Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažasis pagalbininkas virtuvėje
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Chanson
Na mastau.gif Tokių mergaitiškų formų vaikas, sakyč g.gif biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 28, 08:28)
gail, kad galva "nukirsta" jei vaikas matytųsi visas, būtu daug geriau,o dabar ni ni ni schmoll.gif
*

QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 08:48)
hm, ir ką gi ši mergaitė kočioja? Išmiltuotą stalą? g.gif
*

QUOTE(l'eau @ 2009 03 28, 09:32)
kaip nusprendėt kad čia mergaitė? tik todėl kad su prijuoste? g.gif
*

galvos tai truksta lotuliukas.gif
gal reikia priartinti,gal ka ir pamatysim!?
man daugiau panasu i mergaite ax.gif mirksiukas.gif

Cukraus pudra
o gal čia rodomas ne mažasis pagabinikas vaikas, o mažasis pagalbininkas mažas "kočėlas"
Chanson
Vis tiek, jeigu jis jau tiek išmiltuotas, turi kažką kočiot g.gif biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 10:18)
o gal čia rodomas ne mažasis pagabinikas vaikas, o mažasis pagalbininkas mažas "kočėlas"
*

QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 10:26)
Vis tiek, jeigu jis jau tiek išmiltuotas, turi kažką kočiot g.gif  biggrin.gif
*

atrodo ir mazas vaikas dalyvauja ir kocelas biggrin.gif
as priartinau ,matau tik miltus ,gal mazas gabaliukas guli po kocelu smile.gif
jurgitaru
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 11:26)
Vis tiek, jeigu jis jau tiek išmiltuotas, turi kažką kočiot g.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif o gal tiek kocioja, kad jau viska "sukociojo" lotuliukas.gif
deiido
ir kodel suaugusieji visur iesko kazkokios prasmes? g.gif
vaikai i tuos pacius dalykus ziuri kur kas paprasciau... biggrin.gif
manau, tokio amziaus vaikuciui gali ir pats procesas to kociojimo patikti, ypac jei tai pirmas kartas...ar manot, kad su kocelu tik gabala teslos kociot galima?...o gal galima ir miltu kauburelius lygint?.. tongue.gif
man, asmeniskai, visi mazieji padejejai faini ne tiek del konkretaus darbo padarymo, rezultato, kiek del ju isijautimo i viena ar kita procesa ar tiesiog kazkokiu irankiu pazinimo... 4u.gif
jurgitaru
QUOTE(deiido @ 2009 03 28, 12:53)
ir kodel suaugusieji visur iesko kazkokios prasmes? g.gif
vaikai i tuos pacius dalykus ziuri kur kas paprasciau... biggrin.gif
manau, tokio amziaus vaikuciui gali ir pats procesas to kociojimo patikti, ypac jei tai pirmas kartas...ar manot, kad su kocelu tik gabala teslos kociot galima?...o gal galima ir miltu kauburelius lygint?.. tongue.gif 
man, asmeniskai, visi mazieji padejejai faini ne tiek del konkretaus darbo padarymo, rezultato, kiek del ju isijautimo i viena ar kita procesa ar tiesiog kazkokiu irankiu pazinimo... 4u.gif
*

drinks_cheers.gif labai pritariu. man irgi visi mazyliai mieli, net jei ju "pagalba" tik daugiau darbo teveliams pridaro. tokie jau tie vaikiukai yra - viskuo domisi, kas vyksta aplinkui, viska nori isbandyti, viska pamegdzioti ir labai daznai jiems nepasiseka. bet juk jie vaikai, jie taip mokosi. kiekvienas pradejom nuo nesekmiu. ir mano nuomone, kokia ta pagalba ar "pagalba" bebutu, visos nuotraukos i tema. juk negali izoliuoti vaiko ir neileisti i virtuve, kai pvz ruosi mesa.... tas pats ir su gyvunais. jei jau nusprendei, kad laikysi namuose gyvuna, kartu nusprendei, kad jis dalyvaus tavo gyvenime - virtuveje, salione ar miegamajame. aisku, gyvuno letena ar liezuvis leksteje tai nekelia apetito, bet tokiu nuotrauku cia ir nera!
VI-VA-VI
QUOTE(jurgitaru @ 2009 03 28, 13:10)
drinks_cheers.gif labai pritariu. man irgi visi mazyliai mieli, net jei ju "pagalba" tik daugiau darbo teveliams pridaro.
*

drinks_cheers.gif vaikai-musu atspindis thumbup.gif
Fleur
Man labai patiko šitos nuotraukytės. Ir kompozicija graži ir nuotraukos kokybiškos, ir į temą.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O šitų išvis nesuprantu. g.gif Ypač to pipiro ir moters su gėlėm. doh.gif Nuotraukos gražios, bet tik tiek. schmoll.gif
user posted image user posted image user posted image

