Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pratimai - 8 minutes
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
7day
Labas rytas, aš jau po sporto tongue.gif niu ir nukankino mane tas vyras šiandien.. biggrin.gif
Brituke123
Atradau siandien pratimukus. thumbup.gif Super. bigsmile.gif jau spejau presa, kojas patreniruot. nesitikejau, kad pratimai sunkus bus, tas vyrukas taip lengvai daro ir dar snekedamas neuzdusta. blush2.gif ax.gif biggrin.gif
geewhiz
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 15:36)
tas vyrukas taip lengvai daro ir dar snekedamas neuzdusta. blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif
*

Man visada įdomu, kaip tie treneriai darydami tą patį kalbėti sugeba, kai aš tuo metu būnu padusus ir jau nieko nebeišlemenčiau lotuliukas.gif
aukselisr
na ka ir as jau ryt kibsiu prie darbelio ax.gif o tai po medaus menesio buvau aptingusi ir visa menesiuka nesportavau blush2.gif
Aurosoma
labas visoms, as irgi ka tik aptikau situs pratimus, ir ka jus manot, ta pacia minute pasitiesiau kilimeli ir puoliau daryti (maziukas miega, pusryciai seniai valgyti, tai ko cia laukti), na tikrai rpaeikalavo energijos, nes tik pries nestuma sportavau, o dabar ir antsvoris yra, ir seniai kunas netrenituotas, tai jauciasi visas kunas, ypac kojos. thumbup.gif

O jus cia rezultatus prisidavinejate, ar ne, prisijungciau ax.gif
7day
Reik eit ir man sportuot unsure.gif
mažulė
na aš niekaip neatrandu laiko pratimukams daryti doh.gif verysad.gif o taip norisi ax.gif bet va dirbu, po darbo su vaikučiu pora valandu lauke, po to vakarienė ir jau laikas miegoti ir taip nepradedu daryti blink.gif
7day
QUOTE(mažulė @ 2009 04 27, 13:10)
na aš niekaip neatrandu laiko pratimukams daryti  doh.gif  verysad.gif  o taip norisi  ax.gif  bet va dirbu, po darbo su vaikučiu pora valandu lauke, po to vakarienė ir jau laikas miegoti ir taip nepradedu daryti blink.gif
*

Galbūt atsirastų 40min ryte. smile.gif kai labai nori, visada laiko atsiranda, manau smile.gif

O aš jau po sporto thumbup.gif ei, o jūs duomenis prisiduodat? Ir aš noriu!
mažulė
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 27, 14:47)
Galbūt atsirastų 40min ryte. smile.gif kai labai nori, visada laiko atsiranda, manau smile.gif

O aš jau po sporto  thumbup.gif  ei, o jūs duomenis prisiduodat? Ir aš noriu!
*

turėčiau keltis 6 ryte doh.gif žinau,kad teisintis negalima, bet miegas manirgi svarbus ax.gif
7day
QUOTE(mažulė @ 2009 04 27, 14:16)
turėčiau keltis 6 ryte doh.gif  žinau,kad teisintis negalima, bet miegas manirgi svarbus ax.gif
*

Na taip smile.gif
Babe
As irgi ryte anksciau negaliu atsikelti doh.gif
O vakarais vis maziau ir maziau laiko, kai taip silta lauke cool.gif
O dar kompas sugedo, kaip as dabar be berniuko darysiu? verysad.gif
MAVa
Sveikutes 4u.gif

Merkina, grazus vaizdai is tavo keliones wub.gif

As gal10d nesportuoju blush2.gif doh.gif tai mmm, tai savaitgaliai gamtoje, zodziu bijau apimtis matuoti biggrin.gif
Sportavau jau kuri laika be kompanijos, kazkaip man daug geriau, as darau pati tiek sekundziu, kiek jie ten daro, o kai nematau ju ir tu taskiuku zaliu ekrane biggrin.gif man greiciau sportas praeina ax.gif Ryt manau pradesiu bigsmile.gif
Merkina
Sveikutės, man ryte irgi ne visada išeina pasportuot, laaabai jau reikia prisiversti. Nors kai prisiverčiu-ne tas žodis kaip savim didžiuojuosi, nes jaučiuosi žvali bigsmile.gif
Artėja prisidavimo (matavimosi) diena. Kazkaip baisoka paciai, sportuot tai sportuoju tik, kad va svorio nemetu. Gal su maistu reikia kažkaip dar griežčiau, bet kaip nemėgstu dietų schmoll.gif Ir vakarais nevalgau, išskyrus išeigines blush2.gif Oj kaip reikia valios g.gif
P.S
Ačiū visoms už nuotraukų vertinimus smile.gif
7day
QUOTE(Merkina @ 2009 04 27, 19:15)
Artėja prisidavimo (matavimosi) diena.

