Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Pavasario šaukliai!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Chanson
Aš taip pat pabalsavau. Nesirinkau iš tų, kur jau, kaip čia buvo pasakyta, įsibėgėjęs pavasaris, balsavau už tuos pirmuosius pavasario šauklius bigsmile.gif Nebuvo sunku išsirinkti, tikrai yra gražių/gerų nuotraukų, visiškai atitinkančių temą
Vicious Vici
QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 11, 21:27)
lotuliukas.gif nu vaikiukas taip pozuoja rolleyes.gif ne taip jaupaprasta atsitupti, kai esi aprengtas dvejomis pedkelnemis, getromis ir dzinsais ax.gif lotuliukas.gif  (nors jo, tikrai juokingai tupi blink.gif )

tai čia tavo nuotrauka? doh.gif išsidavei? unsure.gif doh.gif
Papildyta:
beje, tai lyderiai dar neaiškūs, o tik favoritai matyti, bet tų favoritų gal 7, jei ne daugiau smile.gif labai jau įdomu, intriguojantis konkursas thumbup.gif
Rustė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 12, 09:48)
tai čia tavo nuotrauka? doh.gif išsidavei? unsure.gif  doh.gif
Papildyta:
beje, tai lyderiai dar neaiškūs, o tik favoritai matyti, bet tų favoritų gal 7, jei ne daugiau smile.gif labai jau įdomu, intriguojantis konkursas thumbup.gif
*

neišsidavė, konstatavo faktą iš patirties wink.gif
Vicious Vici
QUOTE(Rustė @ 2009 03 12, 10:25)
neišsidavė, konstatavo faktą iš patirties wink.gif

smile.gif geras... smile.gif
DRUNE
norejau pasiteirauti, kodel neideta mano kurta foto?Gal kuo prasikaltau, ar neprikabinau foto, nerandu ir tiek?

TutėFrutė
DRUNE - o kada jūs nuotrauką siuntėt ir ar tikrai nusiuntėt patvirtinimui. Jei viską padarėt, tai galbūt nuotraukos tiesiog nepatvirtino mirksiukas.gif
DRUNE
Tai kad mano kompiuteryje nerodo apskritai nei kur ta paraishka bepildyt, nei kur nepatvirtintos foto, matyt yra nusiusta, bet realiai tarp dalyviu nerandu.Siusciau dar karta, bet nera paraishkos formos mano kompe?
Niktė
QUOTE(DRUNE @ 2009 03 12, 11:08)
Tai kad mano kompiuteryje nerodo apskritai nei kur ta paraishka bepildyt, nei kur nepatvirtintos foto, matyt yra nusiusta, bet realiai tarp dalyviu nerandu.Siusciau dar karta, bet nera paraishkos formos mano kompe?
*

Dabar jau pasibaigęs laikas siūsti naujoms nuotraukos. jeigu tikrai išsiuntėt paraišką patvirtinimui laiku, vadinasi neatitiko tema. O jei atitiko tema arba paraiškos nenusiuntėt patvirtinti moderatorei, arba būvo nusiūsta jau po laiko smile.gif
DRUNE
na matyt kazkuri ish shiu priezasciu, ka bepadarysi, o tai nuoshirdziai su dukrele rengem fotosesija su shvieziom tulpem...
O beje dar ydomu ar kam nors pavyko atsidaryti konkursa kur siulo BIOK?man tai nieko neatidaro...
Niktė
QUOTE(DRUNE @ 2009 03 12, 11:16)
na matyt kazkuri ish shiu priezasciu, ka bepadarysi, o tai nuoshirdziai su dukrele rengem fotosesija su shvieziom tulpem...
O beje dar ydomu ar kam nors pavyko atsidaryti konkursa kur siulo BIOK?man tai nieko neatidaro...
*

Dabar yra su biocel kosmetika konkursas, o visi kiti jau pasibaigę 4u.gif
Lady Dy
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 12, 11:22)
Dabar yra su biocel kosmetika konkursas, o visi kiti jau pasibaigę  4u.gif
*

Ne į temą bet kaip ten dalyvauti?atsidarai atsakymus sužymi,o toliau?
Niktė
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 12, 11:30)
Ne į temą bet kaip ten dalyvauti?atsidarai atsakymus sužymi,o toliau?
*

Ten paskui prašo suipildyti tavo duomenis mirksiukas.gif
Rustė
DRUNE, jei jūsų nuotrauka buvo su ilgaplauke mergaite ir geltonom tulpėm, tai ji netiko, nes daryta namie.

