Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: laimės ašarėlės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
agniukas.jo
Buvo nuostabus 2009 m.sausio 30 dienos rytas... Norėjosi dar pasnausti nors valandėlę, nes naktį mažoji princesė įnirtingai spurdėjo pilvelyje lyg pranešdama, kad jau greitai bus su mumis ir neleido pamiegoti... 4u.gif Tačiau iš gilaus miego lyg būtų kažkas pažadinęs ir pasakęs jau laikas... Prabudusi šalia savęs nieko nemačiau. Tik pajutau lyg koks lengvas kamštis būtų iššovęs ir šlapia šlapia... Dar nesusivokiu kas čia darosi, visa užsimiegojusi... Gal pūslė nebelaiko blush2.gif bet ne per daug čia būtų šlapimo. Supratau, kad jau atėjo tikrai tas laikas, to ilgai laukto stebuklėlio. Vyras iš darbo parskrido per kelias minutes, perbalęs ir išsigandęs blink.gif labiau bijojo nei aš. Į ligoninę daiktai seniai buvo suruošti. Išvažiavome iš namų dvyliktą valandą. Ligoninėje labai greitai atsidūrėme net nepajutau...Pasitiko labai paprasta ir nuoširdi akušerė. Nuo jos padvelkė tokia šiluma, kad visai nebebijojau nieko. Tik sekiau paskui ją,.. atėjome į gimdyklą. Dar niekada nesu joje buvusi, jauki ir erdvi palata...Saulė skverbėsi pro erdvius langus. Visai visai nebaisu, lyg baimė būtų likusi už durų... Vyras įsitaisė patogiame odiniame krėsle...Gulėjau ir klausiausi princesės širdelės dūžius.. Kartas nuo karto sąrėmiai stiprėjo vis...kaklelis atsidaręs dar tik keturis centimetrus... unsure.gif skausmas jau labai didelis... Nusprendžiau, kad reikia nuskausminamųjų, nebe pakeliamas ir aštrus skausmas... Vyras glosto man nugarą ir šnibžda, kad viskas bus gerai...kad jau nebe daug beliko...Laukiame tos akimirkos kada ji pagaliau ateis į šį pasaulį.... wub.gif Skausmas kažkur dingo..taip gerą gulėti.. tik laukiu tos akimirkos..to susitikimo pirmojo..pirmojo verksmo..pirmojo prisilietimo.. bigsmile.gif Susikabinę rankomis ilgai buvome..kalbėjomės ir nusprendėme, kad dukrytę pavadinsime Juste.. wub.gif Jau septynios valandos..ir nežinau ar dar ilgai reikės laukti to susitikimo nuostabaus... Toks jausmas pasidarė lyg norėčiau bezdėti.. blush2.gif Jau laikas...pasimatė galvutė..stebuklėlio galvutė....pagaliau, pagaliau...aš džiugavau.. Daktarė sako:žiūrėk mažylė mojuoja rankyte.. Tereikėjo vos kelių stūmimų ir mažoji princesė jau šiame pasaulyje. Viskas vyko lyg kokiame sapne...taip lengvai ir greitai.. Išgirdau princesės balsą ir ašaros pabiro mano skruostais, laimės ašaros...Paguldė ją ant mano krūtinės..tai nuostabus jausmas..niekada jo nepamiršiu..to pirmojo mūsų prisilietimo...to artumo...tokia gležna dukrytė...maža būtybė... wub.gif apkabinau ir verkiau pati iš laimės lyg kūdikis...Jau esu mama..esame nuo šiol šeima...Vyro akyse taip pat pasirodė laimės ašaros...tai mūsų pirmagimė...stebukliukas. Jis tėtis, o aš mama... Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad gimdymas gali būti toks nuostabus..galima tik pasvajoti...o čia viskas man nutinka...greitai ir lengvai.. Po septynių dvidešimt trys į šį pasaulį atėjo mano dukrytė...gera būti mama.. thumbup.gif Ligoninėje praleidome kelias dienas...Esame sveikos mirksiukas.gif išleido mus namo...

Klaipėdos gimdymo namai...
Bussinkka
Sveikinu 4u.gif labai grazi istorija thumbup.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
Aneta@
labai graži istorija, smile.gif
sėkmės 4u.gif
Gabriete
Graži istorija. Tegu tavo dukrytė auga didutė ir gražutė smile.gif
Vilke 27
sekmes tau ir princesytei 4u.gif
DeilijoSa
labai grazu wub.gif
Dekora
Net asara isspaudziau blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif grazu, aukit sveiki 4u.gif
*Martyna*
Daug sėkmės jums ir nuostabių akimirkų auginant dukrytę 4u.gif
*sinsiliuke2*
Ramiu nakteliu,saldaus pienelio smile.gif Ir aukit sveikos ir stiprios wub.gif wub.gif wub.gif
Casual
Labai grazi istorija 4u.gif sekmes augant 4u.gif
yoyo75
sveikinu sulaukus dukrytės wub.gif
istorijoje jaučiasi kaip ji buvo laukiama ir yra mylima
sėkmės 4u.gif
granny
labai labai gražu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Aukit sveikutės
agniukas.jo
QUOTE(dooovile @ 2009 03 18, 16:39)
Labai grazi istorija 4u.gif  sekmes augant 4u.gif
*

Labai ačiū visoms mamytėms... blush2.gif Manau kad kiekvienos iš mūsų gimdymas buvo ypatingas... bigsmile.gif
gite72
wub.gif
Angeliuxxx
Aukit didutes ir sveikutes 4u.gif
dlambliukas
Aukit didutės 4u.gif wub.gif
zoroboba
taip paparastai ir lengvai wub.gif aukit didelės ir stiprios 4u.gif
Ernestyyte
labai grazi istorija wub.gif Sekmes jums 4u.gif
Apache
Grazi istorija smile.gif O ypac kai skaitai apie tuos pacius gimdymo namus,kur kadaise gime ir mano Juste blush2.gif Sveikatos ir lengvo auginimo Jums.
Panike
4u.gif drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.