Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 2 vaiku tėveliai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
Liucijamm
Tiesiog idomu. 4u.gif
Anksciu maniu, kad dazniausiai gimsta vaikai skirtingos lyties. Bet kai susilaukiau anto berniuko, suabejojau. Pradejau kreipti demesi poliklinikoje, i seimas kur 2 vaikeliai. g.gif Vis dazniau pastebiu,kad eina ar 2 berniukai ar 2 merdytes.
PASKAICUOKIM drinks_cheers.gif
Mamyteeee
QUOTE(Liucijamm @ 2009 03 06, 09:50)
Tiesiog idomu.  4u.gif
Anksciu maniu, kad dazniausiai gimsta vaikai skirtingos lyties. Bet kai susilaukiau anto berniuko, suabejojau. Pradejau kreipti demesi poliklinikoje, i seimas kur 2 vaikeliai.  g.gif Vis dazniau pastebiu,kad eina ar 2 berniukai ar 2 merdytes.
PASKAICUOKIM  drinks_cheers.gif
*

Ir as taip pat galvodavau, bet mes taip pat turime dvi dukrytes thumbup.gif drinks_cheers.gif
Keiti
Mes turim mergytę ir berniuką smile.gif
Liucijamm
4u.gif
ramyra
Auginam 2 broliukus smile.gif
Elinga_27
Mūsų šeimynėlėj sūnelis ir dukrytė.. 4u.gif tiesa, kažkaip net neabejojau, kad taip ir bus, net tada, kai dar neturėjau nei vieno iš šių brangenybių wub.gif
Nikolete
Musu seimoj du suneliai. Kai suzinojau, kad laukiuos antro vaiko, tai buvau sventai isitikinus, kad bus dukryte, nes tiek mano giminej, tiek vyro buvo misrios poros. Kai echo parode, kad antras irgi berniukas, tai buvau lengvam soke biggrin.gif
jalka
as turiu 3 dukras..
vyras net 4 lotuliukas.gif .....jau seniai irodyta kad vaiko lytis priklauso nuo tevelio...ko gero pas musu teveli nera X chromosomu,ar Y...dabar jau susimaisiau.... blush2.gif
Keiti
QUOTE(jalka @ 2009 03 11, 12:03)
as turiu 3 dukras..
vyras net 4 lotuliukas.gif .....jau seniai irodyta kad vaiko lytis priklauso nuo tevelio...ko gero pas musu teveli nera X chromosomu,ar Y...dabar jau susimaisiau.... blush2.gif
*

Geras, visos dukros biggrin.gif
*baRboSa*
Musu seimoje auga berniukas ir mergyte 4u.gif
Liucijamm
QUOTE(jalka @ 2009 03 11, 13:03)
as turiu 3 dukras..
*

Sakoma jei vyrui gimsta dukrite tai jis juveliras. thumbup.gif
As tai juokauju jei nuspresim dal 3 leliuka pasigiditi, tei ju uzrasysiu i juveliru kursus. lotuliukas.gif
Raimukooo
O aš auginu du berniukus smile.gif
Kai laukiausi pirmo - tai iki pat gimimo daktarai sakė, kad bus mergytė, na, bent jau per echo nesimatė vyriško pasididžiavimo bigsmile.gif Ir štai - gimė berniukas lotuliukas.gif
Kai laukiausi antro kažkaip pati labiau norėjau mergytės, bet per patį pirmą echo jau aišku buvo, kad laukiuosi berniuko. Aišku sunku buvo tuo patikėt biggrin.gif , bet gimė tikrai berniukas lotuliukas.gif
Liucijamm
QUOTE(Raimukooo @ 2009 03 15, 14:33)
O aš auginu du berniukus smile.gif
Kai laukiausi pirmo - tai iki pat gimimo daktarai sakė, kad bus mergytė, na, bent jau per echo nesimatė vyriško pasididžiavimo bigsmile.gif  Ir štai - gimė berniukas lotuliukas.gif
Kai laukiausi antro kažkaip pati labiau norėjau mergytės, bet per patį pirmą echo jau aišku buvo, kad laukiuosi berniuko. Aišku sunku buvo tuo patikėt biggrin.gif , bet gimė tikrai berniukas lotuliukas.gif
*

Mono istorija analogiska. Kai laukiausi pirmo leliuko visi sake kad bus mergaite g.gif As net patalus i lovyte ruzavus nusipirkau doh.gif . Kai pagimdziau ir vyrui pasake kad berniukas, jis net pasimete blink.gif Su antru nuo pat pirmo echo zinojome kad bus bernas doh.gif O taip norejosi mergaites. verysad.gif
Lakštingala
QUOTE(Liucijamm @ 2009 03 15, 22:24)
Mono istorija analogiska. Kai laukiausi pirmo leliuko visi sake kad bus mergaite  g.gif As net patalus i lovyte ruzavus nusipirkau  doh.gif . Kai pagimdziau ir vyrui pasake kad berniukas, jis net pasimete  blink.gif Su antru nuo pat pirmo echo zinojome kad bus bernas  doh.gif O taip norejosi mergaites.  verysad.gif
*

