Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atlenkiamas staliukas automobilyje
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
vikute9
Laba diena,
Sugalvojau kad toks daiktas vaikui keliones metu butu nepakeiciamas. Juk ir zaisti ant jo galima ir piesti ir gerti pasideti ir daug kitko. Suradau RIMI parduotuveje toki, bet buvo nepilnas komplektas tai pagalvojau kad rasiu kitoje rimi, bet apvaziavau visas Vilniaus miesto RIMI ir nieko neradau. Gal galetumete pasiulyti kur dar ieskoti. Naujuose auto tai tokius iskart ant priekiniu sedyniu atlosu montuoja, o ka daryti tai kuri su senu auto vazineja? smile.gif
vikute9
negi niekas nezino apie tokius daiktus?
mamyte77
4u.gif ir mums butu idomu
vikute9
Matyt visos vazineja su jau masinose irengtais staliukais ir net nesidomi tokiais kurie gali buti pritaisomi tuose auto kur staliukai nebuvo itaisyti gaminant automobili...
vikute9
smile.gif
prekestolen
o kaip jus isivaizduojate, kad vaikas važiuodamas pieš ant jo? g.gif Taigi jis prisegtas diržais ir į priekį pasilenkti gali minimaliai. g.gif Jei jis (vaikas) laisvai palinksta į preikį- tai jau nėra saugu, o atsilošęs irgi nelabai įsivaizduoju kaip ten piešis... g.gif
vikute9
Na maniskis sedi gan laisvai savo keduteje. Rankos istrauktos is dirzu tai gali pasilenkti i prieki ir papiesti. Vis geriau nei kai matai jog vaikus veza ne kedutese.
prekestolen
QUOTE(vikute9 @ 2009 05 12, 10:20)
Na maniskis sedi gan laisvai savo keduteje. Rankos istrauktos is dirzu tai gali pasilenkti i prieki ir papiesti. Vis geriau nei kai matai jog vaikus veza ne kedutese.
*

Na 3 kart tfu - bet tokiu atveju kai gerokai palinkęs į priekį- tai smūgio metu gerokai trenksis galvyte ir į langą..tikrai ne geriau..jūsų atveju galima BEVEIK dėti lygybės ženklą tarp tokio Jūsiško prisegimo ir sėdėjimo nekėdutėje.
vikute9
Jus matyt kasdien isvaziuodama kazkur galvojat kaip cia dabar nepakliut i avarija ir pririsat vaika kad ne krust... Optimizmo gal daugiau, ka?
prekestolen
QUOTE(vikute9 @ 2009 05 13, 07:58)
Jus matyt kasdien isvaziuodama kazkur galvojat kaip cia dabar nepakliut i avarija ir pririsat vaika kad ne krust... Optimizmo gal daugiau, ka?
*

Dėl manęs tai jūs sekite savo vaiką kaip tik norite- kad pasilenktų, sukiotusi, netgi atsistotų kėdutėje. smile.gif
Optimizmas čia netinka- o jūs tikriausia segdama galvojat:aš optimistė, į mane niekas šiendien nesitrenks, ... (bet jei netyčia koks girtuoklis (beje draugei dieną, neseniai trenkėsi) trinktels į jūsų mašinos galą, o jūsų vaikas tuo metu bus palinkęs prie piešimo staliuko-kaip manot ar jis galva nesitrenks į sėdynę ir kokia tikimybė kad nesusižalos kaklo??? Jei trinktels į mašinos šoną- palinkęs prie staliuko vaikas galva trenksis į stiklą. Jei sedės atsilošęs kėdutėje- trenksis į šoninę paminkštintą kėdutės apsaugą)
Aš ne optimizmu remiuosi , o blaiviu mąstymu ir žiniomis.
Bet tuo pačiu siūlau pagooglinti ir pasidomėti kas vyksta, smūgio, susidūrimo, staigaus stabdymo metu. Yra netgi filmukai su bandymais...

Beje, jūsų išgalvoto staliuko neteko matyti nei vienoje mašinoje... g.gif Tik va autobusuose tai esu mačiusi...ir lėktuvuose...

Sėkmės paieškose, iš mano pusės debatai baigti. mirksiukas.gif
vikute9
Jis neisgalvotas... Maciau rimi pirkti, o beto naujuose auto kaip ir autobusuose tokie staliukai yra, bet jie aisku ne specialiai vaikams skirti. Del optimizmo tai as tiesiog nieko negalvoju sesdama i auto. Tik zinau kad jei jau yra kas lemta tai ivyks vistiek. Va tep
Kitte
QUOTE(dije @ 2009 05 12, 00:09)
o kaip jus isivaizduojate, kad vaikas važiuodamas pieš ant jo?  g.gif  Taigi jis prisegtas diržais ir į priekį pasilenkti gali minimaliai.  g.gif Jei jis (vaikas)  laisvai palinksta į preikį- tai jau nėra saugu, o atsilošęs irgi nelabai įsivaizduoju kaip ten piešis... g.gif
*

drinks_cheers.gif nereiketu pratinti vaiko vaziuojant piesti, o tuo labiau valgyti doh.gif mano brolis savo vaikus pripratino valgyti masinoj vaziuojant, tai atsiprasant masinos salonas "uzsiktas" blush2.gif musu dukra niekada vaziuodama nevalgo, nebent tai buna ilga kelione, taciau mes sustojame ir tada pavalgome islipe is automobilio ax.gif
Dzindzilina
Pas mus masinoj prie sedyniu ir taip yra staliukai atlenkiami, tik jie tinka pasideti maistui, arbatos puodeliui, nors maisto tai nevalgom masinoj, tik arbatele kartais trumpam idedam i staliuke padaryta skylute, o masinoj piesti, skaityti... ar dar ka daryti neleidziam, nes kenkia akytem, as pati negaliu nei skaityti masinoj, is karto pykinti sirdi pradeda. Papildomai jei butu pirkti staliuku i masina, tikrai nepirktume, bereikalingai svaidytusi.
supervaikai
aš irgi manau ,kad ir nesaugu ir visai nereikalingas daigtas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.