Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tamsinti automobilio langai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
cavalli
Uzvedziau sia tema todel,kad butu idomu suzinot kitu zmoniu nuomone apie automobiliu langu tamsinima. Turiu omeny,proto ribose,o ne apie toki kur patys is vidaus beveik nieko nebemato ph34r.gif Idomu kaip kiti issisukat,kai sustabdo policija ir prisikabina prie tamsintu langu mirksiukas.gif
soera
tai nereikia visu tamsinti tik galutinius, o jei ir salia vairuotojo bei priekini, tai tada problemu ir turesi g.gif kiek zinau galima issisukti argumentuojant, kad policija ne visada tuos matavimo prietaisus turi rolleyes.gif
Fenomenali
Man pats tamsiausias stiklų tonavimas - be ryšio. Paskui pats nemato kur važiuoja, o per tokius as...s daug avarijų įvyksta doh.gif
Vytautas :)
QUOTE(cavalli @ 2007 02 11, 22:45)
Uzvedziau sia tema todel,kad butu idomu suzinot kitu zmoniu nuomone apie automobiliu langu tamsinima. Turiu omeny,proto ribose,o ne apie toki kur patys is vidaus beveik nieko nebemato  ph34r.gif  Idomu kaip kiti issisukat,kai sustabdo policija ir prisikabina prie tamsintu langu  mirksiukas.gif
*

Mano buvusiame automobilyje buvo visi tamsinti langai. Milicininkai nesikabinėdavo. Nesikabinėdavo todėl, kad ant kiekvieno stiklo buvo žodelis "tinted". Mano langai buvo tonuoti chemija, o ne plėvele.
Palemonas
QUOTE(cavalli @ 2007 02 11, 22:45)
Uzvedziau sia tema todel,kad butu idomu suzinot kitu zmoniu nuomone apie automobiliu langu tamsinima. Turiu omeny,proto ribose,o ne apie toki kur patys is vidaus beveik nieko nebemato  ph34r.gif  Idomu kaip kiti issisukat,kai sustabdo policija ir prisikabina prie tamsintu langu  mirksiukas.gif
*

A čia tyypaa niaūūūkti laaangai new_russian.gif - nesamonė, nebent fabryčnai padaryta.
QUOTE(Palemonas @ 2007 02 12, 00:51)
A čia tyypaa niaūūūkti laaangai  new_russian.gif  - nesamonė, nebent fabryčnai padaryta.
*

Jei plevelė kokybiška amerikanska -- vasarą labai gelbsti nuo karščio, kadangi nepraleidžia UV spindulių.
Tabonita
Pas mane tonuoti visi 50% tik galinis 100%,metalizuota plevele.Del matomumo viskas labai gerai.O del policininku,na ka tenka graziai pasneketi;))ir paleidzia.
cavalli
Pas mus priekiniai labai mazai tera tamsinti,tik del bendro vaizdo,o galiniai yra daugiau uztamsinti. Man tai negrazu,kai galiniai tamsinti,o priekiniai sviesus schmoll.gif Jei butu klp cheminis tonavimas,tai ir taip uztamsintumem,bet vaziuok dabar i vln del langu tonavimo smile.gif Girdejau,kad prie sito cheminio,mentai nesikabina labai. O kas del sito new_russian.gif ,tai nemanau,kad juodi langai,tai jau krutas tipo biggrin.gif O be to, pas mus nera jie ziauriai niaukti,vos vos. Bet kuri masina patamsintais langais atrodo geriau,nu bent jau man smile.gif Skonio reikalas ,aisku
patrakusi
Na kadangi man nepatinka akvariume vazineti, tai "uzniaukiau" new_russian.gif biggrin.gif viska, isskyrus priekini...tiesa auto mano su tentu, tai tente plevele ta irgi uzniaukiau, priekiniai tonuoti cheminiu budu 30%, bet kadangi dar pats stiklas buvo siek tiek rudas, tai dabar kazkur apie 45%...dedes policininkai nesikabineja, ne karto nera del to sustabde, ir net nepaklause...(tfu tfu tfu) ax.gif pliusai kaip ir sake, vasara ne taip karsta salone, o minusas tai gal tas, kad tamsiu paros metu blogiau matosi per veidrodelius, bet ne problem, atsidarai langa ir psio, o paskui pripranti... biggrin.gif ir nematau cia jokio krutumo kai langai siek tiek patamsinti, man masinoj jaukiau, ir graziau atrodo... blush2.gif
denaxa
smile.gif+2007 02 12, 00:59-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 12, 00:59)
Jei plevelė kokybiška amerikanska -- vasarą labai gelbsti nuo karščio, kadangi nepraleidžia UV spindulių.
*

