Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Moterų sporto klube "Effectus" sportuokime pigiau
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
laskatarija
Ar yra norinciu sportuoti pigiau moteru sporto klube "Effectus", Laisves pr. 60, Virsuliskiu mikrorajone? Klube jauki aplinka, nauji treniruokliai, yra soliariumas - viskas vienoje vietoje. Klubo tinklapis:
http://www.effectusmoterims.lt/

Aerobika + treniruokliai = Mano geriausi vakarai. Neribotas. Kaina 159lt. Reikia, kad grupeleje susidarytu 10 norinciu ir menesinio abonimento kaina tik 120lt lotuliukas.gif Ar butu norinciu? g.gif
Melka
O kaip su žmonių kiekiu ? Daug jų būna treniruotėse ? g.gif
laskatarija
QUOTE(Melka @ 2009 03 09, 23:25)
O kaip su žmonių kiekiu ? Daug jų būna treniruotėse ?  g.gif
*

Dabar kolkas tikrai nedaug ir nereikia laukti eiles prie treniruokliu smile.gif
laskatarija
Ar dar yra norinciu? mirksiukas.gif
Malina4ka
va nesenai pradejau ten lankytis,tikrai geras sporto klubas ir zmoniu nedaug smile.gif o dar va ir trenere labai faina mirksiukas.gif
Miss_Lumholdt
kaip įdomu sporto klubas tik moterims smile.gif
Chanell
jeigu tik moterims,as pasirasau ok.gif 4u.gif eina cia dar kas? bigsmile.gif
Andraja
Kaip supratau jis Spaudos rūmuose? g.gif
laskatarija
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 12:37)
jeigu tik moterims,as pasirasau ok.gif  4u.gif  eina cia dar kas? bigsmile.gif
*

Eina eina mirksiukas.gif Nuo kitos savaites pradedam. Ar bus daugiau norinciu jungtis i grupele?
Papildyta:
QUOTE(Andraja @ 2009 03 22, 23:11)
Kaip supratau jis Spaudos rūmuose? g.gif
*

Na ne visai Spaudos rumuose, bet netoli ju mirksiukas.gif
laskatarija
Pradedam sportuoti! Ar dar kas prisijunks? Paskubekit! mirksiukas.gif
auruuu
as noriu!!! kaip man speti dar prisijungt?
dar_ne_mamyte
Sveikos, kaip tik planavau artimiausiu metu pradeti lankyti ten aerobika.. ar jau surinkote grupe? Mielai prisijungciau smile.gif
Gaviota1980
Planuoju šiandien pirmą kartą keliauti į šį sporto klubą. Ruošiausi nuo sausio, bet pagaliau prisiruošiau, o kad ryžtas nedingtų, jau nusipirkau abonementą smile.gif
auruuu
nesupratau, vakar pasaket, kad siandien jau einam, o siandien nebeatrasot unsure.gif
*Cukrinė_Siela*
As siame klube lankaus cool.gif
Tiesa, buvau vakar dar tik viena kart biggrin.gif
Bezdžionė
Kuri Kristina dirba klube:
http://www.shaping.lt/index2.html
http://www.bodygym.lt/index.php?id=240
ar iš dar kur nors?
laskatarija
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 02, 12:00)

Si Kristina http://www.bodygym.lt/index.php?id=240 smile.gif
Bezdžionė
QUOTE(laskatarija @ 2009 04 02, 14:10)

Aišku, ačiū 4u.gif
*Cukrinė_Siela*
Oi, ta Kristina faina trenere pasirode, kai BG lankiaus bigsmile.gif
gaila kad Editos "effectus" nera verysad.gif
Gaviota1980
Kuo toliau, tuo labiau man patinka čia sportuoti. Jėga thumbup.gif
*Cukrinė_Siela*
Kol daug zmoniu nera, tai tikrai thumbup.gif
Bet kai daug susirinks, tai laaabai jau nekas bus verysad.gif
Bezdžionė
O klube iš lėtesnių treniruočių tik joga? Nei kalanetikos, nei pilates, nei jogalateso, nei body balance? Labai daug žmonių mano klube pasidarė, kur čia trumpam atsipūtus nuo spūsties g.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 03, 09:07)
O klube iš lėtesnių treniruočių tik joga? Nei kalanetikos, nei pilates, nei jogalateso, nei body balance? Labai daug žmonių mano klube pasidarė, kur čia trumpam atsipūtus nuo spūsties  g.gif
*

