Labas rytas, aš jau po sporto
Atradau siandien pratimukus.
na ka ir as jau ryt kibsiu prie darbelio
labas visoms, as irgi ka tik aptikau situs pratimus, ir ka jus manot, ta pacia minute pasitiesiau kilimeli ir puoliau daryti (maziukas miega, pusryciai seniai valgyti, tai ko cia laukti), na tikrai rpaeikalavo energijos, nes tik pries nestuma sportavau, o dabar ir antsvoris yra, ir seniai kunas netrenituotas, tai jauciasi visas kunas, ypac kojos.
O jus cia rezultatus prisidavinejate, ar ne, prisijungciau
Reik eit ir man sportuot
na aš niekaip neatrandu laiko pratimukams daryti
QUOTE(mažulė @ 2009 04 27, 13:10) na aš niekaip neatrandu laiko pratimukams daryti Galbūt atsirastų 40min ryte. O aš jau po sporto
As irgi ryte anksciau negaliu atsikelti
O vakarais vis maziau ir maziau laiko, kai taip silta lauke O dar kompas sugedo, kaip as dabar be berniuko darysiu?
Sveikutes
Merkina, grazus vaizdai is tavo keliones As gal10d nesportuoju Sportavau jau kuri laika be kompanijos, kazkaip man daug geriau, as darau pati tiek sekundziu, kiek jie ten daro, o kai nematau ju ir tu taskiuku zaliu ekrane
Sveikutės, man ryte irgi ne visada išeina pasportuot, laaabai jau reikia prisiversti. Nors kai prisiverčiu-ne tas žodis kaip savim didžiuojuosi, nes jaučiuosi žvali
Artėja prisidavimo (matavimosi) diena. Kazkaip baisoka paciai, sportuot tai sportuoju tik, kad va svorio nemetu. Gal su maistu reikia kažkaip dar griežčiau, bet kaip nemėgstu dietų P.S Ačiū visoms už nuotraukų vertinimus QUOTE(Merkina @ 2009 04 27, 19:15) Artėja prisidavimo (matavimosi) diena. Ir aš norėčiau prisijungti, bet man niekas nepasako, kas ir kaip..
nu ka ir as ka tik po sporto, vajetau kaip sunkiai kojos kilnojosi
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 06, 00:50) Priėjimas prie lentelės Bandom šitaip Prisijungimo vardas: sssupermamos@gmail.com Slaptažodis:bandymas Pabandykite keisti lentelę ir išsaugoti
Laba ryta
As jau po sporto, ui kaip jauciasi, stai ka reiskia nesportuoti tiek laiko
Pratimai tikrai geri
Aga, geri pratimukai, as irgi perziurejau. Lakstau rytais, mankstinuos, tai dar ir tuos pratimukuspridesiu i savo sportavimo krepseli
aciuks uz nuorodas
[quote=Kaktusė,2009 04 27, 22:04]
kiek atsimenu tai tu jau anksciau pradejai su mumis sportuoti? dar kaip tik pradejom kurti lentele?
Aš vis dar sportinuosi
Insesssija: kiek atsimenu tai tu jau anksciau pradejai su mumis sportuoti? dar kaip tik pradejom kurti lentele? Taip, bet buvau apleidus..
Na mergytės, ilgąjam savaitgaliui jus palieku
Visoms mamytėms linkiu gražios artėjančios šventės Grįžus iškarto prisiduodu su išmatavimais
negerai ta vasara
QUOTE(Merkina @ 2009 04 29, 18:36) Na mergytės, ilgąjam savaitgaliui jus palieku Visoms mamytėms linkiu gražios artėjančios šventės Grįžus iškarto prisiduodu su išmatavimais Tai cia vietoj sporto gerai paropinet Papildyta: QUOTE(aukselisr @ 2009 04 29, 20:47) As tai save kontroliuoju , karta i savaite tik sau leidziu
vakar bandžiau daryti pratimus pilvo presui, bet mna labai pradėjo skaudėti kaklą, ar jums taip nebuvo? nors tikrai nespaudžiau su rankom
Aš saldumynų nemėgstu, man užeina nesveikas noras vakarais prisivalgyti, ypač nesveikų dalykų, tai vat šiuo atžvilgiu save tramdau
mažule, daug kam pačioje pradžioje skaudėjo kaklą, darant pratimus. Praeis po kelių dienų.
