Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželiai Šiaulių mieste
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Airiduko mamyte
QUOTE(dalyyvė @ 2009 08 28, 11:16)
tik labai geri 4u.gif
*

smagu girdėti tada thumbup.gif mirksiukas.gif
tomaettera
mano mazylis irgi nuo rugsejo pirmas prades i gluosni eiti. as tai labai jaudinuosi kaip jis ten pasiliks ar kitom tokiu baimiu kyla?
Nice
QUOTE(vassara @ 2009 08 27, 20:24)
na labai tuo abejoju.
juk aukletoja ne mazas vaikas, o suauges zmogus su savo charakteriu  biggrin.gif

man pvz. tryju nykštuku direktore labai patiko, o aukletojos ne.  mirksiukas.gif
*

mes nuo rugsejo 1d eisim i tris nykstukus, paskokia aukletoja jus ejote?
blansyte
QUOTE(dainora @ 2009 08 25, 13:35)
mes ir eisim nuo rugsejo 1d...apie ja ir as girdejau gerus atsiliepimus mirksiukas.gif
*

Su Rozenbergiene dirbau senais laikais.labai fainas žmogus thumbup.gif thumbup.gif
Airiduko mamyte
QUOTE(tomaettera @ 2009 08 28, 12:55)
mano mazylis irgi nuo rugsejo pirmas prades i gluosni eiti. as tai labai jaudinuosi kaip jis ten pasiliks ar kitom tokiu baimiu kyla?
*

o smagu dar viena mamytė iš gluosnio thumbup.gif aš irgi jaudinuosi bet stengiuosi negalvoti kad kas negerai 4u.gif viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2009 08 28, 17:34)
Su Rozenbergiene dirbau senais laikais.labai fainas žmogus  thumbup.gif  thumbup.gif
*

kaip smagu girdėti tokius gerus atsiliepimus thumbup.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(renute @ 2009 08 26, 10:53)
taip, taip voveraitė irgi atsidarys, tik geriausiu atveju rugsėjo vidury.
gerai, kad aš sūnų namie auginu, tai man problemų nekyla, bet dirbantiems tėveliams tai tragedija. doh.gif
*

klausimas ne į temą... o jūs su sūnumi patekot į grupę? juk jis dar visai mažas blink.gif
Aidola
Sveikos! Mano mazoji nuo sio rugsejo i "Gluosni" keliauja. Tik dar nezinau nei i kokia grupe, nei pas kokia aukletoja pakliusime. Rugsejo pirmaja suzinosime. Tik sake, kad pas trimecius. Tai labai neramu, kaip pripras ir dar, ar neprazus tarp didesniu vaikuciu.
Sunu i ta pati darzeli nuo praejusiu metu pavasario leidau, i "Voveriuku" grupe. Tai labai sunkiai mums sekesi. Labai verke, tad teko daryti pertrauka.
Vat ir laukiu su nerimu rugsejo 1-osios, nes teks pratinti abu vaikucius unsure.gif smile.gif .
Airiduko mamyte
QUOTE(Auksela @ 2009 08 30, 13:27)
Sveikos! Mano mazoji nuo sio rugsejo i "Gluosni" keliauja. Tik dar nezinau nei i kokia grupe, nei pas kokia aukletoja pakliusime. Rugsejo pirmaja suzinosime. Tik sake, kad pas trimecius. Tai labai neramu, kaip pripras ir dar, ar neprazus tarp didesniu vaikuciu.
Sunu i ta pati darzeli nuo praejusiu metu pavasario leidau, i "Voveriuku" grupe. Tai labai sunkiai mums sekesi. Labai verke, tad teko daryti pertrauka.
Vat ir laukiu su nerimu rugsejo 1-osios, nes teks pratinti abu vaikucius  unsure.gif  smile.gif .
*

tai mažoji eis gaal kur ir męs eisime į ta grupę auklitoja Regina smile.gif
zaliaake123
Labutis, mamytes 4u.gif

