viktuti
2009 04 08, 08:19
Sveikute prisijungus  o man tai kaip ir sakiau: grizo skysciai, nes apimtys net sumazejo o tas puse kg jau ne toks baisus
*charite*
2009 04 08, 11:55
pusryciai praejo,kol kas nera noro pulti prie skanumynu  nebent reikia koki vaisiu suvalgyt
viktuti
2009 04 13, 08:29
Sveikutes  su šventėmis visas  kaip sekasi lieknėti? Aš tai visai laiminga nes per šventes priaugau tik du šimtus gramų  nu tai čia super  tik bėda man tokia, kad neturiu ką rengtis  dar nesinori pirkti naujų drabužių, nes galvoju, kad dar numesiu svorio, o tai ir vaikstau dabar tokia apsmukusi  na pradedu šeštą savaitę ir jau tikiu, kad atėjus vasarai galėsiu džiaugtis savimi  to linkiu ir jums, valios ryžto ir užsispyrimo
Nu va sveikos  visas su praejusiom  tik siandien isejo prisijungt  per sventes net nezinau kiek usiauginau, bet jaucias biski, nenorejau gadintis nuotaikos  o dabar vel i prisilaikymo vezias
viktuti
2009 04 16, 09:01
O tai čia žiūriu, kad mūsų sumažėjo, po švenčių išėjo iš rikiuotės
aha  Nia, vsio daba rimtai susiemu  bo vakar sveciu buvo tai nusidejau
QUOTE(voras34 @ 2009 03 17, 10:14) pritariu tau kad ilgai jos neprivalgysi
Sveikos panos , vakar man tokia depresija buwo kad ... Nuejom ieskot kelniu, ir ka ? Arba per mazos, arba per ilgos, zodziu paluzau juodai, jai tas pats, nu ir ka galvojat prisipirkom nezmoniskai daug saldumynu ...  poto to dar wel jau ta tiesiogine zodzio prasme edem  zodziu ziuresiuos jau kaska sia savaite RIMTAAAI !  matyt stimulas bus kelnes...
Siandien startuoju !!! 10 dienikiu eksperimenta darysiu
gera dieta cia, nes as dievinu avizu kose... kiekviena ryta ja valgau... noriu paklaust, tai cia visa diena reik tik ja valgyt, ar galima koki kefyra ar vaisius dar kartu?
QUOTE(Yourga @ 2009 04 21, 15:26) gera dieta cia, nes as dievinu avizu kose... kiekviena ryta ja valgau... noriu paklaust, tai cia visa diena reik tik ja valgyt, ar galima koki kefyra ar vaisius dar kartu?  avizine kose turetu butu pagrindinis maistas, bet manau, prie jos gali dar ka nors uzkąsti
Sveikos, Jauciuosi super jau po pirmos dienos  siandien antra, ( atvirai pasakius kaskaip viduriai laisvi  nu bet gal nenuostabu, juk ji skaitosi valomoji  ). As ja irgi "nenormaliai" megstu - mano pagrindinis maistas  tai del to toki 10 d mitybos plana ir pasirinkau  . Nu kiek zinau tai 10 dienu valgyti vien avizu kose  . Beje - dday , turejai omeny per 10 dienu ar aplamai pagrindinis maistas turetu buti avizine kose? Nes jaj aplamai tai visom keturiom pritariu tau, ir ypac be jokiu uogieniu, drusku, ir virta tik ant H2O Aj ! Po 10 dienikiu pasisversiu ir parasysiu rezultatus  ir dar susimasciau, ar neperdaug jos suvalgau, apie 300g (cia skaiciuojant dar neisvirta mase)
QUOTE(Masculine @ 2009 04 21, 17:43) Sveikos, Jauciuosi super jau po pirmos dienos  siandien antra, ( atvirai pasakius kaskaip viduriai laisvi  nu bet gal nenuostabu, juk ji skaitosi valomoji  ). As ja irgi "nenormaliai" megstu - mano pagrindinis maistas  tai del to toki 10 d mitybos plana ir pasirinkau  . Nu kiek zinau tai 10 dienu valgyti vien avizu kose  . Beje - dday , turejai omeny per 10 dienu ar aplamai pagrindinis maistas turetu buti avizine kose? Nes jaj aplamai tai visom keturiom pritariu tau, ir ypac be jokiu uogieniu, drusku, ir virta tik ant H2O Aj ! Po 10 dienikiu pasisversiu ir parasysiu rezultatus  ir dar susimasciau, ar neperdaug jos suvalgau, apie 300g (cia skaiciuojant dar neisvirta mase)  gal kad laisvi viduriai tai nieko tokio... išsivalo organizmas...aš tik neseniai pamėgau, bet skani man ji labai  apskritai kad pagrindinis maistas tai gal enlabai, nes organizmui reikia daug įvairių medžiagų, bet kad gana dažnas maistas būtų košės - pritariu o kaip suprantu, tai tik košę valgai tas dienas? jei kam sunku, manau, nieko nenutiks, jei suvalgys kokį obuolį ar stiklinę kefyro...
