Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Yarina - 2
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
knapstute
Sveikos Paneles Moterys

Norejau paklausti :

Yarina naudoju jau antra pakuote ir tik antroje pakuoteje jauciu nuovargy,pykina,valgyt nesinori net bijau y maista paziuret. verysad.gif verysad.gif verysad.gif schmoll.gif Svaigulys,galvos baisinis skausmas,svoris visdar toks pat koks buvo .menesines atejo tik po 6dienu pertraukos.Ar gali but kad as pastojau? nestuke.gif g.gif

Net nebezinau ne ka galvot verysad.gif .ar man jos netinka ar patojau. wub.gif

Atsakykit prasau
Dykuma5
Na, tai tęsiam savo įspūdžius vartojant Yarine
Aš pradėsiu tik kai mm ateis............... mirksiukas.gif
bus_ka
Sveikos,
isgeriau 2 pakuotes, tai ispudziai tokie:
salutinis poveikis buvo tik pirma savaite-sleikstulys, o daugiau lyg ir viskas ok, jokio "sausumo", lytynio potraukio sumazejimo nepastebejau, menesines ne tokios gausios, bet tesiasi kaip iprasta, tai tiek kol kas. smile.gif
sonnija
sveikutes 4u.gif as irgi jau pradejau gerti yarina 4u.gif perejau prie ju nuop yesminelle, daktares patarimu, ir aisku dar neilgai vartoju, bet galiu pasidziaugti, kad jokio salutinio poveikio nejauciu, o lytinis potraukis tik sustiprejo bigsmile.gif thumbup.gif
sinta
Sveikos smile.gif Na pagaliau ir aš pardėjau jas gerti (ilgai ruošiausi iš baimės doh.gifsmile.gif šiandien išgėriau antrą tabletę ir poto mane pradėjo pykinti negera vien į maistą pažiūrėjus, o jį užuosti.....dar blogiau čia kiek suprantu yra šalutinis poveikis hm...

kaži yra kam taip buve?
ilgai tesėsi?

Toliau žiūrėsim kaip viskas bus smile.gif 4u.gif
*B.A*
QUOTE(sinta @ 2009 03 28, 18:37)
Sveikos smile.gif Na pagaliau ir aš pardėjau jas gerti (ilgai ruošiausi iš baimės doh.gifsmile.gif šiandien išgėriau antrą tabletę ir poto mane pradėjo pykinti negera vien į maistą pažiūrėjus, o jį užuosti.....dar blogiau čia kiek suprantu yra šalutinis poveikis hm...

kaži yra kam taip buve?
ilgai tesėsi?

Toliau žiūrėsim kaip viskas bus smile.gif 4u.gif
*

laba!!!
o ko cia bijot??atsipalaiduok,nes man rodos,tas salutinis poveikis tau psichologiskai atsoranda mirksiukas.gif
viskas bus gerai,pamatysi..as jau geriu puse metu kazkur ir viskas puikiai good.gif
Smėlio laikrodis
Gėriau šitas KT ne vienus metus. Jaučiausi labai gerai ir skirtingai nei su kitom KT visai netinau. man jos puikiai tiko 4u.gif Vienintelis dalykas - sumažėjęs poreikis doh.gif Kol gėriau tai net nejaučiau kad taip yra, bet metus jas iškart pajutau pasikeitimus lotuliukas.gif
Jei vėl reiktų gert, vėl rinkčiausi Jarina 4u.gif
sinta
QUOTE(*B.A* @ 2009 03 28, 20:56)
laba!!!
o ko cia bijot??atsipalaiduok,nes man rodos,tas salutinis poveikis tau psichologiskai atsoranda  mirksiukas.gif
viskas bus gerai,pamatysi..as jau geriu puse metu kazkur ir viskas puikiai good.gif
*

