net nesysiojus) Tai po to iškart iki akademijos nulėkiau, tai dėstytojų kolektyve vyrai moteris už vakar dieną pasveikino, ant tuščio skrandžio šampo įkaliau, tai dvi valandas girta šlitinėjau, gerai, kad šiandien paskaitų neturėjau, būtų studentai užgraužę QUOTE(renoska @ 2009 03 09, 14:13) Žiūrėk į paskutinį, tas kuris pačiam gale O aš dabar trečiadienį paiškrovausiu, o labiausiai tai laukiu pirmadienio, pradėsiu 4 dienų delčios dietą
Nusprendziau siandien daryti iskrova. Gal kiek ankstoka pagal menuli, bet man patogiau visa diena issikrauti, taigi man vaisine iskrova. Bijau neistverti
QUOTE(aggree @ 2009 03 10, 12:48) Nusprendziau siandien daryti iskrova. Gal kiek ankstoka pagal menuli, bet man patogiau visa diena issikrauti, taigi man vaisine iskrova. Bijau neistverti Aggree, kaip sekesi siandien iskrova? Ar istverei? Kiek kokiu vaisiukiu siandien valgei? Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo). Seip, po tokio skurdaus meniu tikejausi daugiau Siandien buvo daug lakstymo su reikalais, stengiuosi nepersivalgyti ir po 6 vakaro nevalgyti. Tik dabar dar isgersiu stikline kefyro Papildyta: QUOTE(Stusia @ 2009 03 09, 22:09) hmmm Stusia, as ta arbatike uzplikyta pienu ir geriu, kuomet ji karsta, man visai skanu O per iskrova nieko apart tos arbatpienes nekramciau, tik sugeriau buteliuka Fiji pieno sulciu gerimuko dar. Todel tikejausi, kad nukris kokie -1.5 kg, kaip kad anksiau, bet klydau Papildyta: QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 09, 23:44) O aš šiandien nepaiškrovavau Tai po to iškart iki akademijos nulėkiau, tai dėstytojų kolektyve vyrai moteris už vakar dieną pasveikino, ant tuščio skrandžio šampo įkaliau, tai dvi valandas girta šlitinėjau, gerai, kad šiandien paskaitų neturėjau, būtų studentai užgraužę O aš dabar trečiadienį paiškrovausiu, o labiausiai tai laukiu pirmadienio, pradėsiu 4 dienų delčios dietą Gerai jus ten vyriokai pasveikino Sakyk, o ta delcios dieta tikrai tokia stebuklinga? 4d. - 4 kg? Ir kaip maitinsies pirmasias dienas po delcios dietos, kad svoris negriztu: po 1300-1400 kcal, taip? QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 11:38) 1.Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo)..... 2. as ta arbatike uzplikyta pienu ir geriu, ......... 1.Oj tai visai dar neblogi rezultatai 2. Na zinok tu mane dabar sudominai su sita arbatike su pienu - ir pasibandysiu kita karta O pas mane su vakarykste iskrova gavosi tokie rezultatai - -800 gr, kaip ir, Fely, tikejausi geriau, bet irgi buvau po dvieju tokiu didesniu vakarieniu, tai irgi negaliu istikro labai skustis Na o kas issikrauna siandien, tai sekmes visoms
Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip?
Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku O ta arbatpiene tai butinai isbandyk , gal patiks QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 21:38) Sakyk, o ta delcios dieta tikrai tokia stebuklinga? 4d. - 4 kg? Ir kaip maitinsies pirmasias dienas po delcios dietos, kad svoris negriztu: po 1300-1400 kcal, taip? Na man taip stebuklingai suveikė tik per pirmą kartą, tada nukrito tie 4 kg per 4 dienas Jau ilgokai nesilaikiau delčios, o va nuo pirmadienio pabandysiu, gal organizmas neprisimins ir pradės krist svoris? Nes man iki tikslo mano svajonių tik 2 kg belikę, tai būtų kaip tik.. Po to reiktų tik prisilaikyt O šiaip aš prisilaikau kasdien, bet ne 1300, o 1600-1800 kcal, ir kol nors po 200 gr per savaitę svoris krenta aš tos normos nemažinsiu, nes po to kai atsipalaiduosiu ir sulesiu po 2200 kcal jis dar sugalvos augti QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 12:00) 1.Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip? 2.Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku 3.O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ...... 1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena... 2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves 3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 12:00) 1.Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip? 2.Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku 3.O ta arbatpiene tai butinai isbandyk ..... 1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena... 2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves 3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas
1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena...
