Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Moterų sporto klube "Effectus" sportuokime pigiau
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
*Jalta*
QUOTE(auruuu @ 2009 10 15, 21:19)
pritariu.. taip noretusi cia sportuoti, labai man patinka sis klubas, bet kainos  doh.gif
*

Jei būtų žemesnės kainos, aš tikrai lankyčiau šį sporto klubą, nes patinka pati koncepcija - Moterų sporto klubas. mirksiukas.gif 4u.gif
auruuu
QUOTE(rasras @ 2009 10 27, 14:20)
Jei būtų žemesnės kainos, aš tikrai lankyčiau šį sporto klubą, nes patinka pati koncepcija - Moterų sporto klubas. mirksiukas.gif  4u.gif
*

dar yra shaping, bet effectus man arciau, siaip personalas labai patinka. dabar lyg ir siokios tokios nuolaidos, bet sporto sale neribotai 155 doh.gif na man tai vistiek baisiai brangu schmoll.gif
*Cukrinė_Siela*
tam shaping klube nieko gero.. treniruokliai atgyvenę, trenerių treniruoklių salėj irgi rast be šansų..
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 10 28, 00:33)
tam shaping klube nieko gero.. treniruokliai atgyvenę, trenerių treniruoklių salėj irgi rast be šansų..
*

o ka daryi? nera jokios iseiies ://
*Cukrinė_Siela*
na nežinau, aš jau geriau eičiau tuomet į bendą sporto klubą.. BodyGym'ą etc. Vaikščiojau ten,patiko tas, kad į treniruotes neribotai eiti gali.. O ir baseinas, pirtys 2 yra.. O ir kaina palyginus kainos ir kokybės santykį, tikrai geresnė už effectus, tik va bėda, kad privažiavimas man sudėtingas.. :|
Bezdžionė
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 10 28, 00:33)
*

Kai kurie treniruokliai Shaping klube tikrai senesni, bet kas sportuoja, puikiai suvokia, kad ne treniruoklių kokybė lemia rezultatus, o trenerių salėje nėra, jei šnekėt nemoki - visada paprašius ateis bet kuris, jei tik tuo metu yra klube, išskyrus Liudmilą ir gal dar Uzlaną.
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 28, 09:55)
Kai kurie treniruokliai Shaping klube tikrai senesni, bet kas sportuoja, puikiai suvokia, kad ne treniruoklių kokybė lemia rezultatus, o trenerių salėje nėra, jei šnekėt nemoki - visada paprašius ateis bet kuris, jei tik tuo metu yra klube, išskyrus Liudmilą ir gal dar Uzlaną.
*

Bet normaliuose sporto klubuose trenerių kviestis nereikia, savininkams rūpi jų įvaizdis ir klienčių sveikata, nes manau kiekviena žino, jog neteisingai atliekami pratimai gali negrįžtamai pakenkti sveikatai.. rolleyes.gif
Bezdžionė
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 10 28, 14:49)
Bet normaliuose sporto klubuose trenerių kviestis nereikia, savininkams rūpi jų įvaizdis ir klienčių sveikata, nes manau kiekviena žino, jog neteisingai atliekami pratimai gali negrįžtamai pakenkti sveikatai..  rolleyes.gif
*

Kažkaip nepastebėjau, kad nereikėtų šnekėtis ir klausti trenerio, jei ko nors nežinai, nors sportavau daugelyje Vilniaus sporto klubų g.gif Matyt, visi buvo nenormalūs lotuliukas.gif Kituose net reikia papildomai sumokėti, kad su tavimi kalbėtų treneris, ne tik pasikviesti biggrin.gif Jei būčiau Shaping klube nesportavus, patikėčiau, kad ten taip blogai, bet kadangi vis karts nuo karto grįžtu - rašai nesąmones. Žinoma, nei salės elitinės, nei treniruokliai, bet čia kaina atitinka kokybę, o tiek daug pagalbos grupiniuose užsiėmimuoe, kai jos man net nereikia, nesulaukiau jokiam kitam klube tongue.gif Dėl sveikatos žalojimo - kokio bukumo turi būti klientas, kad pastoviai reikėtų aiškinti bazinius pratimus? Man daugiau sveikatos žalojimą primena Effectus, kur su patosu pasakojama istorija, kaip iki tol nesportavus klientė numetė svorį, sportuodama kasdien o 2-3 valandas ir smarkiai ribojus maistą unsure.gif Tokie dalykai tikrai negrįžtamai žaloja sveikatą.
Bet - rinktis ir spręsti tenka pačioms. Sėkmės smile.gif
indvai
Sveikos... tai kiek dabar kainuoja aerobika, nes kainorastyje nerandu g.gif
auruuu
QUOTE(indvai @ 2009 11 17, 14:57)
*

nebera ten atskirai aerobikos. Tik bendras, arba tik treniruokliai..
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(indvai @ 2009 11 17, 14:57)
*

bet galima nueiti ten ir sudarys asmeninį abonimentą pagal poreikius 4u.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 11 18, 02:14)
bet galima nueiti ten ir sudarys asmeninį abonimentą pagal poreikius  4u.gif
*

