QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 15, 22:18)
O kas ten sugedę?
Sveiki
Na va, mes irgi esam klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases. QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 13:28) Sveiki Na va, mes irgi esam klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases. prie klasikos man graziausiai ziurisi naturalus akmens stalvirsis ir is apacios prikalbinta akmens manes kriaukle(atitaikius spalva). keramikine kriaukle daug kur maciau(ir prie akmens stalvirsio) bet tik vonios kambaryje. Virtuveje to matyti neteko. tik nuotraukoje maciau virtuve su keramikinem kriauklem. as prisibijociu rinktis tokia kriaukle, kad po to su ja nereiktu elgtis kaip su kiausiniu. na nebent jos gaminamos pagal spec. tecnologijas. esu macius baltos sp. akmens mases kriaukle ir ja keleta men naudojusis net. bet ji tepli. sau tokios nenoreciau. QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 09:28) Sveiki Na va, mes irgi esam klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases. IKEAoje tikrai yra.
el teide.Kadangi pas mus stalvistis jau yra, jis naturalaus azuolo,todel ieskom kriaukles. As tai kazkaip nebijau keramikos, aisku nieko nera amzino, kiek zinau tai ir akmens mases kriaukles gan daznai skyla.
Mari. Kad IKEA sios kriaukles yra tai as zinau, tik viena maza problemele Lietuvoje jos parduotuves dar nera. Zinau, kad galima uzsakyti ir atveza .O as megstu pries perkant daikta paciupineti. Kadangi paciai teko buti IKEA {Lenkijoj) tai visos prekes praktiskai made in China. Manau didele tikimybe, kad tos kriaukles taip pat kinietiskos, tai kokybe QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 11:28) Sveiki Na va, mes irgi esam klasikos myletojai. Dabar isirenginejam virtuve ir noreciau paklausti gal kas zinot(o gal kas ir turit tokia kriaukle), kur yra pirkti baltu keramikiniu kriaukliu skirtu virtuvems , nes man kazkaip nesiziuri prie klasikos tos nei metalines ar akmens mases. Man keramikines kriaukles nepaprastai grazu Bet kiek as privargau ieskodama virtuvines keramikines kriaukles - tokios kad ir grazi, ir iperkama butu ![]() Taigi didesne kriaukle liko (ji is dvieju daliu, viena didesne, kita mazesne, bet galima deti tik didesne) - jei tiktu dydis ir domintu, mielai atiduociau uz savikaina
Svarstykle,
Tikrai butu idomu pamatyti jusu kriaukle. Gal i AŽ ar i el. pasta galetumet parasyti. Aciukas
Pas mane būtent ikejos keramikinė, jokių priekaištų
mano turima kriaukle tokio tipo, kaip siose nuotraukose - galima montuot kaip dviguba, o galima tik viena. Pastebejau, kad Anglijoj siuloma montuot ir po mediniu stalvirsiu:
![]() ![]() o cia realios mano turimo kriaukles daugiau foto, i az galesiu surasyt ismatavimus http://s87.photobucket.com/albums/k147/svarstykle/
Kashaya,nu butu ydomu,nors krastely jusiskes virtuves pamatyti
Svarstykle,kur gaminotes virtuviny?ar turite foto?ydomu QUOTE(sindy_star5 @ 2010 01 31, 20:37) el teide.Kadangi pas mus stalvistis jau yra, jis naturalaus azuolo,todel ieskom kriaukles. As tai kazkaip nebijau keramikos, aisku nieko nera amzino, kiek zinau tai ir akmens mases kriaukles gan daznai skyla. Mari. Kad IKEA sios kriaukles yra tai as zinau, tik viena maza problemele Lietuvoje jos parduotuves dar nera. Zinau, kad galima uzsakyti ir atveza .O as megstu pries perkant daikta paciupineti. Kadangi paciai teko buti IKEA {Lenkijoj) tai visos prekes praktiskai made in China. Manau didele tikimybe, kad tos kriaukles taip pat kinietiskos, tai kokybe As manau laaabai nelogiska taip kalbeti QUOTE(Kashaya @ 2010 01 31, 23:28) Pas mane būtent ikejos keramikinė, jokių priekaištų ![]() SUPER GRAZU
Sveikos merginos
Balta kriaukle- SUPER. Ar tai butu keramika ar akmens mase .O kazin ar dar buna tu tarybiniu baltu kaip kadaise budavo puodai
Musu irgi balta kriaukle, dvieju skyliu.
