Na ką, penkta jubiliejinė tema. Rodykim savo darbelius ir dalinkimės savo žiniomis
Jau prisijuokiau kaip iš paskutinių anos temos žinučių.
Įdomių pamąstymų buvo Gal dėl įdomumo kas nors gali įdėti sagių kitų pusių. Manau daug kam patiktų QUOTE(jolitag @ 2009 03 18, 18:27) mano antrs bandymas daryt sage O kaip yra su tais kailiukais - ar čia juostelė ar jau paruoštas toks blynukas?
Labas vakarėlis,
Norėčiau ir aš pasiprašyti į jūsų būrį. Skaičiau jūsų temelę ir labai susidomėjau sagių darymu. Pristatau savo pirmajį gal ir šiek tiek prisvilusį blynelį
QUOTE(kvikte @ 2009 03 18, 23:35) Labas vakarėlis, Norėčiau ir aš pasiprašyti į jūsų būrį. Skaičiau jūsų temelę ir labai susidomėjau sagių darymu. Pristatau savo pirmajį gal ir šiek tiek prisvilusį blynelį man tai labai grazu
nu ir sagių priderėjo
sveikos, auksarankės
užderėjo man toks klausimas besekant jūsų temukes ačiū
jurgitad kadangi pirmos sages tai tik is geros valios nenoredama nieko izeisti noreciau duoti keleta pastabu ir patarimu:
rusvi perlamutriniai karoliukai dvejose sagese prisiuti labai nelygiai ir vienas net isvis isvirtes uz jam skirtu ribu. Kad karoliukai gultu graziai i viena greta pavartyk kelis puslapiukus atgal paskaityk kaip reikia juos prisiuti zingsniu :keturi i prieki ir du atgal. Kad kaspinelio klosteles butu lygios iskart geriaus susiklostuok ir tik paskui prisiuk arba yra pirkti jau klostuotu juosteliu-gumeliu. jei darai simetriska ir tavrkinga sage pasisteng islaikyti tai per visa sages darymo eiga nes rozines sages priespaskutine eile su stambesniais karoliukais kazkaip pakrikus nors atrodo kad bandyta susiuti juos simetriskai Labai graziai man patiko rusvosios sages viduriukyje rudu karoliuku gyvatele taip graziai sukomponavai QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 19, 11:55) jurgitad kadangi pirmos sages tai tik is geros valios nenoredama nieko izeisti noreciau duoti keleta pastabu ir patarimu: rusvi perlamutriniai karoliukai dvejose sagese prisiuti labai nelygiai ir vienas net isvis isvirtes uz jam skirtu ribu. Kad karoliukai gultu graziai i viena greta pavartyk kelis puslapiukus atgal paskaityk kaip reikia juos prisiuti zingsniu :keturi i prieki ir du atgal. Kad kaspinelio klosteles butu lygios iskart geriaus susiklostuok ir tik paskui prisiuk arba yra pirkti jau klostuotu juosteliu-gumeliu. jei darai simetriska ir tavrkinga sage pasisteng islaikyti tai per visa sages darymo eiga nes rozines sages priespaskutine eile su stambesniais karoliukais kazkaip pakrikus nors atrodo kad bandyta susiuti juos simetriskai Labai graziai man patiko rusvosios sages viduriukyje rudu karoliuku gyvatele taip graziai sukomponavai Labai ačiū už patarimus ir pastabas QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 19, 11:55) jurgitad kadangi pirmos sages tai tik is geros valios nenoredama nieko izeisti noreciau duoti keleta pastabu ir patarimu: rusvi perlamutriniai karoliukai dvejose sagese prisiuti labai nelygiai ir vienas net isvis isvirtes uz jam skirtu ribu. Kad karoliukai gultu graziai i viena greta pavartyk kelis puslapiukus atgal paskaityk kaip reikia juos prisiuti zingsniu :keturi i prieki ir du atgal. Kad kaspinelio klosteles butu lygios iskart geriaus susiklostuok ir tik paskui prisiuk arba yra pirkti jau klostuotu juosteliu-gumeliu. jei darai simetriska ir tavrkinga sage pasisteng islaikyti tai per visa sages darymo eiga nes rozines sages priespaskutine eile su stambesniais karoliukais kazkaip pakrikus nors atrodo kad bandyta susiuti juos simetriskai Labai graziai man patiko rusvosios sages viduriukyje rudu karoliuku gyvatele taip graziai sukomponavai klausimelis o kaip cia tas zingsniavimas 4 i prieki 2 atga.....tai tie du atgal reiia vel perverti per 2 karoliukus atgal............o paskiau kad visa rateli palyginti tai visus karoliukus pereiti taip kad skylutes butu pripildutos siulo...na bent taip isskaiciau tame rusiskame paaiskinime...tik kadangi rusu kalba man nelabai tai svarstau ar taip supratau...ir kaip cia per karoliuka jau prisiuta perkisti adata...juolab per visa ju grandinele..........
