I tema
Su Kovo 8-aja Jus visas sveikinu !
labaz dienas
kaip gyvenate, kaip sveikatos QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 18, 15:18) kaip gyvenate, kaip sveikatos labu oj, mes tai nekaip nega to, man ką tik tas pats pasidarė
o šakiai, Fixa, laikykitės
Labas,mamukai
Fixa,kai jusu sveikateles? QUOTE(linausius @ 2009 03 23, 22:48) Labas,mamukai Fixa,kai jusu sveikateles? labukas, tai kad to pavasario pas mus dar nesimato - vėl prisnigo mūsų sveikatos tfu tfu tfu, jau geros daugiau kaip ir nieko naujo man rodos šiandien Žmonytė su Dominyku turėjo eiti pas nefrologę
buvombuvom,
viskas gerai. po metu pasirodyti, pasidaryti echo vel pries tai inkstu ir tiek. labai dziaugesi kad neuvom pasigave slapimo p uzdegimo ar pan. viskas puiku. merginos, as pagalvojau, o musu kleckam sanatorijos nepriklauso QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 31, 19:23) buvombuvom, viskas gerai. po metu pasirodyti, pasidaryti echo vel pries tai inkstu ir tiek. labai dziaugesi kad neuvom pasigave slapimo p uzdegimo ar pan. viskas puiku. merginos, as pagalvojau, o musu kleckam sanatorijos nepriklauso kaip smagu, kad viskas gerai reik mums pasirodyt Puzinui, bet baisia nenroiu ten važiuot, nes visada kokią zarazą parsivežam o kuo būtų buvę blogai šlapimo pūslės uždegimas? o dėl sanatorijos tai net nežinau QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 31, 16:23) buvombuvom, viskas gerai. po metu pasirodyti, pasidaryti echo vel pries tai inkstu ir tiek. labai dziaugesi kad neuvom pasigave slapimo p uzdegimo ar pan. viskas puiku. merginos, as pagalvojau, o musu kleckam sanatorijos nepriklauso Labai saunu girdet,kad metukus be daktaru apsieisit mes tai balandzio 30 einam ekoskopuotis
aūūūūūū, kur visos dingusios? tikriausiai kieme jau gyvenat, kai tokie orai
mes gyvenam gerai, iltinius dantis daiginam, baisus pamaiva pasidaręs Velykas pas mano tėvus švęsim, paskui pas kitą močiutę važiuosim, žodžiu keliausim
Fixa, kaip faina, buvau čia įlindus neseniai ale nieka snieko nerašo, matyt viskas gerai
kelionė faina mes ir nebuvom medaus niekur kopinėti... šiaip nuo darbų ir mokslų buvom savaitę pasiėmę acipūsti reikės kada susikaupti tam QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 04 08, 16:55) mes ir nebuvom medaus niekur kopinėti... šiaip nuo darbų ir mokslų buvom savaitę pasiėmę acipūsti reikės kada susikaupti tam ir mes turėjom tik savaitėlę, į Palangą parai nuvažiavom
Su sv.Velykom,mamytes,jus ir jusu seimas
Fixa,kaip faina del keliones
Sveikutes, kaip laikotes? Kaip vaikuciai auga
Mes tai, kai tik toks oras lauke lekiam visi ilsetis prie ezero
Laba laba,
jau tikrai, kad seniai visos girdėtos su smėlio dėže kažkaip dar nedraugauja, dar tik kartą pasikapstė ir nuėjo. vis randa kažką kitką MATYT VISSIEMS VISKAS GERAI QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 05 18, 15:34) MATYT VISSIEMS VISKAS GERAI aha, džiugu, kad ramybė tik kaip įdomiai pasakė, siuntimo neskubėkit imti, geriau arčiau vizito, nes siuntimas galiopja tik 1 mėn
Sveikutes...
O gal kas nors zino kuo skiriasi multicistoze ir policistoze? nes as internete ieskau bet niekur nerandu....
vakar buvom Santariškėse, pas kardiologę, žiūrėjo echo širdelę ir berods skydliaukę (či aji pati savo nuožiūra, net sakė viskas gerai)
tai va, nefrologė įtarė padidėjusį spaudimą, bet nepasitvirtino. tie gerieji spaudimo aparatai, o tiksliau toks vienas ant viso Vilniaus taigi su tais manžetiniais - tai sakė loterija išvis, jie ten ką nori tą rodo, na jei dideli nukrypimai tai ir manžetinis rodo, bet iš esmės, ji snėra tikslus. daktarė sakė yra ūžesiukai širdutėj, bet gėrybiniai, pergyneti nėra dėl ko. jei kas pastebės, tai pasakykit kad jau tyrėtės ir čia viskas gerai. sakė maža širdelė turi labai daug kraujo perpumpuoti, nes tokio amžiaus vaikams jo ten neproporcingai daug yra. dėl to tie ūžesiukai. na va aš atsiraportavau. kaip Jūs gyvenat? kas naujo?