Ai man šiaip chemijai baimė yra blush2.gif ar po vaistų vartojimo viskas ok bus ir t.t Bet dabar kai pradėjau tai ką jau ir tesiu ir pvz. šiandien pykina tik šiek tiek ir nežinau sakau kaip bus kitai manau viskas gerai drinks_cheers.gif biggrin.gif
*B.A*
QUOTE(sinta @ 2009 03 29, 18:33)
Ai man šiaip chemijai baimė yra  blush2.gif ar po vaistų vartojimo viskas ok bus ir t.t Bet dabar kai pradėjau tai ką jau ir tesiu ir pvz. šiandien pykina tik šiek tiek ir nežinau sakau kaip bus kitai manau viskas gerai  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
*

as kazkaip tikiu,gal naiviai,musu medicinos ir farmacijos pazangumu,ir manau,kad neturetu jos pakenkt unsure.gif unsure.gif
as-berry
na as jas geriu puse metu ir dabar geriu TIKRAI jau paskutine pakuote. nelabai man jos tinka:
- sumazejes noras,
- tepliojimas jau prasideda dar geriant panasiai 17 tablete, taigi beveik 2 savaites gaunasi menesines (iskaitant tepliojimo laika),
- kai yra 7 dienu pertrauka, tai mazdaug 5 diena prasideda nerealus galvos skausmai, kurie baigias, kai isgeriu panasiai pirmas dvi naujos pakuotes tabletes.

as tikrai neturiu geru atsiliepimu apie jas. grisiu turbut prie logest smile.gif
*B.A*
QUOTE(as-berry @ 2009 04 03, 22:15)
na as jas geriu puse metu ir dabar geriu TIKRAI jau paskutine pakuote. nelabai man jos tinka:
- sumazejes noras,
- tepliojimas jau prasideda dar geriant panasiai 17 tablete, taigi beveik 2 savaites gaunasi menesines (iskaitant tepliojimo laika),
- kai yra 7 dienu pertrauka, tai mazdaug 5 diena prasideda nerealus galvos skausmai, kurie baigias, kai isgeriu panasiai pirmas dvi naujos pakuotes tabletes.

as tikrai neturiu geru atsiliepimu apie jas. grisiu turbut prie logest smile.gif
*

ir puse metu kankiniesi su sitais simptomais?? nu gi tu ir kantri...
as mesciau pokeliu menesiu tikraiiii..

man daug KT netiko,daug bajeriu buve,bet sitie visais atzvilgiais pranoksta kitus thumbup.gif
as-berry
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 04, 12:53)
ir puse metu kankiniesi su sitais simptomais?? nu gi tu ir kantri...
as mesciau pokeliu menesiu tikraiiii..

man daug KT netiko,daug bajeriu buve,bet sitie visais atzvilgiais pranoksta kitus  thumbup.gif
*

tai man tiek laiko ir prireike, kad suprasciau, jog viskas nuo situ tabletyciu smile.gif nes galvojau, kad siaip gal kas nors negerai su sveikata (turiu omeny galvos skausmus)
*B.A*
QUOTE(as-berry @ 2009 04 04, 21:30)
tai man tiek laiko ir prireike, kad suprasciau, jog viskas nuo situ tabletyciu smile.gif nes galvojau, kad siaip gal kas nors negerai su sveikata (turiu omeny galvos skausmus)
*

gerai,kad jau supratai ir nesikankinsi daugiau bigsmile.gif
Dykuma5
Na, va ir aš pagaliau sulaukiau savo nereguliarių mm ir vakar jau 3 tabletę išgėriau.
Na, nežinau, kaip čia - pirmą dieną galvą labai skaudėjo g.gif [bet gal tik sutapimas], o dabar mm neskausmingos smile.gif [prieš mm 3 savaites pilvą skaudėjo doh.gif - tai nei vyro, nei nieko nesinorėjo doh.gif doh.gif doh.gif ]
Žiūrėsim kaip čia bus...........Tik, va, džiaugiuosi, kad kelionėje mm nebus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
sonnija
Sveikutes, na ka, baigiau savo pirmaja pakuote ir sakyciau jos man net geresnes uz yesminelle thumbup.gif jokiu salutiniu poveikiu, viskas labai gerai, net nejauciu, kad geriu jas, savijauta lygiai tokia pat kaip ir iki pradedant gerti biggrin.gif
kankaliukas
Labas mamyčiukės. Tai gal galit kas pasufleruoti jų kaina maždaug. Noriu savasias pakeist, bet nežinau prie kuriu bandyti g.gif O čia matau atsiliepimai apie jarine kontr. neblogi daugumai thumbup.gif Gal ir man tiktu mirksiukas.gif
Dykuma5
QUOTE(kankaliukas @ 2009 04 11, 23:41)
Labas mamyčiukės. Tai gal galit kas pasufleruoti jų kaina maždaug. Noriu savasias pakeist, bet nežinau prie kuriu bandyti g.gif  O čia matau atsiliepimai apie jarine kontr. neblogi daugumai thumbup.gif  Gal ir man tiktu mirksiukas.gif
*

