Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas ir sportas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
samsam
QUOTE(dinarad @ 2009 11 02, 23:04)
Norejau paklaust-o kai maudosi vonioj irgi bijo vandens? Daugeliui vaikam nepatinka kai pila vandeni ant galvos.Mano kai buvo maza taip zviegdavo,kai plaudavom galva .Jei ir pas jus tas pats,tai reiketu namie ,kai maudote pratintis.Bet kad del sito turetumet atlaisvinti vieta kitam-tai cia tikrai nesamone! Juk tam ir atvedet vaika i baseina,kad ismoktu plaukt ir nebijotu nert.Plaukimo grupes maziesems neturetu but dideles.Trenere ,dirbanti su maziausiais turi but gera psichologe,kad kazkaip ikalbetu vaika tai padaryti.
Maniske pradejo lankyt baseina 5 metu.Bat pas mus sese buvo plaukike,tai vasara jau savarankiskai bandydavo pakartot.Atejus i baseina del to nebuvo problemu,problemu turejom del salcio.  biggrin.gif Jai visada budavo salta tai puse treniruotes sededavo duse,arba isikutijus i ranksluosti.Lanke 2 metus,dabar uzsigrudinus   thumbup.gif 
Dar klausimas-gal jusu vaikas jau spejo susidraugaut su kuo nors grupeje? Gal tas vaikas jau neria? Padeda ir zaidimai-poroje-kas greiciau,ar ilgiau paners? Ar kazkas panasaus.Galima butu ir susikibus uz ranku.Bet tai turi skatint TRENERE!
*

Papildyta:
QUOTE(smalsi77 @ 2009 11 13, 02:25)
NU NIEKO SAU  doh.gif ar tai ne treneres darbas - ismokinti vaika panerti? tai uz ka jai pinigus mokate? gal, kad ant baseino krasto pastovi?
as lankiau vandens aerobika Misko gatvej, tam didziajam baseine, tai nuo tu vaiku (didesniu) treneriu kraupdavau, rekia ant vaiku, kalba baisiai, pvz "ko cia sedi kaip ant šikano!   doh.gif  man tai baisu buvo. maciau, kaip vienam berniukui liepe panerti ir plaukti, jam nepavyko, tai ta trenere tik akim pavarte ir nuejo, nei patare, nei pamokino, vaiksto aplink ta baseina baisiai nepatenkinta, nepatiko jos man  schmoll.gif
*

Nesuprantu kaip as cia tik dabar pamaciau jusu zinutes g.gif Kompas kazkaip neismete man sitos temos tarp mano pasirinktuju doh.gif
Tai va. Panert mes taip ir nepanerem baseine pas sia trenere. Na ju sistema yra tokia, kad per keturias treniruotes vaikas privalo panerti jei ne tai kaip ir ate...
Vonios namie mes neturime. Tai tetis pradejo pats eiti su vaiku i baseina. Ir gal po dvieju apsilankymu vaikas panare. Reikejo matyt tik truputi kantrybes. Zodziu jau gal trys men lanko maniskis baseina pas kita trenere toje pacioje misko g. Sekasi neblogai, vaikas noriai eina. Mat sios treneres uzsiemimu specifika labiau manksta vandenyje na aisku ir plaukima. O anos buvo iskart plauk ir siek rezultatu. Tai maniskis nebus matyt is tu siekianciu rezultatu smile.gif
LinVik
Oho kiek baisu dalyku cia prisiskaiciau apie baseinus. Nustebau del tokio treneriu darbo, nes mano pacios vyras mokina vaikus nardyti, su vamzdeliu, po to rimciau. Tai visa laika vandeni pats buna, kaip ismokysi budamas krante smile.gif Nesamone. Be to, daugiau nei 6 -7 vaikai ant vieno trenerio jau sudetinga, nesuziuresi kaip visi ka atlieka. Matyt ne tuos klubus mokymuisi pasirinkot. Jei reikes kam kontaktu Kaune ar Klaipedoj, parasykit, ateisit, pasibandysit vien del palyginimo:)
saturno_sesely
labai noreciau leisti vaika i koki sporto bureli ar uzsiemima, bet dar per mazas, 2.5 metu smile.gif
VilteNo
Sveiki, prašau pareikškite savo nuomonę atsakingo vartojimo tema. Ačiū smile.gif

