Anksciu maniu, kad dazniausiai gimsta vaikai skirtingos lyties. Bet kai susilaukiau anto berniuko, suabejojau. Pradejau kreipti demesi poliklinikoje, i seimas kur 2 vaikeliai.
PASKAICUOKIM
Tiesiog idomu.
Anksciu maniu, kad dazniausiai gimsta vaikai skirtingos lyties. Bet kai susilaukiau anto berniuko, suabejojau. Pradejau kreipti demesi poliklinikoje, i seimas kur 2 vaikeliai. PASKAICUOKIM QUOTE(Liucijamm @ 2009 03 06, 09:50) Tiesiog idomu. Anksciu maniu, kad dazniausiai gimsta vaikai skirtingos lyties. Bet kai susilaukiau anto berniuko, suabejojau. Pradejau kreipti demesi poliklinikoje, i seimas kur 2 vaikeliai. PASKAICUOKIM Ir as taip pat galvodavau, bet mes taip pat turime dvi dukrytes
Mes turim mergytę ir berniuką
Auginam 2 broliukus
Mūsų šeimynėlėj sūnelis ir dukrytė..
Musu seimoj du suneliai. Kai suzinojau, kad laukiuos antro vaiko, tai buvau sventai isitikinus, kad bus dukryte, nes tiek mano giminej, tiek vyro buvo misrios poros. Kai echo parode, kad antras irgi berniukas, tai buvau lengvam soke
as turiu 3 dukras..
vyras net 4
Musu seimoje auga berniukas ir mergyte
QUOTE(jalka @ 2009 03 11, 13:03) as turiu 3 dukras.. vyras net 4 Sakoma jei vyrui gimsta dukrite tai jis juveliras. As tai juokauju jei nuspresim dal 3 leliuka pasigiditi, tei ju uzrasysiu i juveliru kursus.
O aš auginu du berniukus
Kai laukiausi pirmo - tai iki pat gimimo daktarai sakė, kad bus mergytė, na, bent jau per echo nesimatė vyriško pasididžiavimo Kai laukiausi antro kažkaip pati labiau norėjau mergytės, bet per patį pirmą echo jau aišku buvo, kad laukiuosi berniuko. Aišku sunku buvo tuo patikėt QUOTE(Raimukooo @ 2009 03 15, 14:33) O aš auginu du berniukus Kai laukiausi pirmo - tai iki pat gimimo daktarai sakė, kad bus mergytė, na, bent jau per echo nesimatė vyriško pasididžiavimo Kai laukiausi antro kažkaip pati labiau norėjau mergytės, bet per patį pirmą echo jau aišku buvo, kad laukiuosi berniuko. Aišku sunku buvo tuo patikėt Mono istorija analogiska. Kai laukiausi pirmo leliuko visi sake kad bus mergaite QUOTE(Liucijamm @ 2009 03 15, 22:24) Mono istorija analogiska. Kai laukiausi pirmo leliuko visi sake kad bus mergaite Stoju i kluba
Pirmo labai norejau berniuko - gimė berniukas
Antro labai laukiau ir tikėjausi mergaitės - ir gimė mergaitė
Pas mus dvi mergytės
Pas mus irgi dvi dukrytės
Turim dvi dukrytes
turiu du bernuzelius
Pas mus taip pat dvi princesytes!
Turim du bernaičius
Pas mus 2 dukrytes
Na o dabar dar maza viltis yra, kad pagranduko gal reikes dar
ir mes antros mergytes laukiam
Tai juk svarbu, kad sveikuciai ir linksmuciai auga, o kokios lyties - jokio skirtumo. Mes turim du berniukus ir esam labai laimingi
Sveikos, mamytės,
Pas mus labai moteriška šeimyna: Aš, dvi dukrytės, triušytė ir vyras
Mano dvi panelės
Vyresnėlės grupėje dažns jei pirmas tos lyties, tai antras tos pačios.
Pas mus du bernuzeliai
nors man nebuvo skirtumo, ka tureti, kad tik sveiki
auginu dvi dukrites
du berniukai
QUOTE(Naminė @ 2009 03 24, 19:18) Turim du bernaičius Mes irgi auginame du vaikinus Va kuria diena aptikau spintoje narveli su nulepause triusyte Pasirodo, bernai sutaupytus pinigelius susimete ir nusipirko. Slepe 2 savaites, kol neaptikau. Kadangi namuose ir taip zverynas (kate, suo, pele ir 2 ziurkenai), zinojo, kad ,,nepasirasysiu" jokiam gyvunui. Mazeli vyras tarde, kur ans pinigelius sutaupytus deda (gal vel saldumynu prisipirko), mazius net verke, taciau didvyriskai neissidave. Tai va. O dabar laukiame mergaites. Beje, bernai triusyte ,,mergaite" pirko, nes visi laikomi gyvunai - patineliai, o seimoje - vieni vyrai
Pas mus 2 dukrytės
Dar prieš pirmą kartą pastojant susapnavau labai gražią mergyytę,taigi laukdamasi net neabejojau, kad bus dukra ir echo taip rodė(beje,gimė tokia pati kaip iš sapno kai suplanavom antrą vaikutį vyras labai norėjo berniuko,o aš vis jį traukiau per dantį,kad skirtingų lyčių vaikučiai retenybė ir pas mus vėl bus mergaitė. kai pastojau gydytojas darydamas echo pasakė, kad panašu į berniuką,taigi visi nusiteikėėm sūnui, tačiau prieš nėštumo galą pradėjau nujausti, kad vis tik bus dukra.Kai gimė vyrui buvo lengvas šokas Beje prieš gimdymą dar pajuokavom, kad kovo 8 negali gimti berniukas
Pas mane trys dukrytes
Turiu dvi dukras ir esu tuo patenkinta
turiu suneli ir dukryte,porele
Mes turim du vyrukus. pirmo norėjom berniuko, antro mergaitės, bet dar pilvelyje gydytojas echo jį apžiūrėdamas pasakė, kad bus berniukas. Iš pradžių šiek tiek nusivylėm ( vyras net sakė, kad bus 3-ias
pas mumi ir du vyrukai, na tiksliau as ir trys vyrai
Pas mane 2 pirmieji berniukai,o is trecio karto gavos dar 2 berniukai ir mergyte
Tiesa del kovo 8d.O man gime ta diena sunus ir dar pusbroli turiu,kuris ir gime kovo 8diena
Mūsų šeimoje abu broliukai
mūsų du džigitai, skirtumas - 4 metai
pas mus porele
Sunelis ir mazute dukryte... Labai dziaugiuosi, kad turim mergyte, nes ir mano, ir vyro giminej vien vyrukai....
Turim dvi dukrytes
Tarp mano vyrų 5metai skirtumas
labai dziaugiuosi, kad turiu dvi paneles
pirma mergaite
antras berniukas bet po 11 metu
O as turiu du vyrukus
dvi dukras,o trečias berniukas
|