Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl vyras nenori nuo manęs vaiko?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Egoiste26
Laba diena.Esu cia naujoke,tad labai nepykite, jei ka ne taip padariau ar ne ten kur reikia nauja tema idejau. Labai daug kartu cia uzeinu pasiskaityti ir siandien nusprendziau uzsiregistruot ir paprasyti Jusu patarimo. Man 27 metai,draugui-28. Kartu esame 2,5metus, kartu gyvename 1,5 metu . Nors nesame dar tikra seima,as kartais, ir tie kartai vis daznesni pagalvoju apie seima. Pastaruosius metus ypac noriu vaikelio( gal tai moteriskas instinktas). Keleta kartu kalbejomes su draugu apie tai ir jis dave man aiskiai suprast,kad jokiu vaiku jis tikrai niekada jau nebenores. Rasau nebenores, nes jis yra issiskyres ir turi sunu. Ne gana to,turi dar ir su kita moterim vaika...As ji puikiai suprantu,ir matau,kaip jis kencia. Bet noriu,kad jis ir mane suprastu.Jis man keleta kartu "priekaistavo",kad as zinojau kur einu gyventi ir dabar turiu su tuo susitaikyti. Bet ar as turiu taikytis su juo padarytomis klaidomis! Taip,as zinojau kur ir su kuo einu gyventi,bet jis taip pat zinojo,kad eina gyventi ne suniuku ir ne su kaciuku,o zmogumi,kuris turi savo porekiu ir noru. Del jo as meciau gerai apmokama darba,draugus,pazistamus ir persikrausciau gyventi pas ji (pati buvau Vilniete) i Ukmerge. Cia,is pradziu turejau darba,dabar esu bedarbe. Zinau,kad finansine padetis neleistu dabar mums tureti vaiku,bet as nesakiau,kad as ju noriu butent dabar.(palaukciau iki 30metu) . Kodel jis taip elgiasi? Jauciuosi nepilnaverte ir nemylima. Nejaugi as dar per mazai pasiaukojau del jo.... dabar jis nori atimti is manes motinistes jausma...jis taip manau ir padarys,jei as liksiu su juo..Jokiu netyciuku as tikrai nenoriu! Jis tikrai nera blogas zmogus, jauciuosi tikrai laiminga su juo,bet as nenoriu buti visa gyvenima jo vaiku aukle( jis daznai pasiema vaikus pas mus). Padekite prasau isspresti man si galvosuki...Dekoju. verysad.gif
mazuliuke159
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 16, 17:55)
Laba diena.Esu cia naujoke,tad labai nepykite, jei ka ne taip padariau ar ne ten kur reikia nauja tema idejau. Labai daug kartu cia uzeinu pasiskaityti  ir siandien nusprendziau uzsiregistruot ir paprasyti Jusu patarimo. Man 27 metai,draugui-28. Kartu esame 2,5metus, kartu gyvename 1,5 metu . Nors nesame dar tikra seima,as kartais, ir tie kartai vis daznesni pagalvoju apie seima. Pastaruosius metus ypac noriu vaikelio( gal tai moteriskas instinktas). Keleta kartu kalbejomes su draugu apie tai ir jis dave man aiskiai suprast,kad jokiu vaiku jis tikrai niekada jau nebenores. Rasau nebenores, nes jis yra issiskyres ir turi sunu. Ne gana to,turi dar ir su kita moterim  vaika...As ji puikiai suprantu,ir matau,kaip jis kencia. Bet noriu,kad jis ir mane suprastu.Jis man keleta kartu "priekaistavo",kad as zinojau kur einu gyventi ir dabar turiu su tuo susitaikyti.  Bet ar as turiu taikytis su juo padarytomis klaidomis! Taip,as zinojau kur ir su kuo einu gyventi,bet jis taip pat zinojo,kad eina gyventi ne suniuku ir ne su kaciuku,o zmogumi,kuris turi savo porekiu ir noru. Del jo as meciau gerai apmokama darba,draugus,pazistamus ir persikrausciau gyventi pas ji (pati buvau Vilniete) i Ukmerge. Cia,is pradziu turejau darba,dabar esu bedarbe. Zinau,kad finansine padetis neleistu dabar mums tureti vaiku,bet as nesakiau,kad as ju noriu butent dabar.(palaukciau iki 30metu) . Kodel jis taip elgiasi? Jauciuosi nepilnaverte ir nemylima. Nejaugi as dar per mazai pasiaukojau del jo.... dabar jis nori atimti is manes motinistes jausma...jis taip manau ir padarys,jei as liksiu su juo..Jokiu netyciuku as tikrai nenoriu! Jis tikrai nera blogas zmogus, jauciuosi tikrai laiminga su juo,bet as nenoriu buti visa gyvenima jo vaiku aukle( jis daznai pasiema vaikus pas mus). Padekite prasau isspresti man si galvosuki...Dekoju.  verysad.gif
*

