Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažasis pagalbininkas virtuvėje
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
Naujas fotokonkursas!
"Mažasis pagalbininkas virtuvėje"

Nuotraukoje turi matytis "mažas " pagalbininkas - vaikas (dėl amžiaus), įrankis ar gyvūnas (dėl dydžio) ir t.t.

dalyvauja tiek suaugusieji, tiek vaikai, tiek gyvūnai!

Paraiškos priimamos nuo 13-03-2009 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 10-04-2009 iki 15-04-2009, trys balsai iš dalyvio

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
Cukraus pudra
oi laukiam foto thumbup.gif

Ruste, o gal konkurso rengėjai rinksis nugalėtojus, kad toks trumpas balsavimo laikas? g.gif
Rustė
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 10:02)
oi laukiam foto  thumbup.gif

Ruste, o gal konkurso rengėjai rinksis nugalėtojus, kad toks trumpas balsavimo laikas?  g.gif

*

tai, kad mes balsuosim, kaip supratau g.gif
"1 balsas iš dalyvio"
tik balsavimo laikas labai jau trumpas...penktadienis...
na pasiaiškinsiu čia dar smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Rustė @ 2009 03 15, 10:04)
tai, kad mes balsuosim, kaip supratau  g.gif
"1 balsas iš dalyvio"
tik balsavimo laikas labai jau trumpas...penktadienis...
na pasiaiškinsiu čia dar smile.gif
*

aha, pasiklausinėk jei nesunku 4u.gif gal suklydo g.gif
Raspberry
Čia tik mažieji pagalbininkai tinka blink.gif , pasiskaičiau kitą aprašymą, kuriame rašomą, kad tai gali būti bet kas nuo buitinės technikos prietaiso, augintinio ir atžalos, keista, kad čia tik apie vaikus kalba eina unsure.gif

Cukraus pudra
QUOTE(Raspberry @ 2009 03 15, 10:28)
Čia tik mažieji pagalbininkai tinka  blink.gif , pasiskaičiau kitą aprašymą, kuriame rašomą, kad tai gali būti bet kas nuo buitinės technikos prietaiso, augintinio ir atžalos, keista, kad čia tik apie vaikus kalba eina  unsure.gif
*

aš supranru, kad biities prietaisai ir t.t. įvardinami kaip padejėjai apskritai.
o konkursui reikia būtetnt padėjėjų vaikų.
l'eau
bet tokio reikalavimo kad būtų būtent vaikai tai nėra g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 03 15, 10:58)
bet tokio reikalavimo kad būtų būtent vaikai tai nėra g.gif
*

turi būt mažasis pagalbininkas.

o kas tas mažasis pagalbininkas, manau, kad Rustė išsiaiškins
l'eau
tai kad aprašyme jau išaiškinta smile.gif nemanau kad šįkart bus bandoma jį aiškinti siauriau nei nurodyta.
Vicious Vici
nu kaip taip nesuprantat doh.gif unsure.gif taigi aiškiai parašyta: nuotrauka gali būti tik su buitiniu prietaisu, tik su padedančia atžala, t.y. lygu vaiku, su augintiniu: šuniu, kate, pele... ar dar bele kuo, nes padėtas tritaškis. Nugi "pagalbininkas", tai vat fantazuokite kas yra kieno pagalbininkas rolleyes.gif
Cukraus pudra
QUOTE(l'eau @ 2009 03 15, 11:08)
tai kad aprašyme jau išaiškinta smile.gif nemanau kad šįkart bus bandoma jį aiškinti siauriau nei nurodyta.
*

kad turi būtinai būti vaikas lotuliukas.gif
VI-VA-VI
O pas mane is sios firmos nieko nera, doh.gif tik pas kaimynus yra. mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 15, 11:26)
O pas mane is sios firmos nieko nera, doh.gif  tik pas kaimynus yra. mirksiukas.gif
*

g.gif
tai kad nuotraukoj ir nereik, kad matytųsi bosch g.gif
Niktė
Tai vat ko nesupratau tarkim ar būtinas tas buitinis prietaisas ar ne? Ir ar būtinai tos firmos g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 15, 11:37)
Tai vat ko nesupratau tarkim ar būtinas tas buitinis prietaisas ar ne? Ir ar būtinai tos firmos  g.gif
*

aš nematau, kur būtų parašyta, kad reikia unsure.gif
Niktė
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 11:39)
aš nematau, kur būtų parašyta, kad reikia  unsure.gif
*

