Sveikos mamytes!!! Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli,nes jis mums pagal gyvenama vieta ir priklauso,bet nepapuolam.O i paruosiama grupe,mes privalom ten papulti,ar irgi viskas priklauso nuo eiles?Nes manau paruosiama grupe yra butina,i Siauliu miesta nenoreciau vezioti,bet istikruju jau butu nesvarbu,svarbiausia bent i koki nors papult.Esu nevilti.Mano mergytei,kovo 10d,sueis 4metukai.Tai nuo kokiu 2011metu,noreciau butinai leist i paruosiama grupe  Jei kuri zinote tuos istatymus,prasau parasykite!!!Aciu!!!!
rapolas
2009 12 18, 17:51
QUOTE(river* @ 2009 12 18, 16:43) Sveikos mamytes!!! Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli,nes jis mums pagal gyvenama vieta ir priklauso,bet nepapuolam.O i paruosiama grupe,mes privalom ten papulti,ar irgi viskas priklauso nuo eiles?Nes manau paruosiama grupe yra butina,i Siauliu miesta nenoreciau vezioti,bet istikruju jau butu nesvarbu,svarbiausia bent i koki nors papult.Esu nevilti.Mano mergytei,kovo 10d,sueis 4metukai.Tai nuo kokiu 2011metu,noreciau butinai leist i paruosiama grupe  Jei kuri zinote tuos istatymus,prasau parasykite!!!Aciu!!!!  jei jus registruoti Siauliu mieste  tada galesit lankyti miesto darzeli,  bet jei Siauliu rajone,  tai jusu neprims i miesto darzelius
QUOTE(river* @ 2009 12 18, 14:43) Sveikos mamytes!!! Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli,nes jis mums pagal gyvenama vieta ir priklauso,bet nepapuolam.O i paruosiama grupe,mes privalom ten papulti,ar irgi viskas priklauso nuo eiles?Nes manau paruosiama grupe yra butina,i Siauliu miesta nenoreciau vezioti,bet istikruju jau butu nesvarbu,svarbiausia bent i koki nors papult.Esu nevilti.Mano mergytei,kovo 10d,sueis 4metukai.Tai nuo kokiu 2011metu,noreciau butinai leist i paruosiama grupe  Jei kuri zinote tuos istatymus,prasau parasykite!!!Aciu!!!!  Siūlau pasiskambinti į Šiaulių rajono savivaldybės švietimo skyrių- manau, kad ten viską ir išsiaiškinsit
QUOTE(Darsė @ 2009 12 18, 13:31) Į darželį braunasi pati, pagal paskutinius jos pareiškimus jai nereik nei savaitgalių, nei atostogų  Pažinodama savo jautrų ir gana atsargiai svetimus žmones prisileidžiantį vaiką, galiu konstatuoti, kad tam darželyje jai iš tiesų gerai. O darželis- "Kregždutė" Laikyti namuose nematau prasmės, nes kad ir kaip stengtumėmės savo vaikus lavinti, žaisti su jais ir mokyti, namuose niekad neišmoksime būti tarp savo bendraamžių ir pačiam kurti ir palaikyti socialinius ryšius, bedrauti, draugauti, spręsti konfliktus ir t.t. Nors pati darželio nelankiau  Pritariu Darsei visu 100% Mergaitems sveikatos
knopsiukas
2009 12 21, 14:55
QUOTE(river* @ 2009 12 18, 15:43) Noreciau pasiteirauti jusu,mes jau kiek laiko bandom patekti i Ginkunu darzeli, labukas aš gyvenu ginkūnuose, bet du metus iš eilės niekaip ten nepatenkam. užrašiau merginą nuo pusės metų į eilę, norėjau nuo dviejų metų leisti - nepatekom, gal antri nuo galo buvom, nes daug socialiai remtinų, vienišų tėvų, vaikų iš daugiavaikių šeimų, studentų vaikų ir t.t. antrais metais irgi "vos vos" npatekom. priežastis ta pati. negalioja ten nei eilė, nei dar kas nors. jei lengvatų neturi, arba direktorės neparemi, tai ir nepateksi amžinai "vos vos". iš principo net nesiūliau paremti. kuomet padarė dabartinę tvarką dėl miesto-kaimo darželių atskyrimo (t.y. jei "kaimietukas" lanko miestinį - mokėk 690 lt), spjoviau į viską, persiregistravau su vaikų pas švogerį į miestą, ir sėkmingai lankom miesto daržą. ir vargo nematom. net be kyšio praėjom. o darželį savanoriškai paremiam, kiek finansai leidžia (o leidžia daug), tai ir prakišo šioj vietoj ginkūniškė direktorė.
