Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Scrapbooking priemonės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sanrita
Relija, aš už šią idėją thumbup.gif
Tu su šiuo klausimu, mane aplenkei mirksiukas.gif
Apie pačias dovanėles jau žinojau, o tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė verysad.gif
aasta
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 23, 11:49)
tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė  verysad.gif
*

pritariu. manau, kad reikėtų dar susimesti, kad siuntimas nebūtų nuostolingas.
Miglota
as manau, kad visom prasmem pigiau butu prizini fonda laikyti lietuvoje 4u.gif todel siulyciau daugiau scrapukes nekankint su persiuntimais is savos kisenes ir organizuotis kazka vietoj smile.gif
relija
g.gif nežinau... O aš, manau, kad tai kuri laimi konkursą yra smagu gauti dovanėlę iš Scrapukės....
Bet tegu sprendžia ji mirksiukas.gif
aasta
Aš tai sutinku su tuo, kad smagu yra gauti dovanėlę iš Scrapukės, bet problema ta, kad Scrapukė už pašto išlaidas moka iš savo kišenės. g.gif
lauramama
QUOTE(aasta @ 2009 03 23, 14:59)
Aš tai sutinku su tuo, kad smagu yra gauti dovanėlę iš Scrapukės, bet problema ta, kad Scrapukė už pašto išlaidas moka iš savo kišenės.  g.gif
*

Mes kazkada sia tema berods diskutavom ir kiek pamenu, scrapuke prase neatimti is jos sito malonumo. Nebent per metus kazkad pasikeite, gal zmogus pavargo ir pan. O kodel nepasiliko siuntimo islaidoms pinigeliu? Reikia tada sumesti vel ax.gif
Agneja
man irgi atrodo, kad galima butu organizuotis vietoj 4u.gif
aasta
QUOTE(lauramama @ 2009 03 23, 15:10)
Mes kazkada sia tema berods diskutavom ir kiek pamenu, scrapuke prase neatimti is jos sito malonumo. Nebent per metus kazkad pasikeite, gal zmogus pavargo ir pan. O kodel nepasiliko siuntimo islaidoms pinigeliu? Reikia tada sumesti vel  ax.gif
*

Aš tau visiškai pritariu. Jeigu Scrapukei tai nesukelia rūpesčių, manau mes turėtumėm tik dasimesti pinigėlių ir tiek.
Skrebuke Irma
Nieko dar nesusimeskite...persiuntimui čia tik keli baksai į mėnesį--dėl tokios sumos nesubankrotuosit manęs lotuliukas.gif
Kada baigsis visi prizai, tada atnaujinsim šią temą 4u.gif
Josephin
Sveikos mergytes..ziuriu cia prizu fondas kazkox yra..kaip idomiai bigsmile.gif
prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau:
man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super thumbup.gif
aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt..
biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo doh.gif
o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super thumbup.gif , kas man labiausiai ir patinka..bandziau ir "vellum" tai liux, ejo kaip per sviesta.. zodziu..as labai patenkinta..labai patinka, kad dar ir zodziu yra kortelese..tai jau panaudojau rolleyes.gif
tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau unsure.gif tai va..daugiau nezinau ka papasakot..bet girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u mirksiukas.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 14:35)
Sveikos mergytes..ziuriu cia prizu fondas kazkox yra..kaip idomiai bigsmile.gif
prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau:
man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super thumbup.gif
aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt..
biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo doh.gif
o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super thumbup.gif , kas man labiausiai ir patinka..bandziau ir "vellum" tai liux, ejo kaip per sviesta.. zodziu..as labai patenkinta..labai patinka, kad dar ir zodziu yra kortelese..tai jau panaudojau rolleyes.gif
tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau unsure.gif tai va..daugiau nezinau ka papasakot..bet girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u mirksiukas.gif
*

as galvoju apie jo isigyjima, rankioju taip sakant pliusiukus ir minusiukus ax.gif , tai labai domina, o kaip raides ? ar gerai iskerta?
lauramama
Aciu, Josephin, kad aprasei SLICE trukumus ir pliusu. Nes galvojau ateity,jei dirbsiu su zmonem, butinai ji isigyt, kad nereiktu nesiotis savo silueto ir PC, bet matau,kad vargo labai daug su tais klijavimais popieruko, tad gal teks del jo apsigalvoti g.gif
relija
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 14:35)
girdejau, kad yra nauju korteliu isleista ir kad bus galima net embosinti si SLICE'u mirksiukas.gif
*

g.gif Kaži kaip ir su kuo ? Įdomu bus pamatyt kaip ten embosinimą padarys...
Aš jau kaip ir sočiai kol kas turiu aparatų, bet apie embosinimą dar planuoju galvoti... Kol sugalvosiu, dr ir naujų gal atsiras biggrin.gif

