Na
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 28, 08:28) QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 08:48) QUOTE(l'eau @ 2009 03 28, 09:32) galvos tai truksta gal reikia priartinti,gal ka ir pamatysim!? man daugiau panasu i mergaite
o gal čia rodomas ne mažasis pagabinikas vaikas, o mažasis pagalbininkas mažas "kočėlas"
Vis tiek, jeigu jis jau tiek išmiltuotas, turi kažką kočiot
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 10:18) QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 10:26) atrodo ir mazas vaikas dalyvauja ir kocelas as priartinau ,matau tik miltus ,gal mazas gabaliukas guli po kocelu
ir kodel suaugusieji visur iesko kazkokios prasmes?
vaikai i tuos pacius dalykus ziuri kur kas paprasciau... manau, tokio amziaus vaikuciui gali ir pats procesas to kociojimo patikti, ypac jei tai pirmas kartas...ar manot, kad su kocelu tik gabala teslos kociot galima?...o gal galima ir miltu kauburelius lygint?.. man, asmeniskai, visi mazieji padejejai faini ne tiek del konkretaus darbo padarymo, rezultato, kiek del ju isijautimo i viena ar kita procesa ar tiesiog kazkokiu irankiu pazinimo... QUOTE(deiido @ 2009 03 28, 12:53) ir kodel suaugusieji visur iesko kazkokios prasmes? vaikai i tuos pacius dalykus ziuri kur kas paprasciau... manau, tokio amziaus vaikuciui gali ir pats procesas to kociojimo patikti, ypac jei tai pirmas kartas...ar manot, kad su kocelu tik gabala teslos kociot galima?...o gal galima ir miltu kauburelius lygint?.. man, asmeniskai, visi mazieji padejejai faini ne tiek del konkretaus darbo padarymo, rezultato, kiek del ju isijautimo i viena ar kita procesa ar tiesiog kazkokiu irankiu pazinimo...
Man labai patiko šitos nuotraukytės. Ir kompozicija graži ir nuotraukos kokybiškos, ir į temą.
![]() O šitų išvis nesuprantu. ![]() P.S Čia tik mano asmeninė nuomonė.
Man grazios sitos:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kai kurias nuotraukas paziurejus (nekelsiu cia, tiek jau to), tai darosi baisu - negi zmones tokiam bardake gyvena QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 20:26) O kai kurias nuotraukas paziurejus (nekelsiu cia, tiek jau to), tai darosi baisu - negi zmones tokiam bardake gyvena visgi būtų įdomu, jei įkeltum
Na tarkim aš irgi matau daug nuotraukų kur daug betvarkės
Na tarkim,kad ir ši
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 28, 21:11) nejau tu tikrai nematai nuotraukų kuriose ryški betvarkė ? nors jeigu tai kažkam normalu ir priimtina gal ir nesimato QUOTE(Šypsena. @ 2009 03 28, 21:17) nu va o man visa ta "betvarkė" žinant, kad fotkinta gaminimo eiga yra normali ir suprantama QUOTE(Šypsena. @ 2009 03 28, 21:21) vyno butelis tai manau vietoj "kočėlo"buvo naudojamas, lygintuvas gal įprastai ten stovi pakeltas nuo mažų vaikų, arbatinuką ko gero ant palangės padėjo, nes nukraustė stalą maisto gamybai QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 28, 22:11) nejau tu tikrai nematai nuotraukų kuriose ryški betvarkė ? nors jeigu tai kažkam normalu ir priimtina gal ir nesimato Kai fotkinama ekspromtu, tai nemanau, kad puola aptvarkyti, o po to įamžinti Čia tas pats kaip ravėti daržą nerenkant krūvos piktžolių
Na o kolkas man gražiausios šios
![]() ![]()
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 22:19) Pvz. Tarkim, moteris buna viena namuose ir nusprendzia tvarkyti namus. TIketina, kad ji gali buti nepasidaziusi, belekaip apsirengusi ir nesisukavusi. Kam nebuna. bet jei ta patis moteris iseina i viesuma (darba, miesta ar dar bala zino kur) - ji pasidazo, pasipuosia ir kitaip pasigrazina, nes pasirodo viesumoje. Yra ir tokiu, kurios visada yra grazios (pagarba) , yra tokiu, kurios niekada nesirupina savo isvaizda (liudesys) .. Taip pat ir su nuotraukom... jei jau rodai viesai, tai bent jau sugebek susitvakyti aplinka, issiplauti indus, kuriuos rodai...Jei moteriai bardakas virtuveje yra norma, tai ka as galiu pasakyti Tai mano nuomone QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:13) vadinasi, tavo nuomone aš esu klaiki nes kartais nebelieka laiko pasidažyt ar nepagalvoju prieš fotkindama vaiką ir gaudydama akimarką išblizdint namų bet žinoma, tavo nuomonę,požiūrį aš gerbiu. tik užkliuvo, kad šitam konkurse ko tai daugumai kliūva, kam betvarkė, kam nelygintos užuolaidos
niu kaip as manau,kad jei jau betvarke,tai ir foto namu albume tinkama,o ne viesumai...