QUOTE(rapolas @ 2009 12 18, 19:51) jei jus registruoti Siauliu mieste  tada galesit lankyti miesto darzeli,  bet jei Siauliu rajone,  tai jusu neprims i miesto darzelius  Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako.
rapolas
2009 12 22, 19:17
QUOTE(Nicke @ 2009 12 22, 19:10) Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako. tai lankote jau nuo anksciau,  nebepriima nuo pernai,  o gal registruoti mieste esate
dalyyvė
2009 12 22, 19:32
QUOTE(Nicke @ 2009 12 22, 19:10) Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako. nes įstatymas tik nuo šio rudens, paklausk pas auklėtoją
knopsiukas
2009 12 23, 09:35
QUOTE(Nicke @ 2009 12 22, 18:10) Nieko panašaus gyvename Ginkūnuose ir lankom darželį "Gluosnis" Šiauliuose. Niekas nieko dėl to nesako.
QUOTE(rapolas @ 2009 12 22, 20:17) tai lankote jau nuo anksciau, nuo 2009 m.pavasario priėmimo į darželius galioja nauja tvarka. aš iki balandžio 27 buvau registruota ginkunuose, bet paaiskejus situacijai, kad ginkunuose negaunam, o jei persiregistruojam i miesta - gaunam vieta miesto darzelyje, tai ir susitvarkiau dokumentus. kurie vaikuciai jau lanke darzelius - tu ir nejudina, tik nauju nebepriima.
Norėjau paklausti-o jei iš raj į miestą persiregistruojam, ar reikia ir socialiniam pranešti dėl vaikų pašalpos?
bbbituteee
2009 12 28, 22:49
QUOTE(tix @ 2009 12 28, 13:21) Norėjau paklausti-o jei iš raj į miestą persiregistruojam, ar reikia ir socialiniam pranešti dėl vaikų pašalpos? ziurint koks rajonas, jei miestas i kuri registruojates dabar tas pats kaip rajonas, kuriame iki siol buvot ir jum mokejo is to miesto soc.rubybos tai nereikia, bet jei kitas tada butinai reikia, kitaip galit lauk ir niekas net nepranes , kad nutrauktas mokejimas.
mes Kulverstuka lankome,,kaip Jusu atsiliepimas apie ji,,mes.Labai daznai sergame,,savaite einame savaite ne
rapolas
2010 01 01, 12:34
Naujųjų metų proga norėčiau palinkėti ramybės, šilto bendravimo, nuoširdžių šypsenų, naujų vilčių, troškimų ir siekių link, kūrybiškumo, stiprios sveikatos, meilės... Gerų 2010 metų!!!