Josephin
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 24, 17:51)
as galvoju apie jo isigyjima, rankioju taip sakant pliusiukus ir minusiukus ax.gif , tai labai domina, o kaip raides ? ar gerai iskerta?
*

labai gerai..bent as istikruju neturiu nusiskundimu ir visus paraitymus puikiai pjauna..visi aparatai turi kokiu nors minusiuku..negali but idealus..vistik sitas ir nera pats barangiauias..sakyciau vienas is pigesniu.. ax.gif tad negali varyt dievo i medi mirksiukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 19:46)
Aciu, Josephin, kad aprasei SLICE trukumus ir pliusu. Nes galvojau ateity,jei dirbsiu su zmonem, butinai ji isigyt, kad nereiktu nesiotis savo silueto ir PC, bet matau,kad vargo labai daug su tais klijavimais popieruko, tad gal teks del jo apsigalvoti  g.gif
*

niu siaip gal netaip supratai..nera ten jokio vargo..tik kol supratau, kad tiem klijam reikia biski pradziut, negalima det ant slapiu, nes tada rimtai prikimba..o kai jie pradziuva, gali det lapa ir jis puikiai nusiima..be jokiu zymiu..o del to pasisiausimo..tai kai daug pjaustai..tas kliju sluoksnis paprasciausiai pasisiausia nuo peiliuko ir nebetaip prikimba gerai..tad reikia nuplauti, bet menkas vargas tikrai..
gali siaip ir be kliju pjaut tokias paprastas figuras, nes tie klijai laiko popieriu savo vietoj kol peiliukas brezia..

QUOTE(relija @ 2009 03 24, 20:19)
g.gif Kaži kaip ir su kuo ? Įdomu bus pamatyt kaip ten embosinimą padarys...
Aš jau kaip ir sočiai kol kas turiu aparatų, bet apie embosinimą dar planuoju galvoti... Kol sugalvosiu, dr ir naujų gal atsiras  biggrin.gif
*

niu as isivaizduoju, kad gal vietoj peiliuko tvirtinsis kox tai kitas antgalis..ar pan..bet kai ziurejau CHA reportaza apie makink memories naujienas tai atstove uzsimine apie tai cool.gif
lauramama
Man siluetas neturi isvis jokiu minusu, nu nebent tai,kad nekerta 30.5x30.5, bet cia jau ispindejimas butu blush2.gif
O dabar SOS, labai rimtai noriu paklausti. Labai noriu pabandyti tapyti su rasalu ir spec teptuku,kuris turi savyje vandens. Bet kai nustampuoju ka nors ir pradeu tapyti, man lieja nustampuoto paveiklsiuko kontura. Ar cia turi buti specialus popierius, ar rasalas kuris taip isdziuna,kad ji veikiant vandeniu - neiisilieja. O gal embosinti su gun'u, kad tureciau nejudinama kontura ir galeciau terliotis su spalvom ant jo g.gif
Skarpuke, padek!!!
Skrebuke Irma
QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 15:20)
Man siluetas neturi isvis jokiu minusu, nu nebent tai,kad nekerta 30.5x30.5, bet cia jau ispindejimas butu  blush2.gif
O dabar SOS, labai rimtai noriu paklausti. Labai noriu pabandyti tapyti su rasalu ir spec teptuku,kuris turi savyje vandens. Bet kai nustampuoju ka nors ir pradeu tapyti, man lieja nustampuoto paveiklsiuko kontura. Ar cia turi buti specialus popierius, ar rasalas kuris taip isdziuna,kad ji veikiant vandeniu - neiisilieja. O gal embosinti su gun'u, kad tureciau nejudinama kontura ir galeciau terliotis su spalvom ant jo  g.gif
Skarpuke, padek!!!
*

*** Rimtai atsakau tada tongue.gif , jei embosinsi, tada nesusilies kontūras.

Kokį rašalą naudoji dye ar pigment ar chalk ink? jei dye tai jis vandeninis ir liesis nesvarbu ant kokio storio popieriaus štampuosi. O pigment...nžn...atrodo irgi lietūsi.
relija
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 22:12)
niu as isivaizduoju, kad gal vietoj peiliuko tvirtinsis kox tai kitas antgalis..ar pan..bet kai ziurejau CHA reportaza apie makink memories naujienas tai atstove uzsimine apie tai cool.gif
*

tipo per teliką reportažą žiūrėjai cool.gif nekenčiu beee.gif
O kada pas mus per tv rodys didžiųjų firmų atstoves, kurios pasakos apie naujoves???