Mergaites, jei nesunku, pasidalinkit info apie klasikiniu virtuviu gamintojus LT (pageidautina naturalaus medzio fasadine dalimi), pleas !!!!!!!!!!
www.lio.lt
Itin aukštos kokybės medžio masyvo baldai. Virtuves padarys visokias, kokias tik norėsite. Tai, kas parodyta jų tinklapyje yra niekis, palyginus kokius grožius jie daro realiai. Rekomenduoju.
man virtuves baldus gamino "Madisono medis", daro kokybiskai ir kaina buvo gera. Ju tinklapis irgi labai prastas, nes ten beveik ner pavyzdziu.
Mano virtuves bendras vaizdas. Vaizdelis "kasdienis" ir dar laaabai daug reikia visko padaryt - nudazyt palange, uzdet sviesu marmurini stalvirsi, isrinkt virtuvinius sviestuvus, surast vieta buteliu kolekcijai...
![]() ![]() detale:
labai grazu ir neapkrauta
QUOTE(Svarstykle @ 2010 02 20, 14:25) aciu sirdingai, taip pat ir kitoms mergaitems labai grazus neeilinis interjeras - tikrai pamalonino aki. O sviesi virtuve, ivedant tokios pat spalvos baldu (stalas arba kedes) i valgomojo zona, butu visai tikusi. Nuostabios uzuolaideles Tikrai rinksites marmurini, ne granitini stalvirsi - ar bus patvarus p.s.lubos atrodo aukstos.
Svarstykles, super
Svarstykle, labai labai gražu, labai mano skonio
O koks svajonių stalas, baltas pavydas. Ar pas jus yra gartraukis? Visiškai įleistas ar ištraukiamas, neįžiūriu? Klausiu, nes smalsu, kaip toje vietoje uždėtas/išpjautas fasadukas, kuris tvirtinasi prie viršutinių spintelių apačios. QUOTE(Kashaya @ 2010 02 20, 15:36) Svarstykle, labai labai gražu, labai mano skonio O koks svajonių stalas, baltas pavydas. Ar pas jus yra gartraukis? Visiškai įleistas ar ištraukiamas, neįžiūriu? Klausiu, nes smalsu, kaip toje vietoje uždėtas/išpjautas fasadukas, kuris tvirtinasi prie viršutinių spintelių apačios. Labai aciu visoms - labai smagu sulaukt palaikymo Man labiausiai patinka didelis stalas - patogu seimyna susodint, o paskui visus indus nukrauscius - per viduri stalo pritaisom tinkleli ir zaidziam stalo tenisa Gartraukis imontuotas spinteleje virs katlentes, viena dalis istraukiama. Jei reikes, galesiu is arciau nufotografuot. Grindys ir plyteles sujungtos tik silikono tarpeliu. QUOTE(Felise @ 2010 02 20, 15:07) Svarstykles, super Visas duris uzsisakem pas viena meistreli Sakiu rajone. Durys pusines, nudazem patys. Va cia plyteliu sujungimas is arciau: ![]() atsiprasau uz trupinius Papildyta: QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 15:05) aciu sirdingai, taip pat ir kitoms mergaitems labai grazus neeilinis interjeras - tikrai pamalonino aki. O sviesi virtuve, ivedant tokios pat spalvos baldu (stalas arba kedes) i valgomojo zona, butu visai tikusi. Nuostabios uzuolaideles Tikrai rinksites marmurini, ne granitini stalvirsi - ar bus patvarus p.s.lubos atrodo aukstos. Lubos apie 3.20 m. - as labai norejau dar aukstesniu, bet nebeisejo:) O del marmurinio stalvirsio - buvom pasieme gabala to marmuro, is kurio planuojam gaminti stalvirsi ir as ant jo pjausciau, visaip ji zulinau ir niokojau. Pripazinsiu, perpjauta citrina, palaikyta ant stalvirsio para laiko, paliko toj vietoj neisnaikinama zyme. Bet kol kas ta citrinos deme neisnaikino mano noro isigyt marmurini stalvirsi. Gaila, kad granito nebuna sviesiu siltu spalvu - sviesiausias pilkas. Gal yra tokiu, kurios turit marmurinius stalvirisu ir galit pasidalint patirtim?