bbbituteee
2010 01 02, 15:39
QUOTE(ram1 @ 2009 12 31, 20:59) mes Kulverstuka lankome,,kaip Jusu atsiliepimas apie ji,,mes.Labai daznai sergame,,savaite einame savaite ne  o aplamai, kaip jums pats darzelis?  apart ligu, kuriu deja pirmi metai ir mes jau nebeisvengiam.  jus lankot lopselio ar kokia kita grupe?  nes kiek bandau su kazkuo pabendraut is sio darzelio, aplamai nerandu jokiu atsiliepimu apie ji ir nesuprantu ar todel , kad ten labai gerai ar todel , kad tiek blogai , jog niekas nebenori net bekalbet
zaklina2008
2010 01 03, 18:14
mano drauge veda abu savo vaikiukus i Kulverstuka  Nieko blogo nesake, tik kiek zinau kaip tik daug uzsiemimu su vaikais buna, berniukas 4 metu, labai daznai dalyvauja sventese sokiu pasorodymuose, nes darzely yra sokiu burelis
bbbituteee
2010 01 03, 22:13
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 01 03, 20:14) mano drauge veda abu savo vaikiukus i Kulverstuka  Nieko blogo nesake, tik kiek zinau kaip tik daug uzsiemimu su vaikais buna, berniukas 4 metu, labai daznai dalyvauja sventese sokiu pasorodymuose, nes darzely yra sokiu burelis  lankom ir mes ta sokiu bureli
Sandriulis 25
2010 01 14, 23:20
Mes uzsiraseme i Kulverstuka, nes persikraustem. Kazi kaip bus su ta eile, jau kaip ir yra 30 vaiku. Net nezinau kelinti mes eileje. Del darzelio dar turejo prisiregistruoti pas draugus. Ta nauja tvarka teveliams tik sumaisties atnese. Savo dukryte esu uzrasiu i 3 darzelius, bet visur eiles siaubingos.
bbbituteee
2010 01 15, 09:09
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2010 01 15, 01:20) Mes uzsiraseme i Kulverstuka, nes persikraustem. Kazi kaip bus su ta eile, jau kaip ir yra 30 vaiku. Net nezinau kelinti mes eileje. Del darzelio dar turejo prisiregistruoti pas draugus. Ta nauja tvarka teveliams tik sumaisties atnese. Savo dukryte esu uzrasiu i 3 darzelius, bet visur eiles siaubingos.  ziuriu jusu mergyte panasaus amziaus kaip ir maniske, tai turetu patekt i ta pacia grupe, bet broliai jau lanko ta darzeli, tai as saviskes apsigalvojau ir ten tikrai neleisiu.tad va kaip ir viena vieta iskart atsilaisvins  mes turetume pradet lankyt rudeni.bet ir laimei uzrasiau i kelis darzelius, tad uz borto tikiuos neliksim  o beto jau ir skambina is kitu darzeliu, kalusia ar jau noretume ateit, tad gal ir nera tu eiliu tokiu ilgu  tik mes be rudens neisim dar, ir tai nepriestarauja ir nesake nei vienam darzeli , kad tada eile nuplauks.
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 15, 11:03
taip eilės pamažėjusios dėl krizės.... daug kas išvažiavo į užsienius su šeimomis, kiti vaikus kurie jau lankė darželius atsiėmė iš jų, nes neteko darbo, it tik taip gali pašalpą gaut  jei kam reikia dabar į darželį, pas mus grupėje yra laisvų vietų, kriepkitės  darželis Gintarėlis  man jis labai patinka, dabar jau po remonto
bbbituteee
2010 01 15, 12:23
QUOTE(Wiqtea @ 2010 01 15, 13:03) taip eilės pamažėjusios dėl krizės.... daug kas išvažiavo į užsienius su šeimomis, kiti vaikus kurie jau lankė darželius atsiėmė iš jų, nes neteko darbo, it tik taip gali pašalpą gaut  jei kam reikia dabar į darželį, pas mus grupėje yra laisvų vietų, kriepkitės  darželis Gintarėlis  man jis labai patinka, dabar jau po remonto  o cia kurioje vietoje mazdaug  mes mielai pakeisim jau tikrai.jei tik mum nebutu toli.