Eisiu geriau miegot ir susapnuosiu kokį naują aparatą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lauramama
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 23:29)
*** Rimtai atsakau tada  tongue.gif , jei embosinsi, tada nesusilies kontūras.

Kokį rašalą naudoji dye ar pigment ar chalk ink? jei dye tai jis vandeninis ir liesis nesvarbu ant kokio storio popieriaus štampuosi. O pigment...nžn...atrodo irgi lietūsi.
*

Naudojau pigmentini, liejasi siaubingai. O kai isembosinu kontura,tai man toks gana storokas jis gaunasi, nors milteliai labai smulkus g.gif Kazkuriam blog'e lyg ir maciau,kad naudoja versafine rasala. Einu pasiziureti kokiu pagrindu jie,nes neturiu tokios firmos, turiu tik versamark klijukus embosinimui.

Papildyta:
Radau aprasyma,kuris man i visus klausimu atsake thumbup.gif
Gal dar kam aktualu:
Versafine rasalai (pigmentinis) - Looking for an ink to give you extremely fine detail? An ink that you are able to watercolor or marker over and it won't bleed? Then look no further! This natural oil-based pigment ink dries instantly on matte cardstock. You won't believe it till you see it. Available in 10 colors, no inkers needed. Inkpad lasts 3-5 times longer than regular inks.
relija
įmesk nuorodą, kad apžiūrėt tuos rašalus. Gi pasizosint reikia lotuliukas.gif
lauramama
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 01:03)
įmesk nuorodą, kad apžiūrėt tuos rašalus. Gi pasizosint reikia  lotuliukas.gif
*

http://www.tsukineko.com/store/cart.php?m=...t_list&c=18
cia visi ju rasalai ir aprasymai thumbup.gif Jau issirinkau ebay, nusipirkt, nes parsisiunciau vandens pagrindu tuos markerius ir labai noriu pradet piesti, bet kad pysh gavosi su maniskiais rasalais, labai lieja unsure.gif
Sanrita
Ką jūs čia taip piešiat visos g.gif
Anuka parodykit, o tai smalsumas neduoda ramiai gyvent mirksiukas.gif
lauramama
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 25, 10:33)
Ką jūs čia taip piešiat visos  g.gif
Anuka parodykit, o tai smalsumas neduoda ramiai gyvent  mirksiukas.gif
*

As labai uzsimaniau paspalvinti stampuotus pavirsius, bet tai, kad negaliu parodyti, nes labai liejasi ir juodas rasalas tepa pavirsius.
CIA,kad butu aiskiau apie ka snekam, radau pirma pasitaikiusi pavyzdi
O dirbu su tokiom priemonem:
user posted image
user posted image
user posted image
Žiurbutis
O Lauramama, kaip aciu uz sita info!!! 4u.gif As jau seniai svaigau, kaip norejau tokiu "flamasteriu", kuriais paspalvinus galima isgauti efekta kaip vandeniniais dazais spalvinta... bigsmile.gif Reiks eit pasieskot, kur galiu surast visa sita geri... bigsmile.gif
relija
Aš tai su paprastai flomasteriais paspalvinu kai reikia, bet va ir kokybiškų neatsisakyčiau bigsmile.gif

lendu ir aš pasiaiškint

Ir dar klausimą turiu.
Gal kas nors matėt štampukų su gandrais???
LT saulele
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 10:37)
Aš tai su paprastai flomasteriais paspalvinu kai reikia
*

O kaip piešt su akvareliniais pieštukais g.gif : nupiešt ir tada sušlapint kokiu teptuku unsure.gif ?

QUOTE(relija @ 2009 03 25, 10:37)
*

vaikiškas kad ir dekovitoj yra, 4 lt. ir tavo smile.gif

user posted image
lauramama
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 11:37)
Ir dar klausimą turiu.

*

http://www.krittersinthemailbox.com/animals/stork/rhk484.htm
Pavieniu stampuku tik kelis maciau, baby rinkiniuose jie buna. O tau didelio reikia? As kazkoki turiu rinkiny vienam, bet nepamentam kokia ten jo isvaizda unsure.gif
Tau vaikisko ar realistinio reikia?
relija
Labiau realistinio....na, vaikiškas nebent koks mielas irgi, bet be vaiko snape tai būtinai lotuliukas.gif
Sanrita
Oi kokias gražiais galykiukais užsiimat thumbup.gif
Lauramama, ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Lauksiu jau gatavų darbelių clap.gif
Josephin
QUOTE(relija @ 2009 03 24, 22:15)
tipo per teliką reportažą žiūrėjai  cool.gif  nekenčiu  beee.gif
O kada pas mus per tv rodys didžiųjų firmų atstoves, kurios pasakos apie naujoves???

