QUOTE(Ambrozija @ 2003 07 17, 03:41) Plaukimas, sportinė ir meninė gimnastika nuo 7-8-erių metų; Kalnų slidės, šuoliai į vandenį, šuoliai su slidėmis nuo tramplino 9-10 metų; Fechtavimas, žirgų sportas, irklavimas, šaudymas 12-13 metų; Boksas ir visos imtynių rūšys 12-14 metų; keista, is kur tokia info? kiek teko gyvenime susidurti * geriausias amzius i visas gimtastikas - 4-5 metai * kalnu slydes - Austrijoj, Slovakijoj 3-meciai slydineja * kai lankiau jodinejima, jodinejo 7-8 metu vaikai (ant dideliu zirgu) * kai lankiau kungfu, buvo grupe vaiku 6-7-8 metu 3mecius kartais priima i ivairius sokiu kolektyvus, ypac liaudes sokius. bet tiksliai nezinau i koki. taip pat drasiai galima vesti i vaiku baseina (pvz. Vilniuje Antakalnyje).
Vaidulė
2007 07 04, 11:07
Mane jau domina nuo 4 metukų, kur galėčiau šį rudenį savo vaikiną "įdarbinti" Kaune
Vaidulė
2007 09 17, 15:18
Gal kas gali plačiau parašyti apie ŠARKUVA, Kauno vaikų sveikatingumo klubą
pradėjau leisti saviškį į plaukimą šeštadieniais. Esu labai patenkinta.  Ir vaikas labai mėgsta.
Ritulka
2008 08 28, 10:45
Kviečiu 1992-1998 m gimimo vaikus į lengvosios atletikos treniruotes nuo rugsėjo mėn. Kaune l.a. manieže Aušros 42. papildoma info tel.860091519, arba galite rašyti į AŽ.
Manau baseinas visai gerai, tik, kad manoji dar per maža. O mūsų mieste daugiau nieko ir nerasim
Gal kas veda vaikus i futbolo treniruotes? maniskiui 5-eri ir pirma syki nuejom, tai maziukas dar jis ten, vyresni smarkesni ir siaip supranta, o maniskis nezino nei kur begti - nei kaip zaisti...gal kas susidurete su tuo? reikia rubu - batu, ne nezinau kur pirkti, nera pas mus sportininku jokiu net draugu tarpe
Vaidulė
2008 09 02, 22:21
Kokie būtų pasiūlymai 5m berniukams Kaune? Baseinas, savigynos treniruotės ar kt.?
O yra kokie baseinai kur kokių metukų priimtų, mokintų plaukiot ir pan ... man taip norisi kad kai jau pradės vaikščiot (dabar jam 8mėn.) mokėtų ir plaukiot... supratimo neturiu ar čia realus dalykas ar ne , bet žadam kast didelę balą pas save sklype, tai saugumo sumetimais būtų nepošalį turbūt  . Gal visgi yra koks nors panašus baseinas mažuliukams ...
QUOTE(goshke @ 2008 09 20, 18:29) O yra kokie baseinai kur kokių metukų priimtų, mokintų plaukiot ir pan ... man taip norisi kad kai jau pradės vaikščiot (dabar jam 8mėn.) mokėtų ir plaukiot... supratimo neturiu ar čia realus dalykas ar ne , bet žadam kast didelę balą pas save sklype, tai saugumo sumetimais būtų nepošalį turbūt  . Gal visgi yra koks nors panašus baseinas mažuliukams ...  Yra  Mes lankėme raidos centre nuo gimimo  iki metukų nu nepasakyčiau, kad pramoko plaukti  bet va aš jau moku jį gerai plukdyti. Super sportas raumenukams neįkainojamas  Dar žinau, kad poliklinikose būna mamoms su mažyliais  bent jau Kaune mūsų rajono poliklinikoje yra Dainavos poliklinikoi  Tik nežinau iš kokio jūs miesto taigi forume per paieška paieškok Beje, kai paaugs sunutis,tai baseinas nr.1 sportas mūsų saraše
AHA - vadinasi kažkas panašaus bent jau yra  Super... bandysiu dar domėtis  . Parankiausia būtų Marijampolėj, tačiau 99% garantuoju čia nieko pan. nė su žiburiu nerasi pakolkas, bet visai paranku mums ir Vilnius būtų
blondinas Nr.79
2008 09 23, 05:19
QUOTE(Ritulka @ 2008 08 28, 11:45) Kviečiu 1992-1998 m gimimo vaikus į lengvosios atletikos treniruotes nuo rugsėjo mėn. Kaune l.a. manieže Aušros 42. papildoma info tel.860091519, arba galite rašyti į AŽ. ar zinai, kad profesionalus sportas labai kenkia sveikatai?...tai ko tada kvieti?