Žmonyte, smagu, kad nepasitvirtino padidėjęs spaudimas
dėl ūžesiukų, tai ir Ignui buvo radę jų, bet sakė, kad čia išaugama. ir aš juos turėjau o šiaip gyvenam gerai aigi, buvom pas neurologę, tai gavom nemokamą psichologijos seansą nugi ir įdomiausias dalykas - siunčia mus pas logopedą o kaip Dominykas? kažkada sakei, kad daug žodžių moka, tai gal dabar jau šneka
kaip faina
svarbu viskas gerai. o kalbėti išmoks dar daug laiko turi moka ji, bet pavienius - na sudėtingesni tai - kakava, abūzas (arbūzas)... pamama (padanga dviatis (dviratis) moka kur nosis akis ausis, pilvas ranka... šuniukas kačiukas karvytė pelėda laikrodis ir moka pasakyti ką jie daro - au, miau, ūū din dan, mūū. ir liūtas - aaaaaaaaaaa išsižioja tipo riaumoja smagumėlis QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 06 13, 15:27) moka ji, bet pavienius - oo, koks šaunuolis QUOTE(Fixa @ 2009 06 13, 15:32) oo, koks šaunuolis Dominis irgi moka parodyt kiek jam metų ir kur jis.. na sakai kur mamytė kur tėtukas parodo, o kai sakau kur Dominykas tai į nosį sau rodo
Laba,mamukai
Trumpai apie save:esam 75cm,9.2kg,dantuku dar neturim,nors jau senokai kankinames ir atrodo,kad jau tuoj tuoj,labai nenorim valgyti(isskyrus MP),jau daug jegeliu is manes ateme tie visi bandymai,o rezultatu-nulis :ohSliauziojam kaip spartus viksriukai. Dabar atostogaujam pas mociute Lietuvoj Del inkstuko,tai jisai nyksta ir tikimes,jog visai sunyks,antraip,anot gydytojo,reikes operuoti QUOTE(linausius @ 2009 07 04, 23:08) ,o siaip esam visiskai sveikuciai,ne karto dar nesirgom(tfu tfu tfu...tuk tuk tuk) smagu girdėti mes padarėm šlapimo tyrimą - idealus sveikas mano vaikas, ne kitaip labai tikiuosi, kad ir kitų mamyčių kleckams lygiai taip pat gerai viskas sekasi
buvom pirmadienį Santriškėse - remontai ten
kairio inksto vietoj belikusios kelios apie 7 mm cistukės ir viskas. dešinys inkstas sveikas dabar pasirodyt tik po metų kaip jūs visos ir visi laikotės? matyt gerai, kad tylu čia
smagu
mes eisim prieš Kalėdas, gal po naujų... bet mes eisim pas save poliklinikoj pas Čekuolį(jis ir santaruose dirba) kad padaryų echoskopiją - ir tada pas nefrologę, nes sakė po metų pasirodyt po echoskopijos. nemanau kad verta trenktis pas Urologą šaštadieni krikštysim mažiuką mūsų QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 08 05, 17:01) smagu mes eisim prieš Kalėdas, gal po naujų... bet mes eisim pas save poliklinikoj pas Čekuolį(jis ir santaruose dirba) kad padaryų echoskopiją - ir tada pas nefrologę, nes sakė po metų pasirodyt po echoskopijos. nemanau kad verta trenktis pas Urologą šaštadieni krikštysim mažiuką mūsų tai mes echo ir ėjom pas Čekuolį mes rugpjūčio 1 d. pakrikštijom o kur krikštysit?
