Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jorė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Bos
Sveikos. Dar lelytė pilvuke, norim duoti varda Jorė, bet kazin kaip nezinau, ar kvieciami neatsilieps abu g.gif kaip manot?
Indrutia
na siaip jeigu aiskiai istari yra skirtumas tarp jore ir jori biggrin.gif bet man sis vardas schmoll.gif labai grubus ir negrazus schmoll.gif 4u.gif
maybe24
QUOTE(Princec @ 2009 03 13, 15:56)
Sveikos. Dar lelytė pilvuke, norim duoti varda Jorė, bet kazin kaip nezinau, ar kvieciami neatsilieps abu g.gif kaip manot?
*

Man atrodo ,kad nesusipratimu tikrai butu ax.gif
l'eau
galit pailgint į jorūnę rolleyes.gif
nerin_ga
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 18:33)
*

as pritariu thumbup.gif Jorune labai grazu wub.gif
muminukas
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 18:33)
*

drinks_cheers.gif arba Jorilę smile.gif
bet šiaip visai nieko toks tėvelių sprendimas, painiavos būva ir su visai skirtingais vardais, ypač močiutėms smile.gif
Bos
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 21:34)
drinks_cheers.gif arba Jorilę  smile.gif
bet šiaip visai nieko toks tėvelių sprendimas, painiavos būva ir su visai skirtingais vardais, ypač močiutėms  smile.gif
*

Jorile irgi mastom tongue.gif visai patinka
mmergyte
pirma karta si varda isgirdau seriale ax.gif hmm gal irnieko,bet as labiau uz prailginta 4u.gif
l'eau
jorilė man kažkaip schmoll.gif
InJe*kcija
Jore skamba siek tiek grubokai ir vyriskai g.gif mano ausiai panasus saskambis jore-more doh.gif
ciuke
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 14, 18:19)
mano ausiai panasus saskambis jore-more  doh.gif
*

Man absoliuciai tas pats lotuliukas.gif
Ir bus labai nepatogu seimoje, nebent norite ir vyro ir vaikelio demesio iskart vienu metu mirksiukas.gif . As rinkciausi ilgesni varianta ax.gif .
Zviozda
O man Jore - paprastas ir labai grazus vardas. Na ir taip juk tu nesusipratimu daznai buna, o ju daugiau ar maziau laukti vistiek reikia biggrin.gif Nes viena mociute mnao krikstadukte vadina ne Ema, o Edma, nes jai taip paprasciau mat skamba doh.gif
*Liepa18*
Man taip pat gražiau skamba pilnas vardukas Jorūnė, negu trumpinys Jorė...
sandddra
Vienas mano gražiausių vardų wub.gif Jorilė irgi gražus ax.gif
Taistė
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 15, 10:32)
*

Jore nera Jorunes trumpinys schmoll.gif Tai du skirtingi vardai. Ir kilme ir reiksmes skiriasi.
Jorile tai speju isvis kazkoks naujadaras.. Velgi neturi nieko bendro su Jore..

Man Jore labai grazus senovinis vardas thumbup.gif Ir net neabejoju kad su tecio vardu nesimaisys, juk skirtingi vardai! Ir siaip tetis bus pamalonintas biggrin.gif
ciuke
QUOTE(garbane @ 2009 03 15, 13:45)
Ir net neabejoju kad su tecio vardu nesimaisys, juk skirtingi vardai!
*

O Jus pabandykite savo vaika pasaukti, pakeisdama tik paskutine varduko raide, ir paziurekite, sureaguos ar ne mirksiukas.gif .
*Liepa18*
[quote=garbane,2009 03 15, 13:45]
Jore nera Jorunes trumpinys schmoll.gif

Na pas mane vardų knygoje yra taip, tai nelabai matau skirtumo tarp jų tongue.gif

Jorūnas, Jorūnė – sen. lietuvių: jorus „žalias“, jorė „žalumynas, žaluma“.

Jorė – sen. lietuvių: jorė „žalumynas, pavasario žaluma“.

Na, o jei dar iš panašaus skambėjimo, tai man visai nieko smile.gif :

Jorūna - Lietuviškas vardas, priesagos -ūna vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti".