drinks_cheers.gif Tikra tiesa drinks_cheers.gif O tai pamėginkit pamiegot mašinoj kai pro visus langus saulė plieskia doh.gif Nusišaut galima,poilsio jokio doh.gif Dar vienas pliusas-nesimato,kas bagažinėje sukrauta(pas mane caravanas),ir kas už vairo sėdi thumbup.gif Šiaip priekiniai pas mane netamsinti,50%plėvelę dėjau ant galinių langų,ir 100-ant bagažinės.Matomumu nesiskundžiu,ir komforto mašinoj nepalyginamai daugiau.
lovely
smile.gif+2007 02 11, 23:59-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 11, 23:59)
*

Pritariu, musu trecias auto tokia tamsintas. thumbup.gif
SIMPL
Tamsinti langai-tik patyrusiam vairuotojui, nes per tai daug avariju įvyksta, prieš pora dienų irgi mačiau, kaip stovejimo aikštelėje moteriškė su auto tamsintais langais užpakaline eiga į auto įvažiavo, nes buvo tamsu ir užpakalyje auto stovejo neįsijungusi gabaritų. Manau langų tamsinimą reiktų kažkaip surišti su vairavimo stažu.
cavalli
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 19:02)
Tamsinti langai-tik patyrusiam vairuotojui, nes per tai daug avariju įvyksta, prieš pora dienų irgi mačiau, kaip stovejimo aikštelėje moteriškė su auto tamsintais langais užpakaline eiga į auto įvažiavo, nes buvo tamsu ir užpakalyje auto stovejo neįsijungusi gabaritų. Manau langų tamsinimą reiktų kažkaip surišti su vairavimo stažu.
*

Niu bet is kur zinot,ar tas zmogus 10m. vairavo ar teises tik stalciui laike ir vaiksciojo pestute g.gif biggrin.gif Gal tas,kuris vazinejas tik 2m. turi didesnes praktikos, nei tas kuris 10m. turi teises ir nevazinejo g.gif As manau,kad avarijoms tai nlb turi itakos. Jei zioplas esi,tai ir be tamsintu langu ivairuosi ne ten kur reik smile.gif Aisku nereik tu langu taip uzsiniaukt,kad rimtai jau nebematai nieko biggrin.gif
SIMPL
QUOTE(cavalli @ 2007 02 21, 19:32)
Niu bet is kur zinot,ar tas zmogus 10m. vairavo ar teises tik stalciui laike ir vaiksciojo pestute  g.gif  biggrin.gif Gal tas,kuris vazinejas tik 2m. turi didesnes praktikos, nei tas kuris 10m. turi teises ir nevazinejo g.gif  As manau,kad avarijoms tai nlb turi itakos. Jei zioplas esi,tai ir be tamsintu langu ivairuosi ne ten kur reik smile.gif  Aisku nereik tu langu taip uzsiniaukt,kad rimtai jau nebematai nieko biggrin.gif
*

Na labai paprasta, jeigu ka tik issilaikei teises, tai pora metų važinėk netemdytais stiklais ir su 70 ženklu. Jeigu žmogus turi 10m teises ir mažai vairavo, tai maža tikimybė, kad jis savo automobilio langus užtemdęs, tai diktuoja logika. Vakare, jeigu ir nedaug temdyti-jau prastai matosi.
denaxa
QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 18:02)
*