QUOTE(blondinas Nr.79 @ 2008 09 23, 06:19) ar zinai, kad profesionalus sportas labai kenkia sveikatai?...tai ko tada kvieti? tikrai  nu blemba  o kas tai yra "profesionalus"- ji juk neparašė- "treniruotes vyks penkis kart per savaitę" ... manau mažiem vaikam du kartai per savaitę lengvosios atletikos užsiemimų tiktai tik į naudą ...
QUOTE(goshke @ 2008 09 21, 22:21) AHA - vadinasi kažkas panašaus bent jau yra  Super... bandysiu dar domėtis  . Parankiausia būtų Marijampolėj, tačiau 99% garantuoju čia nieko pan. nė su žiburiu nerasi pakolkas, bet visai paranku mums ir Vilnius būtų  Šaunu  tikrai atsipalaiduos ir mažiukas ir mamytė
blondinas Nr.80
2008 09 30, 17:51
QUOTE(goshke @ 2008 09 23, 10:06) tikrai  nu blemba  o kas tai yra "profesionalus"- ji juk neparašė- "treniruotes vyks penkis kart per savaitę" ... manau mažiem vaikam du kartai per savaitę lengvosios atletikos užsiemimų tiktai tik į naudą ... profesionalus sportas yra sportas uz pinigus. O kur pinigai...ten sveikatos nera. ...istrauka is Ritos Sadzevicienės paskaitos
QUOTE(blondinas Nr.80 @ 2008 09 30, 18:51) profesionalus sportas yra sportas uz pinigus. O kur pinigai...ten sveikatos nera. ...istrauka is Ritos Sadzevicienės paskaitos nu geras
pliusiukas
2008 10 16, 22:05
mamytes,kur sportuojate su savo mazyliais iki 1metu amziaus? Joga,aerobika ar pan. Bet kur ? isskyrus "Veju feja" ir "Linija" niekur nerandu, o ten mums laikas netink....
pliusiukas
2008 10 17, 17:04
kas iesko tas randa.. paziurejusiu tema yra - vadinasi aktualu??? o prirasiusiu tai tik as - vadinasi nerandat, bet noretumet? (cia surasiau kaip reklamoj  ,nes marketingiste dirbu  taigi atkasiau viena klube,kuris sutiktu daryti,tas treniruotes su vaiku kinez. ant kamuoliu ir kaip kitaip... tik saka,kad mamyciu nesusirenka... taigi sudarykim grupe ir pirmyn. klubas yra pasiles g., parkavimas priepat ir nemokamas Noriu padeti pati sau ir dar kitoms, norincioms atgauti formas ir smagiai pasibuti su vaikiukais,mazuciukais  . daugiau per az Bijau daugiau rasyti,kad neuzskaitytu kaip reklamos.... nors gal nesupyks moderatore treniruotes butu trec ir penkt apie 15 ar 16 val... kaina apie 65 Lt Papildyta:ant nosies NAuji metai,taipnoriu graziai atrodyti,tik va neturiu kamvaikucio palikti ...
Vitalija.ma
2008 10 17, 17:07
kaip fainai toks laikas... nes kitur uzsiemimai 11 val, o tai pietuku laikas... 15.30 butu pats tas... tai cia kaip ir registruotis az reikia,kad susidarytu grupe? o kiek zmoniu,t.y. mamyciu turi buti?
pliusiukas
2008 10 17, 17:33
QUOTE(Vitalija.ma @ 2008 10 17, 18:07) kaip fainai toks laikas... nes kitur uzsiemimai 11 val, o tai pietuku laikas... 15.30 butu pats tas... tai cia kaip ir registruotis az reikia,kad susidarytu grupe? o kiek zmoniu,t.y. mamyciu turi buti? na tokio pobudzio uzsiemimuose manau iki 10 mamyciu nedaugiau... nes kitaip nesuziures.. galit i az, nes jei nesusirinks grupe tai ko gero ir nedarys
lizarde
2008 10 21, 21:52
Jungiuosi ir as
pliusiukas
2008 10 22, 08:13
valio, kuo daugiau tuo smagiau tai spalio pabaigoj visos nuleksim apziureti, pakalbeti su trenere,o jau lapkriti - pirmyn i sportus
lizarde
2008 10 22, 08:32
Labiausiai tai patenkinta uzsiemimu dienom
kambliukas
2008 10 23, 19:08
O kokio amžiaus Jūsų vaikučiai? Iki metų metų?  Ar visokių?