bernardinuose, paskui uzsisakem pora stalu belmonte
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 08 13, 10:00) geras ir tu kaip super atrodai
ačiū
neverkė, bet tik pas mane buvo, per patį krikšta tik krikštatėvis palaikė ir vėl pas mane, net ps tėtuką nenorėjo
Sveikos mamikes:)
kaip gyvenat? cia buvusi K06 raso, pagaliau isikureme naujame name, isivedem interneta, teko pasikeisti nauja varda:) dabar busiu ,naamste'. Ziuriu jus cia visai nieko nerasot, vaikuciai laimingi auga, sveiki. nera apie ka paplepeti? mano sunus irgi auga kaip ant mieliu, tik mes pastoviai darom kepenu fermento tyrimus, nuo gimimo padidejes (nezymiai) vienas kepenu fermentas.Gastroenterologe sake,kad vienas inkstukas nepajegia kokybiskai isvalyti kraujo, ir todel kencia kepenys, tas fermentas padidejes. geriam Carsil essentiale forte, kad apsaugoti kepenis (augaliniai vaistai), tada sumazeja tas fermentas. idomu,kaip jusu vaikuciams sekasi? rasykit. QUOTE(Namastė @ 2009 09 30, 01:22) Sveikos mamikes:) kaip gyvenat? cia buvusi K06 raso, pagaliau isikureme naujame name, isivedem interneta, teko pasikeisti nauja varda:) dabar busiu ,naamste'. Ziuriu jus cia visai nieko nerasot, vaikuciai laimingi auga, sveiki. nera apie ka paplepeti? mano sunus irgi auga kaip ant mieliu, tik mes pastoviai darom kepenu fermento tyrimus, nuo gimimo padidejes (nezymiai) vienas kepenu fermentas.Gastroenterologe sake,kad vienas inkstukas nepajegia kokybiskai isvalyti kraujo, ir todel kencia kepenys, tas fermentas padidejes. geriam Carsil essentiale forte, kad apsaugoti kepenis (augaliniai vaistai), tada sumazeja tas fermentas. idomu,kaip jusu vaikuciams sekasi? rasykit. o as galvoju, kur jus dingot? kiek atsimenu jus is klaipedos esat? ar teko lankytis pas gyd.Auzbekaviciene? (mergautine Pauzaite) kokie atsiliepimai? QUOTE(Namastė @ 2009 09 30, 01:22) Sveikos mamikes:) idomu,kaip jusu vaikuciams sekasi? rasykit. laba laba, malonu, kad pargrįžai mes tai gerai gyvenam, Igną prie darželio pratinu, nes jau už ne pilno mėnesio į darbą grįšiu daugiau kaip ir jokių naujienų QUOTE(Cerecita @ 2009 09 30, 11:46) kiek atsimenu jus is klaipedos esat? ar teko lankytis pas gyd.Auzbekaviciene? (mergautine Pauzaite) kokie atsiliepimai? Labukas, aha,mes is klaipedos, ir mes lankomes pas sia vaikuciu nefrologe, atsiliepimai geri, bet ji mus tik ,seka',kad nebutu kokiu ,nukrypimu', rimtai konsultacijai mes visada vaziuojame i Vilniu (vienakart metuose). O ka jus irgi is Klaipedos, ir kas yra jusu maziukui? Papildyta: QUOTE(Fixa @ 2009 09 30, 14:09) laba laba, malonu, kad pargrįžai mes tai gerai gyvenam, Igną prie darželio pratinu, nes jau už ne pilno mėnesio į darbą grįšiu daugiau kaip ir jokių naujienų o kaip faina, gimtadienis, greit bega laikas, neseniai gime Ignas, o dabar jau koks vyrukas. ka dovanu nori? kaip Igno sveikata? jau sunyko cistos? o del darzelio tai jo.....ligos ligeles puola:)
Laba diena, laba diena
QUOTE(Namastė @ 2009 09 30, 22:16) o kaip faina, gimtadienis, greit bega laikas, neseniai gime Ignas, o dabar jau koks vyrukas. ka dovanu nori? kaip Igno sveikata? jau sunyko cistos? o del darzelio tai jo.....ligos ligeles puola:) aha, jau 2 metai sveikata jo gera, na išskyrus tas visas darželio ligas
o tai smagu girdeti,kad visi mazyliai, gime su vienu inkstuku, auga sveiki ir laimingi,kad viskas gerai:)ir toliau taip:)
QUOTE(Namastė @ 2009 09 30, 22:16) Labukas, aha,mes is klaipedos, ir mes lankomes pas sia vaikuciu nefrologe, atsiliepimai geri, bet ji mus tik ,seka',kad nebutu kokiu ,nukrypimu', rimtai konsultacijai mes visada vaziuojame i Vilniu (vienakart metuose). O ka jus irgi is Klaipedos, ir kas yra jusu maziukui? mes irgi klaipedieciai mums neranda vieno inkstuko o pas jus klaipedos nefrologes diagnozes labai skiriasi nuo vilnieciu? galvojom su vyru irgi nuvezt i Vilniu konsultacijai, bet kol kas nusprendem palaukti, kol vaikiukas paaugs, nes mums dar puse metuku.
