Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rugsėjo 1-oji. Kokie įspūdžiai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
dani
Gal turite ypatingu tradiciju sia diena, pasidalinkite su mumis biggrin.gif Si grazi diena svarbi ne tik pirmokeliams, bet ir vyresneliams, o kur dar darzelinukai issiilge savo draugu :smile.gif ;D Va Maxima sventinei dienai  paskelbe 20 proc. nuolaida tortukams, bus proga pasmaliziauti... Kokias geles dovanojate aukletojoms, mokytojams. Gal mamos kazka "ypatinga" ta proga nesa, "patepa vezima", kad be rupesciu "riedetu"  :smile.gif
Maniskiai dar mazi, tad kolkas neturime graziu Rugsejo 1-sios tradiciju, taciau viskas pries akis... Kiek cia belaukti.
Ajuss
Šiaip tai mes rugsėjo 1-ąją švenčiam kiekvienais metais, nes vyras mokytojas, be to ir dukrą į darželį nuo rugsėjo 1-os išleidžiam.
Na o šiemet tai švęsim ,,su triūbom" taip sakant ;D, nes sesuo įstoju į ŠU, aš į Šiaulių kolegiją, didžioji išeina į darželį, na o vyras į darbą - tai net 4 progos švęsti biggrin.gif
Ačiū, kad pasakei apie torčiukus, nes mes visi (ypač tėtis) toookie smaližiai tongue.gif
karina
mums si rugsejo 1-oji bus dar tik pati pirmoji.  :Dlabai laukiam, tikrai svesime. Tai didele svente ir teveliams, ir seneliams, jau nekalbant apie vaika. biggrin.gif Bet idomu, kaip kitu klasiu mokiniams? Ar svencia susitikima su mokykla?
Noa
Ooooi... Reiks svest, mat pas mane irgi pirmokelis, tai kvailelis dar, nori jis i ta mokykla biggrin.gif. O toliau, ta prasme, kitais metais - nezinau. Kazkokie pagerinti pietus priklausytu lyg ir... Gyvenimui pasaldinti ;D. Bet siaip tai tokiu gedulingu svenciu audringai niekas nesvencia ;D. Bent jau man paciai, kai mokiausi mokykloj, kiek prisimenu, tai labai jau graudu budavo... sad.gif.
lengvute
mums šiemet ši šventė nėra labai aktuali, vaikai dar neina į mokyklą  :smile.gif, bet mamai mokslai ant nosies, tiesa, nuo rugsėjo vidurio  :smile.gif, be to, greit mano vardadienis, vyras sakė-švęsim wink.gif.
Šiaip tikrai įvesiu šeimoj tradiciją kiekvienais metais rugsėjo 1d. kartu arba su kokių draugų šeimyna nueiti papietauti į kokią gražią kavinę arba vakare nueiti į kokį nors koncertą (paprastai tą dieną stadionuose kas nos organizuojama  wink.gif).Vyresnėlei tai išvis faina, rugsėjo 1d. šventė ir tą pačią savaitę- gimtadienis... ;D
Šiap visad rugsėjo 1-mą širdelė suspurda  :smile.gif, net, kai vaikus augindama tik aplink namus vaikščiojau, rugsėjo 1-mą ėjau pasitrint prie mokyklos  :smile.gif, buvo keista, kad niekur nereikia eit  :smile.gif...gal senų laikų nostalgija, gal tai asocijuojasi su kitu etapu-rudeniu, kažko naujo pradžia  :smile.gif, o gal tiesiog ši diena visad išliks atminty kaip šventė  :smile.gif, o jums taip nėra?  wink.gif
norge