Jorinta - Lietuviškas vardas, priesagos -inta vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti".

Taistė
[quote=ciuke,2009 03 15, 14:24]
O Jus pabandykite savo vaika pasaukti, pakeisdama tik paskutine varduko raide, ir paziurekite, sureaguos ar ne mirksiukas.gif .
*

[/quote]
Pazistu ne viena seima kur mergaites pavadintis 'sumergaitintais' teciu vardais - Robertas/Roberta, Deimantas/Deimante. Ir patikekit niekas ten nesimaiso jiems biggrin.gif

[quote=*Liepa18*,2009 03 15, 14:24]
[quote=garbane,2009 03 15, 13:45]
Jore nera Jorunes trumpinys schmoll.gif

Na pas mane vardų knygoje yra taip, tai nelabai matau skirtumo tarp jų tongue.gif

Jorūnas, Jorūnė – sen. lietuvių: jorus „žalias“, jorė „žalumynas, žaluma“.

Jorė – sen. lietuvių: jorė „žalumynas, pavasario žaluma“.
Na, o jei dar iš panašaus skambėjimo, tai man visai nieko smile.gif :

Jorūna - Lietuviškas vardas, priesagos -ūna vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti".

Jorinta - Lietuviškas vardas, priesagos -inta vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti".
*

[/quote]
Na bet kokiu atveju Jore nera nei Jorunes nei Jorintos trumpinys, kaip kad jus raset, priesingai, abu kiti vardai yra vediniai is Jores. Ir, sakyciau, ganetinai nauji.
Dar galeciau prideti kad Joris (kartais - Jorgis) buvo senoves lietuviu pavasaros ir gamtos atbudimo dievas. Todel vardas tikrai senas ir prasmingas wub.gif
Leilla
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 15, 09:32)
*

pritariu drinks_cheers.gif
Tamuke*
Jorūnė wub.gif
la_vita
Jorė- labai gražus vardelis, kaip ir Joris smile.gif
pažystami dukrytei davė vardą Rimantė, o tėtis Rimantas ir nera bedos thumbup.gif
ciuke
QUOTE(garbane @ 2009 03 15, 17:39)
Pazistu ne viena seima kur mergaites pavadintis 'sumergaitintais' teciu vardais - Robertas/Roberta, Deimantas/Deimante. Ir patikekit niekas ten nesimaiso jiems  biggrin.gif
*

Todel, kad kirciavimas nevienodas mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(garbane @ 2009 03 15, 12:45)
Jore nera Jorunes trumpinys  schmoll.gif Tai du skirtingi vardai. Ir kilme ir reiksmes skiriasi.
Jorile tai speju isvis kazkoks naujadaras.. Velgi neturi nieko bendro su Jore..

*

nono.gif ir Jorūnė, ir Jorilė yra priesagų -ūnė (plg. Šarūnė), -ilė (plg. Rugilė) vediniai iš Jorė, taigi nesiskiria reikšmė ir turi laaabai daug bendro. atitinkamai dar iš Jorės galima padaryti Jorenė, Jorinta, Jorutė ir pan., tik tiesiog reikia atsižvelgti, ar patogu tarti, ar gražiai skamba.
Bahara
Jore grazus.
vilbur
Jorė labai gražus vardas biggrin.gif
gaudese
o man patys graziausi vardai Joris ir Jore.tik sesei pasiuliau siuos vardus ir ji sunena taip ir pavadino.o kai as pastojau,likau be variantu.taciau kazkas pasiule Vyte.ir man prilipo.o vyras Vytas.ner kolkas problemu.tik drauges sako:"maciau tavo Vytus" lotuliukas.gif
majke
Mano mazyle Jorūnė.. rolleyes.gif Labai ilgai rinkom jai varda, labai norejau kazkokio susijusio su gamta.. Jorė - 'zaluma', gal ir visai grazu, nors as norejau kita duot, bet seimyniskiai si labiau palaike. Ir jai tinka! Na, aplinkiniai perklausia vis - koks, koks?- bet gal ir gerai, kad ne tradicinis. Vienu zodziu, fainas vardas wub.gif
Bos
QUOTE(majke @ 2009 03 17, 12:24)
Mano mazyle Jorūnė.. rolleyes.gif  Labai ilgai rinkom jai varda, labai norejau kazkokio susijusio su gamta.. Jorė - 'zaluma', gal ir visai grazu, nors as norejau kita duot, bet seimyniskiai si labiau palaike. Ir jai tinka! Na, aplinkiniai perklausia vis - koks, koks?- bet gal ir gerai, kad ne tradicinis. Vienu zodziu, fainas vardas  wub.gif
*

