Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking priemonės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aasta
miglota, as noreciau 4u.gif
ader
as irgi noreciau kazkokio zurnaliuko SB. O jei atvirukininkem idomu tai turiu du zurnaliukus skirtus atvirukams , galeciau perleist. Docrafts CREATIVITY
Skrebuke Irma
Pastaruoju laiku susilaukiau porą až ta pačia tema: Sizzix kirtimo aparatas. Tad kad nesikartoti ir kas kart tą patį rašyti, nusprendžiau čia atsakyti- galbūt ir kitom pravers 4u.gif
*Visų pirma, aš neturiu Sizzix Big Shot, o miniatūrinį Sizzix sidekick. Sidekick kerta ribotas kirtimo plokšteles (man tinka jei pageidauju išsikirsti kelias 2 x 2 colių Quickutz (QK) raideles.

Sizzix BIG Shot sulaukė puikiausių įvertinimų JAV forumuose, tik geriausi atsiliepimai.
user posted image

***Svarbu: Manau pas daug ką neteisingas supratimas kad kirtimo mašina yra ta kuri kerta: ar tai popierių, audinį, kartoną ir t.t.
Kas kerta tai ne aparatas o kirtimo plokštelė
Norint iškirsti kartoną, audinį, kanvą, bei plonesnį metalą bei plastiką yra būtina vartoti Sizzix Steel-rule die tipo kirtimo plokšteles. Jos masyvios, o storos kempinės viduje paslėpta ta gili plieno britva/peiliukas (čia nuoroda į tą originalų Sizzix Steel rule die tipo kirtimo plokštelę. Foto rodos kad ji išėmė tą kvadratinį peiliuką.

*Šių metų CHA parodos naujiena tai kad Tim Holtz + Sizzix tapo partneriais išleisdami asortimentą Tim Holtz brendo steel rule die kirtimo plokšteles (pavaizduotos apatinėj foto)...grožis wub.gif
user posted image
*Kokio storio kartoną ar audinį steel-rule plokštelės kerta nž, tiesiog reikia pamėginti, eksperimentuoti. Žinau kad kanvą (kaip sticky-back canvas), kerta lengvai, o kitus audinius kaip džinsų medžiagą, nž. Skaičiau kad patariama paruošti medžiaga krakmolu arba "fabric stiffener" kad medžiagą padarytų stangresnę kirtimui (reikėtų pačiai pamėginti ir Jum atreportuoti mirksiukas.gif )

*Mano dabartinis kirtimo aparatas yra QK Epic Six.
user posted image
čia super youTube video apie QK Epic6 (taip pat demonstruoja kaip vartoti su tom 'Steel rule die' kirtimo plokštelėm)
Su papildomom dviem akrilinėm plokštelėm, Epic 6 priima ir Sizzix steel-rule plokšteles. Turiu keletą naujų Tim Holtz plokštelių tad reikės išbandyti kirsti audinį ir kartoną.
user posted image
Tokio tipo (ir panašios kitų firmų) kirtimo plokštelės (pavaizduotos foto viršuj), nepajėgia kirsti kartoną ar audinį. Ką aš darau norint iškirsti plonesį kartoną su tokiom QK plokštelėm (tokį kartoną kuris tipiškai būna raštuotų popierių rinkinukuose viršelio nugaroj), tai įkertu kartoną, o toliau dabaigiu iškirsti su peiliuku..

user posted image
*Toliau, šios vasaros CHA debiutas buvo Tim Holtz/Sizzix brendo elektrinės kirtimo mašinėlės "Vegabond" kuri esa 'vintage' stiliaus lagaminas. Parduotuvėse bus prekaujama vėlyvą rudenį. Vegabond priima aplamai visas kirtimo plokšteles.
čia yra video apie Vegabond thumbup.gif
*(Mano QK Epic 6 bus parduotas, o Vegabond priglaustas ateity cool.gif
bambooce
Sveikutes,

turiu klausymuka visoms: kur perkate Tim Holtz rasalo padekus? kiek mokate?

