Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: AVIZINES KOSES DIETA
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Schino
user posted image

Sveiki visi ! smile.gif
kadangi tokios temos dar neradau, taigi :

Internete radau tokia dieta, kaip : AVIZINES KOSES DIETA, taciau ji nera placiai aprasyta. Parasyta tik, kad laikytis 10 dienu ir valgyti avizines koses kiek norima 10 dienu ( nu aisku proto ribose, bei individualu kieki asmeniskai ) . Taip pat virti ant vandens. g.gif Tai va, vasara ne uz kalnu, tai nusprendem su drauge paeksperimenuoti ! bigsmile.gif

Gal atsiras bendraminciu, palaikymo komanda, ar kritiku, taigi reikskites sioje temoje ! 4u.gif
Kita
Ir kokiu tu dietu neatsiranda avizines, grikines lotuliukas.gif siaip vieno produkto dieta nera labai gerai, nes greiciausiai po to gresia apsivalgymas bei kg parsoliavimas.
Nellie
QUOTE(Masculine @ 2009 03 16, 23:22)

Sveiki visi !  smile.gif

Internete radau tokia dieta, kaip : AVIZINES KOSES DIETA, taciau ji nera placiai aprasyta. Parasyta tik, kad laikytis 10 dienu ir valgyti avizines koses kiek norima 10 dienu

Na, tai čia visų skrandininkų maistas... man kai buvo opa, valgiau vien šitą košę, tai dabar į ją net žiūrėt negaliu schmoll.gif
Kai žinai, kad nieko kito negalima ir valgai verkdamas, bet savanoriškai? g.gif Žinokit, garantuoju, kad ilgai dieta netruks blush2.gif
voras34
man ši košė labai patinka, bet tokios dietos nesilaikyčiau, aišku turėtų būti efektyvi, nes jau po kelių dienų nesinorės į ją net žiūrėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ofiso mergaite
QUOTE(voras34 @ 2009 03 17, 10:14)
man ši košė labai patinka, bet tokios dietos nesilaikyčiau, aišku turėtų būti efektyvi, nes jau po kelių dienų nesinorės į ją net žiūrėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
Schino
Nu ir ka jus manot blink.gif mano draugaite jau atsisake, neva sveika mityba taikys ir po 6 nevalgo sokiai.gif biggrin.gif ir mane paliko ant ledo , nu ka kose as ir taip valgau ir megstu bigsmile.gif tai dar jos nesilaikysiu blush2.gif K-A-D-A-N-O-R-S lotuliukas.gif doh.gif
pina colada
as jau seniai suvokiau, kad apriboto maisto dietos gero neduoda, o ypac vieno produkto. po dienos kitos prasideda vos ne haliucinacijos apie tai, ka noretum suvalgyti, o negali. ne schmoll.gif As svori reguliuoju valgydama sveika ir suderinta maista 4u.gif
O siaip sita kose labai megstu ir valgau ja vos ne kasdien smile.gif
Schino
Cia seip tarp kitko : biggrin.gif
sakoma, kad neva kuo neskaniau darai tuo maziau suvalgysi, tai as dar kai valgiau selenas dedavau jas i sia kose su biskiu druskos ( bet nedariau kad butu neskanu biggrin.gif ) kai nebenaudojau selenu viriau su razinom ir druska , poto viriau 1 ir su daug druskos blink.gif poto dar dadejau priedo su 3 in 1 choco kava, ten tai derinukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bet dabar nebenaudoju druskos ir tos kavos schmoll.gif tai verdu be druskos, ir ka jus manot !? doh.gif JI MAN VISTIEK SUPER SKANI lotuliukas.gif matyt jos neimanoma neskaniai padaryt bigsmile.gif bigsmile.gif
pina colada
man sita irgi super skani praktiskai be nieko. as vos vos druskos ikrapinu ir vos vos sviestuko arba alyvuogiu aliejaus. bet galima valgyti ja ir viena, visiskai be nieko smile.gif
Lusasita
man skaniausia avizine kose, kai i 50 gr dribsmniu idedu 2 kupinus saukstus selenu ir uzplikau vandenuku ( siek tiek druskytes) . Vat tada skanumelis thumbup.gif thumbup.gif
viktuti
Labukas, katik radau sita tema ir nusprendziau parasyt. smile.gif pries savaite laikiausi panasios dietos kur reikejo valgyti avizu kruopas...nu skonio tai neipatingo, bet rezultatas buvo smile.gif tai po to asmeniskai sau pasiskyriau vien tokia kose maitintis 7 dienas, siandien baigiasi ketvirtoji diena, visai nesunkiai puse kelio iveikiau, drabuziai laisveja, sversiuosi pirmadieni ir tikiuosi kad rezultatai nenuvils ax.gif papildomai valgau obuolius... tai va galiu prisijungt i kompanija smile.gif
pina colada
tai kad rezultatai gereja, puiku, bet ar jie nesugris, kai pradesi valgyti viska?... g.gif
viktuti
Kad ateity neplanuoju grįzti prie savo ankstesniu mitybos įprocių... Visiška vegetare tapti neketinu smile.gif bet visada geriau tausoti sveikatą sveiku maistu.negyvais daigtais kartais rupinames geriau nei savimi, taigi pirmiausia reikia keisti įpročius ir pradėti mylėti save 4u.gif
Ritiulka
Tai yra puiki organizma valanti dieta, geriausia jos yra laikytis tris dienas, ta kosyte valgyti 3 kartus per diena, o daroma ji taip:
Paimama 3 saukstai aviziniu dribsniu ir uzpilami verdanciu vandeniu, palaukiama pora minuciu ir valgoma, buru gerai niekuom neskaninti.
taip per tris dienas bent kazkiek apvalysite savo organizma smile.gif
viktuti
Rytoj paskutinė košės valgymo diena smile.gif pirmadienį parašysiu kokie bus rezultatai... smile.gif
Schino
OOO gerai ! thumbup.gif gal kada prisiruosiu ir as lotuliukas.gif bigsmile.gif
Neox
QUOTE(viktuti @ 2009 03 21, 11:56)
Rytoj paskutinė košės valgymo diena  smile.gif  pirmadienį parašysiu kokie bus rezultatai...  smile.gif
*

