Labukas, Viename interjero žurnale mačiau fantastišką miegamojo nuotrauką. Siena, prie kurios glaudžiasi lovos galvūgalis išklijuota fototapetais su miško vaizdu. Jaučiama tokia erdvė... Labai išplečia kambarį, suteikia nenusakomo žavesio... Google radau keletą svetainių, daugiausia nuoroda į dubingius.lt. Užsukau ten, bet nieko tokio įspūdingo, kaip tame vartytame žurnale nepamačiau O dar girdėjau, kad galima netgi užsisakyti fototapetus pagal savo mėgstamą nuotrauką ar meno kūrinio reprodukciją. Gal galite pasidalinti savo žiniomis ar patirtimi šia tema?
Tairūnė
2008 07 18, 20:56
Ačiū  , pažiūrėjau, keli man visai patiko. Tik reiks pasvarstyti, kuris geriau tiktų prie švelniai šviesiai alyvinės kambario spalvos. Turiu tokią pačios darytą Smiltynės jūros nuotrauką, kurią mielai regėčiau ir ant sienos  Atidžiau panaršiau ir šiame forume, radau, kad čia jau buvo tokia tema. Rubrikoje "Namai". Bet gal dar neišsisėmė idėjos?
Begale foto tapetu yra naminis.lt o jeigu reikia ikvepimo kokius foto tapetus klijuoti uzeikite i galerija tam paciam puslapyje. Tikrai kazka issirinksite
QUOTE(MIA30 @ 2008 07 25, 13:34) Begale foto tapetu yra naminis.lt o jeigu reikia ikvepimo kokius foto tapetus klijuoti uzeikite i galerija tam paciam puslapyje. Tikrai kazka issirinksite  Ačiū, MIA30 radau gražius tapetus, tik brangoki, bet nors žinau, kad tokių, kokių norėjau, yra  Čia turėtų matytis: http://www.naminis.lt/items?catid=23302http://www.naminis.lt/items?catid=23261
ypatingesnių galima rasti domus galerijoje
Įdomių fototapteų yra Dubingių salonuose. Berods jų internetinėje svetainėje yra mažesnis pasirinkimas, nei pačiuose salonuose.
taip domus galerijoje yra neblogu, rimtesniu tokiu
zivile84
2008 09 10, 14:21
Sveikuciai, teko dirbti senukuose tapetu skyriui, tai ten galima pagal spec.uzsakyma uzsisakyti. Manau, kad ir ermitaze, dubingiuose ir kitur galima uzsisakyti. bet juos labai reikia kruopsciai klijuoti, kad graziai atrodytu. Buvo kazkada, atejo pirkejai skustis del ale brokuotu fototapetu, nuvaziavom pas juos i namus, tai ziauriai matosi prastas klijavimas  . Patys siek itke karpe, nes neissiteko ant sienos, o po to netolygiai suklijavo (pilnas vazidas susideda kazkur is 4-8 daliu)
solomonas
2008 12 16, 16:14
www.vivawall.lt pagamins viskas pagal jusu indivdualius norus. savo katino foto issididinau iki 1.5 kv /m
Dangiuks
2008 12 17, 11:34
QUOTE(solomonas @ 2008 12 16, 17:14) www.vivawall.lt pagamins viskas pagal jusu indivdualius norus. savo katino foto issididinau iki 1.5 kv /m  Fantastika  O kaip kokybė pačios nuotraukos? Ar nesilieja?
vaida g.
2008 12 29, 16:27
QUOTE(Druoja @ 2008 07 25, 16:29) Ačiū, MIA30 radau gražius tapetus, tik brangoki, bet nors žinau, kad tokių, kokių norėjau, yra  Čia turėtų matytis: http://www.naminis.lt/items?catid=23302http://www.naminis.lt/items?catid=23261cia grazus,bet miskas namuose?...
