Žiema , žiema bėk iš kiemo!
Tik ką per Užgavėnes šitaip bandėm išprašyti nusibodusį metų laiką, kuris regis lyg paskutiniam pasispardymui mus vėl džiugina sniegu ir šaltuku.
Pasišaukime pavasarį patys!
Šiandien, atėjus kalendoriniam pavasariui, skelbiame naują fotkonkursą "Pavasario šaukliai!"
Kviečiame dalyvauti ir siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuota tik gamta, jūs, jūsų vaikučiai ar gyvūnai su pirmaisiais pavasario ženklais - pirmosiomis gėlėmis, tirpstančiu sniegu, pavasariniais upeliukais, pirmąja žolyte ir viskuo, kas būdinga ankstyvą pavasarį ir kviečia jį kuo greičiau grįžti pas mus!
Visos nuotraukos turi būti gamtoje, lauke. Namie fotografuoti kadrai nebus tvirtinami.
Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia
Nuotraukų laukiame 2009 03 01 2009 03 10 Už gražiausią pavasario nuotrauką balsuosime 2009 03 11 - 2009 03 16 paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 21:47) ne lietuva matyt  reiks autorės paklaust po konkurso  pavadinime parašyta "žalias pavasaris Airijoje" o man ta su kačiuku graži be abejo, bet tai jau ne šaukliai... aš bandysiu išsirinkt iš tų sniegas+daigeliai foto. na ir be abejo mergytė su meškiuku
QUOTE(Žanė @ 2009 03 10, 21:58) pavadinime parašyta "žalias pavasaris Airijoje"
neskaičiau, tik kai vi-va-vi įdėjo atkreipiau dėmesį kad nelietuviška. tiesa pamaniau kad kažkur skandinavijoj
  Kokios ufonautiškos gėlės --------------------------------------------------------------------------------------- Kokia aš nekantri, bet jau išsirinkau savo favoritus  Fantastiškos spalvos, tokios šviežios ... Būtent tai ir sužavėjo šioje nuotraukoje. Po konkurso bus labai įdomu sužinoti, kokiu fotiku nufotografuota, aš su savo dėžute tokių spalvų neišgaunu  įdomu, ar viskas atsiremia į fotiko techn. galimybes, ar aš tiesiog nemoku...   Labai graži foto, nereikia nieko ypatingo(turiu omeny foto apdorojimą), o rezultatas puikus  man patinka toks rakursas   O ši foto verta balso, nes autorei(iui) pavyko išgauti gerą rezultatą iš tirpstančios žiemos, kai čia jai paskelbtas purvyno verdiktas  Maniškė greičiausiai pakliuvo į čia išlinksniuotą vėlesnį pavasarį, bet vis vien labai ja didžiuojuos, nes ji ypatinga ir man pati gražiausia va koks piaras
QUOTE(himalaia @ 2009 03 10, 20:03) Tikrai gražios nuotraukos,bet  samanos visžalės,nepavadinčiau jų pavasario šaukliais
VI-VA-VI
2009 03 10, 22:35
5 dienos  iki pirmadienio.
TutėFrutė
2009 03 10, 23:00
Joa, turiu ir aš favorites. Bet nesismulkinsiu ir nedetalizuosiu būtent kurios, nes manau nesąžininga kitų nuotraukų autorių atžvilgiu. Juk kiekviena norėtų, kad bent nors kas nors pastebėtų nuotrauką
QUOTE(Itani @ 2009 03 10, 22:19) Tikrai gražios nuotraukos,bet  samanos visžalės,nepavadinčiau jų pavasario šaukliais  taip, bet žiemą jos būna nunykusios, o tie daigeliai kur matyt (žiedeliai) tai pavasarį išleidžiami, jei neklystu.
QUOTE(multti @ 2009 03 10, 23:00) Joa, turiu ir aš favorites. Bet nesismulkinsiu ir nedetalizuosiu būtent kurios, nes manau nesąžininga kitų nuotraukų autorių atžvilgiu. Juk kiekviena norėtų, kad bent nors kas nors pastebėtų nuotrauką  Bet tuo pačiu smagu pastebėtoms
QUOTE(Žanė @ 2009 03 11, 00:03) taip, bet žiemą jos būna nunykusios, o tie daigeliai kur matyt (žiedeliai) tai pavasarį išleidžiami, jei neklystu. Nu vat 100 proc negaliu užgarantuot,bet man atrodo,kad čia tokia rūšis ir jos visada su tais daigeliais būna. Pas mus jos auga kieme ant asfalto,ir man akyse jos visada tokios ir stovi
TutėFrutė
2009 03 10, 23:36
QUOTE(Gardi @ 2009 03 11, 00:12) Bet tuo pačiu smagu pastebėtoms  Su tuo visiškai sutinku  tik mąstau, kad toms kurios liks nepastebėtos nesmagu
nuostabumelis
2009 03 10, 23:50
dar šiek tiek pabimbinėsiu po internetą ir būsiu sulaukus balsavimo pradžios, berods Labai tikiuos, kad šiam konkursui pasibaigus išdygs šviežias, naujas, visiškai pavasarinis konkursas:)
Balsus atidaviau žibuoklėms, snieguolėms ir žvirbliukui. JOkių žmonių ar vaikų,nes jie tikrai ne pirmieji pavasario šaukliai....