AS nezinau, kodel jie taip pasirase, nes kai as paprasiau abonemento tai sako rinkites is esamu doh.gif
indvai
Paskambinau, tai tik bendras abonentas yra ir kaina 170 lt g.gif
o ar daug einanciu yra?
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(auruuu @ 2009 11 18, 08:06)
AS nezinau, kodel jie taip pasirase, nes kai as paprasiau abonemento tai sako rinkites is esamu  doh.gif
*

o man sutiko sudaryti g.gif tik po to, kai kainą pasakė nusprendžiau, kad nereikia blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indvai @ 2009 11 18, 11:56)
Paskambinau, tai tik bendras abonentas yra ir kaina 170 lt  g.gif
o ar daug einanciu yra?
*

na, kai aš lankiau, tai tikrai nedaug buvo.. aerobikoj yra tekę ir vienai pabuvoti rolleyes.gif bet čia buvo pavasarį.. biggrin.gif nors labai abejoju, kad situacija dabar kitokia g.gif
auruuu
[quote=*Cukrinė_Siela*,2009 11 18, 12:57]
o man sutiko sudaryti g.gif tik po to, kai kainą pasakė nusprendžiau, kad nereikia blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

o kokia kaina pasiule ir koki susidaryti norejote?
*Cukrinė_Siela*
[quote=auruuu,2009 11 18, 15:17]
[quote=*Cukrinė_Siela*,2009 11 18, 12:57]
Papildyta:

o kokia kaina pasiule ir koki susidaryti norejote?
*

[/quote]
Norėjau aerobikos ir treniruoklių vakarais, tai būtų nuo 17h kasdien, kadangi turėjau pažymėjimą, tai dar nuolaidą pritaikė ir su viskuo pasakė, jog kaina bus ~179 litus.. Pagalvojau, jog už mažesnę sumą galima nueiti į kitą sporto klubą, kuriame +ir baseinas,ir pirtys ir pnš. yra, o ir į aerobikos užsiėmimus galima eiti kiek nori rolleyes.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 11 18, 19:29)
Norėjau aerobikos ir treniruoklių vakarais, tai būtų nuo 17h kasdien, kadangi turėjau pažymėjimą, tai dar nuolaidą pritaikė ir su viskuo pasakė, jog kaina bus ~179 litus.. Pagalvojau, jog už mažesnę sumą galima nueiti į kitą sporto klubą, kuriame +ir baseinas,ir pirtys ir pnš. yra, o ir į aerobikos užsiėmimus galima eiti kiek nori  rolleyes.gif
*

bet juk nelogiska 179, jei bendras viskam 170 kainuoja! kur cia logika?? blink.gif
*Cukrinė_Siela*
tai, matyt, truputį už sudarymą pasiimtų lotuliukas.gif
na, abonimentą aš rugsėjį susidarinėjau, tuo metu dar nebuvo tos akcijos "sportuok laisvai" už 170lt, dar vienas dalykas, jog kalbėjau tuo metu su direktore ir tikslios kainos ji nežinojo, sakė apie 179lt smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 11 18, 12:57)
o man sutiko sudaryti  g.gif tik po to, kai kainą pasakė nusprendžiau, kad nereikia  blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

na, kai aš lankiau, tai tikrai nedaug buvo.. aerobikoj yra tekę ir vienai pabuvoti  rolleyes.gif bet čia buvo pavasarį.. biggrin.gif nors labai abejoju, kad situacija dabar kitokia  g.gif
*