Nuo rugsejo 3 d. savo suneli pradesiu vesti i "Zirniuko" lopseli-darzeli "Debeseliu" grupe. Gal kas nors irgi lankysite ta pati darzeli, gal girdejote kokiu nors atsiliepimu g.gif Butu idomu mirksiukas.gif
vassara
QUOTE(Nice @ 2009 08 28, 14:23)
mes nuo rugsejo 1d eisim i tris nykstukus, paskokia aukletoja jus ejote?
*

mes pas Rasa mirksiukas.gif
renute
QUOTE(Wiqtea @ 2009 08 30, 00:00)
klausimas ne į temą... o jūs su sūnumi patekot į grupę? juk jis dar visai mažas blink.gif
*

nee, mes turim vyresnę sesę. smile.gif
Riple
Ar yra mamyčių iš 2008 metais gimusių ir eisiančių i lopšiuką?
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Oppa Aciu @ 2009 08 31, 09:06)
Ar yra mamyčių iš 2008 metais gimusių ir eisiančių i lopšiuką?
*

pas mus grupėje bus vienas toks ar tokia neatsimenu blush2.gif bet irgi kaip ir jūs gimę metų pradžioje 4u.gif
edinka
QUOTE(zaliaake123 @ 2009 08 30, 15:42)
Nuo rugsejo 3 d. savo suneli pradesiu vesti i "Zirniuko" lopseli-darzeli "Debeseliu" grupe. Gal kas nors irgi lankysite ta pati darzeli, gal girdejote kokiu nors atsiliepimu
*

Lankėm tą grupę, viskas ten thumbup.gif
jolo
Sveikutės 4u.gif
Gal kas nors ką nors galit pasakyti apie Ežerėlį? g.gif ax.gif
Žadam ten leisti dukrytę, bet girdėjau, kad viena auklėtoja labai nekokia unsure.gif
daivina
Mes jau einame i Gluosni,i pukuciu grupe,aukletoja Regina,jau pabuvom 2dienas,tai dar mazai aukletoja pazistam,bet atrodo labai miela,bus matyti kaip seksis toliau mums.Sunku kai tiek daug pukuciu 4u.gif smile.gif grupeje 4u.gif
davija
QUOTE(ennga @ 2009 08 27, 14:50)
Sveiki,
as savo maziu uzrasiau i Saulute,pradesim eit nuo rugsejo, gal kas ka zino apie ji, nes direktore nelabai kaip pasirode g.gif ?
*

Mes ir lankom Saulutės l/d, man ir nepatinka direktorė ir dar daug kas, bet lolpšelio aulėtojos Virginija ir Gintarė labai patiko bigsmile.gif ir jų šeimininkutė. Dabar viena auklėtoja pensininkė, o kita - labai gera bigsmile.gif Svarbiausia yra auklėtoja ax.gif
Dijja
Mum paskutinem dienom iki rugsejo atsake "pupu pedas" verysad.gif bet staigiai susitvarkiau dokumentus ir gavom "Dainele", nuo rytojaus pradedam eiti i "Ziogeliu" grupe thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal yra "klasioku"? blush2.gif
Airiduko mamyte
QUOTE(daivina @ 2009 09 02, 20:10)
Mes jau einame i  Gluosni,i pukuciu grupe,aukletoja Regina,jau pabuvom 2dienas,tai dar mazai aukletoja pazistam,bet atrodo labai miela,bus matyti kaip seksis toliau mums.Sunku kai tiek daug pukuciu 4u.gif  smile.gif grupeje 4u.gif
*

mes irgi jau einame į pukučius nuo rugsėjo 1-osios 4u.gif jo pūkučių labai daug tai sunkoka ir mažiukams sunku apsiprasti kol kas na bet veliau gal bus gerai thumbup.gif
vitaitiene
QUOTE(ennga @ 2009 08 27, 15:50)
Sveiki,
as savo maziu uzrasiau i Saulute,pradesim eit nuo rugsejo, gal kas ka zino apie ji, nes direktore nelabai kaip pasirode g.gif ?
*

Na kantrybės jums Saulutėje. Negasdinsiu apie šį darželį daugiausiais "pagyrimų" doh.gif Tik kol kas Švietimo skyrius tyli...

Maniškis pradėjo lankyti L.D. Dainelė. Kol kas nelabai esu patenkinta auklėtojomis - žiūrėsiu kaip bus toliau. Gal kas žinot ką apie ši darželį?
Dijja
QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 10:11)
Na kantrybės jums Saulutėje. Negasdinsiu apie šį darželį daugiausiais "pagyrimų" doh.gif Tik kol kas Švietimo skyrius tyli...