Biocell konkursas yra ne foto, čia kitokio tipo konkursas, reklaminis smile.gif
Schnecke
QUOTE(Noelle @ 2009 03 12, 01:22)
man šįkart tik viena foto labai patiko. Su bėgančiu berniuku.
Ir
*

Nuostabi nuotraukyte.
DRUNE
taip. ta pati.Nieko tokio, neisiskaiciau i konkurso salygas, bus pamoka kitiems kartams. O del to Biocel konkurso, suprantu, kad tai ne fotokonkursas, bet paspaudus "dalyvauti konkurse" nieko nevyksta? ar gal reikia laukti pusvalandi kol atidarys? O iejus i ju tinklapi nieko apie konkursa neraso
Rustė
QUOTE(DRUNE @ 2009 03 12, 12:41)
taip. ta pati.Nieko tokio, neisiskaiciau i konkurso salygas, bus pamoka kitiems kartams. O del to Biocel konkurso, suprantu, kad tai ne fotokonkursas, bet paspaudus "dalyvauti konkurse" nieko nevyksta? ar gal reikia laukti pusvalandi kol atidarys? O iejus i ju tinklapi nieko apie konkursa neraso
*

Kitą kartą sudalyvausite smile.gif (taip pat foto per daug sumažinta buvo)

Biocell
spausti reikia ant teksto "dalyvauti konkurse", ne ant tinklapio nuorodos, įsikelia anketa su klausimais, kuriuos reikia atsakyti (atsakymai tame tinklapyje), tada užpildai asmeninius duomenis ir siunti.
čia anketinis konkursas, dalyvauja visos teisingos anketos, paskui atrinks 2 ir apdovanos.
VI-VA-VI
4u.gif
*

ko tu taip del tos nuotraukos susinervinai imk 4u.gif
sis konkuras pasibaigs, prasides ne uz ilgo kitas ir galesi dalyvauti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
jurgitaru
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 12, 10:48)
tai čia tavo nuotrauka? doh.gif išsidavei? unsure.gif  doh.gif
*

nemano, tik siaip pastebejau ax.gif
Žanė
*

kątik pabandžiau atsidaryti tą konkursą tiesiog pele paspaudus ties "dalyvauti konkurse", tai man irgi nieko nevyko - nekrovė puslapio, ir naujas taip pat neatsidarė. tačiau pelyte užėjau ant "dalyvauti konkurse" ir, paspaudusi dešinį pelytės klavišą, pasirinkau "open in new window", tai naujame lange atidarė konkurso anketą. manau, čia kažkokia neuviazkė dėl naršyklės nustatymų
c-girl
Prabalsavau ax.gif Balsus daviau nuotraukom su vaikais(nu negaliu...myliu as juos labiausiai wub.gif biggrin.gif ) ir tuo paciu su akivaidziai matomu ankstyvu pavasariu ax.gif

Be konkurencijos wub.gif
user posted image

wub.gif
user posted image

wub.gif
user posted image
Freke
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 20:36)

Šitą nuotrauką tik dabar pastebėjau, vaikas atrodo kaip su reikaliuku užkluptas lotuliukas.gif
user posted image
Imk , MAMA, balioną 4u.gif , aš tikra begėdė blush2.gif
*

kazi kaip cia data ziuret g.gif ar kovo 6 ar birzelio 3 g.gif pagal aprasyta apsirengima lyg ir kovas bet data idomiai taip nustatyta hihihi.gif
Rustė
QUOTE(Frekė @ 2009 03 12, 23:06)
kazi kaip cia data ziuret g.gif ar kovo 6 ar birzelio 3 g.gif pagal aprasyta apsirengima lyg ir kovas bet data idomiai taip nustatyta hihihi.gif
*

tai čia ne lietuviškas datos rašymo būdas.
lietuviai sakom "2009-ųjų metų kovo dvyliktoji diena".
o rusiškai bus jau "dvylikta kovo, 2009 metų" ( 12 марта, 2009 года)

būna reikia įvesti pirma mėnesį, tada diena, ir tada metus, manau čia taip ir yra.
iKavali
JAV taip pat pirma menuo tada diena ir metai. Bet kokiu atveju, data kampe konkursinei nuotraukai nelabai reikalinga o ir bendra vaizda gerokai gadina.
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 03 12, 12:07)
netiko, nes daryta namie.