Nemanau,kad tai kaip nors susiję su užtamsintais langais.Be to,juk veidrodėliai šoniniai yra,jie paprastai netamsinti būna,pagal juos reikia orientuotis.Be to,jei tamsu ir labai norisi žiūrėti tik per vidurinį veidrodėlį-įjungi atbulinį,pasišvieti stopais,ir puikiausiai viskas matosi.Galų gale,jei neaiški situacija-išlipi iš mašinos ir pasižiūri bigsmile.gif Manau,ta moteriškė ir vidury baltos dienos būtų įvažiavus doh.gif Nelabai įsivaizduoju,kaip galima stovinčios auto nepamatyt doh.gif
O be to,dieną pro tamsintus langus matosi iš vidaus viskas lygiai taip pat,kaip ir pro netamsintus bigsmile.gif
Aišku,plėvelė turi būti kokybiška thumbup.gif
cavalli
QUOTE(denaxa @ 2007 02 22, 01:13)
Nemanau,kad tai kaip nors susiję su užtamsintais langais.Be to,juk veidrodėliai šoniniai yra,jie paprastai netamsinti būna,pagal juos reikia orientuotis.Be to,jei tamsu ir labai norisi žiūrėti tik per vidurinį veidrodėlį-įjungi atbulinį,pasišvieti stopais,ir puikiausiai viskas matosi.Galų gale,jei neaiški situacija-išlipi iš mašinos ir pasižiūri bigsmile.gif Manau,ta moteriškė ir vidury baltos dienos būtų įvažiavus doh.gif Nelabai įsivaizduoju,kaip galima stovinčios auto nepamatyt doh.gif
O be to,dieną pro tamsintus langus matosi iš vidaus viskas lygiai taip pat,kaip ir pro netamsintus  bigsmile.gif
Aišku,plėvelė turi būti kokybiška thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Jei jau tikrai blogai matai pro tuos tamsintus langus,gi gali biski prasidaryti langa smile.gif Tiek tom atbulom gi tevaziuoji biggrin.gif As tai uz tamsintus langus thumbup.gif Vasara nera taip karsta, vagys blogiau mato ka ten gero turi,dauziant langa taip lengvai stiklas neisbyra. Galetu leisti kazkoki tai procenta tamsinti,kad nereiktu kiekviena karta issisukinet biggrin.gif
Stebukle
Musu citroenas irgi tamsintas isskyrus pati priekini stikla tongue.gif Policija nesikabina schmoll.gif (tfu tfu tfu) nors jau vazinejam su tokia 3 metus smile.gif Viena kartą sustabde, bet perdavem linkejimus nuo vieno pareiguno ir vaziavom toliau smile.gif O "Niauktu" pliusas, kad grazi masina, is i salona tiek neprikepina, nes kai buvo "neniaukti" tai ant juodos odos, sedima dali vasara sunkiai reikdavo padet hihihi.gif minusas, gal kad atbuliniu nakti vaziuojant nelabai matosi, nes per daug uztamsinta irnesakyk.gif
Shopaholic
QUOTE(cavalli @ 2007 02 12, 11:08)
Pas mus priekiniai labai mazai tera tamsinti,tik del bendro vaizdo,o galiniai yra daugiau uztamsinti. Man tai negrazu,kai galiniai tamsinti,o priekiniai sviesus  schmoll.gif  Jei butu klp cheminis tonavimas,tai ir taip uztamsintumem,bet vaziuok dabar i vln del langu tonavimo  smile.gif  Girdejau,kad prie sito cheminio,mentai nesikabina labai. O kas del sito  new_russian.gif ,tai nemanau,kad juodi langai,tai jau krutas tipo  biggrin.gif  O be to, pas mus nera jie ziauriai niaukti,vos vos. Bet kuri masina patamsintais langais atrodo geriau,nu bent jau man  smile.gif  Skonio reikalas ,aisku
*

drinks_cheers.gif
Lenaa
Mano pažįstamą šį savaitgalį sustabdė su tamsintais stiklais, tai susimokėjo 50 lt baudą.
Ir dar policininkai perspėjo, kad griežčiau žiūrės į šį reikalą doh.gif

O kas liečia avaringumą, tai aš irgi manau, kad didelės įtakos neturi.
Man kartais tenka pavairuoti skirtingas mašinas, tarp kurių būna ir temdytais stiklais, bet man tai nesukelia jokių nepatogumų biggrin.gif
cavalli
QUOTE(Lenaa @ 2007 04 03, 12:27)
Mano pažįstamą šį savaitgalį sustabdė su tamsintais stiklais, tai susimokėjo 50 lt baudą.
Ir dar policininkai perspėjo, kad griežčiau žiūrės į šį reikalą  doh.gif
*