Sveika 4u.gif . Paskaicius Tavo istorija pasidare labai liudna verysad.gif . Jei jau tiek paaukojai del to zmogaus, tai ir jis turi aukotis del Taves.....Jei jau jis nenori sukurti naujos seimos su tavim, tai tegul buna vienas....juolab, kad pati nori vaikucio...jei mano vyras nenoretu vaikucio, tai net nezinau ar likciau su juo....juk gyveni tam,kad turetum seima, kad senatvej "butu kam vandens paduot":).
Ka as daryciau? stengciaus susitvarkyt, susideliot savo gyvenima be jo...gryzti i Vilniu ir pradet nauja gyvenima, kol nesuejo 50 metu ir nepradejai gailetis.....kaip sakant, vaikai yra Tavo ateitis, o vyras, net ne gimine doh.gif . cia toks poziuris is sono....Laikykis mirksiukas.gif
julandz
Laba diena.Esu cia naujoke,tad labai nepykite, jei ka ne taip padariau ar ne ten kur reikia nauja tema idejau. Labai daug kartu cia uzeinu pasiskaityti  ir siandien nusprendziau uzsiregistruot ir paprasyti Jusu patarimo. Man 27 metai,draugui-28. Kartu esame 2,5metus, kartu gyvename 1,5 metu . Nors nesame dar tikra seima,as kartais, ir tie kartai vis daznesni pagalvoju apie seima. Pastaruosius metus ypac noriu vaikelio( gal tai moteriskas instinktas). Keleta kartu kalbejomes su draugu apie tai ir jis dave man aiskiai suprast,kad jokiu vaiku jis tikrai niekada jau nebenores. Rasau nebenores, nes jis yra issiskyres ir turi sunu. Ne gana to,turi dar ir su kita moterim  vaika...As ji puikiai suprantu,ir matau,kaip jis kencia. Bet noriu,kad jis ir mane suprastu.Jis man keleta kartu "priekaistavo",kad as zinojau kur einu gyventi ir dabar turiu su tuo susitaikyti.  Bet ar as turiu taikytis su juo padarytomis klaidomis! Taip,as zinojau kur ir su kuo einu gyventi,bet jis taip pat zinojo,kad eina gyventi ne suniuku ir ne su kaciuku,o zmogumi,kuris turi savo porekiu ir noru. Del jo as meciau gerai apmokama darba,draugus,pazistamus ir persikrausciau gyventi pas ji (pati buvau Vilniete) i Ukmerge. Cia,is pradziu turejau darba,dabar esu bedarbe. Zinau,kad finansine padetis neleistu dabar mums tureti vaiku,bet as nesakiau,kad as ju noriu butent dabar.(palaukciau iki 30metu) . Kodel jis taip elgiasi? Jauciuosi nepilnaverte ir nemylima. Nejaugi as dar per mazai pasiaukojau del jo.... dabar jis nori atimti is manes motinistes jausma...jis taip manau ir padarys,jei as liksiu su juo..Jokiu netyciuku as tikrai nenoriu! Jis tikrai nera blogas zmogus, jauciuosi tikrai laiminga su juo,bet as nenoriu buti visa gyvenima jo vaiku aukle( jis daznai pasiema vaikus pas mus). Padekite prasau isspresti man si galvosuki...Dekoju.  verysad.gif
*

Jei tu prasai patarimo, tai as ji tau duosiu, tik jei kas ne pyk:) Motinystes jausmas yra pats nuostabiausias ir nepakartojamas. Kai tavo pilvuke pradeda gyventi maziukas, visas pasaulys nebeegzistuoja tik tai JIS yra tavo sirdyje. Vyrams to nesuprasti. Jie negali pajusti pirmu vaikucio judesiuku, negali duoti jam gyvybes. Jeigu tavo mylimas zmogus, del kuriuo tu tiek daug padarei nenori padaryti taves laimingos, nenori, kad tavo akys zybetu nuo dziaugsmo tai jis nevertas taves. As, suprantu, kad jis jau turi vaiku, kad jam neisejo sukurti pilnavertes seimos su tom moterim, kad jis gal vel bijo padaryti klaida ir dar viena vaika palikti be tevo, bet... tu gi gyva, tu normali moteris, su normaliais norais. Tu zinai savo situacija geriau negu mes. Jeigu jis tikrai nenusileis ir nesutiks tureti su tavim vaiku, as manau, kad jusu keliai yra skirtingi. Ar tu isivaizduoji save po kokiu 10 metu, kai visos tavo drauges su vaikais, savo problemomis, o jus vieni? Ar tu galesi taip gyventi? As negaleciau. Bet gal yra viltis, kad jis panores dar vaikelio, kaip tu pati gali atsakyti i si klausyma?