P.S Čia tik mano asmeninė nuomonė. 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Fleur @ 2009 03 28, 16:12)
user posted image user posted image
*

geras skonis thumbup.gif
Chanson
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 28, 19:31)
geras skonis thumbup.gif
*

o tų, kuriems patinka kitos nuotraukos, tai jau blogas? g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 18:03)
o tų, kuriems patinka kitos nuotraukos, tai jau blogas? g.gif
*

ne ne blogos 4u.gif jos irgi grazios thumbup.gif tiesiog siuos man labiausiai patinka 4u.gif mirksiukas.gif
Sapokliaka
Man grazios sitos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O kai kurias nuotraukas paziurejus (nekelsiu cia, tiek jau to), tai darosi baisu - negi zmones tokiam bardake gyvena blink.gif blink.gif Daiktu daikteliu, skudureliu, visokiausiu rakandu nevietoje.... doh.gif Bent jau pries fotografuojant galima butu pasitvarkyti ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 20:26)
O kai kurias nuotraukas paziurejus (nekelsiu cia, tiek jau to), tai darosi baisu - negi zmones tokiam bardake gyvena  blink.gif  blink.gif  Daiktu daikteliu, skudureliu, visokiausiu rakandu nevietoje.... doh.gif Bent jau pries fotografuojant galima butu pasitvarkyti  ax.gif
*

visgi būtų įdomu, jei įkeltum
Sapokliaka
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 21:39)
visgi būtų įdomu, jei įkeltum
*

Nepatingek paziureti smile.gif Ilgai ieskoti tikrai nereikia mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 20:51)
Nepatingek paziureti smile.gif Ilgai ieskoti tikrai nereikia  mirksiukas.gif
*

bet mūsų nuomonės čia gali skirtis. ir kas nepriimtina tau man gali pasirodyt norma ir atvirkščiai smile.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 22:05)

bet mūsų nuomonės čia gali skirtis. ir kas nepriimtina tau man gali pasirodyt norma ir atvirkščiai  smile.gif

*

nejau tu tikrai nematai nuotraukų kuriose ryški betvarkė ? nors jeigu tai kažkam normalu ir priimtina gal ir nesimato g.gif
Šypsena.
Na tarkim aš irgi matau daug nuotraukų kur daug betvarkės g.gif
Na tarkim,kad ir šiuser posted image
Cukraus pudra
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 28, 21:11)
nejau tu tikrai nematai nuotraukų kuriose ryški betvarkė ?  nors jeigu tai kažkam normalu ir priimtina gal ir nesimato  g.gif
*

QUOTE(Šypsena. @ 2009 03 28, 21:17)
Na tarkim,kad ir šiuser posted image
*

nu va unsure.gif
o man visa ta "betvarkė" žinant, kad fotkinta gaminimo eiga yra normali ir suprantama
Šypsena.
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 22:19)
nu va  unsure.gif
o man visa ta "betvarkė" žinant, kad fotkinta gaminimo eiga yra normali ir suprantama

*

Taip,bet galėjo gal aptvarkyti,matosi lygintuvas,vyno butelis ant stalo,puodai g.gif
zvaigzdziuke
nu va  unsure.gif

*

na jei tu tik gaminimo eigą pastebi tai tada viskas suprantama
Cukraus pudra
QUOTE(Šypsena. @ 2009 03 28, 21:21)
Taip,bet galėjo gal aptvarkyti,matosi lygintuvas,vyno butelis ant stalo,puodai g.gif
*

vyno butelis tai manau vietoj "kočėlo"buvo naudojamas, lygintuvas gal įprastai ten stovi pakeltas nuo mažų vaikų, arbatinuką ko gero ant palangės padėjo, nes nukraustė stalą maisto gamybai g.gif
Tomienė
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 28, 22:11)
nejau tu tikrai nematai nuotraukų kuriose ryški betvarkė ?  nors jeigu tai kažkam normalu ir priimtina gal ir nesimato  g.gif
*