Aha  ! Miško kraštelį matau ir pro savo langą, tad jausčiausi labai jaukiai. Pirmasis variantas man labiau prie širdies. O svetainėje www.vivawall.lt išties yra į ką pažiūrėti. Ačiū už nuorodą Tiesa, o kas, Tavo nuomone, tiktų namuose? Jei ne miškas, tai?...
Aušriukė
2009 01 20, 14:46
zinau, jog fototapetus galima uzsisakyti ir Dubingiu parduotuvese, tik negaliu garantuoti, ar tik is katalogu ar ir is savos nuotraukeles galetu pagaminti
basyte4
2009 01 29, 12:15
QUOTE(Aušriukė @ 2009 01 20, 23:46) zinau, jog fototapetus galima uzsisakyti ir Dubingiu parduotuvese, tik negaliu garantuoti, ar tik is katalogu ar ir is savos nuotraukeles galetu pagaminti Sunku pasakyt...Tie tai tikrai individualiai gali padaryt
.Juodukė.
2009 01 29, 15:55
QUOTE(basyte4 @ 2009 01 02, 22:46) Puikius fototapetus gamina imone ,,Asanta", esanti Paneriu g. 34, Vilnius. Jie gali pasiulyti butent paciu tapetu ivairiu medziagu, spauda ant drobes. Taip pat padarys fototapetus pagal kliento norus, butent su tuo ornamentu, ar atvaizdu, kokio tik noresite. Ten netgi galima uzsisakyti piesini, kad dizaineriai nupiestu. Ir svarbiausia tai, kad kainos yra tikrai pigiausios, bent jau kur teko dometis. Papildyta:Pabandykit kreiptis i ,,Asanta'' tikrai rekomenduoju, o kainos tai nezinia kiek kartu mazesnes, tikrai  Dėkui už info, bandysiu susisiekti man kaip tik reikia fototapeto kažkur 1,10*2 m. Susiskambinau  Super duper  O ir kainos nesikandžioja
QUOTE(*Juoduke* @ 2009 01 29, 15:55) Dėkui už info, bandysiu susisiekti man kaip tik reikia fototapeto kažkur 1,10*2 m. Susiskambinau  Super duper  O ir kainos nesikandžioja  Mes tai pirkom fototapetus internetu www.vivawall.lt , pas juos didele galerija - kazkaip paprasciau issirinkti, dar pa juos ir drobes emem tai visai gerai
-AiRyTe-
2009 03 17, 16:05
gandriuke...
2009 03 20, 12:34
Sveikos Atejau patarimo Jau apsisprendziau, kad musu berniukscio kambari bus fototapetas, ta siena nemaza 2.6(aukstis) ant 3.4 (plotis). Bet tos firmos galerijoje kazkaip visai neissirenku tinkancio paveiksliuko  Berniukui bus jau greit 2 metukai, kol dar isikelsim i nama praeis gal dar minimum puse metu  Koks is siu jusu nuomone labiau tiktu ?  O gal is vis ne vienas Lyg norejau gyvunelio, bet ten kazkaip nerandu nieko tinkancio  Norisi kad, fototapetas butu ryskesnis , nes kitas sienas dazysiu baltai arba kita tinkancia sviesia spalva . O gal turite dideles rezoliucijos foto tinkancio berniukui fototapetui, raba gal gaima ju kur parsisiust ?    
Vaivužė
2009 03 20, 14:43
piestukai as vaiku kambariuose irgi noriu fototapetus suklijuot, tai dukros kambariu esu nuziurejus ta boruzele ant ramunes  o astuonmeciui sunui niekaip neisrenkam, kas man grazu, tas jam berysio
ausrenas
2009 03 20, 16:03
GANDRIUKE, Ikisiu savo trigrasi su patarimais. Jei norite gyvuno, man asmeniskai sitas labai grazus: http://www.photowall.eu/redirectInt.aspx?item=e9011Kadangi fonas baltas, Jus neikisate saves i kazkokius remus. Jei kitos sienos bus baltos, tuomet atrodys lyg tas katinas ant sienos uzklijuotas. As taip pat savo mazajam ieskau kazko idomaus i kambari. Jam labai Mini patinka, tai kazkaip sirdis i si dalyka krypsta: http://www.adobetutorialz.com/content_imag...r-wallpaper.jpgBeje, del tokiu ryskiu kaip parodete pavyzdziu labai gerai pagalvociau.... Na cia mano subjektyvi nuomone.
gandriuke...