Maniškis pradėjo lankyti L.D. Dainelė. Kol kas nelabai esu patenkinta auklėtojomis - žiūrėsiu kaip bus toliau. Gal kas žinot ką apie ši darželį?
*

pas kokia aukletoja papuolet? as kiek girdejau kad Daineles aukletojos lb geros blush2.gif
vitaitiene
Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau 4u.gif Jei nepasikeis niekas - netylėsiu tikrai 4u.gif Jau konsultavausi su švietimo skyriumi ką auklėtojos privalo o ko ne ax.gif
dalyyvė
QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 13:43)
  Jau konsultavausi su švietimo skyriumi ką auklėtojos privalo o ko ne ax.gif
*

tai pasidalink info ax.gif
jurgusia
QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 12:43)
Jau konsultavausi su švietimo skyriumi ką auklėtojos privalo o ko ne ax.gif
*

Tikrai papasakok ka privalo aukletojos daryti. labai idomu butu.
svajotojaa
o mes eisime i voveraite, tik aisku nespejo remonto dar padaryti doh.gif zada tik spalio vid.
renute
nemanau, kad taip ilgai reikės.
langai beveik visur sudėti, tik iš vienos pusės antras aukštas liko.
apdaila dar kai kur ir viskas.
manau max 2 savaites, o gal ir tiek nereikės.
lovely
QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 11:43)
Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau 4u.gif Jei nepasikeis niekas - netylėsiu tikrai 4u.gif  Jau konsultavausi su švietimo skyriumi ką auklėtojos privalo o ko ne ax.gif
*

Parasykite ka aukletojos privalo daryti o ko ne? g.gif
davija
QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 11:11)

oi kaip suintrigavai, gal galima plačiau mirksiukas.gif mes jau treti metai einam, tai taip jau blogo kažko nepastebėjau blink.gif
Natele
Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau 4u.gif Jei nepasikeis niekas - netylėsiu tikrai 4u.gif  Jau konsultavausi su švietimo skyriumi ką auklėtojos privalo o ko ne ax.gif
*

Manau, kad gerai elgiesi, kad nepuoli is karto aukletoju smerkt (nebent tai l. negeri ir izeidziantys dalykai buvo). Nes, manau, ne pyragai ten joms pirmaji menesiuka... Kiek pamenu, kai savo trimeti vedem, kiek ten asaru, oziu, neklausymu ir uzsispyrimu is vaiku matem... kol vaikai bent kiek ipranta prie darzelio tvarkos ir taisykliu, tai maziausiai pora savaiciu praeina. O jei tai kalba apie lopseli, tai is vis jas uzjauciu pirmom dienom... Juk visus is seimu atveda su savais norais, charakteriais... Ir kaip aukletojai vykdyt savo pareigas, jei vaikas, tarkim, nesiduoda sauskelniu pakeist ar nuvilkt kokio rubo , ar dar ko g.gif . Aukletoju rankos suristos - juk jos ne tevai...
Bet, aisku, ir aukletoju visokiu buna - tikrai ne visos is meiles vaikams, greiciausiai dirba g.gif .
Rutelecorsa
mano kleckas 2007 gimimo, bandom eit i "Ziogeli", nu tai paejom savaitele ir sloguojam dabar baisiai, gal kita savaite vel bandysim eit
daivina
Mano mazoji paejo pora dienu i gluosni "pukucius" jau savaite sergam wub.gif Nespejo mazoji lialiom pasidziaugt 4u.gif
Airiduko mamyte
QUOTE(daivina @ 2009 09 09, 08:22)
Mano mazoji paejo pora dienu i gluosni "pukucius" jau savaite sergam wub.gif Nespejo mazoji lialiom pasidziaugt 4u.gif
*

Mes paėjom savaitę aną visą ir vat dabar šią savaitę dvi dieneles ir viskas šnd sloga didžiausia tai gydisimės :verysad:mes taip pat einame į Gluosnį į Pukučius smile.gif
Dijja
mes jau beveik savaite einam i Ziogelius "Dainelej" esam lb patenkintos, dukryte labai gerai priprato nebuvo jokiu problemu ir jokiu asaru thumbup.gif Aukletojos superines thumbup.gif wub.gif
Rutelecorsa
gal kas einat i "Ziogelio" "Peledziukus"?
daivina
Musu dukryte seniai jau buvo sirgusi,durys kaip pastebejau buna abi atidarytos,gal kur langas atidarytas,skersvejai susidare,o kiek reik tokiems pukuciams 4u.gif
Ramaskaaa
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 10:04)
*

mes einam i ziogeli,peledziuku grupe smile.gif
Rutelecorsa
ar neserga jusu sunelis? kaip berniuko vardas?
Airiduko mamyte
QUOTE(daivina @ 2009 09 09, 10:33)
Musu dukryte seniai jau buvo sirgusi,durys kaip pastebejau buna abi atidarytos,gal kur langas atidarytas,skersvejai susidare,o kiek reik tokiems pukuciams 4u.gif
*