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 15, 12:48
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 15, 12:23) o cia kurioje vietoje mazdaug  mes mielai pakeisim jau tikrai.jei tik mum nebutu toli. Pietinis rajonas, tiksliau Lieporiai  Saulės takas 5 Gintarėlis
bbbituteee
2010 01 15, 13:08
QUOTE(Wiqtea @ 2010 01 15, 14:48) Pietinis rajonas, tiksliau Lieporiai  Saulės takas 5 Gintarėliso taio cia visai salia musu, bet mes ikimokyklinukai kazin ar priims mus, nes bent musu tame kulverstuke kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, nors reikmenis vistiek ir pirkom ir pan.vat jei vietu jame yra tokio amziaus tai eisiu tada paklasut ar tikrai negalim iseit jei jau ta mokykline grupe  , nes man kvepia kad tik neiseitume taip sako.nes pries tai ir sake kad ir atostogu kalediniu nera , kol nepradejau knaisiotis , o pasirode kad yra kaip ir visuose darzeliuose, ir tik tada tiesa pasake, kad jei daug vaiku iseis auklitojos bus isleistos nemokamu atostogu, nu bet sakau mes jau fondus nesam ir ne po 100litu ir reikmenis perkam ir dar visas biesas , tai negi dar turim rupintis kad auklitojom algas moketu.ai nenoriu gilintis, ir plestis per daug.tad aciu jum, uz info siandien pat begsiu tada paziuret, nes pries pora menesiu kai skambinau i ta saules takas 5 ( tik neatkreipiau demesio kaip vadinas tas darzelis  ) tai dar vietu sake nera.oi nudziuginciau vaikus, jei suzinotume kad yra vietu ir nebereikes jiem eit i ta kur dabar eina.
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 15, 13:19
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 15, 13:08) o taio cia visai salia musu, bet mes ikimokyklinukai kazin ar priims mus, nes bent musu tame kulverstuke kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, nors reikmenis vistiek ir pirkom ir pan.vat jei vietu jame yra tokio amziaus tai eisiu tada paklasut ar tikrai negalim iseit jei jau ta mokykline grupe  , nes man kvepia kad tik neiseitume taip sako.nes pries tai ir sake kad ir atostogu kalediniu nera , kol nepradejau knaisiotis , o pasirode kad yra kaip ir visuose darzeliuose, ir tik tada tiesa pasake, kad jei daug vaiku iseis auklitojos bus isleistos nemokamu atostogu, nu bet sakau mes jau fondus nesam ir ne po 100litu ir reikmenis perkam ir dar visas biesas , tai negi dar turim rupintis kad auklitojom algas moketu.ai nenoriu gilintis, ir plestis per daug.tad aciu jum, uz info siandien pat begsiu tada paziuret, nes pries pora menesiu kai skambinau i ta saules takas 5 ( tik neatkreipiau demesio kaip vadinas tas darzelis  ) tai dar vietu sake nera.oi nudziuginciau vaikus, jei suzinotume kad yra vietu ir nebereikes jiem eit i ta kur dabar eina.  uoj su tais darželiais visokių dalykų būna asmeniškai mes einam į grupę kur vaikai iki 3 metų, ji mažiausia, jos yra dvi, viena neseniai susikūrė  tai vat dėl savo grupės esu visiškai tikra, ten vietų laisvų yra. dėl kitų nežinau  blogą nuorodą įkėlus buvau, pataisiau savo žinutėje, taigi tinklapyje rašo, kad laisvų vietų yra tik savaitinėje, bet matyt jie ten netvarko tiesiog, manau su direktorė pakalbės jus viską sutarsit, ir manau vietos atras , kažkaip manau, kad daug vaikų nebelanko, taip ir girdėjus esu:geda2: o direktorė irgi labai faina  , nežinau kaip kituose grupėse, bet vat mūsiškėje jokių tokių skaudžių supirkinėjimų sąrašų nėra ir rinkliavų  metams davėme 30lt(atnaujinti žaislams, bet rugsėji čia) ir į mėn po 6lt
rapolas
2010 01 15, 18:31
