QUOTE(dalyyvė @ 2009 08 28, 11:16)
smagu girdėti tada
mano mazylis irgi nuo rugsejo pirmas prades i gluosni eiti. as tai labai jaudinuosi kaip jis ten pasiliks ar kitom tokiu baimiu kyla?
QUOTE(tomaettera @ 2009 08 28, 12:55) mano mazylis irgi nuo rugsejo pirmas prades i gluosni eiti. as tai labai jaudinuosi kaip jis ten pasiliks ar kitom tokiu baimiu kyla? o smagu dar viena mamytė iš gluosnio Papildyta: QUOTE(blansyte @ 2009 08 28, 17:34) kaip smagu girdėti tokius gerus atsiliepimus
Sveikos! Mano mazoji nuo sio rugsejo i "Gluosni" keliauja. Tik dar nezinau nei i kokia grupe, nei pas kokia aukletoja pakliusime. Rugsejo pirmaja suzinosime. Tik sake, kad pas trimecius. Tai labai neramu, kaip pripras ir dar, ar neprazus tarp didesniu vaikuciu.
Sunu i ta pati darzeli nuo praejusiu metu pavasario leidau, i "Voveriuku" grupe. Tai labai sunkiai mums sekesi. Labai verke, tad teko daryti pertrauka. Vat ir laukiu su nerimu rugsejo 1-osios, nes teks pratinti abu vaikucius QUOTE(Auksela @ 2009 08 30, 13:27) Sveikos! Mano mazoji nuo sio rugsejo i "Gluosni" keliauja. Tik dar nezinau nei i kokia grupe, nei pas kokia aukletoja pakliusime. Rugsejo pirmaja suzinosime. Tik sake, kad pas trimecius. Tai labai neramu, kaip pripras ir dar, ar neprazus tarp didesniu vaikuciu. Sunu i ta pati darzeli nuo praejusiu metu pavasario leidau, i "Voveriuku" grupe. Tai labai sunkiai mums sekesi. Labai verke, tad teko daryti pertrauka. Vat ir laukiu su nerimu rugsejo 1-osios, nes teks pratinti abu vaikucius tai mažoji eis gaal kur ir męs eisime į ta grupę auklitoja Regina
Labutis, mamytes
Nuo rugsejo 3 d. savo suneli pradesiu vesti i "Zirniuko" lopseli-darzeli "Debeseliu" grupe. Gal kas nors irgi lankysite ta pati darzeli, gal girdejote kokiu nors atsiliepimu
Ar yra mamyčių iš 2008 metais gimusių ir eisiančių i lopšiuką?
Sveikutės
Gal kas nors ką nors galit pasakyti apie Ežerėlį? Žadam ten leisti dukrytę, bet girdėjau, kad viena auklėtoja labai nekokia
Mes jau einame i Gluosni,i pukuciu grupe,aukletoja Regina,jau pabuvom 2dienas,tai dar mazai aukletoja pazistam,bet atrodo labai miela,bus matyti kaip seksis toliau mums.Sunku kai tiek daug pukuciu
QUOTE(ennga @ 2009 08 27, 14:50) Sveiki, as savo maziu uzrasiau i Saulute,pradesim eit nuo rugsejo, gal kas ka zino apie ji, nes direktore nelabai kaip pasirode Mes ir lankom Saulutės l/d, man ir nepatinka direktorė ir dar daug kas, bet lolpšelio aulėtojos Virginija ir Gintarė labai patiko
Mum paskutinem dienom iki rugsejo atsake "pupu pedas"
QUOTE(daivina @ 2009 09 02, 20:10) Mes jau einame i Gluosni,i pukuciu grupe,aukletoja Regina,jau pabuvom 2dienas,tai dar mazai aukletoja pazistam,bet atrodo labai miela,bus matyti kaip seksis toliau mums.Sunku kai tiek daug pukuciu mes irgi jau einame į pukučius nuo rugsėjo 1-osios QUOTE(ennga @ 2009 08 27, 15:50) Sveiki, as savo maziu uzrasiau i Saulute,pradesim eit nuo rugsejo, gal kas ka zino apie ji, nes direktore nelabai kaip pasirode Na kantrybės jums Saulutėje. Negasdinsiu apie šį darželį daugiausiais "pagyrimų" Maniškis pradėjo lankyti L.D. Dainelė. Kol kas nelabai esu patenkinta auklėtojomis - žiūrėsiu kaip bus toliau. Gal kas žinot ką apie ši darželį? QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 10:11) Na kantrybės jums Saulutėje. Negasdinsiu apie šį darželį daugiausiais "pagyrimų" Maniškis pradėjo lankyti L.D. Dainelė. Kol kas nelabai esu patenkinta auklėtojomis - žiūrėsiu kaip bus toliau. Gal kas žinot ką apie ši darželį? pas kokia aukletoja papuolet? as kiek girdejau kad Daineles aukletojos lb geros
Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau
o mes eisime i voveraite, tik aisku nespejo remonto dar padaryti
nemanau, kad taip ilgai reikės.
