Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klasikinės virtuvės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BevardeX
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:26)
bandau po truputy,nes krano dar nera,tai ir kriaukle netaip ziuresis mirksiukas.gif ,o ir dar prigalvojau ideju ir mano virtuve  doh.gif pleciasi,ydomi baika-teta siulesi nusveisti purvinumus nuo virtuvinio hihihi.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif

Nu bet visvien kokį platesnį vaizdelį galėtum parodyt ax.gif Mes kraniuką vaizduotėje nupiešim biggrin.gif
EljaRo*
neturiu viso vaizdelio,tik trupinukais rolleyes.gif
user posted image
ir
user posted image
Papildyta:
kita foto sesija uz menesio,nes bijau nesuklysti,pasverti visus uz ir pries reikia,nes su plytelemis prasoviau pro klasika,negaliu atleisti sau uz ziopluma schmoll.gif
Papildyta:
t.y.bijau suklysti blush2.gif
BevardeX
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:35)
kita foto sesija uz menesio,nes bijau nesuklysti,pasverti visus uz ir pries reikia,nes su plytelemis prasoviau pro klasika,negaliu atleisti sau uz ziopluma schmoll.gif
*

Kaip tik žadėjau rašyt (nors jau rašiau kažkada), kad plytelės tikrai nilabai derinasi prie viso šito grožio unsure.gif
EljaRo*
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 02, 13:36)
Kaip tik žadėjau rašyt (nors jau rašiau kažkada), kad plytelės tikrai nilabai derinasi prie viso šito grožio unsure.gif
*

taip,gryna tiesa,ziuri vyras gal nuimti jas,galvojimu metas...
kristina-buziene
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:38)
*

didesnes tikrai ne kaip atrodo prie tokiu komplektu (jau seniai atkreipiau demesi ) blush2.gif

elitarai ,bet visa kita ka matau wub.gif ,o del plyteliu labai nepergyvenkit 4u.gif
EljaRo*
bet......tiek dirbau kurdama,visus namus taip po centimetra,o plyteles supainiojau unsure.gif verysad.gif
kristina-buziene
Nedidelės kvadratinukės man idealiai žiūrisi smile.gif ,kitų nepripažystu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
elitarai 4u.gif o kur uzsakinejot ir kiek jums kainavo sis komplektas ? 4u.gif
'RK'
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 14:38)
*

Butinai nuimciau.
VilkoSesuo
QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 15:36)
[...kita foto sesija uz menesio,nes bijau nesuklysti,pasverti visus uz ir pries reikia,nes su plytelemis prasoviau pro klasika,negaliu atleisti sau uz ziopluma schmoll.gif
Papildyta:
t.y.bijau suklysti blush2.gif
*

bet kokia virtuvė... bigsmile.gif nu grožių grožis... wub.gif wub.gif
EljaRo*
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 04 02, 13:59)
Nedidelės kvadratinukės man idealiai žiūrisi  smile.gif ,kitų nepripažystu  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
elitarai  4u.gif  o kur uzsakinejot ir kiek jums kainavo sis komplektas ?  4u.gif
*

ir sitas komplektukas mano meistrelio ax.gif www.pjuvena.lt
kainos pakrito,derekites butinai.
Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 02, 14:14)
bet kokia virtuvė...  bigsmile.gif  nu grožių grožis...  wub.gif  wub.gif
*

aciu,malonu,kad ir kitiems grazu.mano vyrui tik po gero laiko pradejo patikti,neyprasta. smile.gif
Žanė
QUOTE(Rytine kava @ 2009 03 30, 01:07)
Idomu, o cia ta pati spalva  g.gif  :

*

artima sakyčiau...

QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 14:26)
teta siulesi nusveisti purvinumus nuo virtuvinio hihihi.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(elitarai @ 2009 04 02, 17:01)
ir sitas komplektukas mano meistrelio ax.gif www.pjuvena.lt
*

nu kaip keista, nes ši nuotrauka visai kitos firmos (klaipėdiečių) puslapyje įdėta blink.gif

ir pjuvenos puslapis neveikia g.gif
EljaRo*
QUOTE(Žanė @ 2009 04 02, 16:31)
artima sakyčiau...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu kaip keista, nes ši nuotrauka visai kitos firmos (klaipėdiečių) puslapyje įdėta  blink.gif

ir pjuvenos puslapis neveikia  g.gif
*

VISKAS TVARKOJE,JIE SUSIJE ABI FIRMELES mirksiukas.gif
EljaRo*
RINGA smile.gif kur jusu postai su virtuves foto?nors krastelyty,prasom rolleyes.gif na irgi nekantru... ax.gif
www.rrr
Elitar , kiek nors mazdaug kainavo jusu virtuve. labai grazi bigsmile.gif gal cia kur Kaune gamina. o koks cia medis? bigsmile.gif
EljaRo*
sendintas azuolas,apie 15t.gamina aleksote,zinau,kad dabar uz sia kaina butu gamine akmens mases stalvirsy.tad deretis butina-kainos sveiksta mirksiukas.gif
www.rrr
QUOTE(elitarai @ 2009 04 07, 00:41)
sendintas azuolas,apie 15t.gamina aleksote,zinau,kad dabar uz sia kaina butu gamine akmens mases stalvirsy.tad deretis butina-kainos sveiksta mirksiukas.gif
*

dekavoju smile.gif
mikuotuke
Klasikiniam italiįkam virtuvės komplektui išrin kau rankenėles. Yra dviejų dydžių - didokos ir visai mažutės. Kaip jums? Prie tamsinto ažuolo
http://www.gritija.lt/lt/produktas/639/
Beje, įmontuojamam šaldytuvui dėtumėte ne vertikalias, o štai tokias rankenėles? g.gif
EljaRo*
man jos skanios smile.gif
mikuotuke
Ačiū, man jos labai nostalgiją kelia ax.gif blush2.gif o šaldytuvo durelių rankenėles kaip ir visų spintelių planuoju daryti g.gif
pupenelis
Laba diena,

Aš su skelbimu pas jus kreipiuosi. Parduodu įmontuojamą šaldytuvą.
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=435336
ringa
Na va ir mano virtuvele daugmaž stovi, tai pasirodau truputį, nors bendro vaizdo dar nėra - reikia dar baigt rankiot ir plyteles patvarkyt. Nusprendem plaikti senas plyteles - man jos kaip tik prie naujų baldų. Na bet pareikškit savo nuomonę apie jas 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
EljaRo*
nu liuks,ir uzmaciau krastely pakabinamos spintutes,graziai uzapvalinta wub.gif ,tai kiek tau kainavo blush2.gif ydomu blush2.gif ir ar viskuo patenkinta?prasom pasipasakoti,juk viskas ydomu. mirksiukas.gif
Žanė
QUOTE(ringa @ 2009 04 19, 14:16)
Na va ir mano virtuvele daugmaž stovi, tai pasirodau truputį, nors bendro vaizdo dar nėra - reikia dar baigt rankiot ir plyteles patvarkyt. Nusprendem plaikti senas plyteles - man jos kaip tik prie naujų baldų. Na bet pareikškit savo nuomonę apie jas  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
*

man kažkaip laminatinis stalviršis nesižiūri ant šio komplekto. arba būčiau kažkokią kitkią spalvą ar raštą rinkusi ax.gif
'RK'
Ringa, tamsus baldai ir beveik baltas stalvirsis su baltom plytelem man visai nesiziuri.
ringa
Kad nei plytelės nei stalviršis nėra balti schmoll.gif Gal dėl to, kad saulė labai plieskė taip nusišviesino viskas biggrin.gif Kažkaip net neatkreipiau dėmesio, bet tikrai daug šviesiau atrodo.

