Maziu pradejau primaitinti 5.5 men, budamas 6 men kuo puikiausiai viena rytini maitinima valge vaikiska ryziu kose su skiestu ozkos pienu (ekologisku, parduotuviniu). Pasigavo kazkoki zarnyno virusa, truputi viduriavo pora dienu su 37 temperatura, siaip linksmas - bet atsisake bet kokio maisto, isskyrus MP (o pas mane to gero daug). Dabar viduriai susitvarke, bet nuo absoliuciai bet kokio maisto burnoj ziaugcioja... Valgyti tai jam patinka, kaip pauksciukas issiziojes laukia, bet tik pabando nuryti maista ir vel tas pats. Ar verta laukti maitinant tik MP kokia savaite kol tas ziaugciojimas pasimirs ar vis tiek bandyti maitinti jo iprasta kose? Gal kam nors tokia situacija pasitaike?
sveika,ir mes susidurem su tokia problema,mano dukrytei jau po savaites 8men iki tol valgem normaliai, bet apsirgo labai didele sloga ir nuo to laiko jau koks menesis nuo bet kokio maisto ziaugcioja,net vaiko gaila
Dabar maniskis ne tik ziaugcioja, o nuo saukstelio bet kokio maisto viska isvemia ir dar pora dienu ziauriai atpylineja ir viduriuoja. Rodziau 4 daktarams, patarimai - primaitint misinuku (kodel?), nusitraukinet (niekaip neiseina, ale vis tiek liepia) ir tada primaitint, ir juokingiausias (is atsieit geriausios maitinimo patarejos, net toks etatas yra) - kad vaikas labai megsta pienuka ir nenori jokio kito maisto
Ka pati internete isskaiciau - pradejau primaitinti per anksti, 5.5 men., po viruso nusilpo dar nesusiformavusi mikroflora ir organizmas jokio kito maisto negali priimt. Maitinant tik krutimi, mikroflora atsistato tik per 2-4 savaites, ir net labai nedideli kiekiai bet kokio kito maisto gali vel isbalansuoti. Taip kad dabar min 2 savaites tik MP ir geruju bakteriju pagersim, paskui ziuresim kaip toliau bus. QUOTE(BlueFire @ 2009 04 09, 17:25) Dabar maniskis ne tik ziaugcioja, o nuo saukstelio bet kokio maisto viska isvemia ir dar pora dienu ziauriai atpylineja ir viduriuoja. Rodziau 4 daktarams, patarimai - primaitint misinuku (kodel?), nusitraukinet (niekaip neiseina, ale vis tiek liepia) ir tada primaitint, ir juokingiausias (is atsieit geriausios maitinimo patarejos, net toks etatas yra) - kad vaikas labai megsta pienuka ir nenori jokio kito maisto Ka pati internete isskaiciau - pradejau primaitinti per anksti, 5.5 men., po viruso nusilpo dar nesusiformavusi mikroflora ir organizmas jokio kito maisto negali priimt. Maitinant tik krutimi, mikroflora atsistato tik per 2-4 savaites, ir net labai nedideli kiekiai bet kokio kito maisto gali vel isbalansuoti. Taip kad dabar min 2 savaites tik MP ir geruju bakteriju pagersim, paskui ziuresim kaip toliau bus. labas, mano mazei panasiia buvo: ji susirgo, kazkoki virusa pasigavo, tai nieko nieko nevalge tik mano piena, tai as labai ir nakisau ko nors kito. mazdaug po savaites viskas susitvarke-apetitas dvigubai padidejo. tai manau ir Jus labai nekiskit maziukui jei jam nesinori, visai bijos kokio maisto. jei tik turit pienelio-matinkit ir manau, kad taip viskas susitvarkys. laikykites! |