Morocco
2009 03 15, 19:13
Sveikos, nei čia jaudintis reikėtų, nei čia ką, bet man labai keista, kadf mano merginos, kuriai gegužės gale sueis 4 metukai, plaukučiai nuo pat gimimo tesugebėjo užaugti tik iki ausyčių. Tiksliau, kiek žemiau ausyčių, toks kare dabar nukirptas. Bet ir augti padoriau pradėjo nuo kokių 3 metukų, prieš tai kaip berniukas atrodė, trumpučiais plaukais. Anksčiau plaukai tooookie pūkiniai buvo, kaip pakulutės, dabar jau sutvirtėjo, bet po miego vistiek kaip pienės pūkas atrodo  Bet su kuo gali būti susojęs toks plaukų neaugimas? Bendraamžės jau kasas iki rūrikės užsiauginusios ir nusikirpusios po 10 kartų, o maniškė - va  Ir kirpta vos keletą kartų ir tik galiukai
Liutasi
2009 03 16, 08:48
QUOTE(Morocco @ 2009 03 15, 19:13) Sveikos, nei čia jaudintis reikėtų, nei čia ką, bet man labai keista, kadf mano merginos, kuriai gegužės gale sueis 4 metukai, plaukučiai nuo pat gimimo tesugebėjo užaugti tik iki ausyčių. Tiksliau, kiek žemiau ausyčių, toks kare dabar nukirptas. Bet ir augti padoriau pradėjo nuo kokių 3 metukų, prieš tai kaip berniukas atrodė, trumpučiais plaukais. Anksčiau plaukai tooookie pūkiniai buvo, kaip pakulutės, dabar jau sutvirtėjo, bet po miego vistiek kaip pienės pūkas atrodo  Bet su kuo gali būti susojęs toks plaukų neaugimas? Bendraamžės jau kasas iki rūrikės užsiauginusios ir nusikirpusios po 10 kartų, o maniškė - va  Ir kirpta vos keletą kartų ir tik galiukai  Ne į bendraamžes reikėtų žiūrėti, o į gimines, paveldėjo matyt tokius plaukus ir nieko per daug nepadarysi. Pas mane ir keturių metų tik pūkeliai buvo, mama nerimavo kad plika ir liksiu, bet nieko, paauglystėj plaukai pasitaisė, aišku kasų niekada ir nebuvo, bet skųstis per daug irgi nėra kuo. Jei yra noras galima pastiprinti ramunėlių kaukėmis ar dar kuo nors panašiu, tikrai nepakenks.
Tavo_Mano
2009 03 23, 12:57
Mano berniukui 3 metukai tuoj o tie pukiukai ir pas mus  Apkirptas tik 2 kartus ir tai tik galiukai  turime gryna tevelio kopija, o tetes plaukai tokie buvo
Tikrai genai cia svarbu vaidmeni vaidina Musu su vyru plaukai veslus, tankus, stori .. Tai ir musu bernioko plaukai tokie, vos spejam kirptis
Nemanau,kad reikia pergyventi.Turime pažistama mergaitę,tai iki 5 metuku niekaip plaukiukai neaugo,bet paskui vbiskas susitvarkė savaime-užaugo tie plaukai ir labai gražūs.Matyt,viskam savas laikas.Beje mano mažažosios plaukai labai ilgi-4 metai bus,o jau žemiau juosmens gerokai.Tai,žinote,irgi tam tikros problemos...sušukuok,išplauk
aš mažyte iki keturiu beveik neturėjau plaukiukų , užtat dabar stiprus iki užpakalio normaliai pradėjo augt ir greit stiprėjo nuo pirmos klases , mano sūnui panašiai bet jam maždaug nuo keturiu pradėjo normaliau augt ir stiprėt plaukučiai . tai kad kantrybės
Man iki trijų metų plaukai galima sakyt išvis neaugo, mama pasakojo, kad kai nuvažiuodavom prie jūros, su manim eidavo žaisti tik berniukai, nes galvojo, kad aš irgi esu bachūriukas  buvo plaukai trumpesni, negu trumpi  ir nieko, dabar turiu ilgus plaukus. Kas man mažai terūpėjo, žaidžiau su bernais ir viskas, jokio skirtumo, o paskui užaugo
Morocco
2009 04 02, 09:14
Na matyt ir pas mus taip bus  Jau tokie pukai nebeauga, kaip iki kokiu 3 metu buvo, dabar jau darosi panasiau i rimtus plaukucius. Giminej visu plaukai neprasti, tai mazu irgi sulauksime geru plauku. O pupa tai visai galvos del to nesuka, as cia labiau jaudinuosi, kai pamatau kitas mergytes su uodegom iki uzpakaliuko
irmusia
2009 04 07, 12:25
Musiske irgi 3 metuku, bet plaukuciai labai reti ir kaip pukuciai ploni. gal zinote kokiu liaudisku budu juos patankinti ar pastorinti, nes as jauciu, kad mums delto, jog daug visokiu antibiotiku esam gere ir siaip sirgaliuke sesam. jeigu turite kokiu patarimu gal galite i az parasyti???
QUOTE(Liutasi @ 2009 03 16, 09:48) Ne į bendraamžes reikėtų žiūrėti, o į gimines, paveldėjo matyt tokius plaukus ir nieko per daug nepadarysi. Pas mane ir keturių metų tik pūkeliai buvo, mama nerimavo kad plika ir liksiu, bet nieko, paauglystėj plaukai pasitaisė, aišku kasų niekada ir nebuvo, bet skųstis per daug irgi nėra kuo. Jei yra noras galima pastiprinti ramunėlių kaukėmis ar dar kuo nors panašiu, tikrai nepakenks.  genų pakeisti neįmanoma. Mano pažįstamos mergytės iki 3 metukų plaukučiai buvo silpnučiai ir visai tumpi, bet pradėjus lankyti mokyklą labai sustiprėjo irpo kelių metų džiaugėsi ilgais ir vešliais plaukais. Mano keturmetės Pupos plaukučiai iki pečių, kerpame reguliariai kad 2 mėn.
Pas mano panas taip pat nera ilgu kasu. bet uztat jie pas mus i stori auga o ne i ilgi zodziu pas mano keturmete dabar plaukai tokie na kaip cia pasakius gale tai iki peciu bet is priekio kaip su kirpciukais, bet jie taip savaime auga, atrodo kaip iskarpyti  zodziu vis nauji ir nauji dygsta vis i stori,. ba is galo vis pakerpu po kelis milimetrus, kad geriau augtu... pas vyrenele ( tuoj bus 8m) tai truputi zemiau peciu ir dabar jau panasu i normalius plaukus, kazkur nuo 6m tik pradejo normaliau i ilgi augt, iki to buvo irgi kaip su iskarpytais plaukais musu gimines moterys turi labai storus plaukus, tiesa labi ilgu kasu tai nei viena labai neugino,
|
|