QUOTE(Žanė @ 2009 04 19, 16:18)
man kažkaip laminatinis stalviršis nesižiūri ant šio komplekto. arba būčiau kažkokią kitkią spalvą ar raštą rinkusi  ax.gif
*

Pagal sumanymą turėjo būti natūralaus granito stalviršis, bet... krizė planus pakoregavo smile.gif
mikuotuke
tai va, ieškojau su vargais didžiausiais retro orkaitės doh.gif smeg man per brangios (nors norėtųsi geros, bet... krizė... lotuliukas.gif ), tos pačios krizės veikiama elektrolux ir ardo retro orkaičių gamyba sustabdyta ir nebebus jų, vienintelė hanza liko doh.gif žodžiu, pasirinkimo nėra schmoll.gif
o kaip kokybė hanzos, ar kas bandėt? g.gif
BevardeX
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 02, 11:46)
tai va, ieškojau su vargais didžiausiais retro orkaitės  doh.gif  smeg man per brangios (nors norėtųsi geros, bet... krizė...  lotuliukas.gif  ), tos pačios krizės veikiama elektrolux ir ardo retro orkaičių gamyba sustabdyta ir nebebus jų, vienintelė hanza liko  doh.gif  žodžiu, pasirinkimo nėra  schmoll.gif
o kaip kokybė hanzos, ar kas bandėt?  g.gif
*

Dar yra whirlpool retro orkaitė iš pigesnių:
user posted image
mikuotuke
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 02, 12:52)
Dar yra whirlpool retro orkaitė iš pigesnių:
user posted image
*

Labai ačiū, pasidomėsiu ja! bigsmile.gif 4u.gif
BevardeX
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 02, 13:01)
Labai ačiū, pasidomėsiu ja!  bigsmile.gif  4u.gif
*

Dar Bosch'as yra, ~2000Lt
user posted image
mikuotuke
žinai, radau puslapį ką tik - http://www.imk.lt/orkaites-icg/elektrines-...b2d537042113244
jame pamažu verčiant puslapius, galima ir fagor, ir zanussi rasti retro orkaičių bigsmile.gif dar beko tokia įdomi pasirodė
http://www.imk.lt/orkaites-icg/elektrines-...-304000-ac.html
bet labai pigi, tai truputį irgi keistoka g.gif
o va tų dviejų ir nebėr gamyboj nei pardavime
http://www.imk.lt/orkaites-icg/elektrines-...ob-53000-r.html
http://www.imk.lt/orkaites-icg/elektrines-...-hrn-060-r.html

unsure.gif
tai tokią esam nusižiūrėję, tik įdomu, gera? g.gif
http://tmn.tur-internet.ru/firms/026822/cards/4717.html
EljaRo*
mikuotuke,nebijok SMEG kainu,krize ir jas koreguoja,maniske nuo 2000 iki 1450lt su pristatymu iki duru nuderejau.

Papildyta:
as tau vakarop kontaktus surasiu,is jurbarko prisimenu,o tinklapio dabar tik nepamenu,pas vyra paklausiu mirksiukas.gif
Endendu
QUOTE(elitarai @ 2009 05 02, 16:02)
mikuotuke,nebijok SMEG kainu,krize ir jas koreguoja,maniske nuo 2000 iki 1450lt su pristatymu iki duru nuderejau.