Tai vat ir noriu išsiaiškint kad paskui Rustei nereikėtų vargti atmetinėjant nuotraukas ax.gif
Emerencija
O kodel butent virtuveje?
Cukraus pudra
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 11:51)
*

o čia klausimas kam?
konkurso organizatoriam? g.gif

jei ne, tai turbūt todėl, kad rašoma, jog "nei viena šeimininkė virtuvėje neapsieina be pagalbos" ir toliau jau minimi pagalbininkai....
Niktė
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 11:51)
*

Matyt tokios rėmėjų sąlygos, o ir prizai į virtuvę bigsmile.gif
Emerencija
Klausiu ne siaip sau,turiu tokia nuotrauka,kurios jau nepanaudosiu,kur mazasis pagalbininkas GAMTOJE padeda maustys saslykus ant iesmo.
Tai ta ir noriu pasakyti,kad padeti galima "virtuviliskai" ne tik virtuveje,bet ir kitur.
O gal as ne taip supratau ir nuotraukos gali buti bet kur darytos,svarbu,kad butu pagalba?
Cukraus pudra
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 12:10)
Tai ta ir noriu pasakyti,kad padeti galima "virtuviliskai" ne tik virtuveje,bet ir kitur.
O gal as ne taip supratau ir nuotraukos gali buti bet kur darytos,svarbu,kad butu pagalba?
*

visų pirma pratrinkit manau savo postą ir neišduokit savo foto. blush2.gif

aš manau, kad tinka visos foto su virtuviškais darbais.
lauko virtuvės taipogi.

bet aš ne moderatorė. 4u.gif

ale siūst jūsų minėtą foto tikrai bandyčiau.
baltė
O iki kada paraiškos priimamos? Iki 04.10? g.gif
Emerencija
Aciu Lakudra,bet tiek to,tos jau nesiusiu.Turiu dar ir kitu nuotrauku.O siaip dar daug laiko yra,tuoj nutempsiu vaika i virtuve ir prifotografuosiu lotuliukas.gif
VI-VA-VI
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 15, 11:37)
Tai vat ko nesupratau tarkim ar būtinas tas buitinis prietaisas ar ne? Ir ar būtinai tos firmos  g.gif
*

tai ir man idomu ax.gif Ar turi butinai matytis zmogus su irankiu,ar galima ir tiesiog irankio nuotrauka ir turi matytis irankio pavadinimas?
dzūkė
Mano supratimu nuotraukoje turi būti pagalbininkas virtuvėje - vaikas smile.gif
Cukraus pudra
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 15, 13:31)
Mano suprtatimu nuotraukoje  turi būti pagalbininkas virtuvėje -  vaikas smile.gif
*

aš lygiai taip pat suprantu.
ir jokių prietaisų mano nuomone demonstruot tyčia nereik
Niktė
Nugi laikiam ką Rustė atsakys rolleyes.gif
Balanda
Kažkaip painokai čia g.gif aprašo,kad pagalbininkų būna visokių ,o po to lyg tai rašo,kad turi būt įamžintas mažasis pagalbininkas g.gif tai reikia suprast,kad tik su vaikais turi būt nuotraukos g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 10:02)
biggrin.gif
*

"Mažasis pagalbininkas virtuvėje" ar Mažasis vaikas? g.gif ar turi omeni Mažasis prietaisas? g.gif
dzūkė
Aš pradžią suprantu kaip įžangą, o akcentuojama mažasis pagalbininkas - vaikas.

Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 15, 13:48)
.... g.gif ar turi omeni Mažasis prietaisas? g.gif
*

Čia jau prizas biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 15, 13:48)
"Mažasis pagalbininkas virtuvėje" ar Mažasis vaikas? g.gif ar turi omeni Mažasis prietaisas? g.gif
*

vaikas-mažasis pagalbininkas virtuvėj.
VI-VA-VI
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 15, 13:50)
Čia jau prizas biggrin.gif
*

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 13:51)
vaikas-mažasis pagalbininkas virtuvėj.
*

Taip, ne butinai vaikas,gali buti ir augintinis,mociute ar senelis thumbup.gif
dzūkė
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 12:31)
O siaip dar daug laiko yra,tuoj nutempsiu vaika i virtuve ir prifotografuosiu lotuliukas.gif
*

thumbup.gif kaip sekasi? lotuliukas.gif
Emerencija
Sakot tik vaikai? Bet juk čia aiškiai parašyta, kad pagalbininkai gali būti patys įvairiausi buitinės technikos prietaisai, augintiniai ir daugtaškis, o tai reiškia "pagalbininkas" gali būti bet kas smile.gif