Mes vakar ant torto degem 12 zvakuciu biggrin.gif. Kasmet viena mazinsime. Tiesa, nepagalvojom, ka darysim, kai ir antrasis i mokykla eis? Ai, pirksim du tortus, kad zvakutes nesusimaisytu biggrin.gif.
Braske
Labai gera ideja, Norge, reiks pasinaudoti, kai musms ateis laikas i mokyklele wink.gif
lengvute
Na, tai kaip vakar atšventėt  wink.gif? Mes vakar nuėjom pažaist biljardo, pabuvom visi kartu kavinėj, vakare gavau nuo savo šeimynos gėlyčių  :smile.gif :-*
Geras, o ar žinot, kad Amerikoje švenčia ir eina į mokyklą ne rugsėjo 1, o rugsėjo 3d.  :smile.gif ohmy.gif
zivile
ir anglijoj tas pats,kaip tik rytoj zygiuosim i mokyklele,manoji jau antrokele,tik gaila,kad niekam rugsejis cia ne svente ir geliu mokytojom nenesa,bet mes nunesim ;)ir siaip stengiuosi nuteikti sventiskai,nes ir man labai patikdavo rugsejo pirmoji biggrin.gif
norge
Tiesa, dar. Nesem mokytojai gelyte ;D. Ne bet kokia, o didziuli skraidanti baliona ;D. Pagalvojom, nupirksim kokia gele is vakaro, dar nuvys. Ir is vis- visi nesa geles, o mes nenorim "kaip visi" ;D. Tai vazaivom i Akropoli, pirkom ten baliona -roze. Na, man labiau drugelis patiko. Bet vyras sako, juokingiau bus, jei ta milziniska kicine roze nupirksim ;D. Aha, pataikem. Mokytoja tokia jaunatviska, so polekiu. Tai suprato musu uzmojus, labai juokesi ;D.
Augė
thumbup.gif
Astuliukas
Svenciame kiekvienais metais, nes tai mano gimimo diena happybday.gif o kai prades vaikai eiti i mokykla, tai manau kad bus dar didesne visos seimos svente thumbup.gif
Kalinka
ir as jauciu nostalgija siai sventei...stengiuosi ja svesti ir vaika pratinu rolleyes.gif iki siu metu rugsejo pirmos nebeliko keturiu menesiu reik pradet ruostis baliui!
tolita
Visada valgom torta, pagaminu kazka skanesnio....... rolleyes.gif
Eivina
[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]as tai ir arteja rugsejo pirmoji . pas mano mazius uniformu nera kaip jus galvojate ar labai nusizengsciau mokyklos normos jei vaikus neaprenkciau juodai baltai?(pirmoji rugsejo pirmoji). ar netiktu mergaitei rausvas kostiumelis su sijoneliu ir svarkeliu tikrai atrodo graziai ir tvarkingai. o berniukui juodos kelnes ir juodi marskiniai ir baltas kaklaraistis? o jai netinka tai ka tada rengti nes juodai baltai tikrai ne.o kaip jus rengsite savo vaikus?
Gymantė
O kodel butinai reikia juodai -baltai? blink.gif Manau, kad tikrai nenusizengsi aprengus vaikus taip, kaip tau patinka.
As saviskiui desiu pilka velvetini kostiuma, o jei bus silta, tai kelnes ir liemene (cia prie to pacio kostiumo viskas yra). Marskinius tai ko gero baltus desim. Tik dar neapsisprendziu ar peteliske deti, ar slipsiuka koki nejuoda pasiziureti.
Eivina
kiek paklausiau kitu draugiu sake kad yra privaloma juodai baltai unsure.gif
kliopa
QUOTE (eglutea @ 2004 08 12, 20:00)
kiek paklausiau kitu draugiu sake kad yra privaloma juodai baltai unsure.gif