2009 03 20, 16:27
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 20, 14:43) piestukai as vaiku kambariuose irgi noriu fototapetus suklijuot, tai dukros kambariu esu nuziurejus ta boruzele ant ramunes  o astuonmeciui sunui niekaip neisrenkam, kas man grazu, tas jam berysio  na man ir tas su ramune ir boruzele mergaitiskas, bet grazus  Isvis kazkaip mergaitems lengviau isrinkt QUOTE(ausrenas @ 2009 03 20, 16:03) GANDRIUKE, Ikisiu savo trigrasi su patarimais. Jei norite gyvuno, man asmeniskai sitas labai grazus: http://www.photowall.eu/redirectInt.aspx?item=e9011Kadangi fonas baltas, Jus neikisate saves i kazkokius remus. Jei kitos sienos bus baltos, tuomet atrodys lyg tas katinas ant sienos uzklijuotas. As taip pat savo mazajam ieskau kazko idomaus i kambari. Jam labai Mini patinka, tai kazkaip sirdis i si dalyka krypsta: http://www.adobetutorialz.com/content_imag...r-wallpaper.jpgBeje, del tokiu ryskiu kaip parodete pavyzdziu labai gerai pagalvociau.... Na cia mano subjektyvi nuomone. tai labai malonu , kad rasote , jei nenoreciau tai nebuciau cia parasius Tas kaciukas simpatiskas, bet galvoju ar nebus per daug niurus kambarys  O ir tada nebent ten pirkt turetum( o kaip neisivaizduoju ir ismatavimai man netinka  ). O jei nori kad ta firma tau pagamintu is turimos foto laikmenos, tai ji turi turet daug pikseliu, o is kur ja gaut ????
ausrenas
2009 03 20, 17:14
Na tie, kurie gamina, tai jau padarys. Kaip sakoma: viskas uz pinigus, viskas zmogui. Kaip minejau, cia mano subjektyvi nuomone. As asmeniskai nei piestuku nei papludimio nei boruzeliu nesirinkciau. Gal pas mus isisenejes ir iskreiptas fototapeto suvokimas? Nejau jei fototapetas, tai butinai turi buti medziai ir krioklys ar kazkas ryskaus. Gali buti kazkas ir subtilesnio. Zinoma, kiekvieno teise rinktis, be to ir skoniai visu skiriasi, todel ir gamina ir piestukus, ir kaciukus. Man jau 3 kartus paziurejus i piestukus jie atsibodo, o reikes ziuret bent jau 3 metus.
Jei norisi ryskiau, gal pameginkite kokia nors Disney'aus produkcija - ale Miki ar McQueen is ratu. Taigi vaikai del ju eina is proto. Kas jam tie piestukai??