Mano situacija irgi nera labai paprasta. Mes su vyru esame susituoke jau 3.5 metu, o drauge virs 11 metu. Jam 29 m. Turejom mes mazyli pilvuke, bet tik 17 sav., po to jis pabego. Iki siol vyro negaliu prikalbinti dar pabandyti. Bet jis nori vaiku, bet dabar po nelaimes bijo. Zinok, vakar jam toki skandala padariau, issakiau viska ka galvoju, ka jauciu, pasakiau, kad be proto noriu mazylio, jis prisipazino, kad irgi nori, bet bijo. Manau, si menesi pradesime bandyti, bet dar bijau, kad jis nepakeistu savo nuomones.
Va toie tie vyrai:(
Egoiste26
Aciu Jums labai uz patarimus! Jei klaustu mano patarimo siuo klausimu pasakyciau, kad tikrai su tokiu vyru neverta buti bet...jus gi pacios suprantate,kaip sunku yra vel pradet is naujo...As gal but bijau vel is naujo pradet kurti gyvenima..nauja gyvenima bet draugo...Vel grizti i Vilniu ir pradet viska nuo nulio. Truksta man pasirizymo... verysad.gif Bet as irgi nenoriu visa gyvenima gyventi su draugu susimetus ir be vaiku. As jam esu sakiusi ne viena syki,kad tikrai nebusiu su juo ilgai jei neplanuosime seimos...o jis tik nusijuokia ir sako :"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Po tokiu zodziu zinokit net kartais verkt norisi.
Gal man is tikruju verta pabandyti pasieskoti kito zmogaus..juk dar tikrai ne per velu,kad veliau neisgrauzciau,kad net nepabandziau...
Net nezinau..kaip cia geriau pasielgti kad veliau nesigailet... verysad.gif
julandz
Manau, tu pati atsakei i si klausyma. jeigu pas tave yra abejoniu del jusu tolemesnio gyvenimo, tai siulau pradeti viska is naujo, kol tikrai ne per velu. O po tokiu JO zodziu, tikrai nemanau, kad jis nesileis tau ir pakeis savo nuomone. Jis per daug savimi pasitiki, nebijo kad tu pabegsi nuo jo. Gal cia ir yra pagrindine problema, jisai nevertina jusu buvimo kartu! zinau, kad lengva sakyti is salies, nezianu, ka as daryciau, bet bliamba, viskam yra ribos!
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 16, 19:13)
Aciu Jums labai uz patarimus! Jei klaustu mano patarimo siuo klausimu pasakyciau, kad tikrai su tokiu vyru neverta buti bet...jus gi pacios suprantate,kaip sunku yra vel pradet is naujo...As gal but bijau vel is naujo pradet kurti gyvenima..nauja gyvenima bet draugo...Vel grizti i Vilniu ir pradet viska nuo nulio. Truksta man pasirizymo... verysad.gif  Bet as irgi nenoriu visa gyvenima gyventi su draugu susimetus ir be vaiku. As jam esu sakiusi ne viena syki,kad tikrai nebusiu su juo ilgai jei neplanuosime seimos...o jis tik nusijuokia ir sako :"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Po tokiu zodziu zinokit net kartais verkt norisi.
Gal man is tikruju verta pabandyti pasieskoti kito zmogaus..juk dar tikrai ne per velu,kad veliau neisgrauzciau,kad net nepabandziau...
*

Burbulytis
Puikiai suprantu TAvo nora, juk tureti vaiku tikra laime, be to gyvenimas beprasmis, bent jau man. GAl TAviskis bijo, kai jam taip nenusiseke pirmieji santykiai, reiktu tai issiaiskint...Manau, jei jis bus tok skategoriskas, pasuksit skirtingais keliais, cia tokie kertinia dalykai, kur butina, kad abieju norai sutaptu. Ir jeigu butu toks ultimatumas is Tavo puses, geriau jau tegu tai buna siandien nei po desimt metu, tada jau velokai bus. O tikrai sutiktum mylima zmogu, su kuriuo turetumet grazia seima ir vaiku. Vienintelis patarimas - nenusileisk. Kita vertus jei jam neidomi seima su vaiku, ar verta kartu gyvent.
Ingutevi
Aciu Jums labai uz patarimus! Jei klaustu mano patarimo siuo klausimu pasakyciau, kad tikrai su tokiu vyru neverta buti bet...jus gi pacios suprantate,kaip sunku yra vel pradet is naujo...As gal but bijau vel is naujo pradet kurti gyvenima..nauja gyvenima bet draugo...Vel grizti i Vilniu ir pradet viska nuo nulio. Truksta man pasirizymo... verysad.gif  Bet as irgi nenoriu visa gyvenima gyventi su draugu susimetus ir be vaiku. As jam esu sakiusi ne viena syki,kad tikrai nebusiu su juo ilgai jei neplanuosime seimos...o jis tik nusijuokia ir sako :"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Po tokiu zodziu zinokit net kartais verkt norisi.
*

