Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gal galetumet patarti?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
Skarota Egle
po nauju metu buvau nuejusi pas ginekologa, jis paeme tepineli del gimdos kaklelio vezio ir taip tyrimams padaryti. sake kad visi tyrimai geri, nors tikrai pati jauciausi kad ne viskas gerai. nes paskutiniu metu buvo pradeje varginti pagauseje drumzletos isskyros (atsiranda is karto po menesiniu, nera jokio sausumo pojucio, mano ciklas 28 dienos -+1,2 dienos). slapimas nemalonaus kvapo (anksciau to nebuvo), kartais paniezti. ar negaletu buti koks grybelis ar paprasciausiais uzdegimas, bet kodel tada gydytojas sake kad tepinelis geras g.gif ? kontraceptiniu tableciu jokiu nevartoju, deviu tik medvilnines kelnaites, bet kartais deviu kiek aptemtas kelnes ar galetu tai itakoti mano savijauta?
Rita Matulionytė
Jei atkreipėte dėmesį į nemalonų šlapimo kvapą, pirmiausiai vertėtų paieškoti infekcijos būtent šlapimo takuose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.