Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rugsėjo 1-oji. Kokie įspūdžiai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Auksiukė
Aš savo pirmokėlę planavau papuošti sijoniuku ir plona balta palaidinuke, deja, orai viską apvertė aukštyn kojomis. Laimė, namuose suradom juodas išeigines kelnes, ir palaidinę šiltesnę "išsitraukėm" ax.gif . Be to, vakar teko skubiai pirkti striukę, nes per vasarą savąją išaugom doh.gif . Tikrai nemaniau, kad teks į šventę apsivilkti striukę.
skarinka
Oi tie orai. Pasipuosem ir kas is to. Reikejo stoveti su striukem ir po skeciais, nes lijo.
Paja
Taigi, visus mokinukus ir jų tėvelius su rugsėjo 1-ja. 4u.gif
Praėjo šventė, aš eilinį kartą susigraudinau, bet viskas buvo sklandžiai-lietus irgi nepašventino. mirksiukas.gif smile.gif Prasideda darbas, vėl laukimas "katino dienų". biggrin.gif
Sėkmės. 4u.gif
Mammy1982
Na va, senokai besijungiau blush2.gif Štai ir buvo jau šventė, ir tikrai pataikėm su apranga - visi buvo šventiškai ir gražiai aprengti, o Modestas kaip minėjau buvo su juodom kelnytėm, baltinukais, šverku ir kaklaraiščiu (na, atsisakėm peteliškės, nes labai gražų kaklaraištį radom bigsmile.gif )
mama333
aš patarčiau pirkti tokia aprangą kuri tiktu rugsėjo 1-ąją ir per mokyklos šventes.bus koncertų,visokių mamyčių švenčių.atsižvelgti į mergytę nes nedrąsų vaiką išaukianti apranga privers jaustis nepatogiai.
Awita
Graziausiai, tai uniforma, bet kadangi ju nera, tai stengiuosi rengti dalykiskai, pvz.kostiumelis. Galima ju rasti visai dailiu.
RVJ
Nerimaujam, turėdami pirmoką. Susirūpinau, kaip čia šventiškiau, įdomiau, įspūdingiau pasveikinti pirmąją mokytoją nuo klasės vaikų ir tėvų.
O kuo būtų galima pradžiuginti mokykloje pirmokus?
Ir kaip gražiau, prasmingiau būtų galima šią šventę švęsti šeimos ratelyje?
Gal turit kokių patarimų, minčių, ar idėjų, gal galite pasidalinti patirtimi?...
Paja
QUOTE(RVJ @ 2008 08 30, 22:54)

Ir kaip gražiau, prasmingiau būtų galima šią šventę švęsti šeimos ratelyje?
Gal turit kokių patarimų, minčių, ar idėjų, gal galite pasidalinti patirtimi?...
*

Mes visad perkam tortuką ir dovanėlę mokinukei (knygą, beje, sesei taip pat, nors ji dar į daržiuką eina), vakare visa šeima (dar šalia gyvena seneliai) gražiai susėdam ir palinkim ne tik gerų mokslo metų, bet ir šiaip prasmingų metų. ax.gif Nieko mandro, įspūdingo, bet tai jau tapo gražia tradicija. Dukra sako, kad labai smagu taip startuoti. smile.gif
Galit nueiti į kokią kavinukę ar dar kur, kad pirmokėlis pasijaustų ypač svarbus, juk dėl jo tėveliai taip stengiasi. mirksiukas.gif
Paauglė.
Eisiu su džinsais, nežadu pioštis. nei ųševntė man nei ką.. kaiptik atvirkščiau schmoll.gif
Heida
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 31, 19:23)
Eisiu su džinsais, nežadu pioštis. nei ųševntė man nei ką.. kaiptik atvirkščiau  schmoll.gif
*

Na didžiausia švente tai pirmokėliams 4u.gif vyresniems jau pareiga smile.gif mes iškeliavom į pirmą klasę, na mokykloje vaizdas gana skurdokas, mokytoja kolkas ir nesužavėjo, žiurėsim toliau, pirmas vaizdas dažnai būna klaidingas cool.gif Gerų visiems mokslo metų 4u.gif
pliuskute
doh.gif viskas būtų buvę gerai jei ne klasės išsišokėlis,vėl sugadino visiems nuotaiką.O mokytojai dabar beteisei,nieko negali padaryti tik iš klasės išvaryti.Gaila buvo žiūrėti kaip žeminama mokytoja
Ramunytėė
QUOTE(Paauglė. @ 2008 08 31, 19:23)
Eisiu su džinsais, nežadu pioštis. nei ųševntė man nei ką.. kaiptik atvirkščiau  schmoll.gif
*