Nu stengsiuos tik kose  taip ir turetu but  geriausiai nusistatai ir wsio, o ce galima tas ar tas tai poto taip ir nusiswaziuoji  O beje tu irgi laikaisi kokios dietos ? ar gal avizines koses irgi
QUOTE(Masculine @ 2009 04 21, 19:29) Nu stengsiuos tik kose  taip ir turetu but  geriausiai nusistatai ir wsio, o ce galima tas ar tas tai poto taip ir nusiswaziuoji  O beje tu irgi laikaisi kokios dietos ? ar gal avizines koses irgi  aš kalorijas bandau skaičiuoti, bet dabar skaitinėjau, galvojau gal kokios dietos pasilaikyti, nes noriu greičiau numesti, atsibodo tai numesti, tai vėl priaugti  aš gal kokia dienele kita pasilaikysiu ir šitos dietos, o tu vis papasakok kaip sekasi, ar sunku, o kiek tu jos suvalgai?
nusprendziau, kad pirma imsiu grikius geriau, nes avizine kiekviena ryta valgau, tai galiu neistemt, nes jau ji man biski pabosta... grisiu veliau prie jos, tada ir gal jamsiu shita dieta, ir jusu rezultatus busiu jau macius, zinosiu siekius jos, kiek pamest galima ;DD
QUOTE(Yourga @ 2009 04 21, 23:37) nusprendziau, kad pirma imsiu grikius geriau, nes avizine kiekviena ryta valgau, tai galiu neistemt, nes jau ji man biski pabosta... grisiu veliau prie jos, tada ir gal jamsiu shita dieta, ir jusu rezultatus busiu jau macius, zinosiu siekius jos, kiek pamest galima ;DD bandžiau grikių, bet kadangi aš ne mėgėja jų, tai ilgai neišėjo, bet numečiau tada kalėdinį prieaugį (apie 2,5 kg). aišku, iš tų kg didžioji dalis buvo žarnyne užsistovėjęs maistas. laikiausi 2,5 dienos aš jos
viktuti
2009 04 22, 06:55
Sveikutės visos  grįžau ir aš  turėjau sunkų savaitgalį, prireikė atšvęsti savo gimtadienį  tai rašau jau šeštos savaitės savo rezultatus: svoris 57, 4 (tai čia labai gerai), tik apimtys kai kur keliais cm padidėjo.. Na bet.. Pasižiūriu į veidrodį ir jau beveik džiaugiuosi (aišku nežiūrint į celiulitą, pabrinkusius šonus ir kalnuotą pilvą  ) biškelį protelis man jau važiuoja nuo visų dietų, draugės vis pašiepia, kad manęs jau tuoj nesimatys ir pan., tai pradėjau rimčiau žiūrėt į savo emocinę būklę.. Aš numesti noriu apie 3 kg, kai mano ūgis 174cm, ir mažiausiai galiu sverti 56,6kg.. Sakau gal man jau vaidenas...
