ir picas dėlioja, ir cepelinus lipdo, ir duonas minko
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 25, 15:50) O šią ilgai žiūrėjau, kol supratau, kad pasirodo dama rožes smulkina galejo bent uzuolaidas issilyginti, jei jau taip kruopsciai viskam ruosesi QUOTE(mmergyte @ 2009 03 25, 18:06) man irgi
o cia kokie mieli pagalbininkai
QUOTE(Gitatuka @ 2009 03 25, 16:39) manęs ir ši foto nežavi balsuosiu šį kart tik už vaikus kurie iš tiesų kažką padeda, o ne už gyvūnus, ar vaikus šalia įrankių ir pan. ir tuo labiau ne u- vien įrankius QUOTE(l'eau @ 2009 03 25, 19:11) man irgi tos rankytės "neskanu" bet spalvų tai nekeičia. o be to, savas vaikas ir kojom gali įlipt vistiek valgysi kaip niekur nieko ko apie gyvunus pasakyt negalėčiau. Papildyta: o jūs užuolaidas lyginat? nu tokia nevalyva pasijaučiau QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 25, 20:15) man irgi tos rankytės "neskanu" bet spalvų tai nekeičia. o be to, savas vaikas ir kojom gali įlipt vistiek valgysi kaip niekur nieko ko apie gyvunus pasakyt negalėčiau. Papildyta: o jūs užuolaidas lyginat? nu tokia nevalyva pasijaučiau aš užuolaidų nelyginu,nes pas mane bute jų nėra
O as panorejau saltibarsciu
![]() O cia koks grazus zvilgsnis ![]() QUOTE(rds @ 2009 03 25, 21:01) as tai kai pirma karta ja pamaciau, pagalvojau kas mano maze ikele siaip foto QUOTE(logika @ 2009 03 25, 21:41) pas mane irgi nera uzuolaida ar ne uzuolaida, bet medziaga krenta i akis QUOTE(syri @ 2009 03 25, 22:46) kažkokiam konkurse buvo taurė vyno, o kažkada alus butelis antram plane. bent jau kiek aš buvau atkreipusi dėmesį Papildyta: ![]() niekad nebūč sugalvojusi, kad sūrio rutuliukus galima su šiaudeliu pakaryt Papildyta: jei nekreipčiau dėmesio į konkursą temą, ši foto tikrai būtų viena iš favoričių ![]() Papildyta: su pavadinimu mažai bendro turi
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 26, 00:29) sorry, VI-VA-VI, bet tavo komentaru gramatines klaidos ziauriai rezia aki....gal galetum bent i google zodzius ivesti ir tokiu budu pasitikrint ar jame nera pirmos klases klaidu.... suprantu, kad ne i tema cia as, bet....
Šiai atiduosiu savo balsą:
![]() Man irgi tos rankytės salotose nekaip atrodo deiido, man atrodo ViVAVI- rusakalbė, todėl tiek klaidų daro
Perziurejau nuotraukytes, na, kai kurios tai gasdina
O ta su rozem va su saukstu ir katinu is nauju gerai atrodo
Manęs rankos salotose nepriklina, nes pati taip salotas maišau
Ta nuotrauka kur rožes smulkina, nu dar galima atleisti nelygintą medžiagą, bet man tas kamštis butelyje iškart į akis krinta QUOTE(*Rita* @ 2009 03 26, 09:56) na, tai ir taip aisku, bet jis gali ir nelaukdamas i burna pirstus i burna susikisti (pvz., kol mama fotoaparata pades) na, tik norejau atkreipti demesi, kad zalia mesa ir mazi vaikiukai tikrai netinka QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 26, 11:05) Ta nuotrauka kur rožes smulkina, nu dar galima atleisti nelygintą medžiagą, bet man tas kamštis butelyje iškart į akis krinta nu gal bijo, kad nugaruos o savo vaikui žalios mėsos neduodu čiupnot, nes kaip Rico ir sako, bet kuriuo momentų pirštai gali būt aplaižyti QUOTE(Rico @ 2009 03 26, 11:05) na, tai ir taip aisku, bet jis gali ir nelaukdamas i burna pirstus i burna susikisti (pvz., kol mama fotoaparata pades) na, tik norejau atkreipti demesi, kad zalia mesa ir mazi vaikiukai tikrai netinka yra mamų, kurios dar ne tai leidžia, ir mano, kad nieko tokio...tai šitie užfiksuoti žalios mėsos kadrai tai gelytės dar...