lizarde
2008 10 23, 19:25
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 23, 20:08) O kokio amžiaus Jūsų vaikučiai? Iki metų metų?  Ar visokių? Visokie  mano 1 metai, kitos kazkurios 9men, daugiau nzn
pliusiukas
2008 10 23, 19:46
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 23, 20:08) O kokio amžiaus Jūsų vaikučiai? Iki metų metų?  Ar visokių? orientuojames nuo kokiu 4 men iki metuku... na as negaliu tiksliai nusakyti... bus pirmas susitikimas spalio pb ir bus matyt susidomejot, prasom az
Darling...
2008 10 24, 11:54
Mes su dukryte nuo 2 ar 3 mėn. lankėm mamų ir kūdikių jogą (www.kjs.lt), Dujotiekio gatvėj, antradieniais ir ketvirtadieniais. Šiaip abiems patiko
sakykit,ar yra kaune mergaiciu krepsinio klubas,ar kazkas panasaus??
nikitatata
2009 04 22, 12:41
Mamytes, jei norite kad jusu vaikas anksti pradetu aktyvia fizine veikla, gal but jus sudomins dviraciu sporto klubas. Apsilankykite puslapyje www.topteam.lt, kur rasite daugiau informacijos apie dviraciu sporta  Susiraskite straipsni apie trežneri V. Juchneviciu, kur bus nurodyti ir dviraciu sporto kontaktiniai duomenys, ir pirmyn  Ugdykite tikslo siekianti vaika
Klaipėdiete
2009 05 01, 08:46
Sveikos mamytes, noriu patrimo. Mano dukrytei bus 9 metai, lankome baseina ir daile, bet pastebejau kad ji labai vykri  , greit begioja, tai galvoju gal ja reiketu dar papildomai i lengvaja atletika leisti?  O gal koki tenisa  ... Bijau, kad as kol sugalvosiu ir bus per velu. Gal kas patartumete, ka lankyti ?
QUOTE(Klaipėdiete @ 2009 05 01, 08:46) Sveikos mamytes, noriu patrimo. Mano dukrytei bus 9 metai, lankome baseina ir daile, bet pastebejau kad ji labai vykri  , greit begioja, tai galvoju gal ja reiketu dar papildomai i lengvaja atletika leisti?  O gal koki tenisa  ... Bijau, kad as kol sugalvosiu ir bus per velu. Gal kas patartumete, ka lankyti ?  o as siulyciau i sokius eiti-tegul mokinasi sokt-gali ir pramoginiu,ir visokiu juk bureliu yra... as leidziu sokt,pas mane ji ir nenustygsta...o cia dar ir judesiu ismoks...
Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt...  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima?
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 05 11, 20:35) Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt...  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima? su treneriu taip.tik nuo sesiu m. bet musu grupej buvo pora vaikuciu,kurie neturejo sesiu m. nu bet toookie judrus ir drasus,as nzn kaip juos treneris paeme,bet su jais jokiu problemu-dabar plauikia,nardo lygiai su didesniais.... siulyciau tartis su treneriu-cia nuo ju viskas priklauso.
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 05 11, 22:35) Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt...  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima? Tikrai i baseina galima ir anksciau negu 6-7 m. Kaune yra kiek zinau vienintelis baseinukas tokiems maziems varliams, kur jau su trenere jie mokosi. Kiek zinau priima nuo 5 ar 4 m. Tik zinoma vaikas turi nebijoti vandens ir lipti i baseina drasiai nes kitaip su juo ten niekas nezais, kadangi vaiku labai daug, o trenere viena (Misko g.) Norejau paklausiti mamyciu. Kada jusu vaikas pradejo nardyti ir kaip to ismoko? Maniskiui tuoj penkeri. Pradejo lankyti baseina su trenere. Labai patinka, labai nori. Bet panerti NIEKAIP  Trenere dave suprasti, kad privalome ismokti panerti nes kitaip nieko nebus reikes uzleisti vieta kitam vaikui PASIDALINKIT PRASAU SAVO PATIRTIMI, KAIP ISMOKYTI VAIKA NEBIJOTI PANERTI PO VANDENIU...