Vaivužė
2009 03 20, 20:45
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 20, 16:03) As taip pat savo mazajam ieskau kazko idomaus i kambari. Jam labai Mini patinka, tai kazkaip sirdis i si dalyka krypsta: http://www.adobetutorialz.com/content_imag...r-wallpaper.jpgsis variantas tikrai neblogas  tik kur toki gaut, jei parodysiu sunui ir jam patiks
RobertaXxX
2009 03 21, 18:22
ausrenas
2009 03 22, 10:08
QUOTE(Vaivužė @ 2009 03 20, 21:45) sis variantas tikrai neblogas  tik kur toki gaut, jei parodysiu sunui ir jam patiks  As planuoju gaminti fototapeta. Manau ta tikrai padarytu reklamos agenturos. cia galite paziureti: www.inovodizainas.lt jie gamina ir fototapetus ir klijuojamas detales, bet ne is pigesniu. Manau paieskojus, galima rasti ir pigiau
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 22, 11:08) As planuoju gaminti fototapeta. Manau ta tikrai padarytu reklamos agenturos. cia galite paziureti: www.inovodizainas.lt jie gamina ir fototapetus ir klijuojamas detales, bet ne is pigesniu. Manau paieskojus, galima rasti ir pigiau tai jei rasi pigiau pranesk cia
adelaida
2009 03 22, 19:07
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 20, 13:34) O gal turite dideles rezoliucijos foto tinkancio berniukui fototapetui, raba gal gaima ju kur parsisiust ? pabandyk tiesiog per google paieskoti, yra nustatymas "rodyti labai didelius paveikslelius" ir jei nori kad fototapetas butu tikrai normalios kokybes, tai rezoliucija turi buti ne mazesne nei 3500 px (po paveiksliukais raso dar nepaspaudus), bet aisku geriau dar didesne, tik labai jau sunku rasti tokias nuotraukas... Kas liecia pati turini, berniukams labai patinka Mac Queenas is "Cars" ("Ratai"), dirbdama dizainere per sezona, gal 3 berniuku kambarius teko puosti tokiais fototapetais, vis dar matyt tas filmukas populiarus  va tokiais tik be uzraso 
gandriuke...
2009 03 23, 13:34
QUOTE(adelaida @ 2009 03 22, 19:07) pabandyk tiesiog per google paieskoti, yra nustatymas "rodyti labai didelius paveikslelius" ir jei nori kad fototapetas butu tikrai normalios kokybes, tai rezoliucija turi buti ne mazesne nei 3500 px (po paveiksliukais raso dar nepaspaudus), bet aisku geriau dar didesne, tik labai jau sunku rasti tokias nuotraukas... Kas liecia pati turini, berniukams labai patinka Mac Queenas is "Cars" ("Ratai"), dirbdama dizainere per sezona, gal 3 berniuku kambarius teko puosti tokiais fototapetais, vis dar matyt tas filmukas populiarus  va tokiais tik be uzraso  bandziau , kad labai sunku rast  jei randi didesnes rezoliucijos tai pati foto berysio Ratai tai jam jo dabar ant bangos, bet galvoju gal po kokiu 2 metu nebepatiks  Nes buvo laikas buvo teletabiu manija ... Bet va ta foto kur ikelei labai grazi  Gal kartais turi ja issisaugojus aukstos kokybes
gandriuke...
2009 03 24, 17:29
QUOTE(RobertaXxX @ 2009 03 21, 18:22) matytas fototapetas , o koks cia jusu kambariuks? Svetaine, vaiku ar miegamas?
Pieštukai super  tokie ryškūs! O ir miegamojo foto viršuj gerai atrodo rimtai
adelaida
2009 03 25, 16:53
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 23, 14:34) bandziau , kad labai sunku rast  jei randi didesnes rezoliucijos tai pati foto berysio Ratai tai jam jo dabar ant bangos, bet galvoju gal po kokiu 2 metu nebepatiks  Nes buvo laikas buvo teletabiu manija ... Bet va ta foto kur ikelei labai grazi  Gal kartais turi ja issisaugojus aukstos kokybes  kad jau deje nebe, bet kiek pamenu tai is google viskas buvo, reiketu tik paieskoti gerai, ilgai ir nuobodziai
motoraika
2009 03 25, 22:54
sveiki, kas dar esat, as irgi noriu pasirodyt, cia mano miegamasis, siaip tai tas vaizdas beveik atitinka tikrove uz sienos, tik truksta keliu pastatu tolumoje  ir dar, mano nuomone, tie piestukai gal ir grazu, bet perdidelis ir per ryskus vaizdas, isvargins
na dabar truksta tik lovos uztiesalo kokio vasarisko  pvz melsvo
QUOTE(motoraika @ 2009 03 25, 22:54) sveiki, kas dar esat, as irgi noriu pasirodyt, cia mano miegamasis, siaip tai tas vaizdas beveik atitinka tikrove uz sienos, tik truksta keliu pastatu tolumoje fototapetas labai fainas, bet su ta "plika" lova man nelabai ziurisi... truksta isdirbtumo
Man "pieštukų fototapetas" gražu, bet tikrai manau per ryžkus ir vargintu vaiką, nebent klijuoti tik per dalį sienos. Mūsų vaiko kambarys mažas, tai norėjau paklijuoti ervę didinantį fototapetą, bet tuo metu ką radau nelabai tiko. Tai kol kas susilaikėm. Dabar galvoju gal pavyks į svetainę, ką it  erpti QUOTE nuorodoje tikrai neblogų variantų yra. Ten gali parinkti dydį artimesni tavo išmatavimams ir net konkrečiai pageidaujamą savo dydį Maniau vyrui nepatiks idėja su fototapetais, bet  patiko
Išduosiu paslaptį, kad dabar Ermitaže milžniškos nuolaidos fototapetams - tie didžiausi tapetai per visą sieną gal 50% pigiau, t.y. už ~110 Lt.