[quote=bbbituteee,2010 01 15, 15:08] o taio cia visai salia musu, bet mes ikimokyklinukai kazin ar priims mus, nes bent musu tame kulverstuke kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, nors reikmenis vistiek ir pirkom ir pan. Visiska nesamone,  krepselis yra tik priesmokyklinukams,  o vaikams nuo 1.5 iki 5m dar pakolkas nera,  galima rinktis darzeli koki nori,  jei vietu yra  aisku blogai kai iseina is darzelio vaikai  taciau tam ir yra konkurencija,  o musu teise rinktis  is gero darzelio niekas niekur neina
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 15, 13:08) kai norejom iseit i pasaka darzeli pasake, kad negalim iseit, nes tipo kazkoks krepselis yra paskirtas ir jau amen mum, Draugė kaip tik dabar pervedinėja 2 metukų vaiką iš vieno darželio į kitą ir jokių problemų dėl krepšelių  Beje, man atrodo, kad irgi į Gintarėlį
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 16, 13:27
man atrodo kad ji ir yra priešmokyklinuko mama, tik rašė ikimokyklinukai  nes kiek iš postų supratau tai jos dukrytė mažytė, o berniukas didesnis  o ji tą berniuką pervest ir nori  nes juk aiškiai rašiau, kad vietos yra grupėje kur vaikai iki 3 metų, o ji toliau rašo kaži kaip su kitais ar vietų yra....
Sveikos mamytes Prasau gal kuri galit patarti.Mano mazylei kovo10 bus 4 metukai.Po geru metu reikes leisti i paruosiama grupe,bet yra vienas bet.....ar reikia uzrasyti pries laika?Nes pries 3 metus as buvau uzrasius mazyle i darzeli,kad galetu eiti nuo 2009m,bet mes nepapuolem nes per dauk vaiku,o kaip apie peruosiama?as manau kad tai yra privaloma,ir kad turetumem papult,ar irgi laimes dalykas,nes siuo metu mes gyvenam ne LT,bet po metu as gryztu vien del to kad jau reikes dukryte i paruosiama leosti.Kovo menesi kai grysiu iskart begsiu i darzeli kalbetis,bet girdejau kad panaikino paruosiamuku grupe,nes nesusirinko vaiku skaicius.Cia kalbu apie Ginkunu darzeli.Prasau mamytes padekit.Labai aciu uz info
Daratele
2010 01 16, 15:49
Paruosiamoji grupe ne nuo 5, o nuo 6 metu.
rapolas
2010 01 16, 16:10
QUOTE(river* @ 2010 01 16, 16:15) Sveikos mamytes Prasau gal kuri galit patarti.Mano mazylei kovo10 bus 4 metukai.Po geru metu reikes leisti i paruosiama grupe,bet yra vienas bet.....ar reikia uzrasyti pries laika?Nes pries 3 metus as buvau uzrasius mazyle i darzeli,kad galetu eiti nuo 2009m,bet mes nepapuolem nes per dauk vaiku,o kaip apie peruosiama?as manau kad tai yra privaloma,ir kad turetumem papult,ar irgi laimes dalykas,nes siuo metu mes gyvenam ne LT,bet po metu as gryztu vien del to kad jau reikes dukryte i paruosiama leosti.Kovo menesi kai grysiu iskart begsiu i darzeli kalbetis,bet girdejau kad panaikino paruosiamuku grupe,nes nesusirinko vaiku skaicius.Cia kalbu apie Ginkunu darzeli.Prasau mamytes padekit.Labai aciu uz info  Nezinau kaip rajono darzeliuose,  bet miesto darzeliuose tai rodo savivaldybes laisvos vietos l/d, kad nuolat priešmokyklinese grupese vietu yra,  o jei jus registruoti rajone tai i miesto darzeli negalesit leisti, nes nepriims
Sandriulis 25
2010 01 17, 14:01
Jei tik priimtu mus i koki darzeli. Noreciau mazaja koki birzeli pradeti vesti, nes liepa man jau i darbeli reikes eiti
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 17, 14:19
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2010 01 17, 14:01) Jei tik priimtu mus i koki darzeli. Noreciau mazaja koki birzeli pradeti vesti, nes liepa man jau i darbeli reikes eiti  o kokio amžiaus jūs tada būsit?