Tai geri policininkai buvo, kad tik 50lt. tegavo biggrin.gif Kiek zinau, baudos yra nuo 150 iki 200lt. Man taip sake, kai buvo sustabde, bet paleido tongue.gif
šaškė_diktatūra
O kokia kaina cheminiu budu langus uzsitamsit. Visus soninius ir galini tarkim. Nes vasara saule tai nervuoja net labai tik kazkaip pleveliu klijuoti nenoriu. Gal nors apytikslia kaina kazkas zinot?
Anfisa
QUOTE(denaxa @ 2007 02 12, 22:54)
drinks_cheers.gif Tikra tiesa drinks_cheers.gif O tai pamėginkit pamiegot mašinoj kai pro visus langus saulė plieskia doh.gif Nusišaut galima,poilsio jokio doh.gif
*

blink.gif o tai tu masina perki,kad miegot joje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 04, 23:16)
O kokia kaina cheminiu budu langus uzsitamsit. Visus soninius ir galini tarkim. Nes vasara saule tai nervuoja net labai tik kazkaip pleveliu klijuoti nenoriu. Gal nors apytikslia kaina kazkas zinot?
*

ir pleveles kaina noreciau suzinot, ir das kas geriau g.gif aplamai,paaiskinkit tundrai,kuo skiriasi plevele,nuo chemijos g.gif
šaškė_diktatūra
QUOTE(Anfisa @ 2007 04 04, 23:45)
blink.gif  o tai tu masina perki,kad miegot joje  biggrin.gif
Papildyta:

ir pleveles kaina noreciau suzinot, ir das kas geriau  g.gif  aplamai,paaiskinkit tundrai,kuo skiriasi plevele,nuo chemijos  g.gif
*

Plevele yra priklijuojama prie stiklo ir tiek. O cheminis tamsinimas vyksta taip: stiklas istepamas chemikalais ir kaitinamas. Ivyksta tam tikra reakcija ir gaunamas uztamsinimas. Na is esmes pats tamsinimo procesas visiskai skirtingas smile.gif Nezinau man patrauklesnis cheminis tamsinimas.
mama_x2
QUOTE(soera @ 2007 02 11, 22:07)
tai nereikia visu tamsinti tik galutinius, o jei ir salia vairuotojo bei priekini, tai tada problemu ir turesi g.gif kiek zinau galima issisukti argumentuojant, kad policija ne visada tuos matavimo prietaisus turi rolleyes.gif
*

del matavimo prietaisu...pleveles NEGALIMA pagal ket jokios klijuot, net visaj permatomos...taip kad pamato kad pleve ir dzin koks tamsumas wink.gif o matos laaaaabai paprastai - apie isgraviravima stiklo kampe yra oro pusleles jei su pleve langas smile.gif

QUOTE(denaxa @ 2007 02 12, 21:54)
drinks_cheers.gif Tikra tiesa drinks_cheers.gif O tai pamėginkit pamiegot mašinoj kai pro visus langus saulė plieskia doh.gif Nusišaut galima,poilsio jokio doh.gif Dar vienas pliusas-nesimato,kas bagažinėje sukrauta(pas mane caravanas),ir kas už vairo sėdi  thumbup.gif Šiaip priekiniai pas mane netamsinti,50%plėvelę dėjau ant galinių langų,ir 100-ant bagažinės.Matomumu nesiskundžiu,ir komforto mašinoj nepalyginamai daugiau.
*

100 proc...cia laidumas (netamsinta) ar uztamsinimas (tada iseina nepermatoma pleve visaj) smile.gif gal vistik 70 proc wink.gif

QUOTE(SIMPL @ 2007 02 21, 17:02)
*

reik ne uz 100 lt o uz 250 lt tamsint, tada matysis is vidau normaliai (apie amerikietiska plionke kalbu) ir nereiks nematyt nieko. pas mane 70 proc visi tamsinti ir labai gerai matos, matos ir kad viduj sedi zmogus - ne kaip uzkalti langai , ir tamsoj matos puikiai per galini ir per soninius...
cavalli
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 05, 00:16)
*

