Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rugsėjo 1-oji. Kokie įspūdžiai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
milabra
Nu vistiek NOA pagirti reikia, kad taip įdėmiai klausydavosi kalbų, kad net prabėgus šitiek metų atsimena ir palyginti gali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O aš nors užmušk, net neatsimenu kas ten kalbėdavo... Bet vistiek gražu būdavo rolleyes.gif Ir savo mergaitei įrodysiu, kad rugsėjo 1-oji yra tikra jos šventė - ir puošiu kaip lėlę tongue.gif Vistiek mums gerai, kurios mergaites auginam - gyvas Barbes turim, galim puošti, rengti, cackinti, svarbiausia nesipriešina biggrin.gif
uola
O kam galvot kasmet naujas kalbas, jei ju ir pirmais metais nieks neatsimine ir nesuprato laugh.gif

Ka pasakyt naujo?" Atejot, fisnulkos, baltais marskinukais, ve varpelis i klases jus vilioja. Tik ieikit mokyklon ir kyborgai jus , nekaltas mergeles ir bernelius sugniuzdys, nusodins, lieps parudusius lapus piest ir visaip kaip tyciosis is jusu bjauriu geliu, bei nevykusio mastymo, irgi isgrobstys paskutinius jusu teveliu pinigelius, bei prisipirks sau saldainiu, kuriuos pasigardziuodami patys valgys, o jums, brangus krepseliai(oi mokinukai )nieko neduos....... ":lol: laugh.gif laugh.gif

ma rods reiktu paprasciau i viska ziuret, siek tiek optimizmo , geros nuotaikos, aplamo gerietiskumo, tai ir mokytojos zvilgsny neimatysim vampyriskumo ir eziai su obuoliais, bei kvaisiski siaudu batai dziugesi irgi sentimentus kels, o ne pesimistiska sleikstuli wink.gif
Noa
QUOTE (uola @ 2004 08 20, 00:00)

ma rods reiktu paprasciau i viska ziuret, siek tiek optimizmo , geros nuotaikos, aplamo gerietiskumo, tai ir mokytojos zvilgsny neimatysim vampyriskumo ir eziai su obuoliais, bei kvaisiski siaudu batai dziugesi irgi sentimentus kels, o ne pesimistiska sleikstuli wink.gif

Siaudu batai man optimizma kele, kai mano mazius 2 metu juos darzely atlikinejo smile.gif O tokia kaip Uolos kalba tai bent atsimintu visi. Bent isgirstu biggrin.gif Uuu, geras butu, vat cia tai sakyciau - gera rugsejo pirmoji biggrin.gif Eziai su obuoliais man kelia dideli pasipiktinima biologini, gi needa tie eziai obuoliu ir nenesioja ju ant nugaru! Ir kokio krieno cia vaikucius klaidint! Ir dar mokykloj, ziniu sventovej, fe kaip geda... biggrin.gif
Mokytoja pas mus, beje, ne vampyriska, ir zvilgsnis jos normalus, o direktores tai nzn - daug zmoniu, is tolo nesimato, o is arti eit paziuret nedaejo - tai jau gal ir siemet neisiu biggrin.gif

O sleikstuli tokios "pompos" man kelia ne pesimistiska, o paprasta, fiziologini. Bet manau, tai isspresiu - reik tik maktelet kokio konjakelio 50 ir ne kitaip! Alus netinka, kvapas g.gif
Papildyta @ [mergetime]1092950135[/mergetime]
As, jei buciau mokyklos direktorius, sakyciau taip: "Niu ka, ponuliai, susirinkom, aniaaaa? Ketvirtoku turim? Pakeliam rankytes... Turim. Trecioku? Antroku? Ketvirtoku? Mokytoju turim? Gerai. O like kas? Teveliai? Lydintys asmenys? Nu visko turim, kaip mums gerai. Taigi dabar taip - lydintys asmenys issipashiolvonina, mokytojos mokinius uz karsienes ir i klases, sekmes siais mokslo metais. A, palaukit, kas dar? Vat vat. Mieli kolegos, banketas po valandos, prasom suktis greitai, konjaka neskit i mokytoju kambari, as uzsakiau bankuchena, viso gero..."