Eisiu geriau miegot ir susapnuosiu kokį naują aparatą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

ne neper telika per "youtube" biggrin.gif nors yra pas mus kanalas kur tik craftus rodo ir tuopaciu parduoda..tai ten daznai tokius dalykus rodo..bet as kazkaip neziuriu, nes ten daznaio atvirutes daro..

QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 23:01)

Papildyta:
Radau aprasyma,kuris man i visus klausimu atsake  thumbup.gif
Gal dar kam aktualu:

aciu uz tokia gera info thumbup.gif

QUOTE(relija @ 2009 03 25, 09:37)

Ir dar klausimą turiu.

*

as stai ka radau
user posted image

relija
Josephin, kai įmeti kažką į aptariamą temą, iškart ir nuorodą duok mirksiukas.gif
Bo paskui aš su savo "sparčiuoju" inetu galiu pražilt beieškodama lotuliukas.gif
Skrebuke Irma
Lauramama: kada galėsi parodyti savo LO...be galo man smalsu 4u.gif
lauramama
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 25, 16:52)
Lauramama: kada galėsi parodyti savo LO...be galo man smalsu 4u.gif
*

Kai padirbesiu nuo sirdies sau artimam zmogui mirksiukas.gif Dabar net konkurse nedalyvausiu, turesiu padaryti iki balandzio 12 net 3LO, jei kak bus idomu juos pamatyti imesiu nuorodele mirksiukas.gif
Josephin
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 14:40)
Josephin, kai įmeti kažką į aptariamą temą, iškart ir nuorodą duok  mirksiukas.gif
Bo paskui aš su savo "sparčiuoju" inetu galiu pražilt beieškodama  lotuliukas.gif
*

klausau pioneer.gif
http://www.blockheadstamps.com/sheets_blockheads.html
relija
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 25, 10:47)
O kaip piešt su akvareliniais pieštukais  g.gif : nupiešt ir tada sušlapint kokiu teptuku unsure.gif ?

aš bent jau taip darau. Ir aišku svarbu kaip pieši. Iš linijos jei liet bandysi, bus vienaip, jei paštrichuosi kokį plotelį - jau kitaip pasilies... bandyt reikia biggrin.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 17:08)
jei kak bus idomu juos pamatyti imesiu nuorodele  mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 03 25, 18:10)
klausau  pioneer.gif

O, liuks, lekiu žiūrėt.
lauramama
Relija, grybai CIA
Maciau kad amerikietes kazkaip nupjauna nuo sito ruletuko gumine juostele pavercia stampus ir prisitvirtina kaip plokscia stampa prie medinuko

Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalue.com/dymo-caption-man...1gpclu9prum6292
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui lotuliukas.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 23:34)
Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalue.com/dymo-caption-man...1gpclu9prum6292
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui  lotuliukas.gif
*
koks fainas daigciukas bigsmile.gif
relija
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau 4u.gif biggrin.gif
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą.
Juostelių visokių spalvų būna?
lauramama
QUOTE(relija @ 2009 03 26, 11:29)
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau  4u.gif  biggrin.gif
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą.
Juostelių visokių spalvų būna?
*

Juosteliu buna visokiu spalvu, bet neperdaugiausiai, ir prie sito aparaciuko buvo ideta trys ploksteles su dviem skirtingais sriftais ir skaiciais, bei juostele. Man tai fainas jis, jokios jegos nereikia spudziant. Embosini sau raidytes ir viskas thumbup.gif
Lawrute
...as pasigirsiu smile.gif vakar buvau tokiam namu dekoravimo centre, cia Baltarusijoj taip vadinasi prekybcentris Senuku tipo smile.gif kaip ir eiline valgykla pas juos vadinasi RESTORANAS lotuliukas.gif galima numirt is juoko lotuliukas.gif - nieko ypatingo neradau, tuo labiau kad lyginant kainas su LT tai viskas labai brangu smile.gif bet radau tokiu servieteliu kaip Toks panaudojo savo LO darytam per kursus... ir man atrododo kad papigiai ax.gif 50vnt (10cmskersmens) servieteles beveik 2LT 12vnt (28cm skersmens) servieteles beveik 3LT - labai dziaugiuosi siuo pirkiniu ir tikiuosi greitu laiku kur nors panaudoti, atvirukui ar Loliukui smile.gif gal kas nors noretu ax.gif dovanu ax.gif

user posted image

...pasigyriau doh.gif
relija
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu doh.gif