butinai parasyk kokie rezultatai g.gif nes ir as noreciau isbandyti, nes per Velykas dukryte krikstysim, tai noreciau numesti kg bigsmile.gif nes po gimdymo kazko tai kg nelabai krenta schmoll.gif
viktuti
Labas rytas biggrin.gif baigėsi ši savaitė ir štai mano rezultatai smile.gif lygiai -3 kg. Jaučiuosi gerai, gal tikėjaus daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi nemažai paėjau į priekį: beliko 5 kg. 4u.gif
viktuti
Labas rytas, baigėsi savaitė ir štai mano rezultatai: lygiai -3 kg biggrin.gif gal tikėjausi daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi esu tikrai patenkinta, beliko dar 5 kg 4u.gif
Neox
QUOTE(viktuti @ 2009 03 23, 06:43)
Labas rytas, baigėsi savaitė ir štai mano rezultatai: lygiai -3 kg  biggrin.gif  gal tikėjausi daugiau, bet tada būtų labai nesveika... Taigi esu tikrai patenkinta, beliko dar 5 kg  4u.gif
*

saunu thumbup.gif nu pradesiu ir as tada nuo ryt blush2.gif
Schino
Oooo, tai siaip wisai neblogai g.gif g.gif 4u.gif beje kokiais kiekiais valgei ? rolleyes.gif
viktuti
Valgiau iki soties, kiek tik norėjau biggrin.gif nes daug vistiek suvalgyt neįmanoma smile.gif Kai nėra labai skanu tai pakartot lėkštės nesinori smile.gif valgai jau kai tikrai norisi smile.gif
Schino
Nu wa matai kaip tau gerai g.gif as tai nezinau kiek, belenkiek suvalgyciau lotuliukas.gif ji man tokia skani be jokios druskos be nieko... doh.gif
Nu tai jega, sveikinu tave su pasiekimais 4u.gif
Mastysiu ir as kaska bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
viktuti
Sunkiausia turbūt visuomet pradžia, po to kažkaip pripratau smile.gif savaitgalį tai buvau terorizuojama skaniausių ir kvapniausių patiekalų, bet aš juos nugalėjau biggrin.gif dabar maitinuosi truputį kitaip, į racioną įtraukiau trintų vaisių sriubą, kokia ji man skani po tų avižų lotuliukas.gif kitą savaitę vėl parašysiu kaip pavyko tirpdyti riebaliukus ax.gif
viktuti
Na ar kas dar be manes cia laikosi dietos? smile.gif liudna vienai unsure.gif si savaite man lb greit praejo, nu dar nepraejo, bet vistiek jau ketvirtadienis 4u.gif taip laukiu pirmadienio kad naujus rezultatus pamatyciau 4u.gif
gabriela :)
As prisidedu laikytis sios dietos, nuo siandien ryto, nes dabar darbe esu tai ryte kai grysiu eisiu issivirt, siaip kosiu nemegstu bet teks pasikankint, nes nebepakenciu tu likusiu kg. 3 numeciau naturaliai, o daugiau nebekrenta
tsima
smile.gif+2009 03 29, 00:44-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2009 03 29, 00:44)
As prisidedu laikytis sios dietos, nuo siandien ryto, nes dabar darbe esu tai ryte kai grysiu eisiu issivirt, siaip kosiu nemegstu bet teks pasikankint, nes nebepakenciu tu likusiu kg. 3 numeciau naturaliai, o daugiau nebekrenta
*

