laimejau loterijoje HOT PAN elektrine keptuve,isbandziau,kepiau kotletus,tai gavosi labai sausi,bulves kaip ir neblogai.
Gal kuri nors turit ir galit patarti kaip ir ka kepti
Sveikutes
laimejau loterijoje HOT PAN elektrine keptuve,isbandziau,kepiau kotletus,tai gavosi labai sausi,bulves kaip ir neblogai. Gal kuri nors turit ir galit patarti kaip ir ka kepti
kaip gaila,kad nesulaukiu jokiu patarimu
siaip neblogas daiktas,nedaug riebalu reikia kepant ir nesvyla tik kazin kiek elektros isnaudoja? manau keliaus vasara i soda,ten labiau pravers
Visa vasara naudojau sia keptuve sode ir labai dziaugiuosi
Naudojuos ir esu labai patenkinta Gaila tik,kad jokiu receptuku niekas nepasiulo,noretusi ka nors imantresnio isbandyti QUOTE(nirce @ 2009 09 05, 21:45) Visa vasara naudojau sia keptuve sode ir labai dziaugiuosi Naudojuos ir esu labai patenkinta Gaila tik,kad jokiu receptuku niekas nepasiulo,noretusi ka nors imantresnio isbandyti gaila, kad niekas neparaso apie sia keptuve daugiau. gavau ir as ja dovanu. bet dar nieko nebandziau gaminti. pasidalinkit patirtim QUOTE(rimma @ 2009 12 07, 17:41) gaila, kad niekas neparaso apie sia keptuve daugiau. gavau ir as ja dovanu. bet dar nieko nebandziau gaminti. pasidalinkit patirtim dazniausiai kepu vistiena,mesyte buna labai minksta,taip pat karbonadus,bulves(jas dedu nepjaustytas),skaniai gaunasi sluoksniuoti kepsniai,pvz.sluoksnis bulviu,ant virsaus farsas,svogunai,pievarybiai,siek tiek majonezo ir suris
Mama kepa nuostabias picas šioje keptuveje. Deda mielinę tešlą,darzoviu ir tomato
nu smagu merginos
idomu kaip atrodo pica sioj keptuvej ar kugelis QUOTE(nirce @ 2009 09 05, 19:45) Visa vasara naudojau sia keptuve sode ir labai dziaugiuosi Naudojuos ir esu labai patenkinta Gaila tik,kad jokiu receptuku niekas nepasiulo,noretusi ka nors imantresnio isbandyti turiu ir as sia keptuve.deja pirkau, dovanu negavau
Laukiu irgi kokiu receptuku ar nuorodu
Ar reikes ta receptu knyga pirkti? QUOTE(ramute53 @ 2009 12 20, 11:44) o tai gal yra kokia speciali receptu knygele,pritaikyta kepti sioj keptuvej,nes nemaciau vakar bandziau kepti zuvi, labai skaniai gavosi bulves as kepu kartu su mesa,tai man jos nebuna sausos
dabar kepu pjaustytas bulves, ipyliau aliejaus, kad ne tokios sausos butu, pabarsciau druskiuku pipoiriuku, bulviu prieskoniuku ir cesnakiuku, mmm gardziai kvepia
ir as gavau dovanu kaledu proga nuo mamos hot pan keptuve :] nemegstu daryti valgyti, tai mama specialiai padovanojo sako gal pamegsi
Pirmiausia išimk iš dėžės, o ten žiūrėk, gal atrasi ir kokią instrukciją ir receptų parašyta.
instrukcija yra,ten parasyta kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepti
Susidomejau ir as ta keptuve - neturim mes namie orkaites, tai nusipirkom mikrobange, bet ziuriu nieko gero is jos, tik maisto pasildymui. O hot pan lyg ir nebrangi ir jei dar kaip orkaiteje galima bulves, kulseles ir mesa kept, tai gal nieko visai...
teko ragauti kugelį keptą toje keptuvėje. Tikrai, kad labai skanus
Vaziuosu i Vlniu antradieni, tai uzsuksiu i Mandarina ir nusipirksiu as ta keptuve - labai dabar man jos prisireike
Nu pasiskaicius ir as uzsimaniau sitos keptuves
O kaip jus ja paskui valote? Vistik elektrine, turbut po kranu nepakisi... Ar kaip? QUOTE(bonza @ 2010 01 27, 11:17) Nu pasiskaicius ir as uzsimaniau sitos keptuves O kaip jus ja paskui valote? Vistik elektrine, turbut po kranu nepakisi... Ar kaip? cia nuolatine kaina pats padas issiima ir gali isplauti po tekanciu vandeniu
Ta keptuvė tapo pagrindiniu maisto gaminimo įrankiu, kasdien naudoju. Kepu viską, ir mėsytę, ir kotletus,ir varškėčius, bulves (tik supjaustau mažesniais gabaliukais nei puode),makaronus, ryžius išverdu, pyragus kepu. Tik blynai šioje keptuvėje nesigauna, balti ir sausi lieka. O šiaip super dalykėlis
hm..skaitau ir nesuprantu, negi hot pan keptuvei negalima gaminti visko kaip iprastoje keptuveje? kam dar tu receptu reikia?