Kazkokia nesamone blink.gif pirma karta girdziu ir nei karto nemaciau laugh.gif laugh.gif laugh.gif kad per rugsejo pirmaja viskas juodai balta butu. Renk, sventiskai, nes paprastai pradinukai atvedami papuosti. Vyresnese klasese ir to nereikia. smile.gif

Isivaizduoju dar ir puokste juodai balta cool.gif
uola
QUOTE (eglutea @ 2004 08 12, 17:47)
[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]as tai ir arteja rugsejo pirmoji . pas mano mazius uniformu nera kaip jus galvojate ar labai nusizengsciau mokyklos normos jei vaikus neaprenkciau juodai baltai?(pirmoji rugsejo pirmoji). ar netiktu mergaitei rausvas kostiumelis su sijoneliu ir svarkeliu tikrai atrodo graziai ir tvarkingai. o berniukui juodos kelnes ir juodi marskiniai ir baltas kaklaraistis? o jai netinka tai ka tada rengti nes juodai baltai tikrai ne.o kaip jus rengsite savo vaikus?

Jei vedi ne i kariuomene, tai manau tinka viskas , kas tvarkinga ir sventiska.

milabra
Šiandien kaip tik močiutei kilnojom visus rūbus ir rodėm - svarstėm, ką čia reikės aprengti rugsėjo 1-ai biggrin.gif Galų gale nusprendžiau, kad viską lems orai - naujų rūbų tikrai nepulsiu pirkti, yra suknelių, yra sarafanų gana puošnių, tai iš tų ir rengsimės. O kad batai bus "tie nauji balti iš išleistuvių" biggrin.gif tai jau buvo nuspręsta ir be manęs...ir dar pėdkelnės kur kojos matosi biggrin.gif
*Nendria*
Eglutea,tikrai niekas tau nieko nepasakys,jei aprengsi ne juodai/baltai.Svarbu,kad butu shventishkai ir tvarkingai.O manoji i pirma klase ejo su alyvine ilga puoshnia suknyte ir atrode thumbup.gif
Tad ir tu,nesuk sau galvos wink.gif
Tagulia
Vaje tau sad.gif Kokios dar "uniformos"? unsure.gif
Argi dabar mokyklose ne "laisvas stylius"?
Mes tai puosimes clap.gif Tik dar nesugalvojom ka apsirengsim wub.gif
lauma
Jūs cia vis apie mergytes, o ka daryti su pirmoku? blink.gif
Nematau kitos išeities kaip balti marškiniai ir kelnės, peteliškė, na gal dar liemenė. Visgi šventė. Vyresnėse klasėse gal ir galima liberaliau.
O kaip jūs manote?
kliopa
QUOTE (lauma @ 2004 08 13, 22:18)
Jūs cia vis apie mergytes, o ka daryti su pirmoku? blink.gif
Nematau kitos išeities kaip balti marškiniai ir kelnės, peteliškė, na gal dar liemenė. Visgi šventė. Vyresnėse klasėse gal ir galima liberaliau.
O kaip jūs manote?

Lauma, aš turiu du berniukus. Tu teisi, kad kelnės ir marškiniai vienintelis variantas - suknios neuždėsi. Bet papuošimo galimybės tikrai nemažos thumbup.gif Pirmiausia, kostiumų spalvos - jos ne tik juodos, bet ir tamsiai mėlynos, pilkos, rusvos. Galima dėti švarką, galima dėti liemenę, o pernai aš pirkau baltą megztą liemenę, atrodė thumbup.gif Maži vyriokai gražiai atrodo su peteliškėm, gali dėti kaklaraištį. Gariūnuose, ten, kur angarai, yra skyrius, ten prekiauja lenkų gamybos tikrai kokybiškais ir labai gražiais kostiumėliais, kelnėm, marškiniais ir kitais pribumbasais. Prekiauja pagyvenusi moteris. As visuomet maunu tiesiai ten. Sėkmės! smile.gif
Vate
Nu mergaites, mes irgi leisim vyruti i pirma klase, bet su apranga, tai net nzn...
Man taip negrazu, visi tie kostiumai, peteliskes, liemenes.....
O jei leisti su kokiais melsvais languotais marskinukais ir kokiom tvarkingom kelnem? Kaip jus galvojate?
O kad juodai baltai, tai niekada! doh.gif
kliopa
QUOTE (Vate @ 2004 08 18, 11:00)

O man atvirkščiai wub.gif Dar ežiukas su žele ,,sustatytas''. rolleyes.gif

Aišku, kad gali papuošti savo vaiką, kaip tau gražiausia. Nėra jokių privalomų dalykų. Svarbu šventinė nuotaika thumbup.gif Kitas dalykas, jei yra uniformos, tuomet visada ir visur vienodai smile.gif
norge
QUOTE (Vate @ 2004 08 18, 10:00)
O jei leisti su kokiais melsvais languotais marskinukais ir kokiom tvarkingom kelnem? Kaip jus galvojate?

Manau, gerai ir be kostiumo ar kostiuminiu kelniu. Ir man tos liemenes, kostiumai, peteliskes.... huh.gif
Uriukas
Gerai, kad auginu mergas, tai kostiumines kelnes negresia tongue.gif
milabra
O man nepaprastai gražu kai berniukai būna papuošti kostiumais smile.gif Atsižiūrėti negaliu. Čia gal kaip toms, kurios mergaičių neturi - tai suknelės nerealus grožis biggrin.gif
Piene
QUOTE (norge @ 2004 08 18, 17:12)

Manau, gerai ir be kostiumo ar kostiuminiu kelniu. Ir man tos liemenes, kostiumai, peteliskes.... huh.gif

man asmeniskai irgi nepatinka kostiumai ir pan. Bet mano vyrytis butent uzsimane tokios aprangos, niekaip neisiuliau tvarkingu kelniu ar odines liemenes. smile.gif Kartais tenka gerbti ir mazuju zmogiuku pageidavimus...
Vate
QUOTE (Piene @ 2004 08 18, 19:54)
Kartais tenka gerbti ir mazuju zmogiuku pageidavimus...