O kokias avižias perkat?

ar tas lietuviškas, ar kokius Nordic dribsnius avižinius su sėlenomis(man jie labai skanus)
gabriela :)
ai as tai visokiu belenkokiu prisipirkau
naura14
QUOTE(Masculine @ 2009 03 16, 23:22)
user posted image

Sveiki visi !  smile.gif

Internete radau tokia dieta, kaip : AVIZINES KOSES DIETA, taciau ji nera placiai aprasyta. Parasyta tik, kad laikytis 10 dienu ir valgyti avizines koses kiek norima 10 dienu ( nu aisku proto ribose, bei individualu kieki asmeniskai ) . Taip pat virti ant vandens.  g.gif Tai va, vasara ne uz kalnu, tai nusprendem su drauge paeksperimenuoti !  bigsmile.gif

Gal atsiras bendraminciu, palaikymo komanda, ar kritiku, taigi reikskites sioje temoje ! 4u.gif
*

Sveikute,
mano anyta pernai metais laikesi grikiu koses dietos, per 10 dienu numete gal 10 kg., bet tikrai ne visus ataugo, nors sake paskui ir riebalu organizmas pradejo netoleruoti ir viduriai vis kietedavo, tai nzn spresti jums pacioms.. Nors vienam tinklalapi radau kosiu dieta, tai ji man kazkaip pasirode verta demesio, bet ten kiekvienos koses reikia valgyti po 3 dienas..
viktuti
Sveikutes, kaip smagu buvo rasti cia jus smile.gif va o man problemele, per praeita savaite pameciau tik 0.5kg verysad.gif svoris sustojo ties tais 57kg. Kazkur buvau skaicius, kad padeda svori isjudinti kaloriju antpludis, tai vakar puoliau i saldytuva ir isragavau jau beveik pamirstus skonius. Labiausiai patiko, kad beveik viskas nepatiko: desra beskone, saltiena is vis nesupratau kaip anksciau valgydavau, ... nuo siandien toliau eisiu savo lieknejimo link. Sveikinu visas prisijungusias ir linkiu nepaluzti smile.gif per tas dvi savaites man teko atsisakyti skaniausiu patiekalu, ir atrodo sirdis plyso kaip kiti juos valgo, bet kai pradejau pastebet rezultatus tai i jokius patiekalus, kurie eina i kuna net paziuret nebenoriu smile.gif
Papildyta:
Del avizu : perku Nordic, bet be jokiu priedu, valgau be prieskoniu ir druskos. Tokio "skanumelio" persivalgyti nesinori biggrin.gif
Schino
Oooi kiek daug zinuciu biggrin.gif tai va:

gabriela smile.gif - sveika prisijungus mirksiukas.gif

tsima - paprasciausias "favorit" kaskokias, avizu dribsniai biggrin.gif

naura14 - Sveika, cia butent AVIZINES KOSES DIETA mirksiukas.gif ( ir dar kurios neprisiruosiu pasilaikyt lotuliukas.gif doh.gif )