apie 48 litus.
sinta
Sveikos as gal 53 Lt mokejau g.gif:

na ka as jau pabaigiau pakuote viena va siandien buvo paskutine tablete zesim kas per 7-niu dienu pertrauka bus ir kada susirksiu.

O del noro tai kazkaip keistai noriu, bet nenoriu cia pas mane tai jauciau daugiau savos problemytes biggrin.gif
Vismantė
aš pradėjau trečią Yarina pakuotę.. bet ..ir vėl teplioja doh.gif kol gėriau anas dvi pakuotes tai gal tik kokias porą savaičių ar mažiau jokio tepliojimo nebuvo, o taip... verysad.gif bet vis tikėjausi, kad liausis, kad organizmas pripras...
Pradžioje ir galvą skaudėdavo, ir pykindavo, bet tai liovėsi, o vat su tepliojimu pabaigos nesimato. Mm tapo ne tokios gausios, bet prieš jas vis tiek pamaudžia strėnas ir pilvą, ko nebebūdavo geriant Diane35.

Tikriausiai nebevartosiu Yarin'os, bet ką pasirinkti, kaip žinoti, kad tikrai tiks ir nereiks tris mėnesius kamuotis unsure.gif

Diane35 man tiko labai, bet po gimdymo, problemos, dėl kurių labiausiai jas vartojau, sumažėjo, tad gydytoja patarė vartoti silpnesnes KT nei Diane35.

Žiūrėsim kaip tą trečią mėnesį su Yarina ištversiu.. cool.gif

Tikriausiai nebaigtos Yarin'os pakuotės negalima mesti ir pradėti gerti kitas KT? unsure.gif o gal galima, jeigu būtų tokio pat stiprumo? gal ką žinote apie tai?
Dykuma5
Aš va pirmą mėnesį naudoju ir vis dar tepa........ verysad.gif ne kasdien, bet vis tepa.......ir pilvą paskauda..... unsure.gif .....
kitą savaitę baigsiu gerti pirmą pakuotę, tai žiūrėsiu kaip bus unsure.gif
kauke26
Man gydytoja patare Marvelon pakeisti i sitas KT, nes nuo Marvelon tepliojimai buvo, padariau 3 men pertrauka ir pradejau gerti, bet ir vel tepliojo, o dar tokios brangios, tai is viso meciau... vienas dalykas ka akivaizdziai pastebejau tai dingo tas siaubingai kosmariskas galvos skausmas!! thumbup.gif
zabava
As taip pat naudojau "Yarina", bet man pilva nuo ju pamausdavo, tai dabar jau antras men. bandau " Mercilon", kazkaip butu viskas ir nieko tik , kad labai tingulys nuo ju ima, ko nebuvo su yarina ir truputi svorio priaugau, ko nebuvo su yarina. Tai dabar negaliu niekaip apsisprest kas geriau, nuo "mercilono" pilvo nemaudzia, bet svoris ir noras tai dingo. Bet "yarinos" turiu uzsipirkus 6 men. adr pries pabrangima. Gal kam reikia galiu pora pok. perleisti, galioja iki 10/2010, pirktos "Seimos" vaistinej po 40 lt., nes jeigu po men. man nuo anu kontraceptiku susinormalizuos svoris, tai jauciu "Yarina" sugersiu tik , kad pinigu neismest i bala, nes kitaip yar negerai kaitalioti. Jeigu kam reikia tai pora pokiuku perleisciau..
Renata123
Sveikos mergaites!
Yarina geriu jau virs 2 metu! blink.gif doh.gif Salutiniu poveikiu visai jokiu nera (nebent pradzioj siek tiek buvo, bet jau ir neatsimenu schmoll.gif ) Kai gydytoja juos man rekomendavo, tai is karto pasake, kad nuo ju svoris beveik nedideja (aisku kiekvienai moteriai savaip). Mano svoris liko toks pat kaip ir buvo (gal koks 1-1,5 kg prisidejo, bet tai nebuvo staigus svorio soktelejimas) (o gal cia as pati kalta, per daug valgyti pradejau ir figura ne taip rupinausi ax.gif ) Nusiskundimu tikrai jokiu neturiu!!! thumbup.gif
Tik vat, vis dazniau pagalvoju apie KT metima, ne del to, kad jos blogos, o del to, kad per daug as jas geriu. Yarina geriu virs 2 metu, pries tai buvo apie 1-2 metus pertrauka ir pries tai apie 3 metus irgi geriau. Vaikuciu dar neturiu (nors jau laaabai noriu wub.gif ) Tai vat bijau, kad nepakenkciau savo organizmui.
Tik - kaina ju galetu buti mazesne, nes su kiekvienu menesiu vis brangsta ir brangsta!!!! mad.gif
(Ka JUS, mielosios, galvojate apie ilgalaiki KT gerima, ar darote pertraukas ar ka nors panasaus?)
lelija21
sveikutes smile.gif na as yarina geriu beveik metus, kol kas viskas gerai man jos patinka, labiau net uz yasminele, nuo ankstesniuju buvau labai irzli ir jautri. o nuo yarinos nieko panasaus nesidaro biggrin.gif p.s. turiu klausima kelinta diena jums prasideda kraujavimas kai buna septyniu dienu pertrauka. nes man jos kazkodel prasideda ketvirta nors informc. lapeli parasyta kad kraujavimas turi prasideti 2-3 dienomis
Arizona
QUOTE(lelija21 @ 2009 04 21, 23:13)
sveikutes smile.gif na as yarina geriu beveik metus, kol kas viskas gerai man jos patinka, labiau net uz yasminele, nuo ankstesniuju buvau labai irzli ir jautri. o nuo yarinos nieko panasaus nesidaro biggrin.gif p.s. turiu klausima kelinta diena jums prasideda kraujavimas kai buna septyniu dienu pertrauka. nes man jos kazkodel prasideda ketvirta nors informc. lapeli parasyta kad kraujavimas turi prasideti 2-3 dienomis
*