Nuoroda cia
samsam
QUOTE(LinVik @ 2010 04 08, 11:55)
Oho kiek baisu dalyku cia prisiskaiciau apie baseinus. Nustebau del tokio treneriu darbo, nes mano pacios vyras mokina vaikus nardyti, su vamzdeliu, po to rimciau. Tai visa laika vandeni pats buna, kaip ismokysi budamas krante smile.gif Nesamone. Be to, daugiau nei 6 -7 vaikai ant vieno trenerio jau sudetinga, nesuziuresi kaip visi ka atlieka. Matyt ne tuos klubus mokymuisi pasirinkot. Jei reikes kam kontaktu Kaune ar Klaipedoj, parasykit, ateisit, pasibandysit vien del palyginimo:)
*

Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui? Kur Kaune lankyti baseina penkiu metu vaikui iskyrus Sporto mokykla Misko gatveje?

4u.gif
atine
QUOTE(samsam @ 2010 04 10, 00:15)
Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui? Kur Kaune lankyti baseina penkiu metu vaikui iskyrus Sporto mokykla Misko gatveje?
4u.gif
*

Dar vaikus priima Dainavos baseine.
Cia Liepa

Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui?

penkiu metu vaikui patarciau isbandyti kendo, raudondvario pl. 113a,

cookiller
Sveikos mirksiukas.gif Ieškojau savo 5 metų vaikui kokio labai vyriško sporto, kuris jam padėtų fiziškai sustiprėti, apsiginti save, išmokti drausmės, pajusti komandos dvasią.
Vat ir atradau ledo ritulio treniruotes. Gyvas sidabras jis pas mane biggrin.gif , tai šis sportas jam kaip tik. Išsikrauna, išsilaksto, išsišokinėja. Po treniruotės būna kaip vandeniu nulietas. Lankydamasis treniruotėse jis tikrai išmoko pakovoti už save. Tai - kontaktinis sportas, berniukai apsistumdo, pasimojuoja lazdom, bet rūbinėje vėl visi kaip vienas thumbup.gif
Teko mums išbandyti ir kitų vaikų agresiją blink.gif
Persikėlėm kitur gyvent ir pakeitėm darželį. Maniškis nuėjo pirmą dieną, o ten jau kolektyvas susidaręs, turi savo vierchą rolleyes.gif Na ir tas vierchas tuoj pat puolė naujoką (maniškį) g.gif
Maniškis iki būrelio buvo labai taikus, muša tai susigužia, biški ranka pamojuoja ir psio unsure.gif
O čia jau nepasimetė, davė atgal ir nemažai. Tai dabar geriausi draugai biggrin.gif Žodžiu berniukai tarpusavyje išsiaiškino cool.gif
O ir šiaip, maniškis buvo toks vaikiškai putlus, o dabar tokie raumenukai išryškėjo biggrin.gif , nes labai rimtai treneriai žiūri į šiuos vaikus - 4 treniruotės per savaitę po 1 valandą kaip ir ne mažai + tuoj prasidės ledo ritulio vasaros dienos stovykla kur bus kviečiami treneriai iš Rusijos, Latvijos. Vaikai treniruosis, mokysis taktikos, važiuos į vichy parką maudytis, žais fulią ir kt.
Liuks, aš labai labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mūsų maliukų komanda:
http://www.ledorituliomokykla.lt/index.php...&Itemid=171
dolly`
musiskiui dar nera dvieju metuku,bet turbut kaip ir vsii teveliai pasvarstom kur leisim savo atzala tobuleti,hobi atrasti...manau svarbu parodyti vaikui bent pora "keliu" o paskui jis atsirinks pats kas daugiau idomu ax.gif vyras planuoja vestis i futbolo bureli koki,as mastau apie rytu kovos menus... zinoma,pora meteliu dar paalukt teks,bet smagu paplanuoti biggrin.gif
samsam
QUOTE(atine @ 2010 04 13, 01:28)
Dar vaikus priima Dainavos baseine.
*