Daug praradai lotuliukas.gif Už tą pačią kainą dar būtų kokia p. Bilevičiūtės ar p. Zuokienės paskaita- ko gero, vienintleis klubas, kuris tą gali pasiūlyti rolleyes.gif biggrin.gif
'Petra
Šiandien apsilankiau pirmą kartą šitam klube, nusipirkau abonementą, bet nelabai man patiko unsure.gif kaip už tokią kainą tikrai būtų galima rasti geriau. Bet man visur nepatogu važiuoti doh.gif
Bet administratorė tai labai maloni smile.gif
*Cukrinė_Siela*
taip, dėl kainos tai sutinku..
o kas nepatiko? rolleyes.gif
auruuu
As tai laukiu kalediniu nuolaidu ax.gif
'Petra
Nepatiko, kad labai labai mažai erdvės. Ir pirtelės kokios trūktų ax.gif
auruuu
idomu kada savininkai susipras, kad kaledos yra nuolaidu metas lotuliukas.gif
'Petra
QUOTE(auruuu @ 2009 12 15, 18:56)
idomu kada savininkai susipras, kad kaledos yra nuolaidu metas  lotuliukas.gif
*

manau, kad nelabai šiuo klausimu jie planuoja susiprasti biggrin.gif
auruuu
QUOTE(A'yša @ 2009 12 16, 07:04)
manau, kad nelabai šiuo klausimu jie planuoja susiprasti  biggrin.gif
*

as taip pat jau pradedu abejoti doh.gif
'Petra
Jau yra kalėdinė akcija bigsmile.gif bet labai ji mane sujuokino. Galima ištraukti 3,5 arba 10% nuolaidą abonementui. Tai tie 3 procentai... lotuliukas.gif geriau jau nieko nebūtų smile.gif
auruuu
Cia pasisaipymas kazkoks biggrin.gif nuo 170Lt 3% tai tada 164.9Lt begu pirkti ;DD
DNG
salia mano namu, lankyciau, bet per brangu-nei baseinelio, nei burbulines, o kaina doh.gif
'Petra
QUOTE(auruuu @ 2009 12 18, 22:56)
Cia pasisaipymas kazkoks biggrin.gif
*

Aš tą patį galvoju lotuliukas.gif
auruuu
QUOTE(dange29 @ 2009 12 18, 22:58)
salia mano namu, lankyciau, bet per brangu-nei baseinelio, nei burbulines, o kaina doh.gif
*

man nera prie pat namu, bet patogiausias privaziavimas iki sio klubo,tik pora stoteliu. Kadangi baseinu ir voniu man nereikia, tai cia man nera minusas, bet kaina schmoll.gif uztektu man ir trenituokliu tai 155Lt buvo, o su 3% nuolaidos 150.35 nu atsiprasau, tokie pinigeliai nesimeto mano pinigineje unsure.gif verysad.gif
*Cukrinė_Siela*
galėtų savininkai į šią temą užklysti ir išvadas padaryt unsure.gif
juolab, kad už tokią kainą, ten būti gali tik 3h g.gif
tik vėl būtų negerai.. numažintų kainas, žmonių ten prigūžėtų ir reiktų eilėse prie treniruoklių laukti, grūstis, nes jų ten tikrai nedaug.. unsure.gif ir dauguma vos po 1 rūšį unsure.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 19, 14:36)
galėtų savininkai į šią temą užklysti ir išvadas padaryt unsure.gif
juolab, kad už tokią kainą, ten būti gali tik 3h  g.gif
tik vėl būtų negerai.. numažintų kainas, žmonių ten prigūžėtų ir reiktų eilėse prie treniruoklių laukti, grūstis, nes jų ten tikrai nedaug..  unsure.gif ir dauguma vos po 1 rūšį  unsure.gif

*

na taip, teisingai Jus sakote, bet man idomu kas gali moketi tokias sumas? doh.gif
*Cukrinė_Siela*
Na, jei kainų nemažina, matyt, jog yra kas moka g.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 19, 18:03)
Na, jei kainų nemažina, matyt, jog yra kas moka  g.gif
*

kazkaip man liudna net darosi. taip man patinka ta ideja, kad tik moteru. bet iki shaping tai baisiai toli unsure.gif
*Cukrinė_Siela*
na, shaping ir treniruokliai ne kokie.. ir salėje retai treneris koks būna.. nebent domina aerobika ir pan, o aš kai mėgstu ir tą ir tą, tai jau nelabai tinkamas variantas.. sausį iš justiniškių iki shaping važinėjau 2mėn, dabar net atsiminti nesinori doh.gif
po to mišriuose sporto klubuose lankiaus, irgi visi gan tolokai.. kažkaip vyrų žvilgsniai netrugdo, bet va kad važiuot tolokai... doh.gif effectus irgi man būtų idealiausias variantas, bet kaina.. doh.gif verysad.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 19, 18:39)
na, shaping ir treniruokliai ne kokie.. ir salėje retai treneris koks būna.. nebent domina aerobika ir pan, o aš kai mėgstu ir tą ir tą, tai jau nelabai tinkamas variantas.. sausį iš justiniškių iki shaping važinėjau 2mėn, dabar net atsiminti nesinori  doh.gif
po to mišriuose sporto klubuose lankiaus, irgi visi gan tolokai.. kažkaip vyrų žvilgsniai netrugdo, bet va kad važiuot tolokai...  doh.gif  effectus irgi man būtų idealiausias variantas, bet kaina..  doh.gif  verysad.gif

