Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 2 vaiku tėveliai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
liepmede
Ir mes auginame dvi mergytes thumbup.gif
Puuga
Kuo pradejai tuo ir baigsi. Nebent vyra pakeisi smile.gif
Bent jau aplinkiniu rate visur daugumoj arba dvi mergytes arba du berniukai
Sunny36
Mes auginam berniuką ir mergaitę. mirksiukas.gif Nors iki pat mergaitės gimimo daktarai vis sakė, kad gims berniukas, nes mažai tikimybės, kad toj pačioj šeimoj mergaitė. biggrin.gif
ziedute
Auginame du berniukus smile.gif
Keiti
QUOTE(Puuga @ 2009 09 28, 11:17)
Kuo pradejai tuo ir baigsi. Nebent vyra pakeisi smile.gif
Bent jau aplinkiniu rate visur daugumoj arba dvi mergytes arba du berniukai
*

Žiūriu tikrai pakankamai mažai porelių - tik 22 proc.
clasica
Turiu dvi mergaites ir jei dar turėsiu - tikiuosi irgi mergaitės cool.gif
Ramzetė
Turime mergaitę, laukiame nestuke.gif dar vienos (gydytoja tuo įsitikinusi) biggrin.gif
Ir labai tuo džiaugiuosi thumbup.gif
vasarele85
labas smile.gif pas mane du suneliai ...........
Forgete
turim du bernaicius smile.gif
kartone
mergaite ir berniukas thumbup.gif
bugienis123
Du berniukai, nors laukdamasi antro šventai tikėjau kad antras bus mergaitė.....
Wild Pearl
dvi mergytes ir trecia pranasauja berniuka ax.gif
rudenssniegas
Dvi mergytes ( nors viena jau ir visa mergina)... 4u.gif
kristulee
Laba.
pas mane penki buvo berniukai, o va sesta turim sesyte wub.gif .
Stream
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 20, 19:05)
Dvi mergytes ( nors viena jau ir visa mergina)... 4u.gif
*

Turite dvi mergyte? g.gif O tai kas tas Mindaugas 1991m?
Liucijamm
QUOTE(Stream @ 2009 11 21, 21:18)
Turite dvi mergyte? g.gif O tai kas tas Mindaugas 1991m?
*

Tai gal vyras.............. ? g.gif
Pumbukas
Mes porele auginam wub.gif Skirtumas 5m. ir sutaria puikiai thumbup.gif Dar noriu trecio vaikelio (mergaites), bet kaip jau dievas duos, svarbu, kad sveikas butu bigsmile.gif
lawanda
Pirmieji du berniukai ir surizikuota mergaite smile.gif taip norejom su vyru dukrytes tai surizikavom trecia vaikuti ir pavyko thumbup.gif nors galvojau, kad bus trecias sunelis biggrin.gif
giedre-marija
Pas mus 3 dukrytės wub.gif ir tuo labai džiaugiuosi wub.gif . Kai laukiausi pirmo vaiko kažkaip giliai širdyje norėjau berniuko, o ir aplinkiniai visi sakė, kad bus berniukas. Bet gimė mergytė. Ir kai gimė mergytė, sakiau jei antras lelius bus, tai noriu tik mergytės. Antra irgi mergytė. Vėliau po 2 mergyčių pajuokaudama sakydavau, jei žinočiau, kad gims mergytė, gimdyčiau trečią kartą. Ogi ir trečias nėštumas, ir vėl mergytė wub.gif
mamyte1982
sveikutes,pas mus du berniukai,o trecias vaikutis jau pakeliui,labai tikiuosi,kad bus mergyte smile.gif
lely
4u.gif
mes turime mergyte, antras leliukas kaip speja daktare irgi bus mergyte. nestumo pradzioje kazkodel buvau isitikinus kad bus berniukas, bet po to vis mintys perejo prie mergytes, o daktare ir patvirtino kad mergyte bus. taip dziaugiuos, kad bus sesytes, o jei kada berniuko uzsimanysim tai bus paskatinimas treciam vaikiukui smile.gif
OlgaA1981
pas mane pirmas berniukas, nors labai norejau mergytes... 4u.gif o neuzilgo gims dar vienas berniukas, nors buvau beveik 100 proc. tikra kad bus mergyte... blush2.gif na ka jau cia padarysi...busiu apsupta mylimu ir mylinciu vyru... wub.gif stengiuos rasti privalumus... lotuliukas.gif
DonAlma
Du vaikinai namie, tikiuosi trecias irgi bus vaikinas lotuliukas.gif
plecha78
Turim 2 paneles! thumbup.gif
Ana1
Mes auginam porelę wub.gif
Almutė+
Dvi panelytės namuose wub.gif Būčiau jaunesnė, tai ir trečia galėtų būti thumbup.gif Visada norėjau turėti dukrytę. O jei dvi ar tris, tai dar smagiau biggrin.gif
sandrute37
Mes augiman du partizanus
country girl
pas mus visi trys berniukai. manau kitaip ir nebus doh.gif
Megaera
Dvi mergytės biggrin.gif
ovimama
bigsmile.gif Wau!!Kiek teveliu augina vaikinukus!!
pavasaris-vasara
turim poryte wub.gif
lyra
Turim du vyrukus... Savaitgalį buvom prie jūros. Kartu su savais, pasiėmėm ir vyro brolio vyrukus. Taigi, pėdino gana vyriška kompanija ir aš viena. Aš pati tos situacijos nemačiau, bet vyras ėjo už manęs ir kai kiek nutolom pasakė, kad dvi moterys stebėjo mane ir gailiai lingavo galvas, skaičiuodamos "mano" vyriją biggrin.gif
knopke*
2 merginos, kaip visi juokauja...juvelyriniai dirbiniai.... wub.gif
Lesia
Kai laukiausiu 1 vaiko-net echoskopijos daryt nereikejo-buvau1000%tikra,kad bus berniukas thumbup.gif Po 12 metu darem mergyte ax.gif kai suzinojom,kad bus sunus-vyras siek tiek blink.gif Dabar turim du berniukus-super draugai thumbup.gif thumbup.gif Kasytes pinsiu anukems lotuliukas.gif
otema
dvi panelytės thumbup.gif
IwonaBogd
du berniukai lotuliukas.gif
jovitel12
dvi paneles thumbup.gif
diva3
Mes turim dvi mergytes flirt.gif
MAILUTE
du berniukai
esttrela
pas mus du berniukai 4u.gif
rasiux-
Mes turim net 3 berniukus thumbup.gif
smalsiuke333
du vyrukai thumbup.gif
Vijoka
Dvi mergytės thumbup.gif
jurabalta
2 mergytes mirksiukas.gif Nors kai laukiausi abu kartus man dauguma (visokios bobutes lotuliukas.gif ) irodinejo, kad berniukai bus doh.gif
Tensei
Turim du berniukus ax.gif Laukiam trecio lotuliukas.gif
Arvena
du berniukai thumbup.gif thumbup.gif ir mergytė wub.gif wub.gif
Alsė
Du berniukai wub.gif
Augustina2010
Du bachurai smile.gif
Rasos_lasas
Dvi pacios paciausios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
a.m.a.n.d.a
Pas mus dvi panelytes smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.