Labai toli nuo musu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Cia Liepa @ 2010 04 13, 17:47)
Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui?

penkiu metu vaikui patarciau isbandyti kendo, raudondvario pl. 113a,
*

Ir Raudondvaris labai toli unsure.gif
Nera galimybes vezioti taip toli, kadangi po darbu nespejame...
Papildyta:
QUOTE(cookiller @ 2010 06 10, 10:23)

Maciau ir Kauno akropolyje ledo arenoje vaikus treniruoja. Galingai jie ten atrodo bigsmile.gif Bet man kazkaip atrodo, kad maniskis dar per zioplas tokiam sportui. Gal nuo kitu metu g.gif
Perkūnė
Kur Kaune 4metį priimtų pasportuot g.gif krepšinis, lengvoji atletika ar kovos menai domintų. Radom tik baseiną arba šokius nuo 4 metų ax.gif
Rashkyte
QUOTE(Perkūnė @ 2010 09 12, 02:05)
Kur Kaune 4metį priimtų pasportuot g.gif krepšinis, lengvoji atletika ar kovos menai domintų. Radom tik baseiną arba šokius nuo 4 metų ax.gif
*

tiksliai nezinau nuo keliu metuku, bet siulyciau i "Samuraju" Partizanu 14 4u.gif karate instruktoriai LT patys geriausi 4u.gif cempionai daugkartiniai 4u.gif savininkas shotokan federacijos prezidentas 4u.gif geras klubas, tik vieta ne kokia, bet jei labai norit ir visa kita tinka tai 4u.gif
limpopooo
O kur Vilniuje ar netoli Vilniaus nuvesti 4-meti? Sportuoti norsisi, kad sustipretu. Galvoju apie dziudo, karate... Bet daugiausiai variantu Kaune sad.gif
cookiller
QUOTE(limpopooo @ 2010 09 21, 16:21)
O kur Vilniuje ar netoli Vilniaus nuvesti 4-meti? Sportuoti norsisi, kad sustipretu. Galvoju apie dziudo, karate... Bet daugiausiai variantu Kaune sad.gif
*

Ledo ritulys akropolyje thumbup.gif thumbup.gif
jauna mamytė
QUOTE(limpopooo @ 2010 09 21, 16:21)
*

Vaikų 3-6 m. karate treniruotės vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 17:30val. Karate Dojo (Konstitucijos pr. 12). Jei domina rašykit i az arba tel: 863402430 smile.gif
jauna mamytė
Bet ar tai nėra per sunku tokio amžiaus vaikams? ax.gif
cookiller
QUOTE(jauna mamytė @ 2010 09 27, 14:30)
Bet ar tai nėra per sunku tokio amžiaus vaikams?  ax.gif
*

Ką turite omeny: ledo ritulį, jogą ar karate? smile.gif
verdi
Man tai ir tie sportai mazameciams , manau, gali net ir pakenkti.. g.gif
cookiller
QUOTE(verdi @ 2010 10 04, 18:30)
*

Maniškis labai stipriai sportuoja nuo 4 metukų, dar nieko blogo nepastebėjau. Tik į gerą. Pasidarė stiprus, ištvermingas, bendraujantis, gerai miega, gerai valgo.
jauna mamytė
Ką turite omeny: ledo ritulį, jogą ar karate? smile.gif

