Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: HOT PAN elektrinė keptuvė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2
nirce
Sveikutes 4u.gif
laimejau loterijoje HOT PAN elektrine keptuve,isbandziau,kepiau kotletus,tai gavosi labai sausi,bulves kaip ir neblogai.
Gal kuri nors turit ir galit patarti kaip ir ka kepti g.gif
Masiania*
QUOTE(nirce @ 2009 03 10, 19:18)
Sveikutes 4u.gif
laimejau loterijoje HOT PAN elektrine keptuve,isbandziau,kepiau kotletus,tai gavosi labai sausi,bulves kaip ir neblogai.
Gal kuri nors turit ir galit patarti kaip ir ka kepti g.gif
*

O knygutes su receptais nepridejo? ax.gif
nirce
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 10, 21:30)
O knygutes su receptais nepridejo? ax.gif
*

tai kad nedave g.gif
nirce
kaip gaila,kad nesulaukiu jokiu patarimu verysad.gif
siaip neblogas daiktas,nedaug riebalu reikia kepant ir nesvyla thumbup.gif
tik kazin kiek elektros isnaudoja?
manau keliaus vasara i soda,ten labiau pravers ax.gif
nirce
Visa vasara naudojau sia keptuve sode ir labai dziaugiuosi thumbup.gif Labai skaniai iskepa vistiena,bulves ax.gif Isbandziau daug patiekalu,iskepa greitai,ilgai neatsala ax.gif
Naudojuos ir esu labai patenkinta 4u.gif
Gaila tik,kad jokiu receptuku niekas nepasiulo,noretusi ka nors imantresnio isbandyti blush2.gif
rimma
QUOTE(nirce @ 2009 09 05, 21:45)
Visa vasara naudojau sia keptuve sode ir labai dziaugiuosi thumbup.gif Labai skaniai iskepa vistiena,bulves ax.gif Isbandziau daug patiekalu,iskepa greitai,ilgai neatsala ax.gif
Gaila tik,kad jokiu receptuku niekas nepasiulo,noretusi ka nors imantresnio isbandyti blush2.gif
*

gaila, kad niekas neparaso apie sia keptuve daugiau. gavau ir as ja dovanu. bet dar nieko nebandziau gaminti.
pasidalinkit patirtim 4u.gif
nirce
QUOTE(rimma @ 2009 12 07, 17:41)
gaila, kad niekas neparaso apie sia keptuve daugiau. gavau ir as ja dovanu. bet dar nieko  nebandziau gaminti.
pasidalinkit patirtim 4u.gif
*

dazniausiai kepu vistiena,mesyte buna labai minksta,taip pat karbonadus,bulves(jas dedu nepjaustytas),skaniai gaunasi sluoksniuoti kepsniai,pvz.sluoksnis bulviu,ant virsaus farsas,svogunai,pievarybiai,siek tiek majonezo ir suris ax.gif na ir visi kiti panasus kepiniai,i tokius,kur dedasi majonezas,aliejaus nededu nei laso,gaunasi skanu ir neriebu ax.gif
Linai
Mama kepa nuostabias picas šioje keptuveje. Deda mielinę tešlą,darzoviu ir tomato thumbup.gif ,dar pazystama kepa kugelį,karbonadus.
rimma
nu smagu merginos smile.gif ,
idomu kaip atrodo pica sioj keptuvej ar kugelis ax.gif
*dew*
QUOTE(nirce @ 2009 09 05, 19:45)
*

turiu ir as sia keptuve.deja pirkau, dovanu negavau doh.gif na ji man patinka, nors naudojausi ja vos keleta kartu.skaniai iskepa zuvis.labai skaniai rolleyes.gif tokia minksta. nerealiai sultingai sakni lotuliukas.gif na bulves per sausos buna.reiks pabandyti kepti pica bigsmile.gif
ramute53
Laukiu irgi kokiu receptuku ar nuorodu schmoll.gif ,nes nesiseka rasti g.gif
Ar reikes ta receptu knyga pirkti? ax.gif
*dew*
QUOTE(ramute53 @ 2009 12 20, 11:44)
Laukiu irgi kokiu receptuku ar nuorodu schmoll.gif ,nes nesiseka rasti  g.gif
*

kogero reikes biggrin.gif
nirce
QUOTE(ramute53 @ 2009 12 20, 11:44)
Laukiu irgi kokiu receptuku ar nuorodu schmoll.gif ,nes nesiseka rasti  g.gif
*

o tai gal yra kokia speciali receptu knygele,pritaikyta kepti sioj keptuvej,nes nemaciau g.gif