Man rodos tokiais zodziais Tavo draugas aiskiai ir konkreciai issako savo mintis.
Todel privalai atsiminti, kad metai nesustoja ir bega, todel ka gali padaryti, susirasti, isimyleti, dar kazka nuveikti dabar, to negalesi padaryti, po 10 svetimu vaiku priziurejimo metu...
Viska labai gerai apgalvojus, sudeliojus visus pliusiukus ir minusiukus, turi nuspresti pati. Linkiu dideles sekmes ir laimes, kad ir koki sprendima priimtum 4u.gif
lapinuke84
jis taves nemyli o nori is taves tik smileysex.gif ,grysk i vilniu pagyvent jei jis negales be taves tai atleks ir sutiks su bet kuo,o jei neatleks tai dar yra laiko surast kito,gal dar geresni ir be vaiku sutiksi,esi dar labai jauna(proto ribose) sekmes.
_Smalsutė_
Bet noriu,kad jis ir mane suprastu.Jis man keleta kartu "priekaistavo",kad as zinojau kur einu gyventi ir dabar turiu su tuo susitaikyti.  Bet ar as turiu taikytis su juo padarytomis klaidomis! Taip,as zinojau kur ir su kuo einu gyventi,bet jis taip pat zinojo,kad eina gyventi ne suniuku ir ne su kaciuku,o zmogumi,kuris turi savo porekiu ir noru.
*

O ar kalbėjotės apie tuos norus ir poreikius prieš kartu apsigyvendami? Nepanašu. Vadinasi ir kaltinti neturi kuo, nes ne vyro, o Tavo poreikiai pasikeitė. Jei nesi jam net žmona, kodėl manai, kad susilaukti bendrų vaikų - savaime suprantamas dalykas? Negali iš žmogaus reikalauti to, ko jis Tau nežadėjo.
Beje įdomus požiūris - vaikus laikyti klaidomis. blink.gif Kiek suprantu, Tavo sugyventinis tas savo "klaidas" visai myli ir čia jam nieko netrūksta, o teisę daugiau vaikų nenorėti turi ne mažesnę, nei Tu - jų norėti.
mentas
as irgi turbut negivenciau... zinau kaip sunku pradet viska vienai nuo pradziu. as pradejau viska nuo pradziu su 2 vaikias,maziukas net metuku neturejo. Zinokit labai skaudu kai tavo vaikai visiskai nedomina ju tevo,kai yra nenorimi.as pavargau ir isejau.dabar esu be galo laiminga
manau reikia viska pasvert,pagalvot,ir kazka keis ar su juo ar be juo jau jums spresti
stiprybes ir sekmes.
Egoiste26
"Smalsute",kai mes vaziavome cia gyventi tai as jam pasakiau,kad siuo metu vaiku nenoriu,gal kada nors...jis sutiko. Dabar as ju noriu ir manau kad tai normalu..taip, as jam ir jis man nieko nezadejo,bet gi zmones keiciasi,as gi dabar visai kitaip mastau ir matau pasauli nei pries 1,5 metu kai cia vaziome. Teisingai,jis man ne vyras,as jam ne zmona,bet jei jau mes kartu gyvename tai as manau turiu teise kazko reikalaut..a ne... ? verysad.gif
mazuliuke159
Egoiste, bandyk pradet nauja gyvenima....akivaizdu,kad Tu noretum kitokio gyvenimo, nei dabar turi....Tau reikia seimos, kurios Tavo brangusis nenori....Manau pati viska puikiai supranti, tik sunku zengti i prieki.....Bus sunku, bet, bet manau Tau pavyks smile.gif good.gif Juk mes moteriskes viska pakeliam thumbup.gif
_Smalsutė_
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 17, 13:39)
Teisingai,jis man ne vyras,as jam ne zmona,bet jei jau mes kartu gyvename tai as manau turiu teise kazko reikalaut..a ne... ? verysad.gif
*

Ne, reikalauti gali nebent mokesčių už būstą ar pan. - daugiau niekam gyvenimas kartu neįpareigoja. O ir šiaip su reikalavimais labai greitai galima prieiti liepto galą.
manima
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 16, 20:13)
*

Na svetimam, iš šono, lengva patarinėt, bet aš su tokiu tikrai negyvenčiau, manau per daug jį išlepinai, perdaug aukojais, o ar jis ką panašaus yra dėl tavęs padaręs? O taip "gražiai" šneka dėl to, kad mato kaip jį brangini, kaip stengiesi dėl jo... apskritai tai nesuprantu kaip taip leidi save žeminti, nejau jautiesi sena būdama 27? Nepyk, bet juokinga... Dabar pats laikas priimti sprendimą, nes paskui tikrai būsi "sena ir niekam daugiau nereikalinga". Stiprybės ir rįžto tau mirksiukas.gif
Ankara
o jis tik nusijuokia ir sako :"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Po tokiu zodziu zinokit net kartais verkt norisi.