Idomu paskaitineti ivairia nuomone 4u.gif
Mes dar liekam prie Jorės, kol maza bus Joryte tongue.gif patinka Jorile ir Jorune, bet mums nelabai prie pavardes tinka.
LapeUrsa
Labai grazus vardas smile.gif jeigu nekils sunkumu seimoje del panasiu vardu, tai...
pvz pas mane kaimynai - Aleksandras ir dukrele Aleksandra mirksiukas.gif
Dykuma5
labai gražus vardelis - tikrai 4u.gif
LTkojote
Jorune grazus vardas ir manau nesimaisytu su Joris vardu 4u.gif
Tikneta
Jorūnė wub.gif
Jorė man per grubiai skamba smile.gif
djoka
Mano Jore jau rudeni keliaus i mokykla smile.gif , esu patenkinta siuo vardu , jokiu nesusipratimu nebuvo. Svarbiausi kriterijai renkantis si varda buvo sie: senas lietuviskas, trumpas ir gerai derejo su pavarde. Visgi manau, kad zmogus varda puosia, o ne atvirksciai, tai mano svelniai, meniskai dukrai jis visai nera grubus ar kazkoks sunkus. Tiesa, tik egiptieciai negali jo graziai istart, lotuliukas.gif kazkaip kietai sako Jora, doh.gif , bet mums tai linksmas prisiminimas kuri labai kompensuoja ispsnu, italu, pransuzu tarimai. thumbup.gif. Sekmes renkantis varda. 4u.gif
vaivam
QUOTE(Princec @ 2009 03 13, 18:56)
*

Joris graziau negu Jore

Jeigu nori butent is J raides, maciaujau geresnis pasiulymas Jorune, bet man asmeniskai dar grazu- Juna, Junona.
As pati vaikui davus gruboka varda kaip dabar pagalvoju. O siaip grazu visokie svelnus vardeliai mergytai, kad ir Ela, Ula
ariadnė
Labai gražus vardas Jorė wub.gif
Levander
Galvojau apie Jorę, bet man šitam varde kažko trūko smile.gif tai pavadinom Jorūne wub.gif
muorkyte
QUOTE(Princec @ 2009 03 13, 18:56)
*

vieniem patinka salos kitiem pagoniu sventes na bet jei skamba graziai tj kodel ne bigsmile.gif nors man tai labiau patiko Jorūnė mirksiukas.gif
Stirna222
man labai grazu Jore:)
Gretuteka
thumbup.gif tikrai labai gražus ir senovinis vardas 4u.gif
Sarllotte
labai grazus vardas thumbup.gif . Musu sarase jis irgi yra biggrin.gif
shariux
man sis vardas skamba nerealiai thumbup.gif as irgi dar tik pilvuke turiu,bet turiu tik 2 mergaiciu vardas ir vienas ju butent sis thumbup.gif
Gelaite
Man tai labai negrazus, nes skamba kaip suns vardas 4u.gif Suniukui gal ir nieko toks vardas butu, bet vaikui neee smile.gif
Averita
Patinka 4u.gif
dita7
labai grazus vardas Jore 4u.gif
Žanetyte
Berniukui man grazu o mergytei kiek per grubokas atrodo rolleyes.gif
ngabrielyte
Labai grazus vardas, mes uz !!!
angeloangel
Man dar Joringe deretu prie to vardelio rolleyes.gif bet cia skonio reikalas bigsmile.gif
Geiša
Labai gazus ir isdidus vardas Jorė thumbup.gif

O kas del suns vardo, tai tikrai dar neteko girdet tokiu vardu suns blink.gif O va Tina, Aira ,Emanuela-Emute zinau, kaip veislinius sunis lotuliukas.gif
Lunulla*
grazu, o Jorile isvis wub.gif
stella2007
man grazu Jore wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.