bbbituteee
2010 01 17, 18:46
QUOTE(jolo @ 2010 01 16, 13:53) Draugė kaip tik dabar pervedinėja 2 metukų vaiką iš vieno darželio į kitą ir jokių problemų dėl krepšelių  Beje, man atrodo, kad irgi į Gintarėlį  nu matot 2 metuku, o mes 7 metu uz tai tas krepselis kitoks yra.nes kita rudeni jau i mokykla keliaus, bet sese tai jau va uzrasiau i ta gintareli, nes jau ten sakiau vaiko nei uz jokius pinigus nevesiu, jau su dickiu per ta pusmeti tiek prisivargom, kad net gydytoju psihologines pagalbos reik, tai sakiau jau daugiau nei vienas is mano vaiku ten kojos nekels.Dabar kaip tik tame klulverstuke yra nauja auklitoja, nes musiske serga, tai negaliu atsistebet kaip sunus eina i darzeli, ir gryzes tiek girias, tiek dziaugias ir matau kad akyse vaikas atsigauna, tik idomu ar ilgai ta laime tesis jam.na kita savaite eisiu vel i gintareli sake pasakys ar sutiks tas kulverstukas perkelt krepseli pas juos, jei nebus jokiu bedu tai  Dabar suprantu, kodel tik nuejus paklaust del vietu iskart atsirado visiem trim laisvu vietu, ir jau po savaites buvo priimti.tos eiles blogai, bet jei yra eiliu, tai gali mazdaug suprast, kad daug yra einanciu, o jei daug einanciu matyt geras. Papildyta:QUOTE(Daratele @ 2010 01 16, 17:49) Paruosiamoji grupe ne nuo 5, o nuo 6 metu. jo as ir dabar skaitau, kad mus ir nuo 6 i paruosiamaja ikele , nors po pusmecio jau 7 suejo.bet kai norejau nuo 5 tai nei per kur.nors va mes dar einam i darzeli, o drauges mergyte tokio pat amziaus jau siemet i mokykla zygiuoja, bet pas ja kitas miestas, o pas mus net kalbos nebuvo tokios.nors vaikas tikrai gabus, jau dabar busima mokytoja sako, kad jam nebus ka veikt pirmoj klasej
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 17, 19:46) 1.tos eiles blogai, bet jei yra eiliu, tai gali mazdaug suprast, kad daug yra einanciu, o jei daug einanciu matyt geras. 2.mus ir nuo 6 i paruosiamaja ikele , nors po pusmecio jau 7 suejo.bet kai norejau nuo 5 tai nei per kur.nors va mes dar einam i darzeli, o drauges mergyte tokio pat amziaus jau siemet i mokykla zygiuoja, bet pas ja kitas miestas, o pas mus net kalbos nebuvo tokios.nors vaikas tikrai gabus, jau dabar busima mokytoja sako, kad jam nebus ka veikt pirmoj klasej  1. Jei daug lankančių nebūtinai darželis yra geras. Daug priklauso nuo tankumo gyventojų rajone, nuo direktorės grupių komplektavimo ir t.t. 2. Na taip tik atrodo  , daug vaikų tokių galvočių, gudročių paruošiamoj, bet iki pirmų pasispardymų mokykloj, nes ten mokymosi tempai kiti, krūvis kitas, todėl tas gudrumas dažnai "nusėda kažkur"....  Paruošiamoj kitaip, visai ne tas žinių perteikimo tempas, o pirmoj klasėj jis išvis pas mus LT yra neįtikėtinas, todėl didžioji dauguma vaikų pavargsta nuo tokio žinių srauto ir mokymasis tampa pasyvus, iš pareigos, o ne iš noro ir gebėjimų.... dar ir nuo mokytojos priklauso.... Pirmą klasėj ima kasdien po naują temą, viską reikia išmokt greit, daug, o kokybė nuo to nukenčia Na yra vaikų, kurie naujus dalykus kaip siemkes gliaudo, bet iš paruošiamukų rezultatų dar ankstoka spręst, kaip seksis mokykoje...