Ir aš norėčiau prisijungti, bet man niekas nepasako, kas ir kaip..
aukselisr
nu ka ir as ka tik po sporto, vajetau kaip sunkiai kojos kilnojosi unsure.gif , bloga savijauta po menesio pertraukos doh.gif
MAVa
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 27, 19:49)
Ir aš norėčiau prisijungti, bet man niekas nepasako, kas ir kaip..
*

2 puslapyje yra visi duomenys kaip ieiti i lentele bigsmile.gif
7day
QUOTE(MAVa @ 2009 04 27, 22:01)
2 puslapyje yra visi duomenys kaip ieiti i lentele bigsmile.gif
*

doh.gif doh.gif kažkada čia visą temą perverčiau kad surast.. Ir neradau 2 psl esančios info?? doh.gif
smilgeleee
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 06, 00:50)
Priėjimas prie lentelės
Bandom šitaip
Prisijungimo vardas: sssupermamos@gmail.com
Slaptažodis:bandymas
Pabandykite keisti lentelę ir išsaugoti
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
MAVa
Laba ryta bigsmile.gif

As jau po sporto, ui kaip jauciasi, stai ka reiskia nesportuoti tiek laiko blink.gif
Merkina
QUOTE(MAVa @ 2009 04 28, 10:06)
Laba ryta bigsmile.gif

As jau po sporto, ui kaip jauciasi, stai ka reiskia nesportuoti tiek laiko blink.gif
*

O jooo, po pertraukos vėl visi "džiaugsmai" iš naujo blink.gif
Mucia
Pratimai tikrai geri thumbup.gif
** summer love **
Aga, geri pratimukai, as irgi perziurejau. Lakstau rytais, mankstinuos, tai dar ir tuos pratimukuspridesiu i savo sportavimo krepseli tongue.gif

aciuks uz nuorodas 4u.gif
Babe
[quote=Kaktusė,2009 04 27, 22:04]
doh.gif doh.gif kažkada čia visą temą perverčiau kad surast.. Ir neradau 2 psl esančios info?? doh.gif

kiek atsimenu tai tu jau anksciau pradejai su mumis sportuoti? dar kaip tik pradejom kurti lentele? g.gif
Ponečka
Aš vis dar sportinuosi pioneer.gif Ryte šian specialiai netgi pusvalandžiu anksčiau kėliausi kad pasportint ax.gif Jau -2kg vėl thumbup.gif
Carolina
QUOTE(Ponečka @ 2009 04 29, 10:39)
Aš vis dar sportinuosi pioneer.gif Ryte šian specialiai netgi pusvalandžiu anksčiau kėliausi kad pasportint  ax.gif  Jau -2kg vėl thumbup.gif
*

thumbup.gif
Aš dabar kemšu pyragą ir raudonuoju, kad nesugebu pasportuoti. blush2.gif lotuliukas.gif
7day

Insesssija: kiek atsimenu tai tu jau anksciau pradejai su mumis sportuoti? dar kaip tik pradejom kurti lentele? g.gif

Taip, bet buvau apleidus.. doh.gif o dabar jau žadu susiimt rimtai..
Merkina
Na mergytės, ilgąjam savaitgaliui jus palieku smile.gif Išvažiuojam į Slovakiją, po kalnus paropinėt ax.gif įtariu, kad ne iki pratimų bus blink.gif
Visoms mamytėms linkiu gražios artėjančios šventės 4u.gif
Grįžus iškarto prisiduodu su išmatavimais smile.gif
aukselisr
negerai ta vasara schmoll.gif , kiekviena diena ledais megaujuosiu doh.gif , visas sportas veltui 4u.gif
Babe
QUOTE(Merkina @ 2009 04 29, 18:36)
Na mergytės, ilgąjam savaitgaliui jus palieku  smile.gif Išvažiuojam į Slovakiją, po kalnus paropinėt  ax.gif įtariu, kad ne iki pratimų bus  blink.gif
Visoms mamytėms linkiu gražios artėjančios šventės  4u.gif
*