user posted image

stai tokius?
ader
siunciames is uzsienio dazniausiai, kainos ivairios buna. bet ju yra ir lietuvoj tik brangiau.
bambooce
QUOTE(ader @ 2010 08 29, 13:58)
siunciames is uzsienio dazniausiai, kainos ivairios buna. bet ju yra ir lietuvoj tik brangiau.
*

kiek mokat siusdamos is uzsienio? lietuvoj maciau po 24lt g.gif
ader
ivairiai, bet pigiau nei 24 lt.
yrakaipyra
taigi, dabar gal rasysiu tinkamoj temoj smile.gif

gal galit paaiskinti kas ta crepla ir su kuo jinai valgoma? smile.gif

ir dar jusu nuomone del sito saito http://www.paper-n-fashion.lt/popierius-at...p;limitstart=45

aisku, cia ne skrebo formatas, bet vis gi..ka manot?
yrakaipyra
gal as nemoku ieskoti, bet apie spaudus kalbant tai toks vaizdas, kad visos lt e-pardes ima juos is vieno tiekejo, nes kiek perziurejau visur tie patys, tik kaina kai kur skiriasi.jokios ivairoves, pasirinkimo schmoll.gif
Glidė
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 29, 22:11)
taigi, dabar gal rasysiu tinkamoj temoj smile.gif

gal galit paaiskinti kas ta crepla ir su kuo jinai valgoma? smile.gif

ir dar jusu nuomone del sito saito http://www.paper-n-fashion.lt/popierius-at...p;limitstart=45

aisku, cia ne skrebo formatas, bet vis gi..ka manot?
*

Man tai aukstos kainos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 08 29, 22:37)
gal as nemoku ieskoti, bet apie spaudus kalbant tai toks vaizdas, kad visos lt e-pardes ima juos is vieno tiekejo, nes kiek perziurejau visur tie patys, tik kaina kai kur skiriasi.jokios ivairoves, pasirinkimo  schmoll.gif
*

Tu apie stampukus? Kad ju paklausa Lietuvoje nedidele, tai nera tikslo pardavineti labai ivairius ir brangius mirksiukas.gif
yrakaipyra
QUOTE(Glidė @ 2010 08 30, 10:26)
Man tai aukstos kainos rolleyes.gif
Papildyta:

Tu apie stampukus? Kad ju paklausa Lietuvoje nedidele, tai nera tikslo pardavineti labai ivairius ir brangius mirksiukas.gif
*

tai ta ir noriu pasakyti, kad dziunglese gyvenam lotuliukas.gif

va ka uzmaciau, kainyte thumbup.gif bet kaip nusipirkti, cia kitas klausimas g.gif

http://www.joann.com/joann/catalog/product...DID=xprd1057135

http://www.joann.com/joann/search/searchal...equestid=407485
ader
is joan galima pirkti per tarpininkus, kainuos dar papildomai atsiuntimas.
yrakaipyra, ziuriu tave vis prie visokiu vaikisku dalykeliu traukia smile.gif
yrakaipyra
QUOTE(ader @ 2010 08 30, 18:49)
is joan galima pirkti per tarpininkus, kainuos dar papildomai atsiuntimas.
yrakaipyra, ziuriu tave vis prie visokiu vaikisku dalykeliu traukia  smile.gif
*