[quote=Cerecita,2009 10 01, 15:57]
mes irgi klaipedieciai mums neranda vieno inkstuko o pas jus klaipedos nefrologes diagnozes labai skiriasi nuo vilnieciu? [/quote na as jusu vietoj, jei maziui neranda vieno inkstuko, tai uzsiregistruociau pas Puzina, ir vaziuociau konsultacijai i Vilniu, ten padarytu visus galimus tyrimus, ir suzinotumet tikslia leliuko bukle. Mes, po ,,Lornoj" atliktos echoskopijos, kai vaikui buvo 8 menesiai, is karto vaziavom i Vilniu, tikiuosi skaitei musu istorija. O diagnozes nesiskiria, tik Vilniuj jau sprestu, operuot, ar ka daryt jei reiketu, Klaipeda nepasitikeciau. Siaip Pauzaite liuks, bet ji tik stebi ar nedideja mums tas likes inkstukas. Aisku neturi jji gal tiek daug praktikos su tokiais vaikiukais, kaip musu. Vilniuje matai mamos paraso, kad leliukams net kraujo spaudima matuoja,liepia sekti, mums niekada nepasiule, gal net neturi savo kabinete tokio aparato. Papildyta: QUOTE(Cerecita @ 2009 10 01, 15:57) o kas jums ieskojo inkstuko, Pauzaite? ir kaip jus atsiduret is viso pas ja? QUOTE(Namastė @ 2009 10 01, 23:09) as senoj temoj rasiau, kol dar nescia buvau, tai per eilini echo pasake, jog vaikui inksto multicistoze. O kai gime, nuejom pas nefrologe apziurai, ji per 2 kartus taip jo ir nepamate. Bet jei man per nestuma nedarytu echoskopiju, tai ir nezinotumem, kad vaikui kaz kas blogai, nes jis puikiausiai jauciasi QUOTE(Cerecita @ 2009 10 02, 22:51) as senoj temoj rasiau, kol dar nescia buvau, tai per eilini echo pasake, jog vaikui inksto multicistoze. O kai gime, nuejom pas nefrologe apziurai, ji per 2 kartus taip jo ir nepamate. Bet jei man per nestuma nedarytu echoskopiju, tai ir nezinotumem, kad vaikui kaz kas blogai, nes jis puikiausiai jauciasi o kas dare Klaipedoj tau echoskopija, kai buvai nescia, kas pirmas itare,kad maziukui gali trukti vieno inksto? Kiseliova? o ka jums pataria Pauzaite del tolimesniu tyrimu, ko neguldo i ligonine pilnam istyrimui, irgi augina maziu? musu vaikas irgi auga sveikas, ir niekas nepasakytu,kad turi tik 1 inksta. QUOTE(Namastė @ 2009 10 05, 15:18) o kas dare Klaipedoj tau echoskopija, kai buvai nescia, kas pirmas itare,kad maziukui gali trukti vieno inksto? Kiseliova? o ka jums pataria Pauzaite del tolimesniu tyrimu, ko neguldo i ligonine pilnam istyrimui, irgi augina maziu? musu vaikas irgi auga sveikas, ir niekas nepasakytu,kad turi tik 1 inksta. taip, kiseliova. Kodel taip itartinai klausiat? Kol kas Pauzaite nieko nesako, reikia ateit po puses metu, vel ziures. Sake kiekviena men.daryti slapimo tyrimus na ir stebeti, kad nebutu kokiu uzdegimu ant lyt.organu. Tai daabr laukiam kol sueis puse metu. QUOTE(Namastė @ 2009 10 06, 15:19) neitartinai, ji gera echoskopuotoja, pastoviai pamato leliuku, dar esanciu mamos pilveliuose, problemas:) kazin kuris geresnis Kiseliova ar Rovas? nezinau, neteko su Rovu bendrauti bet man labai idomu, kad Kiseliova multicistoze pastebejo 18 nestumo savaite, o jau kai buvo 33 savaites, tai sake kad instukas jau tvarkingesnis, tik kad praplesta kolektorika. Tai reiskia kad jis yra! o Pauzaite jo is viso nemato QUOTE(Cerecita @ 2009 10 06, 23:28) bet man labai idomu, kad Kiseliova multicistoze pastebejo 18 nestumo savaite, o jau kai buvo 33 savaites, tai sake kad instukas jau tvarkingesnis, tik kad praplesta kolektorika. Tai reiskia kad jis yra! o Pauzaite jo is viso nemato keistai cia, nu bet tik atlike visus reikalingus tyrimus suzinosit,kaip ten yra is tikruju. Linkiu, kad viskas butu gerai, gal dar tures jusu mazius ir antra inkstuka. Paprastai jei inkstas multicistinis, tai jau neveikiantis, ten tik cistu rinkinys,kuris per laika sunyksta.Bet kaip anksti Kiseliova pamate...net 18 nestumo savaite. O kur darei echoskopija: gimdymo namuose ar vetrungej? man (nestumo metu) echoskpija dare genetikos centre 16 nestumo savaite, ir gydytoja parase,kad mato 2 inkstus, o antro inksto ten visai nebuvo...va tau ir Vilnius, ir genetikos centras:) QUOTE(Namastė @ 2009 10 07, 08:46) Bet kaip anksti Kiseliova pamate...net 18 nestumo savaite. man irgi 18 savaitę pamatė. poliklinikoj pamatė, kad kažkas negerai, galvojo, kad žarnyčių nepraeinamumas, tada nusiuntė į Antakalnį, o ten ir išgirdau, kas yra |