vakar bandziau kepti zuvi, labai skaniai gavosi thumbup.gif

bulves as kepu kartu su mesa,tai man jos nebuna sausos ax.gif
*dew*
dabar kepu pjaustytas bulves, ipyliau aliejaus, kad ne tokios sausos butu, pabarsciau druskiuku pipoiriuku, bulviu prieskoniuku ir cesnakiuku, mmm gardziai kvepia rolleyes.gif paragavau- skanu thumbup.gif
Citrusinė
smile.gif
inetulka
ir as gavau dovanu kaledu proga nuo mamos hot pan keptuve :] nemegstu daryti valgyti, tai mama specialiai padovanojo sako gal pamegsi smile.gif bet deja dar nuo kaledu ji net is dezes neisimta...nezinau ka su ja ir kaip daryt...butu gerai jei kas idetu receptuku ir smulkius aprasymus kaip ka daro 4u.gif
trimama
Pirmiausia išimk iš dėžės, o ten žiūrėk, gal atrasi ir kokią instrukciją ir receptų parašyta.
nirce
instrukcija yra,ten parasyta kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepti ax.gif o receptu knygeles,deja nera schmoll.gif tenka improvizuoti,bet rezultatu patenkinta ax.gif
Abejoklė
Susidomejau ir as ta keptuve - neturim mes namie orkaites, tai nusipirkom mikrobange, bet ziuriu nieko gero is jos, tik maisto pasildymui. O hot pan lyg ir nebrangi ir jei dar kaip orkaiteje galima bulves, kulseles ir mesa kept, tai gal nieko visai... g.gif
Jeta
teko ragauti kugelį keptą toje keptuvėje. Tikrai, kad labai skanus 4u.gif
Abejoklė
Vaziuosu i Vlniu antradieni, tai uzsuksiu i Mandarina ir nusipirksiu as ta keptuve - labai dabar man jos prisireike doh.gif lotuliukas.gif
bonza
Nu pasiskaicius ir as uzsimaniau sitos keptuves doh.gif o dabar ji top shope kainuoja 129, tai cia kazi kokia akcija ar yprasta kaina?

O kaip jus ja paskui valote? Vistik elektrine, turbut po kranu nepakisi... Ar kaip? g.gif
nirce
QUOTE(bonza @ 2010 01 27, 11:17)
Nu pasiskaicius ir as uzsimaniau sitos keptuves  doh.gif o dabar ji top shope kainuoja 129, tai cia kazi kokia akcija ar yprasta kaina?

O kaip jus ja paskui valote? Vistik elektrine, turbut po kranu nepakisi... Ar kaip? g.gif
*

cia nuolatine kaina mirksiukas.gif
pats padas issiima ir gali isplauti po tekanciu vandeniu ax.gif
*dew*
QUOTE(nirce @ 2010 01 27, 14:35)
cia nuolatine kaina mirksiukas.gif
pats padas issiima ir gali isplauti po tekanciu vandeniu ax.gif
*

tiek laiko turiu keptuve sia ir nezinojau kad issiima padas lotuliukas.gif
nirce
QUOTE(*dew* @ 2010 01 28, 10:45)
tiek laiko turiu keptuve sia ir nezinojau kad issiima padas lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif
ka kepi,gal koki idomesni receptuka parasytum bigsmile.gif
Aujusa
Ta keptuvė tapo pagrindiniu maisto gaminimo įrankiu, kasdien naudoju. Kepu viską, ir mėsytę, ir kotletus,ir varškėčius, bulves (tik supjaustau mažesniais gabaliukais nei puode),makaronus, ryžius išverdu, pyragus kepu. Tik blynai šioje keptuvėje nesigauna, balti ir sausi lieka. O šiaip super dalykėlis thumbup.gif
Grantee
hm..skaitau ir nesuprantu, negi hot pan keptuvei negalima gaminti visko kaip iprastoje keptuveje? kam dar tu receptu reikia? g.gif pati noriu isigyti su ta mintim kad ji viena man atstotu visas keptuves, tai kaip supratau is jusu visu pasisakymu tai neimanoma? blink.gif
nirce
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 15:05)
hm..skaitau ir nesuprantu, negi hot pan keptuvei negalima gaminti visko kaip iprastoje keptuveje? kam dar tu receptu reikia?  g.gif  pati noriu isigyti su ta mintim kad ji viena man atstotu visas keptuves, tai kaip supratau is jusu visu pasisakymu tai neimanoma?  blink.gif
*