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 28, 23:34) yra daug panasiu nuotrauku su betvarka Visu pirma, gero kadro negali pamatyti buitiniam bardake. Ten tiesiog nebuna geru kadru (kalbant apie sita fotokonkurso tema).... O jei jau mamai atrodo, kad kadras geras, tai,deja, geras jis yra tik jai...
as irgi turiu graziu kadru,kur tikrai vaikas tarsosi po miltu maisa,kur padeda minkyt,kociot,nuosirdziai,o ne del kadro...ale nededu
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 28, 22:37) niu kaip as manau,kad jei jau betvarke,tai ir foto namu albume tinkama,o ne viesumai... kadangi kita betvarkė beveik nekliūva, tai ir ta medžiaka man ten visai normaliai atrodo QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:39) Visu pirma, gero kadro negali pamatyti buitiniam bardake. Ten tiesiog nebuna geru kadru (kalbant apie sita fotokonkurso tema).... O jei jau mamai atrodo, kad kadras geras, tai,deja, geras jis yra tik jai... manau dauguma mamų foto ir daro dėl savęs, o ne gėl demonstravimo viešumoj. arba kaip tyčia vaikas gražiausiai atrodo tose foto, kur aplinka nėra ideali
bet kai kuriose nuotraukose betvarke akcentuojama kaip pagalba
pvz cia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17179 ir cia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16923 tai kad betvarke - cia dar iskokios puses paziuresi siaip konkurselis QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 03 28, 22:44) bet kai kuriose nuotraukose betvarke akcentuojama kaip pagalba pvz cia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17179 ir cia http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16923 tai kad betvarke - cia dar iskokios puses paziuresi siaip konkurselis va čia tas mano "beveik nekliūva". bet kliūva todėl, kad ne,atau sąsajos su pagalba
Aš taip pat esu tos nuomonės, kad dalyvaujant, nuotrauka ne tik turi atskleisti mintį, temą (na, šiuo atveju tie pagalbininkai, pagalba ir t.t.), tačiau turi būti ir estetiška. Ne, "kataloginė" švara ir tvarka. Tačiau ir, tarkim, maisto gaminimo "bardakėlis" (indai, trupiniai, kiti proceso metu atsirandantys atributai) gali ir turi būti pateiktas estetiškai. Juk tai konkursas!