Turiu omeny ledo rituly, joga ir karate tikrai manau nėra sunku, bet ledo ritulys g.gif ten juk ir traumų manau būna, ir fizinis krūvis tokio amžiaus vaikui. Manau tokio amžiaus reiktų leisti į lengvesnius sportus, kur daugiau dėmesio skiriama judėsių koordinacijai, susikaupimui ir panašiems dalykams...
Na bet tai tik mano nuomonė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(verdi @ 2010 10 04, 18:30)
*

Žinoma gali pakenkti jei kažkas yra daroma ne taip, bet reiktų ne vaikams uždrausti sportuoti, o tėvams domėtis kas ten ir kaip yra, ir tada tikrai bus tik į naudą viskas biggrin.gif
cookiller
QUOTE(jauna mamytė @ 2010 10 06, 11:49)
bet ledo ritulys  g.gif  ten juk ir traumų manau būna, ir fizinis krūvis tokio amžiaus vaikui
*

Ten ant vaikų uždėta tiek visokių apsaugų, kad nėra ko baimintis.
Atrodo kaip maži robotukai biggrin.gif
O dėl fizinio krūvio - tai nėra jis ten toks didelis kaip iš šono atrodo. Po treniruotės dar turi daugybę jėgos dūkti, lakstyti per suoliukus biggrin.gif
rionka
QUOTE(jauna mamytė @ 2010 09 22, 10:50)
Vaikų 3-6 m. karate treniruotės vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 17:30val. Karate Dojo (Konstitucijos pr. 12). Jei domina rašykit i az arba tel: 863402430  smile.gif
*

sveiki.labai noreciau ir as savo beveik 5 m. atzala leist i karate.Gal galit daugiau papasakot kaip kas viksta. 4u.gif
cookiller
QUOTE(rionka @ 2010 10 06, 22:22)
sveiki.labai noreciau ir as savo beveik 5 m. atzala leist i karate.Gal galit daugiau papasakot kaip kas viksta. 4u.gif
*

Vyksta viskas labai paprastai, vaikai stovi vienas priešais kitą, mosikuoja rankomis, kojomis, mokosi kaip apsikabinti ir parversti, bet neverčia. Šiaip durniuoja ir tiek biggrin.gif (kalbu apie mažius)
rionka
QUOTE(cookiller @ 2010 10 08, 15:52)
Vyksta viskas labai paprastai, vaikai stovi vienas priešais kitą, mosikuoja rankomis, kojomis, mokosi kaip apsikabinti ir parversti, bet neverčia. Šiaip durniuoja ir tiek  biggrin.gif  (kalbu apie mažius)
*

ar tiesa kad 1pamoka kainuoja 30lt. uz nepilna valanda?
jauna mamytė
Jei apie Karate Dojo, tai čia 30lt vyresniems ir suaugusiems, kur treniruotės vyksta daugiau nei valandą, mažiukams šitie įkainiai netaikomi smile.gif
rionka
aciu uz info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
asta11
Mes savo mažiui (dabar 1 metai ir 9 men) namuose irengeme maza sporto kampeli - svediska sienele su kopetelem, ziedais ir t.t. Tai mazius vis bega ir bega palaipioti ir pasisupti smile.gif. Kai paaugs, gales ir kitur eiti pasportuoti, bet ir dabar norisi, kad pajudetu. O tai prasteja orai ir nelabai kur lauke pasikarstysi, slapia... O ir tetis prisijungia, viena kita prisitraukima padaro, vaikui gera pavyzdi rodo smile.gif
Perfect
QUOTE(asta11 @ 2010 11 03, 22:53)
Mes savo mažiui (dabar 1 metai ir 9 men) namuose irengeme maza sporto kampeli - svediska sienele su kopetelem, ziedais ir t.t.