Oxo kokiame cia baseine taip grieztai
QUOTE(lile @ 2009 09 21, 15:59) Oxo kokiame cia baseine taip grieztai  Cia tam paciam Misko g.  Na vienom mamom gali pasirodyti tai labai grieztai, bet man tai ten visai normaliai. Reikia ir trenere suprast. Vaiku tiek dauk, o ji viena tam vandeni mirksta istisas valandas P.S., bet vaikai baseine visi laimingi. Tai gal ir nera taip grieztai
samsam o jus jau dabar einat i ta baseina, nes mums sake nuo spalio. Mes ir nardyt nemokam, o kiek eidavom, tai ten tik pora berniuku esu macius nardant.
Mes jau buvom du kartus. Uzrase mus du kart i savaite. Irase i tas grupes, kur buvo vietos. Tai viena diena eina su vaikais 4-5 m, o kita diena su didesniais vaikais gal 5-6 m. Visi vaikai jauciasi vandenyje kaip zuvys. Gal tik viena berniuka maciau, kuris bijojo kisti veida i vandeni (na ir maniskis dar) Na as cia gal per stipriai pasakiau "nardyti", uztenka galva ikisti i vandeni arba plaukti su lentute kai veidas vandenyje. Va
Na va issigandusi pasakambinau savo trenerei, tai mes tikrai pradedam nuo spalio  ir uzrasymas vyksta dar tik dabar. Maniskes taip keleta kartu esa niurkus padare netycia, oi kiek riksmo buvo
Niu gal kas pasikeite  Mano pazystama trenere tai ji susipazinus gerai ir su baseinais ir su Kauno treneriais. Tai kai ji rugpjuti aiskinosi tai suzinojo, kad tik viena trenere Misko g. siais metais uzsiims su tokiais mazais ziopliais  Bet matyt persigalvojo O kaip jusiskes treneres vardas ir pavarde? Gal Vilma?
Nea musiskes vardas Inga. Vilma ten man rodos rimciau ima visus  O pas mus grupeje pas Inga buna ir vaikuciu kuriu amzius ir 2 metukai. Tai truputi toks atsipalaidaimas buvo, na bent man gal taip atrodo, bet as patenkinta, nenoriu merginu savo atvaidyti keldama joms stresa
O pavarde treneres? Gal reikia pagalvoti ir maniski pas jus pervesti jei priims
Linamaja
2009 09 22, 14:51
Tetis noretu, kad sunus lankytu savigynos kursus. Kaip tik Klaipedoje menu mokykloje tokie yra. Visu pirma lauksim kol vaikas paaugs  O siaip butinai reikia vaikams uzsiemima turet.
jauna mamytė
2009 10 25, 18:56
Sveikos mamytės Gal kai kurios nesutiks su mano nuomone, bet norėčiau pasiūlyti vaikučius nuo 4-5 metukų leisti į tradicinio karate treniruotes. Pati vedu vaikučiam ir vyresniem treniruotes ir galiu pasakyt, kad vaikams tai patinka Jei kam bus įdomu rašykit į az.