Stoju i kluba drinks_cheers.gif - man ir tas pats buvo smile.gif
Aneta@
Pirmo labai norejau berniuko - gimė berniukas
Antro labai laukiau ir tikėjausi mergaitės - ir gimė mergaitė biggrin.gif
Nikolete
QUOTE(Aneta@ @ 2009 03 17, 18:19)
Pirmo labai norejau berniuko - gimė berniukas
Antro labai laukiau ir tikėjausi mergaitės - ir gimė mergaitė  biggrin.gif
*

Nu čia jau norėk nenorėjęs, ne nuo to priklauso tongue.gif
Vaiiva
Pas mus dvi mergytės 4u.gif
youste
Pas mus irgi dvi dukrytės smile.gif
mii
Turim dvi dukrytes 4u.gif
vasarele85
turiu du bernuzelius wub.gif mirksiukas.gif
Mrs. X
Pas mus taip pat dvi princesytes! wub.gif Norejosi poreles, ale nesigailiu nei kiek! Turesiu pagalbines! O ir dabar jau rengiam mergaitiskus pasivaiksciojimus i parduotuves! Kaip zinia, vyrukams tai nepatinka! tongue.gif
Naminė
Turim du bernaičius smile.gif Pirmo norejom berniuko,aš tikejau kad bus jis o ne ji,nors iki pat gimdymo per 4 echoskopijas taip ir nepasirode kas ten rolleyes.gif na o antra vyras norejo mergaites ,deje buvo vel jis,o man buvo tas pats kas bus,nors vyresnelis norejo tik brolio,o ir as galvoju kad du tos pacios lyties vaikai geriau sutaria,o ir drabuzeliams susitaupo blush2.gif
Mamyteeee
Pas mus 2 dukrytes 4u.gif pirma karta labai abu su vyru norejome dukrytes, na o antra karta jau broliuko norejosi, na bet dabar labai dziaugiuosi, kad auga dvi sesutes, as pati visa laika labai seses norejau, man atrodo seses vistiek dazniau artimesnes buna, negu brolis su sese, nors aisku visko buna 4u.gif
Na o dabar dar maza viltis yra, kad pagranduko gal reikes dar blush2.gif
ziogike
ir mes antros mergytes laukiam wub.gif
Numenor
Tai juk svarbu, kad sveikuciai ir linksmuciai auga, o kokios lyties - jokio skirtumo. Mes turim du berniukus ir esam labai laimingi ax.gif
smileja
QUOTE(Numenor @ 2009 03 27, 12:37)
Tai juk svarbu, kad sveikuciai ir linksmuciai auga, o kokios lyties - jokio skirtumo.
*

drinks_cheers.gif
mes turim sūnelį ir dukrytę wub.gif
MamytėEvelina
Sveikos, mamytės,

Pas mus labai moteriška šeimyna:
Aš, dvi dukrytės, triušytė ir vyras biggrin.gif , kuris pareiškė, kad jei gims trečia dukra - siusios atsisėdęs bigsmile.gif
Numenor
QUOTE(ramyra @ 2009 03 09, 12:51)
Auginam 2 broliukus  smile.gif
*

Mes irgi wub.gif
Jurada
Mano dvi panelės wub.gif
Vyresnėlės grupėje dažns jei pirmas tos lyties, tai antras tos pačios.
sasha_09
Pas mus du bernuzeliai wub.gif ir esu labai patenkinta 4u.gif
nors man nebuvo skirtumo, ka tureti, kad tik sveiki 4u.gif
joojoooj
auginu dvi dukrites wub.gif
Ledine shirdis
du berniukai wub.gif
klara.
QUOTE(Naminė @ 2009 03 24, 19:18)
Turim du bernaičius smile.gif Pirmo norejom berniuko,aš tikejau kad bus jis o ne ji,nors iki pat gimdymo per 4 echoskopijas taip ir nepasirode kas ten rolleyes.gif na o antra vyras norejo mergaites ,deje buvo vel jis,o man buvo tas pats kas bus,nors vyresnelis norejo tik brolio,o ir as galvoju kad du tos pacios lyties vaikai geriau sutaria,o ir drabuzeliams susitaupo blush2.gif
*