Gerai kai pasako. Musu vyrutis, pasako, kad pasitiki mano skoniu, kaip bus taip gerai g.gif
Tai va as net ir nzn...
kasiopeja
QUOTE (Vate @ 2004 08 19, 04:58)
Gerai kai pasako. Musu vyrutis, pasako, kad pasitiki mano skoniu, kaip bus taip gerai g.gif
Tai va as net ir nzn...

Kad mums sitaip rolleyes.gif Pas mus vyrukas turi SAVO nuomone beveik visais gyvenimo klausimais. Aciu dievui, bent del aprangos ji dazniausiai sutampa su musiske wub.gif taigi buvo pareikstas pageidavimas vilktis klasikine "uniforma", tokia, su kokia tevelis i pirma klase ejo. O jei nesinores svarko, galima bus vilktis liemene... Ir jokiu ten peteliskiu - grieztai kaklaraistis smartass.gif
norge
QUOTE (Piene @ 2004 08 18, 21:54)
QUOTE (norge @ 2004 08 18, 17:12)

man asmeniskai irgi nepatinka kostiumai ir pan. Bet mano vyrytis butent uzsimane tokios aprangos, niekaip neisiuliau tvarkingu kelniu ar odines liemenes. smile.gif Kartais tenka gerbti ir mazuju zmogiuku pageidavimus...

Butinai wink.gif . Aisku, svarbiausia, kaip vaikas nori rengtis. Rugsejo 1-oji- visu pirma- vaiko svente! smile.gif
emma
Noriu paklaust,ką jūsų pirmoėliai neš rugsėjo 1?Ar laisvas gėles ar puokštes?Mano draugei pernai prieš rugsėjo 1 buvo susitikimas su būsima mokytoja ir vaikučiais.Tai mokytoja tiesiai šviesiai pasakė,kad mėgsta tik rožių puokštes.Tai per rugėjo 1 ,kai teikė gėles ,mokytoja nelabai buvo patenkinta tais kurie atnešė ne puokšteles ar kitokias gėles.Labai jau aiškiai parodė,vieniems šypsenos,kitiems tik grimasos.Tai ir galvoju,kad turbūt reiks pirkt puokštę rožių,nes mokytoją mačiau tik kartą,nežinau jos būdo.
kasiopeja
As tai manau geles, o ne puokste nesti. Nuvaziuosim su vaiku i turgu ir lai jis pats isrenka wink.gif
Marta
QUOTE (emma @ 2004 08 19, 12:00)
Tai per rugėjo 1 ,kai teikė gėles ,mokytoja nelabai buvo patenkinta tais kurie atnešė ne puokšteles ar kitokias gėles.Labai jau aiškiai parodė,vieniems šypsenos,kitiems tik grimasos..

Kazkaip keistai skamba, kad ne visas geles vienodai priima. Pirma karta girdziu g.gif
Geles, manau, demesio, padekos zenklas ir nesvarbu (neturetu buti svarbu), kokios.
Pirksim pagal nuotaika - kas tuo metu pasirodys grazu smile.gif
Eivina
mes tai ir pagal nuotaika pirksim ... bet jau tikraine rozes man jau jos tai atsibodo... o kokia mielas puokstytes vaikai issirinks smile.gif
kendi
mano ne i mokykla, o i darzeli nesa kardelius smile.gif man jie labai grazus rolleyes.gif
kasiopeja
QUOTE (kendi @ 2004 08 19, 12:08)
mano ne i mokykla, o i darzeli nesa kardelius smile.gif man jie labai grazus rolleyes.gif

Man kardeliai toooookius sentimentus kelia wub.gif wub.gif wub.gif iskart su rugsejo 1 asocijuojasi rolleyes.gif
uola
QUOTE (emma @ 2004 08 19, 12:00)
Mano draugei pernai prieš rugsėjo 1 buvo susitikimas su būsima mokytoja ir vaikučiais.Tai mokytoja tiesiai šviesiai pasakė,kad mėgsta tik rožių puokštes.Tai per rugėjo 1 ,kai teikė gėles ,mokytoja nelabai buvo patenkinta tais kurie atnešė ne puokšteles ar kitokias gėles.Labai jau aiškiai parodė,vieniems šypsenos,kitiems tik grimasos.