KIEK MAČIAU LANGAS NU PLASTIKINIUOSE VIRŠUI ATIDARYTI DU VISADA O JAI DURYS ATIDARYTOS TAI JO KIEK TEREIKIA unsure.gif
Ramaskaaa
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 11:08)
ar  neserga jusu sunelis? kaip berniuko vardas?
*

sekmadieni siek tiek pradejo sloguot,tai nei pirmadieni nei antradieni nevedziau,bet aciu dievui neisisirgom.o siandien jau buvom iki pietu.Vardas musu Lukas 4u.gif
Rutelecorsa
tai jums gerai, kad lengvai atsipirkot, as irgi maciau kaip aukletojos langus atidare iki galo grupej, nu bet galvoju, silta gi dar, tai bene cia nuo tu skersveju musu vaikuciai taip sloguoja?
Gudruolė
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 10:04)
*

taip einam, esu labai patenkinta .
Rutelecorsa
o ma viena aukletoja "Peledziukuose" pasirode grieztoka, nu bet jeigu man paliktu 10 tokio amziaus vaiku, gal ir as nutrukciau biggrin.gif
Gudruolė
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 17:51)
o ma viena aukletoja "Peledziukuose" pasirode grieztoka, nu bet jeigu man paliktu 10 tokio amziaus vaiku, gal ir as nutrukciau biggrin.gif
*

Indre labai gera aukletoja, apie ja daug labai geru atsiliepimu. Jei apie ja kalbi. pamatysi paeisit pamatysit kokia ji faina
lovely
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 14:24)
tai jums gerai, kad lengvai atsipirkot, as irgi maciau kaip aukletojos langus atidare iki galo grupej, nu bet galvoju, silta gi dar, tai bene cia nuo tu skersveju musu vaikuciai taip sloguoja?
*

Vaikai sloguoja,nes uzsikrecia nuo kitu.Kai imunitetas sustipres pries svetimas bacilas, o ju grupeje tikrai daug buna, tol ir ligos bus.Pirmi metai visuomet buna ligu metai, antri metai lengvesni.Svarbu ligos neuzleisti, vaika pasaugoti---maziukai dar.O, darzelis lieka darzeliu,nuo ligu neissisuksi---puola visos, virusines,infekcines ir t.t.
Mano mazasis lopsyje sirgo ir sirgo,pernai darzelyje,pora savaiciu sirgome,pirma su sloga, o antra uznese viduriu infekcija i grupe (vede viduriuojanti vaika) doh.gif
Rutelecorsa
nu ir puiku, dabar belieka tik pasveikti, nes jeigu dukra nuolatos sirgs, jokia aukletoja nebepades...o del aukletoju gerumo...mano vyrui ta Indre irgi labai patiko, o man ta kita patiko labiau smile.gif del skonio nesigincijama taip sakant...
Gudruolė
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 18:16)
nu ir puiku, dabar belieka tik pasveikti, nes jeigu dukra nuolatos sirgs, jokia aukletoja nebepades...o del aukletoju gerumo...mano vyrui ta Indre irgi labai patiko, o man ta kita patiko labiau smile.gif del skonio nesigincijama taip sakant...
*

siaip abi geros ir Indre ir Asta.
Laila*
QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 11:11)

*

*

Švietimo skyrius, švietimo skyrius.... Kažkaip jaučiu, kad joks darželis ir auklėtojos netenkins...
daivina
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 09 09, 11:48)
KIEK MAČIAU LANGAS NU PLASTIKINIUOSE VIRŠUI ATIDARYTI DU VISADA O JAI DURYS ATIDARYTOS TAI JO KIEK TEREIKIA  unsure.gif
*

Pirmadieni tikiuosi jau eisim i lopseli,bet bijau ir pagalvoti,ar ilgai isbusim,pabandysiu su aukletoja kalbet,kad nedarytu skersveju 4u.gif
Airiduko mamyte
QUOTE(daivina @ 2009 09 10, 09:05)
Pirmadieni tikiuosi jau eisim i lopseli,bet bijau ir pagalvoti,ar ilgai isbusim,pabandysiu su aukletoja kalbet,kad nedarytu skersveju 4u.gif
*

jo gal ir reikia pasakyti smile.gif šiendien susirinkimas žinai? smile.gif
jolo
Daivina ir Airiduko mamyte, ir kaip jums, ar patinka Gluosnyje? g.gif Turbūt rytoj reiks eiti ten pasižiūrėti kokios eilės ir ar yra kokių šansų ten papulti g.gif Nes matau, kad su Ežerėliu gaunasi dyyyydelis š... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.