Nu irgi gera kalba. Ir neilga, ir turininga, ir orientuota i klausytojus rolleyes.gif
uola
QUOTE (Noa @ 2004 08 19, 23:10)

As, jei buciau mokyklos direktorius, sakyciau taip: "Niu ka, ponuliai, susirinkom, aniaaaa? Ketvirtoku turim? Pakeliam rankytes... Turim. Trecioku? Antroku? Ketvirtoku? Mokytoju turim? Gerai. O like kas? Teveliai? Lydintys asmenys? Nu visko turim, kaip mums gerai. Taigi dabar taip - lydintys asmenys issipashiolvonina, mokytojos mokinius uz karsienes ir i klases, sekmes siais mokslo metais. A, palaukit, kas dar? Vat vat. Mieli kolegos, banketas po valandos, prasom suktis greitai, konjaka neskit i mokytoju kambari, as uzsakiau bankuchena, viso gero..."

Nu irgi gera kalba. Ir neilga, ir turininga, ir orientuota i klausytojus rolleyes.gif

g.gif Kalba tai gera, bet va, kad kas metai reiklus tevuziai vis kokios naujos nores, dar negirdetos. Kaip tada? Ar fantazija neuzstrigs? Sakau, gal varijantas kas metai keist ta "turim " eiliskuma. Vienais metais vardint nuo pirmoku iki mokytoju, kitais nuo mokytoju iki pirmoku, treciais pradet nuo vidurio. Na suprantat, kad teveliams kas met nenusibostu tos pacios kalbos.

rolleyes.gif laugh.gif
Noa
Aha, vat tas variantas keist eiliskuma, manau, labai geras. O variantu bent jau musu mokykloj uztektu 4, nes pradine mokykla smile.gif paskui ateina nauji teveliai, galima vel is pradziu. Bendroj, be abejo, sunkiau, betgi ten ir variantu daugiau - 12 klasiu biggrin.gif

Ir dar gi ne visais metais bankuchena uzsakineciau. Gal kuriais liepciau eit kokiu buterbrodiku daryt biggrin.gif Arba lasiniu pjaustyt ir agurku biggrin.gif Nes savam kolektyvui irgi nusibost ner gerai biggrin.gif
uola
QUOTE (Noa @ 2004 08 19, 23:31)
Aha, vat tas variantas keist eiliskuma, manau, labai geras. O variantu bent jau musu mokykloj uztektu 4, nes pradine mokykla smile.gif paskui ateina nauji teveliai, galima vel is pradziu. Bendroj, be abejo, sunkiau, betgi ten ir variantu daugiau - 12 klasiu biggrin.gif

Ir dar gi ne visais metais bankuchena uzsakineciau. Gal kuriais liepciau eit kokiu buterbrodiku daryt biggrin.gif Arba lasiniu pjaustyt ir agurku biggrin.gif Nes savam kolektyvui irgi nusibost ner gerai biggrin.gif

Per mazai cia kaitos metu primetei, Noa. Matai, is tu vargetu pradzioku isauga paaugliai, paskum jie tas kalbas iki mokyklos pabaigos klauso, netrunka savo vaiku prisidaryt ir vel mokyklu kiemuose stovi. Bet jau siek tiek tokie pabrende ismanantys ir kritiski. Na va tada jie tuo savo superprotingufainuliuksneklystamu poziuriu stebeilijas ,bei pastebi,kad kaip ir pries daug metu tas pats diedas(babania) tu patyi sneka, tik eiliskuma keisdamas, o mokytojai isalke, seiles ryja ir apie siurpriza(lasinius, palendrica, bankukena...) mok. kambary mislija.. Neee cia reikia visa sistema keist. wink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Noa
QUOTE (uola @ 2004 08 20, 00:49)
Matai, is tu vargetu pradzioku isauga paaugliai, paskum jie tas kalbas iki mokyklos pabaigos klauso, netrunka savo vaiku prisidaryt ir vel mokyklu kiemuose stovi. Bet jau siek tiek tokie pabrende ismanantys ir kritiski. Na va tada jie tuo savo superprotingufainuliuksneklystamu poziuriu stebeilijas ,bei pastebi,kad kaip ir pries daug metu tas pats diedas(babania) tu patyi sneka.