Lawrute
, geras pirkinys biggrin.gif Lauksim darbelių dabar su jom bigsmile.gif
lauramama
QUOTE(Lawrute @ 2009 03 26, 11:50)
...as pasigirsiu smile.gif vakar buvau tokiam namu dekoravimo centre, cia Baltarusijoj taip vadinasi prekybcentris Senuku tipo smile.gif kaip ir eiline valgykla pas juos vadinasi RESTORANAS lotuliukas.gif  galima numirt is juoko lotuliukas.gif  - nieko ypatingo neradau, tuo labiau kad lyginant kainas su LT tai viskas labai brangu smile.gif bet radau tokiu servieteliu kaip Toks panaudojo savo LO darytam per kursus... ir man atrododo kad papigiai  ax.gif 50vnt (10cmskersmens) servieteles beveik 2LT 12vnt (28cm skersmens) servieteles beveik 3LT - labai dziaugiuosi siuo pirkiniu ir tikiuosi greitu laiku kur nors panaudoti, atvirukui ar Loliukui smile.gif gal kas nors noretu  ax.gif dovanu  ax.gif

...pasigyriau doh.gif
*

As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais?
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 03 26, 13:17)
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu  doh.gif

Lawrute
, geras pirkinys biggrin.gif Lauksim darbelių dabar su jom  bigsmile.gif
*

Sakai g.gif As paimsiu i kelione savaitgali ji tada. kadangi tave planuoju vis tiek aplankyti, bent ant plento,tai jei gera busi leisiu pamygt kelis kartus, o gal apsigalvosi lotuliukas.gif Siaip, be jokiu problemu galesiu uzsakyti.

! 
Necituoti nuotraukų !
Lawrute
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34]
As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais?
Papildyta:

o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti smile.gif
lauramama
[quote=Lawrute,2009 03 27, 10:59]
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34]
Papildyta:

o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti smile.gif
*

[/quote]
Parduotuve Ukmerges gatveje, netoli KIA motors centro, berods ZANA vadinasi, ten visokie indai, serveteles , padeklai ir pan. tai as ten tarp ju ir maciau.
LINUTUKĖ
rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais ax.gif
user posted image

user posted image
irmulia
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 14:14)
rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais  ax.gif

*

Linutuk, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif alia kaip fainai gavosi tie LO, kuriuos dekoravai savadarbiais štampukais !!! thumbup.gif

aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ? bigsmile.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(irmulia @ 2009 03 27, 14:21)
Linutuk,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  alia kaip fainai gavosi tie LO, kuriuos dekoravai savadarbiais štampukais !!!  thumbup.gif

aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ?  bigsmile.gif
*

nezinau rolleyes.gif , gali buti, kad jau paskutinius iskrapsciau is Lauramama blush2.gif ax.gif
aasta
Linutuk, puikūs štampukai. Taip krupščiai išpjauti. thumbup.gif
irmulia
QUOTE(Lawrute @ 2009 03 27, 09:59)
QUOTE(lauramama @ 2009 03 26, 17:34)

*

Tokių servetelių esu mačiusi netoli Banginio esančioje vienoje įmonėje, kuri prekiauja įvairiomis pakavimo prekėmis tik va pavadinimą užmiršau doh.gif reikia pasirausti vizitinėse mirksiukas.gif
Josephin
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 22:34)
Siandien gavau sita daikta
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui  lotuliukas.gif
*

as irgi toki turiu, tik senesni modeli, ten tik vienas sriftas ir melinas jis..tai liux..irgi dziaugiuos..nenaudoju daznai..bet gera turet mirksiukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 13:14)
rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais

wow bigsmile.gif nu ir kruopstumas sakes..saunuole tu.. thumbup.gif
lauramama
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 15:14)
rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais  ax.gif

Ne nu pavarai. As tai dziaugiuosi,kad tie paraloncikai kazkam padare tiek dau naudos ir dziaugsmo, nes as tai nesugalvojau ju taip panaudoti. Ale ir apsisukai greit, tik pasiemei, o jau rezultata turim. Ant LO su rasalu darei, ar isbalinai tuos kringelius?Nes pagrindas tamsokas, o matosi kringeliai labai gerai g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.