ka cia slepti, suvaikejau truputuka nuo vasario biggrin.gif
o jei rimtai, tai viskas del dukrytes:albumas ir sita nauja veikla mano ax.gif
ader
mano lygiai taip pat, nuo dukters prasidejo tikras skrebas, bet kazka panasaus dariau jau ir sunui. smile.gif
beje jei vilniuj gyveni, tai siandien papirkau kliju juosteliniu nebrangiai dolovijos pardutuvej sevcenkos gatvej. yra krasto ir kampo skylamusiu nebrangiu. rasikliu ivairiu ir teptukiniu ir flomasteriu plonyciu. paziurek ju internetini www.dolovija.lt
yrakaipyra
QUOTE(ader @ 2010 08 30, 21:35)
mano lygiai taip pat, nuo dukters prasidejo tikras skrebas, bet kazka panasaus dariau jau ir sunui.  smile.gif
beje jei vilniuj gyveni, tai siandien papirkau kliju juosteliniu nebrangiai dolovijos pardutuvej sevcenkos gatvej. yra krasto ir kampo skylamusiu nebrangiu. rasikliu ivairiu ir teptukiniu ir flomasteriu plonyciu. paziurek ju internetini www.dolovija.lt
*

ne is vln ax.gif
paziurejau, buvau radus sita psl.ir anksciau, rasciau ko isigyti, bet nesupratau ju pristatymo kainos..cituoju:
Pristatymo mokestis:
- pristatome nemokamai, jeigu užsakymo suma yra 400 Lt su PVM ir daugiau.
- kitais atvejais už pristatymą imamas 50 litų mokestis. Ši suma bus pridėta prie Jūsų pirkinių krepšelio kainos, kai įvesite pristatymo adresą. blink.gif

p.s. siandien dar parsinesiau tuso, fimo, popieriaus..zodziu, perku perku, jau vyras kreivai ziuri rolleyes.gif reikia pristabdyti.
bandysiu ka nors per sia savaite paskrebenti ir butinai parodysiu, kad patartumet ir ivertintumet.ir,zinoma, kritikos lauksiu biggrin.gif 4u.gif

prisiskaiciusi scrapping.lt patarimu pabandziau popieriu "pasendinti" su kava ir arbata.gavosi visai neblogai, krasciukai net kaip apdeginti thumbup.gif sekantis bandymas bus lipinti servetele prie popieriaus ax.gif
Skrebuke Irma
Niu, kadangi užsivedė kalbos apie Distress rašalus, kviečiu pasižiūrėti mano bloge kas do Distress gyvatukė pas mane į namus šiandien atšliaužė wub.gif
Galbūt ne man vienai pravers toks visų Distress spalvų katalogavimas? smile.gif
čia
ader
yrakaipyra, maniau tu vilniete, ta parduotuve tai tikrai pigi, bet va pristaqtymas ju tai super brangus, gal yra kas nuperka, nusiustu tau paprastu pastu.
Skrebuke Irma
Die Cuts with a View isleido nauja, ju stiliui visai nebudinga rastuotu popieriu kolekcija: A Colorful Life: Rastas panasus i tapyba...labiau "prie meno"
cia nuoroda
Kaip jum...patinka ar ne?
Glidė
Toks idomus, bet man per margas, na ne mano stiliaus, nezinociau kur toki panaudoti ax.gif
yrakaipyra
patinka patinka, labai grazus smile.gif nooorimmm smile.gif
Papildyta:
siek tiek ne i tema pasisakysiu ax.gif

kadangi yra tema "Skrebinimas", manyciau, kad protinga ir logiska butu sita tema pavadinti "Skrebinimo priemones" ax.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Glidė @ 2010 09 02, 09:37)
Toks idomus, bet man per margas, na ne mano stiliaus, nezinociau kur toki panaudoti ax.gif
*

drinks_cheers.gif nelengva tokį popierių naudoti. Nebent su j/b nuotraukom arba karpyti ir mažom dozėm panaudoti. Bet man patinka toki laisvi padažymai...gal lapą, du nusipirksiu išmėginti g.gif
ader
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 14:47)

kadangi yra tema "Skrebinimas", manyciau, kad protinga ir logiska butu sita tema pavadinti "Skrebinimo priemones"  ax.gif
*

kai prikalbesim sita, nauja pavadinsim kaip priklauso mirksiukas.gif

man faini popieriukai, kaip zinia as kartais tokius naudoju visokiu margus ir ne gabaliukais o cielus , kuomet integruoju nuotraukas lotuliukas.gif
efauto
man labai grazus popieriukai smile.gif
yrakaipyra
prasysiu pagalbos skrebukes Irmos...