Papildyta:
as tau vakarop kontaktus surasiu,is jurbarko prisimenu,o tinklapio dabar tik nepamenu,pas vyra paklausiu mirksiukas.gif
*

elitarai, ar buitima puslapyje užsisakinėjote? O jūs telefonu ar e-paštu derėjotės? Svajoju apie Smeg orkaitę, bet kain irgi kanda ax.gif
EljaRo*
derejomes pirmiau el.pastu.Pasiuliau 1700,ir jie sutiko.Bet paskui pati paskambinau ir pamelavau,kad blush2.gif radome uz1600,tada jie sako atiduodam uz 1580.bet dar vyras sako paziuresim ka kiti siulys smile.gif tada po valandos is ju vel sulaukem skambucio- pasiulymo 1450 iki duru rolleyes.gif
Papildyta:
ir uzmaciau,kad 1739lt dabar smeg kaip mano,atpigo smile.gif ,bandykit www.imperija.bet as per ,,buitima,,pirkau.
Endendu
QUOTE(elitarai @ 2009 05 02, 19:07)
derejomes pirmiau el.pastu.Pasiuliau 1700,ir jie sutiko.Bet paskui pati paskambinau ir pamelavau,kad blush2.gif radome uz1600,tada jie sako atiduodam uz 1580.bet dar vyras sako paziuresim ka kiti siulys smile.gif tada po valandos is ju vel sulaukem skambucio- pasiulymo 1450 iki duru rolleyes.gif
Papildyta:
ir uzmaciau,kad 1739lt dabar smeg kaip mano,atpigo smile.gif ,bandykit www.imperija.bet as per ,,buitima,,pirkau.
*

Dėkui, mėnesio gale reiks bandyti užsisakyti 4u.gif
Reika
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
EljaRo*
user posted image
user posted image
Papildyta:
paskutinioji man wub.gif ,tik tos lentyneles po spintutemis-dulkiu rinkykla smile.gif
Papildyta:
user posted image
Cuca
As sodybai sviesiai sendinta virtuve uzsakinejau is Riesvos,o cia paskaiciau apie kauniecius, kaip su jais susisiekti? "pjuvena" tinklapis neveikia ax.gif
liepziedyte
Sveikos virtuvyciu planuotojos smile.gif
Norejau paklausti gal kas turit balta virtuves komplekta?
Man taip grazu wub.gif Bet kaip su praktiskumu?
BevardeX
QUOTE(liepziedyte @ 2009 06 10, 13:43)
Sveikos virtuvyciu planuotojos  smile.gif
Norejau paklausti gal kas turit balta virtuves komplekta?
Man taip grazu wub.gif Bet kaip su praktiskumu?
*

Pas mane bus beveik balta, grietinėlės spalvos "kaimiška" virtuvė. Dar ne viskas padaryta iki galo- montavimo stadija, bet man taip gražu, kad nusispjaut į praktiškumą biggrin.gif Juolab, kad savo namuose nelabai įsivaizduoju tamsesnių ar ryškių spalvų.
O valyt reikia ir baltą, ir raudoną ir t.t. Nematau problemos pavalyt smile.gif
Škvalas
Del praktiskumo tai yra zymiai praktiskiau nei lygus dazytas pavirsius, arba blizgus pavirsius. Paktiskiausia paprasta plokste vien del to kad ji ir pigiausia smile.gif bet net ja priziuret reiks. Nera sudetinga su baltais pavirsiais, zymiai sudetingiau su tamsiais, nes kiekvienas lasas, kiekviena dulke matosi 4u.gif
Tadūnas
Balta MDF'a nuvalo su dregna servetele, luksta su kazkokiu LOCK, net nezinau kas per velnias (cia draugo zmona isradus, bet maciau lukstas nesugadintas).
O balta plokste jai grubleta, tai buna tokiu, kad tik pirsta palietus lieka deme, tai nemanau, ar ji yra praktiska, nors grazi.
Škvalas
tema apie klasikines virtuves, nemanau, kad is viso kas cia daro dureles is plokstes. o mediniu prieziura patogi, isskyrus israitymus mirksiukas.gif
Žanė
va ir man klausimas, aš planuoju baltą daryti, iš dažyto lukšto turbūt, ir įdomu, ar rėmelio vietoje nesikaups dulkės - na ok, jas pašluostysi, bet kampučiuose neiššveisi. ar laikui bėgant netaps mano virtuvė "sendinta" lotuliukas.gif
Forma
QUOTE(Žanė @ 2009 06 10, 22:43)
va ir man klausimas, aš planuoju baltą daryti, iš dažyto lukšto turbūt, ir įdomu, ar rėmelio vietoje nesikaups dulkės - na ok, jas pašluostysi, bet kampučiuose neiššveisi. ar laikui bėgant netaps mano virtuvė "sendinta"  lotuliukas.gif
*

