Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėgdžiojimas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Tamsioji ugnis
Sveiki 4u.gif

Būtų labai įdomu sužinoti ar jūsų vaikai mėgdžioja kitų elgesį, pomėgius ar kitką. Gal esat pastebėje kad vaikas pradėda elgtis kaip jus ar jūsų pažistami,kad užsigeidžia daiktų kuriuos turi jų pažistami, kad keičia savo pomėgius, kad pradėda kartoti tokias pat frazes ar judesius kaip draugai... Labai įdomu būtų sulaukti atsakymų apie įvairaus amžiaus vaikus, paauglius ar jaunimą. Ką jie mėgdžioja? Kokius dalykus mėgdžioja? O gal jus patys vaikystėje mėgdžiojot kitus, ar buvote mėgdžiojami? 4u.gif
Tamsioji ugnis
Tai gal kas papasakoti norėtu 4u.gif ax.gif kokio amžiaus vaikas, ką mėgdžioja?
TOCAMI
visi vaikai anksčiau ar vėliau ką nors mėgdžioja, dažniausiai atkartoja savo autoritetą.
milky_way
pritariu drinks_cheers.gif
Sun_girl~
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 18, 18:09)
Tai gal kas papasakoti norėtu  4u.gif  ax.gif kokio amžiaus vaikas, ką mėgdžioja?
*

na manau vaikai iki kokiu 8 metu tai daug ka megdzioja,galbut daugiau bloga elgesi.Mano vaikas tai labai pastebi veido israiskas,gestus,judesius ir labai tiksliai pamegdzioja.vaikams tai tiesiog pramoga.Galbut lavina sav aktorinius sugebejimus Busimi aktoriai....
Ateniuke
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 18, 17:09)
Tai gal kas papasakoti norėtu  4u.gif  ax.gif kokio amžiaus vaikas, ką mėgdžioja?
*

as stdijuoju pedagogika ir daug zinau apie vaiku psihcologija smile.gif ir tasakymas TAIP vaikai megdzioja,viskas ju pradinis vystymasis yra vien megdziojimas,megdzioja visus ir viska smile.gif
armanlila
Mano vaiui dabar labai patinka pamėgdžioti katina. smile.gif
Ateniuke
o kokio amziaus jusu vaikai? galesiu placiau papasakoti apie ju raida pagal amziu smile.gif kas kaip vyksta pas juos smile.gif jei noresite...
saulės spindulėlis
mano sunui 3 metai.ir taip, jis megdzioja kitu vaiku ir kalba, ir elgesi. tik kas svarbiausia, greiciausiai periima neigiamus dalykus g.gif .
Vilmuutee
Megdzioja,ypac tuos filmuku herojus kur saudo,gaudo doh.gif
vilmute_mama
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 17, 00:47)
Sveiki 4u.gif

Būtų labai įdomu sužinoti ar jūsų vaikai mėgdžioja kitų elgesį, pomėgius ar kitką. Gal esat pastebėje kad vaikas pradėda elgtis kaip jus ar jūsų pažistami,kad užsigeidžia daiktų kuriuos turi jų pažistami, kad keičia savo pomėgius, kad pradėda kartoti tokias pat frazes ar judesius kaip draugai... Labai įdomu būtų sulaukti atsakymų apie įvairaus amžiaus vaikus, paauglius ar jaunimą. Ką jie mėgdžioja? Kokius dalykus mėgdžioja? O gal jus patys vaikystėje mėgdžiojot kitus, ar buvote mėgdžiojami? 4u.gif
*

Kol mano didzioji buvo dar kokiu 2 metuku, tai i ja galejau ziureti kaip i veidrodi, buvo tiksli mano elgesio, manieru kopija blush2.gif
ziedute
Taip, kartais mėgdžioja, bet kažkaip saikingai, ne itin tas dažnai pasireiškia mirksiukas.gif
laimav
visi vaikai kazka megdzioja vieni daugiau kiti maziau va dabar mano mazasis labai megdzioja sese kai sese darzelyje tai nemegdzioja o kai pareina tai mazasis daro viska ka ir dukryte biggrin.gif
svajotojaa
musu mazasis ir viska megdzioja lotuliukas.gif
mazos kojytes
QUOTE(Vilmuutee @ 2009 04 29, 21:08)
Megdzioja,ypac tuos filmuku herojus kur saudo,gaudo  doh.gif
*