QUOTE(NORIKA @ 2010 01 17, 20:49) 1. Jei daug lankančių nebūtinai darželis yra geras. Daug priklauso nuo tankumo gyventojų rajone, nuo direktorės grupių komplektavimo ir t.t. Man irgi susidarė įspūdis, kad daug kas priklauso rajono, kažkaip atrodo, kad pietiniame lengviau gauti vietą darželyje negu centre (kalbu apie lopšelinukus)
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 18, 10:12
Būtent šiame rajone darželis vienas prie vieno yra  tai pagal norus rinktis tikrai galima
kvepaliuks
2010 01 18, 13:53
Sveikutes  gal kas zinot apie darzeliu laisvas vietas, mes gyvenam korsako gatvej, noreciau pradet leisti jau suneli savo i darzeli, nes kova sueis 2 metai norim po truputi pratintis
QUOTE(kvepaliuks @ 2010 01 18, 13:53) Sveikutes  gal kas zinot apie darzeliu laisvas vietas, mes gyvenam korsako gatvej, noreciau pradet leisti jau suneli savo i darzeli, nes kova sueis 2 metai norim po truputi pratintis  Gali pabandyti per kiekvieno darželio tinklapį pažiūrėti DARŽELIAI. Bet kai kurie darželiai neatnaujina informacijos ten, arba išvis neskelbia,tai geriausia pačiai eiti į darželius ir žiūrėti  O jūs dar niekur neužsirašę?  Nes pvz mes, užsirašėm 2, viename išvis, tik gimusią užrašiau ir tai jokių žinių  Bet mes gyvenam centre
kvepaliuks
2010 01 18, 15:13
QUOTE(jolo @ 2010 01 18, 15:58) Gali pabandyti per kiekvieno darželio tinklapį pažiūrėti DARŽELIAI. Bet kai kurie darželiai neatnaujina informacijos ten, arba išvis neskelbia,tai geriausia pačiai eiti į darželius ir žiūrėti  O jūs dar niekur neužsirašę?  Nes pvz mes, užsirašėm 2, viename išvis, tik gimusią užrašiau ir tai jokių žinių  Bet mes gyvenam centre  mes uzsirase ,esam eilej. bet keiciasi planai, ir reikia jau dabar pradet vesti, tai ieskau laisvu pietinam dainu gatvej arba korsako, korsako eglutej tai nera musu amziaus laisvu vietu.... blemba kaip sunku
kvepaliuks
2010 01 18, 15:39
o gal kas vedat i EGLUTE cia Korsako gatvej. mes cia uzsirase, kazin kaip tas darzelis?  gerai butu kad mus anksciau priimti , mums priklauso nuo rugsejo tik...
rapolas
2010 01 18, 19:59
QUOTE(kvepaliuks @ 2010 01 18, 15:53) Sveikutes  gal kas zinot apie darzeliu laisvas vietas, mes gyvenam korsako gatvej, noreciau pradet leisti jau suneli savo i darzeli, nes kova sueis 2 metai norim po truputi pratintis  Apie laisvas vietas darzeliuose galima suzinoti savivaldybes tinklalapyje,  yra visu darzeliu laisvos vietos surasytos, pagal vaiku metus,  ten raso kad informacija atnaujina kiekviena savaite,  tai ir bandykit eiti, kur yra laisvu vietu, gal priims.