Kaip smagiai biggrin.gif
kaktusas93
Mano pazistami turi dukra. Jai 13. Mergaite nori pradeti lankyti baseina. Bet kiek domejosi Kaune i dauguma baseinu tokio amziau jau nebepriima g.gif (kruvio labai didelio nenori t.y. eiti ten kiekviena diena). Gal turit ka patart? g.gif
matule
Ka manote apie plaukimo pamokeles jau nuo 6 savaiciu kudikiams?maniskiui 10 savaiciu,planuoju uzsirasyt,tik bijau,kad jau orai nekokie,kad nepersaltu,gal geriau nuo 6men pradeti?
jauna mamytė
QUOTE(asta11 @ 2010 11 03, 22:53)
Mes savo mažiui (dabar 1 metai ir 9 men) namuose irengeme maza sporto kampeli - svediska sienele su kopetelem, ziedais ir t.t. Tai mazius vis bega ir bega palaipioti ir pasisupti smile.gif. Kai paaugs, gales ir kitur eiti pasportuoti, bet ir dabar norisi, kad pajudetu. O tai prasteja orai ir nelabai kur lauke pasikarstysi, slapia... O ir tetis prisijungia, viena kita prisitraukima padaro, vaikui gera pavyzdi rodo smile.gif
*

Kokia gera idėja, reiks apie tai ir mums pagalvot biggrin.gif
spurgele
QUOTE(cookiller @ 2010 10 05, 09:37)
Maniškis labai stipriai sportuoja nuo 4 metukų, dar nieko blogo nepastebėjau. Tik į gerą. Pasidarė stiprus, ištvermingas, bendraujantis, gerai miega, gerai valgo.
*

QUOTE(cookiller @ 2010 10 06, 14:37)
Ten ant vaikų uždėta tiek visokių apsaugų, kad nėra ko baimintis.
Atrodo kaip maži robotukai  biggrin.gif
O dėl fizinio krūvio - tai nėra jis ten toks didelis kaip iš šono atrodo. Po treniruotės dar turi daugybę jėgos dūkti, lakstyti per suoliukus  biggrin.gif
*

pas mus tas pats smile.gif. esame su vyru begalo laimigi atradę savo sūnui tokią sporto šaką kaip ledo ritulys thumbup.gif
Nulika
QUOTE(jauna mamytė @ 2010 10 08, 22:18)
Jei apie Karate Dojo, tai čia 30lt vyresniems ir suaugusiems, kur treniruotės vyksta daugiau nei valandą, mažiukams šitie įkainiai netaikomi smile.gif
*

visiska nesamone karate maziukams. mamo pazistamos sunus lanke nuo darzelio laiku, tai nei jegos, nei formos, nepridejo, reikia vesti i normalius burelius, arba baseina, o ne rankom mosikoti uz tokiu pinigus doh.gif
yra juk tiek sporto bureliu ax.gif
Rashkyte
QUOTE(nuliaX @ 2010 11 25, 14:16)
visiska nesamone karate maziukams. mamo pazistamos sunus lanke nuo darzelio laiku, tai nei jegos, nei formos, nepridejo, reikia vesti i normalius burelius, arba baseina, o ne rankom mosikoti uz tokiu pinigus doh.gif
*

viskas gerai su ta karate mirksiukas.gif kiekvienam kitaip mirksiukas.gif
sssss...
QUOTE(Perkūnė @ 2010 09 12, 10:05)
*

Galite išbandyti Kendo - Japonų kovos meną. Jo užsiėmimai vyksta Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje kiek žinau. Nauda ta, jog vaikas ne tik fiziškai išsikrauna, bet ugdomos ir vertybės tokios kaip pagarba aplinkai, savo daiktams ir pan. Vaikai gali pradėti lankyti nuo 4 metų.
jauna mamytė

