Tu su šiuo klausimu, mane aplenkei
Apie pačias dovanėles jau žinojau, o tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė
Relija, aš už šią idėją
Tu su šiuo klausimu, mane aplenkei Apie pačias dovanėles jau žinojau, o tai kad Scrapukė už savo pinigėlius siuntinėja, tai kažkokia neteisybė
as manau, kad visom prasmem pigiau butu prizini fonda laikyti lietuvoje
Bet tegu sprendžia ji
Aš tai sutinku su tuo, kad smagu yra gauti dovanėlę iš Scrapukės, bet problema ta, kad Scrapukė už pašto išlaidas moka iš savo kišenės.
QUOTE(aasta @ 2009 03 23, 14:59) Aš tai sutinku su tuo, kad smagu yra gauti dovanėlę iš Scrapukės, bet problema ta, kad Scrapukė už pašto išlaidas moka iš savo kišenės. Mes kazkada sia tema berods diskutavom ir kiek pamenu, scrapuke prase neatimti is jos sito malonumo. Nebent per metus kazkad pasikeite, gal zmogus pavargo ir pan. O kodel nepasiliko siuntimo islaidoms pinigeliu? Reikia tada sumesti vel
man irgi atrodo, kad galima butu organizuotis vietoj
QUOTE(lauramama @ 2009 03 23, 15:10) Mes kazkada sia tema berods diskutavom ir kiek pamenu, scrapuke prase neatimti is jos sito malonumo. Nebent per metus kazkad pasikeite, gal zmogus pavargo ir pan. O kodel nepasiliko siuntimo islaidoms pinigeliu? Reikia tada sumesti vel Aš tau visiškai pritariu. Jeigu Scrapukei tai nesukelia rūpesčių, manau mes turėtumėm tik dasimesti pinigėlių ir tiek.
Nieko dar nesusimeskite...persiuntimui čia tik keli baksai į mėnesį--dėl tokios sumos nesubankrotuosit manęs
Kada baigsis visi prizai, tada atnaujinsim šią temą
Sveikos mergytes..ziuriu cia prizu fondas kazkox yra..kaip idomiai
prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau: man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt.. biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 14:35) Sveikos mergytes..ziuriu cia prizu fondas kazkox yra..kaip idomiai as galvoju apie jo isigyjima, rankioju taip sakant pliusiukus ir minusiukus prisiminiau, kad Justess buvo prasius atsidziaugus SLICE'u parasyt atsiliepimus..tad rasau: man jis super..turiu tris korteles(basic 1, basic3 ir animal cracker) tai super aisku, jei koki smulku raitinuka nori ispjaut maziausia dydi, tai nekas..bet man ir nereikia maziuku..pokolkas tik karta bandziau..tik tam, kad pabandyt.. biski gal tik tie klijai erzina..nes pokeleto pjaustymu reikia nuplauti ta stikline lentute..nes klijai pasisiausia..ir teko kelis lapus sugadinti kol pagavau kampa kiek laiko duot jiems pradziut..nes konkreciai prikibo o siaip labai smagu..pastebejau, kad man net storesni lapa geriau pjauna nei plonesni..mat pastarasis lengvai lankstosi ir buvo pora kartu, kad susivele..o vat kartona pjauna super tik dar negatyvios dalies niekur nepanaudojau
Aciu, Josephin, kad aprasei SLICE trukumus ir pliusu. Nes galvojau ateity,jei dirbsiu su zmonem, butinai ji isigyt, kad nereiktu nesiotis savo silueto ir PC, bet matau,kad vargo labai daug su tais klijavimais popieruko, tad gal teks del jo apsigalvoti
QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 14:35) Aš jau kaip ir sočiai kol kas turiu aparatų, bet apie embosinimą dar planuoju galvoti... Kol sugalvosiu, dr ir naujų gal atsiras QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 24, 17:51) as galvoju apie jo isigyjima, rankioju taip sakant pliusiukus ir minusiukus labai gerai..bent as istikruju neturiu nusiskundimu ir visus paraitymus puikiai pjauna..visi aparatai turi kokiu nors minusiuku..negali but idealus..vistik sitas ir nera pats barangiauias..sakyciau vienas is pigesniu.. QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 19:46) Aciu, Josephin, kad aprasei SLICE trukumus ir pliusu. Nes galvojau ateity,jei dirbsiu su zmonem, butinai ji isigyt, kad nereiktu nesiotis savo silueto ir PC, bet matau,kad vargo labai daug su tais klijavimais popieruko, tad gal teks del jo apsigalvoti niu siaip gal netaip supratai..nera ten jokio vargo..tik kol supratau, kad tiem klijam reikia biski pradziut, negalima det ant slapiu, nes