Man paprastai prasidedavo 3-ios dienos ryta, na ir retkarciais 2-os dienos velai vakare.
lelija21
na manau cia daugumai taip prasideda 2-3 dienomis bet kodel man 4 diena tai niekaip nesuprantu g.gif tikiuosi kad tai nereiskia kad esu maziau apsaugota nuo nestumo verysad.gif
paperdoll
na ir aš tada pasidalinsiu savo įspudžiais..
geriau yarina apie 6 menesius, priaugau iš pradžių 3 kg, atseit pati kalta- daugiau valgiau, oda is tikruju buvo kaip persikas, kaip silkas, lb grazi ir be problemu, bet as visikai nenorejau myletis, man pradejo skaudet galva ir labai skaudejo krutys, nors yra buvo truputeli "padidejusios', kas dziugino, bet tas skausmas buvo bjaurus, lyg pries menesines tiktai dvigubai skaudziau..meciau gert jas, ir per menesi priaugau 7 kg, viso 10 kg...su mano ugiu tai yra lb daug..be to iki siol (jau praejo metai) nereguliarios menesines dazniausiai ilgas ciklas.. o pries tai buvo viskas ok.

BET

mano pusesere jas geriau jau 2 metus ir kaip ir buvo 45 kg taip ir liko, ir jauciasi gerai ir atrodo gerai, ir viskas gerai
Renata123
QUOTE(lelija21 @ 2009 04 21, 22:59)
na manau cia daugumai taip prasideda 2-3 dienomis bet kodel man 4 diena tai niekaip nesuprantu g.gif  tikiuosi kad tai nereiskia kad esu maziau apsaugota nuo nestumo verysad.gif
*

