Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Pavasario šaukliai!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rustė
user posted image

Žiema , žiema bėk iš kiemo!

Tik ką per Užgavėnes šitaip bandėm išprašyti nusibodusį metų laiką, kuris regis lyg paskutiniam pasispardymui mus vėl džiugina sniegu ir šaltuku.

Pasišaukime pavasarį patys!

Šiandien, atėjus kalendoriniam pavasariui, skelbiame naują fotkonkursą "Pavasario šaukliai!"

Kviečiame dalyvauti ir siųsti nuotraukas, kuriose užfiksuota tik gamta, jūs, jūsų vaikučiai ar gyvūnai su pirmaisiais pavasario ženklais - pirmosiomis gėlėmis, tirpstančiu sniegu, pavasariniais upeliukais, pirmąja žolyte ir viskuo, kas būdinga ankstyvą pavasarį ir kviečia jį kuo greičiau grįžti pas mus!

Visos nuotraukos turi būti gamtoje, lauke. Namie fotografuoti kadrai nebus tvirtinami.

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2009 03 01 – 2009 03 10
Už gražiausią pavasario nuotrauką balsuosime 2009 03 11 - 2009 03 16
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

user posted image
Žanė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 21:47)
ne lietuva matyt g.gif reiks autorės paklaust po konkurso smile.gif
*

pavadinime parašyta "žalias pavasaris Airijoje"

o man ta su kačiuku graži be abejo, bet tai jau ne šaukliai... aš bandysiu išsirinkt iš tų sniegas+daigeliai foto. na ir be abejo mergytė su meškiuku smile.gif
l'eau
QUOTE(Žanė @ 2009 03 10, 21:58)
pavadinime parašyta "žalias pavasaris Airijoje"

neskaičiau, tik kai vi-va-vi įdėjo atkreipiau dėmesį kad nelietuviška. tiesa pamaniau kad kažkur skandinavijoj rolleyes.gif
Gardi
user posted image

user posted image

Kokios ufonautiškos gėlės rolleyes.gif unsure.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Kokia aš nekantri, bet jau išsirinkau savo favoritus blush2.gif biggrin.gif

first.gif Fantastiškos spalvos, tokios šviežios ... Būtent tai ir sužavėjo šioje nuotraukoje.
Po konkurso bus labai įdomu sužinoti, kokiu fotiku nufotografuota, aš su savo dėžute tokių spalvų neišgaunu smile.gif įdomu, ar viskas atsiremia į fotiko techn. galimybes, ar aš tiesiog nemoku...

user posted image

second.gif Labai graži foto, nereikia nieko ypatingo(turiu omeny foto apdorojimą), o rezultatas puikus smile.gif man patinka toks rakursas rolleyes.gif

user posted image

third.gif O ši foto verta balso, nes autorei(iui) pavyko išgauti gerą rezultatą iš tirpstančios žiemos, kai čia jai paskelbtas purvyno verdiktas thumbup.gif

user posted image

Maniškė greičiausiai pakliuvo į čia išlinksniuotą vėlesnį pavasarį, bet vis vien labai ja didžiuojuos, nes ji ypatinga ir man pati gražiausia biggrin.gif va koks piaras biggrin.gif

Itani
QUOTE(himalaia @ 2009 03 10, 20:03)

user posted image
user posted image

*

Tikrai gražios nuotraukos,bet g.gif samanos visžalės,nepavadinčiau jų pavasario šaukliais ax.gif
VI-VA-VI
Rytoi jau balsavimas o as dar ne turiu favoritus, verysad.gif bet uz 7 dienas zinosiu uz ka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
l'eau
5 dienos mirksiukas.gif iki pirmadienio.
TutėFrutė
Joa, turiu ir aš favorites. Bet nesismulkinsiu ir nedetalizuosiu būtent kurios, nes manau nesąžininga kitų nuotraukų autorių atžvilgiu. Juk kiekviena norėtų, kad bent nors kas nors pastebėtų nuotrauką ax.gif
Žanė
QUOTE(Itani @ 2009 03 10, 22:19)
Tikrai gražios nuotraukos,bet  g.gif samanos visžalės,nepavadinčiau jų pavasario šaukliais  ax.gif
*

taip, bet žiemą jos būna nunykusios, o tie daigeliai kur matyt (žiedeliai) tai pavasarį išleidžiami, jei neklystu.
Gardi
QUOTE(multti @ 2009 03 10, 23:00)
Joa, turiu ir aš favorites. Bet nesismulkinsiu ir nedetalizuosiu būtent kurios, nes manau nesąžininga kitų nuotraukų autorių atžvilgiu. Juk kiekviena norėtų, kad bent nors kas nors pastebėtų nuotrauką  ax.gif
*