Tai cia vietoj sporto wink.gif Irgi nemazai kaloriju sudeginsi smile.gif
gerai paropinet 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2009 04 29, 20:47)
negerai ta vasara  schmoll.gif , kiekviena diena ledais megaujuosiu  doh.gif , visas sportas veltui  4u.gif
*

As tai save kontroliuoju , karta i savaite tik sau leidziu rolleyes.gif
mažulė
vakar bandžiau daryti pratimus pilvo presui, bet mna labai pradėjo skaudėti kaklą, ar jums taip nebuvo? nors tikrai nespaudžiau su rankom ax.gif
aukselisr
QUOTE(Inesssija @ 2009 04 30, 09:23)
Tai cia vietoj sporto wink.gif Irgi nemazai kaloriju sudeginsi  smile.gif
gerai paropinet  4u.gif
Papildyta:

As tai save kontroliuoju , karta i savaite tik sau leidziu  rolleyes.gif
*

nu man tai niekaip neiseina atsisakyti saldumynu blink.gif , tik pamatau koki skaniai pyragiuka atrodanti tai is karto niam niam doh.gif
Krisla
Aš saldumynų nemėgstu, man užeina nesveikas noras vakarais prisivalgyti, ypač nesveikų dalykų, tai vat šiuo atžvilgiu save tramdau biggrin.gif

mažule, daug kam pačioje pradžioje skaudėjo kaklą, darant pratimus. Praeis po kelių dienų.
Babe
As irgi labai didele megeja saldumynu, ir dar supermamuose tiek daug gundanciu receptu wub.gif
mažulė
QUOTE(Krisla @ 2009 04 30, 12:29)
Aš saldumynų nemėgstu, man užeina nesveikas noras vakarais prisivalgyti, ypač nesveikų dalykų, tai vat šiuo atžvilgiu save tramdau biggrin.gif

mažule, daug kam pačioje pradžioje skaudėjo kaklą, darant pratimus. Praeis po kelių dienų.
*

na tikiuosi, nes vakar tai net išsigandau blush2.gif

tikiuosi ir toliau galėsiu daryti, nes kai darau turiu šalia asmeninį trenerį (mažių savo) tai jis jau man labai reguliuoja biggrin.gif
MAVa
QUOTE(Merkina @ 2009 04 29, 18:36)
Na mergytės, ilgąjam savaitgaliui jus palieku  smile.gif Išvažiuojam į Slovakiją, po kalnus paropinėt  ax.gif įtariu, kad ne iki pratimų bus  blink.gif
Visoms mamytėms linkiu gražios artėjančios šventės  4u.gif
*

Gero savaitgalio wub.gif Ech fantastika, kalnai, lauksim foto 4u.gif wub.gif

QUOTE(mažulė @ 2009 04 30, 09:54)
vakar bandžiau daryti pratimus pilvo presui, bet mna labai pradėjo skaudėti kaklą, ar jums taip nebuvo? nors tikrai nespaudžiau su rankom  ax.gif
*

O as galvoju, daugelis skundetes kaklo skausmais, man nebuvo ju, gal per silpnai dariau ar kaip cia g.gif