Echm, as cia taip kukliai paklausiu - kur as cia velnias netoli toki vat pavyzdi maciau? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Netoli lyg, aaa? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Uzkrito kazkaip rolleyes.gif
uola
wink.gif
Linkiu gerai atsvesti rugsejo pirmaja! wink.gif
biggrin.gif
Noa
Tai jau teip teip ir ne kitaip... Ir apsirengt kaip pridera, butinai butinai biggrin.gif
Vate
Noa, fainai, tu cia dejai, visa tiesa i danti.. g.gif oi, i akis.
Kai paskaiciau taip ir prisiminiau, ir tas juodas uniformas ir diriko kalbas ir gladijoles.... visgi buvo gera....
Tagulia
Sveikutes, noriu isgirst jusu nuomone del mergaiciu aprengimo:
pries keleta dienu parduotuveje "Flagmann" (prie Vaiku pasaulio) pamaciau be galo grazia suknele ir supratau, kad mano dukryte su ja atrodys nuostabiai. (Suknele dukrai patiko, ji sako "vestuvine suknele cia" laugh.gif ) Bet pries perkant dvejojau siek tiek. JI grazi, bet labai panasi i komunijos suknelyte, o as norejau kazko ypatingo rugsejo 1-jai. Suknele yra ilga (beveik koju nesimato), ji tokios svelnios sampanines spalvos (ne sniego baltumo, bet labai labai sviesi), "pusta", virsutinis sijonas is tokios labai lengvos, permatomos siek tiek, blizgancios medziagos (mano drauge savo vestuvem butent tokios medziagos sukneles norejo laugh.gif ), dar ant jos prisiuta tokios pat medziagos gelyte (roze, truputi auksciau bambos), petukai atviri wub.gif ... Taigi klausiu pardavejos atsargiai kam skirta si suknele (nes prisipazinsiu nelabai as suknelese komunijai gaudausi blush-anim-cl.gif). Ji man atsake, kad cia progine suknele, tinka bet kokiai iskilmingai progai. Tada klausiu tiesiai: o ar neatrodys, kad tai tiesiog komunijos suknele. Ji sako - ne, kodel jus taip manot, komunijai ji gali tikt, bet is tikruju komunijai siek tiek kitokios gi sukneles... As padelsiau, pavaiksciojau ratais aplink ja... Nu labai jau grazi, ir kainuoja dar "ne zveriskai" - 129 Lt. Salia kaba irgi nebloga, violetines spalvos, bet ne taip ispudingai atrodanti - 100 Lt. Sukiojaisi as aplink kaip koks vanagas, ir visgi nupirkau (kaip minejau, dukra be galo apsidziauge). ...
Praeina kiek laiko, grizta mano mylimasis, i kambari ieina, pamato suknele (nors kambary buvo tamsu, ir nezinau ar jis ja pakankamai apziurejo) ir pasipyla ... "tu, dura tokia anokia, ka tu nupirkai ?!?! Cia gi komunijai. Tu ka, i sulia taip vaika vesi? JUokingai atrodysit..." Tipo nesupras zmones kokio velnio mes taip atejom apsirengusios ir pan.
Beda ta, kad as is nereligingos seimos kilus, ir tikrai tiksliai nezinau, kaip turi atrodyt komunijos suknele. Maciau, kad mergaites rengiamos panasiai i nuotakas, ilgom baltom suknelem, bet ... blush-anim-cl.gif O maniskis is religingos seimos, tai matyt geriau tai zino smartass.gif
Bet ar is tikruju si suknele netinka? unsure.gif Ir dar taip tai buvo pasakyta, kad norejosi box.gif O dabar esu pasimetus, nusivylus, issigandus frusty.gif Ir vakar net kasis nebedziugino, nors graikus gi nugalejom lithuania.gif
Ka manot (apie suknele)? Patarkit, labai prasau.
Vate
Tagulia,

Pagal tavo aprasyma, supratau, kad suknele labai puosni, mano manymu super puosnios suknytes rugsejo 1 dienai netinka.
AISE
Tagulia,