Bet tuo pačiu smagu pastebėtoms smile.gif
Itani
QUOTE(Žanė @ 2009 03 11, 00:03)
taip, bet žiemą jos būna nunykusios, o tie daigeliai kur matyt (žiedeliai) tai pavasarį išleidžiami, jei neklystu.
*

Nu vat 100 proc negaliu užgarantuot,bet man atrodo,kad čia tokia rūšis ir jos visada su tais daigeliais būna. Pas mus jos auga kieme ant asfalto,ir man akyse jos visada tokios ir stovi g.gif
TutėFrutė
QUOTE(Gardi @ 2009 03 11, 00:12)
Bet tuo pačiu smagu pastebėtoms smile.gif
*

Su tuo visiškai sutinku 4u.gif tik mąstau, kad toms kurios liks nepastebėtos nesmagu ax.gif
nuostabumelis
dar šiek tiek pabimbinėsiu po internetą ir būsiu sulaukus balsavimo pradžios, berods tongue.gif
Labai tikiuos, kad šiam konkursui pasibaigus išdygs šviežias, naujas, visiškai pavasarinis konkursas:)
grange
Balsus atidaviau žibuoklėms, snieguolėms ir žvirbliukui.
JOkių žmonių ar vaikų,nes jie tikrai ne pirmieji pavasario šaukliai.... rolleyes.gif
TutėFrutė
Na ir aš jau pažymėjau mano akiai mieliausias smile.gif o atidaviau balsus tiems šaukliams, kurie mano nuomone labiausiai šaukia pavasarį ax.gif
Vicious Vici
balsavau už saldų grožį ax.gif
Katutį ax.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16634[/IMG]
prof. ir šiltą fotkę
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16683
drugelį
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16725

morališkai labai palaikau nuotrauką su sulos stiklainiu, džiugu, kad ne visi žmonės jau tipiški miesčionys ir kažkas dar žino tokių tradicijų thumbup.gif na kiek profesionalesniu kampu būtų ta nuotrauka padaryta, kiek tobuliau, tai iš karto balsuočiau, nes aš iš tų, kurias jau erzina "muilinės", jau man reikia daugiau ax.gif

sėkmės geriausiems 4u.gif
Lady Dy
Pabalsavau kol kas už dvi nuotraukytes,trečios dar neišsirinkau
Vicious Vici katutis ir drugelis sėkmingai galėjo būti nupaveiksluoti ir su "muilinuke", o kaip galėjo patikti tau jei "muilinės" erzina wink.gif
Beje katukas vienas iš mano favoritų.
Raimukooo
Susinervinau nerealiai mad.gif
Vakar užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, nusiunčiau nuotrauką patvirtinimui, nu, lyg ir viskas gerai. Šiandien įlendu ir galvoju prabalsuosiu, ogi, žiūriu, kad mano nuotraukytės nėr cray.gif
Ir toks bjaurus užrašas: Raimukooo konkurse nedalyvauja
Nieko nesuprantu
Chanson
Reikia turėtu 20 žinučių, kad galėtumėt dalyvauti. Kitame konkurse būtinai sudalyvaukite, tik prieš tai įdėmiai perskaitykite fotokonkursų taisykles ir turėkite reikiamą kiekį žinučių mirksiukas.gif
Vasaraitė
Atdidaviau balsus uz sias wub.gif
user posted image
user posted image
o sia pamacius isimylejau wub.gif , nors pati nuotrauka nera ideali blush2.gif
user posted image
Dar patiko sios wub.gif , bet pritrukau balsu 4u.gif
user posted image
user posted image
Žanė
Rinkdama savo favoritus, vadovavausi tuo, kad į konkurso temą turi būti būtinai atsakyta (todėl nerinkau vyšnios žiedų, kad ir kaip man gražu, bet vyšnios gegužę žydi), ir norėjau po vieną skirtingo turinio foto išrinkti.