na net mokykloj rodė mašininę siūlę, tik prisiminkit mergaitės. Šiaip tai čia galima pasižiūrėt, labai viskas aiškiai parodyta
http://community.livejournal.com/ru_crafts/515648.html Papildyta: na net per mažiausius karoliukus man dar išeina prakišt papildomai vieną kartą siūlą. Gal per didelę adatėlę naudoji? Papildyta: na va čia naudojau pačius mažiausius karoliukus, bet dar po prisiuvimo pravėriau kartą ar net du. Mažesnių karoliukų kur aš apsipirkinėjau nė nebuvo jau ![]() QUOTE(Avijacija @ 2009 03 19, 13:04) na net mokykloj rodė mašininę siūlę, tik prisiminkit mergaitės. Šiaip tai čia galima pasižiūrėt, labai viskas aiškiai parodyta http://community.livejournal.com/ru_crafts/515648.html Papildyta: na net per mažiausius karoliukus man dar išeina prakišt papildomai vieną kartą siūlą. Gal per didelę adatėlę naudoji? GAL ok skubu dar su klausimeliu o kaip tu jau visa eile apsiuta dar praVERI JEI JAU KAROLIUKAI SUSIGLAUDE IR SAVO SKILUTES SUSLEPE
nu tai karoliukais gal ir ne bet siūles tai bandėm
Grazu Ramushka
Savo nuomone rasau, man labai negrazu su tom juostelemis,o kai dar sukryziuota,pas kai kurias
čia ne akmenėlis o iškeptas modelinas, pašlifuotas ir padarytas dekupažas. viską darė rankytės
ramushka labai visas viduriukas grazus ir siuvinejimas tas schaotiskas
ACIU MERGINOS uz komentarus ir pastebejimus............tik va realiai kiek spalvos gyvesnes nei nuotraukoj tokios uzbluke ir tas kaspinusks nuo blico sublizgo...o man tas ordino ivaizdis labai linksmai pasirode tai ir uzlebedijau ir tuo patenkinta
per pietus pralekiau cupe pro geras akis uzmaciau ten to flico(regis taip vadinasi) na sagems to netikro veltinio...o kad brungus
BUNA A4 kaina nuo 1,6 iki 2 lt
jeigu esi kaunietė, tai gali Creativoj pasižiūrėt (daukšos gatvėj) arba toto deco vilniaus gatvėj.
Ir as cia uzsukau su klausimeliu, bet ramushka jau spejo ir uz mane paklausti.