viktuti - is dalies gerai is dalies blogai padarei g.gif o beje seip nenoretum tapti vegetare bigsmile.gif bigsmile.gif as jau "vegetariauju" 66 dienas biggrin.gif ir seip tikiuosi visa laika smile.gif dar galvoju apie veganizma g.gif
viktuti
Visiskai atsisakyti mesos butu labai sudetinga, kaip suprantu reiktu atsisakyt ir kiausiniu. Bet pati apie tai jau spejau pamastyti, mesa man nera skani jei nera kas jos skoni pagerina.. O kaip tau atsiliepia vegetarine mityba? Netruksta jokiu medziagu, neslenka plaukai, nesijauti silpnai? Ka labiau pamegai? g.gif
Papildyta:
Ir kaip del svorio? Dar liko kas is taves? smile.gif
dangelite
Sveikos merginos,

va kaip smagu, kad SM tokia dieta yra... o as siandien buvau pas gydytoja ir klausiau jos, ka ji mano apie tuos naturalios medicinos centrus, zarnyno valyma ir t.t. Tai ji man sako, kad ten dazniausiai, tik pinigus isplauna ir patare 10 dienu koses dieta pasidaryti: vanduo ir dribsniai. nebadauti. gerti vandens ir sake, kad organizmas tikrai issivalys. bandysiu nuo rytojaus, nes reikia kilogramus numesti ir oda pasigrazinti bei organizma gal issivalysiu taip... Taigi jungiuosi, jei priimsite blush2.gif
viktuti
Sveika prisijungus smile.gif bus labai smagu dziaugtis rezultatais visoms kartu smile.gif
Schino
QUOTE(viktuti @ 2009 03 30, 16:27)
Visiskai atsisakyti mesos butu labai sudetinga, kaip suprantu reiktu atsisakyt ir kiausiniu. Bet pati apie tai jau spejau pamastyti, mesa man nera skani jei nera kas jos skoni pagerina.. O kaip tau atsiliepia vegetarine mityba? Netruksta jokiu medziagu, neslenka plaukai, nesijauti silpnai? Ka labiau pamegai?  g.gif
Papildyta:
Ir kaip del svorio? Dar liko kas is taves?  smile.gif
*

geriu DAAAAUG visokiu vitaminu seip, tai gal todel wiskas okey, bet seip jokio skirtumo nejauciu tik gal geresne kaskiek savijauta nuo mesos taip kaskaip jausdavausi "zemai" o be mesos "aukstai" biggrin.gif del pamegimo tai neiskirciau kasko ypatingai g.gif mirksiukas.gif oooj liko liko biggrin.gif jai seip iki idealaus svorio tai kaskur reiketu apie 6-5 kg , nu bet wat niekaip nesusiemu doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dangelite @ 2009 03 30, 22:13)
Sveikos merginos,

va kaip smagu, kad SM tokia dieta yra... o as siandien buvau pas gydytoja ir klausiau jos, ka ji mano apie tuos naturalios medicinos centrus, zarnyno valyma ir t.t. Tai ji man sako, kad ten dazniausiai, tik pinigus isplauna ir patare 10 dienu koses dieta pasidaryti: vanduo ir dribsniai. nebadauti. gerti vandens ir sake, kad organizmas tikrai issivalys. bandysiu nuo rytojaus, nes reikia kilogramus numesti ir oda pasigrazinti bei organizma gal issivalysiu taip... Taigi jungiuosi, jei priimsite blush2.gif
*

Tai zinoma thumbup.gif o jaj bandysi "suslysti" ir priwersim hihihi.gif victory.gif
viktuti
Sustojo man tas svoris kritęs, jaučiu dabar bus sunku priversti jį išjudinti verysad.gif , gal netinkamas daržoves valgau g.gif . Kažin kaip dėl obuolių blink.gif ? Man jie organizmui tai tinka, bet kaip dėl svorio, gal labai į kūną eina g.gif ? Vėl užėjo noras viską valgyti bet jau trečia savaitė - reikia laikytis. blush2.gif drąsinu save, kad jau nemažai pasiekiau, kad vyras džiaugiasi pagražėjusiomis formomis, bet va tau kad nori, sugalvojo organizmas savo sistemą ir aš nieko negaliu pagreitint...
dangelite
sveikutes, na va ..... tik pradejau vakar laikytis koses dietos ir nuluzau, vakar per pietus - prikapojau sprotu ant duonos... ax.gif na gi velnias....taip uzsimaniau, kad net atrodo kvapa per dezute jauciu, kaip jie man vakar skaniai kvepejo ir kaip norejosi.... bet tai siandien uztat saziningai laikausi.... na obuolio griezineli is iprocio suvalgiau, kaip obuoliu pyraga seimynai kepiau.... bet jau labai miniatiurinis buvo blush2.gif tai pabariau save mintyse ir tiek....
nezinau kaip cia reiks pietums dabar tos koses issivirti, nes dujos balione baigesi ir parvest naujo nera kam, ech..... reikia kazka skubiai galvoti, nes jei padausiu, tai jauciu, galiu nuo grandines nutrukti.... ir suniui ant uodegos mano geri norai....