imanoma kepti viska ka ir paprastoj keptuvej mirksiukas.gif
paprasciausiai noretusi isbandyti ka nors imantresnio joje,todel ir norisi receptais ir patirtimi pasidalinti ax.gif
Grantee
aaa, štai kur esmė biggrin.gif o aš ir galvoju kaip čia taip kitaip gali būti biggrin.gif as tai isivaizdoju kad joje galima kepti kaip ir orkaitėje, jei ta šiluma taip tolygiai pasiskirsto, ania?
nirce
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 17:38)
aaa, štai kur esmė  biggrin.gif  o aš ir galvoju kaip čia taip kitaip gali būti  biggrin.gif  as tai isivaizdoju kad joje galima kepti kaip ir orkaitėje, jei ta šiluma taip tolygiai pasiskirsto, ania?
*

as orkaitej ir nebekepu,kepu sitoj keptuvej mirksiukas.gif
Aujusa
QUOTE(Grantee @ 2010 02 12, 17:38)
aaa, štai kur esmė  biggrin.gif  o aš ir galvoju kaip čia taip kitaip gali būti  biggrin.gif  as tai isivaizdoju kad joje galima kepti kaip ir orkaitėje, jei ta šiluma taip tolygiai pasiskirsto, ania?
*

Taip, jinai visiškai atstoja orkaitę, praėjusį savaitgalį joje kibinus kepiau (tik dariau mažesnius, kad nesiektų dangčio), puikiai iškepė smile.gif
Rasked
QUOTE(Aujusa @ 2010 02 14, 11:17)
Taip, jinai visiškai atstoja orkaitę, praėjusį savaitgalį joje kibinus kepiau (tik dariau mažesnius, kad nesiektų dangčio), puikiai iškepė smile.gif
*

Idomu butu suzinoti smulkiau... wink.gif
linosska
mirksiukas.gif ir as norciau suzinoti nuo ivairesniu receptuku kepant su Hot Pan?
As be mesytes, kepiau kugeli, gavosi tikrai puikiai mirksiukas.gif dabar galvoju bandyti "tipo" saslykus, pamarinuosiu, suversiu ant mediniu iesmuku ...
ausrine261
Ir as turiu sita keptuve saslykai ant mediniu iesmuku iseina puikiai ,bet siaip ji man schmoll.gif gal nemoku as joje gaminti bet karstis tikrai netolygiai joje pasiskirsto pakrasciuose maziau kepa nei viduryje
WyWa
Mano uošvienė turi tą keptuvę-tai labai džiaugiasi.Galvoju isigyti ir aš. g.gif
Grantee
Mane tai domintu jos kaip orkaites funkcijos,ar galima koki pyraga issikept? ar nebandet nei viena? 4u.gif
WyWa
QUOTE(Grantee @ 2010 02 17, 14:34)
Mane tai domintu jos kaip orkaites funkcijos,ar galima koki pyraga issikept? ar nebandet nei viena?  4u.gif
*

Kepa joje ir pyragus.Tik,kad reikia apversti. smile.gif
*dew*
QUOTE(nirce @ 2010 01 28, 10:49)
lotuliukas.gif
ka kepi,gal koki idomesni receptuka parasytum bigsmile.gif
*

kad nieko ypatingo nekepu lotuliukas.gif
QUOTE(ausrine261 @ 2010 02 17, 12:55)
I gal nemoku as joje gaminti bet karstis tikrai netolygiai joje pasiskirsto pakrasciuose maziau kepa nei viduryje
*

drinks_cheers.gif
ir siaip ka kepant reik vartyt unsure.gif
Sprite
gal kas bandet lazanija joje issikept? ar iseina normaliai? musu orkaite neveikia, o taip pasiilgau to skanesto bigsmile.gif
egi
mergaites ne i tema bet gal atsakysit ax.gif , mano mama turi sia keptuve nieko mandro labai negamina bet jai pasirode, kad visdelto si keptuve visai nemazai naudoja elektros, tai istikruju kaip ten yra ar taupiai naudoja energija ar ccia tik reklaminis triukas, gal kuri tiksliau parasytu.... is savo patieties smile.gif
XysTer
http://lt.diplodocs.com/jim/TOP%20SHOP/HOT%20PAN-_V