http://www.joann.com/joann/search/searchal...equestid=168086

ar sitame sale yra naudingu dalykeliu, atitinkanciu kaina, ka tikrai butu verta uzsisakyti?
atsiprasau uz laiko gaisinima ..
*MAGIC*
Noriu sužinoti nuomones apie šitą aparačiuką "Spellbinders Wizard"
user posted image

Norėčiau jį panaudot vietoje spausdinimo preso (su mažais linoraižiniais, galbūt ateity su spec. savos gamybos tekstūrom reljefui ir panašiai)
Visiškai mėgėjiško lygio naudojimui, ta prasme ne "fabriko" tempais smile.gif
Pagal mano apžiūras iš nuotraukų/aprašymų/ demonstracinių filmukų šis atrodo paprastos ir tvirtos konstrukcijos.
Gal kas gali pasidalint praktiniais pastebėjimais.

("tikro" preso neįperku, o nagingų vyrų, kad sukonstruotų, šalia neturiu)
Skrebuke Irma
QUOTE(yrakaipyra @ 2010 09 02, 12:01)
prasysiu pagalbos skrebukes Irmos...

http://www.joann.com/joann/search/searchal...equestid=168086

ar sitame sale yra naudingu dalykeliu, atitinkanciu kaina, ka tikrai butu verta uzsisakyti?
atsiprasau uz laiko gaisinima ..
*

yra tikrai mirksiukas.gif Joann parduotuves (realios ir e-parduotuves), turi nemaza skrebo skyriu. Tie Die Cuts with a View popieriu rinkiniai neblogi. Neperseniausiai issirinkau si Linen Closet rinkini kurio zalsva popieriu panaudojau paskutiniam skrebuky.
Aplamai nz kodel Joann raso kad 'sale kaina' popieriu yra $9.99 kadangi tokia kaina visada tu rinkiniu, net naujai isleistu. Joann yra geriausios kainos pirkti DCWV rinkinius thumbup.gif
Visko ten yra: ir firminiu, naujai isleistu SB priemoniu ir Joann savo brendo..., priklauso ko tau reikia mirksiukas.gif
Bet Joann parduotuves JAV kaip McDonalds: kiekvienam rajone ir beveik ant kiekvieno kampo biggrin.gif biggrin.gif pasitiket tikrai galima.
Pagal mano apžiūras iš nuotraukų/aprašymų/ demonstracinių filmukų šis atrodo paprastos ir tvirtos konstrukcijos.
Gal kas gali pasidalint praktiniais pastebėjimais.

realiai neesu naudojus Spellbinders, tiktai pacias kirtimo ploksteles kurias naudoju savam Quickutz...tad neturiu praktisku patarimu, bet girdziu neblogus atsiliepimus.
baltagėlė
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2009 08 06, 07:50)
irmulia anksčiau buvau rašius kad aliumininė folija naudojama pagaląsti skylamūšius bet pasidairiau 'inetinėse platybėse ir sužinojau kad per silpna folija...tad naudok pepsi ar pan. skarbonkes....
pažiūrėk video čia
*

Sveiki smile.gif noriu paklausti ar bandėte kas taip pagaląsti skylamušius? Turiu keletą, kurie jau nedailiai iškerta, vienas tai beveik naujas doh.gif Norėčiau pagaląsti, bet bijau, kad dar labiau nesugadinčiau ax.gif Ar pasiteisino kam toks būdas?
Skrebuke Irma
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 07:37)
Sveiki  smile.gif noriu paklausti ar bandėte kas taip pagaląsti skylamušius? Turiu keletą, kurie jau nedailiai iškerta, vienas tai beveik naujas doh.gif Norėčiau pagaląsti, bet bijau, kad dar labiau nesugadinčiau ax.gif Ar pasiteisino kam toks būdas?
*