zinau apie kuria suknele kalbi - mano sesuo saviskei krikstynoms tokia pat nupirko - sakyciau per daug iskilminga rugsejo 1....
Tagulia
Tai, jerguteli, ka man dabar dukrytei teks paaiskint, kad nereikia taip grozintis ir puostis sad.gif
Gal as ir persistengiu, bet ji pas mane viena, as viena ja auginu, ir taip beprotiskai norisi, kad ji butu pati paciausia... Juolab galimybiu finansiniu atsirado. Iki siol visur dalyvaudavom labai paprastai (gal net prastai), nesventiskai apsirengusios unsure.gif matydavau, kad vaikas jaucia tai, ir pergyvena. bet tiek to kas buvo. Svarbu dabar. Ji taip laukia tos rugsejo 1, labiau nei gimtadienio. Ir ji tokia laimiga .. biggrin.gif
uola
Teks kazkaip padeti taisyti wink.gif . Grize is mokyklos apsirenkit ta suknele, nueikit i kokia fotoatelje ir prisidarykit foto, nuraukit kavinen. pasikvieskit dar kompanijos . paskui parduosi suknyte ir jokio vargo wink.gif
Vilione
Musu mokykleleje uniforma dzinsai melyni ir svarkeliai/liemenes.
Bet rugsejo 1 aja(dar be to, tai pirmoji rugsejo 1 rolleyes.gif ) vis del to eisime juodom kostiuminem kelnes, baltais baltinukais ir tokia faina pilka languota liemene, tiesa, slipsiukas dar tok pilkas. Nu nezinau, man tailabai graziai jis taip atrodo, toks sventiskas, toks didelis ir rimtas wub.gif Per isleistuves darzelyje kai pamaciau visus pacanus taip aprengtus, tainet sirdis apsalo wub.gif wub.gif Man grazu smile.gif
Aisku, merginas labiau ispuosti galima, bet vis del to manau tam tikros ribos turi buti, gal neverta su super puosnia, baline suknele tokia proga eiti... Geriau tikrai, po to nusifotkint, i kokia kavine nueiti, per miesta galu gale taip pasipuosus nueiti ar i svecius g.gif
uola
Jei mokykloje yra patvirtinta uniforma, tai manau, butent su ja ir einama i sventes. Bet, kaip suprantu, kalba ejo apie mokyklas, kuriose nera uniformos wink.gif
Vilione
QUOTE (kendi @ 2004 08 19, 14:08)
mano ne i mokykla, o i darzeli nesa kardelius smile.gif man jie labai grazus rolleyes.gif

O man, kai pamatau kardelius, labai liudna pasidaro: tipo, nu va, ir vel ruduo, o dar be to mano sunus i mokykla zygiuos unsure.gif
Kai pati buvau moksleive, kardeliu labai nemegau, visada nesdavau kitokias geles...
Labai patiko Kasiopejos pasiulymas leisti vaikui paciam isrinkti, ir as taip darysiu, ziuresiu, ka maniskis isrinks rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1092991231[/mergetime]
Jauciu, bus kardeliai... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Vilione
QUOTE (uola @ 2004 08 20, 10:22)
Jei mokykloje yra patvirtinta uniforma, tai manau, butent su ja ir einama i sventes. Bet, kaip suprantu, kalba ejo apie mokyklas, kuriose nera uniformos wink.gif

Na, uniforma kasdienai, bet gal nelabai nusizengsim, jei ateisim su kostiuminem kelnem g.gif
Nors dabar suabejojau, tai gal eiti su dzinsiukais, baltais baltiniais ir liemene??? g.gif g.gif g.gif
saltrune
Tagulia, nesinervink ir vesk į mokyklą mergytę su ta suknele, nes pirmokių apsirengimas tikrai būna gan puošnus, svarbu kad mergytė gerai jaustųsi- šventiška ir graži, nieko čia baisaus, kad suknelė į komunijai panaši.

Aš tai atvirkštinę dilemą sprendžiu, pirkt dukrai suknelę ar ne. Prieš einant į pirmą klasę, dar darželio išleistuvėms, buvau nupirkus gražią labai, tai apsivilko iš viso gal 4 kartus: išleistuvėms, rugsėjo pirmą į pirmą klasę ir pernai į antrą ir dar kažkokiai šventei. Daugiau suknelės vilkėt nebuvo kur, o ir šiaip nors puošeiva, suknelių irsijonų vilkėt nelabai nori, nes trukdo bėgiot tongue.gif (čia jos žodžiai). Tai ar galima trečiokę rugsėjo pirmą su kelnėmis į mokyklą leist?
Tagulia
QUOTE (saltrune @ 2004 08 20, 12:03)
Tagulia, nesinervink ir vesk į mokyklą mergytę su ta suknele, nes pirmokių apsirengimas tikrai būna gan puošnus, svarbu kad mergytė gerai jaustųsi- šventiška ir graži, nieko čia baisaus, kad suknelė į komunijai panaši.