TutėFrutė
2009 03 11, 00:11
Na ir aš jau pažymėjau mano akiai mieliausias  o atidaviau balsus tiems šaukliams, kurie mano nuomone labiausiai šaukia pavasarį
Vicious Vici
2009 03 11, 09:48
balsavau už saldų grožį Katutį http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16634[/IMG] prof. ir šiltą fotkę http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16683drugelį http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16725morališkai labai palaikau nuotrauką su sulos stiklainiu, džiugu, kad ne visi žmonės jau tipiški miesčionys ir kažkas dar žino tokių tradicijų  na kiek profesionalesniu kampu būtų ta nuotrauka padaryta, kiek tobuliau, tai iš karto balsuočiau, nes aš iš tų, kurias jau erzina "muilinės", jau man reikia daugiau sėkmės geriausiems
Lady Dy
2009 03 11, 10:54
Pabalsavau kol kas už dvi nuotraukytes,trečios dar neišsirinkau Vicious Vici katutis ir drugelis sėkmingai galėjo būti nupaveiksluoti ir su "muilinuke", o kaip galėjo patikti tau jei "muilinės" erzina  Beje katukas vienas iš mano favoritų.
Raimukooo
2009 03 11, 11:26
Susinervinau nerealiai Vakar užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, nusiunčiau nuotrauką patvirtinimui, nu, lyg ir viskas gerai. Šiandien įlendu ir galvoju prabalsuosiu, ogi, žiūriu, kad mano nuotraukytės nėr Ir toks bjaurus užrašas: Raimukooo konkurse nedalyvauja Nieko nesuprantu
Chanson
2009 03 11, 11:34
Reikia turėtu 20 žinučių, kad galėtumėt dalyvauti. Kitame konkurse būtinai sudalyvaukite, tik prieš tai įdėmiai perskaitykite fotokonkursų taisykles ir turėkite reikiamą kiekį žinučių
Vasaraitė
2009 03 11, 12:17
Rinkdama savo favoritus, vadovavausi tuo, kad į konkurso temą turi būti būtinai atsakyta (todėl nerinkau vyšnios žiedų, kad ir kaip man gražu, bet vyšnios gegužę žydi), ir norėjau po vieną skirtingo turinio foto išrinkti. Vieną balsą jau skyriau vaikučiui, kuris upelyje pavasarį įžvelgia  Kitą - samanytėms, drėgnoms nuo tiprstančio sniegelio:  Trečią - paukščiams, grįžtantiems namo:
Vicious Vici
2009 03 11, 12:38
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 11, 10:54) Pabalsavau kol kas už dvi nuotraukytes,trečios dar neišsirinkau Vicious Vici katutis ir drugelis sėkmingai galėjo būti nupaveiksluoti ir su "muilinuke", o kaip galėjo patikti tau jei "muilinės" erzina  Beje katukas vienas iš mano favoritų. nu bet išėjo gražiai ir nerėžia akių muilinės pėdsakai  muilinė gi muiliniai nelygu, nesuprask kiekvienos balsio ir priebalsio pažodžiui  tokios pritamsintos nenatūraliai nuotraukos, kai prastai matosi veidas, daiktai ar pan., tai tokios mane tiesiog erzina  pati niekaip nedrįsčiau lysti su tokiomis į konkursą Papildyta:QUOTE(Raimukooo @ 2009 03 11, 11:26) Susinervinau nerealiai Vakar užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, nusiunčiau nuotrauką patvirtinimui, nu, lyg ir viskas gerai. Šiandien įlendu ir galvoju prabalsuosiu, ogi, žiūriu, kad mano nuotraukytės nėr Ir toks bjaurus užrašas: Raimukooo konkurse nedalyvauja Nieko nesuprantu bet žinok nuskambėjo lyg už save nubalsuoti norėtum Papildyta:va maždaug ką turiu omeny, kai būna fotkinama dieną ir vat šitaip išeina su muilinių muilinėm, taip kaip per rūką tokį...   akiai tiesiog nemiela
QUOTE(Raimukooo @ 2009 03 11, 11:26) Susinervinau nerealiai Vakar užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, nusiunčiau nuotrauką patvirtinimui, nu, lyg ir viskas gerai. Šiandien įlendu ir galvoju prabalsuosiu, ogi, žiūriu, kad mano nuotraukytės nėr Ir toks bjaurus užrašas: Raimukooo konkurse nedalyvauja Nieko nesuprantu Jeigu buvo išsiūsta po 17 val, tai pavėlavote su laiku O be to, už save balsuoti neleidžia QUOTE(*Rita* @ 2009 03 11, 11:34) Reikia turėtu 20 žinučių, kad galėtumėt dalyvauti. Kitame konkurse būtinai sudalyvaukite, tik prieš tai įdėmiai perskaitykite fotokonkursų taisykles ir turėkite reikiamą kiekį žinučių  Kad dalyvautum nereikia žinučių surinkti  o va prabalsavimui reikia 25
