QUOTE(auruuu @ 2009 10 15, 21:19)
Jei būtų žemesnės kainos, aš tikrai lankyčiau šį sporto klubą, nes patinka pati koncepcija - Moterų sporto klubas.
QUOTE(rasras @ 2009 10 27, 14:20) Jei būtų žemesnės kainos, aš tikrai lankyčiau šį sporto klubą, nes patinka pati koncepcija - Moterų sporto klubas. dar yra shaping, bet effectus man arciau, siaip personalas labai patinka. dabar lyg ir siokios tokios nuolaidos, bet sporto sale neribotai 155
tam shaping klube nieko gero.. treniruokliai atgyvenę, trenerių treniruoklių salėj irgi rast be šansų..
na nežinau, aš jau geriau eičiau tuomet į bendą sporto klubą.. BodyGym'ą etc. Vaikščiojau ten,patiko tas, kad į treniruotes neribotai eiti gali.. O ir baseinas, pirtys 2 yra.. O ir kaina palyginus kainos ir kokybės santykį, tikrai geresnė už effectus, tik va bėda, kad privažiavimas man sudėtingas.. :|
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 10 28, 00:33) tam shaping klube nieko gero.. treniruokliai atgyvenę, trenerių treniruoklių salėj irgi rast be šansų.. Kai kurie treniruokliai Shaping klube tikrai senesni, bet kas sportuoja, puikiai suvokia, kad ne treniruoklių kokybė lemia rezultatus, o trenerių salėje nėra, jei šnekėt nemoki - visada paprašius ateis bet kuris, jei tik tuo metu yra klube, išskyrus Liudmilą ir gal dar Uzlaną. QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 28, 09:55) Kai kurie treniruokliai Shaping klube tikrai senesni, bet kas sportuoja, puikiai suvokia, kad ne treniruoklių kokybė lemia rezultatus, o trenerių salėje nėra, jei šnekėt nemoki - visada paprašius ateis bet kuris, jei tik tuo metu yra klube, išskyrus Liudmilą ir gal dar Uzlaną. Bet normaliuose sporto klubuose trenerių kviestis nereikia, savininkams rūpi jų įvaizdis ir klienčių sveikata, nes manau kiekviena žino, jog neteisingai atliekami pratimai gali negrįžtamai pakenkti sveikatai.. QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 10 28, 14:49) Bet normaliuose sporto klubuose trenerių kviestis nereikia, savininkams rūpi jų įvaizdis ir klienčių sveikata, nes manau kiekviena žino, jog neteisingai atliekami pratimai gali negrįžtamai pakenkti sveikatai.. Kažkaip nepastebėjau, kad nereikėtų šnekėtis ir klausti trenerio, jei ko nors nežinai, nors sportavau daugelyje Vilniaus sporto klubų Bet - rinktis ir spręsti tenka pačioms. Sėkmės
Sveikos... tai kiek dabar kainuoja aerobika, nes kainorastyje nerandu
Paskambinau, tai tik bendras abonentas yra ir kaina 170 lt
o ar daug einanciu yra? QUOTE(auruuu @ 2009 11 18, 08:06) o man sutiko sudaryti Papildyta: QUOTE(indvai @ 2009 11 18, 11:56) na, kai aš lankiau, tai tikrai nedaug buvo.. aerobikoj yra tekę ir vienai pabuvoti
[quote=*Cukrinė_Siela*,2009 11 18, 12:57]
o man sutiko sudaryti Papildyta: o kokia kaina pasiule ir koki susidaryti norejote?
[quote=auruuu,2009 11 18, 15:17]
[quote=*Cukrinė_Siela*,2009 11 18, 12:57] o man sutiko sudaryti Papildyta: o kokia kaina pasiule ir koki susidaryti norejote? [/quote] Norėjau aerobikos ir treniruoklių vakarais, tai būtų nuo 17h kasdien, kadangi turėjau pažymėjimą, tai dar nuolaidą pritaikė ir su viskuo pasakė, jog kaina bus ~179 litus.. Pagalvojau, jog už mažesnę sumą galima nueiti į kitą sporto klubą, kuriame +ir baseinas,ir pirtys ir pnš. yra, o ir į aerobikos užsiėmimus galima eiti kiek nori QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 11 18, 19:29) Norėjau aerobikos ir treniruoklių vakarais, tai būtų nuo 17h kasdien, kadangi turėjau pažymėjimą, tai dar nuolaidą pritaikė ir su viskuo pasakė, jog kaina bus ~179 litus.. Pagalvojau, jog už mažesnę sumą galima nueiti į kitą sporto klubą, kuriame +ir baseinas,ir pirtys ir pnš. yra, o ir į aerobikos užsiėmimus galima eiti kiek nori bet juk nelogiska 179, jei bendras viskam 170 kainuoja! kur cia logika??
tai, matyt, truputį už sudarymą pasiimtų
na, abonimentą aš rugsėjį susidarinėjau, tuo metu dar nebuvo tos akcijos "sportuok laisvai" už 170lt, dar vienas dalykas, jog kalbėjau tuo metu su direktore ir tikslios kainos ji nežinojo, sakė apie 179lt QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 11 18, 12:57) o man sutiko sudaryti Papildyta: na, kai aš lankiau, tai tikrai nedaug buvo.. aerobikoj yra tekę ir vienai pabuvoti Daug praradai
Šiandien apsilankiau pirmą kartą šitam klube, nusipirkau abonementą, bet nelabai man patiko
Bet administratorė tai labai maloni
taip, dėl kainos tai sutinku..
o kas nepatiko?