Maniškis pilnai su tavim sutiktų. "Pati tragiškai košmariškiausia diena gyvenime" lotuliukas.gif
Jūrė
Maniškis - antrokas. Tai kaip ir į pirmą klasę aprengiau kostiumu, užrišau kaklaraištį. Dauguma vaikučių atėjo panašiai pasipuošę. Po šventės tėtis su sūnum nuvažiavo į kiną, piceriją, o vakare gavo dovanėlę ir palinkėjom sėkmės mokslę. Tai buvo labai patenkintas. wub.gif
foox
QUOTE(pliuskute @ 2008 09 01, 20:08)
doh.gif viskas būtų buvę gerai jei ne klasės išsišokėlis,vėl sugadino visiems nuotaiką.O mokytojai dabar beteisei,nieko negali padaryti tik iš klasės išvaryti.Gaila buvo žiūrėti kaip žeminama mokytoja
*

kaip suprasti? kelintoje klasėje vyksta tokie dalykai? doh.gif
mano sūnus eina į ketvirtą klasę, rengėsi uniforminį švarką, baltus baltinukus ir tamsiai mėlynus džinsus.Mokykloje šventė tikrai nuobodi, visi laukė kad greičiau pasibaigtų ir tada bent jau mes pasidarėm šventinius pietus
Nūmenorietė
QUOTE(foox @ 2008 09 02, 14:05)
kaip suprasti? kelintoje klasėje vyksta tokie dalykai?  doh.gif
mano sūnus eina į ketvirtą klasę, rengėsi uniforminį švarką, baltus baltinukus ir tamsiai mėlynus džinsus.Mokykloje šventė tikrai nuobodi, visi laukė kad greičiau pasibaigtų ir tada bent jau mes pasidarėm šventinius pietus
*

Tai tik ketvirta klasė... ax.gif Nuo šeštos labiau su draugais norės pabūt į piceriją nueit ir t.t 4u.gif

Štai kaip Paulytė atrodė šiemet. (Septintokėlė) user posted image

Gavo padėkos raštą už gerą mokymąsi. thumbup.gif
Paja
QUOTE(pliuskute @ 2008 09 01, 19:08)
*

O tai jus visi stovejot ir ziurejot? Niekas nesudrausmino? g.gif
Ledine shirdis
mums buvo labai ypatinga ir svarbi diena nes sunus zingsniavo i pirma klase.svente buvo tikrai puiki su orkestru ir dvyliktoku ir pirmoku eisena aplink mokykla,savo pirmoka papuoisiau juodu kostiumu, baltais marskinukais(tokia mokyklos uniforma)atrode tikrai graziai net tetis pagyre sako i mokykla kaip direktorius eini,tai labai laimingas buvo.po to namie lauke vaises ir dovana smile.gif manau,kad maniskis jautesi tikrai ypatingas,nes uz dovana dekoja dar ir dabar biggrin.gif
F=ma
Na įsiterpsiu į pradinukų pasakojimus su savo fuksiškais įspūdžiais blush2.gif
Pasirodo rugsėjo pirmoji svarbi ne tik pirmokams ar antrokams, tačiau ir VU fuksams. Eisenai ruoštis pradėjom jau šeštadienį: juostelių karpymas, plakatų piešimas... kai kurie ir marškinėlius spėjo "užtiuninguoti". 09 01 vėl visi susirinkome fakultete, po įvadinės paskaitos, susipažinimo (ir ne tik) žaidimų baigėm "tiuninguoti" marškinėlius, pasiėmėm visą atributiką ir patraukėm laukti troleibusų. O tada jau prasidėjo " rezonansas rezonansas rezonansas..." "Fizika ne rizika, stokite, žmonės, į fiziką" ir t.t. (Užuojauta vairuotojai, nors gal ir garbė kartą metuose fizikus pavėžint). smile.gif 4u.gif
smala
Na mes pirmoje klaseje dukrai aprengeme bliuskute,sijonuka,megztuka .Viska pirkome butent siai sventei ir kad galetume dar kada apsirengti.
Antrajai klasei nupirkau kostiumeli su kelnem .Tai ka jus galvojat?Tai buvo vienintele diena,kai jis buvo vilketas!Taip ir prakabojo metus,kol ji neuzaugo.
Siais metais,trecioje klaseje,aprengiau taip:balta bliuskute,kuria gales vilktis ir kitomis progomis,aptempti dzinsiukai.Dzinsiukus dabar tampo i m-kla .Nors nekabes,kaip tas kostiumelis.
Luzmirella
Ai, pas mus tai nieko ypatingo irnesakyk.gif .Tik tiek, kad mes dainuot prieš visą salę turėjom... Gėles pagrinde vaikai kardelius mokytojom dovanojo (čia I-IV kl. mokiniai). Aš nešiau rožytes blush2.gif . Rengėmės tai irgi neypatingai, dauguma su kelnėm, o man tai buvo paliepta rengtis sijoną ir megztinį (tokį lengvą) ai dar bliuskutę turėjau tokią sidabrinę blush2.gif . Bateliai buvo pas visas mergaites. Šventė labai didelių įspūdžių nepaliko...Mokytojos dovanojo tokias "pelėdas" ant šiaudukų ir sąsiuvinius.
dijanule
svesim jau 7 metus is eiles biggrin.gif ta proga ar einam kur nors ar namie laukiam seneliu krikstateviu mirksiukas.gif visi sveikina linki geru pazymiu o vaikai pasizada labai gerai mokintis tongue.gif smagu ir vaikam ir tevam biggrin.gif
Padrushkyte
Jau už savaitėlės visi "džiaugsmai" prasidės 4u.gif
Pas mus per oficialiąją dalį visi klasiokai kalbasi, dalinasi vasaros įspūdžiais (juk ę mėnesius nesimatę biggrin.gif ), o po jos lekiam į kokią piceriją ir tada būna "linksmoji" dalis mirksiukas.gif
Tėvai įteikia kokią dovanėlę, tiesiog "ištraukia" pasižadėjimą gerai mokytis ir tuo viskas pasibaigia bigsmile.gif
Ech, kiek nebedaug tos vasaros liko... verysad.gif
maumausis
Radau gerą šventę prieš rugsėjo 1-ąją. Nemokama pieno šventė vaikams Kauno zoologijos sode. Puikus būdas gerai pabaigti atostogas, gal ir jums bus įdomu:

Kauno zoologijos sodas šeštadienį, rugpjūčio 29 d., 11-15 val. kviečia į pieno fiestą vaikučiams, kurios metu bus pristatytas naujas zoologijos sodo gyventojas – neįprasta, vienintelė Lietuvoje dainuojanti pieninė karvutė. Šventės rengėjai pakvies į tris linksmas kūrybines dirbtuves, kurių metu mažieji linksmai leis laiką bei sužinos įdomių faktų apie pieną. Vienu metu gerdami pienuką vaikai sieks rekordo.

Zoologijos sode – dainuojanti karvutė
Unikali karvutės skulptūra puikiai papildys Kauno zoologijos sodo augintinių kolekciją. Vienintelė Lietuvoje muzikinė statula artimiausią giminaitę turi Rygoje. Joje įtaisytas sensorius, kurio dėka karvutė gali džiuginti Kauno zoologijos sodo lankytojus dainavimu. Idėja sukurti karvutę kilo kampanijos, kurios tikslas – vaikams papasakoti apie pieno naudą žmogaus organizmui bei priminti, kad pieną gamina karvutė, metu.

Pramogų - visai dienai
Pasidžiaugę karvute bei zoologijos sodo gyvūnais, mažieji bus kviečiami į kūrybines dirbtuves, kurios startuos 11 val. ryto ir tęsis iki 14 val. Piešti kreidelėmis ant grindinio, spalvinti bei lipdyti iš plastilino vaikus mokys dailės mokytoja, tuo tarpu edukacinių žaidimų žaisti pakvies patyrusi animatorė. Tris kūrybines dirbtuves praėję vaikučiai gaus po dovanėlę. Kurdami šventės dalyviai mokysis, įgaus žinių ir puikiai praleis laiką drauge su daugybe savo bendraamžių.

Pasibaigus kūrybiniams darbams, 14 val. pieno šventėje bus siekiama rekordo – visi Kauno zoologijos sode esantys mažieji bus kviečiami vienu metu paragauti pienuko, kurį galės pasigardinti riestainiu.