QUOTE(viktuti @ 2009 04 22, 07:55) Sveikutės visos  grįžau ir aš  turėjau sunkų savaitgalį, prireikė atšvęsti savo gimtadienį  tai rašau jau šeštos savaitės savo rezultatus: svoris 57, 4 (tai čia labai gerai), tik apimtys kai kur keliais cm padidėjo.. Na bet.. Pasižiūriu į veidrodį ir jau beveik džiaugiuosi (aišku nežiūrint į celiulitą, pabrinkusius šonus ir kalnuotą pilvą  ) biškelį protelis man jau važiuoja nuo visų dietų, draugės vis pašiepia, kad manęs jau tuoj nesimatys ir pan., tai pradėjau rimčiau žiūrėt į savo emocinę būklę.. Aš numesti noriu apie 3 kg, kai mano ūgis 174cm, ir mažiausiai galiu sverti 56,6kg.. Sakau gal man jau vaidenas...  su gimtadieniu pirmiausia  o jau esi kiek numetusi? celiulitas, kalnuotas pilvas tik su sportu db išnyks ir taisyklinga mityba, aišku. bet kad tu ir taip liekna, aš pati esu 170 ir mano tikslas 57, nors gal norėčiau ir kokių 55  bet tada tikrai bučiau liekna, nebūtų pilvo (bet aš sportuoju nuo vaikystės ir gana nemažai). o kaip tau su sportu reikalai?  o kokių dietų laikeisi? lygtais numetei 3 kg su šia dieta? koks tavo pradinis svoris buvo? (oj kiek daug klasimų čia tau  )
SVEIKOS ! JOO- viktuti su GIMTADIENIU !!!  ir sveika sugryzusi  . dday- as kaskada bandziau grikius tai numeciau atrodo per beweik 2 savaites atrodo apie 5 kg, bet su 2 nuslydimais, bet cia senai jau  beje as ju irgi naamieegstu O siandiena man jau 3 diena  Tik va dabar grauzia baisiai mane sazine  gi susibarem su mama, tai kad greiciau pasisalinciau ir nebematyciau jos , tiesiog ta kose suryjau  visa lekste per kokia puse, maziau minutes  tai dabar taip nervas ima, kad negaliu ( pirma karta cia taip) beje rekomenduojama valgyt nuo 15min iki 25  ir toks jausmas kad net nevalgiau  nu bet zodziu antras valgymas apie 5h.... Idomios mintys pradejo lyst i galwa  kad gal ce per mazai pamesiu su avizom  gal kokia kita pabandyt, bet bent jau normaliai tvertis eina su ja  ir + razultatu laukiat, aniaaa
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 15:17) O siandiena man jau 3 diena  Tik va dabar grauzia baisiai mane sazine  gi susibarem su mama, tai kad greiciau pasisalinciau ir nebematyciau jos , tiesiog ta kose suryjau  visa lekste per kokia puse, maziau minutes  tai dabar taip nervas ima, kad negaliu ( pirma karta cia taip) beje rekomenduojama valgyt nuo 15min iki 25  ir toks jausmas kad net nevalgiau  nu bet zodziu antras valgymas apie 5h.... Idomios mintys pradejo lyst i galwa  kad gal ce per mazai pamesiu su avizom  gal kokia kita pabandyt, bet bent jau normaliai tvertis eina su ja  ir + razultatu laukiat, aniaaa  o kaip su svoriu, krenta? ar tik po 10 dienu sversiesi? ryti negerai... gal kartais del dietos ir susibaret??  jei tik išeina atsilaikyti pagundoms - pirmyn su šia dieta, nes sunku rasti tokią, kuri būtų lengva (bent jau man). aš apskritai nemoku ilgai laikytis dietų laaaabaaai laukiam rezultatų
QUOTE(dday @ 2009 04 22, 17:09) Aha po 10 dienu  kaip keista, bet ne  kaskaip del to kad trankiausi  norejau valgyt, o dar ce is pasones viskas, nu zodziu susikrove  OOOO! - koks jegiskas palaikymas  man irgi seip sunku laaabai atsilaikyt ir va siandien jau 3 diena, sakyciau, NETGI 3 DIENA !  Aj! o kaip jums atrodo 300 g koses bet cia sausos dar, nu tu dribsniu, nu zodziu nevirtos 300g., neperdaug???  va del to suku labai galva  gal per daug ?