merginos pasidalinkite patirtimi, kaip ugdote savo valia? kaip susiimate i rankas? nes as tik ir zadu, nuo rytojaus tai jau tikrai........o tas rytojus taip ir neateina ax.gif
Papildyta:
beje, pasisveriau =75 kg
ziuresim, kiek per 5 dienas numesiu, nes ilgiau nelabai noriu laikytis, padarysiu pertrauka, o tada ziuresiu....
Papildyta:
taigi pirmadieni privalau jums pateikti rezultatus, tikiuosi gerus.....ns kitaip man bus labai geda blush2.gif
Schino
viktuti - Nu va g.gif seip butu idomu suzinot kokias ir kokiais kiekiais, seip del obuoliu tai atsargiai, jie ir saldus ir palyginus nemazai kcal turi, nes daug sveria , pvz man 1 obuolio niekada neuztenka , o po obuoliu dar kazko uzsinori lotuliukas.gif Ir jai jauti, kad jie tau netinka, tai kam valgai blink.gif bandyk kitus vaisius. + NEPASIDUOK ! bigsmile.gif Beje, taip, suprantu, kad dabar pas tave dominuoja pagrinde angliavandeniai, negerai. Itrauk jogurta, varske ( aisku kad santykis butu 1:1, ta prasme kai itrauksi baltymus i savo raciona, sumazink angliavandeniu). O gal vel pabandyk koses dieta ? g.gif taip tau puikiai sekesi jos savaite issilaikyt bigsmile.gif

dangelite - seip pasakysiu tik 1 biggrin.gif . Nedaryk taip "nuo rytojaus" - viskas turi gautis savaime ir naturaliai, kuo maziau apie tai galvosi - tuo geriau mirksiukas.gif
viktuti
Na aš ir pagalvojau, kad vėl reiktų košės pavalgyt, šią savaitę dar valgysiu daržoves su trupučiu mėsos, o kitą sav vėl košytė... smile.gif Kitai savaitei turiu labai daug darbo tai ir nebus kada net pagalvot apie maistą, bet VELYKOS artėja blink.gif kaip tada reiks suktis, aš galiu nevalgyt, bet visi giminaičiai pradės šnairai žiūrėt ir visaip šnekint "paragauk šito, įsidėk ano"... Bus nelengva. Na o dėl obuolių tai turbūt tikrai tu teisi, reikia juos kažkuo kitu pakeisti, bet kaži kuo? g.gif Reikia tokio labai nekaloringo, kad nemažai suvalgyt galėčiau smile.gif
Schino
QUOTE(viktuti @ 2009 04 02, 16:45)
Na aš ir pagalvojau, kad vėl reiktų košės pavalgyt, šią savaitę dar valgysiu daržoves su trupučiu mėsos, o kitą sav vėl košytė...  smile.gif  Kitai savaitei turiu labai daug darbo tai ir nebus kada net pagalvot apie maistą, bet VELYKOS artėja  blink.gif  kaip tada reiks suktis, aš galiu nevalgyt, bet visi giminaičiai pradės šnairai žiūrėt ir visaip šnekint "paragauk šito, įsidėk ano"... Bus nelengva. Na o dėl obuolių tai turbūt tikrai tu teisi, reikia juos kažkuo kitu pakeisti, bet kaži kuo?  g.gif  Reikia tokio labai nekaloringo, kad nemažai suvalgyt galėčiau  smile.gif
*