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 11, 12:38) tokios mane tiesiog erzina  pati niekaip nedrįsčiau lysti su tokiomis į konkursą na, jūs jau arba profesionalė, arba stipriai pažengusi, galbūt todėl taip griežtai vertinate. aš, tik žengianti pirmuosius žingsnius, tai nevertinu taip girežtai. pati siunčiau čia foto ne tą, kuri profiškai įdomesnė, o tą, kuri, grynai mėgėjiška ir nelabai vykusi, bet savo turiniu kitokia. siunčiau įvairovės dėlei, kaip jau minėjau, samanėlių čia gerenių už mano buvo... ai, pamečiau, ką norėjau pasakyt. norėjau pasakyt tai, kad iš jūsų minties skalbėjo, kad "nelįskit su lievom nuotraukom į konkursą", tai va, aš sakyčiau "lįskit visos, didelės ir mažos, tebūnie čia visokių tų kadrų"  žodžiu, nesu tiek kategoriška, nes čia ne profų portalas. va
TutėFrutė
2009 03 11, 12:59
Kažkaip peržvelgiau senesnius konkursus, net tuos, kurie buvo prieš porą metų, tai galiu sakyt, kad nuotraukų kokybė tikrai pažengė laaabai smarkiai. Bet užtai senesniuose konkursuose jautėsi toks nuoširdumas sklindantis iš nuotraukų. Nesakau, kad ir šiame jo nėra, bet tikrai ne tiek...
Šį kartą atidaviau balsus už "ornitologines" nuotraukas... T.y. visos su paukščiais  Gal todėl, kad su augalais visos panašios... Tose minėtose V.Vici nuotraukose nesimato man pavasario jokio  jau nekalbant apie šauklius, viskas jau sužaliavę...
QUOTE(Žanė @ 2009 03 11, 12:48) na, jūs jau arba profesionalė, arba stipriai pažengusi, galbūt todėl taip griežtai vertinate. aš, tik žengianti pirmuosius žingsnius, tai nevertinu taip girežtai. pati siunčiau čia foto ne tą, kuri profiškai įdomesnė, o tą, kuri, grynai mėgėjiška ir nelabai vykusi, bet savo turiniu kitokia. siunčiau įvairovės dėlei, kaip jau minėjau, samanėlių čia gerenių už mano buvo... ai, pamečiau, ką norėjau pasakyt. norėjau pasakyt tai, kad iš jūsų minties skalbėjo, kad "nelįskit su lievom nuotraukom į konkursą", tai va, aš sakyčiau "lįskit visos, didelės ir mažos, tebūnie čia visokių tų kadrų"  žodžiu, nesu tiek kategoriška, nes čia ne profų portalas. va   nėra išskirta kad būtinai turi dalyvauti profesionalios nuotraukos.
VI-VA-VI
2009 03 11, 13:57
QUOTE(grange @ 2009 03 11, 00:07) JOkių žmonių ar vaikų,nes jie tikrai ne pirmieji pavasario šaukliai....  kai kam yra, net jei nuotrauka daryta namie ar pavasario pabaigoj / vasarą. tame ir pliusas, kad nesunku išsirinkti temą atitinkančias
Vicious Vici
2009 03 11, 15:03
QUOTE(Žanė @ 2009 03 11, 12:48) na, jūs jau arba profesionalė, arba stipriai pažengusi, galbūt todėl taip griežtai vertinate. aš, tik žengianti pirmuosius žingsnius, tai nevertinu taip girežtai. pati siunčiau čia foto ne tą, kuri profiškai įdomesnė, o tą, kuri, grynai mėgėjiška ir nelabai vykusi, bet savo turiniu kitokia. siunčiau įvairovės dėlei, kaip jau minėjau, samanėlių čia gerenių už mano buvo... ai, pamečiau, ką norėjau pasakyt. norėjau pasakyt tai, kad iš jūsų minties skalbėjo, kad "nelįskit su lievom nuotraukom į konkursą", tai va, aš sakyčiau "lįskit visos, didelės ir mažos, tebūnie čia visokių tų kadrų"  žodžiu, nesu tiek kategoriška, nes čia ne profų portalas. va  na bet tokia fotkė man regis dar niekad nelaimėjo  mano devizas, tai nėra, kad svarbu dalyvauti, jis jau toks: dalyvauti, kad laimėtum, tai vat todėl ir pamąstau ko tikisi žmonės su neišvaizdžiom fotkėm  bet tikiu, kad kiti turi kitokius devizus Papildyta:QUOTE(baltė @ 2009 03 11, 13:01) Tose minėtose V.Vici nuotraukose nesimato man pavasario jokio  jau nekalbant apie šauklius, viskas jau sužaliavę...  kur aš balsavau? ar kur aš kaip pavyzdį įdėjau? jei kur pavyzdį, taigi aš bet ką dėjau  o balsavau už ryškias, mielas spalvotos, jei jos patvirtintos, tai ką aš čia dabar atsistosiu ir rėksiu, kad va čia, čia ir čia - šauklių nėra  matyt yra, jei modų taryba priimė, o be to be tokių fotkių konkursas manau neįvykti, būtų tik kokių 20 nuotraukų...