Sveika!
Man panasiai, prasideda 4(dazniausiai) - 3 (retai) dienomis. Niu, tu taip negasdink nono.gif As nemanau, kad nuo menesiniu dienos pradzios priklauso ar tu daugiau apsaugota ar maziau schmoll.gif Tiesiog kiekvienos moters organizmas individualus. Jau ankstesneje zinuteje rasiau, kad geriu (virs) 2 metu ir men.prasideda apie 4 diena (nebent 3 vakare pradeda tepti) - manau viskas cia ok! thumbup.gif
Sekmes! mirksiukas.gif
deizzy
sveikos,man gydytojas jas rekomendavo,nusipirkau paskaiciau lapeli informacini tai baisu pasidare,tiek visokiu salutiniu poveikiu gali buti g.gif trombozes ten visokios,insultai,dar velniai zino kas blink.gif soandien prasidejo mm ir nebezinau ar gerti,bijau kazko blink.gif
lelija21
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 22, 22:39)
Sveika!
Man panasiai, prasideda 4(dazniausiai) - 3 (retai) dienomis. Niu, tu taip negasdink  nono.gif As nemanau, kad nuo menesiniu dienos pradzios priklauso ar tu daugiau apsaugota ar maziau  schmoll.gif Tiesiog kiekvienos moters organizmas individualus. Jau ankstesneje zinuteje rasiau, kad geriu (virs) 2 metu ir men.prasideda apie 4 diena (nebent 3 vakare pradeda tepti) - manau viskas cia ok!  thumbup.gif
Sekmes!  mirksiukas.gif
*

gerai kad as ne viena tokia unikali kad ketvirta diena prasideda biggrin.gif net palengvejo thumbup.gif ir tikrai nenorejau isgasdinti doh.gif, o tu papildomai naudoji kokia apsisaugojimo priemone? na cia is smalsumo klausiu ax.gif
Renata123
QUOTE(lelija21 @ 2009 04 23, 16:30)
gerai kad as ne viena tokia unikali kad ketvirta diena prasideda biggrin.gif  net palengvejo thumbup.gif  ir tikrai nenorejau isgasdinti doh.gif, o tu papildomai naudoji kokia apsisaugojimo priemone? na cia is smalsumo klausiu ax.gif
*

Kadangi turiu (o gal atvirksciai? blush2.gif lotuliukas.gif ) tik viena partneri, t.y. savo mylimaji - tai ne, jokiu kitu papildomu apsisaugojimo priemoniu nenaudoju mirksiukas.gif
lelija21
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 23, 21:15)
Kadangi turiu (o gal atvirksciai?  blush2.gif  lotuliukas.gif ) tik viena partneri, t.y. savo mylimaji - tai ne, jokiu kitu papildomu apsisaugojimo priemoniu nenaudoju  mirksiukas.gif
*

na as irgi tik viena wub.gif bet papildomai apsisaugau ne del to kad bijociau kokiu nors ligu(na kiek zinau i kaire neina jis) schmoll.gif bet man paranoja yra pastoti todel naudoju papildoma apsauga. (zinau pripazistu kad perdetai cia as) lotuliukas.gif
*B.A*
QUOTE(deizzy @ 2009 04 23, 13:04)
sveikos,man gydytojas jas rekomendavo,nusipirkau paskaiciau lapeli informacini tai baisu pasidare,tiek visokiu salutiniu poveikiu gali buti g.gif trombozes ten visokios,insultai,dar velniai zino kas  blink.gif  soandien prasidejo mm ir nebezinau ar gerti,bijau kazko  blink.gif
*

laba!!!!
tokie salutiniai poveikia galimi geriant betkurias KT..tad nelabai turi is ko rinktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet jei esi sveika,tad gerk drasiai,nebus jokiu komplikaciju mirksiukas.gif
kartitiesa
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif
Dykuma5
QUOTE(kartitiesa @ 2009 04 25, 09:23)
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif  del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif
*