Svarstykle, o kodel nebenorejom sviesaus virtuvinio? Mes apie toki mastom pavasariop
O sienos pas jus baltos ir liks?
prasom klasikines virtuves pavyzdeliu:
http://www.virginijosbaldai.lt/lt/musu_gam...irtuves_baldai/ bet kur pasleptos mikrobanges QUOTE(vida777 @ 2010 02 24, 15:34) prasom klasikines virtuves pavyzdeliu: http://www.virginijosbaldai.lt/lt/musu_gam...irtuves_baldai/ bet kur pasleptos mikrobanges tikrai yra kur akis paganyt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idomiai kampas padarytas ![]() ![]()
O ka su gartraukiu darysit, nes pas mus ta pati situacija, nezinau ka daryt
Marcela,apglebsime tokia pat mediena,kaip virtuvinis,su nusendinimu,nes jeigu kitaip-tai bus vamzdis matytis,o tas nusprendeme negrazu butu.
QUOTE(elitarai @ 2010 03 02, 12:48) matai, pas tave virtuve truputi laisvesnio stiliaus, todel mikrobanges nebutina slepti, ji ir taip puikiai tinka, o as noriu sterilesnes, grieztesnes, labiau simetrisku formu virtuves. Tiesa pasakius, esu labai nusivylusi gamintojais (turiu omenyje masine produkcija), pas juos spinteles - standartai, o mano sienos net labai nestandartines Uz tokia virtuve su technika, lieto akmens stalvirsiu (kuris man nelabai oi nelabai prie sirdies) ir azuoliniu fasadu paskaiciavo 58 tukst. litu (beveik 17 tuks. ) : http://i199.photobucket.com/albums/aa1/vida777/IMG_9032.jpg. QUOTE(vida777 @ 2010 03 02, 21:46) matai, pas tave virtuve truputi laisvesnio stiliaus, todel mikrobanges nebutina slepti, ji ir taip puikiai tinka, o as noriu sterilesnes, grieztesnes, labiau simetrisku formu virtuves. Tiesa pasakius, esu labai nusivylusi gamintojais (turiu omenyje masine produkcija), pas juos spinteles - standartai, o mano sienos net labai nestandartines Uz tokia virtuve su technika, lieto akmens stalvirsiu (kuris man nelabai oi nelabai prie sirdies) ir azuoliniu fasadu paskaiciavo 58 tukst. litu (beveik 17 tuks. ) : http://i199.photobucket.com/albums/aa1/vida777/IMG_9032.jpg. QUOTE(vida777 @ 2010 03 02, 20:46) Uz tokia virtuve su technika, lieto akmens stalvirsiu (kuris man nelabai oi nelabai prie sirdies) ir azuoliniu fasadu paskaiciavo 58 tukst. litu (beveik 17 tuks. ) : http://i199.photobucket.com/albums/aa1/vida777/IMG_9032.jpg. projektas grazus, bet kaina ispudinga
Mums uz poros savaiciu atveza baldus, taigi reikia susirupinti buitine technika
Kazkaip dar neapsisprende siuo klausimu. Ieskome virykles: noretume imontuojamos , paprastos, baltos spalvos orkaites priklausomos su kaitlente. Gal kazkas esat rade kazka panasaus ar esat isigije? QUOTE(vida777 @ 2010 03 02, 21:46) matai, pas tave virtuve truputi laisvesnio stiliaus, todel mikrobanges nebutina slepti, ji ir taip puikiai tinka, o as noriu sterilesnes, grieztesnes, labiau simetrisku formu virtuves. Tiesa pasakius, esu labai nusivylusi gamintojais (turiu omenyje masine produkcija), pas juos spinteles - standartai, o mano sienos net labai nestandartines Uz tokia virtuve su technika, lieto akmens stalvirsiu (kuris man nelabai oi nelabai prie sirdies) ir azuoliniu fasadu paskaiciavo 58 tukst. litu (beveik 17 tuks. ) : http://i199.photobucket.com/albums/aa1/vida777/IMG_9032.jpg. siaubas, mums už 10 000 padarė
Visai nieks neberaso