Bulvės žmona
2009 03 28, 12:38
O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą  Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti?
gandriuke...
2009 03 28, 13:53
QUOTE(Kodel @ 2009 03 28, 12:31) Išduosiu paslaptį, kad dabar Ermitaže milžniškos nuolaidos fototapetams - tie didžiausi tapetai per visą sieną gal 50% pigiau, t.y. už ~110 Lt.  o reiks nuvaziuot paziuret  O kazi iki kada tos nuolaidos bus? Nes iki pirmadienio nuvaziuot nera galimybes
QUOTE(tapkute @ 2009 03 28, 12:38) O kaip tie fototapetai klijuojami? Man labai gražu, bet pas mus sienos dažytos tokiu lyg kiek grublėtu būdu. Nelabai man patinka, bet nelabai norime per daug į šį būstą investuoti, nes kažkada planuome pradėti namą  Kaži ar ant tokių sienų galima būtų fototapetą klijuoti? kiek zinau fototapetai klijuojami ant lygaus pavirsiaus, tai tas grobletumas manau nelabai graziai atrodytu, o ir nelabai laikytusi
Albinas
2009 03 29, 15:50
Man įdomi žmonių, susidūrusių su foto tapetų užsakymu (atnešant savo vaizdą) iš spaustuvių, nuomonė. Foto tapetų spausdinimas už 57-67 Lt/m2 - ar gera kaina?
adelaida
2009 03 29, 19:27
priklauso nuo pacios spaustuves ir nuo nuotraukos kokybes, kuria atsinesi. Manau tie "gatavi" tapetai, kur parduotuvese pardavinejami irgi panasiu principu spausdinami
Brangoka,dideliai sienai jau graži suma gaunasi
na nzn, man atrodo tai normali kaina, uz kuria galima gauti gera kokybe
Albinas
2009 04 01, 10:44
QUOTE(Itani @ 2009 03 29, 22:16) Brangoka,dideliai sienai jau graži suma gaunasi  Sutinku, kad kainuoja, dėl to ir klausiu, gal kas pigiau yra radęs QUOTE(Meduvė @ 2009 03 30, 13:01) o tai kiek iseina? galima apskaičiuoti pagal tokį principą: vienas kvadratinis metras yra vienas metras padaugintas iš vieno metro.
Balanda
2009 04 01, 11:39
QUOTE(Albinas @ 2009 03 29, 16:50) Man įdomi žmonių, susidūrusių su foto tapetų užsakymu (atnešant savo vaizdą) iš spaustuvių, nuomonė. Kaina tai nieko dar nesako.Neaišku,ant kokios būtent medžiagos atspausdina.
Albinas
2009 04 03, 13:51
Tapetai popieriniai, plaunami. QUOTE(Balanda @ 2009 04 01, 12:39) Kaina tai nieko dar nesako.Neaišku,ant kokios būtent medžiagos atspausdina.
|
|