Siaip dar nuo masiniuko priklauso kaina. Kazkada skambinau i Vln klausti, tai sake taip: 30% priekiniai soniniai, 50% galiniai soniniai ~350lt. Bet mums reiketu dar patiems stiklus issiimt arba uz papildoma piniga jie issims. Tai va, jei masinike neelektriniais langais, tai turbut nebereiketu primoket uz langu isemima. Jie irgi nekvaili, kuo masiniuks geresnis, tuo jie kaina kelia labiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 05, 08:49)
del matavimo prietaisu...pleveles NEGALIMA pagal ket jokios klijuot, net visaj permatomos...taip kad pamato kad pleve ir dzin koks tamsumas wink.gif o matos laaaaabai paprastai - apie isgraviravima stiklo kampe yra oro pusleles jei su pleve langas smile.gif
*

Jei gerai, kokybiskai uzklijuota plevele, tai nera jokiu pusleliu ax.gif Matosi pagal stiklo krasta, kai atidarai langa, bet irgi sunkiai smile.gif
mama_x2
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 07:59)
Siaip dar nuo masiniuko priklauso kaina. Kazkada skambinau i Vln klausti, tai sake taip: 30% priekiniai soniniai, 50% galiniai soniniai ~350lt. Bet mums reiketu dar patiems stiklus issiimt arba uz papildoma piniga jie issims. Tai va, jei masinike neelektriniais langais, tai turbut nebereiketu primoket uz langu isemima. Jie irgi nekvaili, kuo masiniuks geresnis, tuo jie kaina kelia labiau  ax.gif
Papildyta:

Jei gerai, kokybiskai uzklijuota plevele, tai nera jokiu pusleliu ax.gif Matosi pagal stiklo krasta, kai atidarai langa, bet irgi sunkiai smile.gif
*

na, pabandyk pastebet. visad lieka krastelis wink.gif as biski gal...nu tiek to, ne girtis atejau... pastebek tiesiog. yra krastelis visad palie iskilima uzraso ant stiklo esancio, kaip ir ant galinio stiklo ties apsildymo juostelem wink.gif
o pagal stiklo krasta tikrai nesimatys jei specai dirba - jie apslifuoja kanteli stiklo, kad nesijaustu ir nesimatytu.

beje, va jus man sakykit kaip daryt - man uzklijavo langus ir ant galinio ura du akmenukai po plevele... ar vaziuot perklijuot ar atsiimt dali pinigu? smile.gif
cavalli
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 05, 12:53)
beje, va jus man sakykit kaip daryt - man uzklijavo langus ir ant galinio ura du akmenukai po plevele... ar vaziuot perklijuot ar atsiimt dali pinigu? smile.gif
*

As jusu vietoj, tai prasyciau, kad perklijuotu is naujo ax.gif Jei jis nekokybiskai atliko savo darba, tai tegu istaiso savo brokus tongue.gif
mama_x2
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 10:59)
As jusu vietoj, tai prasyciau, kad perklijuotu is naujo ax.gif Jei jis nekokybiskai atliko savo darba, tai tegu istaiso savo brokus  tongue.gif
*

na, yra vienas dalykas ko bijau...masina ne paprasta, biski traukia...palikt nenoriu...da padraskys uz tai kad reik dirbt uz dyka...cia mazdaug kai buna kad atnesa valgyt, liepi pakeist patiekala ir prispjaudo smile.gif
arba reiks stebet is uz kampo kaip dirba biggrin.gif
na, reik nuvaziuot ir pramust nuolaida kokia ir tada mamai uztamsins namie langus su ja biggrin.gif
cavalli
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 05, 13:01)
na, yra vienas dalykas ko bijau...masina ne paprasta, biski traukia...palikt nenoriu...da padraskys uz tai kad reik dirbt uz dyka...cia mazdaug kai buna kad atnesa valgyt, liepi pakeist patiekala ir prispjaudo smile.gif
arba reiks stebet is uz kampo kaip dirba biggrin.gif
na, reik nuvaziuot ir pramust nuolaida kokia ir tada mamai uztamsins namie langus su ja biggrin.gif
*