Tik greičiau dink tu nuo tokio vyro, su mylimom moterim vyrai vaikų nori, gal ne visi iškart įsisamonina tą norą, bet jei žmogų tikrai myli tai ir apie vaikus pradedi galvot. Aš anksčiau apie vaikus masčiau kaip apie nereikalingą balastą kol nesutikau savo vyro, dabar abu norim vaikelio ir jis būtų toks pat laimingas kaip ir aš, planuojam jau ilgokai, bet dar vis nėra, o metai bėga taip kad nelauk mirksiukas.gif Jei nenori vaikų su tavim reiškia nemyli jis tavęs, jam tik patogu. Ir matosi nesvarbu jam visai, kad tu kankinsies be vaikų schmoll.gif
O po tokių žodžių kur tu dingsi, per sena atseit tai mano lagaminai jau kitą dieną būtų sukrauti ir ate brangusis, gi tikrai turi ar tėvus ar senelius ar kokią draugę Vilniuj kur laikinai galėtum apsistot kol susirasi darbą.
Sena - nesąmonė, aš savo vyrą sutikau 27, ištekėjau 28 (po 10mėn draugystės, kai abu žino, kad visą gyvenimą norės praleist su tuo žmogum sprendimai priimami greit smile.gif ) Dabar jau laukiam nesulaukiam kad greičiau vaikutis apsigyventų pas mane pilvuke, bet taip turbūt jau yra, kad kuo moteris vyresnė tuo pastot šansai mažesni.
Žiūrėk kad tavo traukinys nenuvažiuotų doh.gif ir nesiaukok to nevertiems žmonėms schmoll.gif
Gabriete
Mano giliu įsitikinimu, tikra meilė yra ne tada, kai vyras dovanoja gėlių, saldainių ir romantiškai tau žada žvaigždes ir dangų, bet kai konkrečiai duoda suprasti, kad nori su tavimi šeimos ir vaikų. Jei jis to nenori, tai vadinasi ne pakankamai stengiasi ir myli.
Nasturcija
Na, atsakant i temos klausima, visu pirma manau, kad ne nuo taves nenori, o apskritai nenori. O nenori mano nuomone del to, kad bijo atsakomybes, gal zino, kad vaikai kainuoja ir skyrybu atveju alimentai mokami. O bijot gali ir del ateities- ar visa gyvenima busite kartu ir neteks jam po to alimentus dar vienam vaikui moket. O kodel bijo juk suprast galima- santykiai su 2 moterim jau nenusiseke. O visi mes karta apsidegine, po to atsargesni bunam.
Pvz. mano eks vyras irgi nenori daugiau vaiku biggrin.gif Nes buvo ir tampymosi po teismus ir moka dabar nemazus pinigelius. Tai sake dabar vaiko noretu nebent jei ten butu viskas superrimta ir butu super uztikrintas del ateities. Gal ir tavo atveju kazkas panasaus.
makaroni
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 17, 13:39)
"Smalsute",kai mes vaziavome cia gyventi tai as jam pasakiau,kad siuo metu vaiku nenoriu,gal kada nors...jis sutiko. Dabar as ju noriu ir manau kad tai normalu..taip, as jam ir jis man nieko nezadejo,bet gi zmones keiciasi,as gi dabar visai kitaip mastau ir matau pasauli nei pries 1,5 metu kai cia vaziome. Teisingai,jis man ne vyras,as jam ne zmona,bet jei jau mes kartu gyvename tai as manau turiu teise kazko reikalaut..a ne... ? verysad.gif
*

kaip sekasi jums dabar?
paskaicius sita tema mane net persmelke blogi prisiminimai. verysad.gif Turejau as ilga draugyste su zmogum.. net 6 metus ji tesesi, kol as uzsinorejau seimos ir vaiku.. va tada viskas ir subyrejo. Nutraukti bendravima buvo ziauriai sunku, BET tai buvo geriausias sprendimas mano gyvenime. Sutikau nerealu zmogu, kuris mane kasdien stebina, lepina ir netgi musu norai sutampa! ax.gif iki tol reikejo man derintis ir taikytis prie kazkieno noru, o dabar net ir derintis nereikia, nes musu noras vienas - but kartu, seimoje ir augint vaikus! blush2.gif vat dabar ir pradejom "meginti" nestuke.gif labai laukiu to neshtukinio jausmelio lotuliukas.gif tongue.gif
Taigi, stiprybes visoms, turincioms priimti SPRENDIMUS..
*smilgele*
sveikutes 4u.gif
paskaicius si foruma ir as uzsimaniau pasisakyti smile.gif
manau, kad vyrai kurie nemyli savo moters, nenori su ja tureti vaiku. aisku, yra daug priezasciu, del kuriu pastojimas yra atidedamas, bet nereiskia, kad partneriai apie tai nekalba ir neplanuoja.
mes su MB taip pat atideliojom del tam tikru priezasciu: mokslai, karjera, netinkamos gyvenimo salygos. Mes visada pakalbedavom apie tai, kad labai norim mazylio ir kad butinai planuosim nestuke.gif dabar mes planuojam smile.gif dabar MB turbut labiau negu as uzsideges kuo greiciau pasiekti tiksla biggrin.gif
linkiu visoms rasti bendra kalba su savaisiais del vaikuciu 4u.gif
makaroni
QUOTE(*smilgele* @ 2009 05 27, 12:41)
sveikutes 4u.gif
paskaicius si foruma ir as uzsimaniau pasisakyti smile.gif
manau, kad vyrai kurie nemyli savo moters, nenori su ja tureti vaiku. aisku, yra daug priezasciu, del kuriu pastojimas yra atidedamas, bet nereiskia, kad partneriai apie tai nekalba ir neplanuoja.
mes su MB taip pat atideliojom del tam tikru priezasciu: mokslai, karjera, netinkamos gyvenimo salygos. Mes visada pakalbedavom apie tai, kad labai norim mazylio ir kad butinai planuosim nestuke.gif  dabar mes planuojam smile.gif  dabar MB turbut labiau negu as uzsideges kuo greiciau pasiekti tiksla biggrin.gif
linkiu visoms rasti bendra kalba su savaisiais del vaikuciu 4u.gif
*