O mes siuntem 10 uzklausimu del kainu, kaina buvo nuo 11 iki 26tukst. , pasirinkom pigiausius. Aisku visi sakys ar nebijot........? Kur pigiausiai tai viena forumiete rekomendavo ir ne pirma karta pas ji daresi, tai nebijau. Veiksmas Klaipedoj. Buvom susitike 1 karta, viska apmastem, patare si bei ta, taigi treciadieni susitinkam ir parodys pora variantu papiestu. Dar apie spinteliu pribumbasus nesnekejom, bet prieskoniams noriu lentyneliu durelese (kazkada dejau cia foto). Sake kad yra kazkoks stalvirsis, kuris truputi brangesnis ir labai gerai atrodo. Aisku desim karnyzus virsuj, apacioj ir dar tarp spinteliu dekoracijas, nors ir sumazeja spinteliu vidus... Padaryt zada rugsejo 1d. ir kraustomes QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 05, 08:35) visos matyt virtuves baldu temoje (kaip ir as pati Gal gali parasyti i kokius gamintojus kreipetes su uzklausimais? O gal turi baldu projekteli parodyti as kol kas lieku prie granitinio stalvirsio, nes akmens mases man nenaturalu ir viskas (yra ir siaip nekokiu atsiliepimu apie jo naudojima), arba tada jau naturalaus medzio
Aprimusi tema tikrai
vida geras pasirinkimas granitinis stalvirsis,mano lietojo truputis nuskilo,o dar net negyvename QUOTE(elitarai @ 2010 07 05, 10:18) vida geras pasirinkimas granitinis stalvirsis,mano lietojo truputis nuskilo,o dar net negyvename siaubas kaip liudna Pas mus name visur granitines palanges (ten, kur langai ne iki zemes), tai as taip uzklojus, uzdengus - ypac nuo darbininku, nes jiems tai kas, tikrai taip nesaugos, kaip pats, kad savo saugai. Man labai prie dusios jusu virtuves gamintojas, elitarai, nors dar galutinai neissirinkau.
Nu jis keliauja po visa Lt ir net Lenkija,Latvija...bet iki Jusu kazin ar vaziuotu taip toli
Negaliu sau atleisti uz stalvirsy QUOTE(elitarai @ 2010 07 05, 16:11) Nu jis keliauja po visa Lt ir net Lenkija,Latvija...bet iki Jusu kazin ar vaziuotu taip toli Negaliu sau atleisti uz stalvirsy elitarai, nesuprantu, juk lieto akmens stalvirsis brangesnis uz naturalu akmeni, kodel tu sakai, kad pataupei
Taigis virtuveje pas mus tik medzio plokste,ko pasekoje jau y vonia uzsakiau rimta stalvirsy
QUOTE(elitarai @ 2010 07 05, 17:08) Taigis virtuveje pas mus tik medzio plokste,ko pasekoje jau y vonia uzsakiau rimta stalvirsy tai kur tau ta lieta akmeni nuskele
Aciu uz gera zody
Papildyta: ziu pasnekesime dviese
Cia mano pacios brezinys:
![]() Cia "Pjuvenos" brezinys: ![]() Kaire siena 330, o desine 410. Sala 140 plocio. Taigi pigiausiai paskaiciavo mums Klaipedoje "Baldu aibe" ir dar www.gerilaiptai.lt (cia pjuvena Kaune), bet pasirinkom aisku Klaipeda, nes reiks vaziuot ziuret tu atspalviu ar dar kazka paderint, vietoj vis kitaip. Bus tokios spalvos ir stalvirsis mazdaug toks sviesus: ![]() Prieskoniams noriu kazko tokio, nes kitaip sustatai vienus uz kito ir nieko nematai: ![]() ![]() Auksti darem sulyg lango virsum 240cm., nepamenu ar rasiau Spinteles abi kampe bus kaip virsuj nupiesta, na kad nekampuota. Mikrobange bus salos apacioj, nes griozdo nenoriu ant stalvirsio. Sala tuscia, tik pasidejimui, valgio gaminimui. Kas cia dar Gal ka patarsit Papildyta: Brezinis truputi dar keisis, rytoj gausim kelis variantus, tai pabandysiu cia ideti Ai, o salos sonuose noriu tokiu kolonu ![]() O salos priekio noriu taip lenkto:
Rkava,man butu graziau ymontuotas saldytuvas,galima kaip salos kolonomis jy ,,apgaubti,,jei nenori ymontuoti
|