Tik joga mirksiukas.gif
Daugiau visos greitos, o siaip pavasari visuose klubuose daug zmoniu buna..
Jei domina kalanetika ir pns. tai galima dar pamegin i shapping'o kluba nueit g.gif
Bezdžionė
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 03, 12:26)
Tik joga  mirksiukas.gif
Daugiau visos greitos, o siaip pavasari visuose klubuose daug zmoniu buna..
Jei domina kalanetika ir pns. tai galima dar pamegin i shapping'o kluba nueit  g.gif

*

Pavasariais ten irgi daug žmonių, be to, man daugiau pilates ir Body balance patinka, nors galima ir kalanetiką pabandyti, tik nemėgstu grūsties ax.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 04 03, 12:38)
Pavasariais ten irgi daug žmonių, be to, man daugiau pilates ir Body balance patinka, nors galima ir kalanetiką pabandyti, tik nemėgstu grūsties  ax.gif
*

na is Jusu minetu, siuo metu effectus klube nera nei vieno ax.gif
gal kada ateity ir bus.. g.gif bet jauciu tolimoj g.gif

Papildyta:
Kaip blogai, kad pakeite Aerobikos tvarkarasti doh.gif verysad.gif
laika labai jau nepatogu parinko verysad.gif
Chanell
kaip siuo metu ten zmoniu? wub.gif
*Cukrinė_Siela*
Nedaug... Buvau siandien apie 10h gal po 10 kazkur, tai prie treniruokliu tik 3-4buvo.
auruuu
nu ir nenusiseke, nusipirkau abonementa kovo 31 ir dar iki siandien daugiau nebuvau doh.gif tieeeek darbu aaaa verysad.gif nu bet viskas, lyg aprimo tos baisiansios dienos ir ryt jau zygiuosiu smile.gif fitness3.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(auruuu @ 2009 04 12, 22:38)
nu ir nenusiseke, nusipirkau abonementa kovo 31 ir dar iki siandien daugiau nebuvau  doh.gif tieeeek darbu aaaa  verysad.gif nu bet viskas, lyg aprimo tos baisiansios dienos ir ryt jau zygiuosiu smile.gif fitness3.gif
*

ryt nedirba tongue.gif
o as nusipirkau kovo 30d ir tik 2x tebuvau doh.gif
oj nuo antradienio pasitemsiu blush2.gif
Chanell
As antradieni pirksiu ir tempsiuos ;D wub.gif tikiuos treciadienbiui neatidesiu, ne neatidesiu. ax.gif blush2.gif
pagrandukasss
sveikutes
uzmaciau kazkada sita kluba vaziuodama pro sali.iskart susidomejau bigsmile.gif
tai ar priimat dar i grupe sportuoti pigiau ax.gif bandysiu vel uzsiimt sportu,jei rasiu,kas dukryte paziures ax.gif
laskatarija
QUOTE(pagrandukasss @ 2009 04 22, 10:00)
sveikutes
uzmaciau kazkada sita kluba vaziuodama pro sali.iskart susidomejau  bigsmile.gif
tai ar priimat dar i grupe sportuoti pigiau  ax.gif bandysiu vel uzsiimt sportu,jei rasiu,kas dukryte paziures  ax.gif
*

Grupele jau neberenkama 4u.gif
pagrandukasss
QUOTE(laskatarija @ 2009 04 22, 10:20)
Grupele jau neberenkama  4u.gif
*

ta prasme,kad naujokiu nepriimat g.gif unsure.gif
raimoskyte
labuka tongue.gif
susidomejau ir as siuo klubu, o dar taip faina, kad prie pat namu 4u.gif
vilmaf
as jau irfi savaite kaip ten sportuoju-tikrai lb super!
Junkites-bus linksmiau!
raimoskyte
Noreciau suzinoti - kokie atsiliepimai apie aerobikos treniruotes? po kiek moteru susirenka? aciu!!! tongue.gif
summergirl
Na o kokie atsiliepimai apie treniruokliu trenere? ar sudaro programa, pataria ir pan? rolleyes.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(summergirl @ 2009 04 28, 22:43)
Na o kokie atsiliepimai apie treniruokliu trenere? ar sudaro programa, pataria ir pan?  rolleyes.gif
*