2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves 3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 12:00) Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip? Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku O ta arbatpiene tai butinai isbandyk , gal patiks 1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena... 2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves 3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 12:00) Stusia, o tai jei iskart kita diena po baliaus daryti iskrova, tai tuomet svorio ir apimciu maziau nukrenta, taip? Gal tuomet kita karta iskart po sventes ( pvz Velyku O ta arbatpiene tai butinai isbandyk , gal patiks 1. Man tai supratimas yra toks - po didelio apsivalgymo normalus prieaugis pasirodo tik po poros dienu kol maistas yra suvirskinimas ir isskirstomas po organizma. Taigi jeigu darau iskrova po iskarto po didelio apsivalgymo, tai realiai man gaunasi atsibalansavimo diena, o ne svorio metimo diena... 2. Jo jo, palauk po Velyku pora dieneliu ir tada ridenk "marguti" nuo saves 3. Eisiu ieskoti to puslapio. Aciu uz idejas QUOTE(Fely @ 2009 03 10, 22:38) Aggree, kaip sekesi siandien iskrova? Ar istverei? Kiek kokiu vaisiukiu siandien valgei? Man po vakarykscio litro lieso pieno+ arbatos ir Fiji gerimuko nukrito -700gr. ir -1.5 cm ( -0.5 cm nuo liemens ir -1 cm nuo pilvo). Seip, po tokio skurdaus meniu tikejausi daugiau sveikinu ir tave su tokiu pasiekimu, geriau mazas minusas, nei apskritas nulis. (man taip per pms arba mm buna - iskrovos visai neveikia)
Labas rytas
Ar kas išsikraudinėja šiandien? Stusia, papuolei ant SM serverio bezabrazijos Žiūriu, visas puslapis beveik prirašytas
as vakar issikrovinejau baltymine.
Suvalgiau 300 Gr liesos varskes ir isgeriau 2 stiklines pasuku.
Merginos atleiskit
QUOTE(Stusia @ 2009 03 11, 17:41) Tai tu čia nekalta SM gi išprotėjo, ir daro tai dažnai, bet va niekad neatsiprašinėja Aš šiandien jau tikriausiai baigiu iškrovaut: suvalgiau varškės 360 gr per dieną ir kol kas kefyro dar negėriau - tik kavas ir arbatas visą dieną.. Gal dar eidama gult įkalsiu kefyro, jei skrandis pareikalaus dozės
na kaip sekesi issikrovineti?
Sveikutes! Ir man idomu, kaip kitoms sekesi per menuli?
Aggree, ar isliko tau po vakar numestieji -0.8? Man kazkodel nieko neisliko, o dar daugiau priaugo Siandien supykau, nusipirkau pusantro litro 1% Piemenelio kefyro ir issikrovinesiu tik juo + arbatos ,na gal dar kava, jei labai sunku darysis. Darbo siandien daug, bet gal kaip nors.. Ir po iskrovos rytoj imsiu is Loli judo pavyzdi ir paskaiciuosiu kalorijas iki 1300-1400 (max 1500), o veliau ne kasnio po 18 val., gal tuomet po iskrovos svoris atgal negris su kaupu
Labas rytas, merginos
Pavyko viskas liuksiškai, dingo visas kilogramas, o ir iki mano tikslo liko man tik puskilogramiuką nupurtyt Liniuotės dar netaisau, ryt pažiūrėsiu, kaip bus su svoriu, šiandien bandysiu į 1300-1400 sulyst, kol kas apetito didelio nėra QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 10:36) Sveikutes! Ir man idomu, kaip kitoms sekesi per menuli? Aggree, ar isliko tau po vakar numestieji -0.8? Aha Pirma karta bandai su kefyru? Man sunku, kai nieko nekramtau Parasyk kaip sekas! QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 12, 10:59) Labas rytas, merginos Pavyko viskas liuksiškai, dingo visas kilogramas, o ir iki mano tikslo liko man tik puskilogramiuką nupurtyt Liniuotės dar netaisau, ryt pažiūrėsiu, kaip bus su svoriu, šiandien bandysiu į 1300-1400 sulyst, kol kas apetito didelio nėra Labukas, nu tu kokia saunuole!!! QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 12, 11:59) Labas rytas, merginos Pavyko viskas liuksiškai, dingo visas kilogramas, o ir iki mano tikslo liko man tik puskilogramiuką nupurtyt Liniuotės dar netaisau, ryt pažiūrėsiu, kaip bus su svoriu, šiandien bandysiu į 1300-1400 sulyst, kol kas apetito didelio nėra Loli judo, sveikinu su pabegusiu kilogramu Aggree, skaiciau ,kad su kefyru - pati efektyviausia iskrova, nes jis reguliuoja zarnyno veikla, valo ir seip gerai
As pvz visalaik su kefiru issikraunu,viena mergina meniu buvo atsiuntusi,tai iskrova buvo su 1,5 l kefiro ir 5 obuoliais.Tai po vakarikstes iskrovos -1 kg is ryto buvo.