Tik prašau neįsižeisti, išreiškiu tik savo nuomonę.
Kaip kas supranta "normalų būrelį", man asmeniškai tik kovos menai yra normalūs būreliai, ir tai ne visi, ir savo sūnų kai paaugs leisiu tik ten, nes mano nuomone čia vaikai gauna ir fizinį pasirengimą (pritaikytą pagal savo amžių ir fizines galimybes) ir realią naudą, o ne tik palakstymą paskui kamuolį ar pasipliuškenimą vandenyje...
Aišku ir kovos menų klubuose ne visi treneriai yra pasiruošę dirbti su mažais vaikais, todėl reikia tėvams domėtis kas ir kaip, gauti rekomendacijas apie trenerius ir panašiai, be to ir kovos menas kovos menui nelygus, yra tikrai netinkamų, bet čia jau ištisa istorija, kuri manau niekam neydomi...
1000inis
gal kas girdejot kur vaika lavinti fiziskai be kryptingo burelio- noriu, kad judetu, lavintu judesius, raumenis, issikrautu ir tiek smile.gif
olgi
QUOTE(1000inis @ 2011 03 31, 13:57)
gal kas girdejot kur vaika lavinti fiziskai be kryptingo burelio- noriu, kad judetu, lavintu judesius, raumenis, issikrautu ir tiek smile.gif
*

Papildyta:
Vilniuje www.afl.lt

1000inis
QUOTE(olgi @ 2011 03 31, 15:23)
Papildyta:
Vilniuje www.afl.lt
*

Tai ko man reiketu, tik ne tam mieste smile.gif
dolly`
visikai sutinku su ta nuomone,kad kovos menu sportai yra vertingi ne tik fiziniu ,bet ir pagarbos,valios,koncentracijos ir kitais atzvilgiais drinks_cheers.gif man toks uzsiemimas sunui yra pirmam plane kai dar siek tiek paaugs. vyras planuoja amerikietiska futbola smile.gif
o kad sportuoti,ne bureliai,tai pas mus(uk) jau dvimeciams yra zaisti futbola ir paprasciausi gym`ai vaikaims.i viena is ju uzrasem nuo vasaros...eiles doh.gif
Victrix
Aš manau, kad visi sportai yra vertingi, ir ne vien fiziškai, jie moko ištvermės, bendravimo, tikslo siekimo:) tik man pasirodė keista, kad amžius ne toks jau mažas, 6 -7 metai.. man įdomu, ar kalbama apie rekomenduotiną amžių ar apie tą nuo kurio priima? g.gif pvz: gimnastiką kaimynų mergaitė nuo 4 lankė, žinau kas tokių metų jau ir su rakete bandė lakstyti, jau nekalbant apie plaukimą ar šokius... aš norėčiau savo dukrytę į ką nors "mergaitiško" leisti jau nuo 4-5 metukų, kaip manot? ax.gif
jauna mamytė
aš tai manau, kad nuo 5 metukų jau į rimtesnius sportus, pvz: kovos menus galima leisti, o šokiai, gimnastika ar plaukimas gali būti lankomas ir nuo 4 metukų smile.gif nors kiekvienas vaikas skirtingas, vieniems anksčiau kitiems vėliau ateina laikas ir supratimas ką jie daro rolleyes.gif
mezgejyte
Mes Kaune pradėjome lankyti fizinio užsiėmimus, mažajai patiko ax.gif

midnightlady
QUOTE(Iva @ 2003 11 01, 04:10)
;D ;D ;D taip va ka reiskia atsilikt nuo gyvenimo ir be neto sedet  wink.gif
tema super!

tik pastabele tokia del menines gimnastikos, jeigu rimtai uzsiimt tai nuo 5, veliausiai nuo 6 m pradet reikia.
Springlet, Mazge mano gi irgi ten pat lankosi kur ir jusu wink.gif
*

mums siuo metu 5 metukai... pradejome lankyti menine gimnastika:) buvo ir asaru ir visko... per pirma treniruote... bet lankyti vistiek nori...patinka...
padraika22
pas mus darzelyje daug bureliu. siemet mes lopsiukai tai niekur neveda. o kitamet rinksimes arba baseina arba karate. noriu kad vaikas kuo daugiau sportuotu, judetu. aisku, naudos nelabai tikiuosi is 3m vaiko, bet... tures uzsiemima o ne tik zaisti su vaikais
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.