dinarad
2009 11 02, 20:41
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 05 11, 21:35) Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt...  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima? Cia kaip su trenere susitarsit.Maniske 7 metu jau baige lankyt baseina  Nes pradejo 5 metu ir iskarto dideleme baseine.Labai greitai ismoko plaukt ir uzsigrudino
dinarad
2009 11 02, 21:04
QUOTE(samsam @ 2009 09 20, 10:51) Tikrai i baseina galima ir anksciau negu 6-7 m. Kaune yra kiek zinau vienintelis baseinukas tokiems maziems varliams, kur jau su trenere jie mokosi. Kiek zinau priima nuo 5 ar 4 m. Tik zinoma vaikas turi nebijoti vandens ir lipti i baseina drasiai nes kitaip su juo ten niekas nezais, kadangi vaiku labai daug, o trenere viena (Misko g.) Norejau paklausiti mamyciu. Kada jusu vaikas pradejo nardyti ir kaip to ismoko? Maniskiui tuoj penkeri. Pradejo lankyti baseina su trenere. Labai patinka, labai nori. Bet panerti NIEKAIP  Trenere dave suprasti, kad privalome ismokti panerti nes kitaip nieko nebus reikes uzleisti vieta kitam vaikui PASIDALINKIT PRASAU SAVO PATIRTIMI, KAIP ISMOKYTI VAIKA NEBIJOTI PANERTI PO VANDENIU...  Norejau paklaust-o kai maudosi vonioj irgi bijo vandens? Daugeliui vaikam nepatinka kai pila vandeni ant galvos.Mano kai buvo maza taip zviegdavo,kai plaudavom galva .Jei ir pas jus tas pats,tai reiketu namie ,kai maudote pratintis.Bet kad del sito turetumet atlaisvinti vieta kitam-tai cia tikrai nesamone! Juk tam ir atvedet vaika i baseina,kad ismoktu plaukt ir nebijotu nert.Plaukimo grupes maziesems neturetu but dideles.Trenere ,dirbanti su maziausiais turi but gera psichologe,kad kazkaip ikalbetu vaika tai padaryti. Maniske pradejo lankyt baseina 5 metu.Bat pas mus sese buvo plaukike,tai vasara jau savarankiskai bandydavo pakartot.Atejus i baseina del to nebuvo problemu,problemu turejom del salcio.  Jai visada budavo salta tai puse treniruotes sededavo duse,arba isikutijus i ranksluosti.Lanke 2 metus,dabar uzsigrudinus Dar klausimas-gal jusu vaikas jau spejo susidraugaut su kuo nors grupeje? Gal tas vaikas jau neria? Padeda ir zaidimai-poroje-kas greiciau,ar ilgiau paners? Ar kazkas panasaus.Galima butu ir susikibus uz ranku.Bet tai turi skatint TRENERE!
Hariene.
2009 11 13, 00:25
QUOTE(samsam @ 2009 09 20, 11:51) Tikrai i baseina galima ir anksciau negu 6-7 m. Kaune yra kiek zinau vienintelis baseinukas tokiems maziems varliams, kur jau su trenere jie mokosi. Kiek zinau priima nuo 5 ar 4 m. Tik zinoma vaikas turi nebijoti vandens ir lipti i baseina drasiai nes kitaip su juo ten niekas nezais, kadangi vaiku labai daug, o trenere viena (Misko g.) Norejau paklausiti mamyciu. Kada jusu vaikas pradejo nardyti ir kaip to ismoko? Maniskiui tuoj penkeri. Pradejo lankyti baseina su trenere. Labai patinka, labai nori. Bet panerti NIEKAIP  Trenere dave suprasti, kad privalome ismokti panerti nes kitaip nieko nebus reikes uzleisti vieta kitam vaikui PASIDALINKIT PRASAU SAVO PATIRTIMI, KAIP ISMOKYTI VAIKA NEBIJOTI PANERTI PO VANDENIU...  NU NIEKO SAU  ar tai ne treneres darbas - ismokinti vaika panerti? tai uz ka jai pinigus mokate? gal, kad ant baseino krasto pastovi? as lankiau vandens aerobika Misko gatvej, tam didziajam baseine, tai nuo tu vaiku (didesniu) treneriu kraupdavau, rekia ant vaiku, kalba baisiai, pvz "ko cia sedi kaip ant šikano!  man tai baisu buvo. maciau, kaip vienam berniukui liepe panerti ir plaukti, jam nepavyko, tai ta trenere tik akim pavarte ir nuejo, nei patare, nei pamokino, vaiksto aplink ta baseina baisiai nepatenkinta, nepatiko jos man
ppaavasaris
2009 11 13, 15:32
nu man tai taip baisu , kai vaikas nardo , as nevedu maziuku , ismoks kai paaugs
latvija
2009 11 15, 19:07
Sveikos, mamytės, galiu pasiūlyti savo mažiukus leisti į šokių pamokėles "Coliukė", šokių studijoje "Ballare". Ten priimami vaikai nuo 4 iki 6 metukų. Šokio pamokos pagrindą sudaro baleto žingsneliai suderinami su moderniu šokiu. Mokoma ne tik suvokti muzikos ritmą ir prie jo priderinti judesius, bet ir grakščiai vaikščioti, daryti sukinukus, kojų mostus, špagatus. Šokio kompozicija neatsiejama pamokos dalis. Jei reikės daugiau informacijos, rašykite į až
vasareja123
2010 03 20, 15:38
sportas -sveikata,už tik proto ribose
|
|