Kai fotkinama ekspromtu, tai nemanau, kad puola aptvarkyti, o po to įamžinti mirksiukas.gif Dauguma nuotraukų buitinių, žmonės gal būt net jų niekam nerodytų, tiesiog gulėtų šeimos albume, bet...yra konkursas virtuvinis, ideali tvarka, ypač maisto ruošime su vaikais, sunkiai suderinama ax.gif nebent jie sėdėtų ir tik žiūrėtų smile.gif bet pagalbos čia jau nė kvapo nebūtų schmoll.gif
Čia tas pats kaip ravėti daržą nerenkant krūvos piktžolių tongue.gif
Šypsena.
Na o kolkas man gražiausios šios
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
VI-VA-VI
QUOTE(Šypsena. @ 2009 03 28, 21:17)
Na tarkim,kad ir ši
*

dazniausiai taip ir buna.kai mes ka nors gaminam siuksliu ne isvengsi,o ipac kai gaminam koki piraga ar torta,visur buna miltai,indai,irankiai.o nuotrauka visa tai paryskina. smile.gif
Sapokliaka
nu va  unsure.gif

*

blink.gif Tada tikrai musu nuomones skiriasi smile.gif

Pvz. Tarkim, moteris buna viena namuose ir nusprendzia tvarkyti namus. TIketina, kad ji gali buti nepasidaziusi, belekaip apsirengusi ir nesisukavusi. Kam nebuna.
bet jei ta patis moteris iseina i viesuma (darba, miesta ar dar bala zino kur) - ji pasidazo, pasipuosia ir kitaip pasigrazina, nes pasirodo viesumoje.
Yra ir tokiu, kurios visada yra grazios (pagarba) , yra tokiu, kurios niekada nesirupina savo isvaizda (liudesys) ..
Taip pat ir su nuotraukom... jei jau rodai viesai, tai bent jau sugebek susitvakyti aplinka, issiplauti indus, kuriuos rodai...Jei moteriai bardakas virtuveje yra norma, tai ka as galiu pasakyti verysad.gif Ji ir nesupranta, kad kitiems zmones yra klaiku...
Tai mano nuomone smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:13)
blink.gif Tada tikrai musu nuomones skiriasi smile.gif
*

vadinasi, tavo nuomone aš esu klaiki verysad.gif
nes kartais nebelieka laiko pasidažyt ar nepagalvoju prieš fotkindama vaiką ir gaudydama akimarką išblizdint namų doh.gif

bet žinoma, tavo nuomonę,požiūrį aš gerbiu.

tik užkliuvo, kad šitam konkurse ko tai daugumai kliūva, kam betvarkė, kam nelygintos užuolaidos
VI-VA-VI
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:13)
*

yra daug panasiu nuotrauku su betvarka ax.gif reiskia kada matai gera kadra,reikia begti tvarkytis lotuliukas.gif o po to vaika prasyti pakartoti lotuliukas.gif kai nuotrauka iseina spontaniskai ji bent atrodo naturaliau ,o kada specialiai pozoja tai ir galima susitvarkyti biggrin.gif

mmergyte
niu kaip as manau,kad jei jau betvarke,tai ir foto namu albume tinkama,o ne viesumai... blush2.gif aisku kitur ta betvarke nekrinta i akis,ale kad ir ta suglamzyta medziaga tai labai krenta i akis...ar kur prikista maximos maiseliu doh.gif
Sapokliaka
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 28, 23:34)
yra daug panasiu nuotrauku su betvarka ax.gif reiskia kada matai gera kadra,reikia begti tvarkytis lotuliukas.gif o po to vaika prasyti pakartoti  lotuliukas.gif kai nuotrauka iseina spontaniskai ji bent atrodo naturaliau ,o kada specialiai pozoja tai ir galima susitvarkyti  biggrin.gif
*

Visu pirma, gero kadro negali pamatyti buitiniam bardake. Ten tiesiog nebuna geru kadru (kalbant apie sita fotokonkurso tema)....
O jei jau mamai atrodo, kad kadras geras, tai,deja, geras jis yra tik jai...
mmergyte
as irgi turiu graziu kadru,kur tikrai vaikas tarsosi po miltu maisa,kur padeda minkyt,kociot,nuosirdziai,o ne del kadro...ale nededu blush2.gif rolleyes.gif schmoll.gif nes tai konkursas,o ne "mano vaiaks internete,gimines ir artimieji,bekit paziuret" ziauriai as cia,ale nu tikrai kitos nuotraukos net nesuprasi ka veikia KONKURSE doh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 28, 22:37)
niu kaip as manau,kad jei jau betvarke,tai ir foto namu albume tinkama,o ne viesumai... blush2.gif  aisku kitur ta betvarke nekrinta i akis,ale kad ir ta suglamzyta medziaga tai labai krenta i akis...ar kur prikista maximos maiseliu doh.gif
*