Manau, kad taip
*kineziuke*
As geriu jau antra "Yarina" pakeli.
Geriant pirma buvo pastovus pilvo maudimas,tepliojimas,ypac stiprejantis po lytiniu santykiu, iskylo spuogai tokie giluminiai,skausmingi ir ten kur niekada nebudavo.Jau galvojau kad mesiu ir nebevartosiu,bet nusprendziau isgerti antra pakuote ir paziureti: jei reikalai nepradetu taisytis - daugiau nebegerciau.
Bet dabar viskas liuks thumbup.gif : spuogai isnyko,veido oda tikrai pagrazejo,po to kai atejo pirmos mmm jau visai nebeteplioja. Taip kad manau gersiu Yarina ir toliau ok.gif
Karmenta
sveikutes smile.gif 4u.gif
matau cia renkasi visos geriancios Yarina,nuo pirmadienio bandysiu ir as prie jusu prisjungt ax.gif Sian man jas parekomendavo gydytoja....man sie KT jau butu ne pirmieji blink.gif todel jau net baisoka vel kazka naujo pradet doh.gif Mat metus geriau Lindynette 30 po metu jie man eme nebetikt ,baisiai kraujavau ciklo vidury ....(stabde net kazkokias vaistais )pasiule Mercilon ....metus atgeriau beveik be jokiu salutiniu poveikiu (matot priaugau nemazai kg bet negaliu pilnaiteigt kad tai kalti vaistai g.gif ).
Dbr bandysiu laime su Yarina ax.gif ax.gif Tik kainyte jos men nelb dziugina schmoll.gif g.gif na bet sveikata svarbiau nei pinigai ax.gif
kauke26
Man gydytoja irgi rekomendavo Yarina vietoj Marvelon, kuriuos geriau kokius 3 metus be jokiu rupesciu, taciau i pabaiga su jais tepliojimai prasidejo.. Padariau pertrauka 3 men ir pradejau gerti Yarina, bet su ja irgi tepliojo, o ir kaina didele, tai visai meciau! Galiu pasidziaugti, kad beveik dingo nezmoniski galvos skausmai!
estrelyjaa
sveikos,geriu yarina apie 7men.nu niekada nebuvo man salutinio poveikio nuo ju.as geriu visalaik einant miegot 10val vakaro.esu jeis tikrai patenkinta,tik kad brangoki yra.as seimos vaistinej moku uz jas 39lt.o kaip pirkdavau eurovaistinej tai mokedavau 50lt.
*B.A*
QUOTE(Arūnė @ 2009 05 08, 12:35)
sveikos,geriu yarina apie 7men.nu niekada nebuvo man salutinio poveikio nuo ju.as geriu visalaik einant miegot 10val vakaro.esu jeis tikrai patenkinta,tik kad brangoki yra.as seimos vaistinej moku uz jas 39lt.o kaip pirkdavau eurovaistinej tai mokedavau 50lt.
*

o cia tai naujiena pasakei...nzn kad seimos vaistinej jos tokios pigios...

as su nuolaidu kortele eurovaistinej moku 45lt,camelijos 43lt doh.gif doh.gif
haifa
QUOTE(kartitiesa @ 2009 04 25, 09:23)
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif  del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif
*

Na,jau dėl probleminės odos tai tikrai neverta pradėti nuodytis kontraceptikais schmoll.gif
Aš Yarina gėriau metus, įsivariau migreną, odos būklė kaip tik pablogėjo..mečiau..migrena dingo, ačiū dievui. Daugiau jokių kontraceptikų nusprendžiau schmoll.gif
estrelyjaa
QUOTE(*B.A* @ 2009 05 08, 17:01)
o cia tai naujiena pasakei...nzn kad seimos vaistinej jos tokios pigios...

as su nuolaidu kortele eurovaistinej moku 45lt,camelijos 43lt  doh.gif  doh.gif
*

