Sveikos. Dar lelytė pilvuke, norim duoti varda Jorė, bet kazin kaip nezinau, ar kvieciami neatsilieps abu
na siaip jeigu aiskiai istari yra skirtumas tarp jore ir jori
galit pailgint į jorūnę
pirma karta si varda isgirdau seriale
jorilė man kažkaip
Jore skamba siek tiek grubokai ir vyriskai
O man Jore - paprastas ir labai grazus vardas. Na ir taip juk tu nesusipratimu daznai buna, o ju daugiau ar maziau laukti vistiek reikia
Man taip pat gražiau skamba pilnas vardukas Jorūnė, negu trumpinys Jorė...
Vienas mano gražiausių vardų
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 15, 10:32) Jore nera Jorunes trumpinys Jorile tai speju isvis kazkoks naujadaras.. Velgi neturi nieko bendro su Jore.. Man Jore labai grazus senovinis vardas
[quote=garbane,2009 03 15, 13:45]
Jore nera Jorunes trumpinys Na pas mane vardų knygoje yra taip, tai nelabai matau skirtumo tarp jų Jorūnas, Jorūnė sen. lietuvių: jorus žalias, jorė žalumynas, žaluma. Jorė sen. lietuvių: jorė žalumynas, pavasario žaluma. Na, o jei dar iš panašaus skambėjimo, tai man visai nieko Jorūna - Lietuviškas vardas, priesagos -ūna vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti". Jorinta - Lietuviškas vardas, priesagos -inta vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti".
[quote=ciuke,2009 03 15, 14:24]
O Jus pabandykite savo vaika pasaukti, pakeisdama tik paskutine varduko raide, ir paziurekite, sureaguos ar ne [/quote] Pazistu ne viena seima kur mergaites pavadintis 'sumergaitintais' teciu vardais - Robertas/Roberta, Deimantas/Deimante. Ir patikekit niekas ten nesimaiso jiems [quote=*Liepa18*,2009 03 15, 14:24] [quote=garbane,2009 03 15, 13:45] Jore nera Jorunes trumpinys Na pas mane vardų knygoje yra taip, tai nelabai matau skirtumo tarp jų Jorūnas, Jorūnė sen. lietuvių: jorus žalias, jorė žalumynas, žaluma. Jorė sen. lietuvių: jorė žalumynas, pavasario žaluma. Na, o jei dar iš panašaus skambėjimo, tai man visai nieko Jorūna - Lietuviškas vardas, priesagos -ūna vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti". Jorinta - Lietuviškas vardas, priesagos -inta vedinys iš Jorė, lietuvių jorė "žalymas, pavasario žaluma", jorus "žalias", joriuoti "žaliuoti". [/quote] Na bet kokiu atveju Jore nera nei Jorunes nei Jorintos trumpinys, kaip kad jus raset, priesingai, abu kiti vardai yra vediniai is Jores. Ir, sakyciau, ganetinai nauji. Dar galeciau prideti kad Joris (kartais - Jorgis) buvo senoves lietuviu pavasaros ir gamtos atbudimo dievas. Todel vardas tikrai senas ir prasmingas
Jorūnė
Jorė- labai gražus vardelis, kaip ir Joris
pažystami dukrytei davė vardą Rimantė, o tėtis Rimantas ir nera bedos QUOTE(garbane @ 2009 03 15, 12:45) Jore nera Jorunes trumpinys Jorile tai speju isvis kazkoks naujadaras.. Velgi neturi nieko bendro su Jore..
Jore grazus.
Jorė labai gražus vardas
o man patys graziausi vardai Joris ir Jore.tik sesei pasiuliau siuos vardus ir ji sunena taip ir pavadino.o kai as pastojau,likau be variantu.taciau kazkas pasiule Vyte.ir man prilipo.o vyras Vytas.ner kolkas problemu.tik drauges sako:"maciau tavo Vytus"
Mano mazyle Jorūnė..
QUOTE(majke @ 2009 03 17, 12:24) Mano mazyle Jorūnė.. Idomu paskaitineti ivairia nuomone Mes dar liekam prie Jorės, kol maza bus Joryte
Labai grazus vardas
pvz pas mane kaimynai - Aleksandras ir dukrele Aleksandra
labai gražus vardelis - tikrai
Jorune grazus vardas ir manau nesimaisytu su Joris vardu
Jorūnė
Jorė man per grubiai skamba
Mano Jore jau rudeni keliaus i mokykla
QUOTE(Princec @ 2009 03 13, 18:56) Sveikos. Dar lelytė pilvuke, norim duoti varda Jorė, bet kazin kaip nezinau, ar kvieciami neatsilieps abu Joris graziau negu Jore Jeigu nori butent is J raides, maciaujau geresnis pasiulymas Jorune, bet man asmeniskai dar grazu- Juna, Junona. As pati vaikui davus gruboka varda kaip dabar pagalvoju. O siaip grazu visokie svelnus vardeliai mergytai, kad ir Ela, Ula
Labai gražus vardas Jorė
Galvojau apie Jorę, bet man šitam varde kažko trūko
man labai grazu Jore:)
labai grazus vardas
man sis vardas skamba nerealiai
Man tai labai negrazus, nes skamba kaip suns vardas
Patinka
labai grazus vardas Jore
Berniukui man grazu o mergytei kiek per grubokas atrodo
Labai grazus vardas, mes uz !!!
Man dar Joringe deretu prie to vardelio
Labai gazus ir isdidus vardas Jorė