kadangi kita betvarkė beveik nekliūva, tai ir ta medžiaka man ten visai normaliai atrodo lotuliukas.gif
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 22:39)
Visu pirma, gero kadro negali pamatyti buitiniam bardake. Ten tiesiog nebuna geru kadru (kalbant apie sita fotokonkurso tema)....
*

manau dauguma mamų foto ir daro dėl savęs, o ne gėl demonstravimo viešumoj. arba kaip tyčia vaikas gražiausiai atrodo tose foto, kur aplinka nėra ideali
mantaniuke25
bet kai kuriose nuotraukose betvarke akcentuojama kaip pagalba
pvz cia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17179
ir cia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16923

tai kad betvarke - cia dar iskokios puses paziuresi biggrin.gif

siaip konkurselis thumbup.gif graziu nuotraukeliu yra

Cukraus pudra
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 03 28, 22:44)
bet kai kuriose nuotraukose betvarke akcentuojama kaip pagalba
pvz cia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17179
ir cia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=16923

tai kad betvarke - cia dar iskokios puses paziuresi biggrin.gif

siaip konkurselis  thumbup.gif graziu nuotraukeliu yra
*

va čia tas mano "beveik nekliūva". bet kliūva todėl, kad ne,atau sąsajos su pagalba
Chanson
Aš taip pat esu tos nuomonės, kad dalyvaujant, nuotrauka ne tik turi atskleisti mintį, temą (na, šiuo atveju tie pagalbininkai, pagalba ir t.t.), tačiau turi būti ir estetiška. Ne, "kataloginė" švara ir tvarka. Tačiau ir, tarkim, maisto gaminimo "bardakėlis" (indai, trupiniai, kiti proceso metu atsirandantys atributai) gali ir turi būti pateiktas estetiškai. Juk tai konkursas!
Tarkim, kitas pavyzdys. Kompe pas mane visokio šlamšto pilna - buitinių nuotraukų, visokie vaikų pirmieji pasiekimai, įdomios fizionomijos ir t.t. Tačiau į albumą renkuosi tik tas nuotraukas, kurios yra estetiškos, patrauklios, kuriose nesimato fone šlitinėjančių namiškių su "šeimyniniais" ar indų krūvos kriauklėje. Tačiau tai nereiškia, kad šiukšlinėlio nuotraukos man nemielos. Mielos, jose juk mano ir mano šeimos akimirkos. Bet tik man. Ne albumui, kurį gali būti, kad kada nors vartys kiti žmonės. Štai taip biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 22:48)
Aš taip pat esu tos nuomonės, kad dalyvaujant, nuotrauka ne tik turi atskleisti mintį, temą (na, šiuo atveju tie pagalbininkai, pagalba ir t.t.), tačiau turi būti ir estetiška. Ne, "kataloginė" švara ir tvarka. Tačiau ir, tarkim, maisto gaminimo "bardakėlis" (indai, trupiniai, kiti proceso metu atsirandantys atributai) gali ir turi būti pateiktas estetiškai. Juk tai konkursas!
Tarkim, kitas pavyzdys. Kompe pas mane visokio šlamšto pilna - buitinių nuotraukų, visokie vaikų pirmieji pasiekimai, įdomios fizionomijos ir t.t. Tačiau į albumą renkuosi tik tas nuotraukas, kurios yra estetiškos, patrauklios, kuriose nesimato fone šlitinėjančių namiškių su "šeimyniniais" ar indų krūvos kriauklėje. Tačiau tai nereiškia, kad šiukšlinėlio nuotraukos man nemielos. Mielos, jose juk mano ir mano šeimos akimirkos. Bet tik man. Ne albumui, kurį gali būti, kad kada nors vartys kiti žmonės. Štai taip biggrin.gif
*

nežinau, man tai nebaisu ir tokias anokias parodyt. kaip jau gyvenam taip. nuo tų kurie gali bet kada aplankyt to vistiek nepaslėpsi lotuliukas.gif

bet čia mes jauo nuo temos nukrypom
ax.gif
VI-VA-VI
*

as jau ir susipainiojau blink.gif gal ir tavo tiesa mirksiukas.gif

buvo nuotrauku 142,o paziurejau 141? blink.gif
Cukraus pudra
o man tai įdomu vaikam įprastai mamos prijuostes riša ,ar tik konkursinėm foto užrišo g.gif
mantaniuke25
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 29, 00:55)
o man tai įdomu vaikam įprastai mamos prijuostes riša ,ar tik konkursinėm foto užrišo  g.gif
*