Mano balsai 1.  2.  dar blaškiausi, ar ši, ar boružėlės. 3.
as ne tokia
2009 03 11, 16:18
mmergyte
2009 03 11, 17:37
turbut pirmas konkursas,kai nezinau uz ka balsuot..nuotrauku nemazai,bet kad atitiktu tema...  balsavau..bet galvoju,ar nereiktu nuimt man tu balsu
Nieko sau
2009 03 11, 17:52
Gaziulka
2009 03 11, 17:52
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 11, 17:37) turbut pirmas konkursas,kai nezinau uz ka balsuot..nuotrauku nemazai,bet kad atitiktu tema...  balsavau..bet galvoju,ar nereiktu nuimt man tu balsu  tai nebenuimk, ne prezidenta renkam - palik zmonem pasidziaugti  as irgi balsavau, buvo labai lengva
sunkoka pabalsuot šį kartą. lengviau būtų pabalsuoti už mieliausią vaiką
QUOTE(Irėja @ 2009 03 11, 18:42) sunkoka pabalsuot šį kartą. lengviau būtų pabalsuoti už mieliausią vaiką  Yra gi ir su mielais vaikais
jurgitaru
2009 03 11, 19:55
as prabalsavau, labai nesunku issirinkti buvo. balsavau uz sias: Papildyta:nors, jei tureciau galimybe, dar isirinkciau bent penkias. man cia daug graziu foto yra
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 19:50) Yra gi ir su mielais vaikais  yra išsirinkau šitą:  ji nuo pat pradžių man įstrigo. ir dar šitas: 
Šiai ir aš galvoju duot balsiuką
Stebukle
2009 03 11, 20:09
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 11, 20:09) O as renkuosi tokia tvarka  Gražūs pasirinkimai Šitą nuotrauką tik dabar pastebėjau, vaikas atrodo kaip su reikaliuku užkluptas  Imk , MAMA, balioną  , aš tikra begėdė
VI-VA-VI
2009 03 11, 21:19
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 20:36) Imk , MAMA, balioną  , aš tikra begėdė  labai grazi spalvinga nuotrauka  o vaikeliui taip isejo pritupti
jurgitaru
2009 03 11, 21:27
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 21:36) Šitą nuotrauką tik dabar pastebėjau, vaikas atrodo kaip su reikaliuku užkluptas  nu vaikiukas taip pozuoja  ne taip jaupaprasta atsitupti, kai esi aprengtas dvejomis pedkelnemis, getromis ir dzinsais  (nors jo, tikrai juokingai tupi  )
Vasaraitė
2009 03 11, 21:44
QUOTE(l'eau @ 2009 03 11, 15:26) kai kam yra, net jei nuotrauka daryta namie ar pavasario pabaigoj / vasarą. tame ir pliusas, kad nesunku išsirinkti temą atitinkančias   jau kartojiesi n kartu apie ta pati, nepyk, bet manau jau visos tai isimine
VI-VA-VI
2009 03 11, 21:45
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 11, 20:09) tai ka pasirinkai
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 11, 21:44) jei atrodo kad kartojuos - nieks neliepia skaityt  kas žiūrėjo nuotraukas ir taip pastebėjo kad yra daugybė vėlyvą pavasarį/vasarą ir namie fotografuotų kadrų ir be 'kartojimo'. tik džiaugtis reikėtų kad nebuvo paisyta konkurso pavadinimo ir aprašymo bei suteikta galimybė tokius kadrus parodyti o ne per kaktą pliaukšėt
man šįkart tik viena foto labai patiko. Su bėgančiu berniuku. Ir dar už rankutę su inkilėliais balsavau. O trečią balsą nežinau kuriai foto skirti.
|
|