o kaip jus isvaizduojat ta remeli? nes is faneruotos plokstes(luksto) filingai nedaromi.
Žanė
QUOTE(Forma @ 2009 06 10, 23:58)
o kaip jus isvaizduojat ta remeli? nes is faneruotos plokstes(luksto) filingai nedaromi.
*

nu kaip gi, daromi. plokštė lygi, o tada ant jos kraštų užklijuoja rėmelį ar keletą. kartais masyvo rėmelį klijuoja.
nikita07
[quote=Žanė,2009 06 11, 23:48]
nu kaip gi, daromi. plokštė lygi, o tada ant jos kraštų užklijuoja rėmelį ar keletą. kartais masyvo rėmelį klijuoja.
*

[/quote

neseniai lankiausi temoje "svieciantys dazai" ir dabar kazkaip uzejau cia pasidairyti kas ka naujo raso, ir ka matau, Zane kuri skyrelyje "svieciantys dazai" izvelge labai dideli kenksminguma sviecianciuose pigmentuose , ir stengiasi gyventi ekologiskoje aplinkoje,o dabar zada gamintis sau virtuvini is dazyto luksto (kurio dazymui naudojami dazai kuriu sudetyje yra toksiniu medziagu, o faneruotoje ploksteje ir aplamai medzio drozliu plokstese yra kliju, kurie taip pat nera ekologiski)

p.s. keista kai zmones blaskosi ivairiose temose isreiksdami savo nuomones priestaraujancias viena kitai
EljaRo*
drinks_cheers.gif pastebejau ir as tai...
Forma
QUOTE(Žanė @ 2009 06 11, 23:48)
*

tai vat butent, kad masyvo remelis, o ne faneruotes. mirksiukas.gif
Žanė
QUOTE(nikita07 @ 2009 06 12, 14:09)
neseniai lankiausi temoje "svieciantys dazai" ir dabar kazkaip uzejau cia pasidairyti kas ka naujo raso, ir ka matau, Zane kuri skyrelyje "svieciantys dazai" izvelge labai dideli kenksminguma sviecianciuose pigmentuose , ir stengiasi gyventi ekologiskoje aplinkoje,o dabar zada gamintis sau virtuvini is dazyto luksto (kurio dazymui naudojami dazai kuriu sudetyje yra toksiniu medziagu, o faneruotoje ploksteje ir aplamai medzio drozliu plokstese yra kliju, kurie taip pat nera ekologiski)

p.s. keista kai zmones blaskosi ivairiose temose isreiksdami savo nuomones priestaraujancias viena kitai
*

jums turbūt ryškiai žanro krizė, kad sekiojate mano pasisakymus.
taip, stengiuosi gyventi ekologiškai - bet ne viskas įmanoma. todėl renkuosi mažiau kenksmingus dalykus, o ir dažus galima rinktis daugiau ir mažiau kenksmingus, yra ir ekologiškų dažų. o štai šviečiantys mano galva yra tikrai daugiau kenksmingi, nei nešviečiantys. bet rinktis jums, taip pat kaip ir man. nebūtina sekioti ir prikaišioti...

QUOTE(Forma @ 2009 06 13, 11:36)
tai vat butent, kad masyvo remelis, o ne faneruotes.  mirksiukas.gif
*

na konkrečiai rankose turėjau pavyzdį, kur iš faneros padaryta ir filingą, ir rėmelį. tačiau taip ne dažnai daroma, tas tiesa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.