Va cia tai tikrai,maniskis butent dazniausia megdzioja filmuku herojus kurie saudo,gaudo,musasi ir pan. gun_bandana.gif
sandravpu
daugiau ar maziau, anksciau ar veliau visi vaikai kazka megdzioja. Mes labai raukytis ir atsikalbinet is vyresnes(8m.) tetos ir jos draugiu ismokom, bet kazkaip prasidejus mokslo metams - viena i mokykla iskeliavo, kita i darzeli ir viskas baigesi. smile.gif
Papildyta:
su filmuku heroju megdziojimu tai pasiekem tik tiek kad neblogai ismoko rusu kalbos ir kartais su batu saukstu pamosikuoja - suprask kardas smile.gif Nors atsizvelgiant i tai kad Gabija mergaite, tai man ir to kardo gana
dar megdzioja aukletojas, labai vadovauti gerai iseina ant nematomu draugu smile.gif
miela grazi sunyte :)
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 03 18, 17:09)
*

darželyje vakar prajuokino auklėtoja blush2.gif kai aš atėjau sako auklėtoja nu užkūrė jūsų dukra mums pirtį(juokiasi) biggrin.gif aš nieko nesuprasdama sakau: kaip tai blink.gif blink.gif blink.gif nu va taip sako kalbėjosi su auklėtojos padėjėja pasirodo su kažkokia mergaite buvo planą surezgusi doh.gif o tas planastoks kai tik auklėtojos gers kavą... ir spėkit kai baigsi kava aišku nutrūko ir pokalbis o mano mergina atsisėdo su ta mergaite prie stalo ir kalba abi kiek prisimena tą patį doh.gif blink.gif ax.gif 4u.gif bigsmile.gif cool.gif tai vat tokia istorija. smile.gif drinks_cheers.gif
Kidman
Dabar pas mus ypatingai megdziojimo laikas prasidejo - mergytei 1met.7 men. - tai kur tik ka imanoma - tai viska kartoja..Ir mus suaugiusius, ir i vaikus kieme ziuri.. biggrin.gif
GaDina
Mums irgi 1.7 smile.gif Pradejo megdzioti garsus gal kokiu 1.4, dabar ipatingai: kaip kas juokiasi, kosti, ziovauja, verkia, masinu signalizacijas ir panasius garsus. lotuliukas.gif
*Lyra*
Musu pupa dazniausiai megdzioja mane su vyru, muzikos vadove bei darzelio aukletoja biggrin.gif Labai daznai save matau, jos zaidimuose ir kalboje mirksiukas.gif
*mamulka*
maniskiui 5 metai ir labai stebi draugus, ju elgesi ir visa kita. Elgiasi kaip draugai, daiktu tokiu pat reikia kaip, kad yra pas draugus. Zodziu, neliudim smile.gif
klopedija
QUOTE(Ateniuke @ 2009 04 16, 21:41)
TAIP vaikai megdzioja,viskas ju pradinis vystymasis yra vien megdziojimas,megdzioja visus ir viska  smile.gif
*
Visiškai taip! Visi vaikai visą laiką kažką mėgdžioja: pradžioje tėvus, brolius, seses, senelius, paskui darželio auklėtojas, paskui klasės draugus. Dar vėliau atranda savo stabukus įžymybes ir juos taip pat mėgdžioja.
Nesutikčiau su teiginiu, kad tik pradinis vystymasis tuo pagrįstas, mėgdžioja ir suaugėliai. Ir dar kaip mėgdžioja! lotuliukas.gif
Nori būti liekni/treniruoti kaip...
Nori šukuosenos kaip...
Nori būti stilingi kaip...
Nori gyventi kaip...

Beje, jei vaikas mėgdžioja adekvačiai ir vykusiai, reiškia, kad jis iš prigimties įžvalgus ir artistiškas mirksiukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.