Evemaska, smagu kad ir tau kilogramas nuriedejo
QUOTE(Fely @ 2009 03 11, 23:36) Siandien supykau, nusipirkau pusantro litro 1% Piemenelio kefyro ir issikrovinesiu tik juo + arbatos ..... O tai tu darai dvi iskrovas per ta pacia savaite? Ar nera labai sunku? QUOTE(evemaska @ 2009 03 12, 06:32) Saunuole!!! QUOTE(Stusia @ 2009 03 12, 21:56) Na taip, noriu pameginti 2 iskrovas per savaite Skaiciau ,kad imanoma neblogai numesti su 2 iskrovom per savaite ir nevalgymu po 18, tai dabar pati eksperimentuoju
sakiciau, kad jei daro dvi iskrovas i savaite, tei viena turi but baltymine, o kita angliavandenine
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 12:46) Loli judo, sveikinu su pabegusiu kilogramu Va mano šios dienos valgiaraštis, tai po jo pažiūrėsiu, ką rytoj rodys Pusryčiai: Bulvės virtos - 206 gr - 177 kcal Vištienos šaltiena - 148 gr - 182 kcal Kava - 2 kcal 361 kcal Priešpiečiai: Javainis -24 gr - 93 kcal Obuolys - 242 gr - 100 kcal 193 kcal Pietūs: Vištiena kepta be odos - 100 gr - 220 kcal Agurkas - 100 gr - 14kcal 234 kcal Pavakariai: Varškės sūrelis su razinom - 100 gr - 191 kcal Snikeris - 289 kcal 480 kcal Vakarienė: Vištienos drebučiai - 114 gr - 140 kcal Viso: 1408 kcal QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 11:27) Na taip, noriu pameginti 2 iskrovas per savaite Skaiciau ,kad imanoma neblogai numesti su 2 iskrovom per savaite ir nevalgymu po 18, tai dabar pati eksperimentuoju Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes QUOTE(Lusasita @ 2009 03 12, 23:36) sakiciau, kad jei daro dvi iskrovas i savaite, tei viena turi but baltymine, o kita angliavandenine Lusasita, o 2 iskrovas per savaite esi bandziusi? Papildyta: Loli judo, na koki reikaliukai siandien pas tave?
Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800)
Siandien toliau skaiciuoju kalorijas ir bandau pasidaryti kopustu sriubos savaitgali QUOTE(Stusia @ 2009 03 13, 01:02) Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes Pagal visus sveikos mitybos principus,daugiau nei 1 iškrova per savaitę nerekomenduojama... aišku, jei tų principų kas nors laikosi... QUOTE(Stusia @ 2009 03 13, 03:02) Na kam gi isviso atsisakyti iskrovu jeigu dvi per savaite neiseis. Daryk sau viena iskrovele ir po truputuka tas svoris mazes Tavo tiesa, Stusia Na, raportuoju, kaip man sekesi.. Issilaikiau saziningai ir be grieku su tuo 1.5l kefyro ir 2 puodeliais arbatos, net kavos jokios negeriau Isvados tokios: neverta per savaite daryti 2 iskrovu tikrai Su 2 iskrovomis/sav. prasidejau nuo Kovo 1d. Is viso 4 iskrovas apturejau, o rezultatas - apvalus 0, netapau ne trupucio lieknesne, tik atrodo, ant krutines striju truputi padaugejo Siandien dar meginsiu nevirsyti 1400 kcal, ziuresiu ar tas 1 centimetras atgal prilips ar ne Aggree, tu irgi kcal skaiciuoji, tai gal jus su Loli judo is tos pacios temeles su kalorijom? Papildyta: QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 11:43) Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800) Aggree Man mmm dar tik po 2 savaiciu, tai turbut man dar anksti pms'a kaltinti, del nekrentancio svorio, ania? QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 10:46) Siandien dar meginsiu nevirsyti 1400 kcal, ziuresiu ar tas 1 centimetras atgal prilips ar ne Aggree, tu irgi kcal skaiciuoji, tai gal jus su Loli judo is tos pacios temeles su kalorijom? Fely, o nebandei valgyti visada