o kaip nutariama kurių nuotraukos darytos namie, ne ankstyvą pavasarį ar be jokios gamtos tinka, o kurių - ne? ar tai priklauso nuo žinučių skaičiaus ar dar ko nors?
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 06:38)
o kaip nutariama kurių nuotraukos darytos namie, ne ankstyvą pavasarį ar be jokios gamtos tinka, o kurių - ne? ar tai priklauso nuo žinučių skaičiaus ar dar ko nors?
*

doh.gif
o kuriose foto tu matai namų sienas? grindis?
ar palei aprangą sprendi?
l'eau
klausimas šiaip jau retorinis buvo mirksiukas.gif
pagal aprangą kur laukas, fotografuota gamtoje ir pavasario pradžia ne aš sprendžiau smile.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 06:38)
*

mergaitė sėdėjo ant palangės, už jos matėsi stiklas.
manau pakankamai svarus įrodymas, kad daryta namie.

juolab ir pati autorė tai pripažino.
grange
QUOTE(c-girl @ 2009 03 12, 22:55)

Be konkurencijos wub.gif

žiūriku dauguma sužavėjo ši foto, man tai asmeniškai ji per niūri,kažkaip) visai jos net nepastebiu rolleyes.gif
Emerencija
QUOTE(grange @ 2009 03 13, 09:53)
žiūriku dauguma sužavėjo ši foto, man tai asmeniškai ji per  niūri,kažkaip) visai jos net nepastebiu  rolleyes.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif Aš irgi jos net nepastebiu ax.gif
jurgitaru
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 13, 11:11)
Pritariu  drinks_cheers.gif Aš irgi jos net nepastebiu  ax.gif
*

o man kaip tik labai krenta i aki (gal kad nespalvota g.gif ). labai tokia nuotaikinga, gerai pagauta smile.gif
Vicious Vici
nu tai ryškių lyderių kaip ir nėra dar vis, ane? nu kad trys būtų ax.gif jau kaip įdomu kas laimės... bet jaučiu liksiu nusivylus rezultatais... anas konkursas aiškesnis buvo ax.gif
jurgitaru
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 13, 13:07)
nu tai ryškių lyderių kaip ir nėra dar vis, ane? nu kad trys būtų ax.gif jau kaip įdomu kas laimės... bet jaučiu liksiu nusivylus rezultatais... anas konkursas aiškesnis buvo ax.gif
*

o kodel zadi nusivilti? man kazkaip si karta daug mielu nuotrauku (gal del to, kad ziema jau atsibodo) ir jauciu, kad del daugumos is ju dziaugciausi biggrin.gif
o kad ydomu, tai tikrai. atrodo, dar taip i8lgai laukti tu rezultatu, taip nekantrauju ax.gif
Vicious Vici
QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 13, 12:13)
o kodel zadi nusivilti? man kazkaip si karta daug mielu nuotrauku (gal del to, kad ziema jau atsibodo) ir jauciu, kad del daugumos is ju dziaugciausi biggrin.gif
o kad ydomu, tai tikrai. atrodo, dar taip i8lgai laukti tu rezultatu, taip nekantrauju ax.gif

skai daug įdomių? man tai ne smile.gif labai viso paprastos, tik vienos ryškesnės, profesionalesnės, o kitos visai net ne.
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 03 13, 09:46)
mergaitė sėdėjo ant palangės, už jos matėsi stiklas.
manau pakankamai svarus įrodymas, kad daryta namie.

juolab ir pati autorė tai pripažino.
*

na, taip, bet klausiu apskritai - yra nuotraukų darytų ne ankstyvą pavasarį, be besimatančios gamtos ir panašiai. kodėl vienų tokios nuotraukos tvirtinamos, o kitų ne? man labiausiai įsiminė nuotrauka su inkilu, kurioje 'nesimato metų laiko'. juk jo nesimato ne vienoje nuotraukoje, o kai kur matyti kad jau balandis/gegužė. susidarė įspūdis kad tokios nuotraukos netvirtinamos tik neseniai prisijungusių narių, užtat ir klausiu smile.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 12:27)
na, taip, bet klausiu apskritai - yra nuotraukų darytų ne ankstyvą pavasarį, be besimatančios gamtos ir panašiai. kodėl vienų tokios nuotraukos tvirtinamos, o kitų ne? man labiausiai įsiminė nuotrauka su inkilu, kurioje 'nesimato metų laiko'. juk jo nesimato ne vienoje nuotraukoje, o kai kur matyti kad jau balandis/gegužė. susidarė įspūdis kad tokios nuotraukos netvirtinamos tik neseniai prisijungusių narių, užtat ir klausiu smile.gif
*

nenusibodo kabinėtis?

visos nuotraukos tinka pagal aprašymą konkurso.

nėra patvirtintos nei vienos, kuri daryta namie.
visose pavasaris, jo ženklai, augalai ir t.t.