pasiteisina tvirtesniem, stambesniem skylamusiam tokiem kaip Big Bite arba tokiem Marvy Uchida:
user posted image
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių kaip tokių schmoll.gif
user posted image
baltagėlė
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2010 09 03, 16:09)
pasiteisina tvirtesniem, stambesniem skylamusiam tokiem kaip Big Bite arba tokiem Marvy Uchida:
Nemėginčiau ant tokių mini skylamūšių  schmoll.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Tai gal tokius mažesnius pagaląsti folia ar viskas niekuo nebegalima?
remini
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 09 02, 19:23)
Noriu sužinoti nuomones apie šitą aparačiuką "Spellbinders Wizard"
*

aš turiu tokį ax.gif kai kitokių nebandžius, tai man šitas thumbup.gif labai sunkus ir tvirtas mirksiukas.gif
Mercredi
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 18:11)
Ačiū už atsakymą 4u.gif Tai gal tokius mažesnius pagaląsti folia ar viskas niekuo nebegalima?
*

Esu skaičius, kad aliuminio folija galima galąst. 4u.gif
Skrebuke Irma
QUOTE(Mercredi @ 2010 09 03, 11:34)
Esu skaičius, kad aliuminio folija galima galąst.  4u.gif
*

drinks_cheers.gif tie smulkesni skylamusiai puikiai su aluminio folija wink.gif
Zmogiuke
Nezinau, ar bus naudinga, bet pasidalinsiu info smile.gif
Uztikau labai didele audiniu parduotuve vilniuje - salia Kalvariju turgaus. Daugybe visokiu medziageliu, pardavineja ir mazais gabaliukais. Taip pat ten daug visokiausiu nerinuku, saguciu ir juosteliu. Man patiko, grizau su maisu atraizeliu doh.gif
Emmy
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 04, 17:57)
Nezinau, ar bus naudinga, bet pasidalinsiu info smile.gif
Uztikau labai didele audiniu parduotuve vilniuje - salia Kalvariju turgaus. Daugybe visokiu medziageliu, pardavineja ir mazais gabaliukais. Taip pat ten daug visokiausiu nerinuku, saguciu ir juosteliu. Man patiko, grizau su maisu atraizeliu  doh.gif
*

gariūnuose irgi yra audiniuose ir pagrindiniam turguj visko ir pigiau, juostelių - gėlyčių, meškiukų, drugelių, atskirų gėlyčių, kaspinėlių, visokių nėrinukų, karoliukų ir t.t.
lauramama
Gal kam bus idomu? Ziureti 406posta:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry40496197
Leja1
Mergaites, gal kas nepatinges paaiskinti kuo skiriasi Distress, Glitz ir Glitter Glue Stickles''ai??? Ant paveiksliuku man jie visi vienodai blizga. Aciu.
Zmogiuke
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 23, 12:20)
Mergaites, gal kas nepatinges paaiskinti kuo skiriasi Distress, Glitz ir Glitter Glue Stickles''ai??? Ant paveiksliuku man jie visi vienodai blizga.  Aciu.

Ar skubiai reikia atsakymo?
Savaites pabaigoje, o gal kitos savaites pradzioje tureciau gauti kelias rusis tu stickles, ir galesiu papasakoti.
Leja1
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 23, 12:33)
Ar skubiai reikia atsakymo?
Savaites pabaigoje, o gal kitos savaites pradzioje tureciau gauti kelias rusis tu stickles, ir galesiu papasakoti.
*