tada rimtai prikimba..o kai jie pradziuva, gali det lapa ir jis puikiai nusiima..be jokiu zymiu..o del to pasisiausimo..tai kai daug pjaustai..tas kliju sluoksnis paprasciausiai pasisiausia nuo peiliuko ir nebetaip prikimba gerai..tad reikia nuplauti, bet menkas vargas tikrai.. gali siaip ir be kliju pjaut tokias paprastas figuras, nes tie klijai laiko popieriu savo vietoj kol peiliukas brezia.. QUOTE(relija @ 2009 03 24, 20:19) Aš jau kaip ir sočiai kol kas turiu aparatų, bet apie embosinimą dar planuoju galvoti... Kol sugalvosiu, dr ir naujų gal atsiras niu as isivaizduoju, kad gal vietoj peiliuko tvirtinsis kox tai kitas antgalis..ar pan..bet kai ziurejau CHA reportaza apie makink memories naujienas tai atstove uzsimine apie tai
Man siluetas neturi isvis jokiu minusu, nu nebent tai,kad nekerta 30.5x30.5, bet cia jau ispindejimas butu
O dabar SOS, labai rimtai noriu paklausti. Labai noriu pabandyti tapyti su rasalu ir spec teptuku,kuris turi savyje vandens. Bet kai nustampuoju ka nors ir pradeu tapyti, man lieja nustampuoto paveiklsiuko kontura. Ar cia turi buti specialus popierius, ar rasalas kuris taip isdziuna,kad ji veikiant vandeniu - neiisilieja. O gal embosinti su gun'u, kad tureciau nejudinama kontura ir galeciau terliotis su spalvom ant jo Skarpuke, padek!!! QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 15:20) Man siluetas neturi isvis jokiu minusu, nu nebent tai,kad nekerta 30.5x30.5, bet cia jau ispindejimas butu O dabar SOS, labai rimtai noriu paklausti. Labai noriu pabandyti tapyti su rasalu ir spec teptuku,kuris turi savyje vandens. Bet kai nustampuoju ka nors ir pradeu tapyti, man lieja nustampuoto paveiklsiuko kontura. Ar cia turi buti specialus popierius, ar rasalas kuris taip isdziuna,kad ji veikiant vandeniu - neiisilieja. O gal embosinti su gun'u, kad tureciau nejudinama kontura ir galeciau terliotis su spalvom ant jo Skarpuke, padek!!! *** Rimtai atsakau tada Kokį rašalą naudoji dye ar pigment ar chalk ink? jei dye tai jis vandeninis ir liesis nesvarbu ant kokio storio popieriaus štampuosi. O pigment...nžn...atrodo irgi lietūsi. QUOTE(Josephin @ 2009 03 24, 22:12) niu as isivaizduoju, kad gal vietoj peiliuko tvirtinsis kox tai kitas antgalis..ar pan..bet kai ziurejau CHA reportaza apie makink memories naujienas tai atstove uzsimine apie tai tipo per teliką reportažą žiūrėjai O kada pas mus per tv rodys didžiųjų firmų atstoves, kurios pasakos apie naujoves??? Eisiu geriau miegot ir susapnuosiu kokį naują aparatą QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 24, 23:29) *** Rimtai atsakau tada Kokį rašalą naudoji dye ar pigment ar chalk ink? jei dye tai jis vandeninis ir liesis nesvarbu ant kokio storio popieriaus štampuosi. O pigment...nžn...atrodo irgi lietūsi. Naudojau pigmentini, liejasi siaubingai. O kai isembosinu kontura,tai man toks gana storokas jis gaunasi, nors milteliai labai smulkus Papildyta: Radau aprasyma,kuris man i visus klausimu atsake Gal dar kam aktualu: Versafine rasalai (pigmentinis) - Looking for an ink to give you extremely fine detail? An ink that you are able to watercolor or marker over and it won't bleed? Then look no further! This natural oil-based pigment ink dries instantly on matte cardstock. You won't believe it till you see it. Available in 10 colors, no inkers needed. Inkpad lasts 3-5 times longer than regular inks.
įmesk nuorodą, kad apžiūrėt tuos rašalus. Gi pasizosint reikia
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 01:03) http://www.tsukineko.com/store/cart.php?m=...t_list&c=18 cia visi ju rasalai ir aprasymai
Ką jūs čia taip piešiat visos
Anuka parodykit, o tai smalsumas neduoda ramiai gyvent QUOTE(Sanrita @ 2009 03 25, 10:33) As labai uzsimaniau paspalvinti stampuotus pavirsius, bet tai, kad negaliu parodyti, nes labai liejasi ir juodas rasalas tepa pavirsius. CIA,kad butu aiskiau apie ka snekam, radau pirma pasitaikiusi pavyzdi O dirbu su tokiom priemonem:
O Lauramama, kaip aciu uz sita info!!!