Aš tai atvirkštinę dilemą sprendžiu, pirkt dukrai suknelę ar ne. Prieš einant į pirmą klasę, dar darželio išleistuvėms, buvau nupirkus gražią labai, tai apsivilko iš viso gal 4 kartus: išleistuvėms, rugsėjo pirmą į pirmą klasę ir pernai į antrą ir dar kažkokiai šventei. Daugiau suknelės vilkėt nebuvo kur, o ir šiaip nors puošeiva, suknelių irsijonų vilkėt nelabai nori, nes trukdo bėgiot tongue.gif (čia jos žodžiai). Tai ar galima trečiokę rugsėjo pirmą su kelnėmis į mokyklą leist?

Aciu, Saltrune wub.gif Tikrai nervinuos, ir labai stipriai, gal net per daug huh.gif Lyg pati eisiu i mokykla, lyg pati tapciau pirmoke... wub.gif Suprantu, kad sia suknele mes apsirengsim tik pora kartu ir tik ypatingom progom. O kadangi ir tu nelabai yra (seimyniniu svenciu pas mus deja nebuna ph34r.gif ), tai rugsejo 1 atrodo laaabai jau didele svente clap.gif

kas del kelniu - as nieko pries, buna labai graziu juk smile.gif Bet maniske ju nelabai megsta, jai labiausiai patinka trumpi sijonukai (ypac dzinsiniai), nors daznai ir kelnes nesioja. Uztat jai nepatinka visai mergaitiskos skrybelaites - mes turim kelias, ir su gelem, ir su kaspinais.. Nenesioja ir viskas sad.gif O vat taip vadinamos kepkos, anot jos thumbup.gif Ir dar megsta atgal atsukt, kaip koks reperis laugh.gif Ir dar g.gif kepka butinai turi buti truputi ispurvinta ?! tada absoliutus pasitenkinimas vaikui blink.gif tai uzsideda ta kepka, koki pagali susiranda ir laksto kieme pilna laimes g.gif
Tai manau, Saltrune, kelnes tiks rugsejo 1-ajai. As siaip uz paprastesni ir patogesni apsirengima, bet musu atveju tokia SVENTE, ir PIRMA karta, nu tai ir galvoju, ar papuosdama vaika (nors manau, ir dar puosniau galima apsirengt, bet jau tikrai tada ne i mokykla einant) nesukelsiu pasaipu, kreivu zvilgsniu ir pan.?

Nors dabar bandau prisimint renginius darzely.. Kai kuriuos vaikus ir ten tevai super papuosdavo, kad ziuri - wow!!! O i mokykla, pirmokelius tikrai galbut puos tevai dar labiau
Eivina
tagulia, tu tik nusiramink man artodo kad vaika reikia kuo graziau aprenkti ir dar jeigu tau ir tavo mergytei patinka clap.gif . o is tavo aprasymo tai labai graziai atrodo wink.gif . jau isivaizduoju kaip jos klasiokes pavydes kaip ji atrodis thumbup.gif . sekmes biggrin.gif
norge
Tagulia, tavo situacijoj as matau tik viena beda- vyro reakcija.... sad.gif

Vienzo, jei mergytei suknele labai patinka, jei, kaip tu pati sakai, progu pasipuosti pasitaiko retai, jei dukrele nori tos sukneles- tai ir puosk, ir sukuosena sventine padaryk - tegul vaikas nuosirdziai pasidziaugia, tegul pajaucia- kad tai JOS svente. Ir dzin, kas kas galvoja.