Vieną balsą jau skyriau vaikučiui, kuris upelyje pavasarį įžvelgia wub.gif
user posted image

Kitą - samanytėms, drėgnoms nuo tiprstančio sniegelio:
user posted image

Trečią - paukščiams, grįžtantiems namo:
user posted image
Vicious Vici
QUOTE(Lady Dy @ 2009 03 11, 10:54)
Pabalsavau kol kas už dvi nuotraukytes,trečios dar neišsirinkau
Vicious Vici katutis ir drugelis sėkmingai galėjo būti nupaveiksluoti ir su "muilinuke", o kaip galėjo patikti tau jei "muilinės" erzina wink.gif
Beje katukas vienas iš mano favoritų.

nu bet išėjo gražiai ir nerėžia akių muilinės pėdsakai rolleyes.gif muilinė gi muiliniai nelygu, nesuprask kiekvienos balsio ir priebalsio pažodžiui doh.gif tokios pritamsintos nenatūraliai nuotraukos, kai prastai matosi veidas, daiktai ar pan., tai tokios mane tiesiog erzina doh.gif pati niekaip nedrįsčiau lysti su tokiomis į konkursą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimukooo @ 2009 03 11, 11:26)
Vakar užpildžiau paraišką dalyvauti konkurse, nusiunčiau nuotrauką patvirtinimui, nu, lyg ir viskas gerai. Šiandien įlendu ir galvoju prabalsuosiu, ogi, žiūriu, kad mano nuotraukytės nėr cray.gif
Nieko nesuprantu

bet žinok nuskambėjo lyg už save nubalsuoti norėtum biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
va maždaug ką turiu omeny, kai būna fotkinama dieną ir vat šitaip išeina su muilinių muilinėm, taip kaip per rūką tokį...
user posted image
user posted image
akiai tiesiog nemiela ax.gif
Niktė
QUOTE(Raimukooo @ 2009 03 11, 11:26)
Nieko nesuprantu
*

Jeigu buvo išsiūsta po 17 val, tai pavėlavote su laiku 4u.gif
O be to, už save balsuoti neleidžia biggrin.gif

QUOTE(*Rita* @ 2009 03 11, 11:34)
Reikia turėtu 20 žinučių, kad galėtumėt dalyvauti. Kitame konkurse būtinai sudalyvaukite, tik prieš tai įdėmiai perskaitykite fotokonkursų taisykles ir turėkite reikiamą kiekį žinučių mirksiukas.gif
*

Kad dalyvautum nereikia žinučių surinkti schmoll.gif o va prabalsavimui reikia 25 mirksiukas.gif
Žanė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 11, 12:38)
tokios mane tiesiog erzina doh.gif pati niekaip nedrįsčiau lysti su tokiomis į konkursą
*

na, jūs jau arba profesionalė, arba stipriai pažengusi, galbūt todėl taip griežtai vertinate. aš, tik žengianti pirmuosius žingsnius, tai nevertinu taip girežtai. pati siunčiau čia foto ne tą, kuri profiškai įdomesnė, o tą, kuri, grynai mėgėjiška ir nelabai vykusi, bet savo turiniu kitokia. siunčiau įvairovės dėlei, kaip jau minėjau, samanėlių čia gerenių už mano buvo... ai, pamečiau, ką norėjau pasakyt. norėjau pasakyt tai, kad iš jūsų minties skalbėjo, kad "nelįskit su lievom nuotraukom į konkursą", tai va, aš sakyčiau "lįskit visos, didelės ir mažos, tebūnie čia visokių tų kadrų" smile.gif žodžiu, nesu tiek kategoriška, nes čia ne profų portalas. va smile.gif
TutėFrutė
Kažkaip peržvelgiau senesnius konkursus, net tuos, kurie buvo prieš porą metų, tai galiu sakyt, kad nuotraukų kokybė tikrai pažengė laaabai smarkiai. Bet užtai senesniuose konkursuose jautėsi toks nuoširdumas sklindantis iš nuotraukų. Nesakau, kad ir šiame jo nėra, bet tikrai ne tiek...
baltė
Šį kartą atidaviau balsus už "ornitologines" nuotraukas... T.y. visos su paukščiais smile.gif Gal todėl, kad su augalais visos panašios...