Aš tai su paprastai flomasteriais paspalvinu kai reikia, bet va ir kokybiškų neatsisakyčiau
lendu ir aš pasiaiškint Ir dar klausimą turiu. Gal kas nors matėt štampukų su gandrais??? QUOTE(relija @ 2009 03 25, 11:37) http://www.krittersinthemailbox.com/animals/stork/rhk484.htm Pavieniu stampuku tik kelis maciau, baby rinkiniuose jie buna. O tau didelio reikia? As kazkoki turiu rinkiny vienam, bet nepamentam kokia ten jo isvaizda Tau vaikisko ar realistinio reikia?
Labiau realistinio....na, vaikiškas nebent koks mielas irgi, bet be vaiko snape tai būtinai
Oi kokias gražiais galykiukais užsiimat
Lauramama, ačiū už atsakymą Lauksiu jau gatavų darbelių QUOTE(relija @ 2009 03 24, 22:15) tipo per teliką reportažą žiūrėjai O kada pas mus per tv rodys didžiųjų firmų atstoves, kurios pasakos apie naujoves??? Eisiu geriau miegot ir susapnuosiu kokį naują aparatą ne neper telika per "youtube" QUOTE(lauramama @ 2009 03 24, 23:01) Papildyta: Radau aprasyma,kuris man i visus klausimu atsake Gal dar kam aktualu: aciu uz tokia gera info QUOTE(relija @ 2009 03 25, 09:37) as stai ka radau ![]()
Josephin, kai įmeti kažką į aptariamą temą, iškart ir nuorodą duok
Bo paskui aš su savo "sparčiuoju" inetu galiu pražilt beieškodama
Lauramama: kada galėsi parodyti savo LO...be galo man smalsu
QUOTE(relija @ 2009 03 25, 14:40) Josephin, kai įmeti kažką į aptariamą temą, iškart ir nuorodą duok Bo paskui aš su savo "sparčiuoju" inetu galiu pražilt beieškodama klausau http://www.blockheadstamps.com/sheets_blockheads.html QUOTE(LT saulele @ 2009 03 25, 10:47) O kaip piešt su akvareliniais pieštukais aš bent jau taip darau. Ir aišku svarbu kaip pieši. Iš linijos jei liet bandysi, bus vienaip, jei paštrichuosi kokį plotelį - jau kitaip pasilies... bandyt reikia QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 17:08) QUOTE(Josephin @ 2009 03 25, 18:10) klausau O, liuks, lekiu žiūrėt.
Relija, grybai CIA
Maciau kad amerikietes kazkaip nupjauna nuo sito ruletuko gumine juostele pavercia stampus ir prisitvirtina kaip plokscia stampa prie medinuko Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalue.com/dymo-caption-man...1gpclu9prum6292 Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 23:34) Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalue.com/dymo-caption-man...1gpclu9prum6292 koks fainas daigciukas Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą. Juostelių visokių spalvų būna? QUOTE(relija @ 2009 03 26, 11:29) Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą. Juostelių visokių spalvų būna? Juosteliu buna visokiu spalvu, bet neperdaugiausiai, ir prie sito aparaciuko buvo ideta trys ploksteles su dviem skirtingais sriftais ir skaiciais, bei juostele. Man tai fainas jis, jokios jegos nereikia spudziant. Embosini sau raidytes ir viskas
...as pasigirsiu
![]() ...pasigyriau
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu
Lawrute, geras pirkinys QUOTE(Lawrute @ 2009 03 26, 11:50) ...as pasigirsiu ...pasigyriau As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais? Papildyta: QUOTE(relija @ 2009 03 26, 13:17) Sakai
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34]
As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais? Papildyta: o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti
[quote=Lawrute,2009 03 27, 10:59]
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34] As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais? Papildyta: o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti [/quote] Parduotuve Ukmerges gatveje, netoli KIA motors centro, berods ZANA vadinasi, ten visokie indai, serveteles , padeklai ir pan. tai as ten tarp ju ir maciau.
Linutuk, puikūs štampukai. Taip krupščiai išpjauti.
QUOTE(Lawrute @ 2009 03 27, 09:59) QUOTE(lauramama @ 2009 03 26, 17:34) As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais? o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti Tokių servetelių esu mačiusi netoli Banginio esančioje vienoje įmonėje, kuri prekiauja įvairiomis pakavimo prekėmis tik va pavadinimą užmiršau QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 22:34) Siandien gavau sita daikta Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui as irgi toki turiu, tik senesni modeli, ten tik vienas sriftas ir melinas jis..tai liux..irgi dziaugiuos..nenaudoju daznai..bet gera turet QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 13:14) rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais wow QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 15:14) rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais Ne nu pavarai. As tai dziaugiuosi,kad tie paraloncikai kazkam padare tiek dau naudos ir dziaugsmo, nes as tai nesugalvojau ju taip panaudoti. Ale ir apsisukai greit, tik pasiemei, o jau rezultata turim. Ant LO su rasalu darei, ar isbalinai tuos kringelius?Nes pagrindas tamsokas, o matosi kringeliai labai gerai |