Smilgele o kas tas MB? 4u.gif
rubija
QUOTE(makaroni @ 2009 05 29, 10:58)
Smilgele o kas tas MB? 4u.gif
*

MB-mano brangusis(vyras)
TB-tavo brangusis mirksiukas.gif
VaiPė
Pirmoji mano santuoka subyrėjo.Viena iš priežasčių buvo vyro nenoras turėtų vaikų biggrin.gif Sutikau iš kart žmogų su kuriuo absoliučiai visi norai ir svajonės sutapo tongue.gif Po mėnesio draugystės pavyko pastot rolleyes.gif Nors daug kas sakė,kad "oi kvailelė,tik išsiskyrei,jau su kitu vaikų prisidarei.Paliks,pames jis tave" doh.gif Dabar laukiamės antro,tai kai kurie iš vis baisybes šneka lotuliukas.gif Sunku žmonėms suvokti,kad kartais atrandi tą tikrą antrą savo puselę.
Tad patarimas vienas,negaišk savo brangaus laiko su žmogus,su kuriuo tau visiškai nepakeliui mirksiukas.gif Pirmiausia mylėk save,gerbk savo norus mirksiukas.gif
0desa
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 16, 18:55)
*

Sveikute
paskaicius tavo istorija pasidare ir liudna ir pikta ant taves (tik neuzpyk 4u.gif ) kaip gali gyventi su tokiu zmogumi, kuris neturi jokiu ateities planu, nesuprantu ko tu lauki, jei jis pasake, kad nenori daugiau vaiku- naudojasi tavimi kaip irankiu ir lovoj ir kai pasiima savo vaikus. manau sukelk skandala ir jei jo nuomone nepasikeis del vaikelio, tai lek i Vilniu neatsisukdama,nera ko laukti, pati suprask, kad tas zmogus ne tau, lai susiranda kokia boba su 5 vaikais ir gyvena sau laimingi, nei vienas nei kitas vaiku jau nenoredami ax.gif
tu jauna, tau visas gyvenimas dar pries akis, galva aukstyn thumbup.gif buti nestuke.gif nerelaus jausmas, ir niekam neleisk atimti i s taves tokio nuostabaus jausmo thumbup.gif
nojura
As jam esu sakiusi ne viena syki,kad tikrai nebusiu su juo ilgai jei neplanuosime seimos...o jis tik nusijuokia ir sako :"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Po tokiu zodziu zinokit net kartais verkt norisi.
*

Va čia tai komplimentas gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Marš greitai prie veidrodžio ir pasižiūrėk, sena tu ar ne. Tik savo akimis, o ne jo. Žinai, man ir tiek pat kiek tau, bet nė velnio aš sena nesijaučiu ir dar kokių 20 metų nesiruošiu jaustis tongue.gif Čia iš viso, nežinau... tai jis ką, įsivaizduoja, kad daro tau kažkokią paslaugą, nes daugiau niekam tu negali patikti. Oi koks geruolis gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Tai kas po tų 10 metų bus?
Egoiste26
Sveikos visos 4u.gif Cia as... Tikrai negalvojau,kad sulauksiu tiek daug patarimu. Aciu Jums!! smile.gif Siuo metu dar vis esu su savo draugu,susitarem,kad vis del to vaiku turesim,bet tik ne dabar,o po kokiu 2 metu. Vietoj vakelio isigijome suneli ax.gif o kai baigsiu mokslus gal vaikeli padovanos nestuke.gif , nenuleisiu ranku is sieksiu savo tikslo, manau,kad jau esu pasiaukely mirksiukas.gif
klaudivil
Nesikankink su tuo zmogumi ir pradek gyvenima is naujo, as turejau drauga, kuris 11metu uz mane buvo vyresnis, bet situacija kitokia buvo, jis labai daug gere ir pan, negaledavau niekur iseiti, net su draugais neleisdavo pabuti, priekaistai... tam turejo buti galas, man paciai visa tai igriso ir radau kita zmoguti del kurio pasiryzau ji palikti... aisku man su kitu zmoguciu nieko nesigavo, bet turiu dabar mylinti vyra, kuris manes tikrai nepaliks, rupinsis ir pan... Laikykis ir griebk jauti uz ragu 4u.gif mirksiukas.gif
S@msara
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 16, 18:13)
"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Po tokiu zodziu zinokit net kartais verkt norisi.
*