*

Gal bandyti grupe kokia rinkti.. bet reikia kokiu 10moteru, tik tokiu atveju savininke gera nuolaida duotu.. nes pamenu rinko praitais metais, musu 3 tesusirinko tai gal tik 10lt nuleido, sake, kad jei 10susirinktu tai daugiau nuleistu..
*Cukrinė_Siela*
hmm.. reikėtų man gal pamėginti su savininke susisiekti ir pašnekėti.. tarkim nuo naujų metų pradėti vaikščioti gal ir neblogai būtų.. normalią grupę surinkus, gal ir už kokių 130lt patektume g.gif

tik vat būtų gerai, kad parašytumėt, kurios norėtų jungtis, kad žinoti ar verta tartis kažką.. 4u.gif
auruuu
na as labai abejoju ar ji padarys 40Lt nuolaida.. :// nors jei susirinktu grupeje gera tai gal ir nuleistu.. as taip noreciau per kaledu atostogas pradet smile.gif man kaip tik 2 savaites, tai puse abonemento laiko labai produktyviai suvaiksciociau smile.gif
*Cukrinė_Siela*
aš per kalėdas nenorėčiau pradėti.. vis vien, bus dienos ir kai tas klubas nedirbs, o dar jei važiuoti kažkur..
reikėtų susižinot dėl tos nuolaidos kokią padaryti galįėtų.. smile.gif
auruuu
na va, ziuriu, kad studentams ir moksleiviams 90Lt treniruokliu sale visom dienom iki 16.30 ir savaitgaliais visa diena, tai gal, sakyciau, dar gana padoriai?
'Petra
Na kai aš ne studentė... blush2.gif
*Cukrinė_Siela*
na, daugeliui mokslevių pamokos būna nuo 8 iki ~15-16h, o 16.30 jau reikėtų išeiti, tai daug kam netiktų rolleyes.gif
auruuu
na taip, man irgi panasiai, bet kol atostogos, tai tiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(A'yša @ 2009 12 22, 23:48)
Na kai aš ne studentė...  blush2.gif
*

na tokiu atveju, tai kainos kandziojasi.. ://
*Cukrinė_Siela*
kas čia iš tų atostogų beliko..
o mokėti 90lt dėl pusantros savaitės... schmoll.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 23, 20:11)
kas čia iš tų atostogų beliko..
o mokėti 90lt dėl pusantros savaitės...  schmoll.gif

*

na man ka tik prsidejo, tai 2 savaites smile.gif o po to gal dar atrasiu laiko iki 16.30 bent tris darbo dienas ir, zinoma, savaitgalius
'Petra
QUOTE(auruuu @ 2009 12 23, 21:22)
na man ka tik prsidejo, tai 2 savaites smile.gif o po to gal dar atrasiu laiko iki 16.30 bent tris darbo dienas ir, zinoma, savaitgalius
*

Tai normaliai čia tau išeina smile.gif aš per savaitę turiu tik tris laisvas dienas, iš kurių kartais vieną praleidžiu paskaitose nuo ryto iki vakaro, ir vistiek einu sportuoti smile.gif geriau rečiau negu išvis nesportuot.
auruuu
QUOTE(A'yša @ 2009 12 23, 23:22)
Tai normaliai čia tau išeina  smile.gif aš per savaitę turiu tik tris laisvas dienas, iš kurių kartais vieną praleidžiu paskaitose nuo ryto iki vakaro, ir vistiek einu sportuoti smile.gif geriau rečiau negu išvis nesportuot.
*

butent! smile.gif o Jus sitam sportuojate?
'Petra
QUOTE(auruuu @ 2009 12 24, 00:14)
butent! smile.gif o Jus sitam sportuojate?
*

Čia sportuoju smile.gif
Ir nesikreipk į mane Jūs, iškart susinepatoginu biggrin.gif Įtariu, ne daug aš vyresnė. Tik kad studijuoju neakivaizdžiai smile.gif
*Cukrinė_Siela*
Kalbėjausi dėl tų nuolaidų, tai sakė jei daugiau nei 3 grupelėje, tai taikytų 10proc. nuolaidą kiekvienai unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.