Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tei
Na va užsidarė mūsų antra temutė, tai skubu atidaryti trečią smile.gif
Tad kuriam ir toliau bei dalinamės idėjomis ir patirtimi kaip ir prieš tai buvusioje temutėje

o čia nuoroda į pirmąją lėlininkių ir joms prijaučiančiųjų temą smile.gif

user posted image
amandaa
oo nauji namuciai drinks_cheers.gif thumbup.gif

as jau pabaigiau savo lelyte nauja, reikes nufotografuoti ir ideti cia 4u.gif
Tei
QUOTE(amandaa @ 2009 03 15, 10:47)
oo nauji namuciai drinks_cheers.gif  thumbup.gif

as jau pabaigiau savo lelyte nauja, reikes nufotografuoti ir ideti cia 4u.gif
*

Tai laukiam laukiam...reikia namuciams nauju gyventoju smile.gif
mimo
Valio naujiems namuciams thumbup.gif
Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant tongue.gif Suraiciau karkasa, pasiuvau kuna...ir nepriklijavusi ne vienos plauku sruogeles sukuriau:
Zuikis-voras
Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras? doh.gif Tai ir prilipo siai lelei zuikio-voro vardas.
Tei
Nu super tavo zuikis...
ikeliu foto, bus musu naujas gyventojas smile.gif
user posted image
mimo
Aciu smile.gif Gaus dar kelma atsisesti ir vora i letena...kad varda savo pateisintu.
zyzane
hihi, sveikos persikele i nauja puslapi.
Juokingas zuikis-voras thumbup.gif Is vis - smagiausia, kai lele kelia sypsena, su kuo ir sveikinu drinks_cheers.gif

pavonija
Mimo, fainuolis tavo zuikis thumbup.gif ir visai jis ne voras smile.gif
yyla
oi,koks kiškis biggrin.gif labai fainas,ir dar bučkį besiunčiąs hihihi.gif
Tei
idedu Mamunes lelyciuke (man sita pati graziausia pasirode, nors ir kitos labai simpatingos...na ir daugybe gi ju ten smile.gif )
user posted image

kaip galima ikelt nuotrauka: uzeinam ant nuotraukos internetiniame albume, paspaudziam desini peles klavisa ir pasirenkam "properties". Atsidaro langelis kuriame matosi adresas pvz: "http://images44.fotki.com/v1448/photos/5/1411745/7324690/IMG_0396-vi.jpg?1236858249" ta adresa pasizymim iki "jpg" ir nukopijuojam (skaiciukai kurie buna po "jpg" nereikalingi.)
Tada forume rasant zinute pasirenki virsuje "IMG" - atsidaro langelis kuriame reikia iklijuoti ta ka nukopijavom.
va ir viskas. Pries spaudziant "atsakyti" siulau paspausti "perziureti" - matysim kaip musu zinute su nuotrauka atrodo. smile.gif
Marquise
Nu visu pirma tai - OHO, mamune thumbup.gif jau buvau macius tavo lelyte, bet ponia/panele Gaiva mane suzavejo smile.gif mirksiukas.gif

O kadangi musu geroji Tei paaiskino, kaip deti fotkes, tai pasirodysiu su savo naujausia mergaite smile.gif pagaliau, po ilgu ieskojimu pagaliau pasiekiau norima rezultata (na bent jau panasiai) biggrin.gif

user posted image

clap.gif clap_1.gif pasiseke smile.gif
Kadangi nenoriu apkrauti forumo, tai daugiau nededu, bet galima paziureti CIA
Marquise
Aciu aciu smile.gif blush-anim-cl.gif yahoo.gif galvoju, gal viskas taip pasiseke, nes dariau dovana zmogui, kuriam tikrai nebuvo gaila pasistengti smile.gif labai smalsu dabar sulaukti reakcijos, kai bus iteikta g.gif biggrin.gif
Smaguma
QUOTE(Marquise @ 2009 03 16, 14:11)
Aciu aciu smile.gif  blush-anim-cl.gif  yahoo.gif galvoju, gal viskas taip pasiseke, nes dariau dovana zmogui, kuriam tikrai nebuvo gaila pasistengti smile.gif labai smalsu dabar sulaukti reakcijos, kai bus iteikta  g.gif  biggrin.gif
*

