Tad kuriam ir toliau bei dalinamės idėjomis ir patirtimi kaip ir prieš tai buvusioje temutėje
o čia nuoroda į pirmąją lėlininkių ir joms prijaučiančiųjų temą
Na va užsidarė mūsų antra temutė, tai skubu atidaryti trečią
Tad kuriam ir toliau bei dalinamės idėjomis ir patirtimi kaip ir prieš tai buvusioje temutėje o čia nuoroda į pirmąją lėlininkių ir joms prijaučiančiųjų temą
oo nauji namuciai
as jau pabaigiau savo lelyte nauja, reikes nufotografuoti ir ideti cia
Valio naujiems namuciams
Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant Zuikis-voras Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras?
Nu super tavo zuikis...
ikeliu foto, bus musu naujas gyventojas
Aciu
hihi, sveikos persikele i nauja puslapi.
Juokingas zuikis-voras
Mimo, fainuolis tavo zuikis
oi,koks kiškis
idedu Mamunes lelyciuke (man sita pati graziausia pasirode, nors ir kitos labai simpatingos...na ir daugybe gi ju ten
![]() kaip galima ikelt nuotrauka: uzeinam ant nuotraukos internetiniame albume, paspaudziam desini peles klavisa ir pasirenkam "properties". Atsidaro langelis kuriame matosi adresas pvz: "http://images44.fotki.com/v1448/photos/5/1411745/7324690/IMG_0396-vi.jpg?1236858249" ta adresa pasizymim iki "jpg" ir nukopijuojam (skaiciukai kurie buna po "jpg" nereikalingi.) Tada forume rasant zinute pasirenki virsuje "IMG" - atsidaro langelis kuriame reikia iklijuoti ta ka nukopijavom. va ir viskas. Pries spaudziant "atsakyti" siulau paspausti "perziureti" - matysim kaip musu zinute su nuotrauka atrodo.
Nu visu pirma tai - OHO, mamune
O kadangi musu geroji Tei paaiskino, kaip deti fotkes, tai pasirodysiu su savo naujausia mergaite ![]() Kadangi nenoriu apkrauti forumo, tai daugiau nededu, bet galima paziureti CIA
Aciu aciu
QUOTE(Marquise @ 2009 03 16, 14:11) Aciu aciu o dieve, net kvapa uzeme, kai as ja pamaciau
Marquise, nuostabi lele! Tikra Egle zalciu karaliene . Isivaizduoju,kiek darbelio cia ideta
Mamune, tavo lelyte irgi labai simpatulka! Tokia mandra Dar apie nuotrauku ikelima. As visada stengiuosi ikelti nuotraukeles,kaip Tei aprase, bet man visad issoka : Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama.lt/logo.pirmas.gif. Todel mano visos nuotraukos ir buna nuorodu formoje
Marquize labai grazi tavo undine, spalvu deriniai liuks...
o kokio ji dydzio? kas del nuotrauku kelimo, tai, Mimo gal nukopijavai visa nuoroda, o ne iki "jpg"? Sunku pasakyt kodel ten netinka kazkas... o as savaitgali irgi siek tiek padirbejau, ir siandien pagaliau nufotografavau. tai stai pristatau: mazasis pavasarini gyvis (vardo dar nesugalvojau) ![]() ![]() ![]()
Ir su kanopėlėm
na stai nufotografavau ir savo lelyte
![]() ![]() ![]() [SIZE=7][CODE]
Tei, maniske klupejimo pozicijoj kokie 35 cm bus.
Kaip savo padariukui sparnelius darei? ir labai liuks uodegele Ar pastebit - kazkaip atsigavo gamyba ant pavasario
Amandaa, skubėti tikrai neverta, bet kaip "pirmas blynas", visai neblogai
mergytes sveikinu visas su naujais namuciais...kokie jie pilnuteliai kaip smagu.....as tai leta dar procese manosios....bet jau taip nekantru prisijungti prie burio
Tei, koks fainas padarelis
Amandaa, visai nieko tavo lelyte. Labai dailia suknele pasiuvai, batukai grazus. Tik tavo lelytes veido israiska tokia truputeli issigandusi. Gal akytes kiek israiskingesnes reiketu padaryti. Zvilgtelk cia: http://picasaweb.google.com/rosagonzalez19...EnOjosAvanzado# Gal kazka saviskei pritaikysi Mamune, gausi bart uz citavima su nuotraukomis QUOTE(mimo @ 2009 03 16, 18:13) Tei, koks fainas padarelis Amandaa, visai nieko tavo lelyte. Labai dailia suknele pasiuvai, batukai grazus. Tik tavo lelytes veido israiska tokia truputeli issigandusi. Gal akytes kiek israiskingesnes reiketu padaryti. Zvilgtelk cia: http://picasaweb.google.com/rosagonzalez19...EnOjosAvanzado# Gal kazka saviskei pritaikysi Mamune, gausi bart uz citavima su nuotraukomis Priimu barima, bet bandžiau cituot BE nuotrauku, neisejo QUOTE(mimo @ 2009 03 16, 16:13) Tei, koks fainas padarelis Amandaa, visai nieko tavo lelyte. Labai dailia suknele pasiuvai, batukai grazus. Tik tavo lelytes veido israiska tokia truputeli issigandusi. Gal akytes kiek israiskingesnes reiketu padaryti. Zvilgtelk cia: http://picasaweb.google.com/rosagonzalez19...EnOjosAvanzado# Gal kazka saviskei pritaikysi Mamune, gausi bart uz citavima su nuotraukomis pasinaudosiu kita karta sia nuoroda