Dėl individualių programų nežinau, bet yra ten tokie lapai kuriuose skirtingos programos sudarytos ir pagal jas sportuoji smile.gif
O trenerė thumbup.gif jei blogai darai, visada prieina ir pataiso, drąsiai galima klausti jei kas neaišku. Visos darbuotojos ten nuostabios 4u.gif
auruuu
ar matet, merginos kokios nuolaios clap_1.gif oi kaip pirksiu abonementa smile.gif
*Cukrinė_Siela*
mačiau, tikrai neblogos bigsmile.gif
Dž.Parker
QUOTE(summergirl @ 2009 04 28, 22:43)
Na o kokie atsiliepimai apie treniruokliu trenere? ar sudaro programa, pataria ir pan?  rolleyes.gif
*

Labai gera, paprasta, paslaugi trenere Monika wub.gif Jei nori, tai individualia programa sudaro bigsmile.gif Aisku uz atitinkama mokesti biggrin.gif O siaip tai labai patinka, kad visada stebi kaip kas atlieka pratimus ir visada pamoko ,pataria kaip juos atlikt ax.gif
Tik labai nepatinka, kad kai kurios moterys padariusios pratima, ilsisi sededamos ant treniruoklio mad.gif Jau ne viena karta teko laukt, kol kokia damocka issiilses doh.gif
dia10
Kaip suprantu ten kokios pirteles ar baseino tai nera ax.gif noreciau eit i treniruoklius, nes aerobika su laikais netinka, bet kokios pirteles tai visai noreciau blush2.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(dia10 @ 2009 07 29, 11:43)
Kaip suprantu ten kokios pirteles ar baseino tai nera  ax.gif noreciau eit i treniruoklius, nes aerobika su laikais netinka, bet kokios pirteles tai visai noreciau  blush2.gif
*

nera nieko panasaus rolleyes.gif
dia10
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 29, 10:45)
nera nieko panasaus rolleyes.gif
*

Tai tadu pagal kaina labiau apsimoka eiti i Ozo Impulsa, ten visas kompleksas visos dienos kainuoja dabar tik 136lt ax.gif ir baseinas ir pirtis yra thumbup.gif ir dar i aerobika galima eiti biggrin.gif
Dž.Parker
Man asmeniskai tai nei pirciu, nei baseinu nereikia....jei yra baseinas ar pirtis, tai ir zmoniu melejonai tongue.gif
Privalumas efektus klube tas, kad cia vien moterys thumbup.gif Nereikia gedytis del drebancio uzpakalio ar lasiniu....ir nesisaipo vyrai, jei kazko nelabai iseina padaryt ax.gif O dar nera tu fyfu su makijazais, kurios ateina "pasivaiksciot" ant treniruokliu ir save parodyt tongue.gif
Man asmeniskai svarbu , kad butu silta, draugiska aplinka....malonus zmones. O i pirti ar baseina, jei labai reikia, tai galima ir kitur nueit ax.gif
just_angel
Sveikos! Ar vis dar yra sportuojančių šiame klube? Kelintadieniais bei kurią valandą čia vyksta aerobikos užsiėmimai? Ar labai daug moterų susirenka?
aangele
QUOTE(just_angel @ 2009 10 10, 21:38)
Sveikos! Ar vis dar yra sportuojančių šiame klube? Kelintadieniais bei kurią valandą čia vyksta aerobikos užsiėmimai? Ar labai daug moterų susirenka?
*

labas,
Aerobikos užsiėmimai vyksta I-10val, II-IV-9val, VI-11val. O vakarais tai II-III-IV - 18val smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aangele @ 2009 10 15, 18:43)
labas,
Aerobikos užsiėmimai vyksta I-10val, II-IV-9val, VI-11val. O vakarais tai II-III-IV - 18val  smile.gif
*

Moteru susirenka tiek, kad visos telpa, tai kad man tas patinka, grusties nera smile.gif liuks uzsiemimai thumbup.gif
*Cukrinė_Siela*
bet dabar kainas labai pakėlė rolleyes.gif
auruuu
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 10 15, 20:08)
bet dabar kainas labai pakėlė  rolleyes.gif
*

pritariu.. taip noretusi cia sportuoti, labai man patinka sis klubas, bet kainos doh.gif
*Cukrinė_Siela*
QUOTE(auruuu @ 2009 10 15, 22:19)
pritariu.. taip noretusi cia sportuoti, labai man patinka sis klubas, bet kainos  doh.gif
*

body gym'e kainos geresnės rolleyes.gif o ten ir pirtys, baseinas yra.. aerobikos pasirinkimų daugiau ir eiti galima ne 1x per dieną rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.