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 15:05) hm..skaitau ir nesuprantu, negi hot pan keptuvei negalima gaminti visko kaip iprastoje keptuveje? kam dar tu receptu reikia? imanoma kepti viska ka ir paprastoj keptuvej paprasciausiai noretusi isbandyti ka nors imantresnio joje,todel ir norisi receptais ir patirtimi pasidalinti
aaa, štai kur esmė
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 17:38) aaa, štai kur esmė Taip, jinai visiškai atstoja orkaitę, praėjusį savaitgalį joje kibinus kepiau (tik dariau mažesnius, kad nesiektų dangčio), puikiai iškepė As be mesytes, kepiau kugeli, gavosi tikrai puikiai
Ir as turiu sita keptuve saslykai ant mediniu iesmuku iseina puikiai ,bet siaip ji man
Mano uošvienė turi tą keptuvę-tai labai džiaugiasi.Galvoju isigyti ir aš.
Mane tai domintu jos kaip orkaites funkcijos,ar galima koki pyraga issikept? ar nebandet nei viena?
gal kas bandet lazanija joje issikept? ar iseina normaliai? musu orkaite neveikia, o taip pasiilgau to skanesto
mergaites ne i tema bet gal atsakysit
http://lt.diplodocs.com/jim/TOP%20SHOP/HOT%20PAN-_V
čia galite atsisiųsti .pdf, kuriame yra keletas receptų, deja reiktų išsiversti iš vengrų ar norvegų kalbos. Faktas, kad Lietuvoj parduodami vartotojų vadovai turėtų būti lietuvių kalba
Nupirkom ir mes mamai dovanų šitą keptuvę, bet pamiršom paprašyti, kad parodytų kaip tas padas išsiima
QUOTE(ikristute @ 2010 02 25, 22:08) Nupirkom ir mes mamai dovanų šitą keptuvę, bet pamiršom paprašyti, kad parodytų kaip tas padas išsiima Reikia ištraukti tą laidą, kur temperatūros reguliuojasi, ir tada keptuvė lengvai išsiima iš plastmasinio rėmo Papildyta: QUOTE(Rasked @ 2010 02 15, 21:10) Kibinų receptukas štai čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=413935 Viskas po ranka
Nu tai jau zinau ka mamai dovanosiu
Bandėm kepti joje blynus, ir miltinius, ir bulvinius, tai nepatiko, dar bulviniai lyg ir nieko, bet kažkokie minkšti ir ilgai kepė.
Skaniausia mums Hot Pan kepta vištiena ir bulvės. Vaikai kartais prašo iškepti vienų bulvių, jei mažos nepjaustau, užbarstau prieskonių, šlakelį aliejaus ir visai greit iškepa, kartais kepant pilu vandens. Dar kepiau lašišos gabalėlius su svogūnais ir sūriu ant viršaus, irgi visai skanu. QUOTE(Novela @ 2010 04 07, 14:24) Nu aisku, tai turbut net nebandyciau kugelio ar pyrago ten issikept. Dar gaila, kad blynai skanus nesigauna na as dar tik siandien isigijau sia keptuve bet galiu pasakyti man blynai patiko joje kepti ir vaikams sako tokie neriebus nu man zodziu skanu o mesyte tai superine gavosi zadejau guliasa daryti tai pameginau toje keptuveje pakepinti iskepe tikrai greiciau nei paprastoje keptuveje o vat kokia minksta ir sultinga paprastoje keptuveje man taip nesigauna apskrudinu ir troskinu kokia valanda o cia 30 min daugiausia ir daug skaniau tuo tarpu ir bulves kepiau irgi patiko siai dienai ismeginau tik tiek ai beja vakare karstus sumustinius dariau tai super butent tokie kokius megstu bulka apskrudusi suris kuo puikiausiai issilydes nu galiu pasakyti kad patenkinta pirkiniu ir mamai padovanojau ryt bandysiu eksperimentuoti matysim kas iseis |