As irgi labai didele megeja saldumynu, ir dar supermamuose tiek daug gundanciu receptu
QUOTE(Krisla @ 2009 04 30, 12:29) Aš saldumynų nemėgstu, man užeina nesveikas noras vakarais prisivalgyti, ypač nesveikų dalykų, tai vat šiuo atžvilgiu save tramdau mažule, daug kam pačioje pradžioje skaudėjo kaklą, darant pratimus. Praeis po kelių dienų. na tikiuosi, nes vakar tai net išsigandau tikiuosi ir toliau galėsiu daryti, nes kai darau turiu šalia asmeninį trenerį (mažių savo) tai jis jau man labai reguliuoja QUOTE(Merkina @ 2009 04 29, 18:36) Na mergytės, ilgąjam savaitgaliui jus palieku Visoms mamytėms linkiu gražios artėjančios šventės Grįžus iškarto prisiduodu su išmatavimais Gero savaitgalio QUOTE(mažulė @ 2009 04 30, 09:54) vakar bandžiau daryti pratimus pilvo presui, bet mna labai pradėjo skaudėti kaklą, ar jums taip nebuvo? nors tikrai nespaudžiau su rankom O as galvoju, daugelis skundetes kaklo skausmais, man nebuvo ju, gal per silpnai dariau ar kaip cia Ryt duomenu pridavimas, o as va tinginiauju ir saldainius kemsu
MAVa, man irgi jų nebuvo, bet aš kaip tik manau, kad nuo teisingo galvos laikymo skausmų nebūna
Man tai žiauriai skaudėjo kaklą pirmosiomis dienomis.. Nes "laužiau" jį žiūrėdama į kompą, kaip reik atlikt pratimus, ir tuo pačiu metu juos darydama
Kur dingo visos sportininkės
Super pratimai, bet laaabai jau sunkūs
Man irgi labai patiko
Gal ir reikėtų kasdien juos atlikti, bet man išeina tik maždaug kas 3 dieną
Sveikos ;] 8 min abs darau jau kazkur 2 savaites. Rezultatai kolkas tik tokie, kad pilvas prisivalgius nebeissipucia
sveikos;[ po ilgos pertraukos vel imu pratimukus pilvo preso y rankas;] darysiu 2-3 kartus per diena;] kiekviena diena;D
Sveikos , Kaktusė tik 62 sveri ,o ką man aš ir bėgioti rytais ėmiau ,kad bent kokį kiluką numesti, 8 min pratimus darau,gal ir padės bendras mišinys,beje3 kg pavyko numest
Sveikutes
As jau po sporto. Grysiu prie savo kompanijos, nes ziuriu, kai poradejau be ju sportuoti, entuziazmas dingsta, o su jais sportuoti buvo paskata Prigeriau vandens daug nubudusi, dabar avizine kose valgau, sveikatinuosi taip sakant
Labai geri pratimai
sveikos mergaites, o gal galima kazkaip situs filmukus parsisiust?
QUOTE(jauna-mamyte @ 2009 05 06, 12:03) galima ,man tap patogiausia nes per yuo tube jei neužkrauni tai užkerta kartais va gali perčia parsiųst ką nori iš you tube ir pan nuo šiandien irgi noriu pradėt šios pratimukus daryt , tai iškilo keletas klausymu tikiuosi kas nors atsakys taigi: 1. jei riebalų ant pilvo daug po kiek laiko maždaug nors kas nors pasimato? nes kai nieko ilgai nesimato dingsta entuziazmas 2. Jei po pratimu kita diena vos kojas pavelki , galima toliau daryt pratimus ar reikia diena pailsėt? 3.Prieš pratimus kiek laiko reikia būt nevalgius? ir kiek laiko popratimu patariama valgyt? 4. Ar būtina mankštintis ant grindų? o gal pvz galima ant sofos , kur kietu pagrindu na kur būna su ortopediniais čiužiniais? nes po grindų labai paskui kaulai patologiškai skaudėt pradeda net jei koki pledą uždedi. Ai tiksliai pamiršau pabrėžt, svorio metimas man nėra aktualu , man aktualu kuno modeliavimas , nes svorio lišno nėra bet sėdimas darbelis , kai kuriose vietose neblogai pakoregavo kai kurias vieta |