As tai laukiu kalediniu nuolaidu
Nepatiko, kad labai labai mažai erdvės. Ir pirtelės kokios trūktų
idomu kada savininkai susipras, kad kaledos yra nuolaidu metas
Jau yra kalėdinė akcija
Cia pasisaipymas kazkoks
salia mano namu, lankyciau, bet per brangu-nei baseinelio, nei burbulines, o kaina
QUOTE(dange29 @ 2009 12 18, 22:58) man nera prie pat namu, bet patogiausias privaziavimas iki sio klubo,tik pora stoteliu. Kadangi baseinu ir voniu man nereikia, tai cia man nera minusas, bet kaina
galėtų savininkai į šią temą užklysti ir išvadas padaryt
juolab, kad už tokią kainą, ten būti gali tik 3h tik vėl būtų negerai.. numažintų kainas, žmonių ten prigūžėtų ir reiktų eilėse prie treniruoklių laukti, grūstis, nes jų ten tikrai nedaug.. QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 19, 14:36) galėtų savininkai į šią temą užklysti ir išvadas padaryt juolab, kad už tokią kainą, ten būti gali tik 3h tik vėl būtų negerai.. numažintų kainas, žmonių ten prigūžėtų ir reiktų eilėse prie treniruoklių laukti, grūstis, nes jų ten tikrai nedaug.. na taip, teisingai Jus sakote, bet man idomu kas gali moketi tokias sumas?
Na, jei kainų nemažina, matyt, jog yra kas moka
na, shaping ir treniruokliai ne kokie.. ir salėje retai treneris koks būna.. nebent domina aerobika ir pan, o aš kai mėgstu ir tą ir tą, tai jau nelabai tinkamas variantas.. sausį iš justiniškių iki shaping važinėjau 2mėn, dabar net atsiminti nesinori
po to mišriuose sporto klubuose lankiaus, irgi visi gan tolokai.. kažkaip vyrų žvilgsniai netrugdo, bet va kad važiuot tolokai... QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 19, 18:39) na, shaping ir treniruokliai ne kokie.. ir salėje retai treneris koks būna.. nebent domina aerobika ir pan, o aš kai mėgstu ir tą ir tą, tai jau nelabai tinkamas variantas.. sausį iš justiniškių iki shaping važinėjau 2mėn, dabar net atsiminti nesinori po to mišriuose sporto klubuose lankiaus, irgi visi gan tolokai.. kažkaip vyrų žvilgsniai netrugdo, bet va kad važiuot tolokai... Gal bandyti grupe kokia rinkti.. bet reikia kokiu 10moteru, tik tokiu atveju savininke gera nuolaida duotu.. nes pamenu rinko praitais metais, musu 3 tesusirinko tai gal tik 10lt nuleido, sake, kad jei 10susirinktu tai daugiau nuleistu..
hmm.. reikėtų man gal pamėginti su savininke susisiekti ir pašnekėti.. tarkim nuo naujų metų pradėti vaikščioti gal ir neblogai būtų.. normalią grupę surinkus, gal ir už kokių 130lt patektume
tik vat būtų gerai, kad parašytumėt, kurios norėtų jungtis, kad žinoti ar verta tartis kažką..
na as labai abejoju ar ji padarys 40Lt nuolaida.. :// nors jei susirinktu grupeje gera tai gal ir nuleistu.. as taip noreciau per kaledu atostogas pradet
aš per kalėdas nenorėčiau pradėti.. vis vien, bus dienos ir kai tas klubas nedirbs, o dar jei važiuoti kažkur..
reikėtų susižinot dėl tos nuolaidos kokią padaryti galįėtų..
na va, ziuriu, kad studentams ir moksleiviams 90Lt treniruokliu sale visom dienom iki 16.30 ir savaitgaliais visa diena, tai gal, sakyciau, dar gana padoriai?
Na kai aš ne studentė...
na, daugeliui mokslevių pamokos būna nuo 8 iki ~15-16h, o 16.30 jau reikėtų išeiti, tai daug kam netiktų
kas čia iš tų atostogų beliko..
o mokėti 90lt dėl pusantros savaitės... QUOTE(auruuu @ 2009 12 23, 21:22) na man ka tik prsidejo, tai 2 savaites Tai normaliai čia tau išeina
Kalbėjausi dėl tų nuolaidų, tai sakė jei daugiau nei 3 grupelėje, tai taikytų 10proc. nuolaidą kiekvienai
|