o dieve, net kvapa uzeme, kai as ja pamaciau bigsmile.gif manau, kad zmogus, kuriam bus iteikta dovana irgi zado neteks. man net sunku zodziais apsakyti, kokia grazi sita lelyte wub.gif
mimo
Marquise, nuostabi lele! Tikra Egle zalciu karaliene . Isivaizduoju,kiek darbelio cia ideta doh.gif . Labai dailios pedutes gavosi ir "rubeliai", ir plaukuciai. Zvilgsnis toks svajingas, bet kartu ir linksmas.

Mamune, tavo lelyte irgi labai simpatulka! Tokia mandra tongue.gif , zaisminga ir izuli.

Dar apie nuotrauku ikelima. As visada stengiuosi ikelti nuotraukeles,kaip Tei aprase, bet man visad issoka : Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama.lt/logo.pirmas.gif.

Todel mano visos nuotraukos ir buna nuorodu formoje schmoll.gif
Tei
Marquize labai grazi tavo undine, spalvu deriniai liuks...
o kokio ji dydzio?

kas del nuotrauku kelimo, tai, Mimo gal nukopijavai visa nuoroda, o ne iki "jpg"?
Sunku pasakyt kodel ten netinka kazkas...

o as savaitgali irgi siek tiek padirbejau, ir siandien pagaliau nufotografavau. tai stai pristatau: mazasis pavasarini gyvis (vardo dar nesugalvojau) smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
pavonija
Ir su kanopėlėm rolleyes.gif ,Tei, plaukai čia iš plunksnų? Simpatiškas sutvėrimas smile.gif
Tei
QUOTE(pavonija @ 2009 03 16, 16:30)
Ir su kanopėlėm  rolleyes.gif ,Tei, plaukai čia iš plunksnų? Simpatiškas sutvėrimas smile.gif
*

Aciu smile.gif
aha seveliura is plunksnyciu smile.gif
amandaa
na stai nufotografavau ir savo lelyte ax.gif visa lele daryta skubant, nes laiko nera, o noras begalinis smile.gif taigi rezultatas manes kaip ir netenkina, bet aj... doh.gif ir dar fotografuot nemoku blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

[SIZE=7][CODE]
Marquise
Tei, maniske klupejimo pozicijoj kokie 35 cm bus.
Kaip savo padariukui sparnelius darei? ir labai liuks uodegele wink.gif
Ar pastebit - kazkaip atsigavo gamyba ant pavasario biggrin.gif ot smagu thumbup.gif
mamune
Amandaa, skubėti tikrai neverta, bet kaip "pirmas blynas", visai neblogai smile.gif , sveikinu 4u.gif
ramushka
mergytes sveikinu visas su naujais namuciais...kokie jie pilnuteliai kaip smagu.....as tai leta dar procese manosios....bet jau taip nekantru prisijungti prie burio
mimo
Tei, koks fainas padarelis wub.gif Seveliura isvis topine.
Amandaa, visai nieko tavo lelyte. Labai dailia suknele pasiuvai, batukai grazus. Tik tavo lelytes veido israiska tokia truputeli issigandusi. Gal akytes kiek israiskingesnes reiketu padaryti. Zvilgtelk cia:
http://picasaweb.google.com/rosagonzalez19...EnOjosAvanzado#
Gal kazka saviskei pritaikysi wink.gif
Mamune, gausi bart uz citavima su nuotraukomis mirksiukas.gif Puslapiai leciau atsidaro,nes pailgeja uzsikrovimo laikas.
mamune
QUOTE(mimo @ 2009 03 16, 18:13)
Amandaa, visai nieko tavo lelyte. Labai dailia suknele pasiuvai, batukai grazus. Tik tavo lelytes veido israiska tokia truputeli issigandusi. Gal akytes kiek israiskingesnes reiketu padaryti. Zvilgtelk cia:
Mamune, gausi bart uz citavima su nuotraukomis mirksiukas.gif Puslapiai leciau atsidaro,nes pailgeja uzsikrovimo laikas.
*