langai beveik visur sudėti, tik iš vienos pusės antras aukštas liko. apdaila dar kai kur ir viskas. manau max 2 savaites, o gal ir tiek nereikės. QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 11:43) Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau Parasykite ka aukletojos privalo daryti o ko ne? QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 11:11) Na kantrybės jums Saulutėje. Negasdinsiu apie šį darželį daugiausiais "pagyrimų" oi kaip suintrigavai, gal galima plačiau QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 12:43) Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau Manau, kad gerai elgiesi, kad nepuoli is karto aukletoju smerkt (nebent tai l. negeri ir izeidziantys dalykai buvo). Nes, manau, ne pyragai ten joms pirmaji menesiuka... Kiek pamenu, kai savo trimeti vedem, kiek ten asaru, oziu, neklausymu ir uzsispyrimu is vaiku matem... kol vaikai bent kiek ipranta prie darzelio tvarkos ir taisykliu, tai maziausiai pora savaiciu praeina. O jei tai kalba apie lopseli, tai is vis jas uzjauciu pirmom dienom... Juk visus is seimu atveda su savais norais, charakteriais... Ir kaip aukletojai vykdyt savo pareigas, jei vaikas, tarkim, nesiduoda sauskelniu pakeist ar nuvilkt kokio rubo , ar dar ko Bet, aisku, ir aukletoju visokiu buna - tikrai ne visos is meiles vaikams, greiciausiai dirba
mano kleckas 2007 gimimo, bandom eit i "Ziogeli", nu tai paejom savaitele ir sloguojam dabar baisiai, gal kita savaite vel bandysim eit
Mano mazoji paejo pora dienu i gluosni "pukucius" jau savaite sergam
mes jau beveik savaite einam i Ziogelius "Dainelej" esam lb patenkintos, dukryte labai gerai priprato nebuvo jokiu problemu ir jokiu asaru
gal kas einat i "Ziogelio" "Peledziukus"?
Musu dukryte seniai jau buvo sirgusi,durys kaip pastebejau buna abi atidarytos,gal kur langas atidarytas,skersvejai susidare,o kiek reik tokiems pukuciams
ar neserga jusu sunelis? kaip berniuko vardas?
tai jums gerai, kad lengvai atsipirkot, as irgi maciau kaip aukletojos langus atidare iki galo grupej, nu bet galvoju, silta gi dar, tai bene cia nuo tu skersveju musu vaikuciai taip sloguoja?
o ma viena aukletoja "Peledziukuose" pasirode grieztoka, nu bet jeigu man paliktu 10 tokio amziaus vaiku, gal ir as nutrukciau
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 14:24) tai jums gerai, kad lengvai atsipirkot, as irgi maciau kaip aukletojos langus atidare iki galo grupej, nu bet galvoju, silta gi dar, tai bene cia nuo tu skersveju musu vaikuciai taip sloguoja? Vaikai sloguoja,nes uzsikrecia nuo kitu.Kai imunitetas sustipres pries svetimas bacilas, o ju grupeje tikrai daug buna, tol ir ligos bus.Pirmi metai visuomet buna ligu metai, antri metai lengvesni.Svarbu ligos neuzleisti, vaika pasaugoti---maziukai dar.O, darzelis lieka darzeliu,nuo ligu neissisuksi---puola visos, virusines,infekcines ir t.t. Mano mazasis lopsyje sirgo ir sirgo,pernai darzelyje,pora savaiciu sirgome,pirma su sloga, o antra uznese viduriu infekcija i grupe (vede viduriuojanti vaika)
nu ir puiku, dabar belieka tik pasveikti, nes jeigu dukra nuolatos sirgs, jokia aukletoja nebepades...o del aukletoju gerumo...mano vyrui ta Indre irgi labai patiko, o man ta kita patiko labiau
QUOTE(Rutelecorsa @ 2009 09 09, 18:16) nu ir puiku, dabar belieka tik pasveikti, nes jeigu dukra nuolatos sirgs, jokia aukletoja nebepades...o del aukletoju gerumo...mano vyrui ta Indre irgi labai patiko, o man ta kita patiko labiau siaip abi geros ir Indre ir Asta. QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 11:11) Na kantrybės jums Saulutėje. Negasdinsiu apie šį darželį daugiausiais "pagyrimų" Maniškis pradėjo lankyti L.D. Dainelė. Kol kas nelabai esu patenkinta auklėtojomis - žiūrėsiu kaip bus toliau. Gal kas žinot ką apie ši darželį? QUOTE(vitaitiene @ 2009 09 04, 12:43) Aš taip pat girdėjau, kad geros ir tik gerų atsiliepimų. Kol kas paliksiu kaip yra - pradžia, gal pasikeis viskas paskui. Puikiai suprantu, kad ir auklėtojoms sunku. Žiūrėsim kaip toliau Švietimo skyrius, švietimo skyrius.... Kažkaip jaučiu, kad joks darželis ir auklėtojos netenkins...
Daivina ir Airiduko mamyte, ir kaip jums, ar patinka Gluosnyje?
|