Sakai, kad ta suknele uzsides gal pora kartu. Tai stai mano patarimas: mes irgi turim tokiu vat- proginiu sukneliu, kurias retai kada uzsidesi... Todel mergaite papuosiu ir siokia diena. Paklausiu, gal siandien nori zaisti princese? Ir jei ji nori (o nori visada smile.gif )- dedam suknele, karuna, net ir ruzava garbanota peruka turim thumbup.gif .
mamulia
Tagulia, aisku papuosk savaja princese!!! wub.gif
Mami-akė
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 20, 12:41)

Tikrai nervinuos, ir labai stipriai, gal net per daug huh.gif Lyg pati eisiu i mokykla, lyg pati tapciau pirmoke... wub.gif Suprantu, kad sia suknele mes apsirengsim tik pora kartu ir tik ypatingom progom. O kadangi ir tu nelabai yra (seimyniniu svenciu pas mus deja nebuna ph34r.gif ), tai rugsejo 1 atrodo laaabai jau didele svente clap.gif

As siaip uz paprastesni ir patogesni apsirengima, bet musu atveju tokia SVENTE, ir PIRMA karta, nu tai ir galvoju, ar papuosdama vaika (nors manau, ir dar puosniau galima apsirengt, bet jau tikrai tada ne i mokykla einant) nesukelsiu pasaipu, kreivu zvilgsniu ir pan.?

Nors dabar bandau prisimint renginius darzely.. Kai kuriuos vaikus ir ten tevai super papuosdavo, kad ziuri - wow!!! O i mokykla, pirmokelius tikrai galbut puos tevai dar labiau

Tagulia, po galais, tavoji dukrytė šitą dieną galbūt daugybę kartų atsimins su mielu virpesiu širdelėje. O tu abejoji dėl kažkieno požiūrių, kreivų žvilgsnių. Nekvailiok ir vesk ją su ta puikia suknele. Svarbiausia - JAI ŠVENTĖ. Visiems vistiek niekada neįtiksi. O už jos susikrautą prisiminimų bagažą visam laikui atsakinga išliksi tu. Tyros jums nuotaikos tą dieną. Ir DRĄSOS per šventes pagal galimybes elgtis šventiškai. rolleyes.gif smile.gif smile.gif
ramunesta
Man atrodo, kad kiekvieno skonis yra kitoks. Perku gėles, kurios patinka man, nes kas mokytojai patinka net nesidomėjau ir nematau reikalo tai daryti. O be to, kokios gėlės bebūtų , juk visada jų gauti yra smagu. clap.gif
Encore
Beveik niekada eidama pirkti gėlių, nebūnu griežtai nusistačius kokias pirkti, dažniausiai taikau, kad kaina ir kokybė atitiktų. Vistiek prieš rugsėjo 1-ąją būna didelis pasirinkimas, patrauks kažkas akį.
O šiaip dėl visos klasės susitarimo tai man visai gražu, kai sugalvojama kažkas originalesnio, kad ir visi susitartų po didelę gražią rožę atnešti, jau šluota nelabai išeitų, kai visos gėlės vienodos. Tik pirmokėliams būtų sudėtinga, juk dar nepažįstami visi smile.gif

Graži šventė - pirma rugsėjo 1-oji wub.gif
Ele
As irgi perku tas geles, kurios man paciai patinka. O koks mokytojos skonis, nors sunus eis jau i 3 klase, dar nezinau ir nemanau, kad ir ateityje tuo domesiuosi.
Praeita rudeni isejo mano vyras su sunumi geliu pirkti, tai nupirko melynas (tokias rasalo melynumo) rozes. Man tai, taip sakant, be rysio, bet sunus tokias issirinko... unsure.gif
Pupsas
QUOTE (emma @ 2004 08 19, 12:00)
Tai mokytoja tiesiai šviesiai pasakė,kad mėgsta tik rožių puokštes.Tai per rugėjo 1 ,kai teikė gėles ,mokytoja nelabai buvo patenkinta tais kurie atnešė ne puokšteles ar kitokias gėles.Labai jau aiškiai parodė,vieniems šypsenos,kitiems tik grimasos.