vienoda kiek maisto? Kaip maitiniesi kitomis dienomis, kai nebuna iskrovu? As visada kalorijas skaiciuoju Tiesa, dar bandau atsisakyti miltiniu patiekalu (kol kas per savaite suvalgiau tik kokius 50 g dziuvesiu) ir bulviu (na ju senokai jau nevalgau). Papildyta: QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 10:53) Aggree Man mmm dar tik po 2 savaiciu, tai turbut man dar anksti pms'a kaltinti, del nekrentancio svorio, ania? Ivairiai, buna kar nervuota ir istinus jauciuosiu 2 savaites iki mm, dazniausiai savaite iki mm. Ypac paskutines dienos buna tokios
Na, kad ta vienoda kieki visad suvalgyti, reikia ji apskaiciuoti, kitaip nesuprasi kiek suvalgei
Dabar po iskrovu pirmaja diena pusryciu visai nesinoredavo, pradedavau valgyti apie pietus ir stengiausi valgyti nedaug iki 18 vakaro. O visomis kitomis dienomis po 18 nevalgiau, nebent tik kokia stikline kefyro. Tai tokios pastangos po iskrovos - nulines pasirode
Kazkaip siandien po vakar iskrovos labai esti traukia ir nesidirba normaliai
QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 14:35) Kazkaip siandien po vakar iskrovos labai esti traukia ir nesidirba normaliai Fely, paskaiciau kaip tu cia visko laikeisi, nu net keista, kad taip svoris nekrenta... Gal kokia mini mankstele reikia prideti? As jei susikaupus sedziu ant iskrovos, viskas buna labai gerai, o va jei kalorijas skaiciuoju ar kitos dietos laikausi, dazniausiai ir sugiresiju
Na ka, itilpau as siandien i lygiai 1400 kcal
QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 19:54) Evemaska, smagu kad ir tau kilogramas nuriedejo Siaip beveik visad 1 kg nurideja,kita diena 0,5 grizta,bet svarbiausiai manau neprisirity po iskrovos.As taip pries gera pusmeti,10 kg numecia QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 10:43) Iskrovos reziume: antradienis - iskrova (800kcal), treciadienis (1250Kcal), ketvirtadienis (1450Kcal) - REZULTATAS liko minusas 200g (is -800) Siandien toliau skaiciuoju kalorijas ir bandau pasidaryti kopustu sriubos savaitgali QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 09:25) Loli judo, na koki reikaliukai siandien pas tave? Pas mane tai tikrai reikaliukai super Išėjau iš namų 7 val ryto, į varžybas lėkiau (beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione) Tai pasisvėrus rodė, kad 200 gr sugrįžo iš mano numesto kilogramo, bet garantuoju, kad jų nebūtų rodę, jei sverčiausi kaip kasdien, apie 11 val (nes miegu ilgai) O šiandien visą dieną nelesus laksčiau varžybose, nervavausi už savo panas ir rėkavau, tai jaučiu, kokius 4000 kcal sudeginau O va dabar jums rašau iš Gan Bei restorano ir valgau suši QUOTE(Fely @ 2009 03 13, 09:53) Taciau siryt rezultatas vistiek nenudziugino : -700gr (cia gerai), taciau tik -1 cm nuo liemens ir daugiau niekur niekas nepasikeite nu tai kiek tu tų centimetrų tikiesi per dieną Man 12 cm nuo liemens nulipo per 160 dienų, tai paskaičiuok kiek milimilimetrų gaunasi per dieną QUOTE(aggree @ 2009 03 13, 09:58) As visada kalorijas skaiciuoju Tiesa, dar bandau atsisakyti miltiniu patiekalu (kol kas per savaite suvalgiau tik kokius 50 g dziuvesiu) ir bulviu (na ju senokai jau nevalgau). Aga, Delčios dietoje pirmą kart susitikom O aš nieko neatsisakau, o bulves tai išvis labai mėgstu, be to jos nekoloringos labai Netikiu aš visais tais to galima, to ne.. Aš laikausi principo, kad reikia išalkt ir tada pats organizmas paprašo, ko jam reikia, va tada aš ir valgau tai, ko tuo metu užsinoriu QUOTE(evemaska @ 2009 03 13, 19:30) Trečiadienį QUOTE(Fely @ 2009 03 12, 23:53) 1.Tavo tiesa, Stusia 2.Na, raportuoju, kaip man sekesi....... 