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 16:30) Aha po 10 dienu  kaip keista, bet ne  kaskaip del to kad trankiausi  norejau valgyt, o dar ce is pasones viskas, nu zodziu susikrove  OOOO! - koks jegiskas palaikymas  man irgi seip sunku laaabai atsilaikyt ir va siandien jau 3 diena, sakyciau, NETGI 3 DIENA !  Aj! o kaip jums atrodo 300 g koses bet cia sausos dar, nu tu dribsniu, nu zodziu nevirtos 300g., neperdaug???  va del to suku labai galva  gal per daug ? aš irgi sakyčiau net  aš sakyčiau, kad nedaug, nes išeina tik 1050kcal. tai čia mažai tikrai  bet dieta yra dieta  visada jos besilaikant mažai išeina  mėgstu avižinę košę, galvou pabūt su ja kelias dienas, bet tol, kol sugrįš priešvelykinis svoris
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 18:11) o kada pasakysi kad jau krenta? man labai jau įdomu  vakarienei valgau avizinę košę  norėčiau, pagalvosiu, kokios nuotaikos bus rytoj. gal ir prisijungsiu  kokioms trims dienoms  nes jei ilgiau, tai kitas maistas suges
QUOTE(dday @ 2009 04 22, 19:20) o kada pasakysi kad jau krenta? man labai jau įdomu  vakarienei valgau avizinę košę  norėčiau, pagalvosiu, kokios nuotaikos bus rytoj. gal ir prisijungsiu  kokioms trims dienoms  nes jei ilgiau, tai kitas maistas suges  apie balandzio 30-geguzes1  gera pradzia-puse darbo
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 18:42) apie balandzio 30-geguzes1  gera pradzia-puse darbo  vaje vaje kiek laukti, turbūt spėsiu ir pati pabandyti ir sužinosiu, ar krenta  gal netgi ryt ir pradėsiu. nors sunku tokius dalykus man pasakyti ir prognoziuoti
*charite*
2009 04 22, 19:05
*charite*
2009 04 22, 19:13
shiaip ar taip net jei ir svoris labai nepakis,galima guostis tuo,kad organizmas pasivale nuo visokio brudo
*charite*
2009 04 22, 19:22
dar daug laiko  jei labai noresi,sukusi  tik nenusizenk savo maisto rezimui-kosytei
QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 20:16) sukųsi, kur tu dėsiesi???  palaikysim morališkai, jei bus sunku
*charite*
2009 04 22, 20:14
kiek ilgiausiai galima sitos dietos laikytis??
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 22, 21:14) kiek ilgiausiai galima sitos dietos laikytis??  turbūt ne ilgiau 10 dienų, nes monodietos nėra labai sveika
*charite*
2009 04 22, 20:19
nezinau kas turetu atsitikti,kad 10 dienu istverciau
*charite*
2009 04 22, 20:29
bet pora trejeta dienu galima pasistengti,viskas gi del grozio
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 22, 21:29) bet pora trejeta dienu galima pasistengti,viskas gi del grozio  tikrai taip
tai kaip suprantu mes tryse laikomės?
viktuti
2009 04 22, 22:00
QUOTE(dday @ 2009 04 22, 13:20) su gimtadieniu pirmiausia  o jau esi kiek numetusi? celiulitas, kalnuotas pilvas tik su sportu db išnyks ir taisyklinga mityba, aišku. bet kad tu ir taip liekna, aš pati esu 170 ir mano tikslas 57, nors gal norėčiau ir kokių 55  bet tada tikrai bučiau liekna, nebūtų pilvo (bet aš sportuoju nuo vaikystės ir gana nemažai). o kaip tau su sportu reikalai?  o kokių dietų laikeisi? lygtais numetei 3 kg su šia dieta? koks tavo pradinis svoris buvo? (oj kiek daug klasimų čia tau  ) Ačiū visom už sveikinimus  nu jei taip apytiksliai tai jau numečiau apie 6 kg, o dėl sporto tai man čia peilis  nu niekaip  negaliu pati prisiverst, o palydovės neturiu, kad lengviau būtų  tai vat tokie ir reikalai  gal kažką kažkur apie taisyklingus pratimus įmestumėt paskaityt?  aha, su šia dieta as 3 kg pamečiau, ir jie kaip ir negrįžo, dabar tai minimali mano masė, o iki +1,5 kg vaikšto. Prieš tai skaičiavau kalorijas, man tai ir buvo labai veiksminga, tada krito pirmiausia apimtys o po to svoris... Tik pabosta skaičiuoti..
