Dauguma pasilieku, kai ką parduodu ir dovanoju. Kai ką ir išmetu
Sudėvėtus išmetu,o dar tinkamus nešioti parduodu
Labai mazus atidaviau draugems, nes po musu daug leliuku gime
Atiduodu draugems
atiduodu draugėms arba vežu į šeimos centrą.
Pirmus rubukus pasilikau prisiminimui,o kitus jau sudevetus labai panaudoju skudurams jei tinkami tam
As savojo maziuko visus rubelius "sandeliuoju", kadangi visi gerai issilaike, nemazai atrodo isvis kaip nauji, tai kaip sakau laikau antram vaikui, nors apie antra dar net negalvoju
Pasiliksiu tik pirmus rubelius,o visa kita dovanoju
atiduodame pazistamimes, ju vaikams.
Atiduodu seses princesei
Kai kuriuos drabuzelius pasiliekam, kaikuriuos parduodam. Visaip buna. Ideja gera
dazniausiai atiduodu pusbroliui, kaimynei, arba kai paskutini karta parasiusei i az mamytei
As atiduodu, ir dziaugiuosi kad taip darau, nes antras vaikas gime mergyte, tai berniuko rubais neapvilksi. O kaip zinia rubai kaupiasi greitai
Kai kuriuos atiduodam, kai kuriuos pasiliekam ateities kartoms
Aš "kūdikio" drabužėlius pasilikau ir labai gerai padariau, nes praverčia dabar antram vaikui. O šiaip geresnius atiduodu, o prastesnius išmetu. Keletą geresniu batukų porų pardaviau.
Aišku gaila išmesti drabužėlius, na bet dėmėtų ranka nekyla kažkam siūlyti...
Aš sūnelio rūbelius laikiau antram. Dabar turiu mergytę ir kad ir berniukiškus rūbelius šauniai pritaikom, nors ir naujų nemažai pirkomės. Pardavinėjimu neužsiimu. Vežimą ir kitus didelius daiktus padovanojau (bėdoje gelbėjau), bet manau juos ir taip puikiai galima parsiduot internetu. Bet idėja vistiek palaikau
Mes pasiliekam, kraunu visus į dėžes ir laikom, tikiuos, dar prireiks..
Visdar amne labai stebina, kad prikurtya tokiu nereikalingu temu SM. Va, kaip sita, tokia betiksle...
Kai kuriuos parduodu, kai kuriuos atiduodu pažįstamų vaikučiams
As ispradziu norejau atiduoti, bet poto pamaniau kad gal dar pasilaikysiu, jei bus antras vaikas berniukas nereikes tiek daug visko pirkti
As viska pasilikau antram,tad jam nieko neperku,tik vyresneliui, o tas ka isauga,tai geriausius visus palieku i soda ant auksto,gal broliam ar sesei reiks dar,vyro pusei irgi. O kas man nelabai patinka ar jau nusideveta,tai atiduodu kam nors.
viska pasilieku anttram. isvezu pas uosviene, ten namas didelis tai telpa. ismetu tik suplysusius. manau bus antra auginti lengviau, daug ko nebereiks pirkti.
Aš viską palikau antram, nors pirmas berniukas, o antra mergaitė kol kas nešioja tuos pačius drabužėlius. Tik į lauką ar į svečius nuperku mergaitiškų
As irgi parduodu nebrangiai berniuko rubelius iki 6 men. amziaus. Jej kam reikia kreipkites. Yra labai graziu, mazai nesiotu.
Bodi, maikutes, dzinsai, megztiniai,(2,5,10lt) siltas kombenezonas(60lt) Tel. 867369576. Vilnius
as tai atiduodu, arba kanors parduodu , antram nieko nepalieku nes nezadu to antro tureti
Kaune, gal kas padavonos arba nebrangei parduos : NAUJAGIMIO KRAITELI, reike tvarkingu rubeliu, kudeki is gym.namu parvest. Ir vokelis praverstu
Sveiki,gal kas galetu padovanuoti drabuzeliu naujagimiui is Klaipedos ir jos apskr. Butume labai dekingi. rasykite i AZ
Pasilieku tik pacius graziausius, geriausiai islaikytus ir keliancius malonius prisiminimus. Visa kita kraunu i dideli maisa ir kai daug prisikaups, atiduosim i labdara. Nematau reikalo viska kaupti, nes kai kada nors turesim antra leliu, vis tiek noresis kazkiek nauju drabuzeliu nusipirkti. O jei dar mergaite bus...
Aš dalį pasilikau, kitus padovanojau sunkiai besiverčiančioms mamytėms (bent jau taip galvoju ir tikiu, kad tos, kurios prašo, tikrai ne be reikalo)
as taipat nepalieku o parduodam geresnius,blogesnius dovanoju mamytems
gal pardavimui kas turi lovytes, ieskom 2 lovyciu maziems dvynukams, Vilnius, i az
|