Įkraunama...
Įkraunama...

Tautiniai rūbai

Pabludau ant senatves - noriu tautinio lietuvikso sijono ! Grazaus, austo, zaismingom juostom, gal net su nertu pasijoniu. Ne, marskiniu, prijuosciu ir kitu "navarotu" o ypac gintariniu karoliu (brrrr) man nereikia. Tik sijono, ilgo, iki zemes (as auksta, liekna ir grazi...) . Vaiksciociau sau po troba (na, po buta) ir dainas dainuociau, iki parduotuves irgi nepasikuklinciau nubegti, tegul kaimynes pavydi !! Bet net neisivaizduoju, kur galeciau gauti...

Kitose valstybese zmones vaiksto savo tautiniais rubais pasidabine, o tai ko as blogesne ??? Jus cia lietuviskuma keliate, lietuviskom raidem rasote.... O as, va su sijonu vaiksciociau, jaigu kas patartu, kur toki nebrangiai nusipirkti. O gal kieno mociute audzia, siuva ?? O gal kokioj skrynioj kandys ji eda ?? cry.gif

Duokit ji man !! As jo labai noriu !!!
Atsakyti
Ej !! Lietuvaites, geltonkases !!!
Prasau, parduokit, padovanokit, paskolinkit man sijona !!!
Duokit bent nuoruoda, kur galeciau nusipirkti !!
Bent paveiksliuka idekit, kad pasigrozeciau !!! cry.gif


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena: 17 rugpjūčio 2005 - 22:41
Mačiau tautinių drabužių pirkti Pilies gatvėje, vienoje iš suvenyrų parduotuvių. Bet kainytė, tai vaikeeeeli... doh.gif
Gal paprasčiau būtų tokį sijonuką pasisiūti?
Kitas variantas, įsimesti į tautinių šokių kolektyvą ir galėsi ne tik po trobą dainas dainuodama vaikščioti, bet ir į didžiąją sceną įšokti biggrin.gif va tada tegu kaimynės ir pavydi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinė: 18 rugpjūčio 2005 - 00:35
http://www.audejele.visiems.lt/

lithuania.gif
Atsakyti
Eglinė,
tu - angelas !!! Ta, Audejele as jau suradau, ir parasiau e-meila, matysiu, ka sakys.... Kainos, tai itariu kad nemazos... blink.gif Na, bet labai noriu as to siujono, nors tu ka !!
O del tautiniu sokiu kolektyvo, tai man netinka, nes as ne Lietuvoj, ir musu kaime nera tokio patriotisko burelio...
Atsakyti
Būtinai pranešk kaip sekėsi, ir įkelk foto, kai jau būsi pasipuošus naujuoju apdarėliu!!!
Laukiam nesulaikiam!!! victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena @ 2005 08 18, 08:56)
Eglinė,
tu - angelas !!! Ta, Audejele as jau suradau, ir parasiau e-meila, matysiu, ka sakys.... Kainos, tai itariu kad nemazos...  blink.gif Na, bet labai noriu as to siujono, nors tu ka !!
O del tautiniu sokiu kolektyvo, tai man netinka, nes as ne Lietuvoj, ir musu kaime nera tokio patriotisko burelio...



Papasakok kaip sekesi - kiek kainavo sijonas? As turiu ta pati nora - isigyti tautinius rubus (irgi ne Lietuvoj gyvenu).
Atsakyti
Nu ka...
susirasiau su jais, ilgai manes klausinejo, kokio ilgio, kokio regiono, kokiu spalvu, kur eisiu... Katalogu jie neturi sad.gif Paziureti nera kaip... Na, as jiem isdesciau politika ir nezinau, jau savite nieko negirdet... Gal sakau, siuna.... O kaina 180 - 200 lt.

tai kolkas tiek ziniu... Sijono dar nera, as per ta laika indiska sari is nervu nusipirkau... Kai bus kas naujesnio - pranesiu.
Atsakyti
Nugi ir aš prie jūsų jungiuosi.... help.gif help.gif help.gif Skubiai reikalingi tautiniai rūbai 15 metų mergaitei... Gal kas kur nors matėt Kaune? Labai ačiū!!! notworthy.gif
Atsakyti
Manau, kad Kaune ir Vilniuj tikrai galima rasti... Reik prie suvenyriniu parduotuviu orentuotis, paklausinek pardaveju !
Atsakyti
Aš turiu tautinį sijoną ilgą, susegimą galima kilnoti, o kokio tu nori ir koks tavo liemuo?
Atsakyti
Pasikreipk į šituos žmogelius (susirask pagal veiklos kryptį), tikrai padarys
Kaimo amatininkai
Atsakyti