Ryt duomenu pridavimas, o as va tinginiauju ir saldainius kemsu biggrin.gif blush2.gif kaip ju atsisakyti doh.gif Karteli uzvakar padariau, siandien su turtuku prisijudejome parke, sakau gal kiek kompensuosis hihihi.gif ax.gif
Krisla
MAVa, man irgi jų nebuvo, bet aš kaip tik manau, kad nuo teisingo galvos laikymo skausmų nebūna tongue.gif
7day
Man tai žiauriai skaudėjo kaklą pirmosiomis dienomis.. Nes "laužiau" jį žiūrėdama į kompą, kaip reik atlikt pratimus, ir tuo pačiu metu juos darydama doh.gif dabar jau viskas tvarkoj ax.gif
7day
Kur dingo visos sportininkės blink.gif aš jau po bėgiojimo ir pratimukų wub.gif
gretūška
Super pratimai, bet laaabai jau sunkūs thumbup.gif thumbup.gif
SiLvEr007
Man irgi labai patiko cool.gif Kai padarai taip gera būna lotuliukas.gif
Gal ir reikėtų kasdien juos atlikti, bet man išeina tik maždaug kas 3 dieną rolleyes.gif Darau juos apie 2mėnesius ir jau pastebiu pirmus rezultatus mirksiukas.gif Super!
Nelysot
Sveikos ;] 8 min abs darau jau kazkur 2 savaites. Rezultatai kolkas tik tokie, kad pilvas prisivalgius nebeissipucia ax.gif Bet ko noreti, darau ne kasdien (kas antra diena). ;] Laukiu nesulaukiu siokiu tokiu rezultatu mirksiukas.gif
DuAnli
sveikos;[ po ilgos pertraukos vel imu pratimukus pilvo preso y rankas;] darysiu 2-3 kartus per diena;] kiekviena diena;D
7day
QUOTE(eglys @ 2009 05 04, 22:47)
sveikos;[ po ilgos pertraukos vel imu pratimukus pilvo preso y rankas;] darysiu 2-3 kartus per diena;] kiekviena diena;D
*

Greit atsibos smile.gif
volungele
Sveikos , Kaktusė tik 62 sveri ,o ką man aš ir bėgioti rytais ėmiau ,kad bent kokį kiluką numesti, 8 min pratimus darau,gal ir padės bendras mišinys,beje3 kg pavyko numest ax.gif
MAVa
Sveikutes bigsmile.gif

As jau po sporto. Grysiu prie savo kompanijos, nes ziuriu, kai poradejau be ju sportuoti, entuziazmas dingsta, o su jais sportuoti buvo paskata bigsmile.gif
Prigeriau vandens daug nubudusi, dabar avizine kose valgau, sveikatinuosi taip sakant biggrin.gif Labai daug saldumynu valgiau iki siol blush2.gif mb sako spotuoji ir ant vietos, nes saldumynai svorio ir apimciu nemazina lotuliukas.gif Tad susiimu nuo siand, jokio saldumyno blush2.gif
rutele21
Labai geri pratimai bigsmile.gif ypač kojoms thumbup.gif
jauna-mamyte
sveikos mergaites, o gal galima kazkaip situs filmukus parsisiust?
Babe
QUOTE(rutele21 @ 2009 05 06, 12:42)
Labai geri pratimai  bigsmile.gif  ypač kojoms thumbup.gif
*

man tai jie patys lengviausi smile.gif
Omrum
QUOTE(jauna-mamyte @ 2009 05 06, 12:03)
*

galima ,man tap patogiausia nes per yuo tube jei neužkrauni tai užkerta kartais doh.gif

va gali perčia parsiųst ką nori iš you tube ir pan mirksiukas.gif

nuo šiandien irgi noriu pradėt šios pratimukus daryt , tai iškilo keletas klausymu tikiuosi kas nors atsakys taigi:

1. jei riebalų ant pilvo daug po kiek laiko maždaug nors kas nors pasimato? nes kai nieko ilgai nesimato dingsta entuziazmas biggrin.gif
2. Jei po pratimu kita diena vos kojas pavelki , galima toliau daryt pratimus ar reikia diena pailsėt?
3.Prieš pratimus kiek laiko reikia būt nevalgius? ir kiek laiko popratimu patariama valgyt?
4. Ar būtina mankštintis ant grindų? o gal pvz galima ant sofos , kur kietu pagrindu na kur būna su ortopediniais čiužiniais? nes po grindų labai paskui kaulai patologiškai skaudėt pradeda net jei koki pledą uždedi.

Ai tiksliai pamiršau pabrėžt, svorio metimas man nėra aktualu , man aktualu kuno modeliavimas , nes svorio lišno nėra bet sėdimas darbelis , kai kuriose vietose neblogai pakoregavo kai kurias vieta blink.gif doh.gif
smilgeleee
QUOTE(jauna-mamyte @ 2009 05 06, 14:03)
*

As parsisiunciau i REAL PLAYER mirksiukas.gif ,gal vaizdo kokybe siek tiek prastesne ,bet man tai netrugdo sportuot schmoll.gif
Beje mergaites ,noriu pasigirti suderinus maista man pavyko jau numesti 4kg clap.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.