Priimu barima, bet bandžiau cituot BE nuotrauku, neisejo verysad.gif verysad.gif
amandaa
QUOTE(mimo @ 2009 03 16, 16:13)
*

pasinaudosiu kita karta sia nuoroda 4u.gif man sioje lelyteje ir paciai labiausiai akys nepatinka, issprogusios tokios doh.gif
mimo
amandaa, jei tu ju neuzlakavai-tai dar nevelu pataisyt wink.gif
rooma
Marquise, tavo lėlė nuostabi thumbup.gif dar lyg ir norėčiau ką nors pridėti, bet pritrūkau žodžių biggrin.gif
Tei, labai smagus pavasarinis sutvėrimas pas tave atskrido thumbup.gif labai mielas
O dabar ateinu mamunei į pagalbą, įkeliu jos naujausią tekstilinę lėlė.
Mačiau ją gyvai - labai patiko wub.gif
user posted image

user posted image
Marquise

! 
Marquise, necituokite nuotraukų !
debesyla
QUOTE(mimo @ 2009 03 15, 23:16)
Valio naujiems namuciams thumbup.gif
Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant tongue.gif Suraiciau karkasa, pasiuvau kuna...ir nepriklijavusi ne vienos plauku sruogeles sukuriau:
Zuikis-voras
Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras? doh.gif Tai ir prilipo siai lelei zuikio-voro vardas.
*

nepakartojamas zuikis, įsimylėjau wub.gif
shiZZla
po 3 savaiciu sunkaus darbo baigiau

40 cm

La Doll

karoliai, karoliuikai, poperius, papje mashe, latexas, acrilas, skirtingi lakai

"Muse"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ish naujienu - ArtLab galerijoje Klaipedoje greitaoi atsiras meistriu ish rusijos leliu

ir toliau renkamos grupes leliu darymo kursams:}

4u.gif 4u.gif 4u.gif
pavonija
Išskirtinis personažas ta Musė wink.gif , tokio ilgai nepamirši gali ji patikti ar nepatikti, bet jėgos yra thumbup.gif
ievuschka
Musė-tikrai įspūdinga thumbup.gif Labi originali lėlė, detalės dera tarpusavyje, tokia išbaigta .
Šaunuolė shiZZla clap_1.gif
zyzane
Smagu buvo stebeti, kaip gimsta muse ir rezultatas tikrai labai efektingas, saunuole!!! thumbup.gif

Marquise - tai bent skulptura!!!! Man cia jau net lele nesigauna pavadinti, tikru tikriausia skulptura. Mano skoniui saltoka, bet nulipdyta tai super, be zodziu!!!!

Tei drugelis tai privalomai visada salia turi tureti narcizu - labai derinasi , visiskas totalus pavasaris thumbup.gif Man tik graziau kai leles taip neblizga..

amandaa- kita karta akies vyzdzius bent dalinai pakisk po akies voku - tada ir nebus ishsprogusios, pasiziurek i save veidrodyje wink.gif

mamunes tekstiline man irgi patiko, kazkaip man tos tekstilines siluma dvelkia smile.gif akys grazios ir stovesena tokia mandra 4u.gif

Tikiuosi, nieko nepamirsau, kazkaip cia darbais apsikrovusi mazai pasireiskiau, bet seku visa laika visus naujus kurinius jusu ir visi savaip dziugina rolleyes.gif

Kol kas daug sneku, pati mazai rodau, vis gimdome lelyte kursuose pas shiZZla. Gal labai ilgai nebetruksim ax.gif ir atsiduosiu jusu teismui!!!
mimo
mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta?
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele drinks_cheers.gif .
debesyla, aciu smile.gif
Saidutia
shiZZla nu fantastika blink.gif doh.gif thumbup.gif
Lucidity
ShiZZla, va čia tai lėlė! Greičiau ne lėlė, o meno kūrinys! wub.gif Pamačius man net akys išsprogo va taip vat: bigsmile.gif
shiZZla
aciu jum visom!:}
mamune
QUOTE(mimo @ 2009 03 18, 15:24)
mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta?
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele drinks_cheers.gif .
debesyla, aciu smile.gif
*