Oi, buciau labai dekinga, ne neskubiai, turiu 9 vnt, bet visi Glitter Glue mastau.gif blizguciai ir tiek...
Skrebuke Irma
***Dėmesio Dėmesio receptinių skrebukės!!!
Pranešimas kad Melissa Frances išleido naują virtuvės 'vintage' leidiny: Kitschy Kitchen:
čia jų yra wink.gif
Kadangi jau ne pirmą receptinę čia užmačiau, galbūt kuriai iš jūsų pravers 4u.gif

lipdukai/kortelės
user posted image
ir mini albumam lapai:
user posted image

Glidė
Kad cia jau beveik nieko daryti nebereikia, tik susegti lotuliukas.gif
ader
faini popieriukai. vieninteli trukuma matau, kad uzrasai angliski doh.gif ir vel eilini karta tenka pavarvint seile, ir imtis didelio ranku darbo viskam sulietuvinti. smile.gif
Glidė
QUOTE(ader @ 2010 09 24, 08:33)
faini popieriukai. vieninteli trukuma matau, kad uzrasai angliski  doh.gif ir vel eilini karta tenka pavarvint seile, ir imtis didelio ranku darbo viskam sulietuvinti. smile.gif
*

Koks cia didelis darbas, pamaketuoji ir uzklijuoji naujus pavadinimus ir viskas - receptine gatava cool.gif
Zmogiuke
hihi as tai matau daaaaug didesne beda nei angliski uzrasai -- ju neimanoma gauti Lietuvoj lotuliukas.gif Jau seniau klausiau Justes, sake negali gauti. O jei jau ji neturi, tai nebezinau, kur ieskot daugiau smile.gif
ader
QUOTE(Glidė @ 2010 09 24, 05:37)
Koks cia didelis darbas, pamaketuoji ir uzklijuoji naujus pavadinimus ir viskas - receptine gatava cool.gif
*

nu bet vis tiek graziau ziurisi kai jau yra pagamintas originalas nei primaketuota.

Zmogiuke, visagalis ebay yra, bet tenka pkratyt pinigine tokiems dalykams.
Glidė
QUOTE(ader @ 2010 09 24, 16:48)
nu bet vis tiek graziau ziurisi kai jau yra pagamintas originalas nei primaketuota.

Zmogiuke, visagalis ebay yra, bet tenka pkratyt pinigine tokiems dalykams.
*

Tai kad ir paciai darytis ne pigiai gaunasi rolleyes.gif
ader
tai aisku ne pigiai, bet as taip graziai ir nepadaryciau. tai pavarvinu seile, pasigroziu ir gana smile.gif
kristi13
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 09 24, 08:44)
hihi as tai matau daaaaug didesne beda nei angliski uzrasai -- ju neimanoma gauti Lietuvoj  lotuliukas.gif  Jau seniau klausiau Justes, sake negali gauti. O jei jau ji neturi, tai nebezinau, kur ieskot daugiau smile.gif
*

Kaip keista. Visi bėga nuo tų užrašiukų o tau ir reikia lotuliukas.gif
Kai perku štampukus visada stengiuosi kad jų nebūtų
Zmogiuke
QUOTE(kristi13 @ 2010 09 25, 22:24)
Kaip keista. Visi bėga nuo tų užrašiukų o tau ir reikia lotuliukas.gif
Kai perku štampukus visada stengiuosi kad jų nebūtų
*

ne, ne tai, kad reikia uzrasiuku. Tiesiog apie pacius popieriukus kalbu - juk ne visi jie su uzrasais. Bet kad nera taip paprasta juos gaut, va todel mane nervina smile.gif
ader
http://www.scrapping.lt/viewtopic.php?f=48&t=415

uzeikit paziuret , gal jums reikia mirksiukas.gif
Zmogiuke
QUOTE(Leja1 @ 2010 09 23, 12:58)
Oi, buciau labai dekinga, ne neskubiai, turiu 9 vnt, bet visi Glitter Glue  mastau.gif blizguciai ir tiek...
*

Nepavyks man palygint ju sia savaitele, nes atejo siuntinys su ne tais blizguciais doh.gif Cia kaip specialiai. Na, bet vis tiek as tuos kitus uzsakinesiu, tik jau vel savaitele reikes laukti smile.gif o tada jau atraportuosiu viska.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.