Nemanau, kad tikrai (ir sveikai) mylintis zmogus gali istarti tokius zodzius. Kalbu apie gilia meile... Taigi, kiekviena minute praleista su juo yra tik laiko praradimas. O dar labiau kai kalba eina apie vaiku turejima. Metai pas moteris greiciau pralekia, nei pas vyrus. Vyras ir 60 -ties dar gali tureti vaiku, o moteris... Pergalvok ramiai apie viska mirksiukas.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 16, 20:00)
O ar kalbėjotės apie tuos norus ir poreikius prieš kartu apsigyvendami? Nepanašu. Vadinasi ir kaltinti neturi kuo, nes ne vyro, o Tavo poreikiai pasikeitė. Jei nesi jam net žmona, kodėl manai, kad susilaukti bendrų vaikų - savaime suprantamas dalykas? Negali iš žmogaus reikalauti to, ko jis Tau nežadėjo.
Beje įdomus požiūris - vaikus laikyti klaidomis. blink.gif Kiek suprantu, Tavo sugyventinis tas savo "klaidas" visai myli ir čia jam nieko netrūksta, o teisę daugiau vaikų nenorėti turi ne mažesnę, nei Tu - jų norėti.
*

I savo retorini klausima atsakete pati. Metai eina, zmogus keiciasi. Yra normalu mylint zmogu ir ilgiau ji pazinus - atsiranda noras tureti su juo vaiku, kurti seima. Man idomu kelintam amziuje Jus gyvenate doh.gif .
bakatita
Nepykit, bet perskaičius pagalvojau, kad ar nebūsit jus ta trečia moteris, kuri augina jo vaiką, o jis su ketvirta gyvens, kol ji nepnestes... Yra toks vyrų tipas, kur moterys domina, kol vaikų nera, jiems atsiradus automatiškai vyrams mažiau dėmesio, o ir sexas ne bet kada ir ne bet kur ir ne tik kada norisi blink.gif Atsiprašau, jei jūsų draugą paskatino tas kitas dvi moteris palikti kitos priežastys. bet jus gerai pagalvokit. jei vyras tikrai myli moterį, jos vaikų irgi nori, o tie atideliojimai, po metų, dviejų ir t. t. tai tik laiko tempimas. Sekmes jums 4u.gif patyrusi motinystės laimę i daug ką kitaip paziūrėsit ir prioritetus perdeliosit, tikrai 4u.gif
S@msara
QUOTE(bakatita @ 2009 06 03, 12:03)
jei vyras tikrai myli moterį, jos vaikų irgi nori, o tie atideliojimai, po metų, dviejų ir t. t. tai tik laiko tempimas. Sekmes jums 4u.gif patyrusi motinystės laimę i daug ką kitaip paziūrėsit ir prioritetus perdeliosit, tikrai 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
d-krall
QUOTE(Egoiste26 @ 2009 03 16, 20:13)
*

Va, dabar tai supykau rimtai. Nafik jį. Jūroje pilna žuvų, kaip sakoma. Grįžk į Vilnių ir kuo greičiau, kam tau reikia tokio vyro, kuris taip kalba? O tas "kur aš dėsiuos", skamba labai jau neryžtingai, dauguma moterų nepalieka antrų pusių ne todėl, kad nori būti su juo, o todėl, kad bijo pražūti. Nesuprantu 27 - daug?????? Sakyčiau - gyvenimo pradžia tik.
lauroone
Atsiprasau... bet juk esi protinga moteris, o ne paaugle doh.gif GYVENIMAS turi buti kuriamas kartu!.. SEIMA turi buti kuriama kartu!.. VAIKAI turi buti planuojami ir laukiami kartu, o ne - as jau turiu vaiku, o del taves ir tavo jausmu man nusispjaut!!!
rolleyes.gif
Violeta*
Vienareikšmiškai - sugyventiniui toks gyvenimas patogus - vadinkit tai realiais vardais..Tu ne žmona, sugyventinė. Kitas dalykas - jis jau turi du vaikus, jo egzistencinis poreikis jų turėt, palikt kažką po savęs jau realizuotas. Dabar
jam aktualus vaikų išlaikymo klausimas. Iš vsko ką parašei, matosi, kad tau jis labiau reikalingas buvo ir yra, nei tu jam. Galbūt iš anksto siejai su juo šeimos viltis..Nors vyras turintis dvi moteris, su kuriom sugyventi du vaikai..Turėjo būt toks sprendimas rimtai apsvarstytas..Visai juk kita patirtis tavo ir jo..Ir kam tau būt trečia ar n-tąja..Kai gali pati gali viską išgyvent nuo pradžių..

Dabar jau bunda motinystės instinktas..Po kelių metų jis bus pačiam pike..

Toks vyras iš kurio reikia maldaut galimybės turėt vaiką - ne vyras...Pasakyčiau grubiau žymiai..Reikia nemokamo sekso be įsipareigijimų..ir tiek..Toks nėra iškankintas vienatvės..Nesupranta, kokia vertybė yra moteris, norinti šeimos, vaiko, rimtų santykių..

"kur tu desis,pasiziurek kiek tau metu ,kam tu busi reikalinga..." Palik tu jį..Pamatysi -bus geriausias priimtas sprendimas. Man buvo panaši situacija kažkada, prieš keturis metus..