Na, kad jau skalpuoja tą nuotrauką su rožėm, tai man tas "buduaras" neprimena virtuvės... Tema juk prašo ne virtuvės pagalbininko (bet kur), o pagalbininko virtuvėje. Idėja nei šiokia nei tokia, aš jos nesuprantu, kam teršti virtuvės prietaisą...? Ir prie ko tas alkoholis...? Ta patalpa man regis įpareigoja, kad būtų veiksmas virtuvėje, o susiglamžius medžiaga nesiderina, nors tu ką...
QUOTE(gritte @ 2009 03 26, 08:50) Šiai atiduosiu savo balsą: ![]() wow, labai labai fotkė QUOTE(Rustė @ 2009 03 26, 10:13) yra mamų, kurios dar ne tai leidžia, ir mano, kad nieko tokio...tai šitie užfiksuoti žalios mėsos kadrai tai gelytės dar... gerai, kad sedejau na, pvz., mano mociute kokiem kotletam kartais zalia mesa palaizo ar uztenka prieskoniu, bet tai buna savo kiaule (nors irgi nera garantiju, kad niekuo neuzkresta), bet cia jau ne i tema... negaliu atsigauti QUOTE(Rico @ 2009 03 26, 11:41) gerai, kad sedejau na, pvz., mano mociute kokiem kotletam kartais zalia mesa palaizo ar uztenka prieskoniu, bet tai buna savo kiaule (nors irgi nera garantiju, kad niekuo neuzkresta), bet cia jau ne i tema... negaliu atsigauti Pasilankysi cia dazniau paskui niekas nebestebins QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 26, 11:47) na dabar taip staigiai nesugalvosiu,čia neturėjau konkrečiai mėsos... turėjau omeny, kad būna tokių mamų, kurios dar labiau higienos normų nepaiso, jau nekalbant apie neplauta rankutes... manyčiau konkurso nuotraukose daugiau suaugusiųjų pamušta mėsa, o vaikui duotas plaktukas palaikyti ir leista kartelį kitą trinktelėti...tad vaikas nebūtinai galėjo turėti kontaktus su mėsa... QUOTE(Rustė @ 2009 03 26, 13:03) manyčiau konkurso nuotraukose daugiau suaugusiųjų pamušta mėsa, o vaikui duotas plaktukas palaikyti ir leista kartelį kitą trinktelėti...tad vaikas nebūtinai galėjo turėti kontaktus su mėsa... aš irgi nemanau, kad jau taip ir duoda vaikiukams mėsa ruošti. Ne tie dabar laikai, kad mamos tokios neišmanėles būtų. O savo vaikiuka visos nori parodyti, dažnai net nesusimastydamos, kad aplinkinių reakcija gali būti kitokia, negu tik "ak, koks gražutis, koks mielutis"
kol kas planuoju balsuot, už mergytę su plaktuvu kurio dabar jau nėra pirkt, už tešlos pėdutės ir mergytę valančia stalą.
jau abejoju ar atsiras foto kurios nesikartotų. nors būtų išties smagu
plakimo sluoteliu maciau maksimoi,ne visai tokia ,kaip toi foto,bet panasi.
Kas čia norėjo baisesnio už mėsos grabinėjimą pavyzdžio? Turiu tokį...
Mėgstu viešiuose wc, dovanokit, plaudama ir džiovindama rankas, pažiopsoti per veidrodį ateinančias ir išeinančias damas. Nesvarbu ar tai kelių ofisų pastatėlis ar didžiulis prekybcentris. Žodžiu, geri 80% damų rankų po wc neplauna. Maža to, net nestabtelna prie kriauklių. Nebent virš tų kriauklių veidrodžiai. Tai stabtelna, oj kaip stabtelna - dažytis, šukuotis, veido odą čiupinėtis. Tai štai, o po to jos eina, liečia rankenas, sveikinasi, glosto savo (ir ne tik) vaikus, grabinėjasi po sveriamus riešutus, mandarinus ir kitas mūsų mėgstamas gėrybes. O kadangi ši statistika yra stilingųjų damų, išsipuošusių, išsičiusčiusių, išsirėdžiusių ir gražiausiomis save belaikančių, belieka tik įsivaizduoti, kiek diedų iš, tarkim, šimto, rankas bent jau permeta vandens srove Papildyta: atsiprašau už off topicą
sitos labiausiai patiko
![]() ![]() ![]()
|