UZSEGIMA TIK SU ODA TVIRTINK IS VELTINIO NIEKO GERO MANAU NEBUS
stai kur to flico papigiai...flicas
Ziurekit kad storis nebutu mazesnis nei 2mm ir ne storesnis nei 3mm
oda yra tvirtesnė ir šiaip atsparesnė viskam. Antroj pusėj užbaigimui visad naudoju tik odą. teko matyt kas naudoja medžiagas tai oi kaip nepatogu buvo užsegt sagę...... tas užsegimas klaiposi visaip.
o čia mano naujas toks kažkoks drugelis
QUOTE(Irunia @ 2009 03 19, 17:14) Veltinis minkstas o uzsegijas turi laikytis tvirtai ir kaip ji tep prisiuti? Koks vaizdas bus? Nebent dar filcas bet jis tiktu tik ypac legvai popierinei kokiai sagei. Uzsegimas ne tik pats turi laikytis tvirtai bet ir sages svori islaikyti grazioje pozicijoje stabiliai (kameja kiek speju ne is popieriaus), o jei dar akmeni siuvinetum tai veltinis isvis butu katastrofa
Ne viena mano sagė daryta ant veltinio pagrindo. Ir kuo puikiausiai užsegimą prisiūdavau, ir viskas laikydavosi
[quote=kvikte,2009 03 18, 23:35]
Pristatau savo pirmajį gal ir šiek tiek prisvilusį blynelį Man tai labai gražus blynukas QUOTE(Avijacija @ 2009 03 19, 17:37) na jei susivėlus tvirtesnį veltinį gal ir taip, bet tikrai nemanau kad labai tiktų tam reikalui tas filciukas plonutis kur naudojam siuvinėjimui. Oi ne neeee, aš kalbėjau būtent apie nuveltą veltinuką o ne tą skystaliuką pirktinį. Pasakok apie savo antrąją pusę Prakerpi skylukes kiek matau ir priklijuoji odą. Ane?
labai saunus drugelis
QUOTE(Irunia @ 2009 03 19, 19:00) Oi ne neeee, aš kalbėjau būtent apie nuveltą veltinuką o ne tą skystaliuką pirktinį. Pasakok apie savo antrąją pusę Prakerpi skylukes kiek matau ir priklijuoji odą. Ane? jo darau skylutes, bet prieš tai dar tą sagtelę prisiūnu su siūlu prie filciuko gabaliuko. Ir viską gerai suklijuoju. Tai tada neplėšia sagtelė odos. Keik aš išbandžius, man šitas būdas kolkas geriausias. Nežinau net kaip kitos daro Papildyta: na gal supratot
Ramuska, labai idomi tavo sage
Aviacija, patarciau uzsegima tvirtinti ne per viduri, o siek tiek auksciau, tuomet isegta sage "nevirs" QUOTE(Aistiene @ 2009 03 19, 19:59) Ramuska, labai idomi tavo sage Aviacija, patarciau uzsegima tvirtinti ne per viduri, o siek tiek auksciau, tuomet isegta sage "nevirs" aciukas uz koplimenta ir geras tas tavo patarimas...vat padariau sage ir rupke lenkiasi lupu lauk.....imsiu didesne sege ir tvirtinsiu auksciau
Prisižiūrėjusi Jūsų grožių ir aš mėginau daryti sageles, bet siuvinėtos ir puoštos gražiaisiais pakraščiukais gėda rodyti, nes laaaabai netiesiai tie karoliukai guli, todėl parodysiu savo sagiuką-jovaliuką
Ačiū, Ingusia31, už pamokymą, kad karoliukai neišgriūtų iš vietų jiems priklausančių, pasinaudosiu tikrai ![]() Atsiprašau už fotografavimo vietą ir kokybę...
Aistiene, pažiūrėjau tavo albumėlį.
Toks jausmas, kad tu tas sages su matlankiu kokiu mieruoji. Nu laaaabai jau viskas lygutėliai Šaunuolė Bet man gražiausia vis gi asimetriška ta, pati paskutinė. Rusvas žolynas berods (atmetus kvarbatkas)
Aistiene, o tuos sagėms veltinio "kukuliukus"(na nežinau, kaip jie vadinasi
Sveikos, pagaminau dar kelias sages
![]() ![]() ![]()
|