Tose minėtose V.Vici nuotraukose nesimato man pavasario jokio blush2.gif jau nekalbant apie šauklius, viskas jau sužaliavę... blush2.gif
AgnėM
NEmatau vienos nuotraukytės , gal ką nors praleidau , gal pakeista mastau.gif

Balsavau wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Niktė
QUOTE(Žanė @ 2009 03 11, 12:48)
na, jūs jau arba profesionalė, arba stipriai pažengusi, galbūt todėl taip griežtai vertinate. aš, tik žengianti pirmuosius žingsnius, tai nevertinu taip girežtai. pati siunčiau čia foto ne tą, kuri profiškai įdomesnė, o tą, kuri, grynai mėgėjiška ir nelabai vykusi, bet savo turiniu kitokia. siunčiau įvairovės dėlei, kaip jau minėjau, samanėlių čia gerenių už mano buvo... ai, pamečiau, ką norėjau pasakyt. norėjau pasakyt tai, kad iš jūsų minties skalbėjo, kad "nelįskit su lievom nuotraukom į konkursą", tai va, aš sakyčiau "lįskit visos, didelės ir mažos, tebūnie čia visokių tų kadrų" smile.gif žodžiu, nesu tiek kategoriška, nes čia ne profų portalas. va smile.gif
*

drinks_cheers.gif nėra išskirta kad būtinai turi dalyvauti profesionalios nuotraukos. 4u.gif
VI-VA-VI
1) balsas 4u.gif thumbup.gif
user posted image
2) balsas 4u.gif thumbup.gif
user posted image
3) balsas 4u.gif thumbup.gif
user posted image
l'eau
QUOTE(grange @ 2009 03 11, 00:07)
JOkių žmonių ar vaikų,nes jie tikrai ne pirmieji pavasario šaukliai.... rolleyes.gif
*

kai kam yra, net jei nuotrauka daryta namie ar pavasario pabaigoj / vasarą. tame ir pliusas, kad nesunku išsirinkti temą atitinkančias smile.gif
solo
Štai ir mano balsai, sunku nebuvo biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image
Vicious Vici
QUOTE(Žanė @ 2009 03 11, 12:48)

na bet tokia fotkė man regis dar niekad nelaimėjo mirksiukas.gif mano devizas, tai nėra, kad svarbu dalyvauti, jis jau toks: dalyvauti, kad laimėtum, tai vat todėl ir pamąstau ko tikisi žmonės su neišvaizdžiom fotkėm mirksiukas.gif bet tikiu, kad kiti turi kitokius devizus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 03 11, 13:01)
Tose minėtose V.Vici nuotraukose nesimato man pavasario jokio blush2.gif jau nekalbant apie šauklius, viskas jau sužaliavę... blush2.gif

kur aš balsavau? ar kur aš kaip pavyzdį įdėjau? jei kur pavyzdį, taigi aš bet ką dėjau biggrin.gif mirksiukas.gif o balsavau už ryškias, mielas spalvotos, jei jos patvirtintos, tai ką aš čia dabar atsistosiu ir rėksiu, kad va čia, čia ir čia - šauklių nėra ax.gif matyt yra, jei modų taryba priimė, o be to be tokių fotkių konkursas manau neįvykti, būtų tik kokių 20 nuotraukų... g.gif
Džinė
Mano balsai ax.gif

1. user posted image 2. user posted image dar blaškiausi, ar ši, ar boružėlės.