Va va va ! Kai uzimtumas visada tai nera net kada ir galvot apie maista bigsmile.gif man si savaite kaip tik tokia ... smile.gif Del giminaiciu, tai piiiiiiiiiiiiiiiiiiilnai sutinku lotuliukas.gif jie kaip kokie antidietinkai lotuliukas.gif man tas pats visada : "ko nevalgai, dekis dekis, va ir sito ir to... blink.gif lotuliukas.gif O del obuoliu, tai valgyk morkas, labai gerai bus ir odai ir viskam bigsmile.gif (aj bet tu apie vaisius biggrin.gif ) tai tarkim greipfrutai, ananasai, slyvos (nu dar biski slyvu ne sezonas ) g.gif
viktuti
Reiks praeit per parduotuves šiandien, baigiasi jau mano maistas tai ir kažko naujo pasiimsiu, o ne tik košės, obuolių ir morkų lotuliukas.gif dar pasportuot reikia, turiu cd su fitneso ir aerobikos pratimais, tai labai patogu, jie visi tokie namams pritaikyti, viena diena kai pasimankštinau tai dar dabar visus šonus skauda blink.gif bet vistiek gerai, priprato organizmas prie tokių porcijų tai dabar belieka tuos kg nusportuot pamėgint.. Ant šonų dar tokios žieminės "sankaupos" ax.gif
Schino
blink.gif blink.gif blink.gif O geras, kiek panasumu lotuliukas.gif
As irgi is intiko kiek prisisiunciau tu fitneso treniruociu, per dvd pasileidziu ir prie darbo biggrin.gif bet jau dingo uzsidegimas blush2.gif tai... kaskur 5 sawaites sportawau kaip reikalas, seip jega tie wisi pratimai bet.. kad as dvigubai, NE - trigubai tada noriu valgyt ir negana to uzsimeciau dar papildomai svorio blink.gif tai nu i nafik g.gif biggrin.gif
viktuti
O kiek tau liko numest svorio? Man tai ziuriu ir celiulito kaip sumazejo kai svorio numeciau, jau dabar beveik drasiai galeciau i pliaza eit biggrin.gif smagu kai drabuziai laisveja, bet vakar pasiziurejau kaip "jauna" atrodziau, nu tai ner ka lygint.. Kad oda keiciasi tai suprantu bet visos kuno linijos kaip is formos isejusios... blink.gif siandien isvariau i paskaitas nepavalgius nieko tai kaip silpna pasidare per pietus... unsure.gif tai sriubos uzvalgiau, pagerejo.. sriuba tai geras dalykas, jei tokia neperkrauta, reiks issivirti kokia paprasta pasiskaiciavus kiek ten ko,...
Schino
Nu jeigu iki idealaus idealaus tai apie 6 kg unsure.gif tada i pleza tekinom begciau biggrin.gif biggrin.gif
viktuti
Na sveikos mergaitės, praėjo dar viena savaitė ir turiu blogesnius rezultatus... Nenumečiau nei kiek , o kaip tik priaugau 0,8 kg.. unsure.gif Tai dabar nusprendžiau, kad šią savaitę laisviau truputį pagyvensiu ir taip smarkiai savęs nebevaržysiu. O kita savaitę vėl prie avižų blink.gif Taigi dabar mano svoris 57,8 kg. Ir po Velykų eisiu į sporto klubą, turiu abonementą 12-ai treniruočių, o po to aerobiką palankysiu.. blush2.gif Nepatinka man sportas, bet ir aš pati sau tokia nepatinku 4u.gif
Schino
Sveika,
O tai kaip cia taip blink.gif su sawaite laikantis avizu koses dieta ???? blink.gif blink.gif Del sporto tai thumbup.gif
viktuti
Aš jaučiu, kad čia pasipildė mano organizmas vandens atsargomis, nes kai vien košę valgiau tai nei arbatos nei vandens nesinorėdavo, o dabar gerdavau vandenį ir vat kaip.. g.gif
*charite*
jungsiuos ir as prie jusu 4u.gif kaip tik turiu pilna dezute avizu koses,tai ir sunaudosiu ir gal naudos turesiu blush2.gif tikiuosi drauge mesti nereikalingus kg bus lengviau gossip.gif
Schino
O sveika smile.gif super, kad tik yra norinciu gathering.gif mirksiukas.gif
*charite*
tai nuo rytojaus pradesiu lotuliukas.gif siandien buvo izanginis pabandymas,skanu thumbup.gif tai manau kliudys tik skanus maistas saldytuve doh.gif reikes i ji neziureti cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.