Neri-meri
2010 01 19, 17:07
QUOTE(kvepaliuks @ 2010 01 18, 16:39) o gal kas vedat i EGLUTE cia Korsako gatvej. mes cia uzsirase, kazin kaip tas darzelis?  gerai butu kad mus anksciau priimti , mums priklauso nuo rugsejo tik... Vedu jau antrus metus. Asmeniškai man, tai jis nepatinka: aplinka, grupės, žiūrint dar pas kokią auklėtoją esi. Keičiasi kiekvienais metais auklėtojos.
Boružėle
2010 01 19, 18:52
Ir mes nuo rugsėjo eisim į "Trys nykštukai" darželį. O du metukai sueis jau greit. Tai norėtumėm ankščiau į darželį, bet turbūt nepavyks  Kur darželiuose yra laisvų vietų, tie darželiai gana toli. Tai teks laukti savo daržely vietos.
Jelenux:)
2010 01 20, 08:32
mes nuo balandzio i Gintareli  i lopseli  gal daugiau kas?
Paruosiamuku grupe turejo pries kelis metus pati Ginkunu mokykla Be gyventoju tankumo dar yra toks dalykas kaip ir vaiku gimstamumas tam tikrais metais. Atsizvelgiant i tai darzeliuose bando ir grupes formuoti. Viename is darzeliu del sios priezasties buvo planuose kitais metais sujungti dvi grupes panasaus amziaus, ir padaryti viena papildoma lopselinuku grupe.
raimuske
2010 01 24, 14:47
Sveikos mamytes. Noriu paklausti, gal kas ka yra girdeje, o gal ir vaikuciai lanko darzeli SIGUTE? Mes nuo rugsejo pradesim lankyti, tai idomu butu isgirsti atsiliepimu apie ji?
..simutea..
2010 01 24, 16:21
QUOTE(raimuske @ 2010 01 24, 16:47) Sveikos mamytes. Noriu paklausti, gal kas ka yra girdeje, o gal ir vaikuciai lanko darzeli SIGUTE? Mes nuo rugsejo pradesim lankyti, tai idomu butu isgirsti atsiliepimu apie ji? Norėjau ir aš apie šį daržiuką pasiklausti, nes esam užsirašę į žirniuką ir į Sigutę  žirniuke tikriausiai nebebus vietos šiam rudenėliui mums, todėl jau beveik nusprendžiau į Sigutę leisti savo kleckus, nors visiškai nieko nzn apie šį darželį..
Ar vesit vaikus rytoj į darželius? Tokius šalčius praneša  kiek žinau nuo -20 nereikia mokėti jeigu nevedi?
Ibi patria, ubi bene!
2010 01 24, 21:35
QUOTE(pince @ 2010 01 24, 20:57) Ar vesit vaikus rytoj į darželius? Tokius šalčius praneša  kiek žinau nuo -20 nereikia mokėti jeigu nevedi? aš tai vesiu, neturiu ką daryt, apmuturiuosiu ir kaip nors nunešiu greit, daržas už namo, gal nesušalsim  bet mes katik po slogų
daivina
2010 01 25, 08:13
QUOTE(..simutea.. @ 2010 01 24, 17:21) Norėjau ir aš apie šį daržiuką pasiklausti, nes esam užsirašę į žirniuką ir į Sigutę  žirniuke tikriausiai nebebus vietos šiam rudenėliui mums, todėl jau beveik nusprendžiau į Sigutę leisti savo kleckus, nors visiškai nieko nzn apie šį darželį.. Mes einam i SIGUTE,lopselinuku grupe,labai gera ir nuostabi yra viena aukletoja Labai moka uzsiimti ir bendrauti su vaikais
..simutea..
2010 01 25, 10:22
QUOTE(daivina @ 2010 01 25, 10:13) Mes einam i SIGUTE,lopselinuku grupe,labai gera ir nuostabi yra viena aukletoja Labai moka uzsiimti ir bendrauti su vaikais  Mes irgi į lopšiuką. sakė šiais metais bus dvi lopšiuko grupės. Tai kažin kuri ta geroji auklėtoja?
|
|