Tokia buvo mano istorijos mokytoja, tik rozes priimdavo ir issirikiuodavo ant stalo, o kitas geles demonstratyviai numesdavo i kriaukle. Kazkaip nepamenu ar tai atsiliepdavo pazymiams, manu ne, tik ji budavo labai nuotaikos zmogus.
Si rudeni dukra zygiuos i pirma klase, man jos mokytoja labai thumbup.gif manau nupirksiu kuklia mazyte ir originalia puokstyte, kuri vaikiskoj rankoj graziai atrodys ir neuzgos jos
Tagulia
Aciu jum moteriskes uz palaikyma clap.gif Tikrai as ne i tuos dalykus demesi kreipiu, i kuriuos deretu wub.gif laikas is pelenes pavirst princese, jei ne man, tai bent jau dukrytei wub.gif
Va tiktai kazkaip is darbo issiprasyt reiketu, bent i pacia svente nueit. Visai dienai, tai itariu neleis sad.gif
lengvute
NU BE RYŠIO, KAD MOKYTOJA PAIE GĖLES PATI PASAKO blink.gif , NORS IŠVIS TADA NENEŠT...
Mano mama buvo mokytoja, tai žinau, jos gauna daug visokių gėlių, pačios nepamena, kurios nuo kurio vaiko, pamena tik įspūdingiausias-didžiausią puokštę ar rečiausią, didžiausią gėlę, mažesnę dailesnę puokštelę klasėj pamerkdavo, rožes ir dar kai kurias gėles namo, o kitas-artimiesiems (pas mane irgi būdavo kaip per laidotuves), kitoms kolegėms, gavusioms mažai gėlių ir t.t.atiduodavo, tad neverta labai brangintis, nors-kiekvienas pagal savo kišenę perka, o mano kredo toks-nupirkti po 1 didelę aksominę bordinę rožę (7lt.)galima kokį kaspinėlį įrišt ir viskas. Kai pati buvau mokinė, iš tėvų sodo astrų, kardelių paskindavom, ir nuo to nenukentėjo nei pažymiai, nei ką, tai va...
lengvute
Šiemet mano abi merginos žingsniuos mokyklon, nelabai kas su litais, vyresnėlės gimtadienis čia pat, tai labai taupom, norėjau į Makdonaldsą nuvežt mergaites, bet gal geriau nupirksiu mažą torčiuką, išsiplaksim pienišką kokteilį namie ir dar žadu savo mergaitėm padovanot ta proga po gėlytę,pafilmuot, o ko gi ne, šiaip ar taip šventinė nuotaika turėtų būt.
nikkai
Pernai rugsejo 1-aja teko buti McDonalde! Teko eilute atstoveti beveik nuo savanoriu pr.,tad daugiau taip nenoreciau ir kitiems nesiulyciau...
O siaip butinai reiks kaip nors atzymet,nes mums ji pirmoji.
$
rugsejo 1 mano vestuvių metinės rolleyes.gif jau ketvirtosios rolleyes.gif
aišku,kad švęsime, kiekvienais metais labai smagiai atšvenčiam.. biggrin.gif stengsimės ir ši kartą "atsižymėti" cool.gif

Papildyta @ [mergetime]1093892945[/mergetime]
laugh.gif ne į tą temą įlindau,bet visgi į klausimą atsakiau biggrin.gif
o jei turėčiau paaugusius vaikus tą dieną taip pat kaip nors gražiai atšvęstume,bet aišku ne namie,o kokioje nors kavinukėje.
Tedžiukė
visada svenciame sia svente, juk ji yra ir manojo sunaus ir mano, nes esu mokytoja, tad as pareinu visada su gelemis, o sunui iskepu torta ir einame i musu mieste organizuojamus renginius...tegu si diena jam buna isimintina clap_1.gif
Vilione
QUOTE (lengvute @ 2004 08 30, 18:50)
Šiemet mano abi merginos žingsniuos mokyklon, nelabai kas su litais, vyresnėlės gimtadienis čia pat, tai labai taupom, norėjau į Makdonaldsą nuvežt mergaites, bet gal geriau nupirksiu mažą torčiuką, išsiplaksim pienišką kokteilį namie ir dar žadu savo mergaitėm padovanot ta proga po gėlytę,pafilmuot, o ko gi ne, šiaip ar taip šventinė nuotaika turėtų būt.