Elfuze
I pirma klase vesdama savo dukryte Rugsejo 1-ajai nupirkau baltus grazius baltinukus, (kuriuos dar ir siais metais uzsides), melyna puosnu sarafaniuka, grazias pedkelnytes baltas ir grazius batukus. Visus siuos drabuziukus uzsidedavo ir per kitas sventes, tik pakeisdavau tai sijonuka, tai bliskute kita. Tik batelius uzsimove kokius 2 kartus. sad.gif O siais metais mausim tuos pacius baltus baltinukus, nupirkau kita sarafaniuka, bet toki, kad galetu ir kiekviena diena maut, bei odinius truputi puosnius batelius taip pat tokius, kad tiktu ir sventei, ir galetu paskui keliauti su jais i mokykla 4u.gif
dumb
Vat buvo laaabai faina ^^
Eidama jau taku vis svarsčiau ar neapsisukus grįžt namo, bet nuėjau ir nepasigailėjau.
Aišku buvo žiauru, nes teko kept ant saulutės stadijone ( kiek mačiau tai vienas vaikinukas ėjo ėjo ir išvirto ).
Tai vat, jėga ax.gif biggrin.gif
O ėjau apsirengus tai labai paprastai...inkariukai, džinsai, bliuskutė ir švarkelis.
Aišku nustebino kelios klasiokės ateidamos vos ne plikais papais ir subine biggrin.gif
Luzmirella
Skubu ir aš dalintis savo įspūdžiais iš pirmosios rudens dienos 4u.gif .

Sveikinu visas mamytes, tėtukus ir jų vaikučius! Kažkam tai buvo ypatinga diena.

Šiemet einu į penktą klasę. Viskas buvo kur kas oficialaiu negu pradinėje. Taigi pirmiausia auklėtojos kabinete pasikalbėjome dėl būtiniausių dalykų, nusirašėme tvarkaraštį. Paskui laukė linksmoji dalis-koncertas. Teisa koncertas buvo toooks nuobodus, kad vos neužmigome hihihi.gif . Pasibaigus koncertui gana ilgai ieškojome kavinukės, pagaliau ją suradę (mes tai- aš, mano klasiokė ir kita mano klasiokė) pasėdėjom, šį bei tą užkandom ir namo 4u.gif .

Rengiausi šitaip: raudona suknelė, kuodukas, balti bateliai, pėdkelnės kūno spalvos ir raudonas švarkelis smile.gif .
Li*
Aš šiemet į žingsniavau jau į I gimnazijos klasę (t.y. į 9). Na ką įspūdžiai neblogi, mokytojų ir administracijos kolektyvas labai šiltas labai šaunus, tik buvo šiek tiek baugu, nes buvau pati viena ir nieko nepažinojau, nes atėjau be jokių draugių ar draugų iš savo mokyklos. Keli vyresni mokiniai padainavo pagrojo, buvęs direktorius ir laikinai einantis direktoriaus pareigas žmogus pasakė kalbą, pajuokavo, o po visko ėjome fotografuotis. O buvau apsirengusi iki kelių sijonuką rožinį pereinantį i smėlinę spalvą, smėlinę atlasinę šiek tiek laisvesnę palaidinukę, megstuką laisvą rožinį ir užsidėjau aukštakulnius kreminės spalvos. Buvau viena iš nedaugelio šviesiai apsirengusi, nes beveik visi buvo juodi blink.gif
Padrushkyte
Aš taip pat buvau prie "juodųjų". Šventė praėjo gražiai, su daugybe balionų, bet man patiko wub.gif
Rengiausi aš džinsus, baltus batelius su juodais taškais, ir juodus su baltais taškais palaidinę- marškinukus (net nežinau kaip tą daiktą pavadint lotuliukas.gif )
tima1
Sūnus žingsniavo į 2 klasę bigsmile.gif , tačiau šventė sakyčiau buvo ne kokia, nes, vistik mokyklų reforma ir klasių skaidymai nuliūdino mus, kiek mes pergyvenom ir kariavom, kad neiškeltų mus į kitą klasę doh.gif , tačiau teisybė ir tvirtas vyro žodis biggrin.gif vistik nugalėjo ir mes likom savo klasėj thumbup.gif , padovanojom sūnui lietuvišką monopolį, kad mokintūsi skaičiuoti dar geriau, nes skaityti labai puikiai moka blush2.gif , ir visa šeima namie suvalgėm labai skanų torčiuką biggrin.gif , tokia tad ši rugsėjo 1 - oji.

Sveikinu ir jus visas su rugsėjo 1 -a 4u.gif 4u.gif Gero starto bigsmile.gif
vavute
Nuostabi svente, taciau ir nemazai rupesciu jai pasiruosti. Manau mamos labiau jaudinasi nei patys vaikai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.