maniske virtuveje visada su prijuoste
geras avataras mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(mantaniuke25 @ 2009 03 28, 22:58)
maniske virtuveje visada su prijuoste
geras avataras  mirksiukas.gif
*

smagu. reiks ir saviškiui parūpint blush2.gif kažkaip niekad apie ją nebuvau pagalvojusi ax.gif
dėkui smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 23:00)
dėkui smile.gif[/i]
*

cia tavo ir buvo nuotrauka ax.gif kuri stovi vietoi avataro?
jos jau nera konkurse, ax.gif ar as akla ne matau jos blink.gif

mes jau ir prisisnekejom doh.gif kad pradejo traukti nuotraukas is konkursa doh.gif blush2.gif blush2.gif
zvaigzdziuke
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 28, 23:18)
tik užkliuvo, kad šitam konkurse ko tai daugumai kliūva, kam betvarkė, kam nelygintos užuolaidos[/i]
*

na bet ir pati esi viena iš tų , kuri prie daug ko kabinėjasi tongue.gif
Chanson
Lakūdra, tai čia jūs taip žiauriai su rožėm pasielgėt? biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 28, 23:12)
cia tavo ir buvo nuotrauka ax.gif kuri stovi vietoi avataro?
jos jau nera konkurse, ax.gif ar as akla ne matau jos blink.gif

mes jau ir prisisnekejom doh.gif   kad pradejo traukti nuotraukas is konkursa doh.gif
*

jai ji dar būtų konkurse, jos nebūtų mano avatare.
išėmiau, ne dėl kritikos, o dėl to, kad buvo ne viena nesupratusi kad ten tos rožės smulkinamos.

trumpai apie foto: patalynės aš jau senai nelyginu ir tai man netrukdo nesvarbu ji būtų lovoje ar ant lango.butelis užkištas, nes ko gero kamščio ir noirėdama nebūčiau ištraukusi, pasinaudojau juo, nes iš vakaro su Mb abu troškino lotuliukas.gif kas dar g.gif ai, fotikas visiškai numirinėjo, o už valandos turėjau suknę perduot draugei. lotuliukas.gif

va, dar turiu foto su "į akis labai krintančia" susiglamžiusia medžiaga
user posted image pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2009 03 28, 23:12)
na bet ir pati esi viena iš tų , kuri prie daug ko kabinėjasi  tongue.gif
*

aš nesikabinėju, tik išsakau man iškilusius klausimus ir mintis. tiesiog, aš kai ko nesuprantu ir apie tai sakau
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 28, 23:12)
Lakūdra, tai čia jūs taip žiauriai su rožėm pasielgėt? biggrin.gif
*

negaliu pakęst, kai jos šiukšlių maišą praduria doh.gif tik tiek, kad įprastai jas sulaužau smulkiai blush2.gif
JOLKA999
lakudra is karto atpazinau sitoj foto. smile.gif tongue.gif
Sapokliaka
Lakudra, ne tik siam konkurse kliuna susilamdziusios uzuolaidos ar betvarke namie.. Manau, kliuna visuose smile.gif Tik gal ne visuomet isdristama tai pasakyti... Nezinau, ar tai gerai, ar ne, bet as uz atvira kalbejima biggrin.gif
Kaip ten bebutu, esu tos nuomones, kad uzuolaidas reikia lyginti (nors pati ju neturiu), nes nelygintos atrodo baisiai... virtuve taip pat reikia tvarkyti, nes tiesiog yra nemalonu gyventi...O norint pasiekti kokybiskaa ir estetini vaizda fotografijoj, turiu nuvilti, bet reikia ir pagalvoti, pasiruosti ir papozuoti.. Kaip matom, bele koks susilamdes fonas tikrai neatrodo estetiskai.. schmoll.gif

Dar yra laiko perfotografuoti.. mirksiukas.gif
l'eau
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 28, 22:41)
nes tai konkursas,o ne "mano vaiaks internete,gimines ir artimieji,bekit paziuret"

drinks_cheers.gif iš tiesų pastebiu kad nemažai fototokonkursus išnaudoja kaip alternatyvą 'dienos mažyliui' kur rodo tik nuotrauką per dieną ir nuotraukas siunčia beveik bilekokias, net nesivargindami skaityti aprašymo ir temos pavadinimo. praeitam konkurse topas buvo pienės, dabar miltai/tešla ir vaikas šalia. nors manau bus ir daugiau bandymų pritempti tokias foto prie temos kad tik visos, norinčios internetan įdėti savo vaikų foto būtų patenkintos rolleyes.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.