Nu thumbup.gif Lengvute, toč-toč mano programa rytojui nusakei biggrin.gif
As irgi darysiu torta, plaksiu kokteili, i kavine neisim, nes ir taip daznai nueiname, o ir su litais nekas, nekas huh.gif
Tik gelytes jam gal nbedovanosiu, gal koki pakabuka raktams naujiems? g.gif
Libra
Rugsejo 1 d. visi tortukai Maximuose bus su 20 proc. nuolaida clap.gif
Iva
g.gif jus visos svenciate, nezinau, gal jeigu eitume i mokykla siemet cia Lietuvoj, gal ir kazka sugalvotume, nors nemanau, nematau prasmes svesti, man sita diena jokia svente, ir taip dar nuo mokyklos laiku, nekenciau baisiausiai mokyklos ir man rugsejo 1d buvo gedulo diena, ir dar iki dabar nejaciu jokiu sentimentu.
Springlet
O man atrodo, kad auginant pirmoka butina ja svesti, nes jam si diena is tiesu daug reiskia smile.gif
Ir Norge ideja apie zvakutes liuks smile.gif galima antram vaikui pradejus eiti skirtingu spalvu zvakutes surikiuoti smile.gif
Vilione
QUOTE (Iva @ 2004 08 31, 08:08)
g.gif jus visos svenciate, nezinau, gal jeigu eitume i mokykla siemet cia Lietuvoj, gal ir kazka sugalvotume, nors nemanau, nematau prasmes svesti, man sita diena jokia svente, ir taip dar nuo mokyklos laiku, nekenciau baisiausiai mokyklos ir man rugsejo 1d buvo gedulo diena, ir dar iki dabar nejaciu jokiu sentimentu.

Tau gal blogi prisiminiami, bet leisk savo dukrai paciai pasirinkti, atsveskite, o lai po to ji sprendzia, ar tai svente ar gedulas smile.gif rolleyes.gif
Nu va, ir Springlet man pritaria wink.gif
Springlet
O man grazu kai vaikas isrenkas pats geles mokytojai rolleyes.gif
Idomu ka pasirinks maniske smile.gif
Iva
Vilione siemet mes nesvesime rolleyes.gif ir isvis as pirmokes neturesiu, ji bus is karto antroke spalio men. ir ne Lietuvoj, tad svesti siemet nera kaip.
Springlet
Iva, nu labas nera ka svesti
tai tau gal ir nera, o kam daryti taip, kad ir vaikui nebutu ka wink.gif juk kad ir i antra klase, bet vis viena pirmas kartas i nauja kolektyva ir dar ne i bet koki smile.gif
Vilione
QUOTE (Iva @ 2004 08 31, 08:29)
Vilione siemet mes nesvesime rolleyes.gif ir isvis as pirmokes neturesiu, ji bus is karto antroke spalio men. ir ne Lietuvoj, tad svesti siemet nera kaip.

aaa, sorry tada, nezinojau doh.gif
Bet kuriuo atveju, sekmes mokslose tavo mergickai smile.gif
Iva
ikalbejot, pasiduodu, darysim svente svesim pirma diena naujam kolektyve wink.gif smile.gif

aciu Vilione, to paties linkeciau visiems ir visoms pirmokams ir ne tik wink.gif
Pupsas
QUOTE (lengvute @ 2004 08 30, 18:50)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Svarbu sukurti vaikui ( ir sau laugh.gif ) svente, mes irgi svesime jaukiai namuose su tortu, vaikisku sampanu ir dar gal ko prigalvosim. Svarbu nuotaika. O kavines luz nuo zmoniu, noresis tik greiciau iseit doh.gif
Eivina
mes taip pat svesim kavinej,su draugais,o kita diena tai eisim i miesta ir padovanosiu ka tik jie nores( g.gif) biggrin.gif
Libra
QUOTE (eglutea @ 2004 08 31, 12:52)
mes taip pat svesim kavinej,su draugais,o kita diena tai eisim i miesta ir padovanosiu ka tik jie nores( g.gif) biggrin.gif

Ko tik nedarom kad vaikus i mokykla ivilioti laugh.gif maniskis 5 m. bernas jau nepasiraso i mokykla eiti unsure.gif laugh.gif
Eivina
QUOTE (Libra @ 2004 08 31, 11:59)
Ko tik nedarom kad vaikus i mokykla ivilioti laugh.gif maniskis 5 m. bernas jau nepasiraso i mokykla eiti unsure.gif laugh.gif

smile.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif
mano mergaite tai nori .o bernas tai sako kad nebetures laiko su riedlente vazinetis blink.gif
Čiauškutė
Su rugsejo 1-aja vaikucius ir ju tevelius!Mes visa seima svenciam bare-vaikai pasirenka kuriam nori,bet daznai vaziuojam i "Berneliu uzeiga"-yra kuo uzsiimt ir laivu paplaukiot galima,bet siandien ilgai teko laukt pavalgyt.Tik si rugseji vyriausio nebuvo kartu,kadangi jau studentas ir su draugais nori svest-liudna siek tiek,nes man jis vis dar mazas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.