Jei tik viena langa tereikia perklijuot, tai ten neilgai truks gi, galit ir pabut tongue.gif Man ir laabai baisu buna palikt masiniuka, kai reik ka paremontuot ir pan. Viena karta tai tikrai buvo praleke meistriukai, nes buvau isiminus kilometraza, kiek buvo pries paliekant ax.gif
mama_x2
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 11:07)
Jei tik viena langa tereikia perklijuot, tai ten neilgai truks gi, galit ir pabut tongue.gif Man ir laabai baisu buna palikt masiniuka, kai reik ka paremontuot ir pan. Viena karta tai tikrai buvo praleke meistriukai, nes buvau isiminus kilometraza, kiek buvo pries paliekant ax.gif
*

hmmm...galinis lenktas langas - prie jo pora valandu manau truks smile.gif o as su maziuku vaikiuku biggrin.gif
na, vaziuosim ziuret...galvos, aisku, atejo blondi nieko nenusimananti apie masinas ir darba prie ju...ech, kaip taip uzknisa, kai jaunai atrodau ir dar pana biggrin.gif
cavalli
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 05, 13:10)
hmmm...galinis lenktas langas - prie jo pora valandu manau truks smile.gif o as su maziuku vaikiuku biggrin.gif
na, vaziuosim ziuret...galvos, aisku, atejo blondi nieko nenusimananti apie masinas ir darba prie ju...ech, kaip taip uzknisa, kai jaunai atrodau ir dar pana biggrin.gif
*

Koks skirtumas, blondi ne blondi, bet brokas yra brokas ax.gif Lai dirba tiktai biggrin.gif
mama_x2
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 11:16)
Koks skirtumas, blondi ne blondi, bet brokas yra brokas ax.gif Lai dirba tiktai biggrin.gif
*

man labiausiai uzknisa, kai galvoja, kad nesupranta panos nieko ir arba meluoja, arba pradeda aiskint smulkiai kaip kas ir pan smile.gif nors viskas ir taip aisku...na, cia tai nepaaiskins - akmenuku kad turi but po plionke tikiuos neirodines biggrin.gif
Kilbukas
Paskaicius supratau, kad tik Vilniuj tamsina chemiskai langus. o tai kokia cia firma blush2.gif
cavalli
QUOTE(Kilbukas @ 2007 04 05, 13:24)
Paskaicius supratau, kad tik Vilniuj tamsina chemiskai langus. o tai kokia cia firma  blush2.gif
*

Gal dabar jau yra ir daugiau tu firmu g.gif Paziurek internete www.tonuok.lt 4u.gif
mama_x2
QUOTE(Kilbukas @ 2007 04 05, 11:24)
Paskaicius supratau, kad tik Vilniuj tamsina chemiskai langus. o tai kokia cia firma  blush2.gif
*

kaune irgi. saules g. ten skaiciuoja kvadratais. lyg 50 lt/kv m
Kilbukas
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 12:30)
Gal dabar jau yra ir daugiau tu firmu g.gif Paziurek internete www.tonuok.lt 4u.gif
*

Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 05, 12:32)
kaune irgi. saules g. ten skaiciuoja kvadratais. lyg 50 lt/kv m
*

Dekui smile.gif
Kilbukas
Na paskaiciau, kad norint chemiskai uztamsint lagus, reikia isimt stikla.. gal kas galit atsiliepimus parasyti po cheminio tamsinimo..
cavalli
QUOTE(Kilbukas @ 2007 04 05, 23:10)
Na paskaiciau, kad norint chemiskai uztamsint lagus, reikia isimt stikla.. gal kas galit atsiliepimus parasyti po cheminio tamsinimo..
*

As zinau tik tiek, kad mentai prie jo negali prisikabint, nes istatyme yra parasyta, kad negalima plevele tamsint,net bespalve negalim klijuot, o prie tokio cheminio tamsinimo jie negali prisikabint, negali ismatuot sviesos pralaidumo, nes aparatu neturi ax.gif O gal jau turi koki viena, velnias juos zino biggrin.gif
šaškė_diktatūra
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 22:18)
As zinau tik tiek, kad mentai prie jo negali prisikabint, nes istatyme yra parasyta, kad negalima plevele tamsint,net bespalve negalim klijuot, o prie tokio cheminio tamsinimo jie negali prisikabint, negali ismatuot sviesos pralaidumo, nes aparatu neturi ax.gif O gal jau turi koki viena, velnias juos zino  biggrin.gif
*

