Tamsioji ugnis
2009 03 16, 22:47
Sveiki Būtų labai įdomu sužinoti ar jūsų vaikai mėgdžioja kitų elgesį, pomėgius ar kitką. Gal esat pastebėje kad vaikas pradėda elgtis kaip jus ar jūsų pažistami,kad užsigeidžia daiktų kuriuos turi jų pažistami, kad keičia savo pomėgius, kad pradėda kartoti tokias pat frazes ar judesius kaip draugai... Labai įdomu būtų sulaukti atsakymų apie įvairaus amžiaus vaikus, paauglius ar jaunimą. Ką jie mėgdžioja? Kokius dalykus mėgdžioja? O gal jus patys vaikystėje mėgdžiojot kitus, ar buvote mėgdžiojami?
Tamsioji ugnis
2009 03 18, 16:09
Tai gal kas papasakoti norėtu  kokio amžiaus vaikas, ką mėgdžioja?
visi vaikai anksčiau ar vėliau ką nors mėgdžioja, dažniausiai atkartoja savo autoritetą.
milky_way
2009 04 10, 11:43
pritariu
Sun_girl~
2009 04 16, 07:56
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 18, 18:09) Tai gal kas papasakoti norėtu  kokio amžiaus vaikas, ką mėgdžioja? na manau vaikai iki kokiu 8 metu tai daug ka megdzioja,galbut daugiau bloga elgesi.Mano vaikas tai labai pastebi veido israiskas,gestus,judesius ir labai tiksliai pamegdzioja.vaikams tai tiesiog pramoga.Galbut lavina sav aktorinius sugebejimus Busimi aktoriai....
Ateniuke
2009 04 16, 21:41
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 18, 17:09) Tai gal kas papasakoti norėtu  kokio amžiaus vaikas, ką mėgdžioja? as stdijuoju pedagogika ir daug zinau apie vaiku psihcologija  ir tasakymas TAIP vaikai megdzioja,viskas ju pradinis vystymasis yra vien megdziojimas,megdzioja visus ir viska
armanlila
2009 04 19, 11:44
Mano vaiui dabar labai patinka pamėgdžioti katina.
Ateniuke
2009 04 20, 10:11
o kokio amziaus jusu vaikai? galesiu placiau papasakoti apie ju raida pagal amziu  kas kaip vyksta pas juos  jei noresite...
saulės spindulėlis
2009 04 23, 20:16
mano sunui 3 metai.ir taip, jis megdzioja kitu vaiku ir kalba, ir elgesi. tik kas svarbiausia, greiciausiai periima neigiamus dalykus  .
Vilmuutee
2009 04 29, 19:08
Megdzioja,ypac tuos filmuku herojus kur saudo,gaudo
vilmute_mama
2009 06 07, 22:48
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 17, 00:47) Sveiki Būtų labai įdomu sužinoti ar jūsų vaikai mėgdžioja kitų elgesį, pomėgius ar kitką. Gal esat pastebėje kad vaikas pradėda elgtis kaip jus ar jūsų pažistami,kad užsigeidžia daiktų kuriuos turi jų pažistami, kad keičia savo pomėgius, kad pradėda kartoti tokias pat frazes ar judesius kaip draugai... Labai įdomu būtų sulaukti atsakymų apie įvairaus amžiaus vaikus, paauglius ar jaunimą. Ką jie mėgdžioja? Kokius dalykus mėgdžioja? O gal jus patys vaikystėje mėgdžiojot kitus, ar buvote mėgdžiojami?  Kol mano didzioji buvo dar kokiu 2 metuku, tai i ja galejau ziureti kaip i veidrodi, buvo tiksli mano elgesio, manieru kopija
ziedute
2009 08 28, 10:03
Taip, kartais mėgdžioja, bet kažkaip saikingai, ne itin tas dažnai pasireiškia
visi vaikai kazka megdzioja vieni daugiau kiti maziau va dabar mano mazasis labai megdzioja sese kai sese darzelyje tai nemegdzioja o kai pareina tai mazasis daro viska ka ir dukryte
svajotojaa
2009 09 04, 16:55
musu mazasis ir viska megdzioja
mazos kojytes
2009 09 21, 15:25
QUOTE(Vilmuutee @ 2009 04 29, 21:08) Megdzioja,ypac tuos filmuku herojus kur saudo,gaudo  Va cia tai tikrai,maniskis butent dazniausia megdzioja filmuku herojus kurie saudo,gaudo,musasi ir pan.
sandravpu
2009 09 28, 00:21
daugiau ar maziau, anksciau ar veliau visi vaikai kazka megdzioja. Mes labai raukytis ir atsikalbinet is vyresnes(8m.) tetos ir jos draugiu ismokom, bet kazkaip prasidejus mokslo metams - viena i mokykla iskeliavo, kita i darzeli ir viskas baigesi. Papildyta:su filmuku heroju megdziojimu tai pasiekem tik tiek kad neblogai ismoko rusu kalbos ir kartais su batu saukstu pamosikuoja - suprask kardas  Nors atsizvelgiant i tai kad Gabija mergaite, tai man ir to kardo gana dar megdzioja aukletojas, labai vadovauti gerai iseina ant nematomu draugu
miela grazi sunyte :)
2009 09 29, 16:40
Dabar pas mus ypatingai megdziojimo laikas prasidejo - mergytei 1met.7 men. - tai kur tik ka imanoma - tai viska kartoja..Ir mus suaugiusius, ir i vaikus kieme ziuri..
Mums irgi 1.7  Pradejo megdzioti garsus gal kokiu 1.4, dabar ipatingai: kaip kas juokiasi, kosti, ziovauja, verkia, masinu signalizacijas ir panasius garsus.
Musu pupa dazniausiai megdzioja mane su vyru, muzikos vadove bei darzelio aukletoja  Labai daznai save matau, jos zaidimuose ir kalboje
*mamulka*
2009 12 08, 20:31
maniskiui 5 metai ir labai stebi draugus, ju elgesi ir visa kita. Elgiasi kaip draugai, daiktu tokiu pat reikia kaip, kad yra pas draugus. Zodziu, neliudim
klopedija
2010 01 03, 13:06
QUOTE(Ateniuke @ 2009 04 16, 21:41) TAIP vaikai megdzioja,viskas ju pradinis vystymasis yra vien megdziojimas,megdzioja visus ir viska  Visiškai taip! Visi vaikai visą laiką kažką mėgdžioja: pradžioje tėvus, brolius, seses, senelius, paskui darželio auklėtojas, paskui klasės draugus. Dar vėliau atranda savo stabukus įžymybes ir juos taip pat mėgdžioja. Nesutikčiau su teiginiu, kad tik pradinis vystymasis tuo pagrįstas, mėgdžioja ir suaugėliai. Ir dar kaip mėgdžioja! Nori būti liekni/treniruoti kaip... Nori šukuosenos kaip... Nori būti stilingi kaip... Nori gyventi kaip... Beje, jei vaikas mėgdžioja adekvačiai ir vykusiai, reiškia, kad jis iš prigimties įžvalgus ir artistiškas  .
|
|