l'eau
gal ir būtų nusibodę, jei būčiau pradėjusi smile.gif dabar tik klausiu kodėl skirtingi vertinimo kriterijai. aišku, atsakyti neprivalote, manau mano pastebėjimas buvo teisingas. o ar daryta namie ar ne 100 proc. teigti manau negalima kai gamtos nematyti smile.gif bet pastebėjimas teisingas - pavasaris. ne jo šaukliai (daug kur) rolleyes.gif aišku smagu kad pavadinimo ir aprašymo nereikia laikytis ir galima parodyti įvairiausias nuotraukas, juk ne viena turi gražių pavasario/vasaros kadrų, dėl to šis fotokonkursas tik dar smagesnis ir spalvingesnis smile.gif
TutėFrutė
l'eu - apskritai jau antrą temą teršiat savo tokiais pasisakymais, kaip jūs interpretuojat - "pastebėjimais". Ne vienas žmogus tą akcentavo. Vertėtų susimąstyt, ir vietoj to, kad rašyt tą patį per tą patį tiesiog susilaikyt, patylėt, arba jei jau taip knieti viską žinot - rašyt Rustei į AŽ.
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 13:00)
gal ir būtų nusibodę, jei būčiau pradėjusi smile.gif dabar tik klausiu kodėl skirtingi vertinimo kriterijai. aišku, atsakyti neprivalote, manau mano pastebėjimas buvo teisingas. o ar daryta namie ar ne 100 proc. teigti manau negalima kai gamtos nematyti smile.gif bet pastebėjimas teisingas - pavasaris. ne jo šaukliai (daug kur) rolleyes.gif aišku smagu kad pavadinimo ir aprašymo nereikia laikytis ir galima parodyti įvairiausias nuotraukas, juk ne viena turi gražių pavasario/vasaros kadrų, dėl to šis fotokonkursas tik dar smagesnis ir spalvingesnis smile.gif
*

kuri nuotrauka jūsų manymu ne pavasaris?

kuri namie daryta?
kiek žinau tik 1 ten jum nepatinka, nes vaikas vežime (žinoma, visos gi vaikus aprengę lauko drabužėliais su kepurėmis , namie vežiojame po kambarius ir duodame vaikui žibutes palaikyti doh.gif )

be to, tvirtindama nuotraukas aš nežiūri kuri kieno, netikrinu nikų, naujokas ar senbuvis, moderatorius ar adminas. Jau ir taip atima laiko analizuoti nuotraukas, kuri tinkama, kuri ne, ieškoti jei kyla įtarimas ar nepasiskolinta iš interneto.

jei labai nepatinka mano vertinimo kriterijai, prašom rašyti Supermamai laišką, apskųsti mane, ir mano darbą.

taip pat visos nuotraukos, kurios nebuvo patvirtintos, buvo atmestos ne tik mano sprendimu, o visos moderatorių tarybos pritarimu, tad nereikia čia tik manęs vienos kaltinti "neteisingu vertinimu". jei man nuotrauka atrodo nepakankamai tinkama, aš klausiu kitų moderatorių, ir jos nusprendžia daugumos pritarimu tinkama ar ne, ir nebūtinai dauguma turi sutapti su mano nuomone.

Juolab narės, paskui įdėję čia savo nuotraukas ir pačios pripažino, ir kitos narės patvirtino, kad nuotraukos gražios, bet nelabai aiškios.
Board
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 13:00)
*

Jeigu turite konkrečių pastebėjimų dėl vienos ar kitos nuotraukos atitikimo/neatitikimo, rašykite moderatorei Rustei asmeninę žinutę. Jeigu nesutinkate su moderatorės nuomone rašykit man arba Supermamai asmeninę žinutę.
Olaiva
jau vien tik už tokių konkursų organizavimą,tų nuotraukų atrinkinėjimą ir dar beprasmį pasiaiškinimą reikėtų Rustei medalį duoti 4u.gif
man daug gražių nuotraukų bigsmile.gif ir tris išrinktąsias sunkiai pasirinkau doh.gif
AgnėM
Greičiau rezultatai būtų bigsmile.gif , baigtųsi kabinėjimaisi visokie lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lady Dy
QUOTE(AgnėM @ 2009 03 13, 14:38)
Greičiau rezultatai būtų  bigsmile.gif , baigtųsi kabinėjimaisi visokie  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O kad taip būtų
VI-VA-VI
QUOTE(AgnėM @ 2009 03 13, 14:38)
baigtųsi kabinėjimaisi visokie  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Visokie ,turi omeny mus visus,ir tu taip pat ax.gif irgi cia rasai sakai savo nuomone ar ne mirksiukas.gif
kristina-buziene
Prabalsavau bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
taja:)
Šiek tiek nustebau įsijungusi balsuoti, kiek pamenu prasidėjus konkursui buvo griežtai nurodyta, jog nuotraukos tvirtinamos tik "su žmonėmis" unsure.gif
pamačiusi šį įrašą, nosies ir nebekišau į skyrelį, o vertėjo verysad.gif