Siulyciau tavo draugei pakeisti vaiku mokytoja, nes, manau, kad vaika veda pas ligone. Arba pati drauge kazkaip liguistai iskaitineja mokytojos zvilgsnius.
norge
O gal kas turit idomesniu ideju, ka padovanoti vietoj tu skintu geliu? Gauti gele-kita, gal ir smagu. Bet kai gauni sluota nuo 24 vaiku, tai, turbut, nelabai...

Mes pernai padovanojom skraidanti beliona- didele roze. Na, roze man buvo nelabai..., bet kad kito tinkamo nebuvo. Bet mokytojai lyg ir patiko- ji tokia su humoro jausmu smile.gif , tai prieme ta gelyte labai smagiai. Ir laikesi tas balionas palubej beveik visus mokslo metus smile.gif .

Vat, ir siemet ka originalesnio norim sumastyt. Gal kas ka pasiulys? unsure.gif
kasiopeja
QUOTE (norge @ 2004 08 19, 13:10)
Gauti gele-kita, gal ir smagu. Bet kai gauni sluota nuo 24 vaiku, tai, turbut, nelabai...

Anaiptol... Mano mama destytoja ir kiekvienais metais rugsejo pirma namai skesta gelese... Geras jausmas... wub.gif wub.gif wub.gif
kendi
IVAIRIOS GELES VIENOJE VIETOJE GAL IR SLUOTA wink.gif , BET PARSINESUS I NAMUS JAS GALIMA GRAZIAI ISSKLAIDYTI IR PAMERKTI smile.gif NEBUTINA VISAS SUKISTI I KIBIRA laugh.gif
Noa
QUOTE (uola @ 2004 08 19, 16:08)
Siulyciau tavo draugei pakeisti vaiku mokytoja, nes, manau, kad vaika veda pas ligone.

Nu Uola, pala, kodel pas ligone? Gal pas verslininke. biggrin.gif
Gal ta mokytoja paskui puokstes turguj parduoda smile.gif

Na pati pagalvok, ar zastumsi paskui koki kardeli, aaa? laugh.gif Arba astras? laugh.gif O roziu puokstes ir kitom progom zmones perka biggrin.gif

Siaip tos mokytojos galima butu paklaust, gal paimtu iskart litais biggrin.gif
Noa
QUOTE (milabra @ 2004 08 18, 22:23)
O man nepaprastai gražu kai berniukai būna papuošti kostiumais  smile.gif  Atsižiūrėti negaliu. Čia gal kaip toms, kurios mergaičių neturi - tai suknelės nerealus grožis  biggrin.gif

Ko gero, taip. Mergaite su suknele - labaaaai grazu, o berniukas su kostiumu - echm dry.gif Kazkaip laidotuviskai atrodo dry.gif

O kita vertus, kiek as prisimenu SAVO nuotaikas per rugsejo pirmaja, tai juodas kostiumas kaip tik labai gerai tinka. Ir suknele juoda, ir kaspineliai juodi... biggrin.gif Nu as cia uzlankstysiu dar, jei nesustabdysit laugh.gif

Norges va sako - svente smile.gif
Ar jums pacioms svente budavo?!
Na gaaaaaaal, pirmokeliams, kurie nezino, kas ju laukia. Varguoliai!

O siaip man ta svente tokia pakasynu linksmumo dry.gif

Mesmale, kolektyvas, mokytojos, kurios megsta tik roziu puokstes ir yra isitikine, kad su nupezusiais dzinsais vaikas ima automatiskai blogiau mokytis dry.gif

Kas ten dar? Ahaaa, dainiaaales apie brangia pirmaja rugsejo, veidmainiski kraupiai slebizavojami eilerastukai "Ir atejo mus rugsejis, baisiai miela ir smagu...", kartoniniais obuoliukais, eziukais ir lapais dekoruota skelbimu lenta, idiotiski niekam neidomus trimeciu lygio parodomieji zaidimai is serijos - ratelis arba "siaudu batai - sakaliniai padai"... O kur dar direktoriu ir visu ten garbingu pasisakymai rolleyes.gif "Kaip dziugu matyti jus visus tokius pasipuosusius, mokslams nusiteikusius, per vasara isaugusius (tu sena tarka nori pasakyt atsimeni, kokio tie vaikai buvo ugio pernai? Tu apskritai snukius ju atsimeni? Ar tu juos is viso esi macius?! laugh.gif ) Neabejoju, kad vadovelis jums geriausias draugas bus, mokyklos varpelis (koks varpelis, kvanka, dabar ne prieskaris!) jau kviecia i klases..."