Sveikos visos, džiaugiuosi, kad patiko mano pirmoji tekstilinė,
o padaryta iš sintetinių sukietintų siūlų , aptempta kojine ir nudažyta akrilo dažais biggrin.gif
Shizzla, labai orginali lėlė, sveikinu 4u.gif , man patinka netradicinės lėlės ir orginalūs sprendimai drinks_cheers.gif

tiesa, Kaune organizuojami lėlyčių kūrimo kursai darbo dienomis nuo 18 iki 21 val, 4 dienos iš viso, daugiau informacijos kas norit rašykit į AŽ
jalta
shiZZla, labai įdomi musė , tokia netradicinė . thumbup.gif

amandaa, siūlyčiau tiesiog perpiešt tavo lėlytės akis pagal pavyzdį nuorodoje, nebus ji tokia išsigandus blink.gif padenk akį vėl baltu akrilu , po to gali paprastu
pieštuku pasibraižyt akis , ir kai būsi patenkinta , nuspalvok smile.gif

amandaa
QUOTE(jalta @ 2009 03 19, 16:06)
shiZZla, labai įdomi musė , tokia netradicinė .  thumbup.gif

amandaa, siūlyčiau tiesiog perpiešt tavo lėlytės akis pagal pavyzdį nuorodoje, nebus ji tokia išsigandus  blink.gif    padenk akį vėl baltu akrilu , po to gali paprastu
pieštuku pasibraižyt akis , ir kai būsi patenkinta , nuspalvok  smile.gif
*

manau reikia taip ir padaryt, nes dabar tai man baisu i ja net paziuret doh.gif ax.gif
debesyla
QUOTE(amandaa @ 2009 03 19, 17:25)
manau reikia taip ir padaryt, nes dabar tai man baisu i ja net paziuret doh.gif  ax.gif
*

visai nebaisu, tik truputį išsigandusi mirksiukas.gif
masiania
Man patinka MUSE vien tuo. kad ji kitokia, savotiska, tokia eksperimentine thumbup.gif
shiZZla
QUOTE(masiania @ 2009 03 20, 17:21)
Man patinka MUSE vien tuo. kad ji kitokia, savotiska,  tokia eksperimentine  thumbup.gif
*

aciu:}} blush2.gif
yyla
tikroveje muse ispudingiau atrodo smile.gif tikrai bigsmile.gif

o cia mano Svajoklis biggrin.gif

user posted image
mamune

! 
mamune, necituokite nuotraukų !
Lucidity
Yyla, puiki lėlė! Ypač veidas ir drabužiai patiko.
Bet man apskritai labai gražus šis berniukas.. wub.gif blush2.gif
mimo
yyla, labai ciotkas berniukelis thumbup.gif . Man jo rankose noretusi koki muzikos instrumenta matyti...nes lelyte tokia trubaduriska smile.gif
coliukasv
QUOTE(mimo @ 2009 03 21, 13:58)
yyla, labai ciotkas berniukelis thumbup.gif . Man jo rankose noretusi koki muzikos instrumenta matyti...nes lelyte tokia trubaduriska smile.gif
*

tai kad ir laiko dūdą kažkokią.. bent aš taip supratau.. labai įdomi lėlė.. nors man pirma mintis kažkaip gyvačių šamanas kilo... lotuliukas.gif
yyla
dekui visoms,na taip,ten ta duda biggrin.gif
coliukasv-prajuokinai su tuom samanu hihihi.gif
coliukasv
QUOTE(yyla @ 2009 03 21, 17:50)
dekui visoms,na taip,ten ta duda biggrin.gif
coliukasv-prajuokinai su tuom samanu hihihi.gif
*

nu man toks paslaptingas labai atrodė.. blush2.gif
mimo
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 21, 16:30)
tai kad ir laiko dūdą kažkokią.. bent aš taip supratau.. labai įdomi lėlė.. nors man pirma mintis kažkaip gyvačių šamanas kilo... lotuliukas.gif
*

O man pasirode,kad lazda drozineja. Na ir sugebek tu man sitaip pamatyt doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.