as ir ilgai nezinojuakol netycia uzklausiau ar turi jie tokiu kontraceptiku ir kiek kianuoja.tai man ir paciai buvo neitiketina.
gikobu
labas mergaites mirksiukas.gif tai va as yarina geriu pirma menesi, jau liko tik 1 tabletele, o tada 7 dienu pertrauka smile.gif na nors geriu tik menesi, bet man jos labai tiko ir patiko, jokio salutinio poveikio nepajutau, na gal ant nugaros atsirado keletas spuogeliu, bet cia rase kazkuri mergina, kad jai jie pradejus gerti kita pakuote isnyko g.gif beje man nukrito 2 kg thumbup.gif tai nezinau nuo ju ar ne, bet greiciausiai, kad nuo kt rolleyes.gif tai va... turiu jums klausima, o per 7 dieneliu pertraukele ar reikia naudoti papildoma apsauga, ar galima santykiauti drasiai????? blush2.gif nes as to nezinau, o jus vartojate ilgiau, tai prasau man patarti rolleyes.gif aciuu aciuks.gif
*B.A*
QUOTE(gikobu @ 2009 05 13, 20:53)
labas mergaites  mirksiukas.gif  tai va as yarina geriu pirma menesi, jau liko tik 1 tabletele, o tada 7 dienu pertrauka  smile.gif  na nors geriu tik menesi, bet man jos labai tiko ir patiko, jokio salutinio poveikio nepajutau, na gal ant nugaros atsirado keletas spuogeliu, bet cia rase kazkuri mergina, kad jai jie pradejus gerti kita pakuote isnyko  g.gif  beje man nukrito 2 kg  thumbup.gif  tai nezinau nuo ju ar ne, bet greiciausiai, kad nuo kt  rolleyes.gif  tai va... turiu jums klausima, o per 7 dieneliu pertraukele ar reikia naudoti papildoma apsauga, ar galima santykiauti drasiai?????  blush2.gif  nes as to nezinau, o jus vartojate ilgiau, tai prasau man patarti  rolleyes.gif  aciuu  aciuks.gif
*

nereikia jokios apsaugos mirksiukas.gif
monday
QUOTE(kartitiesa @ 2009 04 25, 08:23)
*

Tikrai nerekomenduoju padaryt tos pačios klaidos kaip aš. Šiuos kontraceptikus irgi gėriau dėl probleminės odos, bet tik nutraukus jų vartojimą sužinojau, ką iš tikrųjų reiškia probleminė oda blink.gif Taip Yarina geriant, tikrai oda pagražėja, neberia jokie spuogai ir t.t. Bet juos nutraukus viskas grįžta trigubai. Pradeda berti giluminiais skaudžiais spuogais, riebaluotis plaukai ir t.t. ir pan. Kiek esu gėrusi kitų rūšių, niekada tokio poveikio nebūdavo schmoll.gif

QUOTE(haifa @ 2009 05 08, 16:10)
Na,jau dėl probleminės odos tai tikrai neverta pradėti nuodytis kontraceptikais  schmoll.gif
Aš Yarina gėriau metus, įsivariau migreną, odos būklė kaip tik pablogėjo..mečiau..migrena dingo, ačiū dievui. Daugiau jokių kontraceptikų nusprendžiau  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
*B.A*
QUOTE(monday @ 2009 05 14, 10:02)
Tikrai nerekomenduoju padaryt tos pačios klaidos kaip aš. Šiuos kontraceptikus irgi gėriau dėl probleminės odos, bet tik nutraukus jų vartojimą sužinojau, ką iš tikrųjų reiškia probleminė oda  blink.gif Taip Yarina geriant, tikrai oda pagražėja, neberia jokie spuogai ir t.t. Bet juos nutraukus viskas grįžta trigubai. Pradeda berti giluminiais skaudžiais spuogais, riebaluotis plaukai ir t.t. ir pan. Kiek esu gėrusi kitų rūšių, niekada tokio poveikio nebūdavo  schmoll.gif

*

o siaubeli,negasdinkit taip...as Yarina jau puse metu geriu ir kaip tik dabar nusprendziau pertraukele padaryt,nes bendroj sumoj jau virs metu KT geriu...
alie jau bijau kad tapsiu spuogu maisu fear.gif
pumis
Sveikutes,sakykit dabar Yarine tik su receptu parduoda?
estrelyjaa
QUOTE(pumis @ 2009 05 16, 16:36)
*

nu kontraceptikai visi parduodami tik su receptu,bet as seimos vaistinej neduodu recepto.o eurovaistinej reikedavo duoti.
gikobu
QUOTE(pumis @ 2009 05 16, 16:36)
*

taip tik su receptu ir is manes jo visose vaistinese reikalauja lotuliukas.gif na bet dar tik 2 kartus pirkau bigsmile.gif tad gal ne visose...
egliutka
Sveikutes
Yarina as vartoju jau apie gerus metus pries sita KT nieko blogo neturiu bet si menesi man nei is sio nei is to nors reguleriai vartojau tableteles prasidejo mm gal kam taip buvo ka man daryti? toliau geriu as jas nes iki pakuotes galo liko dar visa savaite
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.