Greičiau Rustė prisijungtu ir paaiškintu mums, nes nes čia spėliosim ir spėliosim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 15, 13:55)
thumbup.gif  kaip sekasi? lotuliukas.gif
*

laukiu dar Rustės ką ji pasakys smile.gif ir jei pasitvirtins, kad tinka tik vaikai, tada jau kibsim "į darbą" biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 14:00)
Sakot tik vaikai? Bet juk čia aiškiai parašyta, kad pagalbininkai gali būti patys įvairiausi buitinės technikos prietaisai, augintiniai ir daugtaškis, o tai reiškia "pagalbininkas" gali būti bet kas  smile.gif

Greičiau Rustė prisijungtu ir paaiškintu mums, nes nes čia spėliosim ir spėliosim  biggrin.gif

*

tas pats, kas sakyčiau. moterys mėgsta puoštis, mažos mergaitės irgi nori būti panašios į mamas, tad jos: kvėpinasi, puošiasi mamos papuošalais, lakuojasi nagučiusi ir..... matuojasi mamos batus. tad skelbiam konkursą "kokia aš panaši į mamą"

bet minty turiu, kad noriu foto su tais batais, nes kiti išvardyti, tai tik paminėti, kaip dar tos mergaitės į mamas panašėja. tarsi įžanga

Papildyta:
bent jau aš taip suprantu. g.gif
l'eau
QUOTE(Emerencija @ 2009 03 15, 14:00)
Sakot tik vaikai? Bet juk čia aiškiai parašyta, kad pagalbininkai gali būti patys įvairiausi buitinės technikos prietaisai, augintiniai ir daugtaškis, o tai reiškia "pagalbininkas" gali būti bet kas  smile.gif

tai kad tikrai nėra reikalavimo jog būtų tik vaikai rolleyes.gif
Vicious Vici
bet tai mamkos blink.gif nustebinot iš blogosios pusės... kaip taip nebemokat skaityti ar suprasti kas parašyta... g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 15, 17:57)
bet tai mamkos blink.gif nustebinot iš blogosios pusės... kaip taip nebemokat skaityti ar suprasti kas parašyta... g.gif
*

o jūs būdama graži ir protinga, supratinga galit pasakyt kas ir kaip?
dzūkė
Kad tik nebūtų "juokiasi puodas, kad katilas juodas" lotuliukas.gif

Ramunita
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 11:12)
kad turi būtinai būti vaikas  lotuliukas.gif
*

neparašyta,kad vaikas doh.gif parašyta
"nuo auginintinių ir t.t. iki vaikų"
dzūkė
Augintinis g.gif geras pagalbininkas doh.gif lotuliukas.gif
Emerencija
QUOTE(dzūkė @ 2009 03 15, 18:09)
Augintinis g.gif  geras pagalbininkas doh.gif  lotuliukas.gif
*

o ką? mano augintinis man visada padeda lėkštes plauti tongue.gif

lotuliukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 18:00)

taigi jau pasakaiu doh.gif lotuliukas.gif kad jūs tik virkaujat, o neskaitot mirksiukas.gif
Corny
Jau ir pirmosios nuotraukytes yra ax.gif
dzūkė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 15, 11:11)
nu kaip taip nesuprantat doh.gif  unsure.gif taigi aiškiai parašyta: nuotrauka gali būti tik su buitiniu prietaisu, tik su padedančia atžala, t.y. lygu vaiku, su augintiniu: šuniu, kate, pele... ar dar bele kuo, nes padėtas tritaškis. Nugi "pagalbininkas", tai vat fantazuokite kas yra kieno pagalbininkas rolleyes.gif
*

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 15, 18:00)
*

Jau sykį sakė biggrin.gif
Emerencija
nu, o kas sakė, kad konkurse gali dalyvauti tik vaikai ir tik virtuvėje? lotuliukas.gif

user posted image
dzūkė
Čia ta 'mėsmalė' mažasis pagalbininkas ar kaip blush2.gif
l'eau
nu va, jei sąvoka 'vaikas' vertintume tik pagal amžių matyt būtų tik viena foto. vadinas kas nebandė aprašymo suvokt siauriau nei parašyta buvo teisūs smile.gif
dzūkė
Tėvams vaikas vaiku ir lieka wub.gif betkokio amžiaus sulaukęs rolleyes.gif, bet tema - mažasis pagalbininkas.... tai galvoju, kad čia įranga į temą biggrin.gif
VI-VA-VI
jau ir 2 nuotrauka thumbup.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.