čia galite atsisiųsti .pdf, kuriame yra keletas receptų, deja reiktų išsiversti iš vengrų ar norvegų kalbos. Faktas, kad Lietuvoj parduodami vartotojų vadovai turėtų būti lietuvių kalba
ikristute
Nupirkom ir mes mamai dovanų šitą keptuvę, bet pamiršom paprašyti, kad parodytų kaip tas padas išsiima doh.gif , tas kuriame kepi, kai išplauti nori, gal galit paaiškinti,nes bandžiau imti paprastai neišsiima, gal kur ką spustelt reikia, ar stipriau truktelt? Bijau per jėgą lupt, kad ko nesulaužyčiau blush2.gif
Aujusa
QUOTE(ikristute @ 2010 02 25, 22:08)
Nupirkom ir mes mamai dovanų šitą keptuvę, bet pamiršom paprašyti, kad parodytų kaip tas padas išsiima doh.gif , tas kuriame kepi, kai išplauti nori, gal galit paaiškinti,nes bandžiau imti paprastai neišsiima, gal kur ką spustelt reikia, ar stipriau truktelt? Bijau per jėgą lupt, kad ko nesulaužyčiau blush2.gif
*

Reikia ištraukti tą laidą, kur temperatūros reguliuojasi, ir tada keptuvė lengvai išsiima iš plastmasinio rėmo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasked @ 2010 02 15, 21:10)
Idomu butu suzinoti smulkiau... wink.gif
*

Kibinų receptukas štai čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=413935 mirksiukas.gif
Viskas po ranka biggrin.gif
Marmilagre
Nu tai jau zinau ka mamai dovanosiu smile.gif Nes jos orkaite nekepa. O kaip suprast, kaikurios issikepa net kugelius joje, o kitos sakot, kad pyraga kepant reikia vartyt, tai tada ir kugeli reikia vartyt?
martam
Bandėm kepti joje blynus, ir miltinius, ir bulvinius, tai nepatiko, dar bulviniai lyg ir nieko, bet kažkokie minkšti ir ilgai kepė.
Skaniausia mums Hot Pan kepta vištiena ir bulvės. Vaikai kartais prašo iškepti vienų bulvių, jei mažos nepjaustau, užbarstau prieskonių, šlakelį aliejaus ir visai greit iškepa, kartais kepant pilu vandens. Dar kepiau lašišos gabalėlius su svogūnais ir sūriu ant viršaus, irgi visai skanu.
WyWa
QUOTE(Novela @ 2010 04 06, 12:41)
Nu tai jau zinau ka mamai dovanosiu smile.gif Nes jos orkaite nekepa. O kaip suprast, kaikurios issikepa net kugelius joje, o kitos sakot, kad pyraga kepant reikia vartyt, tai tada ir kugeli reikia vartyt?
*

Kugelį irgi reikia vartyti. mirksiukas.gif
Marmilagre
QUOTE(WyWa @ 2010 04 07, 08:05)
Kugelį irgi reikia vartyti. mirksiukas.gif
*

Nu aisku, tai turbut net nebandyciau kugelio ar pyrago ten issikept. Dar gaila, kad blynai skanus nesigauna unsure.gif
WyWa
QUOTE(Novela @ 2010 04 07, 13:24)
Nu aisku, tai turbut net nebandyciau kugelio ar pyrago ten issikept. Dar gaila, kad blynai skanus nesigauna unsure.gif
*

O kodėl? g.gif Joje keptas kugelis man labai skanu.Kai važiuoju pas uošvienę visada prašau,kad man jį iškeptų. essen.gif
pukučiai
QUOTE(Novela @ 2010 04 07, 14:24)
*

na as dar tik siandien isigijau sia keptuve bet galiu pasakyti man blynai patiko joje kepti ir vaikams sako tokie neriebus nu man zodziu skanu o mesyte tai superine gavosi zadejau guliasa daryti tai pameginau toje keptuveje pakepinti iskepe tikrai greiciau nei paprastoje keptuveje o vat kokia minksta ir sultinga paprastoje keptuveje man taip nesigauna apskrudinu ir troskinu kokia valanda o cia 30 min daugiausia ir daug skaniau tuo tarpu ir bulves kepiau irgi patiko siai dienai ismeginau tik tiek ai beja vakare karstus sumustinius dariau tai super butent tokie kokius megstu bulka apskrudusi suris kuo puikiausiai issilydes nu galiu pasakyti kad patenkinta pirkiniu ir mamai padovanojau ryt bandysiu eksperimentuoti matysim kas iseis biggrin.gif
WyWa
QUOTE(pukučiai @ 2010 05 03, 22:19)
na ryt bandysiu eksperimentuoti matysim kas iseis biggrin.gif
*

Būtinai parašyk,gal ko naujo sugalvosi. ax.gif

P.S Dar skaniai kepti obuoliai joje. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.