Tarkim, kitas pavyzdys. Kompe pas mane visokio šlamšto pilna - buitinių nuotraukų, visokie vaikų pirmieji pasiekimai, įdomios fizionomijos ir t.t. Tačiau į albumą renkuosi tik tas nuotraukas, kurios yra estetiškos, patrauklios, kuriose nesimato fone šlitinėjančių namiškių su "šeimyniniais" ar indų krūvos kriauklėje. Tačiau tai nereiškia, kad šiukšlinėlio nuotraukos man nemielos. Mielos, jose juk mano ir mano šeimos akimirkos. Bet tik man. Ne albumui, kurį gali būti, kad kada nors vartys kiti žmonės. Štai taip QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 22:48) Aš taip pat esu tos nuomonės, kad dalyvaujant, nuotrauka ne tik turi atskleisti mintį, temą (na, šiuo atveju tie pagalbininkai, pagalba ir t.t.), tačiau turi būti ir estetiška. Ne, "kataloginė" švara ir tvarka. Tačiau ir, tarkim, maisto gaminimo "bardakėlis" (indai, trupiniai, kiti proceso metu atsirandantys atributai) gali ir turi būti pateiktas estetiškai. Juk tai konkursas! Tarkim, kitas pavyzdys. Kompe pas mane visokio šlamšto pilna - buitinių nuotraukų, visokie vaikų pirmieji pasiekimai, įdomios fizionomijos ir t.t. Tačiau į albumą renkuosi tik tas nuotraukas, kurios yra estetiškos, patrauklios, kuriose nesimato fone šlitinėjančių namiškių su "šeimyniniais" ar indų krūvos kriauklėje. Tačiau tai nereiškia, kad šiukšlinėlio nuotraukos man nemielos. Mielos, jose juk mano ir mano šeimos akimirkos. Bet tik man. Ne albumui, kurį gali būti, kad kada nors vartys kiti žmonės. Štai taip nežinau, man tai nebaisu ir tokias anokias parodyt. kaip jau gyvenam taip. nuo tų kurie gali bet kada aplankyt to vistiek nepaslėpsi bet čia mes jauo nuo temos nukrypom QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:39) Visu pirma, gero kadro negali pamatyti buitiniam bardake. Ten tiesiog nebuna geru kadru (kalbant apie sita fotokonkurso tema).... as jau ir susipainiojau O jei jau mamai atrodo, kad kadras geras, tai,deja, geras jis yra tik jai... buvo nuotrauku 142,o paziurejau 141?
o man tai įdomu vaikam įprastai mamos prijuostes riša ,ar tik konkursinėm foto užrišo
Lakūdra, tai čia jūs taip žiauriai su rožėm pasielgėt?
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 28, 23:12) cia tavo ir buvo nuotrauka jos jau nera konkurse, mes jau ir prisisnekejom jai ji dar būtų konkurse, jos nebūtų mano avatare. išėmiau, ne dėl kritikos, o dėl to, kad buvo ne viena nesupratusi kad ten tos rožės smulkinamos. trumpai apie foto: patalynės aš jau senai nelyginu ir tai man netrukdo nesvarbu ji būtų lovoje ar ant lango.butelis užkištas, nes ko gero kamščio ir noirėdama nebūčiau ištraukusi, pasinaudojau juo, nes iš vakaro su Mb abu troškino va, dar turiu foto su "į akis labai krintančia" susiglamžiusia medžiaga QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 28, 23:12) aš nesikabinėju, tik išsakau man iškilusius klausimus ir mintis. tiesiog, aš kai ko nesuprantu ir apie tai sakau Papildyta: QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 23:12) negaliu pakęst, kai jos šiukšlių maišą praduria
lakudra is karto atpazinau sitoj foto.
Lakudra, ne tik siam konkurse kliuna susilamdziusios uzuolaidos ar betvarke namie.. Manau, kliuna visuose
Kaip ten bebutu, esu tos nuomones, kad uzuolaidas reikia lyginti (nors pati ju neturiu), nes nelygintos atrodo baisiai... virtuve taip pat reikia tvarkyti, nes tiesiog yra nemalonu gyventi...O norint pasiekti kokybiskaa ir estetini vaizda fotografijoj, turiu nuvilti, bet reikia ir pagalvoti, pasiruosti ir papozuoti.. Kaip matom, bele koks susilamdes fonas tikrai neatrodo estetiskai.. Dar yra laiko perfotografuoti.. QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:39) QUOTE(mmergyte @ 2009 03 28, 22:41) nes tai konkursas,o ne "mano vaiaks internete,gimines ir artimieji,bekit paziuret"
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|