Vo kaip gerai smile.gif Reikia pasinaudoti istatymo spragomis biggrin.gif

Beja del stiklo isemimo. Klijuojant plevele irgi reikia smile.gif
cavalli
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 05, 23:31)

*

drinks_cheers.gif Mes ir uzsitamsintumem cheminiu budu, bet deja, Klp dar nieks netonuoja chemiskai, o vaziuot i Vln del langu tonavimo biski skaudziai per kisene kliutu ax.gif
QUOTE(Kilbukas @ 2007 04 05, 22:10)
*

Chemiškai tonuoti stiklai nesiraižo taip lengvai (tonuoti plevele -- labai raižosi), deja, kad policija negali prikibti -- mitas. Prikibs ir labai lengvai. Nežinau aš tos visos tvarkos, tačiau jei atsisakote pripažinti, kad Jūsų stiklai tamsinti neoriginaliai (nesvarbu, plėvele ar ne), tuomet Jums teks susimokėti už šviesos laidumo pro Jūsų stiklus, tyrimą. Pačiam neteko to patirti, nesiginčyju ir susimoku..
mama_x2
QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 21:18)
As zinau tik tiek, kad mentai prie jo negali prisikabint, nes istatyme yra parasyta, kad negalima plevele tamsint,net bespalve negalim klijuot, o prie tokio cheminio tamsinimo jie negali prisikabint, negali ismatuot sviesos pralaidumo, nes aparatu neturi ax.gif O gal jau turi koki viena, velnias juos zino  biggrin.gif
*

gali prisikabint wink.gif jei labai soksit i akis, paims masina tyrimui wink.gif

QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 04 05, 21:31)

*

ne visad reik isimt plevele klijuojant wink.gif

smile.gif+2007 04 05, 23:01-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 05, 23:01)
Chemiškai tonuoti stiklai nesiraižo taip lengvai (tonuoti plevele -- labai raižosi), deja, kad policija negali prikibti -- mitas. Prikibs ir labai lengvai. Nežinau aš tos visos tvarkos, tačiau jei atsisakote pripažinti, kad Jūsų stiklai tamsinti neoriginaliai (nesvarbu, plėvele ar ne), tuomet Jums teks susimokėti už šviesos laidumo pro Jūsų stiklus, tyrimą. Pačiam neteko to patirti, nesiginčyju ir susimoku..
*

teisingai thumbup.gif
cavalli
smile.gif+2007 04 06, 01:01-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 06, 01:01)
*

O tai yra kazkoks procentas, kuris gali buti uztamsintas ar ne? g.gif Pagal istatyma lyg ir galim iki 30%, o gal ir negalim ax.gif Ten labai taip painiai parasyta, pgal viena punkta lyg ir galim iki 30%, o kitas punktas lyg ir draudzia jau, nesuprasi ten ju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 04 06, 09:07)
gali prisikabint wink.gif jei labai soksit i akis, paims masina tyrimui wink.gif
*

Labai sokant mentui i akis, tai jis ir uz nieka gali prisikabint mirksiukas.gif Jei zinai, kad esi kazkiek nusizenges, tai ir taries graziai tongue.gif
mama_x2
atrasiau ir inetas uzlinko...
galima tik gamykliskai 30 proc tamsint, bet geri mentai nesikabina. ant stiklu yra ispaudai leistino tonavimo.
cavalli
Jau turi musu policija aparatukus tamsumo pralaidumui tirti 4u.gif
patrakusi
QUOTE(Kilbukas @ 2007 04 05, 22:10)
*

As uzsitamsinus priekinius langus cheminiu budu thumbup.gif Minusai - kai stikla uztamsina visi pabraizymai labai matosi, jokie stiklu poliruokliai net nepadeda...Aisku reikia labai atsargiai elgtis su viskuo kur yra rugsciu... rolleyes.gif Man tonavo Vln,praeita vasara, tiksliai nepamenu kiek kvadrato kaina buvo, bet berods 54Lt...Tai uz du stiklus sumokejau 150lt...Siaip tai aisku graziau atrodo nei su plevele (amerikanska aisku)... ax.gif

QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 22:18)
*

Prisikabint gali ir dar kaip... doh.gif Nors tiesa pasakius, per metus laiko prie manes del langu prisikabino tik viena karta, kai neseniai buvo statybu paroda litexpo, nu tai ka, kalbejom mes ten kalbejom, galiu pasakyt kad net gincyjomes, ax.gif jie ten net dviese buvo prieje ziurejo langus, norejo plevele surast, o ten jos nera... tongue.gif Zodziu tamsint negalima, nebent langai butu tonuoti gamykliskai, bet tada turi buti pazymeta apacioj stiklo...(beje jei neklystu meterologijos centre galima buvo kazkada ta pazymejima nusipirkt, tik nzn kaip dabar, reiks pasidomet)...Tai paleido mane sako "tai masina tokia pirkai?" sakau "aha" biggrin.gif Nu ir psio, dar ir komplimentu pazere... blush2.gif O aparatu turi jie, tik berods visoj LT tik du sertifikuoti, visais kitais jie negali naudotis... ax.gif

QUOTE(cavalli @ 2007 04 05, 22:42)
drinks_cheers.gif Mes ir uzsitamsintumem cheminiu budu, bet deja, Klp dar nieks netonuoja chemiskai, o vaziuot i Vln del langu tonavimo biski skaudziai per kisene kliutu  ax.gif
*

Kaip berods ruta-vyshnia sake, yra ir Kaune kur tonuoja stiklus, saules g. lygtais, tik ten reikia patiems issimti ir atvesti stiklus, o Vln palieki auto ir tau viska padaro... ax.gif

smile.gif+2007 04 06, 00:01-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 06, 00:01)
*

Pas mus draugas vienas vazineja plevele uzsitamsines 70% priekinius, tai daznai ji sustabdo del to,tai savaitgali kaip tik kalbejom apie tai, tai sake kad ne karto neveze tikrint...Ir jis nera "kieno nors" sunelis, ir neturi pazystamu tarp police, ir baudu nemoka... unsure.gif Jis dar su jais ir gincyjasi, nu ir nieko...Sako jie vietoj neturi prietaiso reiskias nieko irodyt negali...Reiks pusbrolio paklaust, (jis police) kada gali ir ka gali daryt... ax.gif Nes draugo atvejis labai mane suinteresavo g.gif
Kilbukas
O kur kaune chemiskai tamsina langus, nes ziurejau tonuok.lt tai jie tik vilniuje..
ir dar stkla reik paciai issimti doh.gif
patrakusi
QUOTE(Kilbukas @ 2007 05 24, 14:54)
O kur kaune chemiskai tamsina langus, nes ziurejau tonuok.lt tai jie tik vilniuje..
ir dar stkla reik paciai issimti doh.gif
*

Demeda Kaune tamsina stiklus bet tik ketvirtadieniais... 4u.gif
Kilbukas
QUOTE(Lieputė @ 2007 05 24, 18:06)
Demeda Kaune tamsina stiklus bet tik ketvirtadieniais... 4u.gif
*

o kaip su langu isemimai juk jie neisimA, o kaip man juos isimt, juk espac'as, tai dar uz galiniu soniniu yra tokie mazyciai (puslangiai)..
patrakusi
QUOTE(Kilbukas @ 2007 05 24, 19:09)
o kaip su langu isemimai juk jie neisimA, o kaip man juos isimt, juk espac'as, tai dar uz galiniu soniniu yra tokie mazyciai (puslangiai)..
*

Tai tegu vyras isima, jei neturit tokio bigsmile.gif tai paprasykit gal koks draugas/pazystamas ir pan. gal isims...Arba siulyciau su plevele amerikanska uztamsint firmoj, ir galvos sau nesukt su tais isemimais ir vezimais kazkur, bus ir pigiau ir greiciau ir saugiau netgi (stiklu isemimas ir transportavimas)...Ar jus norite ir priekinius langus tamsinti?... ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.