Ir dar - dabar kaip rašai, bedarbė esi..Keisk padėtį, grįžk į Vln..Ieškok darbo..Čia galimybių daugiau..O provincijos miestelyje ir 25 gali būt "gerai išsilaikiusi"..sėkmės ir drąsos.
jurgitux1978
sveikute, perskaičiau viską ir ka galiu pasakyti, jei tavo draugas nenori turėti bendrų vaikučiu, žinok jis tavęs nemyli ir jis yra nevertas tavęs. greičiau palik tu ji ir važiuok į vilniu gyventi ten ir darba greitai susirasi ir ji pamirši ir nepastebėsi kaip šalia atsiras žmogus kuris nonės sukurti šeima su tavimi.

bet jei tu pasiliksi su juo, norėčiau išgirsti ka jis tau pasakys po tų 2metų. ka paskui išsigysit gal kačiuką. bet kad bendra vaikuti tai kažkaip netikiu
zitjo
Vaikas- tai taip suptilu...idealu kai abu partneriai geranoriškai planuoja atžalas.
Nuskambėjusi istorija tiesiog negraži schmoll.gif . Ne todėl, kad partneris dar nenorėtų vaiko, o todėl, kad jis tavęs negerbia, nereikia jam tavęs kaip moters doh.gif . Su tokiu vyru pati pražūsi ir vaikui bus trauma. blush2.gif

Mano draugas yra minėjęs, kad vaikų gal ir nenorėtų..., bet aš turiu vaiką iš pirmos santuokos wub.gif ...be to, yra tam tikrų aplinkybių, kurios verčia jį taip mąstyti (jis pats neturėjo tėčio doh.gif ). Mes planuojame. O juk negirdėjau iš jo lūpų"niekada" biggrin.gif
Jamaica 06
mažylėle, t.y. Egoiste 26, bėk nuo jo neatsigręždama... schmoll.gif jei jau dabar taip drįsta kalbėti, tai patikėk, anksčiau ar vėliau pats tave pames (geriau jau anksčiau) , o kuo ilgiau lauksi - tuo bus sunkiau...
Blemba kaip aš tokiam duočiau... bash.gif box.gif protest.gif aggressive.gif
zitjo
ot , teisinga nuomonė thumbup.gif . neprošalo kailį tokiam išvanoti lotuliukas.gif
saldainia123
Sveika 4u.gif Paskaicius tavo istorija taip liudna pasidaro... Nepyk,bet kartu ir pikta.. Nejaugi tu nori tokio gyvenimo? Tikrai nesmerkiu,kad jis turi vaikuciu su kitomis moterimis,nes vaikai teikia tik dziaugsma,taciau jej jau tu tiek del jo paaukojai jis tikrai galetu pasiaukoti del taves. Suprantu,kad sis zmogus tau labai brangus (kitaip nebutum del jo pasiaukojus),bet atimti motinyste is moters..tai apsurdas. Juk tai pats nuostabiausias jausmas.. Gal tiesiog tu mazai su juo apie tai kalbi? Gal visgi tau pavykstu ji itikinti,kad galetum pastoti ir jis dar kart galetu tapti puikus tevas! mirksiukas.gif sunku net kaska patarti,tiesiog norisi uzduoti tik viena klausima- ar tu tikrai nori tokio gyvenimo??? g.gif
Suleima
Man irgi paskaičius tavo istoriją pikta, liūdna ir gaila tavęs. Aš tavo vietoje bandyčiau susirasti darbelį ir sau tyliai pastočiau. Nepatiktų jam - grįščiau į Vilnių. Bet manau jinai apsidžiaugtų, gal tik dabar taip šneka. Negi jis galvoja kad visą gyvenimą tu tenkinsies tik Jo vaikais...
mamanicka
Sveika,perskaiciau tavo istorija ir mano nuomone begti nuo tokio... Visu pirma jo pasakymas kur tu desies kam tu reikalinga?Kas cia per zodziai mylimai moteriai?Jus kaip suprantu nesate apsizenije?Tai kaip kalbetu jai jau butumet vede kokiu 10metu????? blink.gif Visu antra ka reiskia nenoriu vaiku as jau turiu blink.gif na cia jau visai virsune!!!Reiskia tu del jo pasiaukojai,kaip sakai gera darba,draugus savo miesta o jis ka gali tau uz tai atsiliginti tai atvezti ziureti savo vaikus,na gal busiu per bjauri bet jei as buciau tavo situacijoj tai taip jau atrezciau kad ta pacia pats mane paliktu,metai bega,tau nera daug bet....nera ir 15 o laukti su tokiu asilu dar 2 metus dar 2 metus dar 5 metus,liksi be nieko be darbo,be seimos,be draugu,be VAIKO!!!!ir tada niekam nebusi reikalinga!!!!!!!NEUZKA SU TOKIU NEBUCIAU!!!!!!!!Jei pridirbo vaiku jo reikalas bet turi salia moteri kuriai reikia seimos o ne aukles darbo xamas ir tiek schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.