QUOTE(viktuti @ 2009 04 22, 23:00) Ačiū visom už sveikinimus  nu jei taip apytiksliai tai jau numečiau apie 6 kg, o dėl sporto tai man čia peilis  nu niekaip  negaliu pati prisiverst, o palydovės neturiu, kad lengviau būtų  tai vat tokie ir reikalai  gal kažką kažkur apie taisyklingus pratimus įmestumėt paskaityt?  aha, su šia dieta as 3 kg pamečiau, ir jie kaip ir negrįžo, dabar tai minimali mano masė, o iki +1,5 kg vaikšto. Prieš tai skaičiavau kalorijas, man tai ir buvo labai veiksminga, tada krito pirmiausia apimtys o po to svoris... Tik pabosta skaičiuoti..  aš skaičiuoju irgi, bet dabar pradėjo "strigti" man tas skaičiavimas. vis viršiju normą, svoris irgi nekrenta  (nes ėdu). todėl galvoju gal reikia spyrio tokio gero, kai pavalgysiu košę, skrandis susitrauks, apetitas sumažės, gal pasireguliuos sotumo jausmas  o jei ir ne, tai gal bent svoris pradės judėt žemyn  man skaičiuoti irgi pabodo, noriu pailsėti, bet kartu ir mesti svorį, nes tiesiog valgyti ir lieknėti nemoku
sveikos as irgi kazkada laikiausi sitos dietos  man patiko ir alkana nebuvau... ja man pasiule viena bendraradbe, bet visas valgiarastis biski kitoks buvo  jos reikejo valgyti du kartus p[er diena...
QUOTE(Cit @ 2009 04 23, 08:10) sveikos as irgi kazkada laikiausi sitos dietos  man patiko ir alkana nebuvau... ja man pasiule viena bendraradbe, bet visas valgiarastis biski kitoks buvo  jos reikejo valgyti du kartus p[er diena... labas rytas, o kaip sekesi? kokie buvo dietos rezultatai? aš šiandien pradedu  dar nevalgiau, bet tuoj eisiu
AS VA PASKAICIAU IR PATI VEL UZSIMANAIU LAIKYTIS, NES KAZKAIP LENGVA BUVO VISAI... PAS M,ANE BUVO TAIP: PUSRYCIAI PAGAL JA TUREJO BUTI 3 AVIZINIAI SAUSAINIAI IR ARBATA BE CUKRAUS, BET JEI NERA SAUSAINIU GALIAM TA PACIA KOSE( AS VALGYDAVAU TA RUSISKA SU BRASKEM IS PAKELIO, KUR GREITAI PARUOSIAMA...) PIETUS TA PATI KOSE, TIK BE PRIEDU IR KARTU REIKIA SU POMIDORU 1, KURIS RUOSIAMAS SU GRIETINE, NA SALOTYTES... VAKARE TIK KOSE... NA TA MOTERUIS TUREJO DIDELI VIRSVORI, TAI PER 3MEN PAMETE APIE 20KG O AS TAI PER DVI SAVAITES -3.5, NA BET KO NORET, EJI TO VIRSVORIO PAS MANE TADA ISVIS NEBUVO, O AS CIA KUDINTIS NOREJAU... UZTAT DABAT LISNI 20 KG YRA, TODEL MASTAU, GAL IMTIS IR MAN
QUOTE(Cit @ 2009 04 23, 09:45) AS VA PASKAICIAU IR PATI VEL UZSIMANAIU LAIKYTIS, NES KAZKAIP LENGVA BUVO VISAI... PAS M,ANE BUVO TAIP: PUSRYCIAI PAGAL JA TUREJO BUTI 3 AVIZINIAI SAUSAINIAI IR ARBATA BE CUKRAUS, BET JEI NERA SAUSAINIU GALIAM TA PACIA KOSE( AS VALGYDAVAU TA RUSISKA SU BRASKEM IS PAKELIO, KUR GREITAI PARUOSIAMA...) PIETUS TA PATI KOSE, TIK BE PRIEDU IR KARTU REIKIA SU POMIDORU 1, KURIS RUOSIAMAS SU GRIETINE, NA SALOTYTES... VAKARE TIK KOSE... NA TA MOTERUIS TUREJO DIDELI VIRSVORI, TAI PER 3MEN PAMETE APIE 20KG O AS TAI PER DVI SAVAITES -3.5, NA BET KO NORET, EJI TO VIRSVORIO PAS MANE TADA ISVIS NEBUVO, O AS CIA KUDINTIS NOREJAU... UZTAT DABAT LISNI 20 KG YRA, TODEL MASTAU, GAL IMTIS IR MAN  imkis imkis, kuo daugiau, tuo linksmiau
 TADA NUO RYTOJAUS JUNGIUOS :
QUOTE(Cit @ 2009 04 23, 10:02)  TADA NUO RYTOJAUS JUNGIUOS :
|
|