amandaa, jei tu ju neuzlakavai-tai dar nevelu pataisyt
Marquise, tavo lėlė nuostabi
Tei, labai smagus pavasarinis sutvėrimas pas tave atskrido O dabar ateinu mamunei į pagalbą, įkeliu jos naujausią tekstilinę lėlė. Mačiau ją gyvai - labai patiko ![]()
QUOTE(mimo @ 2009 03 15, 23:16) Valio naujiems namuciams Vakar norejau isbandyti hausinkos pasiulyta plaukuciu klijavimo technika ant juodrastines galvytes. Sumasciau nors kiek veiduka ispiesti,kad smagiau klijuotusi...ir ka-pagavo mane muza tsakant Zuikis-voras Voras del to,kad, kai susukau karkasa is vielu-tai vyras priejes leptelejo-kas cia per voras? nepakartojamas zuikis, įsimylėjau
po 3 savaiciu sunkaus darbo baigiau
40 cm La Doll karoliai, karoliuikai, poperius, papje mashe, latexas, acrilas, skirtingi lakai "Muse" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ish naujienu - ArtLab galerijoje Klaipedoje greitaoi atsiras meistriu ish rusijos leliu ir toliau renkamos grupes leliu darymo kursams:}
Išskirtinis personažas ta Musė
Musė-tikrai įspūdinga
Šaunuolė shiZZla
Smagu buvo stebeti, kaip gimsta muse ir rezultatas tikrai labai efektingas, saunuole!!!
Marquise - tai bent skulptura!!!! Man cia jau net lele nesigauna pavadinti, tikru tikriausia skulptura. Mano skoniui saltoka, bet nulipdyta tai super, be zodziu!!!! Tei drugelis tai privalomai visada salia turi tureti narcizu - labai derinasi , visiskas totalus pavasaris amandaa- kita karta akies vyzdzius bent dalinai pakisk po akies voku - tada ir nebus ishsprogusios, pasiziurek i save veidrodyje mamunes tekstiline man irgi patiko, kazkaip man tos tekstilines siluma dvelkia Tikiuosi, nieko nepamirsau, kazkaip cia darbais apsikrovusi mazai pasireiskiau, bet seku visa laika visus naujus kurinius jusu ir visi savaip dziugina Kol kas daug sneku, pati mazai rodau, vis gimdome lelyte kursuose pas shiZZla. Gal labai ilgai nebetruksim
mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta?
shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele debesyla, aciu
shiZZla nu fantastika
ShiZZla, va čia tai lėlė! Greičiau ne lėlė, o meno kūrinys!
aciu jum visom!:}
QUOTE(mimo @ 2009 03 18, 15:24) mamune, o is kokios medziagos tavo tekstilines veidukas? Ir kokiais dazais padazyta? shizzla, labai originali, kruopsciai padaryta lele debesyla, aciu Sveikos visos, džiaugiuosi, kad patiko mano pirmoji tekstilinė, o padaryta iš sintetinių sukietintų siūlų , aptempta kojine ir nudažyta akrilo dažais Shizzla, labai orginali lėlė, sveikinu tiesa, Kaune organizuojami lėlyčių kūrimo kursai darbo dienomis nuo 18 iki 21 val, 4 dienos iš viso, daugiau informacijos kas norit rašykit į AŽ
shiZZla, labai įdomi musė , tokia netradicinė .
amandaa, siūlyčiau tiesiog perpiešt tavo lėlytės akis pagal pavyzdį nuorodoje, nebus ji tokia išsigandus pieštuku pasibraižyt akis , ir kai būsi patenkinta , nuspalvok QUOTE(jalta @ 2009 03 19, 16:06) shiZZla, labai įdomi musė , tokia netradicinė . amandaa, siūlyčiau tiesiog perpiešt tavo lėlytės akis pagal pavyzdį nuorodoje, nebus ji tokia išsigandus pieštuku pasibraižyt akis , ir kai būsi patenkinta , nuspalvok manau reikia taip ir padaryt, nes dabar tai man baisu i ja net paziuret
Man patinka MUSE vien tuo. kad ji kitokia, savotiska, tokia eksperimentine
tikroveje muse ispudingiau atrodo
o cia mano Svajoklis
Yyla, puiki lėlė! Ypač veidas ir drabužiai patiko.
Bet man apskritai labai gražus šis berniukas..
yyla, labai ciotkas berniukelis
dekui visoms,na taip,ten ta duda
coliukasv-prajuokinai su tuom samanu |