mano favoritė mergaitė su meškiuku wub.gif
grange
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 03 13, 15:23)
Prabalsavau  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

kode nerodo pirmos foto g.gif
Rustė
QUOTE(grange @ 2009 03 13, 15:58)
kode nerodo pirmos foto  g.gif
*

šita user posted image
Vasaraitė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 07:38)
o kaip nutariama kurių nuotraukos darytos namie, ne ankstyvą pavasarį ar be jokios gamtos tinka, o kurių - ne?ar tai priklauso nuo žinučių skaičiaus ar dar ko nors?
*

Na jums tikrai kazkas negerai doh.gif

QUOTE(multti @ 2009 03 13, 14:08)
l'eu - apskritai jau antrą temą teršiat savo tokiais pasisakymais, kaip jūs interpretuojat -  "pastebėjimais". Ne vienas žmogus tą akcentavo. Vertėtų susimąstyt, ir vietoj to, kad rašyt tą patį per tą patį tiesiog susilaikyt, patylėt, arba jei jau taip knieti viską žinot - rašyt Rustei į AŽ.
*

protingas patarimas, vertetu paklausyti 4u.gif

QUOTE(Auges @ 2009 03 13, 14:41)
Jeigu turite konkrečių pastebėjimų dėl vienos ar kitos nuotraukos atitikimo/neatitikimo, rašykite moderatorei Rustei asmeninę žinutę. Jeigu nesutinkate su moderatorės nuomone rašykit man arba Supermamai asmeninę žinutę.
*

thumbup.gif Dabar tvarka bus mirksiukas.gif

kristina-buziene, o uz kokia dar balsavai, vienos nerodo biggrin.gif

p.s. Rustė jau idejo, aciu 4u.gif as ir siai balsa atidaviau 4u.gif
blondinas_Nr.130
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 13, 16:12)
nono.gif oi kai negrazu verysad.gif kaip ten ne butu ji žmogus  4u.gif ir taip vadinti nemandagu doh.gif
*

O tai kas sako, kad ne zmogus? Durnius ir zmogus cia suderinama, 2in1, viskas gerai, taip buna. Kas nemandagu? Vadint "daiktus" tikrais vardais? Man tai mandagu atrodo, mandagiau nei subine laizyt, o uz nugaros vis tiek sakyt ta pati. Cia praktiskai tragedija ir kiauliskumas, jei visi mato, kad zmogus vaiksto atsegiotu klynu ar balandzio apsikta ir jam tiesiai nepasako, cia jam ne padeda, o pakenkia, o tai ir eina toliau toks vargselis kitus juokindamas, nes neperspeja niekas
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 03 13, 13:30)

man visos nuotraukos gražios ir nėra taip kad kuri 'nepatinka'. jūsų minėta nuotrauką man sukėlė įtarimą nes iš pabertų gėlyčių galima preziumuoti kad fotografuota konkursui, o iš aprangos - kad lauke tokiai dar gerokai per šalta. apie vertinimo kriterijus ne man spręsti ir ne man kritikuoti. manau kad kaip tik gerai kad tvirtinamos nei pavadinimo nei aprašymo neatitinkančios nuotraukos, nes tema gan siaura, o dabar visi gali parodyt savo pavasario ir vasaros kadrus smile.gif pavasaris tikrai visose nuotraukose, tik pavasario šauklių mažoka smile.gif

QUOTE(Auges @ 2009 03 13, 13:41)
*

rašiau. atsakymų negavau. tiek jau to, nes kai bandžiau klausti temoje, tuoj buvau užsipulta dėl neva 'kabinėjimosi', nors nė vienos nuotraukos nekritikavau, atvirkščiai - ne kartą pabrėžiau kad visos gražios ir pavasariškos/vasariškos ir kad puiku, jog nei temos nei aprašymo daugeliui nereikalaujama laikytis rolleyes.gif matyt daugelis linkę spręsti pagal save doh.gif
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 13, 16:05)
Na jums tikrai kazkas negerai doh.gif

pagal save sprendžiat?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.