Pernai apturejau ta malonuma sudalyvaut sitoje, echm, atrakcijoje - kojos i subine sulindo, o nuo estetines - kulturines renginio dvasios linzes aprasojo irgi ausys uzsiraitojo, atsiprasant smile.gif Apie vaikus nekalbu dry.gif

Tfu i rugsejo pirmaja sad.gif

O juodu kostiumu siandien maciau Kotrynoj rolleyes.gif
uola
Manau, noa, siek tiek perlenki. Pradinukams, tai siokia tikia svente.

gal but del to, kad nesupranta ka dede drektorius nori pasakyti, ir gal but del to, kad neprisimena simto rugsejo pirmuju, kurios viena i kita uio kokios panasios

p.s. nenorejau pasakyti, kad tau tiek daug metu laugh.gif laugh.gif laugh.gif , bet tavo patirtys gana senesnes, vienodesnes, perleistos per siuolaikinio svietimo bedas, pinigines klizminimo , aktualiu socialiniu problemu ir politines krizes prizme laugh.gif laugh.gif laugh.gif

wink.gif
milabra
Nu jau nu jau, persiprašau - kiek save prisimenu, man rugsėjo 1-oji visada buvo šventė. Dzin ką tas dirikas ten šnekėdavo, bet su mergom kalbų dėdavom tai nerealiai. Ir baltos kojinės, ir švarūs kalnieriukai biggrin.gif biggrin.gif Bernų uniformos neapsnargliotos, mūsų suknių plisas sulygintas...eina sau, kaip prisimenu, kaip gražuuuuuuu thumbup.gif
Noa
Uola, mano patirtys pernai kaip tik atsinaujino, kai savo pirmoka leidau!!! Galiu patikint, kad absoliuciai niekas ten nepasikeite!
As 18 metu atvaiksciojau - ta pati girdejau - nueinu savo sunu i laza priduot - nagi vel akurat tas pats... Gal jie ten i direktorius prirasomi gauna ta kalba ir privalo ismokt kaip priesaika, ir taip nuo prieskario ar dar nuo seniau, nezinau biggrin.gif

Pas mus, beje, teta direktore, bet nieko tai nekeicia dry.gif O ka ji norejo pasakyt, tai po teisybei as irgi nesupratau biggrin.gif Visus 18 metu nesuprasdavau, o va dabar 19 kartas buvo, labai durnai pasijauciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Maniau, kad esu jau pakankamai protinga, bet pasirodo, dar nepakankamai... biggrin.gif
Noa
QUOTE (milabra @ 2004 08 19, 23:45)
Nu jau nu jau, persiprašau - kiek save prisimenu, man rugsėjo 1-oji visada buvo šventė. <....> Bernų uniformos neapsnargliuotos, mūsų suknių plisas sulygintas...

Nu cia aisku pliusas... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ale vis tiek nemalonu, kai pagalvoju. nzn ko, mokiausi neblogai, ir sunus mano neblogai mokosi, ale jau ta paradine mokyklos puse tai znajete umn.gif O neparadine tai irgi - znajete... ph34r.gif
Vasara
Isiterpsiu ir as del pacios rugsejo 1-osios. Is kart pasakau kad visos temos neskaitau, bet va Noa parasymai visada "sudomina" smile.gif
Man rugsejo 1-aja budavo smagu eit, tokia "naujumo" nuotaika, pamoku dar nera, smagu susitikti su klasiokais, paplepeti kas kaip atostogavo, paziuret kiek kas pasikeites, galu gale ir pacius mokytojus pamatyti, pasisneketi (kazkaip vyresnese klasese su kai kuriais beveik kaip draugai bendraudavom), kas naujo mokykloj, ko mokys aukstesneje klaseje ir t.t. O ka oficialioji valdzia kalbedavo to beveik neklausydavom, na bendra info ir tiek smile.gif
Rusejo 1-aja prisimenu tokia gera sventiska ir smagia diena smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.