Mes irgi auginame du vaikinus mirksiukas.gif Del pirmojo - tiesiog nuo pat pastojimo zinojau, kad bus berniukas, nors tu ka. Antrojo kai laukiausi, nebuvo jokio skirtumo kas - del saves norejau mergaites, o del sunaus - berniuko, kad draugautu ir zaistu. Gavosi berniukas. Draugauja ir zaidzia abu. Neisskiriami.
Va kuria diena aptikau spintoje narveli su nulepause triusyte doh.gif
Pasirodo, bernai sutaupytus pinigelius susimete ir nusipirko. Slepe 2 savaites, kol neaptikau. Kadangi namuose ir taip zverynas (kate, suo, pele ir 2 ziurkenai), zinojo, kad ,,nepasirasysiu" jokiam gyvunui.
Mazeli vyras tarde, kur ans pinigelius sutaupytus deda (gal vel saldumynu prisipirko), mazius net verke, taciau didvyriskai neissidave.
Tai va. O dabar laukiame mergaites. Beje, bernai triusyte ,,mergaite" pirko, nes visi laikomi gyvunai - patineliai, o seimoje - vieni vyrai mirksiukas.gif
Doviljana
Pas mus 2 dukrytės biggrin.gif
Dar prieš pirmą kartą pastojant susapnavau labai gražią mergyytę,taigi laukdamasi net neabejojau, kad bus dukra ir echo taip rodė(beje,gimė tokia pati kaip iš sapno ax.gif )
kai suplanavom antrą vaikutį vyras labai norėjo berniuko,o aš vis jį traukiau per dantį,kad skirtingų lyčių vaikučiai retenybė ir pas mus vėl bus mergaitė. lotuliukas.gif

kai pastojau gydytojas darydamas echo pasakė, kad panašu į berniuką,taigi visi nusiteikėėm sūnui, tačiau prieš nėštumo galą pradėjau nujausti, kad vis tik bus dukra.Kai gimė vyrui buvo lengvas šokas rolleyes.gif
Beje prieš gimdymą dar pajuokavom, kad kovo 8 negali gimti berniukas lotuliukas.gif
vija23
Pas mane trys dukrytes wub.gif
Koce
Turiu dvi dukras ir esu tuo patenkinta wub.gif wub.gif
Jolantukas@
turiu suneli ir dukryte,porele wub.gif ,3 metu skirtumas
Horo
Mes turim du vyrukus. pirmo norėjom berniuko, antro mergaitės, bet dar pilvelyje gydytojas echo jį apžiūrėdamas pasakė, kad bus berniukas. Iš pradžių šiek tiek nusivylėm ( vyras net sakė, kad bus 3-ias irnesakyk.gif (dabar jau nebenori hihihi.gif), o dabar nekeisčiau jo į jokią mergaitę.
egliukasm
pas mumi ir du vyrukai, na tiksliau as ir trys vyrai lotuliukas.gif juokauju,kad mama ziures ir priziures kaip nykstancia rusi namuose thumbup.gif as kazkaip gal ir norejau, akd ir antras butu berniukas, pirmas buvo ne taip ir svarbu, o kai tarp vaiku mazas skirtumas tai manau,kad jiem patiem smagiau buti tokiem pat mirksiukas.gif o beto ir rubukai visi mazieji tinka, tik va sunku juos susigrazinti, nes viska isdalinau, nesitikejua, kad kitas bus taip greit rolleyes.gif bet dabar dziaugiuosi kiekviena minute su savo vyrais drinks_cheers.gif
vydux
Pas mane 2 pirmieji berniukai,o is trecio karto gavos dar 2 berniukai ir mergyte mirksiukas.gif wub.gif

Tiesa del kovo 8d.O man gime ta diena sunus ir dar pusbroli turiu,kuris ir gime kovo 8diena ax.gif
dominyka3
Mūsų šeimoje abu broliukai rolleyes.gif ( nors seneliai taip svaigo dėl anūkės, nes visoj giminėj iš vyro pusės vien bernai doh.gif )
muminukas
mūsų du džigitai, skirtumas - 4 metai smile.gif
dijanule
pas mus porele thumbup.gif penkiu metu skirtumas thumbup.gif thumbup.gif
miix
Sunelis ir mazute dukryte... Labai dziaugiuosi, kad turim mergyte, nes ir mano, ir vyro giminej vien vyrukai.... mirksiukas.gif
Svajūnė
Turim dvi dukrytes wub.gif
Moksliukė
Tarp mano vyrų 5metai skirtumas
Aelija
labai dziaugiuosi, kad turiu dvi paneles wub.gif antros taip pat mergaites norejau smile.gif
daluzenik
pirma mergaite
antras berniukas
bet po 11 metu ax.gif
jola1234
O as turiu du vyrukus smile.gif
skorpionė
dvi dukras,o trečias berniukas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.