1. As skaiciuoju ir prisiziuriu ka valgau - kaloriju norma man yra 1400, o atsisakyti bandau tik duonos, nieko kito 2.Seip tai neblogi pas tave tie rezultatai, bet gi nepavyks taip ilgai tau griestai save riboti. Apsiribok viena iskrovele per savaite, paskaiciuok kiek kaloriju suvalgai ir kris tau tie gramuliai Ir patikek manim - matosi matosi, bendram paveiksle visi pamesti gramuliai matosi QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 10:57) 1.Išėjau iš namų 7 val ryto, į varžybas lėkiau (beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione) 2.O va dabar jums rašau iš Gan Bei restorano ir valgau suši 3.Netikiu aš visais tais to galima, to ne.. Aš laikausi principo, kad reikia išalkt ir tada pats organizmas paprašo, ko jam reikia, va tada aš ir valgau tai, ko tuo metu užsinoriu 4.Trečiadienį 1. 2. Sushi - niam niam 3. 3. Jungiuosi ir as
nea, dvieju iskrovu per savaite niekada nesilaikiau. man tos iskrovos gal kas men, gal kas du men buvo. O ir neplanuoju niekada, nes zinau, kad visa laika galvosiu pavyks ar nepavyks, nervuosiuosi. O kai savaime gaunasi, tai
QUOTE(evemaska @ 2009 03 13, 21:30) Siaip beveik visad 1 kg nurideja,kita diena 0,5 grizta,bet svarbiausiai manau neprisirityt po iskrovos.As taip pries gera pusmeti,10 kg numecia Oho ,saunuole kokia, 10 kg su iskrovom numesti Bet tai tu, kaip supratau, viso lieknejimo metu stengiesi 1300 nevirsyti, ne tik kelias dienas po iskrovos, tiesa? QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 22:57) Fantastika! Papildyta: QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 22:57) nu tai kiek tu tų centimetrų tikiesi per dieną Man 12 cm nuo liemens nulipo per 160 dienų, tai paskaičiuok kiek milimilimetrų gaunasi per dieną Daugiau as noriu tu centimetru Tai va, o as visai nusivyliau savo iskrovomis 1. iskrova (-1cm) 2. 1400 kcal po iskrovos 3. Siryt - tris kart storesne!! (+3cm!! ant pilvo ir liemens kartu sudejus) nors gramuliu grizo +200 (is numestu -700). Bet ka tie gramai, jei centimetras visa tiesa rodo Dabar esu dar stambesne, nei kovo 1 d. ,kuomet pradejau su iskrovomis draugauti, ech.. Niekas nebandykit daryti iskrovu 2 k. per savaite Dabar pailsinsiu organizma nuo iskrovu visai. Na, nebent tik po velykiniu kiausiniu koki karteli issikrausiu. Siandien ir ryt isvis apie jokius lieknejimus negalvosiu, o nuo pirmadienio - po 1600 kcal meginsiu skaiciuot be jokiu iskrovu QUOTE(Fely @ 2009 03 14, 00:00) Oho ,saunuole kokia, 10 kg su iskrovom numesti Bet tai tu, kaip supratau, viso lieknejimo metu stengiesi 1300 nevirsyti, ne tik kelias dienas po iskrovos, tiesa? 10 kg mecia kokiu puse metu,skaiciavau kolorijas,plius iskrovos.Buna krenta svoris o poto sustoja,tai organizmui reikia tam tikro soko kad pradetu vel ridentis zemyn kg. Budavo kad ir leisdavau sau viena kart i savaite pavalgyt ir cipsu,ir keptos duonos,ir ledu,na atsipalaidot nuo dietos Tiesa as vakar suvalgiau silkes,siandien is ryto atsikeliau Loli_judo sveikinu su pergale!
Evemaska, aciu ,kad pasidalinai lieknejimo istorija
Tik man viena nelabai aisku: po to visa gyvenima reiks maititintis su tokiu kiekiu kaloriju, su kuriomis svori metei, norint kad jis negriztu, taip? |