Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Moterų sporto klube "Effectus" sportuokime pigiau
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
mano_tiesa
sveikos mielosios, kokie atsiliepimai apie dabar ten dirbancias treneres : Erika, Vyginta, Ruta? smile.gif
dushianerami
sveiki, o grupele nuolaidai dar kas nors organizuoja? galbut galima sportuoti pigiau, nes dabar brangoka ax.gif
SaDa
As tai noreciau tik i kalanetika, bet tai turiu pirkti abonimenta kur sportuok laisvai? man tiktu ir iki 17.30, bet jauciu jau kalanetika nebeieina, nes ji prasideda 17.30. Na durnai padaro grafikus ir kainas.
white kitty
QUOTE(dovilex @ 2011 02 15, 15:40)
lankiau dar pries naujus metus pas Liudmila. Super trenere thumbup.gif  labai geros treniruotes, tik gaila, kad klubas labai kainas sukele  verysad.gif
*

drinks_cheers.gif Man laaabai patiko,tik gaila,kad vos 3 menesius atvaiksciojau,nes isvaziavau ir kodel anksciau jos neatradau,buciau nemazai pasiekus verysad.gif Kai grysiu i LT atostogu butinai apsilankysiu pas ja rolleyes.gif
Montekrista
Trenerės mielos, kalanetikos trenerė išsunkia juodai, bet jauti, kaip dirbi. Tiesa, dabar tėra po du užsiėmimus antr ir ketv. Laikas neparankus.
Fille
Sveiki. Ar yra einančių? Ar dar tos pačios trenerės dirba treniruoklių salėje? Ėjau prieš metus. Gal kas pamena kokios buvo ir ar keitėsi? smile.gif
M_A
mane ir domintų db dirbantys treneriai 4u.gif gal kas apšvies?
Trendy_
O kaip su dusais reikalai ten? Jie atviri ar kaip? biggrin.gif
LadyLina
Tiek klausymų, bet nieks neatsako kažkaip sad.gif
Mane irgi domina... smile.gif
Fille
QUOTE(LadyLina @ 2011 11 03, 21:18)
Tiek klausymų, bet nieks neatsako kažkaip sad.gif
Mane irgi domina... smile.gif
*

Tai jau tikrai. Nejaugi nera sportuojanciu ten? smile.gif
Trendy_
na tikekimes atsiras kazkas,kas apsvies mus biggrin.gif
Fille
QUOTE(Trendy_ @ 2011 11 05, 19:51)
*

kad jau laikas eina, iki pavasario nedaug liko biggrin.gif

linute23
QUOTE(Trendy_ @ 2011 11 05, 19:51)
*

Ar ne lengviau, jei jau tikrai domina klubas, nueiti nusipirkus vienkartini ir viska issiaiskinti????
Fille
QUOTE(linute23 @ 2011 11 06, 22:52)
Ar ne lengviau, jei jau tikrai domina klubas, nueiti nusipirkus vienkartini ir viska issiaiskinti????
*

lengviau, bet kam tada forumas ir tema?
*B.A*
eisiu as siandien i kalanetikos uzsiemima 4u.gif
gal ka galesiu ir papasokoti smile.gif
LadyLina
QUOTE(*B.A* @ 2011 11 08, 15:44)
eisiu as siandien i kalanetikos uzsiemima  4u.gif
gal ka galesiu ir papasokoti  smile.gif
*

parašykit būtinai smile.gif
*B.A*
QUOTE(LadyLina @ 2011 11 08, 20:34)
parašykit būtinai smile.gif
*

sveikos!!!
na,ka,nuejau vakar i uzsiemima 4u.gif ir namo parejau drebanciom kojom lotuliukas.gif issuko kaip citrina,nors kaip sake trenere,dirbau tik puse jegos- kaip NAUJOKE doh.gif Bijau ir pagalvot,kas manes laukia ateity lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vakar kai siek tiek pailsejau,tai jauciau energijos antpludi,raumenukai buvo tokie pratampyti, kai patepti lotuliukas.gif o siandien jauciuosi sunkiai,labai nemaloniai maudena visus kaulus doh.gif

siaip tai klubas yra gan jaukus... patalpos nedidukes,bet pakankamai tos erdves.Tik,tiesa, rubinej galetu buti erdviau g.gif bet siaip man patiko thumbup.gif
LadyLina
QUOTE(*B.A* @ 2011 11 09, 12:01)
sveikos!!!
na,ka,nuejau vakar i uzsiemima  4u.gif ir namo parejau drebanciom kojom  lotuliukas.gif issuko kaip citrina,nors kaip sake trenere,dirbau tik puse jegos- kaip NAUJOKE  doh.gif Bijau ir pagalvot,kas manes laukia ateity  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vakar kai siek tiek pailsejau,tai jauciau energijos antpludi,raumenukai buvo tokie pratampyti, kai patepti  lotuliukas.gif o siandien jauciuosi sunkiai,labai nemaloniai maudena visus kaulus  doh.gif

siaip tai klubas yra gan jaukus... patalpos nedidukes,bet pakankamai tos erdves.Tik,tiesa, rubinej galetu buti erdviau  g.gif bet siaip man patiko  thumbup.gif
*

Mane labiausiai domina kaip dėl žmonių? Ypač treniruoklių salėj... g.gif Daug / nedaug susirinkę? g.gif
*B.A*
QUOTE(LadyLina @ 2011 11 09, 18:53)
Mane labiausiai domina kaip dėl žmonių? Ypač treniruoklių salėj...  g.gif Daug / nedaug susirinkę?  g.gif
*

buvau 19val,tai zinok treniruokliai visi buvo laisvi...o i uzsiemima tai atejusios buvo 11 moteru.
Karalaite28
Laba,

o galkas lankote ta nauja programa "Sypsokis ir lieknek"?Idomu kaip ten kas vyksta smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.