3. user posted image
as ne tokia
as tik viena matau laimetoja kur mergyte upeli snekina wub.gif wub.gif wub.gif
mmergyte
turbut pirmas konkursas,kai nezinau uz ka balsuot..nuotrauku nemazai,bet kad atitiktu tema... mastau.gif balsavau..bet galvoju,ar nereiktu nuimt man tu balsu ax.gif
Nieko sau
Balsavau už:

1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image
Gaziulka
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 11, 17:37)
turbut pirmas konkursas,kai nezinau uz ka balsuot..nuotrauku nemazai,bet kad atitiktu tema... mastau.gif  balsavau..bet galvoju,ar nereiktu nuimt man tu balsu ax.gif
*

tai nebenuimk, ne prezidenta renkam - palik zmonem pasidziaugti mirksiukas.gif as irgi balsavau, buvo labai lengva smile.gif
Irėja
sunkoka pabalsuot šį kartą. lengviau būtų pabalsuoti už mieliausią vaiką biggrin.gif
dzūkė
QUOTE(Irėja @ 2009 03 11, 18:42)
sunkoka pabalsuot šį kartą. lengviau būtų pabalsuoti už mieliausią vaiką  biggrin.gif
*

Yra gi ir su mielais vaikais biggrin.gif
jurgitaru
as prabalsavau, labai nesunku issirinkti buvo. balsavau uz sias:
Papildyta:
nors, jei tureciau galimybe, dar isirinkciau bent penkias. man cia daug graziu foto yra thumbup.gif
Irėja
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 19:50)
Yra gi ir su mielais vaikais biggrin.gif
*

yra smile.gif
išsirinkau šitą:
user posted image
ji nuo pat pradžių man įstrigo.

ir dar šitas:
user posted image
user posted image
dzūkė
Šiai ir aš galvoju duot balsiuką ax.gif
user posted image
Stebukle
O as renkuosi tokia tvarka smile.gif
viena is siu dvieju
user posted imageuser posted image

viena is siu dvieju

ir viena is siu dvieju
dzūkė
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 11, 20:09)
O as renkuosi tokia tvarka smile.gif
*

Gražūs pasirinkimai 4u.gif

Šitą nuotrauką tik dabar pastebėjau, vaikas atrodo kaip su reikaliuku užkluptas lotuliukas.gif
user posted image
Imk , MAMA, balioną 4u.gif , aš tikra begėdė blush2.gif
VI-VA-VI
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 20:36)
Imk , MAMA, balioną 4u.gif , aš tikra begėdė blush2.gif
*

labai grazi spalvinga nuotrauka 4u.gif o vaikeliui taip isejo pritupti lotuliukas.gif
jurgitaru
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 11, 21:36)
Šitą nuotrauką tik dabar pastebėjau, vaikas atrodo kaip su reikaliuku užkluptas lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif nu vaikiukas taip pozuoja rolleyes.gif ne taip jaupaprasta atsitupti, kai esi aprengtas dvejomis pedkelnemis, getromis ir dzinsais ax.gif lotuliukas.gif (nors jo, tikrai juokingai tupi blink.gif )
Vasaraitė
QUOTE(l'eau @ 2009 03 11, 15:26)
kai kam yra, net jei nuotrauka daryta namie ar pavasario pabaigoj / vasarą. tame ir pliusas, kad nesunku išsirinkti temą atitinkančias smile.gif
*

doh.gif jau kartojiesi n kartu apie ta pati, nepyk, bet manau jau visos tai isimine g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 11, 20:09)
viena is siu dvieju
*

tai ka pasirinkai mirksiukas.gif
l'eau
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 11, 21:44)

jei atrodo kad kartojuos - nieks neliepia skaityt mirksiukas.gif kas žiūrėjo nuotraukas ir taip pastebėjo kad yra daugybė vėlyvą pavasarį/vasarą ir namie fotografuotų kadrų ir be 'kartojimo'. tik džiaugtis reikėtų kad nebuvo paisyta konkurso pavadinimo ir aprašymo bei suteikta galimybė tokius kadrus parodyti o ne per kaktą pliaukšėt smile.gif
Noelle
man šįkart tik viena foto labai patiko. Su bėgančiu berniuku.
Ir dar už rankutę su inkilėliais balsavau. O trečią balsą nežinau kuriai foto skirti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.